A RADIONIKA úttörői

  ~    


Dr. Albert Abrams, a radionika -egyik / első- jelentős úttörője


Abrams
Dr. Albert Abrams
(1863 - 1924)

.

Az elöző századforduló táján, ill. a '20-as és '30-as években, egy San Franciscó-i orvos, dr. Albert Abrams, foglalkozni kezd és tanulmányoz több fajta, nem hagyományos gyógyítási módszert.

Dr. Albert Abrams Kidolgozta az 'ERA'-t (Electronic Reactions of Abrams), mivel azt tartotta, hogy az elektronok alkotják az élet alapelemeit és egy sor készüléket épített amik ezen az elven alapultak (pld. a Dynomizer-t, a Reflexophone-t és a Radioclast-et).

Ezeknek eredményeként -is- megszerkeszti- és megépíti az Oscilloclast nevű készülékét, amit a radionika készülékek prototipusaként is elfogadhatunk.

Helyesen feltételezi, hogy léteznie kell valamilyen közegnek, mely készülékét -láthatatlan szálakkal- összeköti páciensével (lásd még "a Radionika rövid történetét" is).
Természetesen -ma már tudjuk-, hogy ez a 'mindent átható közeg', az Életenergia-mező volt .(!) .

Abrams szeretett kísérletezni, és -nem hagyományos- kísérleteit kiterjesztette a mai tudomány új területeire is.
Az akkor nemrégiben megalapozott -és divatban lévő-, az anyag elektronelméletének ihletésére, úgy döntött, hogy a páciensei testében a sejten túlra, az atomi birodalmába is 'bekukkant'.
Ez az kísérletezés akkor kezdődött, amikor egy teljesen új úttörő módszert alkalmazotta betegségek diagnosztizálására: a -bizonyos- testrészek/szervek kopogtatását.
Ezen keresztül úgy vélte, hogy a különböző betegségek miatt, a test szövete eltérő frekvenciával vibrál és rezeg.
Ez egy olyan feltételezéshez és -majd- elmélethez vezetett, hogy ha az adott betegség egy bizonyos frekvencián rezeg, ill. rezonál, akkor azt lehet törölni, ill. egy ellentétes frekvenciával meg lehet szüntetni.

A 'Reflexofonnal', melyre az "Oscilloclast" elődjeként lehet tekinteni, nemcsak, hogy képes volt meg mérni ezen "frekvenciákat", hanem, ellentétes frekvenciával pulzálva a beteget / páciensét, képes volt a tüneteket enyhíteni.
Különböző szöveti mintákon végzett tesztekkel meg tudta határozni, hogy minden vér- és hajcsepp sugározza az egyénben / pácienseiben jelenlévő és fennálló betegséget.

Ezen okból is, a következő találmánya, az "Oscilloclast" még fejlettebb volt, mivel lehetővé tette a "távoli" / "távolból való" diagnosztizálást a beteg egy csepp vérének vagy egy hajtincsének a mintáján keresztül.

Az Oscilloclast-ot úgy is használták, hogy azt egy elektródával a beteghez kapcsolták, majd villamos töltések és rádiófrekvenciás hullámok különös keverékét kapcsolták be a gépezetbe.

Kétségkívül sikeres eljárás volt, mert nagyjából ekkor figyeltek fel sokan Abramsra, és nem mind jóindulattal.
Még azzal is megvádolták, hogy csalárd módon gyógyít, hisz orvosi diplomája sincs, amit azonban a Heidelberg-i Egyetem archivumában talált dokumentum is cáfol, ugyanis ezen írat szerint Albert Abrams 1882-ben itt orvosi diplomát szerzett és kapott. Dr. Albert Abrams: Oscilloclast - radionika

Felfedezte, hogy a betegek vérének egy cseppjével ugyanazokat az eredményeket éri el, mint a szerkezetéhez kapcsolt pácienssel.

A vércseppet "tanúnak" (angolul: witness) nevezték el.
Ma ezzel határoznak meg bármilyen mintát, mely a radionika készülékekbe/-re helyezve a célba vett tárgyat vagy személyt helyettesíti.

Abrams meg volt győződve arról, hogy léteznek a betegségeket megsemmisítő beállítások, és erőteljes bedobással igyekezett megtalálni ezeket több kevesebb sikerrel.

Miután Abrams -többször is- bebizonyította készülékeinek hatékonyságát sikeres demonstrációk során, orvosi társaik és hallgatói nagy csoportjai előtt, találmányát lassan elfogadták, vagy legalábbis -ezekben az időkben, még- eléggé tolerálták.
1916-ban ezzel indította el az orvostudomány egy olyan új -nem hagyományosnak mondott- rendszerét, melyet az Abrams Elektronikus Reakcióinak (vagy ERA-nak) neveztek el, és részletesen ismertet a könyvében, amit az "Új diagnosztikai és kezelési koncepciók" címmel publikált.

1916-ban megjelent -fent említett- könyvében így ír:
"Mint orvosok, nem vonatkoztathatunk el a fizikai tudományok csodálatos fejlődésétől és legújabb felfedezéseitől, és nem különíthetjük el az emberi lényt a fizikai univerzum többi lényétől, mindegy, hogy differenciálásunk tárgya egy egészséges ember, vagy csupán beteg szövetek tömkelege, mindkét esetben vibráló atomok sokaságával van dolgunk, melyek megszámlálhatatlan molekuláris kombinációjukban, minden létező alkotóelemei".

Ezen új technológia egyik legnagyobb előnye az volt, hogy sokszor képesek voltak súlyos betegségeket is felismerni, még akkor is, mikor ezek a korai és még a legkezelhetőbb szakaszban voltak.
Egy másik jótékony hatása ennek a technológiának azon képessége volt, hogy egy-egy gyógyszer hasznos energiáját át tudja adni a páciensnek anélkül, hogy az illetőnek maga kellene bevennie magát a gyógyszert, így -egyben- mentesítette a beteget az esetlegesen felmerülő mérgező mellékhatásoktól is.

Ezen vizsgálatok esetében arra a következtetésre jutottak, hogy a gyógyszer elektronjaiból sugárzó energia elegendő volt a betegségben jelen lévő elektronok káros hatásainak elhárítására.

Abrams népszerűségének csúcspontján, több mint 3000 orvos használta az "Oscilloclast"-ot a gyakorlatban.
Abramsot emlegetik, mint az egyik legfontosabb úttöröt e területen, akivel lehet, hogy csak annyi volt a baj, hogy -talán- kissé megelőzte a saját korát.

abrams
Dr. Albert Abrams diagnosztizál
Dr. Albert Abrams diagnosztizál

 

Diagnosztizálás az Oscilloclast-al
oscilloclast
oscilloclast

Íme a híres "Oscilloclast"!

Fel / Ugrás az oldal tetejére...


  ~    


Dr. Ruth Drown és dr. George Delawarr:

  a 'RADIONIKA' jeles úttörői

Dr. Ruth Drown
Dr. Ruth Drown

Dr. George DeLa Warr


A XX. század közepén dr. Ruth Drown és dr. George Delawarr számtalan kisérletezés során, kifejlesztették a Radionikát, a távolról mérés, diagnosztizálás és gyógyítás tudományát, amelyben az Életenergiát használták méréseikhez és a gyógyításokhoz.
(További -bővebb- információk a "Radionika" oldalainkon találhatók).

A '30-as években (és attól kezdödően) dr. Ruth Drown (ő is orvos!) foglalkozik behatóan a radionikával és elég nagy jogi vihart zúdit magára a gyógyításról és a radionikáról tett kijelentéseivel, ill. a radionika segítségével végzett gyógyításairól.George DeLaWarr radionika készüléke

Többek között, Dr. Abrams munkája is ezekben az években éledt újjá, amikor azt Dr. Ruth Drown újra felfedezte, és aki az "ERA - Abrams Elektronikus Reakciója" névről „radionika” -ra változtatta át ( a szó töve tartalmazza a 'rádió' szót).
Ruth Drown igen csak sokat tett a radionika elfogadásához.

George De La Warr egyik Radionika készüléke | radionika dela warrA század közepén dr. George de la Warr (mennyi orvos bonyolódott bele :-)) immáron teljesen kifejleszti a Radionikát, a távolról mérés, diagnosztizálás és gyógyítás tudományát, amelyben az Életerőt- és Életenergiát használják méréseikhez és a gyógyításokhoz.

De La Warr egyben, a Radionika Szövetség megalapítója is.
Gyakorlatilag ő volt az, aki felfedezte, hogy a radionika a parajelenségek egyik formája / fajtája (...és tengernyi etikai szabályt is felállított).

egy másik radionika készülék amit George De La Warr használt | radionic device dela warrLeghatásosabb munkáik azok a fényképek, ahol pácienseik haját antennaként használták.
Ezek a fényképek az élő szövetben munkáló betegségformákat is kimutatták.

Új alkalmazásokat fedeztek fel a technológia számára; -többek között- a mezőgazdaságot.
A radionikát felhasználva képesek voltak sikeresen kezelni a kártevőkkel kapcsolatos problémákat anélkül, hogy növényvédőszereket alkalmaztak volna a termésre.

 

radionic.gif (37624 bytes)

 

Drown2.gif (34256 bytes)
Dr. Ruth Drown "radionika doboza / szekrénye"

 


George DeLaWarr radionika készüléke
George De La Warr radionika készüléke


Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek


  ~    


ÉletEnergia  Készülékek :: ÉletErő Generátorok :: Radionika készülékek Radionika készülékek | Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek

:: Integrált ÉletErő Generátorokkal működő és ÉletErővel fokozott Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek :: Trend Generálás :: A Tudatos Teremtés Technológiája :: Programozott Manifesztáció :: Neuro-Kibernetikai Programozás™ »» Radionika készülékek | Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek

RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD
PFC 2000 & PFC 2400 | Sport Performer / Performer 2400
RAD 5 / ATG 5 | ATG 12 / ATGS 12000

Rendeljen , hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony ÉletEnergia & ÉletErő nyújtotta összes előnyéből !
» Kapcsolat / Rendelés »»


  ~    

Email  |  Weboldaltérkép


^ A RADIONIKA úttörői

Radionika

Radionika

» / A RADIONIKA rövid története > A RADIONIKA úttörői   »»
2022.08.13.
RADIONIKA & ÉletErő Radionika Készülékek
Meditáció & Relaxáció & re-Vitalizáció & Gyorstanulás & Memóriabővítés & Stresszcsökkentés & Pihentető alvás
  ~    
Online chat Chat   .  
US + GB (UK) | English :: [LifeForce & LifeEnergy Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators]     ES | Spanish     RO | Limba română     HU | Magyar nyelvü     EU (European Union) | English
ÉLETENERGIA & ÉletEnergia Készülékek; Magyarországon, csak nálunk!   |   Chi ÉletErő VITALITÁSkártya: személyre szóló ÉletErő Vitalitás kártyák (!)  |   Chi AgyTréner & ELMETRÉNER: Modern és hatékony új Meditációs és Relaxációs ÉletEnergia Készülékek  |   DIOZÓFIA: Isteni filozófia   |   Energizálás / Vízeneregizálás   |   ÉletErő RADIONIKA / Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek   |   CHI Manager  |   Asztro-Trend: Asztro-Dinamikus Manifesztáció   |   ÉletErő MÁGIA: Techno-Mágia   |   Orgonit  |   7 Csakra & Aura  |   Dinamikus FENG SHUI CHI: megfelelő Feng Shui Chi-energiák a környezetében, térrendezés és kacatok nélkül!