www.eletenergia.hu
:: ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek ::
Eredeti; ÉletEnergiát generáló Készülékek: ÉletErő és Vitalitás az Ön sikere érdekében!
~ www.eletenergia.hu ~
ÉletEnergia & ÉletErő
ÉletEnergia & ÉletErő
 
 
 
:: ÉletEnergia ::    
EletEnergia .hu
www.eletenergia.hu
 

Víz- és táplálékenergizálás és optimalizálás  |  ÉletErő Radionika & Trend-generálás  |  ElmeTréner & AgyTréner: meditáció & relaxáció & -re-vitalizáció  |  Feng Shui Chi, térrendezés nélkül!  |  Asztro-Dinamikus Manifesztáció  |  Ingyenes energizálás
.

»» Orgon | Orgone-energia ~  

Orgon | Orgone-energia ~

.


Dr. Wilhelm Reich és az Orgone / Orgon-energia

Orgon akkumulátor

D.O.R. (Deadly ORgone) / Oranur :: 'Rossz'-, negatív orgon-energia


Dr. Wilhelm Reich
| Bion / Orgone & Orgon-energia | DOR = negatív orgon-energia | Orgon-akkumulátor | Orgon-akkumulátorok rossz / hibás működése | DOR betegség | Negatív Orgon-energia | Az Orgon-energia tulajdonságai | PORE & DOR | Wilhelm Reich, a szexuális forradalom profétája

Orgonit / Orgonite | Orgone / Orgon GENERÁTOR | A negatív és kártékony DOR orgon-energia átalakítása és átkonvertálása pozitív, jótékony orgon-energiává: Karl Welz metódusa

WilhelmReich | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Dr. Wilhelm Reich
(1897 március 24 Dobrzanica / Dobzau, Galícia, Osztrák-Magyar Monarchia, ma Ukrajna  -  1957 november 3 Lewisburg, Pennsylvania, AEÁ)

Wilhelm Reich az Osztrák-Magyar Monarhia keleti határán született a XIX. század végén.
Az 1920-as években együtt dolgozott Sigmund Freuddal.
Reich Németországban élt a '30-as években, majd 1933-ban Bécsbe menekült, majd onnan Skandináviába, 1939-ben pedig az Egyesült Államokba.

Dr. Reich pszichiáter, Sigmund Freud tanítványa, munkatársa, majd kollégája, kifejlesztette fizioterápiás technikáját (a pszichoanalízisből kialakult "karakteranalízist") az egész organizmus, különösen vegetatív funkcióinak bevonásával a "vegetoterápiáig" (amiért ma gyakran a "testpszichoterápia atyjaként" jellemzik); másrészt célzatos experimentális kutatással mind elemibb területekre tört, amíg felfedezni vélte az általa "orgon"-nak nevezett "primordiális kozmikus energiát" - az orgon-t, megépítve egy -réteges szerkezetü- orgon-akkumulátort, mellyel pácienseit kezelte és gyógyítótta.

Nézzük mindezeket egy kicsit bővebben és részletesebben.

Az orgone  / orgon-energia 'felfedezése'

.

Dr. Wilhelm Reich a XX. század elején kezd érdeklődni az egyetemes energia iránt, amit ő „Orgone"-nak (ejtsd: orgon) nevezett.

Wilhelm ReichAz emberi testben áramló Orgone (orgon-energia) áramlási zavarai és a pszichés, valamint testi betegségek közötti lehetséges kapcsolatokat kutatta.
Szerinte, a betegség nem más mint az orgon (orgon-energia) szintjének a csökkenése, vagy, minőségének romlása az emberi testben.

Reich kifejlesztett egy olyan pszichoterápiás modellt, amelyben a Freud féle tudattalant feltáró technikákat egyesíti a test Orgone-energiáinak természetes áramlását feloldó fizikai technikákkal.
E blokkok feloldásával Reich képes volt arra, hogy megtisztitsa a negativ mentális és testi állapotokat.

Reich 1930-tól az 1950-es évekig kora legfejlettebb elektronikájának és orvosi műszereinek felhasználásával kisérletezett ezekkel a technikákkal.
Azt figyelte meg, hogy ez az energia pulzál az égben és minden organikus és élettelen test körül.

Wilhelm Reich ezt a vitális energiát "orgon energiának" nevezte és tapasztalatai szerint az általa létrehozott és megépített orgon-akkumulátor ezt össze tudja sűríteni és fel tudja erősíteni.

Reich -többek között- egy sor különféle műszert készitett az Orgone-mező tanulmányozására.
Ezek egyike volt az az orgon akkumulátor" (OrAc, azaz; Orgone acumulator) is, amely -szerinte- képes volt koncentrálni az Orgon-energiát, amit később Reich emberek és tárgyak Orgon-energiával való feltöltésére használt, ill. páciensei kezelésére és gyógyítására is.

Ez az akkumulátor több réteges, fém- és organikus szigetelőrétegek egymásra helyezésével készíthető, belül mindig fém van, kívül mindig szigetelővel végződik.
Az ebbe helyezett víz, állítólag, a Föld elektromágneses terében telítődik és egészségesebbé, antibakteriális tulajdonságúvá válik, kimutathatóan felgyorsítja a csírák fejlődését és az élő szervezetek enzim aktivitását.

Laboratóriumában, tudományos kisérletei alatt, megfigyelte, hogy egy vákuumtöltő cső lényegesen alacsonyabb potenciálon vezeti az elektromos áramot, ha előbb egy Orgon-akkumulátorba teszik és Orgon-energiával tőltik hosszú ideig.
Továbbá megállapitotta, hogy a radioaktiv izotóp nukleáris vesztesége nő, ha Orgon-akkumulátorba helyezik.

Speciális, nagy felbontóképességű mikroszkóp használatával megfigyelte a mikroorganizmusokból kisugárzó Orgone-energia pulzálását.

Wilhelm Reich bizonyította be elsőnek, hogy az Életerővel telített közegekben az elektroszkop mutatója jobban kileng.

Szerinte az orgon-energia általánosan jelenlévő elsődleges -primordiális- kozmikus energia, és felelős az ég színéért (az ég kékjéért), a gravitációért, a bolygókért és galaxisokért, a világért és -egyben- a politikai forradalmak születéséért és bukásáért, valamint közvetlen hatással van az emberi létre, az érzelmekre és a libidóra, valamint a szexualitásra, pld. a "jó" -extatikus- orgazmusért -is- felelős.
Reich, az orgazmus szóbol alkotta meg az "orgone" elnevezést.
Élőlényekben az orgont, bio-energiának vagy életenergiának nevezik.
Egyik oldalunkon több mint 100 nevét gyűjtöttük össze ennek a misztikus erőnek és energiának.

Reich ugyancsak állította, hogy az orgon-energia léte vizuálisan-, termikusan-, elektroszkópikus műszerekkel, ill. a Geiger-Mueller féle készülékkel egyértelmüen kimutatható és bizonyítható.
Viszont, csak az orgon-energiában igazán hívők (u.n. "orgonomisták", az orgon-tudományát kutatók) voltak képesek sikeresen kimutatni ezt az energia-formát, ill. jártak sikerrel a bizonyításaik során. .

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő :: Orgone / Orgon-energia / Orgon akkumulátor

Reich és az Orgon-Energia (Orgone)
Bionok

.

Dr. Wilhelm Reich pszichiáter, Freud tanítványa, munkatársa, majd kollégája, a XX. század elején kezd érdeklődni az egyetemes energia iránt, amit ő „Orgone"-nak (ejtsd: orgon) nevezett.
Reich Wilhelm dr. | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huAz emberi testben áramló Orgone / Orgon (orgon-energia) áramlási zavarai és a pszichés, valamint testi betegségek közötti lehetséges kapcsolatokat kutatta.

Wilhelm Reich, a 20. század egyik kimagasló tudósaként az Orgone / Orgon energiát a '30-as évek végén "fedezte fel".

Nagyszámú kísérlet vezette el őt a bomló növényi és állati sejtek mikroszkópos vizsgálatához.
Megfigyelte, mikozben az élet eredetét kutatta, hogy a bomló fű és moha sejtek vízben lebegve fokozatosan tönkre mennek és apró energia hólyagocskák képződnek (melyek csak 2000x-es vagy nagyobb nagyítás mellett láthatóak), ezeket BION-oknak nevezett el.

Úgy tűnt, hogy ezek az energiaszemcsék egy bizonyos mennyiségű sugárzást bocsátottak ki, hasonlóan ahhoz a jelenséghez, amikor tárgyakat olyan tenyészetek közelében hagytak, melyek bionokat tartalmaztak, ennek hatására pedig a tárgyak igen magas töltésűvé váltak.
Reich később azt figyelte meg, hogy ez a sugárzás ugyanaz az energia, amit a bőr vezetőképességének vizsgálatakor észlelt, és hogy ez az energia minden élő dolgot érintett, szabadon volt jelen az atmoszférában.
Az energia nevét "orgon"-ra (angolul: "orgone", ejtsd: orgon) változtatta.

Ezek a bionok intenzív kék fényt bocsátottak ki, és végül egy bion-kupaccá álltak össze, amely szinte hihetetlen módon, de később átalakították önmagukat egy élő protozomává (véglénnyé), mint amilyen pl.: egy amőba, vagy egy papucsállatka !
(Többen úgy gondolják, hogy egyedül ezért a felfedezéséért Nobel-díjjal kellett volna jutalmazni Reich-et, de ehelyett a kormányzat hamis vádakkal állami fegyházba vetette, ahol 1957-ben szívinfarktusban hunyt el, miután a kiszabott 2 éves ítéletből egy évet már letöltött.)

Kitartó megfigyelés révén Reich rájött arra, hogy a kék derengést az 'Orgon-energia' okozza, melyet a bionok biogenetikus aktivitása idéz elő.
Felfedezte, hogy az Orgone / Orgon-energia nem csupán az összes élő anyagot itatja át, hanem azt megtalálta az élettelen anyagoknál is (pl. homok, szén, és föld) és mindenütt jelen van a légkörben is.
Azt állította, hogy a Nap a legfőbb „beszállítója” az Orgone / Orgon energiának.

Reich, Orgon-energiával kapcsolatos felfedezéseit több nyelven és könyvben is publikálta ('A Bion kísérlet: az élet eredetéről', 'Figyelj, kisember', 'A fasizmus tömegpszichológiája', 'Az orgazmus funkciója / működése', 'Éter, Isten és ördög', 'A rák biopáthiája', 'Az oranur kísérlet', 'Az orgon-energia akkumulátor', stb.

Egyesek szerint az Orgone / Orgon technológia a kozmikus energia rendszer korlátozott koncentrálására alkalmas jellemzően adott sávra hangolt, programozható technikai kialakítás (...hogyan!!???), szerintünk -viszont- ez a technológia messze túlmutat(hat) ezen. .

Wilhelm Reich és a CORE (Cosmic ORgone Energy - kozmikus orgon energia)
      Az Orgon-energia tulajdonságai

. Wilhelm Reich a következőket fedezte fel és tette közzé -többek között- (a kiegészítések további forrásokból, ill. -egy másik osztrák- Karl Hans Welz kutatásaiból adódnak, aki feltalálta- és megépítette a világon az első Orgon-generátort, egy új, hatékony -orgon-energiát akkumuláló- anyagmátrix kifejlesztésévél; az Orgonit által-):

Az Orgone / Orgon -energia (ill. a pozitív orgon-energia, tesszük mi hozzá)
- Ősi, kozmikus , egyetemes energia
- Mindenhol jelenlévő és kitőlti a -számára rendelkezésre álló- teret
- Különböző sebességekkel, de- bármilyen anyagon áthatol
- Erős az affinitása a vízzel
- Élő szervezetekben természetesen módon felhalmozódhat (akkumulálódhat), például -az elfogyasztott- táplálék és a légzés által (lásd; prána), ill. a bőrön áthatolva
- A különálló orgon-rendszerek kölcsönös vonzása és gerjesztése a rendszerek összevonását és egymásra helyezését eredményezi; és így egy új -nagyobb- rendszer kialakulását eredményezi
- Állandó mozgásban van (pulzáló)
- Nincs saját tömege, azaz; tömegmentes (szerk. megj; bár, -ahogy látni fogjuk-, interakcióba léphet a gravitációs erővel)
- Vonzza saját magát
- Az orgon-energia negatív az entrópia szempontjából: az erősebben feltőltött orgon-rendszerek magukhoz vonzzák a kevésbé tőltötteket, ezt Reich orgon-potenciálként írt le
- Az orgon-energiát fokozhatják az u.n. 'másodlagos' energiák, mint a gravitáció és az elektro-mágneses energiák
- Mikor erősen koncentrált, az orgon-energia gyakran kék és ibolyaszínü is lehet
- Polarizált: van pozitív orgon-energia és van negatív -halálos- orgon energia (DOR)
- "Vonzza" a műanyagot, ill. a műanyag "vonzza" az orgone-t
- "Taszítja" a fémet, ill. a fém "taszítja" az orgont (orgon-energiát)
- Észrevehető, érzékelhető, mérhető és tanulmányozható .

A központi fogalom itt a súrlódás. Fém és műanyag érintkezésekor az energia egyidejű vonzásának és taszításának köszönhetően az éterben súrlódás keletkezik.
Egy olyan eszköz elkészítése során, mely ezt a hatást fejti ki, előállította az orgon-akkumulátort (ORAC-ot).

Wilhelm Reich Orgon-akkumulátora

.

Dr. Wilhelm Reich feltalált- és megépített egy u.n. orgon-akkumulátort, amivel ezt az energiát sűríteni, halmozni és -egyben- akkumulálni tudta.
Wilhelm Reich orgon-akkumulátor | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu A Reich tervezte készülék -az Orgone akkumulátor- (több)réteges felépítésű volt.
(Reich -ki német nyelvterületen nevelkedett és tanult- feltételezhetően -jól- ismerte Mesmer munkásságát, aki a XVIII-ik század végén, már megépített egy életerő-akkumulátornak nevezhető alkalmatosságot, amit szeánszokon -főleg- gyógyításra használt).

Ez az -orgone- akkumulátor jelentős haladást jelentett a Mesmer és Korschelt készülékeihez képest, ugyanis a váltakozó, réteges felépítésüknek köszönhetően növelték Életerő-akkumuláló képességét.

Reich pácienseit az Orgone akkumulátor belsejébe ültette, így kezelte- és gyógyította őket, míg Mesmer különböző vezetékeken keresztül, az Életenergiát elvezette, ill. pácienseihez továbbította.

Az orgon-akkumulátor belsejébe, különböző táplálék-forrást is behelyezett, különösen vizet (ivóvizet) amit orgon-energiával tőltött fel, és amit pácienseinek fogyasztania kellett..

Orgone akkumulátor | Wilhelm Reich
Egy modernebb Orgon-akkumulátor

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | /userfiles/pages-hu/reich | ÉletEnergia & ÉletErő :: Orgone / Orgon-energia / Orgon akkumulátor

DOR [negatív orgon-energia] az 'érzelmi páncél' (testpáncél) miatt:
          DOR betegség

Dr. Reich úgy gondolta, hogy a muszkuláris páncélképzés a neurotikus ember eszköze arra, hogy testén belül tartsa- és blokkolja az orgon-energia áramlását.
1952 márciusától kezdve, pedig azt is feltételezte, hogy az izompáncélban a merev orgon-energia DOR-rá alakul.
Ez teremtette meg az alapot a DOR-megsemmisítő (helyesebben; a DOR-t megsemmisítő) orvosi műszer létrehozásához.

A DOR-betegség nem függ össze semmilyen vírussal.
Ez tulajdonképpen egy jól meghatározott és feltárt rendellenesség, melyet az ún. preatomikus "DOR-felhők" okoznak.
Ezek a 'fekete felhők' eltérő időközönként megjelennek és a világ különböző részei felett keringenek, rövidebb-hosszabb időszakon keresztül, azaz -akár csak- néhány másodpercig, vagy akár több napon keresztül is.

Amit a nagyvárosok fölött megjelenő "szmog"-nak neveznek, az tulajdonképpen köd, korom és egyéb anyagok keveréke.
Ez a 'köd' állandóvá válik és akkor sem oszlik el, ha a DOR-felhők megjelennek az atmoszférában.
Ez nemcsak nagyvárosok fölött jelenik meg, hanem nyílt területeken is, melyek mentesek az ipari füsttől.

Az úgynevezett "szmog"-nak tehát kevés köze van a füsthöz; mégis, a korommal telített ipari régiók nagyban hozzájárulnak a nagyvárosok fölött lebegő DOR-felhők megjelenéséhez.
Ez rosszabbá teszi a helyzetet annál, mintha a füstrészecskék egyáltalán nem lennének jelen a levegőben.
Az Orgon Intézet kutatást szervezett, melynek során az Amerikai Egyesült Államok különböző részeiről gyűjtött be jelentéseket a DOR-betegségre vonatkozóan, a jelentések többsége azonban New Yorkból érkezett (a város mely 'sohasem alszik").

A körülményektől függően, a pozitiv Orgon-energia (POR), ez a mindenütt jelenlévő kozmikus energia "életadó, életjavító és reproduktív erőként működik (ORGON / ORGONe / orgon-energia), ám a megfelelő körülmények hiányában (azaz; 'rossz', negatív közegben) azonban az élet megsemmisítőjévé válik / válhat (DOR - Deadly ORgon)."

Az orgon-energia elméletét Wilhelm Reich hosszú évek alatt dolgozta ki, és -majd- élete végéig kutatásokat végzett e témában.
Az elmélet biológiai, illetve olyan kísérleteken alapult, melyeket neurotikus betegein végzett, s amelyek által konkrét bizonyítékot keresett az orgone / orgon-energia létezésére.

Az orgon-energiát Reich először -nagyjából- akkor észlelte, amikor az élvezet és a szorongás bioelektromos természetét tanulmányozta és vizsgálta.
Egy galvanométer használatával felfedezte, hogy az élvezetet okozó helyzetekben a bőrnek van egy bizonyos töltése, a kevésbe élvezetes helyzetekben pedig nincs (vagy csak kevésbé van jelen).
Ezt a jelenséget eredetileg "bioelektromos energiának" nevezte.

Egy olyan kísérlet után, melyről Reich úgy gondolta, hogy sikerült bionokból protozoákat fejlesztenie, a rákos sejtek kialakulásával kezdett foglalkozni. Úgy vélte, hogy a rákos sejtek is ugyanúgy alakulnak ki, és feltehetőleg egy olyan mozgóképet is készített, melyen a rákos sejtek valóban az élő szövet lebomlásával fejlődtek ki.
Reich határozottan úgy vélte, hogy ez az átalakulás a szexuális elfojtás eredménye.

Wilhelm Reich | orgon-akkumulátor | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huRákkutatásai során Reich kifejlesztette az orgon-akkumulátort (ORAC), melynek célja a koncentrált orgon-energia előállítása volt.

A berendezés maga egyszerűen egy nagy doboz volt, mely anyagát tekintve úgy volt megépítve, hogy fémlemezeket (leginkább vasat) valamilyen szerves anyagúval váltogattak (rendszerint fával).

Az ORAC-kal való kísérletek során az akkumulátorban rákos és egészséges egereket is tartott, ezek élettartamát pedig az ORAC-on kívül élő egerekével hasonlította össze.
Arra a következtetésre jutott, hogy még az orgon-akkumulátorban tartott rákos egerek is hosszabb ideig éltek, mint az azon kívül élő egészséges társaik.

Reich folytatta az orgon-akkumulátor kísérleteket, de -orvos révén- tovább lépett az emberekkel való kísérletezéshez.
Azt fedezte fel, hogy az ORAC (orgon-akkumulátor) egy csomó betegség gyógyításában segít.
Feltételezték, hogy ezeket a betegségeket a szervezetben lévő energiahiány okozta, melyet az ORAC (orgon-akkumulátor) helyreállított.
Azok az alanyok, akik eleve nagy mennyiségű orgon-energiával rendelkeztek, nem tudták elviselni az akkumulátort.

Nagyjából ekkor kezdtek az újságok olyan -szenzációhajhászó- cikkeket és történeteket közölni bizonyos „szexfülkékről”, amik gyógyítják a rákot.

Azt gondolva, hogy az orgon energia a nukleáris sugárzás visszaszorítására is használható, Reich belekezdett az ún. "Oranur-kísérletbe".

A folyamat során az ólomtartóba tett 1 mg-nyi rádiumot ismételten egy 20 cellás akkumulátorba helyezték, egy fém belsejű helyiségben.
A kísérlet eredménye -több mint- katasztrofális volt: az egerek meghaltak, a laboratóriumot pedig ki kellett üríteni, az orgon-akkumulátort pedig megsemmisíteni.(!)

Oranur-kísérlet | Wilhelm Reich | orgon-akkumulátor | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huAz Oranur-kísérlet rámutatott Reich felfedezésére, melynek tárgyát "halálos orgonnak" (DOR) nevezte, s amely valószínűleg a nukleáris sugárzás és orgon-energia közötti kölcsönhatás eredménye is volt.
A DOR-t mérgező, fekete, fénytelen 'anyagként' írták le, mely magas töltéssel rendelkezik, illetve vonzza a vizet és az oxigént.

A DOR elleni küzdelem során Reich kifejlesztette a "felhőűzőt" (cloud buster-t), azaz egy olyan műszert, mely -többek között- 5 vízbe ágyazott -réz- csőből állt.
Reich úgy gondolta, hogy ez a felhőűző képes lesz arra, hogy kivonja a DOR-t az atmoszférából, és a vízbe vezesse.

Később, emberi használatra is alkalmassá tette a készüléket.
A módosított berendezésnek, az orvosi DOR-űzőnek az volt a szerepe, hogy szabad utat engedjen az izomösszehúzódások során megragadt energiának (lásd még a "karakter védőpáncél" és az "érzelmi védőpáncél"-ról szóló részeket), illetve a páciensben elfojtott érzelmeknek.

Reichot az a gondolat foglalkoztatta, hogy az atmoszférában megjelenő egyre nagyobb DOR-mennyiség a világűrből származik.
Számos UFO-megfigyelést követően Reich meg volt győződve arról, hogy a jelenségért az űrhajók a felelősek.
Úgy érezte, hogy a "felhőűző" használata által az ő felelőssége megállítani a DOR-t létrehozó űrinváziókat, attól tartott ugyanis, hogy a túl nagy mennyiségű DOR hozzájárul az Egyesült Államok elsivatagosodásához. (?)

orgone akkumulátor
Orgon-akkumulátor

Angol, francia és olasz nyelvből fordította, szerkesztette és átdolgozta: Dézsi Sándor -ALeX-
1999 - 2010, 2014 - 2019 © Copyright Minden jog fenntartva!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | /userfiles/pages-hu/reich | ÉletEnergia & ÉletErő :: Orgone / Orgon-energia / Orgon akkumulátor

DOR = Deadly ORgone
( 1 )

Halálos orgon / Halálos orgon-sugárzás
Negatív (veszélyes) Orgon-energia

Az orgon-akkumulátorok meghibásodása,
"el-szennyeződése, ill. be-szennyeződése", elromolhatósága és rossz / hibás működése, a negatív DOR-al való feltőltödése által

.

Wilhelm Reich azokat a statikus, negatív töltésű, energetikai szempontból ártalmas és negatív információt hordózó orgonmezőket nevezte DOR-nak (Deadly ORgone, azaz 'halálos orgon-nak', vagy Deadly Orgon Radiation, azaz; halálos orgonsugárzásnak), melyek -főleg- a különböző frekvenciájú elektromágneses mezők körül jelenhetnek meg (általában magas frekvenciájú EM mezők körül). Wilhelm Reich - Orgon

A továbbiakban a halálos orgont (Deadly ORgone) DOR-nak rövidítjük.
Reich, DOR-elmélete, azokon a hatásokon alapszik, melyeket Oranur-kísérlete(i) során felfedezni vélt.
Elmélete szerint nukleáris sugárzás hatására az ún. "jó" orgon-energia éppen az ellenkezőjévé, azaz "rossz" energiává, DOR-rá alakul át.

Ahogyan az Oranur-ról szóló írásban is említve volt, Reich úgy gondolta, hogy egy orgon-akkumulátor "szennyeződhet" negatív DOR-ral.

Wilhelm Reich -helyes- feltételezése szerint, ha az akkumulátor hosszabb (de, akár rövidebb) időn keresztül -erős- DOR-hatású környezetnek van kitéve, az önmagában "jó hatású" orgon-akkumulátor visszafordíthatatlanul hibás- és rossz DOR-szerkezetté válhat. (!)

Ettől -a pillanattól- kezdve az orgone-akkumulátor már nem a "jó" orgon-energiát gyűjti magába, hanem DOR-t halmoz fel, ennek következtében a benne tartózkodás (és az általa való tőltödés / -fel-tőltés) rendkívül veszélyessé válik, a gépet (az orgon-akkumulátort) pedig ki kell dobni és meg kell semmisíteni. (!)

Reich később arra is rájött, hogy a nukleáris sugárzás mellett az orgont egyéb "szennyeződések" is DOR-rá alakíthatják, például röntgengépek -sugárzásai-, tévék képcsövei, fluoreszkáló fények, légszennyezés, sőt akár az az "érzelmi izompáncél" is, mely a neurotikus emberekre jellemző.

És mivel az orgon energia "jónak" számított, minden élő és élettelen anyag forrásának a világegyetemben, az egészséges test és lélek alapmotívumának, elkerülhetetlen volt, hogy Reich az orgone energia "rossz" párjának a létezését is feltételezze, azaz a DOR-t.

A DOR-nak különösen negatív hatásai voltak az emberi szervezetre és általában minden életformára nézve.

Míg a -pozitív- orgon energiának kék színt tulajdonítottak, addig a DOR fekete volt. Oly fekete, mint a halál (ahogy Reich is jellemezte).

A nagysűrűségü DOR / "Deadly ORgone" -ill., ilyen veszélyes közegben tartózkodni- olyan lehet egyesek számára, mint egy pánikroham.
Ha túl sok, és túl sok ideig tart, -nemcsak az egészségre- igen veszélyes és kockázatos lehet.

A "DOR-szennyezést" a modern orgonomisták (Reich-i epigonok) gyakran kifogásként használják azokban az esetekben (is), amikor az orgon-akkumulátor -sokszor- nem úgy működik, mint ahogyan Reich feltételezésében és leírásaiban is, annak működnie kéne.

Ezen túlmenően, a mások által, az orgone-akkumulátorral végzett kísérletek során tapasztalt negatív eredmények is (meg)magyarázhatók a DOR-al való szennyezéssel.

Van azonban egy aprócska bizonyíték, melyet az orgonomisták azért szívesen írnak ennek az elméletnek a 'javára'.
Eszerint ha valaki bedugja a fejét egy DOR-ral szennyezett orgon-akkumulátorba, valószínűleg azonnal érezni fogja ennek hatását, (másod)perceken belül megfájdul a feje, rosszúl lesz és megbetegszik.
A 'tiszelt orgonomisták' azt 'ajánlják' ilyen esetekben, hogy
1. ezt, egyrészt ne tegye, és
2. azonnal távozzon a szennyezett orgon-akkumulátor közeléből és hatásköréből,

3. feltétlen "tisztítsa" (vagy; 'tisztíttassa'(?)) meg az összes részeit, ill. az akkumulátorának összes darabjait..

orgone akkumulátor | Wilhelm Reich
Orgon-akkumulátor.
A gyógyulni vágyó páciensek a kezelés alatt, az Orgon-akkumulátor beljesében ültek és feltőltödtek Orgon-energiával

DOR = Deadly ORgone
( 2 )

Halálos orgon / Halálos orgon-sugárzás
Negatív (veszélyes) Orgon-energia

Az "Oranur-kísérlet" katasztrófális eredményei után, világossá vált, hogy a nukleáris sugárzás végzetes az orgon-akkumulátorra és a benne lévő, 'energizált' élőlények számára.

Reich szerint ez az eredménye a nukleáris sugárzás hatásának az orgon energiára.
Valószínűnek tartotta, hogy ez egy fekete, fénytelen, mérgező, magas töltésű 'energia-anyag', melyet vonz a víz és az oxigén.

Wilhelm Reich  még az 1920-as években egy olyan 'éteren' kezdett kísérleteket végezni, melynek létezését kezdettől feltételezte; mely minden más -eddig ismert- energián és anyagon áthatolt, s éppen ezért az érzelmekre is hatással volt; ez tulajdonképpen az az energia, mely a szexuális aktus során is jelen van.

Reich pszichológusként kezdte, a fizikai és orvostudományhoz pedig ennek a hipotézisnek köszönhetően jutott el.
Ezzel együtt megalkotta és bevezette az "armoring / vértezés" (érzelmi páncél / testpáncél) fogalmát.
Úgy gondolta, hogy a pszichológiai, nevezetesen a fel nem szabadított szexuális energia tulajdonképpen "páncéllal vonja be" a sejteket, megakadályozva ezzel a megfelelő energiaáramlást.

Az orgazmus az egyik módja az ezeken a gátakon való áttörésnek, a lényegi eleme ennek a gondolatmenetnek azonban ugyanaz: az elme gyakran felelős a test betegségeiért. (!)

Reich kezdett több figyelmet fordítani betegei fizikai reakcióira a terápiás ülések alatt, és az 1930-as évek vége felé a pszichoanalízis megkötéseit átlépve kezdte el kezelni a pácienseit, habár még az általános orvostudomány hatáskörén belül.
Elkezdte megérinteni őket, ezekkel növelve a feszültséget és az (izom)összehúzódások érzetét, majd enyhíteni azokat.

A „testpáncél” megszűntével azok az elfojtott gyerekkori emlékek is visszajöttek, amik ezt okozták, és ha a terápia terv szerint működött, láthatta, ahogy a gyönyör hulláma végigfut a testükön, váratlan sorozatokban, önkéntelen mozdulatokkal. Reich ezt „orgazmus-reflexnek” hívta.
Terápiájának célja hogy páciense a terápiák alatt elérje az orgazmus-reflexet, közösülés közben pedig az "orgasztikus potenciált".
Az energia áramlását – amit saját bevallása szerint páciensei testében fedezett fel –, "bio-elektromosság"-nak nevezte, valamint azt fontolgatta, hogy terápiáját "orgazmustáterápia"-nak kereszteli, de politikai okokból jobb nevet kellett találnia.

A fizikai tudományok világában úgy tartják, hogy az orgone / az orgon-energia, valójában elektromágneses erőket (erővonalakat hív) életre, ennek következtében pedig hihetetlenül nehéz tesztelni, hacsak nem ebből a szemszögből vizsgálják.
Reich
azonban ebből a szempontból -is- kutatta.

Mellékesen megemlítve, mialatt Reich a teszteket végezte, Einsteinnel is tartotta a kapcsolatot, aki érdeklődött ugyan az elképzelés iránt, mégis több kutatási eredményt szeretett volna látni.
Úgy tűnik azonban, hogy Einstein titkárnője CIA-s volt, akivel közölték, hogy tegye lehetetlenné a további kommunikációt a két tudós között, amit ő teljesített is.
Emiatt, és egyéb, a kutatás eredményeit érintő támadások miatt Reich vidékre költözött (Rangeley, Maine állam), és magányosan folytatta kutatásait, a tudományos társadalom kitaszítottjaként.

Márpedig "Orgon energia nem létezik", jelentették ki az FDA képviselői a bíróság előtt, miután Reich-t koholt vádakkal beperelték.
Miután tehát ezt bejelentették, (ill. kijelentették!), hogy kozmikus energia nem létezik, nyilvánvaló volt, hogy ennek felfedezője, ha nem is "bolond", de legalábbis "kuruzsló".
Ez, végülis a mechanikus ortodox tudományfelfogás magyarázata, mely még mindig a halott univerzum tanát vallja.

Figyelem!Reich felfedezte, hogy az olyan helyeken, ahol magas az elektromágneses sugárzás (értsd: elektromágneses sugárszennyeződés van), a DOR is -szinte azonnal- megjelenik és jelen van, pl. egy nukleáris berendezés, magasfeszültségü hálozatok, TV készülék, monitor vagy számítógép közelében, azaz; szinte bármi közelében ahol hálózati elektromágneses áram található.

Ha ezek közelébe egy orgon-akkumulátort helyezünk, az magához vonzza a DOR-t (és ezzel a negatív, "rossz", u.n. "halálos orgonnal" DOR-al telítődik- és töltődik fel).
(Onnan meg azokhoz kerül, akik ennek közelébe vannak, ill. akik kapcsolatba kerülnek vele).
Amíg ezt az eredményt elérte, Reich nagyon sokszor betegedett meg.

Dr. Reich rájött, hogy a folyó víz segítségével, azaz tulajdonképpen az orgon-akkumulátor "földelése" (ill. efectiv, 'elföldelése') következtében, az magához vonzza a stagnáló DOR-t, és a már mozgásban lévő változatot máshová küldi tovább.
Sajnos, ennek a metódusnak is jócskán megvoltak a maga hátrányai.

Úgy kell elképzelni a DOR-t, mint valami szenny-ködöt. Ez néha a városok fölött is látható.
Ez egyrészt szmog, de ezen kívül még valami más -rossz- is.

A POR (Pozitív ORgon) tulajdonképpen az égen a kék rész, a DOR (Deadly ORgone) pedig a barna, szürkés, sötét (feketés) rész.

Reich következő találmánya a felhőűző volt (angolul: cloud buster), egy olyan orgon-akkumulátor, melynek rézcsöveit a szerszámcsészébe ágyazta, és az ég felé -a felhőkre- irányította azokat.
Felfedezte, hogy ha az atmoszférában jelen lévő POR-t olyan területekre irányíthatja, ahol magas DOR-tartalommal kell számolni (sivatagok, városok, földalatti állomások), akkor megváltoztathatja az időjárásmintát, és esőt hozhat az illető területekre, helyreállítva ezáltal a természetes körforgást.

cloud-buster (felhőúző)
Dr. Wilhelm Reich "Orgone shooter"-je és "felhőűzője / felhőzavarója" (cloud buster -je)

Ezek a dolgok mind a fizikai tudományokhoz vezetnek vissza, ugyanis a Föld ionoszférájában létezik egy folyamatos elektromágneses oszcilláció, melyet Schumann-frekvenciának neveznek, s melyet maga a (pozitív) orgon-energia vált ki.
A sugárzás az elektromágneses spektrumon belüli bomlás/káosz - lényegében ez a DOR.
Úgy tűnik, hogy az orgon egyfajta átjáró éter a fizikai világ és az éteri/asztrális, stb. között.

DOR-felhők (negativ orgone energia-mezők)

Reich azt gondolta, hogy a víz elnyeli és megtartja az orgon energiát, de, azonban ez -egyben- azt is jelentette, hogy ugyanúgy a DOR-t is elnyeli, és meg -is- tartja.
Elképzelése szerint a felhők bizonyos formái vagy alakzatai arra utaltak, hogy ezek DOR-ral telítődtek.
Néhány leírás alapján Reich arra következtetett, hogy a DOR-felhők a szmogfelhőkhoz hasonlóak.
Ezeknek a felhőknek a jelenléte, illetve Reich azon meggyőződése, hogy ezért a DOR a felelős, vezettek el ahhoz, hogy Reich kifejlessze az ún. felhőűzőt (angolul: cloud buster).

Wilhelm Reich és a Felhőűzője
Wilhelm Reich és a Felhő-űző (cloud-buster)

Angol, francia és olasz nyelvből fordította, szerkesztette és átdolgozta: Dézsi Sándor -ALeX-
1999 - 2009, 2011 - 2013, 2014 - 2019 © Copyright. Minden jog fenntartva!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | /userfiles/pages-hu/reich | ÉletEnergia & ÉletErő :: Orgone / Orgon-energia / Orgon akkumulátor


Figyelem!A DOR hatékony kezeléséhez, semlegesítéséhez és (át)konvertálásához POR-á (Positive ORgon-energy) , Karl Hans Welz (egy másik osztrák :-)) orgon-generatorának a feltalálására volt szükség (ami, a múlt század '90-es éveinek elején következett be).

Megj.:
Személyes használatra, bármelyik integrált -beépített ÉletErő Generátoral működő- Életenergia Készülék nemcsak alkalmas és megfelelő, hanem nagyon is ajánlott eszköz a negatív DORt (pangó, statikus, veszélyes, rossz orgon-energiát) -igen gyorsan és hatékonyan- újra pozitívvá (POR - Positive ORgon-energy), újra lüktető, pulzáló, 'jó' orgon-energiává átalakítani, átváltoztatni és átkonvertálni.


»» További információk Karl Hans Welzről, az Orgonit-ról, az ÉletEnergia & ÉletErő Generátorokról (Chi & Prána & Orgon Generátorok), ill. a DOR (Deadly ORgon - veszélyes, halálos orgon-energia) átaéalakításáról POR-á (Positive ORgon-energy) Karl Hans Welz

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | /userfiles/pages-hu/reich | ÉletEnergia & ÉletErő :: Orgone / Orgon-energia / Orgon akkumulátor


MANIFESZTÁLT / MEGNYILVÁNULT   D_O_R  (Deadly ORgone, romboló, halálos orgon energia):

A VILÁG AMIBEN / MELYBEN ÉLÜNK

Az alábbi táblázat tipikus tulajdonságait és jellemzőit mutatja be több szempontból ennek az univerzális - egyetemes éteri energiaóceánnak (orgon-energiának), ami körülvesz minket
- Dr. Wilhelm Reich feljegyzései alapján -

 
POR = Pozitív ORgone
DOR = Deadly ORgone
Mikroszkópikus életforma Pulzáló, élő Merev, rideg, halott
Emberi lények és más organizmusok, fizikai / testi Egészség, vibrálás, pulzálás, terjeszkedés Betegség, rák, auto-immun betegség, immun-rendszer rendellenesség, összehúzódás
Emberi lények, pszichológiai aspektusok ÖRÖM
Független, szabad önszabályozás, kommunikatív, önmaga- és mások tudatában lévő
FÉLELEM
Neurotikus, könnyen manipulálható, "fertöző- mérgező" karakter"
Politikai szervezetek Szabadság, igazságosság, demokrácia, önszabályozás, kissebb egységek(be való önszerveződés), másokkal való -nyitott/önzetlen- kapcsolatok és eszmecserék, bőség, jólét Zsarnokság, erőszak, közvetlen diktatúra vagy hamis-, ál-demokrácia, központi kontroll, központosított hatalom, gigantikus vállalatok- vagy állami monopóliumok, hiány, szűkösség
Föld bolygónk Bőséges növényzet, bio-diverzitás, jól öntözött Sivatagi forma, bio-degregáció, aszály, szárazság
Kozmosz Bolygók spirál mozgása, csillagok és galaxisok ugyanolyan "orgonotikus" alakú és alapelvü mozgása mint a monocelluláris amőbáé Reich ezt nem említette és erről nem beszélt, de mi a helyzet az elhaló galaxisokkal, a fekete lyukakkal, vagy a szupernovákkal?
Fizika Disentrópia (mi 'Negatív Entrópiának' neveztük), "spontán" szabályos minták formálódása a káoszban, berobbanó -összeroppanó- energia Entrópia, elhaló, hanyatló, romló -szabályos- struktúrák szabálytalanná válása, -ki-robbanó energia

Angol nyelvből való fordítás: Dézsi Sándor -ALeX-
1999 © Copyright. Minden jog fenntartva!-    

Ugrás az oldal tetejére... | OrgonitT :: ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: SuperOrgonite

ÉletEnergia & ÉletErő (chi & prána & orgon-energia) transzfer-teszt Ingyenes ÉletEnergia & ÉletErő (chi & prána & orgon-energia) transzfer-teszt »»


Wilhelm Reich
és a szex-pol


A freudomarxizmusnak nevezet irányzat Wilhelm Reich SZEX-POL mozgalmában terebélyesedett ki, s a harmincas évek elején élte fénykorát.
(Majd a 68-as diákmozgalmakban másodvirágzását.)

Reich, 1930-ig Bécsben praktizált, tevékenysége, mentálhigiéniai mozgalma, szexuálreformer törekvései visszhangra leltek a kor marxista szellemiségű intelektüeljeiben is.
Az "Orgazmus funkciója" című munkájában Reich a karakteranalízis-tant abból a felfogásból és orvosi gyakorlatból eredezteti, amely teljesen meg akarja szüntetni a genitális gátlásokat, s amely megkülönbözteti a látszatgenitalitást a természetestől.
Reich a neurotikus mechanizmusokat nemcsak a magánszférában, a házaséletben, a gyereknevelésben látja működni, hanem a társadalomban is: a politikában, a háborúban. A társadalmi és nem társadalmi jelenségek összefüggésében mint legfontosabbat említi annak felismerését, hogy nem minden, ami tudattalan, az privát, és nem minden tudatos tevékenység társadalmi.

„A pszichikai energia minden darabja, ami az elhárító funkció alól felszabadul, a tudatalatti ösztönöket megerősíti és ezáltal könnyebben megközelíthetővé teszi” – fogalmazza meg az egyik kiindulópontként.
A másik, a karakteranalitikus metódus viszonya a klasszikus freudi analitikus technikához.

Reich a "hogyant" tartja elsődlegesnek, nem pedig a "mit".
Azaz, nem amit a beteg közöl, hanem ahogyan azt teszi, mert - kommunikációelméleti alapigazságként - úgy tartja: a szavak hazudnak, a kifejezések nem.
Azok a betegek, akik a kezelés eredményeként kialakították a teljes genitális készségüket, egész lényük gyökeres és gyors változásával másfajta, addig ismeretlen életet éltek.
Ez megmutatkozott nemcsak a magánéletükben, hanem a társadalmi viszonyaikban is.
Korábban mechanikusan végezték munkájukat, mert neurotikus zavarukat nem tudták feldolgozni, most egy élet közeli, őket érdeklő munkára vágytak.
A genitális kielégülés feloldotta a szexualitás és munka ellentétét.
Ugyancsak megváltoztatta a szexualitáshoz és korábbi énjükhöz való viszonyt is.

Wilhelm Reich a "Die Sexualität im Kulturkampf" című könyvét (amely 1930-ban jelent meg németül) az USA-ban átírta és a "The Sexual Revolution" címmel publikálta.

Reich a pszichoanalízist Marx filozófiájával ötvözte. Ám fokozatosan biológiai érdeklődés került nála előtérbe. Későbbi működésének tipikus terméke "The Function of the Orgasm" (Az orgazmus funkciója) 1942-ben.

Ebben azt állítja, hogy felfedezte az un. "orgon-energiát".
S valóban, egy különleges Orgone Energy Research Institute-ot (Orgon-Energia Kutató Intézetet) alapított Reich, ahol ismét a szexuális reagálás négyfokozatú modelljét javasolta:
1. Mechanikus feszültség,
2. Bioelektromos feltöltődés,
3. Bioelektromos kisülés,
4. Mechanikus feszültségoldás

Reich úgy hitte, hogy az általa mért erő az energia egy külön típusa, ami jelen van minden életformában.

N. Horváth Béla cikke nyomán. Köszönjük.
Szerkesztette, lektorálta és kibővítette: DS-A-

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | /userfiles/pages-hu/reich | ÉletEnergia & ÉletErő :: Orgone / Orgon-energia / Orgon akkumulátor


Wilhelm Reich
, a szexuális forradalom profétája


Wilhel Reich
, az évszázad egyik legellentmondásosabb pszichológusa és szexológusa, nem érhette meg, hogy elfoglalhassa az őt megillető helyet, eszméi azonban mások közvetítésévelsokkal nagyobb hatást fejtettk ki, mint amennyire maga képes lett volna.

Manapság már nyilvánvaló, hogy ő volt az az ember, aki döntő szerepet játszott abban, hogy a huszadik századmásodik felében rendre megdöltek a szexualitással kapcsolatos régebbi nézetek.


Reich
, a harmincas években a legeredetibb pszihoanalitikusok közé tartozott, őt tartották a freudomarxizmus atyjának és a szexológia atyamesterének.
Voltak azonban aki őrültnek, sarlatánnak, csalónak tartotta. Követői azt mondták róla, hogy géniusz, ellenfelei pedig hogy gazember.
Kommunista volt, de kizárták a pártból, pszichoanalitikus volt, de kollégái kiközösítették, üldözték a fasiszták, majd Amerikában-börtönben halt meg, holott azért ment az óceánon túlra, hogy elmeneküljön abból a környezetből, amely nem értette meg.
Miért nem értették meg?

Freuddal és -majd- ellene?

Galíciában született 1897-ben. Bécsben szerzett orvosi oklevelet, és itt ismerkedett meg a pszichoanalízissel. Freud tanítványa és munkatársa lett.

Reich elfogadta Freud alaptételeit, azt, hogy a tudatalatti keríti hatalmába tudatunkat, s hogy az ember életében a szexualitás tölti be a kulcsszerepet.
Miközben azonban Freud individuálisan közelítette meg a személyiséget és visszautasított minden kapcsolatot a pszichoanalízis a nemiség és a politika között Reich részben azért is, mert a kommunista mozgalomhoz tartozott kezdettől fogva foglalkozott a nemiségnek a társadalomra gyakorolt befolyásával és a közöttük lévő viszonyokról.
Éppen a szexualitásnak az ember életére és a politikához való viszonyára gyakorolt befolyásáról szóló nézete miatt hamarosan összeütközésbe került a pszichoanalízis atyjával.
Reich ugyanis radikálisan továbbfejlesztette Freudnak azt a nézetét, hogy a társadalmi jelenségek hátterében a nemiség keresendő, s azt állította, hogy az ember szerelmi élete mindaddig nem lehet szabad, amíg nem él szabad társadalomba.
A lelki jelenségek okainak bírálatáról áttért a kizsákmányoló társadalmi rendszerek bírálatára.

Reich a kommunista párt tagjaként a munkásnegyedekben szexuális tanácsadót szervezett a fiatalok számára Sex-Pol néven (a szexuális politika rövidítése).
Tanulmányozta a szexuális szokásokat, szexuálpolitikai szakosztályt alakított a proletárok szexuális felvilágosítására, s arra a megállapításra jutott, hogy a szexuális jelenségeket nem lehet elválasztani azoktól a társadalmi feltételektől, amelyek között kifejezésre jutnak.

Reich szerint a szexualitás, a szerelem a házasság s minden, ami összefügg a nemiséggel nem az emberi boldogságot szolgálja, hanem a társadalmi status quot.
Ahelyett hogy engednék a szexualitást szabadon fejlődni az emberben már kiskoruktól kezdve rendszeresen sorvasztják.
A szexualitás elnyomása nemcsak lelki nyomokat okoz, hanem ezek a zavarok kihatnak az ember világnézetére is.

A családtól a vezérig

A vallás és az erkölcs segítségével az ember már kiskorától a családi neveléstől kezdve végigkíséri a szexualitás elfojtása.
A szexualitásnak a családi nevelés által való elfojtása olyan következményekkel jár, amelyek serdülőkorban jutnak kifejezésre teljes valójukban és végigkísérik az embert egész életén.
Azokban az életévekben, amikor az ember kezd ráébredni saját nemiségére, hatni kezd a születése óta beléplántált antiszexuális erkölcs, amely az uralkodó osztály hatóeszközeként előírja mit szabad és mit nem, előírja a tilalmakat, az önmegtartóztatást.
A vallás közvetítésével az elfojtott szexuális kielégülés helyett erkölcsi jutalomban részesül, Reich ezt úgy nevezi, hogy mazochista kártérítés a szexuális kielégületlenségért (felesleges részletezni milyen népszerűségre tett szert Reich ezzel az elméletével konzervatív körökben.)

A csalás patriarchális viszonyai, amelyek az apának és a családnak a kölcsönös viszonyában testesülnek meg tekintélytiszteletet parancsolnak.
A gyermeki szexualitás különösen pedig az önkielégítés akadályozása által tudat alatt kialakul a nemiségtől való félelem s ennek következménye az önállóság hiánya s a személyiség képtelen a felmerült problémákra ott keresni a megoldást ahol felmerülnek a szexualitás terén ezért egy mozgalommal vagy személyiséggel azonosulva törekszik az önazonosságra.

Németországban a fasizmus volt a harmincas években az a mozgalom, amelynek Reich a szemtanúja volt.

Szerinte éppen a szexualitástól való félelem tette lehetővé a fasizmus kialakulását és térhódítását.
A totalitárius mozgalmak vezetői éppen a családi nevelésből eredő szexuális frusztrációt használják ki arra, hogy uralkodjanak, az emberek felett magyarázza Reich "A fasizmus tömegpszichológiája" című művében.

A könyv következethetése egyben Reich életfilozófiájának kezdete is: az ember korlátozásának és elnyomásának legnagyobb ellensége a szexualitás a szabadság a nemiség teljes kielégülésének a lehetősége.
Csak nemileg kielégült egyed lehet olyan kreatív lény, aki saját kezében tartja a sorsát.
A szexuálisan kielégült ember ugyanis nem tűr semmiféle elnyomást lemondást, egyenlőtlenséget. S hogy kielégüljön, fel kell ismernie, hogy a nemiség és az élvezet által lehet felszabadulni.

Éppen ezért minden represszív rendszer és erkölcs elkeseredett harcot vív az ellen az élvezet ellen, amely veszélyezteti a mindennapok represszív valóságát.
Elég belekóstolni, hogy felmerüljön a tartósság igénye s mihelyt tartóssá válik, kitűnik, hogy a valóság mássá lehet és mássá kell lennie.
Mint ahogy Umberto Ecco "A rózsa neve" című könyvében Arisztotelész nevetéséről szóló könyve veszélyes az egyház számára, mert a nevetés ez az emberi sajátosság gúnyt űz minden belülről vagy kívülről ránk kényszerített szenvedésből, az aszkézisből és a mazochista önmegtartóztatásból hasonlóképpen a szexuális élvezet is lehetővé teszi számunkra, hogy kitörjünk a ránk erőszakolt szexuális és társadalmi represszió köréből.

Az izompáncélzatról szóló elmélet

Reich egyik legérdekesebb és legfeltűnőbb elmélete szerint az elnyomott eszmék és ösztönök fizikai tünetekké alakulnak át.
Szerinte az ember, hogy védekezzen a fájdalmas és fenyegető érzelmi megpróbáltatások ellen úgynevezett "izompáncélzatba" zárkózik, amely védelmezi saját tudat alatti frusztrációi ellen, de más emberek ellen is.

Azt állította, hogy az ember személyisége megértésének kulcsa az, miként gazdálkodik az ember azzal a szexuális energiával, amely fenntartja az egyensúlyt a telítődés és a kiürülés a szexuális izgalom és kielégülés között.

Mennyi energiával rendelkezik azonban az ember és hogyan használja ezt az energiát a szexualitásban?
Aki egészséges szexualitás révén képes levezetni ezt az energiát az egészséges.
Ha azonban az egyensúly megbomlik, akkor az orgazmus neurózisnak vagy hisztériának nyújt táptalajt.
Az izompáncélzat illetve az izomfeszültség úgy tartja fenn az egyensúlyt, hogy leköti azt az energiát, amely soha nem képes felszabadulni.

Az ember tehát úgy tartja fenn a szexuális egyensúlyt, hogy izompáncélzatával gúzsba köti az energiát, ezáltal azonban korlátozza tulajdon szexuális izgalmát is, végeredményben tehát emberként és szexuális téren megrövidül.

Az egészséges szexualitású személyiségnek nincs szüksége arra, hogy ezt az energiát tudat alatt izompáncélzattal kösse le, hanem szexuális kielégülésre fordítja egyidejűleg azonban minden más alkotói kiteljesedésre és önigazolásra is.
Sajnos Reich véleménye szerint kevés ember alkalmas az ilyen teljes életre.

A "felszabadulás" terápiája

Reich annak érdekében, hogy a testet kiszabadítsa az idomok szorításából a negyvenes években közvetlen kapcsolatba lépett a páciens testével, ami abban az időben újdonságnak számított. Freud és igazhitű iskolája számára elképzelhetetlen volt, hogy az analitikus közvetlen kapcsolatot teremtsen a pácienssel tehát, hogy megérintse. Reich ezzel szemben úgy vélte, hogy az érintés lehetővé teszi a páciens számára, hogy átadja magát eredendő, de elfojtott érzelmeinek.

Íme hogyan számol be erről a "gyógymódról" egyik páciense:
- Lefeküdtem az ágyra, Reich azt mondta hajlítsam be a térdem, lazítsak és lélegezzek nyitott szájjal, fityegő állkapoccsal. Szegycsontom minden lélegzetvételkor kiemelkedett és besüppedt.
Reich így szólt: Vesse hátra a fejét és nyissa tágra a szemét. Végrehajtottam az utasítását. És ekkor sikoly tört fel a torkomból. Ez azonban nem zavart érzelmileg, semmit nem jelentett.
Dr. Reich utasított, hogy ismételjem meg az egészet, vessem hátra a fejem és nyissam ki a szemem. Önkéntelenül megint sikoltottam, de úgy tűnt mintha ez nem is én lennék.

Reich ezt a gyógymódot úgy nevezte 'a személyiség vegetatív elemzése'.
Vegetatív jelzővel illette azt a mozzanatot, hogy a lélegzés mozgósítja azt az érzést, amely aktivizálja a vegetatív központot és felszabadítja a vegetatív energiát.
A következő lépés azt a célt szolgálta, hogy a páciens kifejezhesse rejtett érzéseit.

- Reich azt mondta ne ellenőrizzem az érzéseket és az ingereket. A lélegzés bizsergést váltott ki, a kezem ökölbe szorult, s egész testem remegett. Először a lábam kezdett remegni miközben lassan összezártam majd széttártam a térdem majd a remegés átterjedt az ajkamra, amely akaratom ellenére kicsücsörödött mintha keresnék valamit.
Egyszerre feltörtek azok az érzések és a velük összefüggő emlékképek, amelyek régen elfeledett tapasztalatokat idézett fel.
Megjelent előttem anyám mérges arca amint nézi, hogy sírok meg az, amikor apám megvert hároméves koromban. Azon kaptam magam, hogy sírok és a párnát verem, hogy bosszút állok apámon a büntetésért, ami megmaradt a tudatalattimban.

A páciensek többsége valóban azt állította, hogy Reich kezelése nyomán megmagyarázhatatlan felszabadultság megkönnyebbülés önbizalom érzése tölti el őket.
Sokan azt állították, hogy szexuális életük is színvonalasabbá vált.

Orgazmus és "orgazmus"

Reich úgy vélte, hogy az érzelmek felszabadulásával az ember átélheti az úgynevezett organikus reflexet, amely teljesen különbözik a szexuális kéjérzettől az ejakulációtól.
Szerinte a valódi orgazmus az, amelyet az analitikus vált ki ez a test nem szexuális reakciója ritmikus mozdulatok kísérik, miközben a medence a belélegzett levegő hullámzásával együtt minden kilégzéskor előre s minden belégzéskor hátra tolódik.
A fej kilégzéskor hátra belélegzéskor előre tolódik. Egy bizonyos ponton azután felszabadulnak az érzelmek és az orgazmus reflexe.

Ezt azonban nem szabad kiegyenlíteni a tényleges orgazmussal.
A genitáliák részvétele nélkül ugyanis nem beszélhetünk a szexuális izgalom feloldásáról. Ez csak akkor következik be, ha ez a beleélés szexuális izgalommá alakul valódi szexuális aktusban.
Az orgazmus reflexének hiányában azonban a valódi szexuális aktusban sem következik be a medence ösztönös mozgása.
Reich szerint az egészséges érzelemvilág nemcsak az orgazmus reflexétől függ, hanem a nemi aktusban való orgazmus reagálástól is.
Reich szerint az, aki szexuális aktusban eléri az orgazmus általi teljes kielégülést ellenálló a neurózis a hisztéria minden formájával szemben. A teljes orgazmus felszabadítja a szervezet fölös energiáit, s aki erre képes az érzelmileg és szexuális téren egészségesnek tekinthető.

A terapeuta és a páciens közötti fizikai kontaktus testi érintés azt a vádat vonta maga után, hogy potenciajavító szexuális ösztönzésről van szó.
Azt beszélték, hogy Reich "onanizáltatja" a pácienseit, szexuális aktusra kényszeríti őket "pszichoanalitikus orgiák" céljából, még Reich barátai is úgy vélték, hogy ilyesmiről lehet szó.

Biztosra vehető hogy számos ellenfele szívesen szolgáltatott volna erre bizonyítékot, ha lett volna ilyen bizonyíték. Bizonyíték ellenben azonban nem volt.
Be kell azonban ismerni, hogy Reich nem volt népszerű tudományos körökben. Ebben szerepet játszott elmélete még inkább azonban természete.
Ragyogóan magabiztosan tudott beszélni olyan energikus karizmatikus személyiség volt, aki képes volt magával ragadni a hallgatóit.
Időközben azonban sokan elpártoltak tőle, mert nem voltak képesek lépést tartani Reich váltakozó stratégiájával és taktikájával.
Sokan nem tudták neki megbocsátani hevességét, azt, hogy sikerei voltak a nőknél, s ismerőseit, barátait az sem lelkesítette, hogy Reich igen kedvelte sok felebarátja feleségét.

Szexuális forradalom

Reichnek nagy érdemei vannak abban, hogy a hatvanas évektől kezdve kezdett meghonosodni és mindennapivá válni ez a kifejezés szexuális forradalom.
Azzal az elmélettel összhangban, hogy a szexuális problémák nemcsak egyéni, hanem általános emberi problémák Reich arra a következtetésre jutott, hogy nem szabad beérni az olyan szórványos akciókkal amilyen a "sex pol" volt.
Az emberiségnek szüksége van a nemiség forradalmasítására s ez a feltétele a szexuális az egyetemes felszabadulásának.
Szexuális forradalom nélkül nem beszélhetünk politikai forradalomról. A társadalmi viszonyok megváltozása semmit sem jelent, ha maga az ember nem változik meg. Ahhoz pedig, hogy megváltozhasson, elsősorban szexuális téren kell felszabadulnia.

A forradalom végrehajtása előtt azonban fel kell szabadítani sok feltételt.
Az első és a legfontosabb megváltoztatni az egész nevelést elsősorban a családi életet.
Reich ugyanis éppen a családi életet tartja (a vallással és az erkölccsel együtt) azon szexuális problémák forrásának, amelyek a társadalom felnőtt szexuálisan kielégületlen tagjaira jellemzőek.

Az egyéni kezelés kevés haszonnal jár és lassú.
Reich azt javasolta, hogy tömeges szexuálpszichológiai terápiát kell szervezni a lakosság szexuális téren felvilágosítatlan rétegei számára.
A család negatív hatásának megakadályozása érdekében a gyerekek szabad szellemben való nevelését szorgalmazza.
Ennek keretében síkra száll a maszturbáció és a serdülőkori szexuális játékok engedélyezéséért, minden jobb, mint az önmegtartóztatás annyi baj forrása, s ami a legfontosabb síkra száll az emberi szexualitás minden kérdésének a legintimebb kérdéseknek a nyílt taglalásáért.

Valóban nem sokkal halála után be is következett a szexuális forradalom, de nem úgy, ahogy ő várta általános társadalmi változásként.
Az úgynevezett forradalmi változások kimerültek a felszínes dolgokban a közösülés technikájában a nagyközönség ideiglenes sokkolásában és a felemás információkban, inkább afféle biztonsági szelepként.
Még nem vált be az a jóslata hogy a szexualitáson át vezet az út az általános felszabadulás felé. Miként bírálói mondanák, nyilvánvaló, hogy a szabad szerelem a személyiségnek csak egy részét szabadítja fel.

Kozmikus energia

Az a háború utáni Amerika, ahova Reich a háború előtt áttelepült, nem nagyon firtatta, hogy milyen forradalomról beszél a tudós.
Az amerikaiak számára már maga a szó is rettenetesnek tűnt. Abban az országban hát, ahova azért települt át Reich, mert úgy remélte, hogy nyugalma lesz, s véget érnek a valós és képzelt üldöztetései, kevesen voltak kíváncsiak az elméletére.
Be kell ismerni, hogy életének utolsó éveiben maga is kezdett elszakadni a realitástól.

Ismét a szexuális energiával kezdett foglalkozni ebben vélte felismerni az emberi lét lényegét s az egészségét fenyegető veszélyt is.
Szerinte a szexuális elfojtásból eredő problémákat még tetézi az a szexuális energiatöbblet, amely kielégületlenség esetében veszélyes méreggé válhat.
Az úgynevezett "orgon", a belső szexuális energia fölös mennyiségben rákot okoz - állította.

Életének utolsó éveiben úgynevezett "orgon-akkumulátorokat" kezdett gyártani.
Egy fadoboz szerű szerkezetet kell elképzelni, ebbe beleül a páciens s a doboz magába szívja a kibocsátott "orgon-részecskéket".
Az "orgonról", illetve a kozmikus energiáról szóló tézis igen valószínűsíti Reich életrajzíróinak azt a feltételezését, hogy a tudós annyi kellemetlenség közepette végül kezdte elveszíteni ép eszét.

Szembehelyezkedett az "orgon akkumulátor" gyártásár betiltó bírósági ítélettel, s emiatt könyveit máglyára, őt magát pedig börtönbe vetették. Ott is halt meg Pennsylvániában, a lewisburgi börtönben.
Szomorú vég ez egy olyan ember számára, aki az emberi szabadság prófétája volt.

A tévelygések ellenére Reich a pszichoanalízis egyik kulcsfontosságú személyisége, s a modern szexológia úttörője.
Eszméinek megítélésekor szem előtt kell tartani a kort, amelyben élt.
A húszas években bátorság kellett ahhoz, hogy valaki a serdülőkori szexualitás kérdését taglalja.

Két évtizeddel Kinsey előtt Reich már anyagot gyűjtött az ember szexuális problémáiról s a szexuális forradalomért küzdött harminc évvel e forradalom térhódítása előtt.
A pácienssel való közvetlen testi kapcsolat módszere tulajdonképpen a bioenergia megalapozásának tekinthető. Felismerte, hogy az ösztönöket elfojtó szorongások alóli felszabadulásban kell keresni az emberi létezés lehetőségét.

Mindezek után megkérdezhetjük miért nem kapta meg mindmáig az őt megillető helyet, elismerést?
...

Ha Reich életében nem is foglalhatta el az őt megillető helyet, elmélete mások közvetítésével messzebbre eljutott, mint amennyire ő ment volna vele.
Manapság már sokak számára világos, hogy ő volt az ember, aki döntő szerepet játszott abban, hogy a huszadik század második felében megváltozzanak a szexualitással kapcsolatos vélemények.


ZKM -a '90-es évek elején megjelent- cikke alapján, átdolgozta, szerkesztette és lektorálta:
Dézsi  Sándor -ALeX-

2001 Dec.


Megj.:
Úgy vettük észre, hogy az útóbbi években elég sokan átvették ezt az anyagot, illetve ezen anyag különböző részeit, de -sajnos- a forrás megjelőlése nélkül.
Kérjük, amennyiben szeretnének anyagokat, információkat weboldalainkról átvenni és megjelentetni, kérjük, hogy etikailag és morálisan is megfelelően járjanak el, miután megkapták tőlünk az írásbeli engedélyt melyet emailben megkértek, jelőljék meg a forrást, és egyúttal explicit hívatkozással utaljanak a forrás megfelelő weboldalára.
Köszönjük.
http://www.eletenergia.hu/Wilhelm_Reich

© Copyright

Angol nyelvből való fordítás, szerkesztés, átdolgozás és a szerkesztett szöveg gondozása: Dézsi Sándor.
1998 - 2019 © Copyright. Minden jog fenntartva!
 


.

Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő "Az, aki azt állítja, hogy "nincs Isten", az vagy nagyon-nagyon buta, vagy nagyon-nagyon okos. Viszont, ezútóbbi, ilyesmit nem mond".
A


.


Integrált
ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek

AO 1100 | AO 2000
JU 99 | JU 1000 | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PCHD | PFC 2000 & PFC 2400 | Performer / Sport Performer 2400 HD
RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5 | ATG 12 / ATGS 12000

Rendelje meg most valamelyiket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony ÉletEnergia & ÉletErő nyújtotta összes előnyéből !


.


ÉletEnergia  =  ÉletErő, a Lét alapja


ÉletEnergia = ÉletErő
=> Chi / Qi  / csí = Kí = Prána = Pneuma = Illiaszter / Munia = Od = Mágneses fluidum = Vril = Nap-Éter = Aura = Fény-éter = Orgon / Orgone-energia,
a titokzatos és rejtelmes energia...


Mottó
:
"Az életerő nem más mint a mindenség általános élet-energia erejének az átalakulása és szublimálása".
Diozófiai értekezések


ÉletEnergia; a Mindenség lehellete...


Nem célunk, hogy bonyolult és nyakatekert mondatok révén mutassuk be Önnek ezt a láthatatlan misztikus erőt és energiát, valamint, távol áll tőlünk, hogy -túl bonyolult és preciz- pontos -technikai- definiciókkal próbálkozzunk, de -pár mondatban- Önök elé szeretnénk tárni pár fontosabb meghatározást és -általános- megfogalmazást, a könnyebb és jobb megértés kedvéért, valamint, azt is szeretnénk bemutatni, hogy mi, illetve mindannyian, akik -nemcsak elméletben, hanem- efektív a gyakorlatban is foglalkozunk ezekkel az energiákkal az -egyedi és eredeti- ÉletEnergia Készülékek révén, hogyan is látjuk ezt a misztikus erőt- és energiát, ill. mely aspektusait vizsgáljuk...

ÉletEnergia Készülékek :: meditáció | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huAz Életerő egy u.n. "finom energia", pszichikai erő, mely minden mentális cselekedetben, spirituális folyamatban, minden lelki-, szellemi gyakorlatban és -egyben- fizikai cselekvésben is egyaránt jelen van és megnyilvánul.

.

Az Életenergia -tehát- a lét alapja, valamint minden mentális cselekvés -tudatos vagy tudattalan gondolatok- forrása, bármely spirituális tevékenység (ima, meditáció, stb.) és minden pszihikus cselekedet (-így, egyben- az ön- és személyiségfejlesztő technikák, az agy- és -távolsági- elmekontroll, vagy -tágabb értelemben vett- önprogramozás) erőforrása. .

. Az ÉletErő és az ÉletEnergia -egyben- a cél- és a kívánt hatás közötti kapcsolat, hordozó, ill. médium.
Felerősitve a kívánt TREND-et, egy olyan energetikai mezővé alakitja, mely körüllengi-, körülveszi- és körűlöleli az illető személyt (vagy -cél-személyeket!), és egy erőteljes -a kívánt hatásnak megfelelő- kellő sorsszerü befolyást gyakorolja rá (rájuk), amely a vágyott- és elérendő célhoz vezet. (!)
Lásd további -bővebb- információkat a 'Radionika' oldalunkon. .

ao2000 víz energizáló- és optimalizáló Életenergia KészülékekOlyan ez mint a Sors ereje, -erőmezője-, amely mindenhová elkíséri és -egyben- áthatja a célszemélyt, a megfelelő és kellő hatást gyakorolva rá, amely a kívánt- és elérendő cél irányában vezet- és hat.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  AO 2000 Víz-energizáló- és optimalizáló ÉletEnergia Készülék

. Régen ismert igazság: ÉletEnergia & ÉletErő nélkül nem létezik távhatás. (!) .

Az ÉletErő a titka az állandó, pozitiv változások, az agykontroll és az önkontroll, valamint a -bármilyen távolságban ható- elme fölötti kontroll terén -is-, mert minden mentális cselekedetnek és szellemi tevékenységnek az ÉletEnergia képezi a gyökerét, az erőforrását és egyben a -hajtó-motorját!

Kimutatható, hogy az ÉletEnergia és ÉletErő a gondolatot követi, tehát mentálisan irányítható és bármilyen távolságra (át-, és ki)sugározható.
Ennek egyik bizonyítéka, a -bármely távolságban ható, (és -egyelőre még- ingyenes-) ÉletEnergia Transzfer-Tesztünk.
Próbálja ki!

Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő „Ha meggyújtunk egy gyertyát, majd elóltjuk, sötétebb lesz, mint azelőtt volt.”
John Ernst Steinbeck

A gondolat Energia, tehát információ-hordozó is egyben.

A gondolat a gyökere és forrása a szónak, szándéknak és cselekedetnek, valamint -egyben- mindenfajta tevékenységnek a kiindulópontja, -így az általunk óhajtott irányvonalnak -trendnek- és -nemcsak, bármely mentális- cselekedeteknek is.

És, mint mindig -a tudatos- életünk során, az egyetlen dolog, amely fölött korlátlan hatalmat kaptunk és amit -remélhetőleg- irányítani -is- tudunk, azok a -saját- gondolataink, a tudatunk (tudatos énünk) és -ez által- a cselekedeteink (melyek következményeit érezzük és viseljük).

Vigyázzunk tehát gondolatainkra, mert gondolatainknak alkotó, teremtő erejük van!
(Lásd még a "Gondolat és manifesztáció" oldalt, ill. a "A gondolaterők teremtő hatalma" diozófiai értekezést és tanulmányt is...)

Ez az energia az élethez és -bármely- tevékenységhez szükséges és nélkülözhetetlen.

immortality :: ÉletErő & ÉletEnergia | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

Idézet / Mottó  |   Wallace D. Wattles: A gazdagság bölcsessége
életenergia & életerő & chi életerő Minden vágy egy még ki nem fejeződött lehetőség erőfeszítése arra, hogy működésbe léphessen.

Tehát,

 az ÉLETERŐ & ÉLETENERGIA, a lét alapja.


Nélküle nincs élet és lehetetlen bármilyen fejlődés is.
Ez egy kozmikus energia, mely az Univerzumban mindenhol jelen van, minden élet forrása.

RAD 2400 HD: Életerővel táplált és fokozott Radionika Készülék | Neuro-Kibernetikai Programozás | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huAz ÉletEnergia és ÉletErő (azaz; chi, kí, mana, prána, pneuma, orgon(e), od, elan-vital, x-energia, bio-energia, stb., stb.) az élet-, a természet lélegzete, egy Univerzális / Egyetemes Energia, mely áthat mindent, mindent átjár, minden formán- és testen átáramlik és életet lehel beléjük.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  RAD 2400 HD Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék 2 külön darab -egy a 'Trend'-, és egy a 'Target' számára, rozsdamentes acél felelülettel ellátott kisugárzó felülettel + TC 99 strukturális kapocs transzfer korongpár

Minden anyag, minden test, élő és élettelen egyaránt, ebből az energiából épül fel, és ez hatja át.
Ez az energia a mozgató rugója és éltető ereje az életnek, mely elismert, megbecsült és -széles körben- felhasznált számos kultúrában a földkerekségen évezredek óta, ez mindennek az (ős)forrása és, mivel minden cselekedetünkben -is- jelen van -és felhasználjuk!-, így egyben az erőforrása is. 

Rezgés, pulzáció, vibráció  |  Állandó mozgás --> változás

A világon minden rezgés, és a Világegyetem maga is egy végtelen, -periodikusan- rezgő, pulzáló energia (energiatömeg).

Az elektromágneses hullámokhoz hasonlóan az ÉletEnergia és ÉletErő is mindenhol, mindenütt jelen van, körülvesz minket, tehát -bátran kijelenthetjük, hogy- mindannyian egy elektromágneses hullámokból és életerőből álló energiaóceán közepén élünk.

ÉLETERŐ / ÉLETENERGIA :: Meditáció & Relaxáció | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huAkkor érezzük jól magunkat, ha az ÉletEnergia- és ÉletErő-, -a megfelelő mennyiségben és minőségben- jelen- és bennünk van, valamint zavartalanul -is- áramlik.
Szolgálatunkba állítva meghozza a lehetőségét életünk megfelelő alakításának, ill. jobbra fordulásának. (!)

A tudatos energia felvétel -valamint, a tudatos és aktív energia használat!- megteremti- és megőrzi az energetikai egyensúlyt és harmonizálja a testet, a lelket és a szellemet, valamint többlet erőt (ÉletErőt!) biztosít a sikerhez.

. Ha semmi mást nem tesz és semmi mást nem csinál, "csak" -egyszerüen, tudatosan- felveszi- és aktívan felhasználja az ÉletEnergia Készülékek által generált és kisugárzott ÉletErőt, már akkor is előnyben lesz az emberek kb. 80%-ával szemben, akik -sajnos sokszor- akut (élet)energia hiányban szenvednek, mely, minden rossz és baj -többek között; nehézségek és betegségek- gyökere és forrása). .

Az energia-szegénység, valamint a hibás energiagazdálkodás következményei -általában- a csökkenő teljesítmény, a motivációhiány, a kedvetlenség és levertség, a diszharmónia, a szorongás, a gyengeség, a korlátozott alkotóképesség, a kimerültség, a gátoltság, az ingerültség, és -végül- a betegség (valamint, leges-legvégül, a halál).

"Aki tudja, hogyan áramoltassa chi-jét (ÉletErejét), megőrzi egészségét, és távol tartja magától a bajt, betegséget." (!!) - állítja egy régi, kínai mondás.

Az Élet-Erő és az Élet-Energia -mely áthat- és éltet minden élőt-, egyben a Világegyetem lehelete, amely lassú, lágy hullámzással terjed szét.
Természetes frekvenciákon rezeg – ami az élőlényekhez vonzza.

Az az ÉletEnergia-mező, ami most is bennünk van- és bennünk kering, ill. ami ebben a pillanatban is körülleng, körülölel minket, mely a közvetlen környezetünkben van, átjárja otthonunkat és munkahelyünket, és -szakadatlanul- hat is ránk, alapvetően meghatározhatja egészségünket, szakmai sikereinket, magánéletünket és -egyben- anyagi helyzetünket is.
Ez -esetleg- ismeretes lehet a Feng Shui-ból is...Performer / Sport Performer

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Performer / Sport Performer -HD tipusú és erősségű, beépített, integrált ÉletErő Generátorral működő ÉletEnergia Készülék, vitaminokat és táplálék kiegészítőket energizál a rozsdamentes -inox- fém kisugárzó felületén, valamint egy szép, zamatos és izletes almát tőlt fel pozitív energiákkal és a megfelelően, szabadon választott- trend-energiákkal, a PBT 2400 HD ÉletEnergia-fokozó -egyedi- transzfer-korongja segítségével

Ha pozitív, dinamikus és energiadús helyen élünk, és -megfelelő- harmóniát és (energia)egyensúlyt teremtünk magunkban és környezetünkben, az nagyban hozzásegít, hogy megvalósítsuk vágyainkat és álmainkat, valamint, hogy elérjük mindazt, amit célul tűztünk ki magunk elé.

Próbáljuk meg hát -mindig- felhasználni legjobb tudásunk és belátásunk szerint.

Ebben -is- segítenek a hathatós, integrált ÉletErő Generátorral működtetett, erős és hatékony ÉletEnergia Készülékeink!

Életenergia Készülékeink -működésük alatt- folyamatosan sugározzák az éltető, pozitív, kreatív és jótékony ÉletErőt és ÉletEnergát!
Állandóan és folyamatosan! 
    Részesüljön ebből most Ön is!


Utolsó frissítés: 2019.01.02.


Forrás megjelőlése:
Karl Hans Welz: "LifeEnergy & LifeForce" (ÉletEnergia & ÉletErő), "Theory & Technology" (Elmélet és Technológia).
Angol nyelvből való fordítás, átdolgozás és szerkesztés: Dézsi Sándor -ALeX-.
Minden jog fenntartva! Copyright © 1998, 2001-2003, 2007, 2010-2014, 2018-2019. 

.
.


Láthatatlan energiák:

:: ÉletEnergia & ÉletErő ::


A
z emberiség a világegyetemmel összefüggő, a világról alkotott képe és ismereteinek nagy része a láthatatlan energiákkal kapcsolatos tapasztalatoknak az eredménye.

Kozmosz :: Univerzum :: Föld :: Láthatatlan energiák :: ÉletErő Technológia :: ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia: www.eletenergia.hu Ezek az energiák, az ember, illetve az emberi agy elvonatkoztató képességének eredményeként, ősidők óta intenzíven foglalkoztatták az emberiséget.

Megismerésük és hasznosításuk az emberi fajnak egyik legjellemzöbb vonása.

A láthatatlan energiákat (gravitáció, elektromágneses energia-hullámok, radioaktivitás, stb.) szabályozó törvények ismerete számos technológia fejlődését tette lehetővé.

A lankadatlan, a mindennapokon túlmutató kíváncsiság és kísérletező készség vezette el az emberiséget a modern technológiákig, a napjainkban elfogadott tér-idő fogalomig.
Végsősoron, ezek a próbálkozások, melyek túlmutatnak a mindennapi élettapasztalatokon, juttatta el az emberiséget a modern (négy dimenziós) tér-idő fogalom kialakulásáig és a legfejlettebb, legmodernebb technológiákig.

TAO :: Yin-Yang :: ÉletErő Technológia :: ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia: www.eletenergia.huEzelőtt, még jó pár évtizedig, minden elmélet, az atomoktól egészen a hatalmas galaxisokkal foglalkozó teorémáikkal, nagyjából az ugyancsak láthatatlan elektromágneses energiákat (EME) szabályozó törvényszerűségek ismeretén alapúlt.

Tehát, mindazon -elméleti és fizikai- törvények ismerete, mely a (láthatatlan) elektomágneses energiákat irányitja, gyakorlatilag meghatározta a világegyetemben létező összes elméletet, a világűr leirásától (a mako- Univerzumok feltárásán át, a mikro-univerzumokig) egészen az atomfizikáig.
(Az -aránylag- újkeletü kvantum fizika, elméleti síkon és -csak- bonyolúlt matematikai egyenletekkel lemodellezhető rendszerei, még -úgyancsak- gyerekcipőben járnak még... [ 1998 ]).

ÉletErő Technológia :: ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia: www.eletenergia.huDe; létezik még egy energia, mellyel az emberiség évezredek óta kapcsolatban áll, amit egyes, magasabb- és fejlettebb mentális szinten alló személyek ismertek és fel is használtak, talán még mióta az emberiség benépesitette e bolygót.
Ez az energia;

az ÉletErő & ÉletEnergia
más néven; chi / qi, prána, mana, od, mágneses fluidum, vril, orgon / orgone, bio-energia, stb., stb.

Mindenfajta szellemi és spirituális cselekvés és tevékenység (ima, meditáció, -vagy újabban, az ön- és személyiségfejlesztő technikák, stb.) -szerintünk- egyfajta Életerőn alapuló technológia, mely kétségkívül egyik legősibb formája az ember és a láthatatlan energiák interakciójának és egyben legrégebbi módozata annak, ahogy az ember értelmet adott a "láthatatlannak", technológiát faragva az ismeretlenből.

Az elektromágneses hullámokhoz hasonlóan, az Életerő & Életenergia mindenhol és mindenütt jelen van.

Ahogy az elektromágneses hullámok (EMH) mindig és mindenhol körülvesznek bennünket, éppen úgy az Életerő, az Egyetemes Életenergia is állandóan körülzárja, körülöleli az embert, de mivel láthatatlan, az átlag ember nem érzékeli olyan könnyen mint a fényt, a meleget vagy az elektromosságot.
RAD 1000 Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék + RAOPTC strukturális kapocs Lásd még a "Bámulatos Teszt az Életerő- és Életenergia -tudatos!- érzékelésére" (!)-, ill. az "Ivóvíz energizálása- és optimalizálása"-, "Energizálás chi-kártya segítségével"-, és a "Táv-energizálás" oldalakat is...

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 1000 Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék egy friss, gyönyörü és -főleg- jóízü alma energizálása közben a RAOPTC strukturális kapocspár segítségével

Bátran kijelenthetjük, hogy mindannyian egy elektromágneses hullámokból és ÉletErőből álló energiaóceán közepén élünk.

Az Életenergia, Életerő (chi, kí, mana, prana, pneuma, hike, od, orgon, elan-vital, bio-energia, stb.) a lét alapja.
Minden ebből az energiából épül fel és ez hatja át.
Minden élőlény számára (lét)szükséges és -egyben- nélkülőzhetetlen.

Létezik tehát egy teremtő, kreatív Energia, amelyből minden dolgok vétettek, s amely a maga eredeti alakjában áthatja és betölti az Univerzum terét.
Létezik tehát egy olyan alkotó, pozitív Erő, amely -végtelen- lehetőséggel szolgál minden- és mindenki számára, minden élőnyén számára, kivétel nélkül.

Minden cselekedetünkben -kivétel nélkül!- használjuk (felhasználjuk!), függetlenül attól, hogy fizikai (vagy éteri-, vagy asztrál-) vagy mentál / szellemi tevékenységet végzünk.

Tudatosan felvenni- és átvenni, valamint tudatosan és aktívan felhasználni -minden- cselekedetünkben, ez az igazi TITOK nyitja, így -az u.n. "nagyok" (nagy -spirituális- gondolkodók) szerint is, szinte- bármit elérhet, bármivé lehet és bármit bírtokolhat, amit célként tűz ki maga elé.

Az ÉletEnergia és az ÉletErő megismerése a spirituális útra lépés egyik legjobb módszere. 
És; az aki spriritualitásában nővekszik, az anyagi világban is gyarapodni fog.

Forrás:  
Karl Hans Welz: "Elmélet és Technológia" (Theory & Technology), "Láthatatlan energiák és titokzatos erők" (Invisible energies & subtile forces), és 'Orgon-energia és életerő' (Orgone energy and LifeForce).
Fordította, átdolgozta, szerkesztette és a szöveget gondozta: Dézsi Sándor -ALeX-.
Minden jog fenntartva! 1998 - 2019 Copyright ©
 


.

Teremtő -kreatív- energiák...

...és az ÉletEnergia Készülékek


Létezik egy egyetemes, teremtő, kreatív Energia, amelyből minden dolgok vétettek, amely a maga -eredeti- alakjában áthatja és betőlti az Univerzum minden -hatalmas- terét, és amely -végtelen- lehetőséggel szolgál minden élőlény, ill. minden- és mindenki számára.

Ez a Mindenséget betőltő energia -messze- túlmutat időn, téren és anyagon egyaránt.

ÉletEnergia Készülékek :: ChiAgytrener | relaxáció | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huEz a misztikus, univerzális erő, -egyik lényeges összetevője- az ÉletErő és az ÉletEnergia; a lét alapja
Minden ebből az energiából épül fel és ez hatja át.

Most végre megadatott a -technológiailag is megalapozott- lehetőség, hogy...
Alkalmazza-, használja fel és hasznosítsa az Univerzum kreatív energiáit
az ÉletEnergia Készülékek hathatós segítségével !

A világon minden rezgés, vibrálás, a Világegyetem maga is egy végtelen, rezgő, pulzáló, hömpölygő energiafolyam.

Az ÉletEnergia a Világmindenség lehellete.

Minden élőlény számára (lét)szükséges és -egyben- nélkülözhetetlen.
Nélküle nincs élet és lehetetlen maga a létezés, valamint bármilyen fejlődés is.

Az ÉletEnergia & ÉletErő a lét- és az élet alapja, és minden -nemcsak mentális- cselekvés erőforrása.
Az Életerő & Életenergia a cél és a kívánt hatás (u.n. Trend) közötti hordozó, médium.

LPOG2400DL ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner Életenergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huAz ÉletErő és az ÉletEnergia, (azaz, más néven: csi -chi / qi-, ki, mana, prana, pneuma, od, orgon, élan-vital, bio-energia, kozmikus energia, aura, asztrál-fény, nullpont energia, x-erő, morfogenetikus mező, tachion energia, stb., stb. -minden ősi kultúra különböző nevekkel illette, és a nyugati tudományos kutatók által adott nevek is az energia egyik jellemző aspektusának, illetve -specifikus- spektrumának a vizsgálatából ered) egy kozmikus energia és minden élet forrása.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok LPOG 2400 DL Chi Agytréner, PszichoTréner és ElmeTréner; -integrált ÉletErő Generátorral működő- ÉletEnergia Készülék  +  TC 99 strukturális kapocs és -egyedi- transzfer pár

Ez az a -misztikus és titokzatos- energia, melynek -hathatós- segítségével, valamint -tudatos és aktív- felhasználásával (kivétel nélkül, így Ön is!) -szinte- bármit elérhet, bármi lehet, bármivé válhat és bármit bírtokolhat!
Ezt nem -csak- mi mondjuk, hanem ezt állítja több -neves- szakértő-, a témával foglakozó szakember is, mint: Charles F. Haanel, Wallace D. Wattles, Brian Tracy, Bob Proctor, Napoleon Hill, Deepak Chopra, Kurt Tepperwein, stb., stb. (lásd az 'Ajánlott irodalom' oldalunkat).

meditáció & relaxáció | spa :: életenergia készülékek  | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huAz ÉletEnergia- és ÉletErő nélkül nincs táv-hatás, valamint semmi sem jöhet létre és semmi sem manifesztálódhat és materiálizálódhat az ő -hathatós- segítsége nélkül !

Nem lenne-e csodálatos, ha ezt az energiát, ezt a fontos és meghatározó erőt birtokolhatnánk és -tudatosan- irányíthatnánk?
Természetesen, hogy az lenne! Annál is inkább, mivel most végre megvan rá a -technológiailag is jól megalapozott- lehetőség erre!


Képzelje el, hogy bírtokában van annak az ERŐnek, mellyel Sorsát -tudatosan- formálhatja és irányíthatja!

Ez az az erő- és energia, melynek segítségével -hathatós és tudatos, aktív (fel)használásával, szinte- bármit el lehet érni és meg lehet valósítani, amit célul tűztünk ki és hatékonyan dolgozunk a megvalósításán!AO 2000 Aqua Optimizer ÉletEnergia Készülék

...Eredeti Életenergia Készülékeink -működésük közben- állandóan és folyamatosan -megszakítás nélkül!- generálják és sugározzák ezt a jótékony, pozitív és kreatív energiát !!
A megfelelő 'strukturális kapcsolatok' segítségével, pedig, bárhová eljuttathatjuk azt, bármilyen távolságban -szinte- semmilyen veszteség nélkül !

. Felhasználási területe e jótékony energiának szinte végtelen, lehetőségei nincsenek semmilyen módon korlátozva, így -implicit- az ÉletEnergia Készülékek használatának lehetőségei is szinte végtelenek és kifogyhatatlanok, csak a felhasználok fantáziája és a felhasználókban lévő -belső- korlátok szabhatnak határt hatékonyságuknak és felhasználási területeiknek.

Legyen egyik legfontosabb mindennapi célunk ÉletEnergiánk emelése és növelése, saját- és szeretteink előnyére és sorstársaink megsegítésére.


Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek

. Működésük során az ÉletEnergia Készülékek állandóan és folyamatosan generálják és sugározzák az egyetemes vitális és jótékony Chi-t, Pránát, Orgon-t / Orgon-energiát, ill. ÉletEnergiát- és ÉletErőt.
Viszont, mindenkinek a saját -egyéni- döntése és -egyben- felelőssége, hogy, hogyan-, mire-, milyen céllal- és milyen hatékonysággal használja (fel) ezt a vitális kreatív Energiát !

Az integrált ÉletErő Generátorokkal (Chi / Qi / csí Generátorokkal & Prána Generátorokkal & Orgone / Orgon Generátorokkal) működő ÉletEnergia Készülékek egyik leglényegesebb és legfőbb feladata tehát, hogy erőt és energiát adjanak és -egyben- bíztosítsanak(!) a készüléket programozó és -fel-használó alkotó, kreatív gondolatainak, úgy, hogy állandóan- és folyamatosan Életenergiát és Életerőt generálnak- és sugároznak, hogy azt tudatosan(!) a felhasználó át- és fel tudja venni- és (ugyancsak, tudatosan!) fel tudja majd használni bármely-, ill. minden cselekedetében, önmaga- és mások megsegítésére és előnyére.RAD 5 Trend Generátor + Radionika készülék | ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékek

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  RAD 5 Trend Generátor, ÉletErő Radionika készülék; 5 külső -integrált- ÉletErő (chi / qi, prána, od / ódai-erő, orgon / orgon-energia) Generátorral működő ÉletEnergia Készülék, melyen az egyik Generátor 5,19 Hz-en működik, egy friss, gyönyörű és ízletes alma energizálása és pozitív -a célnak megfelelően kiválasztott energiákkal való feltőltése közben  +  PBT 2400 egyedi transzfer párral rendelkező ÉletErő fokozóval

Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő "Sosem követem el azt a hibát, hogy olyanokkal vitatkozzam, akiknek nem adok a véleményére".
Edward Gibbon

Az ÉletEnergia Készülékek és az integrált ÉletErő Generátorok (Chi / Qi / csí Generátorok & Prána Generátorok & Orgone / Orgon Generátorok) használata rendkívül hatékony, de -egyben- egyszerű, könnyű és elegáns módja is az ÉletEnergia és az ÉletErő előállításnak, transzfernek, átvételnek és felhasználásának!

. Ha semmi mást nem tesz és semmi mást nem csinál, "csak" -egyszerüen, tudatosan- felveszi- és aktívan felhasználja az ÉletEnergia Készülékek által generált és kisugárzott ÉletErőt, már akkor is előnyben lesz az emberek kb. 80%-ával szemben, akik -sajnos sokszor- akut (élet)energia hiányban szenvednek, mely, minden rossz és baj -többek között; nehézségek és betegségek- gyökere és forrása). .

Az ÉletEnergia Készülékek felhasználása viszont, messze túlmutat az energizáláson, a testek jótékony energiával való feltőltésén...yoga :: ÉletEnergia Készülék

. És, mivel az ÉletEnergia & ÉletErő felhasználási területe szinte végtelen,segítségükkel az ÉletEnergia modulálhatóvá válik bármilyen vágy -TREND- vagy -vágyott és programozott- cél (óhajtott, és kívánt -jövőbeli- esemény és szituáció) könnyebb elérésére, ezáltal az ÉletEnergia Készülékek és Életerő Generátorok felhasználási- és hatásköre szinte végtelen, csak a készülékeket használók egyéni fantáziája és képzelőereje szabhat határt felhasználási lehetőségeiknek!

Azok, akik gyors sikereket és tartós -pozitív- eredményeket akarnak elérni, az ÉletEnergia Készülékeket használják !

Rad 1000 Radionika készülék :: Beépített Életerő Generátorral működő Radionika tipusú Életenergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huAz ÉletEnergia Készülékek az egész világon, több tízezer (implicit; több százezer) embernek már segítettek, jobban, egészségesebben és sikeresebben élni.

Eredeti ÉletEnergia Készülékeket és ÉletErő Generátorokat sehol a világon máshol nem talál, csak magánál a feltalálónál, valamint meghatalmazott képviselőinknél és a hivatalos ÉletEnergia Készülékek forgalmazóinál!

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 1000 Radionika tipusú -beépített, integrált ÉletErő Generátorral működő- ÉletEnergia Készülék

Az ÉletEnergia Készülékek, ÉletEnergia tartozékok és a hozzájuk kötödő megnevezések és fogalmak nemzetközileg bejegyzett és (le)védett névjegyek / védjegyek !

Chi Generátor®, Prána Generátor®, Orgon Generátor®, Orgone Generator®, Chi-kártya, Orgonit® / Orgonite®, SuperOrgonite®, Manifesztációs Program®, ÉletEnergia Készülék®, Manifesztációs Radionika Programok, ÉletErő Radionika, Dinamikus Feng Shui+, Strukturális kapcsolatok, PBTBH©, stb. a feltaláló -Karl Hans Welz- által nemzetközileg bejegyzett védjegyek! ® Registered Trade Mark.
Bárki más, mint a Feltaláló és a Feltaláló által meghatalmazott Terjesztőkön kívül, ill. külön előzetes írásbeli meghatalmazás alapján, bármilyen céllal való használata törvénybe ütköző és nemzetközi törvény(eke)t sért!


Forrás:
Karl Hans Welz: "LifeEnergy & LifeForce" (ÉletEnergia & ÉletErő).
Angol nyelvből való fordítás, átdolgozás és szerkesztés: Dézsi Sándor -ALeX-.
Szerzői jog © 1998–2019 Minden jog fenntartva! Copyright©

.
.

Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő "Mi dolgunk a világon? küzdeni, és tápot adni lelki vágyainknak.
...Mi dolgunk a világon? küzdeni erőnk szerint a legnemesbekért".
Vörösmarty Mihály


.


Az ÉletEnergia és ÉletErő polaritásai

táblázatos besorolás


Az ÉletEnergia és ÉletErő polarizált, két pólusú; vagy pozitiv, vagy negativ, de néha -igaz, rövid időtartamra- manifesztálódhat egyszerre mindkét polarítással is, úgy is mintha dupla polaritású lenne.

Pozitiv (meleg)

- Növények gyökerei
- Negativ elektromosság
- Vas
- Vörösréz
- Cin, Ón
- Ólom
- Sárgaréz
- Alpakka, Argentán, új ezüst
- Lúg
- Alkaloidok
- Fehérezüst
- Higany
- Kristályok alja
- Súrlódás
- Mágneses Dél
- Bal kéz
- Test baloldala
- Nyak hátsó része
- Folyóvíz
- Bizmut
- Cink
- Ozmium
- Titán
- Kálium
- Égetett mész
- Koffein
- Parafin
- Kreozot
- Hold
- Bolygók
- Nap vörös-spektrum vége

Negativ (hideg, hűvös)

- Növények levelei
- Pozitiv elektromos áram
- Szelén
- Kén
- Jód
- Palládium
- Kobalt
- Foszfor
- Sav
- Szén
- Párolgás
- Gőzölgés
- Kristályok hegye
- Hang
- Mágneses Észak
- Jobb kéz
- Test jobboldala
- Homlok
- Desztilláció (desztillált víz)
- Vibráció
- Tellur
- Dekompozició, felbomlás
- Oxid
- ...sók
- Kémiai reakció
- Ecet
- Alkohol
- A száj és a nyelv
- Nap
- Csillagók
- A Nap kék-spektrum vége

Lásd még "Az ÉletEnergia & ÉletErő tulajdonságai"-, valamint "Az Orgon-energia karakterisztikái" nevü oldalainkat is...


Forrás:
Karl Hans Welz: "The Nature & Polarities of LifeEnergy & LifeForce, Orgon-energy polarities.
Fordítás, átdolgozás, adaptáció és szerkesztés:
1998 - 2019 © Copyright Dézsi Sándor -ALeX-. Minden jog fenntartva!

Vissza :: ÉletEnergia Készülékek Vissza az elöző oldalra...


.

Mottó:
Ne harcolj a sötétség ellen, hanem gyújts gyertyát!
Buddhista mondás 

.


Hasznosítsa az Univerzum kreatív energiáit!

ÉLETENERGIA KÉSZÜLÉKEK

chigenerator®
-Integrált- Chi & Prána & Orgon-energia Generátorokkal működő, ÉLETERŐT- és ÉLETENERGIÁT generáló KÉSZÜLÉKEK


Rövid bevezető az Egyetemes Életerő Technológia elméletébe és rejtelmeibe, valamint az Életenergia Készülékek gyakorlati felhasználásába  rad5 | ÉLETENERGIA KÉSZÜLÉK

Használja fel -tudatosan!- cselekedeteiben a vitális és jótékony Életenergiát önmaga- és szerettei előnyére és megsegítésére !

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 5 | Trend Generátor ÉLETENERGIA KÉSZÜLÉK


Energizáló- és -re-vitalizáló Életerő Készülékek!

Életerő és vitalitás az Ön sikeréhez !!


Üdvözöljük és tisztelettel köszöntjük Önt web-oldalainkon!

A Bio-Energy Corporation (B E C) egy, a H2O | ÉlőVízKarl Hans Welz által létesített -Atlantában (Georgia állam), székelő- magántulajdonú nemzetközi vállalatoknak, mely az általa felfedezett- és kifejlesztett ÉletEnergia Technológiát, és az 1991-től -több tízezer- forgalmazott és értékesített Életerő Generátorral működő Életenergia Készüléket hivatott mind szélesebb körben, mind több személlyel megismertetni (és -felhasználásra-ajánlani).

ÉletErőt- és ÉletEnergiát generáló- és sugárzó készülékekKarl Hans Welz volt az, akinek először sikerült ezen a bolygón -az emberiség hosszú történelme alatt- megépíteni egy olyan készüléket, mely -efektíve- életerőt / életenergiát generál és sugároz!
És ugyancsak ő volt az első ember, aki -ezen technológiának köszönhetően- képes volt a kártékony DOR-t átalaktania éltető, jótékony és vitális életenergiává!

ÉletErőt- és ÉletenErgiát generáló- és sugárzó készülékeket -egyedi technológia révén, a világon- csak a Karl Hans Welz által felhatalmazott forgalmazóktól rendelhetők meg.

meditáció | ÉletErőt- és ÉletEnergiát generáló- és sugárzó készülékekAz Életenergia / Életerő / Bio-Energia, vagy -az emberiség történelme alatt adott- más nevén: Chi / Qi (kínaiak), Ki / Khí (japánok), Mana ( polinéziaiak), Prana ( hinduk), Pneuma (görögök), Orgon(e) (dr. Wilhelm Reich), Od / Ódai erő (Baron Karl von Reichenbach), Elan-Vital ( Henri Bergson), Tachyion Energia - Telesma ( Hermes Trismegistu)s, mágneses fluidum (Franz Anton Mesmer), Aura (dr. Kilner), Null-pont energia (Albert Einstein - Otto Stern), X Erő ( L. E. Eeman), Bio-plazma (orosz kutatók) az élet- és a lét alapja.

Ez az energia mindennek az (ős)forrása és mivel minden cselekedetünkben -is- jelen van -és felhasználjuk!-, így egyben az erőforrása is. 
Felhasználási köre -ennél fogva is- szinte végtelen. (!)

checkAkkor érezzük jól magunkat, ha az Életenergia jelen- és bennünk van, valamint zavartalanul áramlik.
Szolgálatunkba állítva meghozza a lehetőségét életünk jobbra fordulásának.

meditáció"Aki tudja, hogyan áramoltassa az ÉletErejét, megőrzi egészségét, és távol tartja magától a bajt, betegséget."

meditáció / relaxáció | ÉletErőt- és ÉletEnergiát generáló- és sugárzó készülékek

Tudjuk, hogy minden élőlény kölcsönhatásban van a környezetével és -általában- az ÉletEnergiát- és az ÉletErőt az élőlények -magukban is- generálják és ők is használják fel.

Életenergia Készülékek | Életenergia / Életerő / Bio-Energia | ÉletErőt- és ÉletEnergiát generáló- és sugárzó készülékekMinden aktivitást megelőz egy csomó külső és belső jel, melyek különböző elvonatkoztatási szinteken mennek át, mielőtt a cselekvésben észlelhetővé válnának, kifejezésre jutnának és megnyilvánulnának.

Általában érzékelések sokaságának heves áramlásával találkozunk, melyeket racionalizálva, -tudatos- gondolkodás és elvonatkoztatás útján- és alapján szintetizálunk.

Személyeknél ezt a folyamatot általánosításnak nevezzük.
Az evolució során a szenzorikus érzékelés képessége párhuzamosan fejlődött az elvonatkoztatási folyamat komplexitásával.

successAz Életenergia Készülékeket -és a készülékekbe beépített és integrált Életenergia Generátorokat- Karl Hans Welz fedezte fel a múlt század '90-es éveinek elején, több mint 30-, közel 40 évnyi tudományos kutatómunka eredményeként.

Ez a világon egyedüli, világviszonylatban a legelőrehaladottabb és leghatékonyabb speciális technológia, ma már -szerencsére!- elérhetővé válik széles körben is.

relaxAz Életenergia Készülékek -mint nevük is mutatja- Életenergiát & Életerőt generálnak és sugároznak.
És teszik ezt folyamatosan és állandóan, szüntelenül, megszakítás nélkül (és tenni fogják mindezt -megfelelő használat esetén- évtizedek múlva is) minden felhasználó megelégedésére, így, az Ön -és szerettei- megsegítésére és előnyére is.

pAdjon ERŐt -kreatív- gondolatainak!

relax | Életenergia KészülékekA gondolat a gyökere és forrása az érzelmeknek, a szónak, szándéknak és cselekedetnek.
A gondolat energia, és mint minden energia: információhordozó is egyben.
A gondolat tehát mindennek a kiindulópontja -az oka és a forrása-, így az általunk óhajtott irányvonalnak -TRENDnek- és cselekedeteknek is.

s | woman nude |Életenergia KészülékekAz ÉletEnergia Készülékekből kiáramló és sugárzó Életenergia / Életerő -tudatosan- átvehető, felhasználható és hasznosítható bármely-, ill. minden és cselekedetben, önmagunk -és mások- programozására, megsegítésére és előnyére.

Az, hogy ki-, milyen hatékonysággal, eredménnyel és teljesítménnyel használja-, és hasznosítja ezt a jótékony vitális energiát, csakis a felhasználótól függ.
A lehetőségek adottak, a többi -csak- Önön / Önökön múlik.
Használják ki legjobb tudásuk szerint.

Fel az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek

Életenergia Készülékek Pár alap tézis az Életenergia Készülékekről

Életenergia Készülékek az Életenergia Készülékek működésük során állandóan- és folyamatosan -megszakítás nélkül!- fejlesztik / generálják és sugározzák az Életenergiát & Univerzális Életerőt
rad2400 Radionika Életenergia Készülékek Életenergia Készülékek az Életenergiát- és az Életerőt fizikálisan és virtuálisan is, "modulálni" lehet
Életenergia Készülékek megfelelő tartozékokkal- és "strukturális kapcsolatokkal" bárhová és bárkinek el lehet juttatni ezt a tiszta vitális egyetemes Energiát
Életenergia Készülékek ez az éltető, pozitív és jótékony Energia tudatosan átvehető, felhasználható és hasznosítható minden cselekedetünkben, önmagunk és szeretteink megsegítésére és előnyére

Használja fel legjobb tudása- és belátása szerint!

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  2 x RAD 2400 HD ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

paprika | Életenergia KészülékekMindegyik ÉletEnergia Készülék beépített Életenergia Generátorral, ill. -tipustól függően- ÉletErő Generátorokkal rendelkezik és működik !


    Életenergia Készülékek Mit tehetnek az ÉletEnergia Készülékek Önért ?
Életenergia Készülékek Mi mindenre használhatók -többek között- az ÉletEnergia Készülékek ?

  energizálásra, vitalizációra
csakra / csakrák energizálása Életenergia Készülékekkel  meditációra, relaxációra
  energetikai-tisztításra, védelemre (!)
  stresszcsökkentésre
  ivóvíz- és táplálék energizálásra
  öngyógyításra (kiegészítő terápiaként)
  csakra energizálásra-, tisztításra
  harmónizálásra, belső egyensúly megteremtésére
  asztrál-utazásra
  ön-, súly-, és szokáskontrollra
  sportteljesítmények (erőnlét, kitartás) növelésére
  memória bővítésre, gyorstanulásra
  személyiségfejlesztésre, önmegvalósításra
  stb., stb., stb.

Életenergia Technológia | MeditációMindegyik Életenergia Készülék- és Életerő Generátor Karl Hans Welz Atlanta-i (Amerikai Egyesült Államok) laboratóriumában készülő egyedi manufaktúra, -a világon pillanatnyilag, jelenleg is- a legújabb és egyben a leghatékonyabb Életenergia-akkumuláló anyagból (Super Orgonite™-ból / Szuper-Orgonitból, amit ugyancsak Karl Hans Welz fedezett fel és tökéletesített) készül, kimeneteli- és kisugárzó csövük pedig ezüst.

ao2000 víz energizáló- és optimalizáló Életenergia KészülékekMindegyik / összes Életenergia Készülékkel feltőlthető- és energizálható az ivóvíz valamint az összes többi táplálékunk is, és -többnyire mindegyik- Életenergia Készülékkel energetikailag megtisztíthatók és eltávolíthatók a vízben lévő káros -negatív- információk, így re-vitalizált élővízzé alakítják azt át!

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  AO 2000 Víz-energizáló- és optimalizáló ÉletEnergia Készülék

f Az Életenergia Technológia könnyen, elegánsan és tökéletesen összekombinálható az ASZTROLÓGIÁVAL és a FENG SHUI-al !!!
A Feng Shui-ban -például- egy új dimenziót nyitott: a 'Dinamikus Feng Shui-t'!
A "hogyan"-ért, ill. a "know-how"-ért, valamint további információkért, kérjük lépjen velünk kapcsolatba...


Nagy általánosságban az Életenergia Készülékeinkről elmondható, hogy

Fel az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek és tartozékaik

ao2000 | Életenergia Technológia | meditációÉletenergia Technológia | ÉletEnergia Készülék, beépített Életenergia Generátor Amennyiben bizonyosságot szeretne szerezni és -tudatosan is- érzékelni szeretné a Készülékekből kiáramló- és (ki)sugárzott Életenergiát, valamint egyben bizonyítékot is akar nyerni az Életenergia Készülékek hatékonyságáról és felsőbbrendüségéről is, akkor szíveskedjék elvégezni ezt a világon egyedülálló -ingyenes- Életenergia átsugárzási tesztet »

Tapasztalatát és véleményét megírhatja és elküldheti számunkra
e-mail
E - M A I L ben.
A levélírók között, minden hónap végén, egy 30 napos személyes Chi Kártyát sorsolunk ki !
Levelét előre is köszönjük !


vital | vitality | Életenergia Technológia: életerő & vitalitás (én és a párom)A siker nemcsak felfogás; életmód.
"Sikeres embereknek sikeres szokásaik vannak" (Brian Tracy).
Sajátítsa-, és érje el könnyedébben az Életenergia Készülékek segítségével!
Adja meg magának a lehetőséget és az esélyt, hogy sikeresebb legyen és teljesebb életet élhessen!

Tovább:
Az Életenergia Készülékek és tartozékaik
»» »vital


Rendelje meg ÉletEnergia Készülékét most, és használja ki az összes -az ÉletEnergia & ÉletErő tudatos és aktív felhasználása által- nyújtotta előnyöket !


.

Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő "A tudás kidomboródik."
Székely István (Pityu)


.

Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Érezte már tudatosan az Életerőt & Életenergiát? Most könnyen megteheti!
Életerő- és Életenergia -ingyenes- transzfer-teszt.


.


Ajánlott ÉletEnergia Készülékek

.

Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő "Az életben elért siker azt jelenti, hogy azzá válunk, amivé lenni szeretnénk.
...A legjobb, amit a világgal tehetsz, ha leginkább önmagadnak használsz".
Wallace D. Wattles


.

Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Miért meditálna hosszasan és ráérősen-, miért ülne furcsa testtartásokban, és miért végezne különböző nyakatekert mozdulatokat és gyakorlatokat -akár, naponta több órán keresztül-, hogy egy kevés Életerőhöz jusson, mikor pillanatokon belül feltöltődhet és növelheti Életerejét és Életenergiáját, úgy is, ha egy egyszerü kattintással bekapcsolja Életerő- és Életenergia Készülékét ?
   Életenergia, Életerő és vitalitás - nem ráerős-, nem sietős, de hatékony embereknek, valamint pozitív és céltudatos személyeknek.


.


Az integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek segítségével:

többek között...
   
 
életenergia készülékek & életerő generátor Ön által választott -megfelelő- feng shui chi-energiák a környezetében, térrendezés nélkül !   Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+ & Feng Shui Chi
 
Életenergia Készülékek & ÉletErő Generátorok | Manifesztációs Programok
    valamint...
 
 
  életenergia készülékek & életerő generátor erő (életerő!), a pozitív és konstruktív gondolatoknak, megvalósításuk / manifesztációjuk érdekében!
 

életenergia & életerő & chi Az ÉletEnergia & ÉletErő áthidal minden / bármilyen távolságot ! Érzékelje és vegye át most Ön is -tudatosan-ezt a pozitív és jótékony energiát !
Annál is inkább, mivel most -még- ingyenes az  ÉletEnergia & ÉletErő Transzfer Teszt  »»


»» ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek
»» Oldaltérkép  |  Orgon | Orgone-energia ~ » 

:: A weboldal neve: Orgon | Orgone-energia ~ ::

Egyéni Google keresőmotor ezen weboldalakhoz: ÉletEnergia Készülékek | www.eletenergia.hu & Google »»


  « Elöző oldal
^ Fel, az oldal tetejére ^  
 
 

Powered by CMSimple Classic: Small, Simple & Smart, with no database!  |   Plugins for CMSimple_XH
CM Simple Legal Notices   |   Designed by CMSimple-XH-Templates

E-Mail :: Üzenetküldés SiteMap :: Oldaltérkép | Honlaptérkép Home | Nyitóoldal... / Index oldal
ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek  |  www.eletenergia.hu / Orgon | Orgone-energia ~ | Eredeti; ÉletEnergiát generáló Készülékek: ÉletErő és Vitalitás az Ön sikere érdekében!
~ www.eletenergia.hu ~
| Template: overlap-hu | ÉletEnergia
Weboldal neve / Title: Orgon | Orgone-energia ~ | Weblapok leírása / Description: :: ÉletEnergia :: ÉletEnergiát generáló Készülékek | Orgonit | Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia: ÉLETENERGIA Készülékek & ÉletErő Generátorok :: Bevezetés az Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia rejtelmeibe, az ÉLETENERGIA Készülékek, az Életerő -chi, prana, mágneses fluidum, od, orgon, orgone, bioenergia- Generátorok, valamint az Elmegépek, Chi-AgyTrénerek és PszichoTrénerek, ElmeTrénerek, az ÉletErővel működtetett Radionika Készülékek, ill. Manifesztációs- technikák és programok elméletébe és gyakorlati felhasználásában | www.eletenergia.hu ::
Referer / (Elöző oldal): | ~  Forgalmazás: Bio-Energy Corp. & -Dézsi Sándor -ALeX-: Orgonit-ból és Szuper-Orgonit-ból készült eredeti (a Feltaláló által készített és épített) ÉletEnergia Készülékek első hivatalos meghatalmazott forgalmazója Európában | Az ÉletEnergia Készülékek és Chi-kártyák Közép- Kelet Európa-i exkluzív disztribútora, terjesztési partnere és forgalmazója :: Online kurzusok és ÉletEnergia szolgáltatások :: Orgonite & SuperOrgonite   |   ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek / Orgon | Orgone-energia ~ 
Kulcsszavak / keywords: életenergia, élet energia, élet-energia, életerő, chi, qi, csí, prana, mana, orgon, orgone, bioenergia, orgonit, orgonite, készülék, generátor, radionika, agytréner, elmetréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, víz- és táplálékenergizálás, asztro-trend, techno-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, orgonenergia, orgon generátor, orgone akkumulátor, ÉLETENERGIA, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, életenergia, eletero, készülék, ÉLETERŐ, generátor, VÍZ ENERGIZÁLÁS, radionika, agytréner, chiagytréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, asztro-trend, techno-mágia,életerő-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, eletenergia, ÉletErő, ÉLETENERGIA  |   Keytags: életenergia, élet energia, élet-energia, életerő,élet-erő, élet erő, chi, qi, csí, prana, mana, orgon, orgone, bioenergia, orgonit, orgonite, készülék, generátor, radionika, agytréner, agy tréner. elme, elme tréner. elme-tréner, pszicho-tréner, pszichotréner, feng shui, élő víz, élet viz, asztro-trend, techno-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, orgonenergia, orgon generátor, orgone akkumulátor, ÉLETENERGIA, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, életenergia, eletero, készülék, ÉLETERŐ, generátor, VÍZ ENERGIZÁLÁS, radionika, agytréner, chiagytréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, asztro-trend, techno-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, eletenergia, ÉletErő, ÉLETENERGIA