ÉletErő Mágia

Manifesztációs teremtő ÉletErő Mágia az ÉletEnergia Készülékek segítségével

le  
www.eletenergia.hu/ELETERO-MAGIA

ÉletErő Technológia: ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek ~


ÉletErő Technológia   |   Elmélet és Technológia   |   ÉletEnergia Készülékek - osztályozás   |   ÉletEnergia Készülékek - Árlista


  ~    


:: Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek ::

~ Eredeti, a Feltaláló által, Super-Orgonit-ból gyártott  Chi / Qi / csí Generátorok & Prána Generátorok & Orgone / Orgon Generátorok -al (!) ~


  ~    


Idézet | Mottó

életenergia "Az ember hivatása, hogy megismerje az igazságot, szeresse a szépet, kívánja a jót, és cselekedje a legjobbat."
Ludwig van Beethoven

  ~    


ÉletErő Tehnológia

az ORGONIT™ és az ÉletErő Generátorok® feltalálójától:

eredeti  ÉletEnergia Készülékek


Az egyedi integrált Életerő Generátorral működő Életenergia Készülékeink -mint nevük is mutatja- Életenergiát és Életerőt (Chi-t, Kí-t, Práná-t, Mágneses fluidum-ot, Od-ot, Orgone / Orgon-energiát) generálnak és sugároznak.
És, teszik ezt -egy egyszerü kapcsolás / kattintás által- szüntelenül és folyamatosan, a nap minden órajában és szakában, a hét minden napján. (!)

 . .

Figyelem! | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Fontos és lényeges !
Minden egyes ÉletEnergia Készülékben -legalább- egy, igen erős és hatékony -eredeti(!), Szuper-Orgonit-ból készült- ÉletErő Generátor (Chi / Qi / csí Generátor & Prána Generátor & Orgone / Orgon Generátor) működik, mely állandóan, folyamatosan és megszakítás nélkül, előállítja, generálja és sugározza a pozitív, jótékony, dinamikus és vitális ÉletErőt & ÉletEnergiát !

.

RAD 2400 HD: Radionika Készülék Életenergia Az ÉletErő Generátorok és az ÉletEnergia Készülékek egyik leglényegesebb és legfőbb feladata tehát, hogy erőt és energiát adjanak és -egyben- bíztosítsanak(!) a készüléket programozó és -fel-használó alkotó, kreatív gondolatainak, úgy, hogy állandóan- és folyamatosan Életenergiát és Életerőt generálnak- és sugároznak, hogy azt tudatosan(!) a felhasználó át- és fel tudja venni- és fel tudja majd használni bármely-, ill. minden cselekedetében, önmaga- és mások megsegítésére és előnyére.

ÉletEnergia RAD 2400 HD Radionika Készülék | Beépített ÉletErő Generátor által működtetett és felerősített Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

A világon egy új és egyedi technológia révén sikerült az emberiség egy régi álmát valóra váltani: -az élethez elengedhetetlen- vitális életerővel és életenergiával való folyamatos ellátás lehetőségét biztosítani !


  Manifesztációs Radionika Programok                       Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülékek                       Radionika & Pszichotron Készülékek                     Víz- és táplálékenergizáló Aqua Optimizer® ÉletEnergia Készülékek                     Chi Kártya®                     Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Chi     «


Az új ÉletErő-Technológia könnyen, elegánsan és igen hatékonyan kombinálható


.

Figyelem! Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológiaaz ASZTROLÓGIÁVAL (különböző asztrológiai TREND-ek programozhatók, melyeknek erőt és energiát tud biztostani az Életenergia- és Életerő Készülékek segítségével, manifesztálódásuk érdekében)
  és a
Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológiaa FENG SHUI-al (a BÁGUA térképet együtt használva az Életenergia- és Életerő Készülékekkel, energizálni- és feltőlteni tudja pozitív, kreatív és jótékony vitális energiákkal az életterét; lakását és irodáját, anélkül, hogy átrendezni kényszerülne azt !!)

.

* * * * *


A különböző tipusú ÉletEnergia Készülékek, kitűnően használhatók, mint


.

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülékek

Az újtipusú ChiAgytréner & PszichoTréner & ElmeTréner tipusú Életenergia Készülékekkel különböző -kívánatos- elmeállapotba kerülhet: így pld. rövid időn belül (kényelmetlen, kellemetlen és furcsa kiegészítők nélkül), mély-, nyugtató és -re-generáló, meditativ és relaxációs állapotba hozhatja önmagát
(Meditációs, Relaxációs és Stressz-oldó ÉletEnergia Készülékek, önfejlesztésre, gyorstanulásra, lazításra, stb.). Neuro-Technológia™.


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek

Életenergiával táplált és -beepített- ÉletErő Generátorral működtetett ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek segítségével különböző TREND-eket (vágyott irányzatokat) programozhat céljai elérésének érdekében.
Ennek érdekében használhatja a -többszáz szimbólumcsomagot tartalmazó- számítógépes Manifesztációs Radionika Programot. A 'Manifesztációs Program' használata esetében, bármely készülékből mely nem eleve radionika tipusú készülék, virtuális radionika készülék nyerhető!


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Trend- & Asztro-Trend Generátorok

Segítségükkel, bármely általunk választott és általunk defineált 'trend'et -könnyen, de hatékonyan- be tudunk állítani.


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia ADM: Asztro-Dinamikus Manifesztáció

Az Asztro-Dinamikus Manifesztációval asztrológiai szempontból olyan (horoszkóp, zódiákus- ill. állatövi jegyek, bolygó- és planetáris) energiákkal veheti magát körül, melyek Önnek a legmegfelelőek, ill. épp -az adott céljainak- a legjobban megfelelnek, és -egyben- hatékonyan energizáltathatja velük önmagát, szeretteit, és eljuttathatja ezeket az energiákat, átirányíthatja lakása (vagy irodája) bármely pontjába


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Modern Dinamikus Feng Shui ÉletEnergia Készülékek

A Chi Feng Shui Plusz+ & Dinamikus Feng Shui-t használva, Életerő Készüléke és -esetleg a Feng Shui bágua térkép- segítségével és ezen szimbólumok által energetikailag- megtisztíthatja és optimalizálhatja lakását, irodáját/munkahelyét -anélkül, hogy átalakítani-, átrendezni- vagy módosítani kényszerülne azt !!-.


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Aqua Optimizer tipusú ÉletEnergia Készülékek

Víz- és táplálék energizálás és optimalizálás,
valamint -az Aqua Optimizer (ejtsd: akua optimájzer) eljárásnak köszönhetően- kivonja az ivóvízből a negatív információkat és egyben feltöltheti ivóvizét és táplálékát, valamint Önmagát -és szeretteit is- ezekkel a -módulált- jótékony és vitális energiákkal, így újra ÉLŐVIZET fogyaszhat! Aqua Optimizer

.

AO 2000 Aqua Optimize
Víz-energizálás és optimalizálás, energia- tisztítás és ÉletErővel való feltőltés az "Aqua Optimizer -AO 2000" ÉletEnergia Készülék és az RAOPTC strukturális kapocs és transzfer korongpár, valamint az Asztro-Dinamikus Manifesztációs térkép segítségével


Életenergia Készülékek
Különböző tipusú, formájú és erősségü ÉletEnergia Készülékek.
Válassza ki az Önnek -és céljainak- legmegfelelőbb készüléket, és kezdeje el jobbá, könnyebbé és tartalmasabbá tenni életét!


Forrás megjelölése:
Karl Hans Welz: 'LifeForce Technology' (ÉletErő Technológia), 'Theory & Technology' (Elmélet és Technológia), 'LifeEnergy & LifeForce' (ÉletEnergia és ÉletErő).
Fordítás, átdolgozás és szerkesztés: D. Sándor Alex.
1998 - 2022 © Copyright.
Minden jog fenntartva!

Fel


  ~    

Idézet | Mottó

életenergia "Gondolatban időzzünk el a Legnagyszerűbbnél; s a Legnagyszerűbb mi leszünk;
Igazítsuk elménket a Legmagasabbhoz; és a Legmagasabb mi magunk leszünk."
James Allen


  ~    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Tudtad, hogy megfelelő ÉletErő & ÉletEnergia mennyiség nélkül, bármely -mentál / agykontroll- programozásod (manifesztáció szempontjából) hiábavaló?


  ~    


ELMÉLET & TECHNOLÓGIA

Bevezetés az ÉletEnergia- és ÉletErő Technológia elméletébe és rejtelmeibe

Az ÉletEnergiára- és ÉletErőre vonatkozó axiómák


Axiomák | Felhasználás | Strukturális kapcsok | Gondolat / energia / manifesztáció | Radionika & Radionika készülékek | Neuro-Technológia: AgyTrénerek & ElmeTrénerek & PszichoTrénerek | Dinamikus Feng Shui | Asztro-Dinamikus Manifesztáció | Víz-energizálás | Szolgáltatások


Létünk alapja és az élet lehelete


.

Életerő-Technológia Az ÉletEnergia- és az ÉletErő, a lét alapja.
Nélküle nincs élet és lehetetlen bármilyen fejlődés is.

Az ÉletEnergia és az ÉletErő, az univerzális -egyetemes- törvényeknek van alávetve, ezek által működik- és fejti ki hatását, további axiomákat is követve (lásd kissé lejjebb).

Minden anyag, minden test, élő és élettelen egyaránt ebből az energiából épül fel, és ez hatja át (de kölönböző minőségben, mennyiségben és erősségben).
Ez az energia a mozgató ereje az életnek, mely elismert, megbecsült és felhasznált számos civilizációban és kultúrában a földkerekségen évezredek óta.


Ősforrás & erőforrás


.

ying/yang Az ÉletEnergia & ÉletErő (chi, ki, mana, prána, pneuma, mágneses fluidum, od, orgone / orgon-energia,elan-vital, bio-energia, stb.) a Mindenség és az élet lélegzete, mely áthat mindent, mindent átjár, minden formán és testen átáramlik és életet lehel beléjük.
Ez az energia mindennek az (ős)forrása és mivel minden cselekedetünkben -is- jelen van -és felhasználjuk!-, így egyben -természetesen- az erőforrása is.

A világon minden rezgés, és a Világegyetem maga is egy végtelen, rezgő, pulzáló energiafolyam.

Happy Az elektromágneses hullámokhoz hasonlóan az ÉLETERŐ is mindenhol, mindenütt jelen van, körül vesz minket, tehát -bátran kijelenthetjük, hogy- mindannyian egy elektromágneses hullámokból és ÉletErőből álló energiaóceán közepén élünk.

Az ÉletEnergia & ÉletErő a titka az állandó- és pozitiv változások, az ön- és (bármilyen távolságban ható!) elme- és agykontroll terén, mivel minden cselekedetnek és tevékenységnek az Életerő és az Életenergia képezi a kiindulópontját, az alapját, a hordozóját, az erőforrását és egyben a (hajtó)motorját is!

Az ÉletEnergia és az ÉletErő használata (tudatos felvétele, valamint tudatos és aktív felhasználása!) nagyon sokrétü előnnyel járhat, és a -tudatos- felhasználó számára, rengeteg sok előnyt is bíztosíthat!

.


ÉletEnergia + Készülékek  =>  ÉletEnergia Készülékek
Hatékony Készülékeink ÉletEnergiá & ÉletErőt fejlesztenek!
  Folyamatosan! És állandóan!


.

Működésük során Készülékeink ÉletEnergiát & ÉletErőt generálnak, termelnek és fejlesztenek.
EPG 1100 És teszik ezt szüntelenül, folyamatosan, megszakítás nélkül, a napnak minden órájában és szakában, a hét minden napján!

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok EPG 1100 integrált ÉletErő Generátorral működő-, fém kisugárzó felülettel ellátott ÉletEnergia Készülék

.

Használva az ÉletEnergia- és ÉleErő Készülékeket, valamint tudatosan és aktívan (fel)használva ezt a jótékony és kreatív Energiát -és persze megtéve a szükséges lépéseket itt a fizikai síkon is,- a felhasználó képes lesz kitűzött céljait gyorsabban és könnyebben elérni -mint a Készülékek által generált ÉletEnergia és az általuk nyújtotta segítség nélkül-, képes lesz többet, jobbat és jobban, ill. hatékonyabban cselekedni, valamint könnyebben és hatékonyabban lesz képes alkotni, mint ahogyan sokan mások is, akik -használva az ÉletEnergia Készülékeket, programozva őket, és egyben önmagukat- ezt már többször is bebizonyították.

.

ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékeink segítségével kezébe veheti -saját- sorsa írányítását, tudatosan alakíthatja azt és ura lehet életének.

Az ÉletEnergia és ÉletErő a cél és a kívánt hatás közötti hordozó / médium. (!)
Épp úgy, ahogy az elektromágneses hullámok például a rádio-, tv-, telefon-, stb. hullámok -energiák és információk- hordozója, az ÉletEnergia és az ÉletErő is a gondolatok, érzések, vágyak szállítója, hordozója és -egyben- vívő-frekvenciája is.


  GONDOLAT & gondolatERŐ


Mivel a gondolat mindennek a kezdete, a gyökere, és a gondolat is egyfajta energia (és mint energia, egyben információhordozó is), és, mivel -nemcsak mentális tevékenységünkben, hanem, kivétel nélkül- minden cselekedetünkben használjuk is ezt az energiát, így hát kijelenthetjük, hogy ÉletEnergia Készülékek -mivel folyamatosan fejlesztik, generálják és sugározzák az ÉletErőt & ÉletEnergiát- felhasználhatók minden olyan tevékenységben, amely (erős, hathatós és hatásos) ÉletEnergia-mezőt igényel (mint például a mentális programozás, agykontroll, trend-programozás, memória-bővítés, stb.), ezzel az ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek felhasználási területe is szinte végtelenné bővül, csak a -készüléket programozó, és a- felhasználó képzelete szabhat határt felhasználási körének.

Az Életenergia Készülékekben generált és onnan kiáramló és kisugárzott , pozitív, vitális és jótékony Életenergiát bárki átveheti, érezheti és (fel)használhatja.
Viszont, mindenkinek saját -egyéni- döntése és -egyben- felelőssége, hogy ezt az energiát mire, ill. milyen céllal / célra használja.
Megj.: csak tiszta, pozitiv, konstruktív és kreatív, önzetlen, nemes és magasztos célokra használhatók. (!)

.


Az ÉletEnergia és az ÉletEnergia Készülékek segítségével...


.

Életerő-Technológia Speciális -integrált ÉletErő Generátorral működő- ÉletEnergia Készülékek segítségével -többek között- képes lesz arra is, hogy:

ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék életenergiát és életerőt küldjön bárhova, bárkinek és bármely -programozott- trendnek, ill. -erőt és energiát biztosítson- bármely mentális programnak;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék egészséges legyen és az is maradjon, tele energiával és vitalitással;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék előidézze, ill. elősegítse -saját- sikerét és elérje kitűzött céljait;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék bőséget és gazdagságot vonzon életébe;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék tudást és -használható- ismereteket halmozzon fel;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék jólétben és biztonságban éljen;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék és.., hogy belső, lelki békéjét és egyensúlyát megtalálja, megteremtse és megtartsa.

.

Fel


Idézet / Mottó:
életenergia "Változtassuk meg életszemléletünket, s külső életünk is megváltozik."
James Allen


Az új ÉletErő-Technológia könnyen, elegánsan és igen hatékonyan kombinálható


 . .

Figyelem! Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológiaaz ASZTROLÓGIÁVAL (különböző asztrológiai TREND-ek programozhatók, melyeknek erőt és energiát tud biztostani az Életenergia- és Életerő Készülékek segítségével, manifesztálódásuk érdekében)
  és a
Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológiaa FENG SHUI-al (a BÁGUA térképet együtt használva az Életenergia- és Életerő Készülékekkel, energizálni- és feltőlteni tudja pozitív, kreatív és jótékony vitális energiákkal az életterét; lakását és irodáját, anélkül, hogy átrendezni kényszerülne azt !!)

.

A "hogyan?"-ért / a "know-how" -ért, kérjük szíveskedjen összeköttetésbe lépni velünk ELÉRHETŐSÉGEINKen keresztül.


A különböző tipusú ÉletEnergia Készülékek, kitűnően használhatók, mint

 . .

Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülékek

Az újtipusú ChiAgytréner & PszichoTréner & ElmeTréner tipusú Életenergia Készülékekkel különböző -kívánatos- elmeállapotba kerülhet: így pld. rövid időn belül (kényelmetlen, kellemetlen és furcsa kiegészítők nélkül), mély-, nyugtató és -re-generáló, meditativ és relaxációs állapotba hozhatja önmagát
(Meditációs, Relaxációs és Stressz-oldó ÉletEnergia Készülékek, önfejlesztésre, gyorstanulásra, lazításra, stb.). Neuro-Technológia™.


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek

Életenergiával táplált és -beepített- ÉletErő Generátorral működtetett ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek segítségével különböző TREND-eket (vágyott irányzatokat) programozhat céljai elérésének érdekében.
Ennek érdekében használhatja a -többszáz szimbólumcsomagot tartalmazó- számítógépes Manifesztációs Radionika Programot. A 'Manifesztációs Program' használata esetében, bármely készülékből mely nem eleve radionika tipusú készülék, virtuális radionika készülék nyerhető!


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Trend- & Asztro-Trend Generátorok

Segítségükkel, bármely általunk választott és általunk defineált 'trend'et -könnyen, de hatékonyan- be tudunk állítani.


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia ADM: Asztro-Dinamikus Manifesztáció

Az Asztro-Dinamikus Manifesztációval asztrológiai szempontból olyan (horoszkóp, zódiákus- ill. állatövi jegyek, bolygó- és planetáris) energiákkal veheti magát körül, melyek Önnek a legmegfelelőek, ill. épp -az adott céljainak- a legjobban megfelelnek, és -egyben- hatékonyan energizáltathatja velük önmagát, szeretteit, és eljuttathatja ezeket az energiákat, átirányíthatja lakása (vagy irodája) bármely pontjába


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Modern Dinamikus Feng Shui ÉletEnergia Készülékek

A Chi Feng Shui Plusz+ & Dinamikus Feng Shui-t használva, Életerő Készüléke és -esetleg a Feng Shui bágua térkép- segítségével és ezen szimbólumok által energetikailag- megtisztíthatja és optimalizálhatja lakását, irodáját/munkahelyét -anélkül, hogy átalakítani-, átrendezni- vagy módosítani kényszerülne azt !!-.


Életenergia Készülékek :: ÉletErő Tehnológia Aqua Optimizer tipusú ÉletEnergia Készülékek

Víz- és táplálék energizálás és optimalizálás,
valamint -az Aqua Optimizer (ejtsd: akua optimájzer) eljárásnak köszönhetően- kivonja az ivóvízből a negatív információkat és egyben feltöltheti ivóvizét és táplálékát, valamint Önmagát -és szeretteit is- ezekkel a -módulált- jótékony és vitális energiákkal, így újra ÉLŐVIZET fogyaszhat! Aqua Optimizer

.

Fel


Idézet / Mottó:
életenergia "Ha megváltoztatjuk gondolkodásunkat, a körülmények is -rövödesen- megváltoznak. (Ez egy ok-okozati folyamat). () Amennyiben meg tudjuk változtatni gondolkodásunkat, megváltoztathatjuk a körülményeinket".
Thomas Troward


Sokrétü felhasználása az ÉletEnergiának és ÉletErőnek


.

Figyelem! Az Életenergiát & ÉletErőt sok mindenre használták már az emberiség fejlődése során: -főleg- gyógyításra, öngyógyításra, energizálásra, mágikus operációkban és cselekedetekben, ön- és személyiségfejlesztésre, karrier-építésre, alkotásra, a művészetekben, küzdelemben-, (nemcsak távol-keleti) küzdő sportokban, sportteljesítmények fokozására, telepátiára, gondolatátvitelre, ESP-re (Extra Sensory Perception, Extra Szenzoriális Percepció-, ill. -újabban- Extra Szenzóriális Projekció, azaz ÉKÉ - Érzékeken Kivüli Észlelés-, Asztrál Projekció), mezőgazdaságban, ásványkutatásban, stb., stb.

RAD 2400 HD Mivel az ÉletEnergia felhasználási és hasznosítási területe -szinte- végtelen, így -egyben- az ÉletErőt generáló- és sugárzó Készülékeké is az, csak a készülékeket üzemeltetők egyéni fantáziája és képzelőereje szabhat határt felhasználási lehetőségeiknek !

A határokat -és korlátokat- csak a felhasználó (programozó) szabja meg -és állítja fel- saját magának.

Minden egyes ÉletEnergia Készülékünkben -beépített- ÉletErő Generátor-, ill. Orgon Generátorok működnek.
Különleges, speciális készülékeink segítségével (lásd a "KATALÓGUS | Ajánlott készülékek és egységcsomagok" nevű oldalt) az ÉletEnergia modulálhatóvá válik bármilyen vágy- vagy cél (azaz: TREND, szituáció) programozására és elérésére!

Chakrák energizálása Az ÉletEnergia Készülékekbe beépített ÉletErő Generátorok megszakítás nélkül tudják fejleszteni és biztosítani a szükséges és folyamatos energia-ellátást és utánpótlást, melyet a felhasználó hasznosítani tud majd az élete összes területén.

ÉletEnergia Készülékeink, ill. az ÉletErő Generátorok egyik legfontosabb funkciója tehát mindenekelőtt az, hogy ERŐT ADJANAK és biztosítsanak -pozitív és alkotó- GONDOLATOKNAK!

.

Fel

csakras Az ÉletErő Technológia és az ÉletEnergia Készülékek lehetőségei tehát messze túlmutatnak a tárgyak, a személyek és testek energetizálásán, vitális energiával való feltőltésén, valamint a jótékony -és gyógyító- energiák átsugárzásán, sokkal több mindenre használhatók.

A Csakrák is ugyanezt az energiát veszik fel és használják működésük során.
Az a személy aki lényeges ÉletErővel és ÉletEnergiával -vagy netalán energia többlettel- rendelkezik, annak az aurája is nagyobb/szélesebb és élénkebb színekben pompázik.

Fel


Strukturális kapcsok / szerkezeti kapcsolatok


ying-yang Az ÉletErő- és ÉletEnergia mentálisan -is- irányítható, és -megfelelő- u.n. "strukturális kapcsolatok" [összekötő kapocs] által átsugározható bárhova, áthidalva minden távolságot, hatása és erőssége független a -fizikai- távolságtól (de, ezt már tudja Ön is, és megtapasztalta, amennyiben elvégezte az ÉletEnergia átsugárzási és érzékelési Teszt-et, ha még nem, akkor ajánljuk, hogy tekintse meg a teszt-oldalt, és végezze el ezt a bámulatos -és egyben ingyenes- TESZTünket, - a 'Kisérletet az ÉletEnergia -tudatos!- érzékelésére')!

További információk a 'Strukturális kapcsolatokról & szerkezeti kapcsokról'... »»

Új ÉletEnergia- és ÉletErő Készüléke segítségével bárki -éltető, kreatív és jótékony- energiát tud majd küldeni bárkinek, bárhol is tartozkodna az illető.
Mindezt -egy kis gyakorlással- most Ön is könnyen megteheti, ha megrendeli/megvásárolja és -efektíve- használja valamelyik ÉletEnergia Készülékünket -és (esetleg) valamely digitális számítógépes radionika programunkat-!

Fel


Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek & számítógépes Manifesztációs Radionika programok


Az Életenergiával táplált- és meghajtott Radionika készülékekkel komplexebb TREND-eket is tud programozni:
RAD 1000 vizualizálja élénken a vágyott célt vagy óhajtott trend-et amíg -az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok által sugárzott erős életenergia-mezővel körülvett- radionika készülékével vagy/és a digitális számítógépes radionika programjával le nem veszi a -megfelelő- radionika arányokat, ill. radionika kódokat, utána engedje el -küldje vissza az Univerzumba- a vizualizált képet és kérését; időnként elevenítse fel -mentálisan-, valamint tudatosan (de lazán, nem görcsösen) gondoljon rá minél többet-, és -fontos!- tegyen meg minden szükséges lépést és erőfeszítést itt a fizikai síkon -is-, hogy gondola -végül- manifesztálódhasson (anyagot, formát öltsön) és céljait elérje.

ÉletEnergia RAD 1000 Életenergiával táplált- és ÉletErővel meghajtott és működtetett Radionika készülék

Az Életenergiával működtetett Radionika készülék, illetve a számítógépes Radionika program, "befagyasztja / lefagyasztja, azaz; lefényképezi" az illető -az Ön által vágyott és (be)programozott- trendet / trendeket, valamint azokat tetszés szerinti ideig meg is tartja, addig az számítógépes Radionika Manifesztációs program ÉletEnergia Készülékekbe beépített ÉletErő Generátor -vagy ÉletErő Generátorok!- állandóan és folyamatosan szolgáltatni fogják neki az ÉletEnergiát- és ÉletErőt, hogy a programozott TRENDek megvalósúljanak, "manifesztlódhassanak", materializálódhassanak itt a fizikai síkon is, ebben a 3 -ill. négy dimenziós világunkban.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Számítógépen futtatott Manifesztációs Radionika Program (a programozott trend: az ideális partner bevonzása)

Sokan, készülékek és egyéb kellékek hiányában, csupán, csak a mentális programozással próbálják -programozott- céljukat elérni.
Legtöbb esetben, sajnos, a programozás meddő marad, és az eredmények elégtelenek, vagy -teljességgel vagy részeiben- elmaradnak.


Ha a programozott trend nem valósul meg -vagy nem úgy, ahogy programozták-, annak -többek között- az alábbi -főbb- okai lehetnek:

a) nem elég erős az életenergia-mező a programozáskor (valamint, a programozás után sincsenek biztosítva a megfelelő erősségü energiák)
b) nem biztos- és nem egyértelmü a strukturális kapcsolat a "TARGET"-el (a programozott "célszeméllyel", főleg, ha a "Target, azaz; a Célszemély" az nem Ön, hanem egy másik személy -akin segíteni akar-)
c) a vágyott és programozott TREND, vagy TRENDek túl sokrétüek, túl komplexek és túl bonyolultak
d) interferenciák lépnek fel -melyek blokkolnak és/vagy eltérést okoznak- az energia-áramlásban, valamint a "TARGET" -tudatosan vagy nem- energetikailag blokkolt / védett.


Gondolat
= energia


Tudjuk, hogy a gondolat (is) energia.
Ha bárkire vagy bármire gondolunk, -ha igen csekély mértékben is, de- energiát küldhetünk neki.

RAD 2000 Az emberi agy kitünő "szerkezet" kapcsolatok létesítésére.
Ha egy adott célra vagy célpontra (személy; helyzet; vágyott-, ill. kívánt esemény / szituáció / TREND) összpontosítunk, agyunk kapcsolatot, egy u.n. "strukturális kapcsot" létesít, -azaz közvetlen- kapcsolatba lép vele.

ÉletEnergia RAD 2000 ÉletErővel és Életenergiával táplált-, meghajtott és működtetett Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Ennek az egyszerű módszernek -a mentális programozás szempontjából !- az az igen nagy hátránya, hogy -sajnos- képtelenek vagyunk huzamosabb ideig egy és ugyanarra -a dologra / tárgyra / személyre / szituációra / TRENDre- koncentrálni, hogy energiát adhassunk és küldhessünk neki, hisz az emberi agy egyik legjellegzetesebb tulajdonsága az állhatatlanság, a "mozgás", az egyik mentális képről a másikra való "ugrálás".

Ezért jelent igen nagy előnyt egy -mentális- programozásnál olyan készülékekkel, technológiával és -megfelelő- technikákkal dolgozni, melyek -úgymond- "lefényképezik", ill. "befagyasztják" e strukturális kapcsolatokat és gondolatformákat.

Radionika készülékeink tökéletesen képesek erre.
Speciális Készülékeinkkel (mint pld. az ÉletEnergiával táplált és meghajtott Radionika készülékek) a gondolatformák "befagyaszthatók", továbbá a beépítet ÉletEnergia Generátorok állandóan és folyamatosan éltetni és táplálni fogják e gondolatformát, míg végül is megvalósúlnak, létrejönnek a mindennapi életben és megjelennek, azaz "manifesztálódnak" / materializálódnak (megszilárdult absztrakció!) a fizikai síkon is.

RAD 5 A Radionika készülék egy olyan eszköz, műszer, ill. szerkezet -sokan csak egyszerüen csak "doboznak" (sokszor "fekete doboznak" / "black box"-nak) neveznek- , mellyel ekvivalens -egyenértékű- strukturális kapcsolatokat (szerkezeti kapcsokat) tudunk létrehozni, melyek közvetlen és direkt módon kapcsolatot teremtenek- és összekapcsolnak egy -vagy több- célszemélyt (u.n. 'TARGET'-et) bármilyen óhajtott és kívánt céllal és/vagy irányvonallal (u.n. 'TREND'-el), illetve mindkettővel, és ezt a kapcsolatot fenntartják az egész programozás ideje alatt.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 5 Radionika tipusú Trend Generátor ÉletEnergia Készülék

Az általunk forgalmazott összes ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékbe egy -vagy tipustól függöen, akár több- eredeti és autentikus ÉletEnergia Generátor van beépítve, ill. integrálva!


A Radionika Készülékek felépítése / diagramja


Az ÉletEnergiával- és ÉletErővel táplált és meghajtott (felturbózott :-)) Radionika készülékek -általában- az alábbi -jól elkülöníthető- részekből állnak, ill. tevődnek össze:
  (lásd a RAD 2400 HD Radionika készülék felépítését)
A RAD 2400 HD életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Tuner for Target = A 'Target' (célszemély / célszemélyek) radionika-tárcsái a hangolásra (és a "target" radiónika kódjainak levételére és beállítására szolgáló 3 db, pontos beosztással rendelkező forgótárcsa)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Tuner for Trend = A 'Trend' (irányzat / irányvonal) hangolására -a kívánt cél radionika beállítására-
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Chi Generator = beépített nagyerősségü ÉletEnergia Generátor-, vagy ÉletErő & Orgon Generátorok
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) a 2 tárcsa a beépített ÉletEnergia Generátor fizikai / Hertz-i frekvenciával való módulációjára, ill. rezgésének a beállítására szolgál
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Stick pad = dörzspad (beállítási felület, a radionika arányok "levételére" és beállítására szolgál)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Well for Target Link = a Target kisugárzó felülete, a "minta" elhelyezésére szolgál
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Well for Trend Link = a Trend kisugárzó felülete, a trend "mintájának" az elhelyezésére szolgál
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Massive Life Force Field = erős és hatásos ÉletEnergia-mező, amit a beépített ÉletEnergia Generátor (- vagy Generátorok!) biztosítanak

Tehát; miközben a Radionika készülékek létrehozzák és fenntartják, ill. megtartják a megfelelő strukturális kapcsolatot, (azaz szerkezeti kapcsot létesítenek- és tartanak fenn a kívánt, megvalósulásra váró TREND-ek, -események- és a cél -célszemély vagy célszemélyek, TARGET-ek, -valamint mindkettő- között), addig a -beépített- ÉletEnergia- és ÉletErő Generátorok folyamatosan generálva / fejlesztve és -ki-sugározva az ÉletErőt, a szükséges, elengedhetetlen és megfelelő Energiát (ÉletEnergiát) / ÉletErőt szolgáltatják és biztosítják az óhajtott, vágyott események / TREND-ek és a vizualizált, elérendő cél között, azok megvalósulása érdekében.

Manifesztációs Radionika program Kevesen tudják -és, sajnos, kevesen vannak tudatában annak, hogy- a radionika művelet sikerét a radionika készüléket (és a programozót ) körülvevő ÉletErő (ÉletEnergia-mező) erőssége és sűrűsége határozza meg és garantálja, ami az eljárás során jelen van és amit -fel-használnak, valamint -másodsorban- az elképzelt, (vizualizált) cél- és irányenergiák (trend-ek) bonyolultsága, illetve alkalmazhatósága. (!)

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Számítógépen futtatott Manifesztációs Radionika Program (a programozott trend: több & folyamatos, egyre nagyobb bevételek és jövedelem)

Az átutalás erőssége és a kívánt cél elérésének és megvalósulásának gyorsasága tehát igen nagy mértékben függ a radionika készüléket -és a műveletet végrehajtó személyt- körülvevő ÉletEnergia-mező erősségétől és intenzitásától, így tehát az ÉletEnergia Generátor által fejlesztett és sugárzott pulzáló ÉletEnergia-mező erőssége és intenzitása döntő- és meghatározó a sikeres programozás szempontjából!

Nagy segítséget jelenthet a programozásban a számítógépes Radionika programok használata is, különböző -mágikus- szimbólumokkal és szűrökkel!

A Radionika készülékek előnye nagymértékű rugalmasságukban rejlik, ugyanis ezek a készülékek szinte bármire beállíthatók, (bárkinek- és bárminek radionika aránya és kódja -u.n. "frekvenciája"- könnyen megtalálható és levehető) és bármely TREND programozására felhasználhatók.
Univerzálisak!

ASTRO-TREND Generátor (ATGS 3000) Egy -Karl és általam által megfogalmazott- szép hasonlattal élve: magát az Univerzumunkat -és a Naprendszert- is tekinthetjük úgy, mint egy gigantikus méretü radionika készüléket, ahol a radionika arányokat / beállításokat a bolygók -egymáshoz képest- pillanatnyi helyzete határozza meg => lásd ATGS 12000 - Asztro-Trend Generátor ÉletEnergia Készülékünket.

ÉletEnergia ATG 12 / ATGS 12000 | Asztro-Trend Generátor ÉletEnergia Készülék

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


Az ÉletEnergiára & ÉletErőre vonatkozó axiómák


.

Az ÉletEnergia bizonyos törvények és törvényszerüségek alapján működik (valamint kijelenthetjük, hogy rá is hatnak- és vonatkoznak az. u.n. univerzális törvények), melyek közül talán az egyik legfontosabb (a 'negatív entropia' elmélete mellett - ahogy mi is neveztük) Karl Hans Welz elmélete és teorémája a 'Hiper-Tér Technológia' , és a 'Hiper Ûr Matematika' (mely a Radionikát -annak elméletét és gyakorlatát is- magába foglalja), valamint a Kozmikus ÉletErő  és Egyetemes ÉletEnergia Fizika alapelve, mely kimondja, ill. kijelenti, hogy:
  A TÁVOLSÁG STRUKTURÁLIS KÜLÖNBSÉG(ek) EREDMÉNYE / FÜGGVÉNYE !

.
és...
Két pont között a legrövIdebb távolság az Univerzumban; ...egy 'strukturális kapcsolat'!


Íme az ÉletEnergiára- és az ÉletErőre vonatkozó pár fontos axióma:


.

életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia omniprezens és omnipotens, primordiális, kozmikus -készülékekkel is kimutatható- pulzáló (rezgő) energia
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia követi a "negativ entrópia" elvét
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia bizonyos -organikus és anorganikus- anyagokban akkumulálható (egyes anyagok jobban vonzzák, mások meg inkább "taszítják")
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia -megfelelő, új csúcstechnológia révén- generálható (előállítható, fejleszthető) (lásd az Életenergia- és ÉletErő Készülékek)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia a "strukturális kapcsolatok" által -veszteség nélkül!- átsugározható, áttranszferálható ("A távolság strukturális különbségek eredménye"™)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia fizikálisan és virtuálisan (mentálisan) is modulálható, valamint fizikálisan -strukturális kapcsok által- és mentálisan is irányítható (követi a gondolatot)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) az Életenergia nélkülözhetetlen- és az egyik legfontosabb összetevője és -hiányozhatatlan- tényezője a manifesztációs eljárásnak, a tudatos teremtési folyamatnak és műveletnek (!)
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) ÉletEnergia & ÉletErő nélkül nincs távhatás (AAD: action at the distance)


Ezért -is- ideális eszközök az ÉletEnergia Készülékek (a beépített ÉletErő Generátorokkal) az egészség, személyes erőnlét és vitalitás, a személyes -földi/materiális és szellemi- gazdagság és bőség, valamint egy boldogabb, teljesebb, kiegyensúlyozottabb és sikeresebb élet eléréséhez, megteremtéséhez és megtartásához.

És ami a legfontosabb: az ÉletEnergia számára nem léteznek határok sem időben, sem térben!
(Tapasztalhatta ezt Ön is, ha már elvégezte az -ingyenes- ÉletEnergia átsugárzási- és érzékelési Teszt-ünket / Kisérletünket!)

Összegzésként elmondható, hogy ÉletErő Készülékeink és az új ÉletEnergia Generátorok által fejlesztett és sugárzott Chi, Kí, Prána, Orgone / Orgon-energia, Od, ÉletErő, ÉletEnergia, Bio-energia, stb., stb. felhasználható bármilyen pozitiv, nemes, építő és konstruktív célra, saját- és embertársaink javára és érdekében, valamint önsegítségre, önfejlesztészre és saját előny megszerzésére (de nem mások hátrányára!).

.


Alacsony Frekvenciák / Ultra Mély Frekvenciák :: Neuro-Technológia

Chi AgyTréner & PszichoTréner & ElmeTréner Életenergia Készülékek


Régóta ismeretesek az Mély / Alacsony Frekvenciák (u.n. agyi frekvenciák) és rezgések előnyei.
Az agyhullámok mérhető elektromos hatása az agyban létező és működő ÉletEnergia-impulzusainak az eredménye.

LPOG 2400 DL Köztudott, hogy az agy sokkal hamarabb alkalmazkodik és válaszol a direkt ÉletErő-ingerre, és könnyebben állítja be megfelelő hullámhosszát (frekvenciáját) -és egyben az annak megfelelő tudatállapotot is!-, amikor ugyanazzal az "anyaggal", illetve "közeggel", vagyis ugyanazzal az energiával stimulálják, mint amit ő maga is -részben- előállít és használ: az Életenergiával !

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok LPOG 2400 DL :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner Életenergia Készülék + TC 99 -strukturális kapcsolat- transzfer korong

Az ÉletEnergia Készülékek tehát -az integrált ÉletErő Generátoroknak köszönhetően- használhatók -úgy is- mint a legmodernebb, legelőrehaladottabb és leghatékonyabb Elmekészülékek, Észgépek és újfajta -modern- Agytrénerek, (mi inkább Chi Agytrénernek, ElmeTrénernek és PszichoTréner ÉletEnergia Készülékeknek nevezzük őket), mint a leghatásosabb relaxációs- és meditációs készülékek: így a jótékony (és megfelelően modulált!) ÉletEnergiát és ÉletErőt, most bárhol és bármikor érezheti, tapasztalhatja és –annak minden előnyével együtt- élvezheti és felhasználhatja.

Vége tehát a helyhezkötöttségnek, a mozgáskorlátozásnak, valamint a szemüveg, fülhallgatók és egyéb nehézkes, fura és felesleges kellékek okozta kényelmetlenségnek, melyeket a már elavúlt, régi -fény / hang tipusú- Agytréner készülékek okoztak!

Régen ismert -de sajnos manapság elfeledett- alapigazság: ÉletErő nélkül nincs- és nem létezik távhatás!
Az ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékek, ill. az ÉletEnergia Generátorok egyik kulcsfontosságú előnye, hogy a hatósugaruk korlátlan és hatásuk független a távolságtól!


Strukturális kapcsok


Az ÉletEnergia strukturális transzferképességéből adódóan, ha sajátmagát, szeretteit, vagy bárki mást ÉletErővel akar feltőlteni, energizálni, gyógyító energiát vagy vitalitást szeretne ÉletEnergia Készülékéből -át-sugározni, elég egy kis -de igen hatásos!- diszkrét, zsebben- vagy táskában elférő, kulcstartójára, vagy akár az autója belső visszapillantó tükrére is akasztható- transzfer korong is mely összekötőként -strukturális kapocsként-, összeköti, összekapcsolja Önt (vagy az illető célszemélyt, vagy célszemélyeket) az otthonában, irodájában vagy bárhol máshol a világon működő ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékével.

TC 99 Az ÉletEnergia átsugárzási transzfer-teszt -kísérletünk -melyet gondoljuk és reméljük, hogy már elvégzett és jó eredménnyel kipróbált Ön is-, megdönthetetlenül ezt bizonyítja.
Ahhoz, hogy az ÉletEnergia Készülékéből kiáramló jótékony ÉletErőt mindenkor magához vegye és ebből bármikor részesedni tudjon, szükségtelen Készülékét mindenhová magával cipelnie.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok   ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok   TC 99 Transzfer korongpár | Strukturális kapcsolat 

TC 99 Új ÉletEnergia- és ÉletErő Készüléke működhet akár otthon, vagy akár a munkahelyén, ahhoz, hogy az ÉletEnergia Készülékből az Energia átsugározhasson Önre -és csakis Önre!-, elégséges egy speciális és egyedi transzfer korong birtokában lennie, így teljesen mindegy, hogy ÉletEnergia Készüléke -ÉletErő Generátora- előtt ül vagy tőle több mérföldnyire, -esetleg éppen a földgömb másik oldalán/felén tartozkodik-, mert a Készüléke által fejlesztett és sugárzott jótékony hatású ÉletEnergiát és ÉletErőt érezni és -fel-használni is tudja, bárhol és bármikor.

Csodálatos, nem igaz?
Hihetetlennek tűnik? Javasóljuk, hogy próbálja ki, és így meggyöződhet az itt leírtak és elhangzottak valóságáról!
Aki nem hiszi, járjon utána!  :-)

Ezért -is- ideális eszközök az ÉletEnergia Készülékek (az integrált ÉletErő Generátorokkal) az egészség, személyes erőnlét és vitalitás, a személyes -földi/materiális és szellemi- gazdagság és bőség, valamint egy boldogabb, teljesebb, kiegyensúlyozottabb és sikeresebb élet eléréséhez, megteremtéséhez és megtartásához.

És, ami a legfontosabb: az ÉletEnergia számára nem léteznek határok sem időben, sem térben!
(Tapasztalhatta ezt Ön is, ha már elvégezte az ÉletEnergia átsugárzási- és érzékelési Teszt-ünket / Kisérletünket!)

Összegzésként elmondható, hogy ÉletErő Készülékeink és az új ÉletEnergia Generátorok által fejlesztett és sugárzott Chi, Ki, Prána, Orgone / Orgon-energia, Od, ÉletErő, ÉletEnergia, Bio-energia, stb., stb. bármilyen pozitiv, nemes és építő/konstruktív célra felhasználható, saját- és embertársaink javára és érdekében, valamint saját előnyünkre (de nem mások hátrányára!).

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


Idézet / Mottó
:
életenergia "A világnak több szerény zsenire van szüksége.
Olyan kevesen maradtunk".  ;-)


További felhasználások

Az ÉletEnergia Készülékek felhasználási területe


Ha valakit -egy másik személyt- energizálni szeretne, küldhet számára az Ön ÉletEnergia Képszülékéből energiát, de elég, hogy ha -kölcsön- adja az illetőnek az ÉletEnergia és az ÉletErő- transzferkártyáját-, vagy -az Ön egyedi- transzfer-korongját.

Megj.:
ha több transzferkártya-párja, ill. transzfer-korongja is van, és több személy is használni szeretné (persze különböző trend-ekkel), akkor ezt úgy tudja a legjobban megoldani, ha az adott személyek, időben elkülönítve, azaz; más-más időpontban használják azt.
Egyszerre, egy időben használni, nem a legszerencsésebb (lásd még; életenergia-transzfer, negatív entrópia...).


Tértisztítás-, energizálás


Hagyja működni legalább 1,5 - 2 óráig az ÉletEnergia Készüléket, a megtisztításra szánt területen belül, vagy helyezze a chi-transzferkártya egyik felét a megtisztításra szánt területre.
A Készülék körül, ill. a chi transzfer-kártya és a transzfer-korong körül, a tér megtisztul, az energiák kicserélődnek, megtisztulnak és revitalizálódnak.
Természetesen, egy megfelelő strukturális kapcsolattal (pld. a TC 99 transzfer-korongpár), a jótékony és vitális energiát eljuttathatja bárhova, lakóterének, lakássának bármely pontjára, anélkül, hogy a Készüléket kéne elmozdítani és hordoznia.

Ha szükséges ismételje meg ezt, úgy 2 - 3 napon belül.
Idővel, -az ismétlések révén is,- az egész tér/szoba és lakás megtöltődik jótékony vitális energiával.

A világon egyedül, ezek az ÉletEnergia Készülékek (melyet Karl Hans Welz fedezett fel még 1991-ben) képesek a negatív, statikus, "rossz" energiákat (az elektro-mágneses energiák által működtetett és üzemeltetett elektromos készülékek sugározta szennyeződéseket), valamint az u.n. "DOR / DeadlyORgon" energiát (negatív, statikus, halálos orgone-energiák, ahogy Wilhelm Reich nevezte őket), pozitív, dinamikus és vitális ÉletEnergiává és ÉletErővé átalakítani (!).

Manifesztációs Radionika Program ÉletEnergia Készülékét használhatja valamely/bármely számítógépes Radionika programunkkal együtt!
Így, bármely -eleve nem radionika- készülékből, virtuális radionika készüléket nyerhet!. Checkmark

ÉletEnergia Számítógépen futtatott Manifesztációs Radionika Program

Ebben az esetben, vágyott trend-eket és óhajtott -jövőbeli- szituációkat programozhat, azoknak a megvalósulásuk érdekében.

ÉletEnergia Készüléke segítségével erőt (ÉletErőt!) tud adni -pozitív- gondolatainak, és -folyamatosan!- biztosítani tudja trend-programozását, megvalósulásuk érdekében !!

Az ÉletEnergia Készüléke által generált és kisugárzott ÉletErőt, módulálhatja továbbá -mágikus- szimbólumok és pecsétek segítségével.

Megj.:
mágikus szimbólumok ezek egy része megtalálható a számítógépes radionika program cd-jén, vagy megrendelhetők külön is, így -egyszerüen- csak ki kell nyomtatni a használni kívánt szimbólumot.

ÉletEnergia Készülékek Mágikus szimbólumok

Főleg a "Vágyak ABC-je / Alphabet of Desire" csomagnak az újabb -asztrológiai alapú- verzióját ajánljuk, melyben megtalálja -szinte- minden élethelyzethez a megfelelő kártyát, pecsétet és szimbólumot.

Tegye a kívánt -mágikus- szimbólumot, kártyát az ÉletEnergia Készülékén lévő -egyik- transzfer-kártyára, ill. transzfer-korongra, a másik transzfer-kártyát vagy transzfer-korongot tartsa magánál, majd -tudatosan és aktívan! vegye át és használja fel -a megfelelően módulált, és- az Önre át-sugárzott ÉletEnergiát & ÉletErőt.
Ennyi az egész!

Használja fel -mindig- tudatosan és aktívan, az Ön kívánsága szerint modulált Életenergiát és ÉletErőt, és cselekedjen annak megfelelően!


Még további alkalmazások


ÉletEnergia Készülék Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+


Használja ÉletEnergia Készülékét valamely Radionika programmal együtt mely tartalmazza a Feng Shui szimbólumokat és juttassa el a megfelelően módulált ÉletEnergiát a kívánt helyre. (!)

ÉletEnergia Készülékek | Dinamikus Feng Shui :: ao1100+bágua Ezen új csúcstechnológiának köszönhetően Ön most energizálni- és feltőlteni tudja pozitív, kreatív, jótékony, vitális és dinamikus Feng Shui -CHI- energiákkal a lakását és / vagy irodáját, anélkül, hogy átrendezni, átformálni vagy átépíteni kényszerülne azt -vagy különböző szimbólumokkal vagy -sokszor furcsa és bárgyú- tárgyakkal kéne "kicicomáznia"-!

 ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok ÉletEnergia Készülékek & Dinamikus Feng Shui :: JU 99 Chi AgyTréner & PszichoTréner & ElmeTréner tipusú ÉletEnergia Készülék + bágua

Sőt; most ezeket a kreatív és -egyben - éltető chi-energiákat ugyanolyan könnyen és elegánsan átsugározhatja saját magára -és, természetesen, egyben szeretteire is!- attól függetlenül, hogy a hagyományos Feng Shui szempontjából, mely energetikai élettérben tartózkodik, és függetlenül attól is, hogy új Dinamikus Feng ShuiÉletEnergia- és ÉletErő Készülékétől® milyen, ill. mekkora távolságra van (pár száz méternyire "csak", vagy a Földgolyó másik felén tartozkodik)!

Valójában, most az Ön kezében van a teljes ellenőrzés és irányítás lehetősége, ami ezeket a Feng Shui chi-energiákat illeti!
Keleti tradició zseniális kombinációja nyugati csúctechnológiával!

Helyezze a kívánt- és megfelelő Feng Shui szimbólumot az ÉletEnergia Készülékére, az egyik transzfer-korong mellé, (esetleg a transzfer-kártya alá), míg a transzfer-korong másik párját (ill. a másik transzfer-kártyát) tegye az energizálni kívánt helyre.
A megfelelően modulált ÉletEnergia instant módon -azonnal- megjelenik a kívánt helyen (az egyedi transzfer korongpár, ill transzfer-kártya révén) és kifejti a jótékony hatását.

Az ÉletEnergia Készülék, ill. a transzfer-korong, és a transzfer-kártya -közvetlen- közelébe tartózkodó személy (vagy személyek) magukhoz vonnzák a megfelelően modulált ÉletEnergiát és ÉletErőt, feltőltödnek általuk, mely aztán -bennük is- kifejti annak jótékony és pozitív hatását.


ÉletEnergia Készülék Asztro Dinamikus Manifesztáció


Asztro Dinamikus Manifesztáció :: Radionika program :: ÉletEnergia Készülékek Használja ÉletEnergia Készülékét valamely Radionika programmal együtt mely tartalmazza az asztrológiai szimbólumokat és juttassa el a megfelelően módulált ÉletEnergiát a kívánt helyre.

Helyezze a kívánt és megfelelő asztrológiai szimbólumot az ÉletEnergia Készülékére, az egyik transzfer-korong mellé, (esetleg a transzfer-kártya alá), míg a transzfer-korong másik párját (ill. a másik transzfer-kártyát) tegye az energizálni kívánt helyre.

A megfelelően modulált ÉletEnergia instant módon -azonnal- megjelenik a kívánt helyen (az egyedi transzfer korongpár, ill transzfer-kártya révén) és kifejti a várt-, jótékony hatását.

Az ÉletEnergia Készülék, ill. a transzfer-korong, és a transzfer-kártya -közvetlen- közelébe tartózkodó személy (vagy személyek) magukhoz vonnzák a megfelelően modulált ÉletEnergiát és ÉletErőt, feltőltödnek általuk, mely aztán -bennük is- kifejti annak jótékony és pozitív hatását.


ÉletEnergia Készülék Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner, Elmekészülék


Bármelyik tipusú ÉletEnergia Készülékét felhasználhatja lazításra, stresszoldásra, meditációra, relaxációra, kontemplációra és revitalizációra, valamint gyorstanulásra és memória-bővítésre.
Segítségével gyakorolhatja a dinamikus meditációt is!

LPOG 2400 DL ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner, Elmekészülék Lévén, hogy lüktető, pulzáló ÉletErőt sugároz és közvetít, az ÉletEnergia Készülékek (és a Készülékekbe beépített ÉletErő Generátorok), azonnal és direkt módon hatnak az agyra, az idegrendszerre és -egyben- a testre, és hatalmas -behozhatatlan!- előnyük, hogy bármely távon működőképesek (lásd bámulatos ÉletEnergia átsugárzási transzfer-tesztünket az ÉletEnergia- és ÉletErő tudatos érzékelésére!).

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok LPOG 2400 DL ÉletEnergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátor által működtetett AgyTréner & ElmeTréner tipusú ÉletEnergia Készülék

Az ÉletEnergia Készülékek (és az ÉletErő Generátorok) hatásmezejében, az agy szinte azonnal alkalmazkodik ezek frekvenciájához és így sokkal könnyebben fenn is lehet tartani a megfelelő elme- és tudatállapotot!

Az új technológiánk révén, készülékének jótékony hatását, (az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok segítségével) akkor is igénybe veheti és használni tudja, amikor más körülmények között lehetetlen lenne!
Csak egy megfelelő strukturális kapcsolat szükségeltetik ehhez, amik -az Ön készüléke esetében- egy egyedi transzfer korongpár, (vagy az egyedi transzfer-kártyák).


ÉletEnergia Készülék Radionika és Radionika Készülékek
    együtt használva valamely számítógépes Manifesztációs Radionika programmal


RAD 2400 HD

Mindegyik RAD tipusú Radionika Készülékünkbe eleve -legalább- egy ÉletErő Generátor működik és szolgáltatja a sikeres radionika programozás szempontjából oly fontos ÉletEnergiát és ÉletErőt.

ÉletEnergia RAD 2400 HD Radionika Készülék | Beépített ÉletErő Generátor által működtetett és felerősített Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Számítógépes Radionika programunkal -egy eleve nem radionika készüléket is, mint pld. a Chi Agytréner, ElmeTréner és PszichoTréner ÉletEnergia Készüléket is- át tudja alakítani virtuális Radionika Készülékké!

Kapcsolja össze bármely -nem radionika készülékét, Chi Agytrénerét, ElmeTrénerét és PszichoTrénerét, esetleg AO (Aqua Optimizer) tipusú ÉletEnergia Készülékét- egy számítógépes radionika programmal és máris egy virtuális radionika készüléke lett.

Manifesztációs Radionika program Alakítsa át ÉletEnergia Készülékét egy -bármelyik!- Radionika programmal, virtuális radionika készülék!
Így, ennek segítségével, vágyott trend-eket és kívánt -jövőbeli- szituációkat programozhat, ezeknek folyamatosan erőt (ÉletErőt!) adhat- és biztosíthat, hogy azok manifesztálódhassanak a fizikai síkon, és megjelenjenek a mindennapi életében is.


ÉletEnergia Készülék Víz-energizálás és optimalizálás | Táplálékok energiával való feltőltése -bármilyen távolságból-


AO 2000 Az AO -AquaOptimizer™ (ejtsd: akua optimájzer)- tipusú ÉletEnergia Készülékek™, kettős (duál) céllal tervezett speciális energizáló készülékek, melyek hármas célt szolgálnak és melyek ivóvízét
ÉletEnergia Készülék :: AquaOptimizer :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner :: Radionika Készülék revitalizált- és optimalizált élővízzé alakítják át, miután
ÉletEnergia Készülék :: AquaOptimizer :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner :: Radionika Készülék eltávolították a vízben lévő káros információkat és visszahelyettesítik az eredeti, pozitív és jótékony élővíznek az információjával (így -energetikailag- olyan tiszta lesz, mint egy kristálytiszta hegyi forrás vize), majd
ÉletEnergia Készülék :: AquaOptimizer :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner :: Radionika Készülék feltőltik és telítik erős, pozitív, éltető és jótékony vitális Életenergiával és ÉletErővel.

Tipp: használjon 3 darab ÉletEnergia Készüléket a lakása/irodája 3 különböző potján, hogy mindig optimalizált élővizet fogyaszthasson, megnégyszerezve ezáltal -a szinergia révén- ÉletEnergia Készülékeinek teljesítményét és hatásfokát, valamint az ebből adodó jótékony hatásokat, ill. a használatával összefüggő- és ezzel járó pozitív következményeket.


:: ÉletEnergia Készülék életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Teljeskörű Pránával (Életenergiával) kapcsolatos szolgáltatásaink:


Táv-ENERGIZÁLÁS
!
ÉletErő Testünk- / testjeink-; valamint személyes tárgyak, amulettek és talizmánok energetikai megtisztítása és ÉletEnergiával való feltőltése


ÉletErő Ezotérikus tanácsadás és konzultációk
Személyre szabott megbeszélések / Ezotérikus- mediátor és coaching


Forrás:
Karl Hans Welz: "Elmélet és Technológia" (Theory & Technology), LifeForce & LifeEnergy Theory (Az ÉletErő és ÉletEnergia elmélete).
Angol és olasz nyelvből való fordítás és átdolgozás: D. Sándor Alex
1998 - 2022 © Copyright. Minden jog fenntartva!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek


  ~    

Idézet | Mottó

életenergia "Hidd, hogy van egy felsőbb hatalom, ami csendben azon dolgozik, hogy minden a jó irányba haladjon. Viselkedj, és a többivel ne törődj!".
Beatrix Potter


  ~    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Hajtson mindig tele tankkal át az életén. Mire jó egy jogosítvány, egy saját kocsi, amelyet ön irányíthat, ha nincs benzin a tankjában?
Kurt Tepperwein -  Jogosítvány az élethez
...Probléma megoldva! Az ÉletEnergia Készülékek segítségével mindig tele lesz a -virtuális- tankja üzemanyaggal !
(Ha valaki ebből azt értette, hogy ezentúl autójába nem kell soha tankolnia, az gyorsan lapozzon tovább és keresgéljen / tankóljon máshol !  ;-))


  ~    


Életenergia Az Életenergia Készülékek osztályozása


életenergia Chi Agytréner & ElmeTréner & PszichoTréner Életenergia Készülékek


  életenergia & életerő egy -előre beállított- fix frekvencián oszcillálnak - JU 99: 7,83 Hz | AO 2000: 7,83 Hz
  életenergia & életerő 6-, ill. 12 -előre beállított- fix frekvencián oszcillálnak - Performer / Sport Performer 2400
   életenergia & életerő  + folyamatatos frekvencia beállítási lehetőség (kb. 0,5 - 500 Hz között) - JU 1000, LPOG 2400 DL, LPOG 2400 HD, PFC 2000, PFC 2400, RAD 2400 HD


életenergia -Beépített ÉletErő Generátorral működő- Radionika Készülékek


  életenergia Szuper-Orgonite™-ből lévő, dörzspaddal ellátott, 3 tárcsás, (RAD 1000, RAD 2000) és
  életenergia SuperOrgonite™-ből lévő, dörzspaddal ellátott, 6 tárcsás, fém kisugárzó felülettel RAD 2400 HD)
    életenergia & életerő  6 -előre beállított- fix frekvencia + folyamatatos frekvencia beállítási lehetőség
      életenergia & életerő  folyamatatos frekvencia beállítási lehetőség (kb. 0,5 - 500Hz között)


Fenti felsoroláson kívül:

életenergia Aqua Optimizer (AO) tipusú Életenergia Készülékek


  életenergia & életerő dupla energetikai áramkörrel rendelkező Életenergia Készülékek - AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 DL, LPOG 2400 HD, RAD 2000, RAD 2400 HD, PFC 2000, PFC 2400, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATG 12000


Forrás:
Karl Hans Welz: 'LifeEnergy & LifeForce Equipments' (ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékek)
Fordítás, szerkesztés, átdolgozás és adaptáció: D. Sándor Alex
1998 - 2022  © Copyright. All Rights Reserved! Minden jog fenntartva!

Fel


  ~    

Idézet | Mottó

életenergia "Mindenkinek jogában áll, hogy úgy- és akkor ba... tólja el az életét, ahogy és amikor akarja!"
(DS & K)


  ~    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Kapcsolt be készüléked és vedd át -tudatosan- a generált ÉletEnergiát és ÉletErőt, és használd is fel -ugyancsak tudatosan- bármely általad választott tevékenységben !! És... ne felejts el mosolyogni! Szerényen és udvariasan, de, mosolyogj, hisz tudod, hogy mostantól mindig veled az Univerzum hatalmas ereje!


  ~    


Integrált Életerő Generátorokkal működő
ÉLETENERGIA KÉSZÜLÉKEK

Táplálék- és víz energizáló- és optimalizáló Életenergia Készülékek   |   Chi AgyTrénerek & PszichoTrénerek & ElmeTrénerek (Elmekészülékek & Észgépek)   |   Chi -ÉletErő- Radionika Készülékek, Trend- és Asztro-Trend Generátorok

Az ÉletEnergia Készülékek -részletes- bemutatása


Chi Készülékek & Prána Készülékek & Orgon Készülékek


.

Ismerje meg az ÉletEnergia Készülékeket, melyek segítségével:
LPOG 2400 DL életenergia hamarabb, könnyebben és biztosabban érheti el kitűzött- és programozott céljait,
életenergia készülékek az eredmények sokkal hatékonyabbak és kézzelfoghatóbbak lesznek, mint eddig bármikor,
életenergia eredményes, tartalmas, sikerekben gazdag életet teremthet meg magának és szeretteinek.
  Csak kapcsolja be ÉletEnergia Készülékét... és induljon el ezen a mágikus utazáson!

ÉletEnergia Készülékek LPOG 2400 DL Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner tipusú Életenergia Készülék + TC 99 transzfer-korongpár strukturális kapocs

.

.

Integrált ÉletErő Generátorokkal (Chi Generátor & Prána Generátor & Orgon Generátor) működő ÉletEnergia Készülékek Magyarországon és Közép- Kelet Európában, egyenesen a Feltalálótól és a Gyártótól; csak nálunk!


Az Önök szolgálatában már 1998 óta !
.

Az elsők voltunk, akik magyar nyelven, a neten, részletes információkkal szolgáltunk a Radionikáról és az ElmeTrénerekről és AgyTrénerekről (u.n 'ÉszGépekről' - angolul: 'mind machines').

.


ÉletEnergia & ÉletErő Generátorok: Chi / Qi Generátor & Prána Generátor & Orgon / Orgon-energia Generátor


Több mint 30 éves kutatói és fejlesztői munka után, Karl Hans Welz, 1991-ben, feltalálja és megépíti az első ÉletEnergia Generátort, mely Életerőt fejleszt-, és generál, illetve Életerőt és Életenergiát sugároz!
És teszi ezt állandóan, szüntelenül és folyamatosan, megállás és szünet nélkül.

Orgon Generátor
A világon az első; Karl Welz által -még mechanikai elven megépített- ÉletErő Generátor (Chi / Qi & Prána & Orgone / Orgon Generátor)

.

Figyelem! | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Fontos és lényeges !
Minden egyes ÉletEnergia Készülékben -legalább- egy, igen erős és hatékony -eredeti(!), Szuper-Orgonit-ból készült- ÉletErő Generátor (Chi / Qi / csí Generátor & Prána Generátor & Orgone / Orgon Generátor) működik, mely állandóan, folyamatosan és megszakítás nélkül, előállítja, generálja és sugározza a pozitív, jótékony, dinamikus és vitális ÉletErőt & ÉletEnergiát !

.

Az ÉletEnergia Készülékek segítségével:

folyamatos (Élet)Energia utánpótlás, az ÉletEnergia- & ÉletErő-szint emelése és a vitalitás növelése; egyszerüen, biztosan és könnyedén


.

AO 2000 Az integrált ÉletErő Generátorokkal (Chi / Qi / csí Generátorok & Prána Generátorok & Orgone / Orgon Generátorok) működő Életenergia Készülékek ideális eszközök arra, hogy önmagát- és szeretteit, ívóvizét- és táplálékát, valamint otthonát (lakóterét, ill. élettereit)- és személyes tárgyait -távolságtól függetlenül!- energizálja, vitalizálja és jótékony Életerővel és Életenergiával tőltse fel, energetikailag védje önmagát és családját, és, -igencsak lényeges!-, hogy erőt és energiát (azaz; Életerőt- és Életenergiát!) adjon- és biztosítson pozitív és kreatív gondolatainak megvalósúlásuk érdekében, ill., hogy erőt, energiát és vitalitást biztosítson bármely (mindegyik!) cselekedetének, függetlenül attól, hogy akár fizikai- vagyakár mentális cselekvésről van is szó.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok AO 2000 Aqua Optimizer ÉletEnergia Készülék, amint épp energizál és optimalizál egy tiszta, friss, hideg pohár ivóvizet

Az ÉletEnergia Készülékekben működő Életerő Generátor®okat (Chi / Qi / csí Generátorok & Prána Generátorok & Orgone / Orgon Generátorok) Karl Hans Welz találta fel és építette meg először a történelemben, még az 1990-es évek elején!

Ugyancsak ő (Karl) fedezte fel és alkotta meg (rá egy évre) az Orgonite™-ot, a világon a leghatékonyabb, életerőt- és életenergiát akkumuláló speciális anyagmátrixot, valamint ő az aki kidolgozta a hiper-tér elméletet a 'strukturális kapcsok'kal, amiben megmagyarázza az Életerő- és Életenergia -bármely- távolságra való (veszteség nélküli) átsugárzását- és transzferálhatóságát.


Az összes Életenergia Készülékek- és a bennük működő Életerő Generátorok (Chi / Qi / csí Generátorok & Prána Generátorok & Orgone / Orgon Generátorok)
RAD 1000 életenergia & életerő a legújabb és egyben a leghatékonyabb Életenergia-akkumuláló anyagból (Super Orgonite™-ból, amit újra csak Karl Hans Welz fedezett fel 2003-ban) készülnek
(a Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek esetében az dörzspad is ebből készül)
életenergia & életerő kimeneteli- és kisugárzó csövük (amennyiben rendelkeznek ezzel) ezüstből van.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 1000 ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék


Ne feledje:
készülékeink azért is egyediek, mert egyedül az AEÁ-beli Feltalálónál / Gyártónál készülnek, ill. csak náluk, vagy nálunk kaphatók és rendelhetők,  és -főleg-, mert minden egyes Életenergia Készülékünkbe -legalább egy- Super-Orgonit™ból* készült Életerő Generátor (Chi / Qi / csí Generátor & Prána Generátor & Orgone / Orgon Generátor) van beépítve, ill. integrálva !

* Super-Orgonit™: az -eredeti- Orgonit™ (Karl Hans Welz által, 1991-ben feltalált és kifejlesztett speciális anyagmátrix ) egy -ugyancsak Karl által továbbfejlesztett- újabb, sokkal erősebb és sokkal hatékonyabb változata.

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek


Pár alaptézis az integrált ÉletErő Generátorokkal működő Életenergia Készülékekkel kapcsolatosan


.

:: Életenergia Készülékek az Életenergia Készülékek (az integrált ÉletErő Generátoroknak köszönhetően) működésük során állandóan- és folyamatosan -megszakítás nélkül!- fejlesztik / generálják és sugározzák az Életenergiát & Univerzális Életerőt
:: Életenergia Készülékek :: az Életenergiát- és az Életerőt fizikálisan és virtuálisan is "modulálni" lehet
:: Életenergia Készülékek az Életenergia Készülékek segítségével pillanatokon belül energizálható bárki (bármely személy) -akár távolról is-
RAD 2400 HD :: Életenergia Készülékek ivóvízét- és táplálékát is energizálhatja (feltőltheti éltető, jótékony és pozitív Életerővel), bármilyen távolságból is
:: Életenergia Készülékek megfelelő ismeretekkel, és az ÉletEnergia Készülékek tartozékaikkal, valamint -megfelelő- "strukturális kapcsolatokkal" bárhová el lehet juttatni ezt a tiszta, vitális Energiát
:: Életenergia Készülékek ez az éltető, pozitív és jótékony Energia (ÉletEnergia & ÉletErő) tudatosan felhasználható és hasznosítható minden cselekedetünkben, önmagunk és szeretteink megsegítésére és előnyére

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 2400 HD ÉletErővel működtetett Radionika Készülék

Használja fel Ön is legjobb tudása- és belátása szerint!

.

.

Az egyik legfontosabb és leglényegesebb információ és tény, hogy minden egyes ÉletEnergia Készülékben -legalább- egy igen erős és hatákony ÉletErő Generátor (Chi / Qi / csí Generátor & Prána Generátor & Orgon / Orgone-energia Generátor) működik !

Ez a generált és kisugárzott ÉletErő & ÉletEnergia-mező / fluxus
PFC 2400 HD életenergia & életerő átsugározható és át-transzferálható bárhova és bárkinek -bármilyen veszteség nélkül- bármely távolságra is van / tratozkodik az illető az ÉletEnergia Készüléketől(!)
életenergia & életerő modulálható (fizikálisan és virtuálisan is), a -programozott- célnak / céloknak megfelelően
életenergia & életerő átvehető, és -tudatosan!- használható / felhasználható, minden cselekvésben és tevékenységben !

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok PFC 2400 HD ÉletErő Radionika és Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék

Az Életerő Generátorok (Chi / Qi / csí Generátorok & Prána Generátorok & Orgon / Orgone-energia Generátorok) által fejlesztett és generált, valamint az onnan -az ÉletEnergia Készülékekből- kiáramló és kisugárzótt vitális, jótékony és pozitív ÉletEnergiát & ÉletErőt bárki átveheti és -tudatosan- (fel)használhatja.
Viszont; mindenkinek saját -egyéni- döntése és -egyben- felelőssége(!), hogy ezt az energiát mire-, ill. milyen céllal, és milyen célra használja.

Csak tiszta, pozitiv, konstruktív és kreatív, önzetlen, nemes és magasztos célokra használhatók. (!)

.Idézet / Mottó:
életenergia "A hit varázslata a világmindenség legnagyobb erőinek, mégpedig a gondolat erejének a megtestesülése".
Norman Vincent Peale


Az ÉletEnergia Készülékekben működő ÉletErő-Generátor™ (Chi / Qi / csí Generátor & Prána Generátor & Orgone / Orgon Generátor) tipusok


Három (3) féle tipusú- és erősségű -valamint, ennek értelmében, hatékonyságú- és hatásfokú- Életerő Generátor (-vagy ÉletErő Generátorok, Chi / Qi / csí Generátorok & Prána Generátorok & Orgone / Orgon Generátorok) kerülnek beépítésre és integrálásra, minden egyes -tipustól függő és ennek megfelelő- Életenergia Készülékbe.

A legerősebb -és egyben leghatékonyabb- tipusú a 'HD' (Heavy Duty, itt voltaképpen 2 db -egymástól független, külön-külön is működő- szupererős Életerő Generátor kerül beépítésre, ill. integrálásra), ezt követi a középkategóriába tartozó ' DL' (DeLuxe) és a Standard tipusú 'ST' Életenergia- és Életerő Generátorok.

A HD / HDS (Heavy Duty Superior, vagy Heavy Duty Special) tipusúakban 2 db-, az ATG 5, ill. a RAD 5 / RADORG 5 -ben 5 db-, az ATG 12 / ATG 12000 -ben (az ATGS 3000 kiváltója) pedig 12 darab szuper-erős életerő generátor fejleszti-, szolgáltatja és sugározza folyamatosan -megszakítás nélkül!- az Életerőt és Életenergiát, a többi Életenergia Készülékekben egy db. -tipustól függően- standard (ST), vagy -egy léptékkel- nagyobb erősségü Életenergia Generátor (DL) működik és termeli / fejleszti folyamatosan az Életerőt).

Egy ÉletEnergia & ÉletErő Generátor (Chi / Qi / csí Generátor & Prána Generátor & Orgone / Orgon Generátor), két külön -elhatárolt- de összefüggő részből áll, lényegileg két ÉletErő akkumulátorból, mely ugyancsak 2 külön részre oszlik.

Az Életenergia Készülékekbe beépített oszcillátorok / frekvencia-generátor(ok) fontos részei a rendszernek és a készülékeknek, de viszonylagosan csak másodlagos szerepet töltenek be; az Életenergia Generátorok által generált- és kisugárzott Életerőt hivatottak fizikálisan (Herz-i frekvenciákkal) is modulálni.


Nagy általánosságban az ÉletEnergia Készülékeinkről elmondható, hogy


életenergia készülékek & életerő generátorok meditációs- és relaxációs készülékeink, valamint újtipusú -modern- Chi AgyTrénereink, ElmeTrénereink és PszichoTrénereink mindazt tudják -és úgy is használhatók- mint a standard (ST) tipusú Életerő Generátorok / Életenergia Készülékek, és a

életenergia készülékek & életerő generátorok Radionika / RADORG (orgon-radionika) készülékeink tudják mindazt, amit az ElmeTrénerek, Elmegépek, Chi-AgyTrénerek és PszichoTrénerek.

Figyelem! Az egyik leglényegesebb eltérés és különbség a készülékek között, az ÉletEnergia Készülékekbe beépített ÉletErő Generátorok erőssége és -egyben- hatékonysága (mely -természetesen- az árban is visszatükröik)!


Az ÉletEnergia Készülékek működtetéséhez szükséges -egyenáramú- adapterek és hálózati csatlakozók


Az Életenergia Készülékek (4,5 - 7,5 - 9) V-os (DC = egyenáram), (min. 300 - 1000) mA-es hálózati csatlakozóval -egyenáramú adapterrel- működnek.
Kivételt képeznek az AO 1100 Aqua Optimizer™ Víz-energizáló és optimalizáló Életenergia Készülékek, melyek 4,5 - 6V-os egyenárammal működnek.
[Hálozati adapterre -mivel nem saját termékünk-, garanciát -sajnos- nem tudunk vállalni !]

Az ÉletEnergia Készülékeknél használt csatlakozó táp -többnyire- 3,5 mm-es mono jack-dugó.

Mindegyik / bármely / összes Életenergia Készülékkel feltőlthető- és energizálható az ivóvíz, valamint összes többi táplálékunk is, jótékony, pozitív és vitális ÉletEnergiával és ÉletErővel, és -a dupla energia-áramkörrel rendelkező ÉletErő-Generátorok eseténeb, azaz; többnyire mindegyikkel- az Életenergia Készülékkel energetikailag megtisztíthatók és eltávolíthatók a vízben lévő káros -negatív- információk, így re-vitalizált élővízzé alakítják azt át!

Azok az Életenergia Készülékek, melyek nemcsak a víz energizálására, hanem annak optimalizálására (ÉlőVíz előállítására) is alkalmasak (AO / AquaOptimizer™ tipusú, ill. a HD tipusú ÉletErő Generátorokkal ellátottt készülékek), dupla (élet)energia- és áramkörrel vannak ellátva.

Ahogy fentebb is említettük, az egyik legfontosabb és leglényegesebb információ és tény, hogy minden egyes ÉletEnergia Készülékben -legalább- egy igen erős és hatákony ÉletErő Generátor működik !


Ez a generált és kisugárzott ÉletErő & ÉletEnergia-mező fluxus
életenergia & életerő átsugározható és át-transzferálható bárhova és bárkinek -semmilyen veszteség nélkül- bármilyen távolságra is van az ÉletEnergia Készüléketől(!)
életenergia & életerő modulálható (fizikálisan és virtuálisan is), a -programozott- célnak / céloknak megfelelően
életenergia & életerő átvehető, és -tudatosan!- használható / felhasználható, minden cselekvésben és tevékenységben !


Táv-energizálás és személyiségfejlesztés | Profilaxia


Az Életenergia Készülékek mindegyike (erősségüktől és komplexitásuktól függően) eredményesen használhatók önmagunk és mások táv- energizálására és -a legújabb, tudományos elveken és ismereteken alapuló- ön- és személyiségfejlesztésre, önmegvalósításra, -különböző- trend-ek programozására, a -kitűzött- célok elérésére, általános wellness-re, valamint 'Jövő- & Trend Management'-re is.

A generált- és kisugárzott ÉletEnergia és ÉletErő révén, minden egyes Életenergia Készülék használható -táv-diagnoztizálásra, önmagunk (és mások) energetikai táv- kezelésére, gyógyítására, illetve betegségmegelőzésre (profilaxiára), kezelésre és (ön)gyógyításra (kiegészítő terápiaként!), illetve betegségmegelőzésre (és, mi inkább erre helyeznénk a hangsúlyt!!), a betegségek elkerülésére, és -természetesen!- az egészség megőrzésére is.

Bár, az Életenergiát és Életerőt -az emberiség történelme alatt- sok mindenre -fel-használták / használják (többek között -legfőképpen!- gyógyításra / öngyógyításra is) és való igaz, hogy az Életenergia- és Életerő Készülékek, Életenergiát- és Életerőt (Chi-t, Pránát, Orgont/Orgon-energiát) generálnak, termelnek, fejlesztenek és -ki-sugároznak, az Életenergia Készülékek nem orvosi műszerek és nem is minősülnek annak.
Az ÉletEnergia & ÉletErő -így a készülékek- terápiai értéke egyértemüen -még- nem volt tudományosan igazolva, kimutatva, ill. bebizonyítva.
Ezért aztán, nem is ajánlhatók- és használhatók ilyen célokra és ilyesfajta felhasználásra.

Megj.:
felkiáltójel | ÉletEnergia & ÉletErő Az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok (Chi / Qi / csí Generátorok & Prána Generátorok & Orgone / Orgon Generátorok) feltalálója nem ajánlja ezeket a készülékeket gyógyítás céljára.
Bár a a Feltaláló és/vagy forgalmazó nem írhatja elő és nem tilthatja meg, hogy, ki mire használja a készüléke által generált- és a készülékéből sugárzott ÉletEnergiát & ÉletErőt, mégsem ajánlja ilyesfajta célokra való használatát, mivel a készülékek csak kutatási- és kísérleti célokra készültek.
Amennyiben -többek között- gyógyításra is szeretné használni, csak kiegészítő terápiaként -szakorvos bevonásával- ajánlatosak!).

Az Életerő Generátorok (Chi / Qi / csí Generátorok & Prána Generátorok & Orgone / Orgon Generátorok) által fejlesztett és generált, valamint az onnan -az ÉletEnergia Készülékekből- kiáramló és kisugárzótt vitális, jótékony és pozitív ÉletEnergiát & ÉletErőt bárki átveheti és -tudatosan- (fel)használhatja.
Viszont; mindenkinek saját -egyéni- döntése és -egyben- felelőssége(!), hogy ezt az energiát mire-, ill. milyen céllal, és milyen célra használja.

Csak tiszta, pozitiv, konstruktív és kreatív, önzetlen, nemes és magasztos célokra használhatók. (!)


És...
  még mi mindenre használhatók az Életenergia Készülékek?


.

Mivel az Életerő & ÉletEnergia felhasználási és hasznosítási területe -szinte- végtelen, így -egyben- az ÉletEnergiát & ÉletErőt generáló- és sugárzó Készülékeké is az.

LPOG 2400 DL Különleges, speciális készülékek -mint pl. az ÉletEnergia Készülékek -és természetesen, az ÉletEnergia Készülékekbe integrált Életerő Generátorok- segítségével az Életenergia & ÉletErő modulálhatóvá válik bármilyen vágy, vagy -programozott- cél (u.n. "trend") elérésére, így az Életerő Generátorok és -speciális- Életenergia Készülékek hatásköre szinte végtelen, csak a készüléket használók egyéni fantáziája és képzelőereje szabhat határt felhasználási lehetőségeinek!

A határokat -és korlátokat- csak Ön szabja meg -és állítja fel- saját magának.

ÉletEnergia LPOG 2400 DL :: Chi AgyTréner & PszichoTréner :: Életenergia Készülék + PBT 2400 ÉletErő fokozó, egyedi transzfer koronggal a -megfelelően modulált- ÉletEnergia & ÉletErő bármely távolságra való -veszteség nélküli- kivetítésére és átsugárzására / át-transzferálására


És, hogy még mi mindenre használhatóak ÉletEnergia Készülékeink?
Olvassa el a "Használati előnyök", ill. "Mit tehetnek Önért és, hogyan segíthetnek Életenergia Készülékeink Önnek?" web-oldalakat is.

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére...


Az ÉletEnergia Készülékekhez ajánlott kellékek és tartózékok


Mindegyik -integrált ÉletErő Generátorral (Chi / Qi / csí Generátorral & Prána Generátorral & Orgone / Orgon Generátorral) működő- Életenergia Készülékhez ajánlunk

életenergia & életerő egy strukturális kapcsolatot-, -legalább- egy transzfer korongpárt (TC 99) -esetleg, transzfer-korongot erősítővel (PBT 2400)- az Életenergia bármilyen távolságra való -veszteség nélküli- átsugárzására, és

életenergia & életerő valamelyik / bármelyik(!) számítógépes Radionika programot / Manifesztációs Programot: az Életenergia & ÉletErő -általunk óhajtott és programozott- "Trend"-ekkel való modulációjára (!).

Hazánkban is -mint mindenhol a világon- az Életenergia Készülékek- és tartózékaik a világhálón keresztül kerülnek bemutatásra és értékesítésre.
Külön irodát, vagy bemutatótermet nem tartunk fenn.

Egy egyszerü- és egyszeri befektetéssel egy egész életre bőséges és kifogyhatatlan, jótékony-, pozitív és vitális életenergiát & életerőt nyer !
A lehető legjobb befektetés, mivel önmagába és -egyben- a jövőjébe fektet be !
Egy életre! Tegye jövőjét a legjobb kezekbe, melyek természetesen az Önéi!


ÉletEnergia Készülékek


ÉletErő Generátorral működő ÉletEnergia Készülékek

ÉletEnergia Készülékek

ÉletEnergia Készülékek

Életenergia Készülékek


Mindegyik ÉletEnergia Készülék integrált ÉletErő Generátorral, ill. -tipustól függően- Életerő Generátorokkal rendelkezik és működik, melyek SuperOrgonit™-ból készültek!


Forrás:
Karl Hans Welz: 'LifeEnergy & LifeForce Equipments, with integrated Chi Generator & Prana Generator & Orgone Generators)' (Integrált Chi Generátorral & Prána Generátorral és Orgon-Generátorokkal működő ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékek). Chi Generators (Chi Generátorok). Orgon / Orgone Generators (Orgone / Orgon Generátorok). LifeForce Equipments & LifeForce Generators (ÉletErő Készülékek és ÉletErő Generátorok)
Fordítás, szerkesztés, átdolgozás és adaptáció: D. Sándor Alex
1998 - 2022  © Copyright. All Rights Reserved! Minden jog fenntartva!


***
Nyitóoldal  |  Katalógus  /  Árlista  |  Kapcsolat / Email  /  Online Chat  |  Oldaltérkép  ~

* * * * *


  ~    

Idézet | Mottó

életenergia "Bármilyen irányba is fejlődjenek jövőbeli fogalmaink, a külső világ tanulmányozása arra a következtetéshez vezet, hogy a tudat tartalma a végső valóság.".
Wigner Jenő


  ~    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Helyezze élete irányítását a legjobb kezekbe; melyek természetesen az Öné! Az ÉletEnergia Készülékek biztosan és hatékonyan segíthetnek Önnek ebben is.


.


Az integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek segítségével

»» többek között...

  életenergia meditáció, relaxáció, re-vitalizáció, kontempláció, mély ellazulás és feszültségoldás

    életenergia készülékek & életerő generátor stresszcsökkentés

életenergia & életerő & chi Az ÉletEnergia & ÉletErő áthidal minden / bármilyen távolságot ! Érzékelje és vegye át most Ön is -tudatosan-ezt a pozitív és jótékony energiát !
Annál is inkább, mivel most -még- ingyenes az  ÉletEnergia & ÉletErő Transzfer Teszt  »»


  .  

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő

ÉletEnergia Készülékek

ÁrLista / Rendelés


Az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget / fuvardíjat és az ÁFA-t
Egységár: Euro (€) vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)
Rendeléssel kapcsolatos információk...

Kattintás a képekre további információért...

Biztonságos -online- fizetés PayPal-on keresztül -dombornyomott- bankkártyával is!

AO 1100

AO  +  Chi Agytréner & ElmeTréner
AO 1100
199,00 €  + szállítási költség
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
Kifutóban lévő termék. Rendelés előtt érdeklődjön!

AO 2000

AO  +  Chi Agytréner & ElmeTréner
AO 2000
479,00 €  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

JU 99 CE (Chi Energizer)

Chi Agytréner & Elme Tréner
ju99 :: ChiAgytréner :: Életenergia Készülékek :: Életero -orgon- Generátorok
249,00  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

JU 1000 CE (Chi Energizáló)

Chi Agytréner & Elme Tréner
ju 1000
499,00 €  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

LPOG 2000 DL

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   AO
LPOG 2400 DL
999,00 €  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

LPOG 2400 HD

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   AO
LPOG 2400 HD
1699,00 €  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

Performer 2400 HD

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   ÉletErő Radionika készülék   +   AO
Performer 2400 HD
3199,00 €  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

PFC 2000DL

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   ÉletErő Radionika készülék   +   AO
PFC 2000
1399,00 €  (tartalmazza a szállítási költségeket)
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

PFC 2400 HD

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   ÉletErő Radionika készülék   +   AO
PFC 2400 HD
1999,00 €  (tartalmazza a szállítási költségeket)
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

RAD 1000

ÉletErő Radionika készülék
RAD 1000
459,00 €  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

RAD 2000

ÉletErő Radionika készülék   +   AO
RAD 2000
1199,00 €  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

RAD 2400 HD

ÉletErő Radionika készülék   +   Chi Agytréner & Elme Tréner  +   AO
rad 2400 hd
2399,00 €  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

Rendelje meg most valamelyik készüléket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony pozitív ÉletEnergia & ÉletErő nyújtotta összes előnyéből !
» Kapcsolat / Rendelés »»
  ~    


:: ÉletErő Technológia ::

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek

Chi Generátorok & Prána Generátorok & Orgon Generátorok

AO 1100 | AO 2000
JU 99 | JU 1000 | LPOG 2000 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 & PFC 2400 | Performer / Sport Performer 2400 HD
RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5 | ATG 12 / ATGS 12000

Rendelje meg most valamelyiket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony ÉletEnergia & ÉletErő (chi, prána, orgon, bioenergia, stb.) nyújtotta összes előnyből !
 » Kapcsolat / Rendelés »»


  ~    

ÉletErő MÁGIA

ÉletErő Techno-Mágia | Tudatos Teremtés & Manifesztáció