-Mágikus- szimbólumok és pecsétek ~


-Mágikus- pecsétek és szimbólumok
- Árak / Rendelés   |   ÉletEnergia Készülékek és tartozékok - Árak / Rendelés


  ~    


Idézet | Mottó

életenergia "Ahová -és amire- figyelmét irányítja, oda áramlik a teremtőereje, ez valósítja meg az életet".
Kurt Tepperwein

  ~    


Szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok

mint az ÉletEnergia Készülékek kellékei, tartozékai és -fontos- kiegészítői


Szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok


A szűrök, szimbólumok és -mágikus- pecsétek mint archetipus strukturák, az ÉletEnergia és ÉletErő modulátoraiként hatnak és viselkednek.

Egy -adott- bizonyos Trend-et determinálnak, határoznak meg, melyet az ÉletErő Generátor által fejlesztett és az ÉletEnergia Készülékből kisugárzó ÉletErő & ÉletEnergia segítségével hozzárendelhetünk- és hozzákapcsolhatunk, bármely célszemélyhez, célszemélyekhez vagy -akár- célcsoportokhoz.


Életenergia Archetipus alapú és strukturájú szűrök, pecsétek és szimbólum-csomagok

Régi- és új csomagok !


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu A vágyak ABC-je

A vágyak ABC-je A vágyak ABC-je
Alphabet of Desire, AOD | 'A Vágyak ABC-je'

Ez a csomag 30 különféle szimbólumot, kártyát és pecsétet tartalmaz.
Ezek a tervek, diagrammok, szimbólumok és rajzok, strukturális reprezentációi és szerkezeti ábrázolásai, ill. Trend kapcsolatai- majdnem minden alapvágynak és óhajnak -jövőbeli, vágyott és programozott szituációnak-, melyek egy emberben megvannak és léteznek.
Kombináljon össze több kártyát, szimbólumot és szűrőt, hogy az Önnek megfelelő energiákat definiálja, meghatározhassa és felhasználja.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu A vágyak ABC-je (új)

A 'Vágyak ABC-je' | Új Szerelem
New Alphabet of Desire, New AOD | 'Az -újabb- Vágyak ABC-je'

A 'Vágyak ABC-je' -mágikus- szimbólumok kártyáinak újabb változata, sokuknak asztrológiai alapú összekapcsolása.
Ez a csomag is 30 különféle kártyát és pecsétet tartalmaz.
Ezek a -bővített- tervek, diagrammok, szimbólumok és rajzok strukturális reprezentációi -szerkezeti ábrázolásai és egyben Trend kapcsolatai- majdnem minden alapvágynak és óhajnak -jövőbeli, vágyott és programozott szituációnak-, melyek egy emberben megvannak és léteznek.
Kombináljon össze több kártyát, szimbólumot és szűrőt, hogy az Önnek megfelelő energiákat definiálja, meghatározhassa és -egyben, természetesen- felhasználja.

Megj.: ez a szimbólum-kártyacsomag, megtalálható az RI 2400 CD Manifesztációs Radionika Program képei és szimbólumai között.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Stressz-csökkentő- és szorongás-levezető, valamint  Energia-fokozó és vitalitás-növelő csomag

Stressz-csökkentő- és szorongás-levezető csomag -mágikus- szimbólumok
Stress-Zapper/ Energy-Booster Pack, ENB | Stressz-csökkentő- és szorongás-levezető, valamint  Energia-fokozó és vitalitás-növelő csomag

Olyan időket élünk, melyek sokféle megprobáltatásnak és különféle kihívásoknak tesznek ki bennünket, testünket, elménket és -főként- érzésvilágunkat, és, melyek kapcsolatban vannak közvetett- és közvetlen környezetünkkel melyben élünk, munkahelyünkkel, embertársi kapcsolatainkkal, napi táplálékunkkal, stb.

Sokszor az élet kérelmei, az adott helyzetekhez való megfelelési igényeink nagyobbak, mint amit testünk és elménk kezelni és elviselni képes.
Ennek eredménye az egyre növekvő -és halmozodó- stressz -és, sokszor -.egyenes következményeként, a belső agresszivitás- amire nap mint nap ki vagyunk téve, valamint egy igen fontos és lényeges (Élet)energia elfolyás- és vesztés, azaz; életerő és vitalitás veszteség .

Itt léphet közbe ez a nagyszerű -szimbólum- csomag, az Ön segítségére és megyugvására.

Használja mindennap ÉletEnergia Készülékével együtt, vegye át -tudatosan!- a szimbólum-kártya által megfelelően módulált ÉletEnergiát & ÉletErőt, naponta két-három órán keresztül a csomagbeli, Önnek és -természetesen- adott céljainak legjobban megfelelő szimbólumokat és kártyákat, és figyelje meg a jelentős változást és a számottevő különbséget, ahogy eddig érezte magát és ahogy ezentúl fogja magát érezni: -eglsz egyszerüen- jól, nyugodt, relaxált és egyben friss, üde, élénk, Életerővel és vitalitással telve lesz.

Mi több: meglátja majd, hogy sokkal többre lesz majd képes, mint eddig volt, és amit tenni fog; azt jól és sikeresen csinálja majd!
Az Autogén Tréninggel -lásd Kurzusok- való kombináció ez esetben is kitünő.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Szex csomag

© Lilith Szex csomag -mágikus- szimbólumok
Sex Pack, SXP | A 'Szex csomag'

E különleges -szimbólum- csomag arra hivatott, hogy egy összekötő híd szerepét töltse be a szexuális beteljesülés és extázishoz vezető úton, az Ön és partnere közti -esetleges- résben.

E arhetipus szimbólum és kártya-készlet kapcsolatot létesít Ön és a kívánt -szex-el és szerelemmel kapcsolatos-, óhajtott trendek között, melyeket felhasználhat majd sokféle- és változatos helyzetekben , melyek egy intim -és meghitt- kapcsolatban előfordulhatnak és megjelenhetnek.

Például, használhatja arra is, hogy segítségével megtalálja ideális partnerét, azt a különleges személyt aki Önnek "a nagy Ő-t és az igaz, nagy Szerelmet" jelenti.

Vagy, ha arra vágyik, hogy egy bizonyos személy sokkal kedvezöbb fényben lássa Önt, csak válassza ki a megfelelő kártyát ill. pecsétet és tegye az integrált ÉletErő Generátora által működtetett ÉletEnergia Készülékére vagy a készüléke elé-, ill. annak közvetlen közelébe, hogy hadd dolgozzon az Ön előnyére és az Ön érdekében.

Ha átértékelni akar egy kapcsolatot, vagy -akár, ha csak- változatosságot szeretne vinni szexuális életébe, a Szex-csomagban / Sex Pack-ben, megtalálja az Önnek megfelelő szimbólumokat és kártyákat.

Mindenki számára van valami, e kitűnő csomagban, ami felkeltheti érdeklődését és a megvásárlására késztetheti.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Gyorstanulásra, memória növelésre és az intelligencia fejlesztésére szolgáló szimbólum-csomag

szimbólumok, grimoire-ok -mágikus- szimbólumok
Super Learning & Intelligence Pack, SLI | Gyorstanulásra, memória növelésre és az intelligencia fejlesztésére szolgáló szimbólum-csomag

Ebben az értékes csomagban, mentális tulajdonságokat növelő, elme-, memória-, intelligencia- és intuició fejlesztő archetipus kártyák és szűrők találhatók.

Ezeknek a szimbólumoknak és kártyáknak a segítségével a tanulás és -általában- az új ismeretek (meg)szerzése, újra az lesz, aminek mindig is lennie kell- és kellett volna: könnyű és szórakoztató.

Ideális kombináció az -újtipusú- u.n. ElmeKészülékekkel & ÉszGépekkel, ill. Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülékekkel, és -természetesen- az Alacsony Frekvenciájú Technológiával, valamint ideális kiegészítői a Neuro-Technológiának és a Neuro-Kibernetikai Programozásnak (Radionika Trend Generálásnak is!).


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Üzleti és pénzügyi csomag

szigillumok, grimoire-ok Üzleti és pénzügyi csomag
Business and Money Pack, BMP 50 | Üzleti és pénzügyi csomag

Kövezze ki -megérdemelt- sikerét, az anyagi függetlenség- és a beteljesülés felé vezető útján, ezekkel a rendkivüli szimbólumokkal és kártyákkal, ebből a bámulatos készletből!

Ez a -szimbólum- csomag, arra rendeltetett, hogy az üzleti életben való előrelépést, kreativitást, az intuiciót, hatékonyságot és a logikát javítsa és tökéletesítse, hogy mindig pozitiv eredményeket és magas profitot érjen el, valamint, hogy Ön felé vonzza- és hajtsa a pénz-magot, mely annyira szükséges az üzleti életben a sikerhez és a "szerencséhez".

Ez a csomag tartalmaz egy különleges készletet is, amely felbecsülhetetlen segítséget -és egyben előnyt- jelenthet Önnek, másokkal való kapcsolatában: üzleti partnerekkel, a konkurenciával, üzleti- és cégtársakkal, beosztottakkal, (feljebbvalókkal), üzleti szakértőkkel és -marketinges- piaci elemzőkkel, stb.


életenergia készülékek Szerencse-csomag

Szerencse-csomag
Good fortune & Good Luck | Szerencse-csomag

"Véletlenek nincsenek"! [Ok- és okozat; azaz; okság- és okozatiság van].
A "szerencsét" is mindenki -saját- maga segítheti elő és okozhatja.
De Ön most -ezzel a kitünő csomaggal és természetesen ÉletEnergia Készülékével- hatékonyan "rásegíthet", hisz e csomagból való kártyákat használhatja, a jószerencse elősegítésére, ill. a "szerencsés egybeesések" előidézésére is.
Úgy, általában, a széles körben használt "szerencse" magalapozásában segítséget nyújtó szimbólumcsomag.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Jogi- és törvényes csomag

Jogi- és törvényes csomag -mágikus- szimbólumok
Legal Pack, LP | Jogi- és törvényes csomag

Sokféle kártyát és különböző szimbólumokat tartalmazó csomag, mely nagy segítséget jelenthet, ha egy jogi vagy igazságszolgáltatási probléma adódik (pereskedés, ügyvédi-, ügyészségi eljárás, bírói határozat, stb).
Lefed majdnem minden esetet, aspektust és helyzetet, amely ilyen esetben adódhat és nagyban növelheti a szerencsés kimenetelt.
A bírák és az esküdtek (AEÁ) pozitív befolyását elősegítő kártyát is tartalmaz.
Hatékony, a megfelelő lépéseket elősegítő, és a pozitív megoldás felé mutató segítség lehet, bármely hivatallal kapcsolatos problémák tisztázásának és megoldásának érdekében.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Emberi tulajdonságok, viselkedések, adottságok, ügyesség és jártasságok szimbólum-csomagja

Emberi tulajdonságok, viselkedések, adottságok, ügyesség és jártasságok csomaga -mágikus- szimbólumok
People Skills Pack, PS | Emberi tulajdonságok, viselkedések, adottságok, ügyesség és jártasságok szimbólum-csomagja

Egy remek segítség és elönyős lehetőség másokkal való kapcsolataiban.

Ha ön politikus; üzletember; pap; prédikátor; ügyvéd; ügyész; törvényszéki bíró; TV-s személyiség, riporter, stb., stb., vagy ha egy nagy, hatalmas -multi- cégben -célírányatosan- felfele tör a hierarchikus létrán, ha esetleg karizmatikusabb személyiség szeretne lenni, vagy ha bármilyen másféle- és tipusú szaktevékenysége, mestersége és munkája van, ami sok embert érint, ill. nagyobb csoportú emberekkel és -akár- tömegekkel hozza Önt kapcsolatba, akiket vezetni és irányítani kell, ez a csomag hatékonyan segíthet Önnek, hogy véghezvigye sikerét és elérje -kitűzött- céljait.

Bármely helyzetben, nagy segítséget jelenthet, mikor más személyekkel, csoportokkal és -akár- tömegekkel való érintkezés és kapcsolat, meghatározó és fontos, így az Ön sikerútján -nagyobb biztonságban- a célhoz vezeti, valamint, ugyanígy felhasználható még bármely más szituációban, amikor érvényesülés, kiteljesedés, -pozitív- befolyásolás és teljes siker kivántatik.


Energia és Vitalitás szimbólumcsomag

Energia és Vitalitás
Energy & Vitality Pack, EVP | Energia és Vitalitás szimbólumcsomag

Hatékony védelem energetikai és -mágikus- pszichikus támadások ellen.


-Energetikai- biztonság és védelem szimbólumcsomag

-Energetikai- biztonság és védelem
Protection Pack, PS | -Energetikai- biztonság és védelem

Hatékony védelem energetikai és -mágikus- pszichikus támadások ellen.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Súlykontroll | Fogyás | Fitnessz szimbólum-csomag

Szimbólum-csomag | Súlykontroll / Fogyás / Fitness
Súlykontroll | Fogyás | Fitnessz szimbólum-csomag

Napjainkban, sokak számára lett probléma a túlsúly, ill. a súlyfeleslegektől való megszabadulás.
Ez a speciális csomag a súlykontroll, a fogyás és -általában- a mozgás örömét tartalmazó szimbólumcsomagokat tartalmaz, melyet hatásosan alkalmazhat Ön is.


new

Filter Packs & -Magickal- Symbols | Accessories to the LifeForce & LifeEnergy Equipments (Chi Generators & Orgone Generators) Chi Generator & Orgone Generator Accessories | Filter Packs & Symbols "A Siker ABC-je" ikon-csomag

Mágikus szimbólumok / ikonok - A Siker ABC-je Mágikus szimbólumok / ikonok - A Siker ABC-je
The Alphabet of Success icon-pack | "A Siker ABC-je" ikon-csomag

Különleges, gondosan kiválasztott és elő-energizált (feltőltött) ikonok (56), -mágikus- szimbólumok ikon alapú kártyacsomagja.
Az 'Ultimate Pro' Manifesztációs Radionika Program már eleve tartalmazza ezt a kártyacsomagot.


Kreativítás ikon- és szimbólumcsomag

szimbolum / ikon
The Creativity icon-pack | Kreativítás kon-csomag

11 gondosan kiválasztott ikon kreativításra, probléma megoldásra


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Az energiaközpontok szimbólumai, a 7 csakraközpont

csakra
Chakra set | Az energiaközpontok szimbólumai, a 7 csakraközpont (7 energia-csokor)


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+ csomag

Feng Shui
Feng Shui Fynamic | Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+ csomag


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Asztro-Manifesztációs & Asztro-Dinamikus Manifesztáció csomag

Asztro-Manifesztációs csomag
Astro-Dinamic Manifestation Pack, ADM | Asztro-Manifesztációs & Asztro-Dinamikus Manifesztáció csomag


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Asztro-Trend szimbólumcsomag

Asztro-Trend szimbólumcsomag
Astro-Trend Manifestation Pack, ATM | Asztro-Trend Manifesztáció csomag


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Csillagjegyek / Állatövi jegyek szimbólumcsomagja

Csillagjegyek / Állatövi jegyek szimbólumcsomagja


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Bolygók / Planets szimbólumcsomag

Bolygók / Planets szimbólumcsomag


ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Asztrológiai alapú szimbólumok, szűrök, pecsétek és kártyák


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Bolygóállások és interplanetáris kapcsolatok tökéletes ábrázolásai

Asztrológiai alapú szimbólumok
Astro-Packs | Bolygóállások és interplanetáris kapcsolatok tökéletes ábrázolásai

Különböző csomagok:
Magatartás és viselkedés; Üzleti siker és segítség; (Belső lelki) Egyensúly; Mértékletesség; (Energetikai) Oltalom és Védelem; Személyes kapcsolatok; Egyedi jártasságok; Energia és Vitalitás; Stresszoldás; Ellazulás és nyugalom; stb., stb.

Asztrológiai alapú szimbólumok, szűrök, pecsétek és kártyák | Bolygóállások és interplanetáris kapcsolatok tökéletes ábrázolásai | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | 1tunedinstincts
Asztrológiai alapú szimbólumok Asztrológiai alapú szimbólumok

Asztrológia alapú Trend-energiákhoz speciálisan kifejlesztve és megtervezve.ÉletErő Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Abramelin Szent Mágiája

Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok | Abramelin Szent Mágiája | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Abramelin Szent Mágiája


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Salamon király kulcsai

Mágikus szimbólumok | Claviculae Salamonis
Claviculae Salamonis


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Dr. Faustus grimoárja

Faustus doktor grimoárja

 


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Mágikus Rúna szimbolumok és talizmánok

runa


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Tarot kártyák, szimbolumok és talizmánok

tarot

egyenes és fordított állásban
[ kehely, szablya, pálca ]


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Kristály-szellemek

quartz


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu I-Ching

iching


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Kabbala / kabbalah

Kabbala / kabbalah


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Shinto talizmánok

Shinto talizmánok


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Vudu / Woodoo

Vudu / Woodoo


Megj.:
akik ismerősek ezekben a -mágikus- szimbólum használatában, érdeklődhetnek további mágikus pecsétek- és szimbólumokcsomagok iránt (pld: gnosztikus szimbólumok, héber talizmánok, arkangyalok- és démonok, planetáris szellemek, Lemegeton, Grimorium Verum, Pokoli Tarot, a Piramisok Bölcsei, Germán Istenek, stb., stb.)

*******

+ stb., stb., stb. 

WARNING!
These Packs are protected by internal radionics settings (structural links) against any form of illegal use, use of unauthorized and/or bootlegged copy, whether purchased from an unauthorized dealer or received otherwise. It is certainly a bad idea and very dangerous to misjudge the potentially grave consequences of such action!


Pár csomag részletesebben (angol nyelvü)


Alphabet of Desire & Success (AoD)


Gain Favors
Friendship
Charisma
Excellent Teamwork
Self Trust
Find good Job
Help with Completion
Balcance and Harmony
Stress Relief
Energy
Overcome Fatigue
Spiritual Strength
Escape Danger
Control Anger
Avoid Unwanted Person
Vitality
Secure Success
Optimism
Solve Problems
Gambling Stocks
Money
A New Love
Solidify Love
Erotic Thought
Success in the Arts
Overccome Worries
Calm Emotions
Protection
Change of Luck
Good Fortune
Safe Journey
Divorce or Leave Lover
Reverse Evil
Destroy Plots
Tuned Instincts
Concentration
Creativity
Persuasion
Leave Undesirables
Aid Meditation
Ability to Project
Mental Healing
Improve Domestic Relations
Physical Energy
Intelligence
Comfort Sorrows
Win Lawsuit
Help a Child

Stress Zapper Energy Pack


Muscle Strength
Rejuvenation Recovery.
Cell Regeneration, Fast Recovery
Energy & Vitality
Speed & Aggression
Relaxation Stress Relief
Emotional Calm and Strength.
Overcome Fatigue
Discipline in Training
Boost Muscle Exercises More Reps
Boost Specific Sports Skills
Improved Coordination
Boost Precision
Caution during High Performance
Increased Fat Burning
Counteract Food Advertising
Enjoy Regular Workout
Make Dietary Discipline Enjoyable
Restful Sleep
Autogenic Training Booster

Sex Pack


Thrillingly Romantic
Irresistible
Magnetic Appeal
Project Strength
Project Security
Wild Abandon Lust
Erotic Power Fem.
Erotic Power Male
Boost Sexual Arousal
Erotic Thought
Friendship
Attract Partner
New Love
Solidify Existing Love
Special Love
Adulteries
Marital Love
Breakup
Hostility
Emotional Outbursts

Intelligence Pack


Poetry and Writing
Musical Talent
Visual Arts
Science
High Science
Mathematics
Creative High Tech
Invention
Pass Tests
Wisdom and Knowledge
Boost Intelligence
New Concepts Quick
Fun in Learning
Learn Fast
Languages
Mental Energy
Consistency
Intuition
Inspiration
Creativity

Business and Money


Power of Persuasion
Pragmatism
Teamwork
Travel Success
Successful Completion
Favors
Business Secrets Unveiled
Know True from False Friends
Brainstroming
Find Trouble Areas
Foresight, Evaluation
Inspire Workforce
Success in the Arts
Business Success
Money / Money in General
Conclusion
Advertising Success
Self Confidence
Secure Success
Succeed Effortlessly

Legal Pack


Legal Matters
Attract Witness
Eliminate Witness
Attract Good Lawyer
Attract Bad Lawyer
Affection of Judge
Successful Bribe
Person Looking Good
Person Looking Bad
Sow Discord
Influence Others
Gain Important Evidence
Eliminate Evidence
Power of Persuasion
Discover Secrets
True from False Friends
Find Other Ways
Secret Operations
Avoid Lawsuit
Self Confidence
Avoid Mistakes
Foul up Lawyer
Lawyer Hostility
Hatred of Judge

People Skills Pack


Leadership
Insights
Convincingness
Magnetic Appeal
Quick Reaction
Irresistible
Communication Skills
Popularity
Public Speaking
Political Skill
Negotiation Skills
Others Perform for You
Intuitive Insights
Show Optimism
Project Charisma
Enthusiasm
Demagogics
Teamwork
Attract Friends
Enjoy People

Attack / Defense Pack


Calm Turbulence
Reverse Evil
Protection
Destroy Plots
Solve Problems
Blasting Glyph
Devil Trap
Positive Pragmatic Attitude
Hinder Sorcerers From Operating
Discover Any Magick
UndoMagic.
Cause Army Appear
Breakup
Emotional Outbursts
Chaos Bombs
Cause Insanity
Hostility
Confusion, Poor Decision
Cause Uncontrollable Lust
Protection Against Magic

Gambling Pack


Self Confidence
Positive Attitude Towards Gambling and Winning
Run Gambling like a business
Ease worries, fear and tension
Block Magick coming from others
Correct Intuition
Success with Workouts and Prediction Systems
Powerful Psychic Skills
Connect with Good Bookie
Card Games, Poker, Blackjack
Roulette
Casino in General
Dog Races
Horse Races
Sports Betting
State Lotteries
Private Gambling
Stock Market
Make Opponents Nervous and Desperate
Cause Losing Streaks

Fenntartjuk a változtatás jogát! 

Megj:
Egyes -komplexebb- digitális számitógépes Manifesztációs Radionika programjaink telepítő programjai tartalmaznak több csomagot (és bennük, -természetesen- rengeteg kártyát, pecsétet és szimbólumot, többek között -a fentebb említett és bemutatott- csomagokat, kártyátkat és mágikus szimbólumokat is.

A kártyák, pecsétek, szűrök és szimbólumok bővebb és részletesebb leírásait a "Radionika programok szimbólumai" nevű oldalon találja meg (belső használatra tartott- és szerkesztett oldal).


Forrás:
Karl Hans Welz: "-Magickal symbols & filter packs".
Fordítás, átdolgozás és adaptáció: D. Sándor Alex
© Copyright 1998 - 2022. Minden jog fenntartva!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek


  ~    

Idézet | Mottó

életenergia "A csakrák az emberi tudatosság fokozatainak szimbólumai".
C. G. Jung


  ~    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Képzelje el, hogy bírtokában van annak az ERŐNEK, mellyel Jövőjét és Sorsát irányíthatja!
Ez az az energia, melynek segítségével -és hathatós (fel)használásával- bármit el lehet érni, ezért; -Ön is- bármit elérhet, bármi lehet és bármit bírtokolhat!


  ~    


-Mágikus- pecsétek, szimbólumok, szigillumok és grimoárok

::  Használhatók mint az ÉletEnergia & ÉletErő (chi / qi, ki / kí, prana, mana, od, orgon / orgone, x-energia, élan-vital, bioenergia, stb.) modulátorai Symbols & filters packages / Magical symbols

A 'Vágyak ABC-je | Szerencse-csomag | Szex-csomag | Stressz-levezető & energia-növelő | Asztológia | Dinamikus Feng Shui | Tarot | Woodoo | Abramelin szent mágiája | Salamon kulcsai (Claviculae Salamonis) | stb., stb.


  .  
Árak: €-ban (Euro), vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)
Online letöltés (.zip-elt csomag)


életenergia "A Vágyak ABC-je" klasszikus csomag
1AOD.gif (5536 bytes) 1aod1.gif (481 bytes)
életenergia63 € / csomag

életenergia "A Vágyak ABC-je - új csomag-"
Minden, ami a 'vágyakkal' kapcsolatos
Vágyak ABC-je -új Vágyak ABC-je -új
életenergia69 € / csomag
Mindkét csomag (Klasszikus & Új): 132 €  99 €

életenergia "Stresszoldás / Energizálás"
Stressz-csökkentő / Energia fokozó- és növelő csomag
Stressz-csökkentő streszapper
életenergia Új: 33,9 € / csomag
életenergia Klasszikus: 24,9 € / csomag

életenergia készülékek "Szex-csomag"
A név magáért beszél :-) szex, szex és szex
psp10E sexpack.gif (657 bytes) ©Lilith
életenergia Új: 39 € / csomag
életenergia Klasszikus: 24,9 € / csomag

életenergia "Gyorstanulás"
Gyorstanulásra, memória növelésre és az intelligencia fejlesztésére szolgáló csomag
psli18PI 1SLI
életenergia Új: 33,9 € / csomag
életenergia Klasszikus: 24,9 € / csomag

életenergia "Üzleti csomag"
Üzlet & pénz / Business
Üzleti és pénzügyi csomag | pbm04TS Üzleti és pénzügyi csomag | 1BMP
életenergiaÚj: 33,9 € / csomag
életenergiaKlasszikus: 24,9 € / csomag

életenergia "Szerencse-csomag"
A 'jószerencse' elősegítésére / Gambling Pack
Szerencse-csomag | pbm04TS Üzleti és pénzügyi csomag | 1BMP
életenergiaÚj: 33,9 € / csomag
életenergiaKlasszikus: 24,9 € / csomag

életenergia "Jogi- és törvény csomag"
A joggal és törvénykezéssel összefüggő szimbólumcsomag
Jogi- és törvény csomag | ple01LM Jogi- és törvény csomag | 1LP
életenergiaÚj: 33,9 € / csomag
életenergiaKlasszikus: 24,9 € / csomag

életenergia "Emberi viselkedések, adottságok, ügyesség, szokások és jártasságok csomaga"
Pozitív szokások / szokásminták (ki)fejlesztése
Emberi tulajdonságok, viselkedések, adottságok, ügyesség és jártasságok szimbólum-csomagja | pps11NS Emberi tulajdonságok, viselkedések, adottságok, ügyesség és jártasságok szimbólum-csomaga | 1PS
életenergiaÚj: 33,9 € / csomag
életenergiaKlasszikus: 24,9 € / csomag

életenergia "Védelem"
-Mágikus- / energetkai támadások ellen | Attack & Defense Pack
Védelem Protection | Védelem
életenergia33,9 € / csomag

életenergia készülékek A 8 klasszikus csomag
életenergia Online letőltés (.zip-elt csomag): 237,3 €  199 €

életenergia készülékek A 'nagy' 9 új csomag
életenergia Online letőltés (.zip-elt csomag): 351 €  299 €

new
Filter Packs & -Magickal- Symbols | Accessories to the LifeForce & LifeEnergy Equipments (Chi Generators & Orgone Generators) Chi Generator & Orgone Generator Accessories | Filter Packs & Symbols "A Siker ABC-je" ikon-csomag (56)
Minden, ami a sikerrel kapcsolatos

életenergia 79,90 € / csomag

Filter Packs & -Magickal- Symbols | Accessories to the LifeForce & LifeEnergy Equipments (Chi Generators & Orgone Generators) Chi Generator & Orgone Generator Accessories | Filter Packs & Symbols "Kreativítás" ikon-csomag
Minden, ami a kreatívitássalrel kapcsolatos

életenergia 15,90 € / csomag


ÉletEnergia Készülék "Feng Shui csomag"
Dinamikus Chi Feng Shui
Feng Shui csomag | Dinamikus Feng Shui szimbólum-csomag
életenergia 33,90 € / csomag

ÉletEnergia Készülék "Csakra csomag / Chakra"
chakra
életenergia 16,90 € / csomag

életenergia készülékek I-Ching
I-Ching
életenergia 33 € / csomag

életenergia készülékek Tarot kártyák, szimbolumok és talizmánok
(egyenes és fordított állásban is)
[ kehely, szablya, pálca ]

Tarot-kártyák :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
életenergia 33 € / csomag

életenergia készülékek Mágikus Rúna szimbolumok és talizmánok
(Rhuna csomag -18-as)
Runa-talizmán :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
életenergia 33 € / csomag
.

ÉletEnergia Készülék "Asztro-Manifesztációs csomag"
Asztro-Dinamikus Manifesztációs szimbólumcsomag
Asztro-Manifesztációs & Asztro-Dinamikus Manifesztáció csomag | ADM packs
életenergia 33,90 € / csomag


blueb.gif | életenergia Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok


Különböző mágikus pecsétek, szimbólumok, csomagok és grimoárok
 [ Azoknak ajánljuk, akiknek már van tapasztalatuk, és jártasok a mágiában. ]


* * * * *

  ~    

A rendelés / bevásárló 'kosár' tartalmának a megtekintése...

  ~    

Idézet | Mottó

életenergia "Természeti törvény, hogy hasonló okok mindig hasonló hatásokat eredményeznek".
Wallace D. Wattles


  ~    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Egy egyszerü- és egyszeri befektetéssel egy egész életre bőséges jótékony-, pozitív és vitális életerőt nyer !
A lehető legjobb befektetés, mivel önmagába és -egyben- a jövőjébe fektet be !


  .    


életenergia készülékek Konzultáció, -szak-tanácsadás, -ezoterikus- coaching


Személyesen*, on-line és/vagy telefonon keresztül is.
A konzultáció és tanácsadás alatt -természetesen, ha szeretné és igényli- egy erős ÉletEnergia Készülék + strukturális kapcsolat + Manifesztációs Radionika Program révén, feltőltjük Önt és/vagy valamely személyes értéktárgyát, ÉletEnergiával és ÉletErővel.
Termékbemutató esetén az összeg (egységár!) 2x69=138€/h, HD tipusú ÉletEnergia Készülékek esetében 3x69=207€/h!
Természetesen, azok akik Életenergia Készüléket rendelnek / rendeltek, a konzultáció teljes árának a felét visszakapják, ill. levonhatják rendelésükből.
Megj.: más árkedvezménnyel nem összevonható!
*Lásd még a "Konzultáció" oldalt is »
Fél óra (30 perc): 39 € (Euro) vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)

 99 €  
69 € (Euro) / 1 h (60 perc) ill. az összegnek megfelelő Forint (HUF)
  ~    
   

  .  

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő

ÉletEnergia Készülékek

ÁrLista / Rendelés


Az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget / fuvardíjat és az ÁFA-t
Egységár: Euro (€) vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)
Rendeléssel kapcsolatos információk...

Kattintás a képekre további információért...

Biztonságos -online- fizetés PayPal-on keresztül -dombornyomott- bankkártyával is!

AO 1100

AO  +  Chi Agytréner & ElmeTréner
AO 1100
199,00 €  + szállítási költség
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
Kifutóban lévő termék. Rendelés előtt érdeklődjön!

AO 2000

AO  +  Chi Agytréner & ElmeTréner
AO 2000
479,00 €  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

JU 99 CE (Chi Energizer)

Chi Agytréner & Elme Tréner
ju99 :: ChiAgytréner :: Életenergia Készülékek :: Életero -orgon- Generátorok
249,00  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

JU 1000 CE (Chi Energizáló)

Chi Agytréner & Elme Tréner
ju 1000
499,00 €  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

LPOG 2000 DL

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   AO
LPOG 2400 DL
999,00 €  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

LPOG 2400 HD

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   AO
LPOG 2400 HD
1699,00 €  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

Performer 2400 HD

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   ÉletErő Radionika készülék   +   AO
Performer 2400 HD
3199,00 €  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

PFC 2000DL

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   ÉletErő Radionika készülék   +   AO
PFC 2000
1399,00 €  (tartalmazza a szállítási költségeket)
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

PFC 2400 HD

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   ÉletErő Radionika készülék   +   AO
PFC 2400 HD
1999,00 €  (tartalmazza a szállítási költségeket)
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

RAD 1000

ÉletErő Radionika készülék
RAD 1000
459,00 €  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

RAD 2000

ÉletErő Radionika készülék   +   AO
RAD 2000
1199,00 €  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

RAD 2400 HD

ÉletErő Radionika készülék   +   Chi Agytréner & Elme Tréner  +   AO
rad 2400 hd
2399,00 €  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)

Rendelje meg most valamelyik készüléket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony pozitív ÉletEnergia & ÉletErő nyújtotta összes előnyéből !
» Kapcsolat / Rendelés »»
  ~  


[ Jelenleg 3 személy nézi / böngészi ezt az oldalt, ill. az ÉletEnergia Készülékek online katalógusát ]


  .  


Chi
& Prána & Orgon-energia Generátorokkal® működtetett ÉletEnergia Készülékek

kiegészítői & tartózékai & kellékei


Az árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket / fuvardíjat és az ÁFA-t
Euro (€) vagy annak megfelelő Forint (HUF)
Rendeléssel kapcsolatos információk...

Katt a képekre további információért...


Adapter
/ hálózati csatlakozó

  Adapter 4,5 V DC; 7,5 V DC și 9 V DC  /  (300-, 500- sau 1000 mA); az ÉletEnergia Készülékek üzemeltetésére
( a szállítási költség nincs bennefoglava az árba )

Adapter 300 mA
12,90 €
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
Adapter 500 mA
19,90 €
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
Adapter 1000 mA / 1A
29,90 €
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)


Strukturális kapcsok: Egyedi transzfer korongpárok | ÉletErő- & ÉletEnergia fokozók

.


TC 99

Strukturális kapocs / Egyedi transzfer-pár (korong + téglalap)
TC 99
59,00 €  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)


RAOPTC

Víz- és táplálék energizáláshoz ajánlott strukturális kapocs / egyedi transzfer-korongpár
raoptc | VízEnergizáláshoz egyedi transzfer-korongpár
  99,69 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)


PBT 2400

ÉletEnergia erősítő- és ÉletErő-fokozó egyedi transzfer-korongal | Strukturális kapocs
PBT 2400 / PBT 2400 HD :: ÉletEnergia erosító egyedi transzfer-korongal
159,00 €  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő Forint (HUF)


PBTBH

Speciális strukturális kapocs / ÉletEnergia erősítő, ÉletErő aktíváló- és nemivágy-fokozó, egyedi transzfer-párral (téglalap vagy korong)
pbtbh   vagy pbtbh
Megszűnőben! Már nem rendelhető!

MANIFESZTÁCIÓS Radionika Programok

. .


Klasszikus Manifesztációs Radionika Program (RI 2400)
Dinamikus Feng Shui & Asztro Dinamikus Manifesztáció  |  Fitness & Súlykontroll

RI 2400
159 € (Euro), vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)
(Mi ezt ajánljuk !  :-))
Külön is rendelhetők hozzá különböző '-Mágikus- pecsétek és szimbólumok' (!)
Az ár a műszaki támogatást nem tartalmazza! Bonusz: egy óra -nemcsak- műszaki támogatás ajándékba.
. .


Ultimate Pro Manifesztációs Radionika Program

Ultimate Pro Manifesztációs Radionika Program
  349 € (Euro) vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
Rengeteg '-Mágikus- pecséttel, grimoire-al, szigillummal és -mágikus- szimbólumokkal' (!)
Bonusz: egy óra -nemcsak- műszaki támogatás ajándékba.
. .


Szuper-Manifesztációs X Radionika Program™

Program Radionic Super-Manifestare
479 € (Euro), vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)
Rengeteg '-Mágikus- pecséttel, grimoire-al, szigillummal és -mágikus- szimbólumokkal' (!)
Bonusz: egy óra -nemcsak- műszaki támogatás ajándékba.


-Mágikus- pecsétek és szimbólumok

.


A 'Vágyak ABC'-je

Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
69 € (Euro) / csomag
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)


A 'Siker ABC'-je

A Siker ABC-je | -mágikus- pecsétek és szimbólumok
79 € (Euro) / csomag
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)


Chakra szimbólum-csomag

CHAKRA
már 9 € (Euro) / csomag -tól
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
 - lásd a további (több mint 30!) -Mágikus- pecsét és szimbólum-csomagokat »»   


Speciális specifikus frekvenciák

.


Mentál

Speciális specifikus frekvenciák | Mentál
19 € 16 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
.


-Mágikus-
Szerelem

Speciális specifikus frekvenciák | -Mágikus- Szerelem
19 € 16 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
.


Fitness / Súlykontroll

Speciális specifikus frekvenciák | Fitness / Súlykontroll
19 € 16 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
.

Speciális specifikus frekvenciák

MP3 vagy wav formátumban.
Mindhárom: 48 €  39 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)


Speciális ÉletEnergia & ÉletErő kellékek

Személyes Chi Kártya | ÉletErő kártya

Folyamatos-, erős és pozitív ÉletEnergia fluxus; az Ön vitalitása és sikere érdekében!

Most a mobil / okos telefonján is !

Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya 1 hónapig érvényes
Chi Kártya | ÉletErő kártya
Már 6,69 € (Euro) -tól
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
További Chi kártyák »»  
  ~  

» Rövid, tömör 'Használati útmutató' az ÉletEnergia Készülékehez, valamint a készülékek -ajánlott- kellékeihez és tartozékaihoz »»


  ~    


»» ÉletEnergia & ÉletErő Transzfer-Teszt
  Tovább...


  ~    


Ajánlott Készülékek

  ~    


:: ÉletErő Technológia ::

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek

Chi Generátorok & Prána Generátorok & Orgon Generátorok

AO 1100 | AO 2000
JU 99 | JU 1000 | LPOG 2000 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 & PFC 2400 | Performer / Sport Performer 2400 HD
RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5 | ATG 12 / ATGS 12000

Rendelje meg most valamelyiket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony ÉletEnergia & ÉletErő (chi, prána, orgon, bioenergia, stb.) nyújtotta összes előnyből !
 » Kapcsolat / Rendelés »»


  ~    
Rendelje meg most, hogy minél előbb tudja fel- és kihasználni összes előnyét!


Email  |  Weboldaltérkép


^ -Mágikus- szimbólumok és pecsétek ~

Radionika

Radionika

» / -Mágikus- szimbólumok és pecsétek ~  
2022.12.02.
RADIONIKA & ÉletErő Radionika Készülékek
Meditáció & Relaxáció & re-Vitalizáció & Gyorstanulás & Memóriabővítés & Stresszcsökkentés & Pihentető alvás
  ~    
Online chat Chat   .  
US + GB (UK) | English :: [LifeForce & LifeEnergy Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators]     ES | Spanish     RO | Limba română     HU | Magyar nyelvü     EU (European Union) | English
ÉLETENERGIA & ÉletEnergia Készülékek; Magyarországon, csak nálunk!   |   Chi ÉletErő VITALITÁSkártya: személyre szóló ÉletErő Vitalitás kártyák (!)  |   Chi AgyTréner & ELMETRÉNER: Modern és hatékony új Meditációs és Relaxációs ÉletEnergia Készülékek  |   DIOZÓFIA: Isteni filozófia   |   Energizálás / Vízeneregizálás   |   ÉletErő RADIONIKA / Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek   |   CHI Manager  |   Asztro-Trend: Asztro-Dinamikus Manifesztáció   |   ÉletErő MÁGIA: Techno-Mágia   |   Orgonit  |   7 Csakra & Aura  |   Dinamikus FENG SHUI CHI: megfelelő Feng Shui Chi-energiák a környezetében, térrendezés és kacatok nélkül!