ÉletENERGIA

  &  ÉletEnergia Készülékek


Asztro-Trend & Asztro-Dinamikus Manifesztáció ~


Aszto-Dinamikus Manifesztáció   |   ATG 12 / ATGS 12000 ÉletEnergia Készülék   |   ADM - Asztro-Dinamikus Manifesztáció a gyakorlatban   |   Asztro-Trend & Asztro-Dinamikus ÉletEnergia Készülékek / Árak


  ~    


Mottó:
"A bölcs uralja a csillagokat  /  The Wise rules the Stars".

  ~    


Asztro-Trend
  &
ASZTRO-DINAMIKUS MANIFESZTÁCIÓ

Tejút

 . .


Energizálhatja és -a célnak megfelelő-, valamint kívánság szerint választható és használható- asztrológiai trend-ekkel tőltheti fel önmagát, szeretteit és környezetét, így ezzel pozitív módon befolyásolhatja életét és sorsát

Asztro-energizálja Önmagát, környezetét, szeretteit, élethelyzeteit és jövőjét ezzel az új, csodálatos tehnológiával: "az Asztro-Dinamikus Manifesztációval"!

.  . .

Ezen új ÉletErő-Tehnológia és speciális ÉletEnergia Készülékek segítségével Önmagát, családját, szeretteit, valamint lakását, otthonát és munkahelyét / irodáját is a legmegfelelőképpen (asztro)energetizálhatja, és az Ön által választott asztrológiai energia-modellekkel töltheti fel és vitalizálhatja !

.  . .

Az Asztro-Dinamikus Manifesztációval nemcsak külön energizálni, valamint erősíteni, (ill. -esetenként- csökkenteni, gyengíteni) tudja kedve szerint az Önt -állandóan- körülvevő (a bolygók által modulált) energetikai mezőket, energetikai fluxusokat és erővonalakat, hanem egyben definiálni- és optimalizálni is tudja azokat úgy, hogy azok Önnek a legjobban megfeleljenek és a leghatékonyabban szolgálják Önt.

.  . .

Ez most mindenki számára elérhető és lehetséges, aki elég széles látókörrel rendelkezik és aki igazán tenni akar valamit jövője érdekében, sorsa jobbá fordítása érdekében, aki állandó pozitív változásokat szeretne előidézni életében, és aki biztosabban és hatékonyabban szeretne dolgozni vágyainak elérése érdekében, valamint, aki hamarabb és könnyebben szeretné elérni kitüzött céljait.

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére...

Asztro-Energizálja először Önmagát !


 . .

Az ADM (ASZTRO-DINAMIKUS MANIFESZTÁCIÓ) a jótékony és megfelelő asztrológiai energiákkal való körülvételének és befolyásolásának a művészete ahhoz, hogy az öszes szinten- és minden területen a megérdemelt sikert bíztosítsa.

.  . .

Ezzel az új- és csodálatos technológia segítségével, azzal, hogy bármikor definiálni- és megadni tudja, hogy melyek legyenek aktívak, az Ön számára, az erős és optimális- asztrális és planetáris energiákból, ATG 12 / ATGS 12 Asztro-Trend Generátor megszabni és beállítani tudja az állandó és pozitív változások esélyét, mely hatékonyan segít, hogy -kitűzött- céljait hamarabb és könnyebben elérje, hogy vágyai és álmai megvalósúljanak, és, hogy sikeres legyen élete minden vágyott területén, valamint, hogy átvegye környezete irányítását, hogy -saját- kezébe tegye/vegye életét és sorsát Ön irányítsa, és, hogy a vágyott -és programozott- események a mindennapi életében is megjelenjenek és manifesztálódjanak.

ÉletEnergia Készülékek ATG 12 / ATGS 12 Asztro-Trend Generátor: 12 db. -kerék alakú- szuper-erős integrált ÉletErő Generátorokkal működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék .

 . .

Asztro-Dinamikus Manifesztáció számítógépes Radionika Program De, már miközben Ön ezeket a sorokat olvassa, és tudását gyarapíthatja ezekkel az új információkkal és lényeges ismeretekkel, megismerheti a jelenlegi legerősebb és leghatékonyabb manifesztálási technikák egyikét, és -egyben- a legperformensebb technológiát is, mely létezik, és bizonyosságot is szerezhet róla működése közben is.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Asztro-Dinamikus Manifesztáció (ADM) -számítógépes- Radionika Program

És, ha elvégzi az ingyenes ÉletEnergia átsugárzó Tesztünket, melyet csak mi tudunk egyértelmü bizonyítékként a rendelkezésére bocsátani, -tudatosan- is érezni is fogja ezt a megdönthetetlen és egyértelmü bizonyítékot   »»

.  . .

-Bármely- távolságban ható cselekvés az ÉletErő és ÉletEnergia egyik legfőbb tulajdonsága és jellemzője

.  . .

Most, itt, ezen újszerü performens technológia segítségével, könnyen megtanulhatja, hogyan is energizálja -bármely, Ön által választott (asztro)energia-mintával- saját magát, vagy, hogyan küldjön energiát bárkinek- vagy bárhova a világon.

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére...

Asztro-energizálja környezetét !


 . .

Asztrológiailag most könnyen energizálhatja nemcsak önmagát, hanem a környezetét is!

Asztro-Dinamikus Manifesztáció számítógépes Radionika Program Az ADM (ASZTRO-DINAMIKUS MANIFESZTÁCIÓ) a jótékony és megfelelő asztrológiai energiákkal való körülvételének és befolyásolásának a művészete ahhoz, hogy az öszes szinten- és területen a megérdemelt sikert bíztosítsa, valamint az ADM (Asztro-Dinamikus Manifesztáció) a tökéletes és -minden szempontból- energetikailag perfekt környezet megalkotásának és létrehozásának a művészete az Ön Sikerének minden szintjén és terén, lakásában, otthonában, munkahelyén és irodájában is.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Asztro-Dinamikus Manifesztáció (ADM) -számítógépes- Radionika Program egyik beállítása

.  . .

Következésképpen, Ön használhatja teljes kreativitását -az összes- lakótere, az otthona, ill. irodája elrendezésében, berendezésében, semmi sem tudja majd gátolni Önt ebben, hiszen könnyűszerrel, a megfelelő -Ön által szelektált és választott- energiákat (asztrológiai energiákat és -egyben- TRENDeket) tudja majd generálni- és átsugározni, pontosan oda, arra a helyre amit Ön -előre- defineált és meghatározott, és -természetesen- amit energizálni szeretne, ill. -és ez talán a legfontosabb!- Önmagára és szeretteire is.

.  . .

» További, bővebb információkért, olvasson tovább az Asztro-Dinamikus Manifesztációról, vagy lépjen kapcsolatba valamely szakértőnkkel...

.


Forrás:
Karl Hans Welz: 'AstroTrend & Astro Dynamic Manifestation'
Fordítás, átdolgozás, szerkesztés és adaptáció: D. Sándor Alex
© Copyright 1998 - 2022. Minden jog fenntartva!


  ~    


ÉletEnergia  Készülékek :: ÉletErő Generátorok :: Radionika készülékek Asztro-Dinamikus Manifesztáció & Asztro Trend

:: Integrált ÉletErő Generátorokkal működő és ÉletErővel működtetett ÉletEnergia Készülékek & Trend Generátorok ::
Csillag- és bolygó-energiák programozása, felerősítése vagy hatástalanítása Astro-Dynamic Manifestationr™  »» Asztro-Dinamikus Manifesztáció | Asztro Trend

AO 1100 | AO 2000 | JU 99 | JU 1000 | PFC 2000 | PFC 2400 | RAD 2000 | RAD 2400 HD | RAD 5 / ATG 5
ATG 12 / ATGS 12000


  ~    

Idézet | Mottó

életenergia "Amilyen mértékben uraljuk magunkat és irányítjuk mentális erőinket, ahelyett hogy ők irányítanak minket, abban a mértékben fogjuk uralni helyzeteinket és külső körülményeinket."
James Allen


  ~    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Víz- és táplálék energizálás és optimalizálás, bármely távolságból!


  ~    


életenergia készülék  :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) ATG 12 / ATGS 12000
Asztro-Trend Generátor
-rendszer, ÉletErő Radionika- és Chi AgyTréner & ElmeTréner tipusú ÉletEnergia Készülék

ATG 12 / ATG 12000

életenergia készülék Asztro-Trend Generátorok

ATG 12 Életenergia Készülékek 12 x 3 tárcsás, 12 db. szuper-erős integrált külső ÉletErőGenerátorokkal rendelkező különleges ÉletErő Radionika-, ill. Chi AgyTréner & ElmeTréner tipusú ÉletEnergia Készülékek

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok ATG 12 / ATGS 12000 Asztro-Trend Generátor-rendszer ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Hasonló az (igen kedvelt és sokat használt,-árban is kedvezőbb- régebbi tipusú, azóta már -sajnos- megszünt) ATGS 3000-hez, de még erősebb (sokkal erősebb!), még hatékonyabb, és még korszerübb, egyben -jelenleg- a legflexibilisebb / legrugalmasabb és még sokoldalúbb 12 db. szupererős Super Orgonite®-ból készült -külső- Életerő Generátorokkal rendelkező Életenergia Készülékünk!


Asztro-energetikai 'üvegház'


Úgy, ahogy bizonyos helyeken, egy teljesen más -az adottságoktól eltérő és különböző- klímát lehet kialakítani a "meleg-ház" hatással, éppúgy, egy ilyen erős és hatékony ÉletEnergia Készülékkel, kialakíthatja a számára legjobban megfelelő mikro-(azstro)energetikai klimát.

12 db. -különálló- szupererős ÉletErő Generátorral, 12 hatalmas és nagyon erős ÉletEnergia-mezővel, melyek egyidejüleg tudnak 12 különböző cselekményt-, jövőbeli szituációt-, ill. TRENDet (Asztro Trend-et!) programozni és irányítani, vagy, egy fő cselekmény -és írányelv- 12 (asztrológiai) aspektusát összehangolni, kívánságának megfelelően.

Beállítható a 12 zódiákus jegy, ill. különböző asztrológiai -planetáris és bolygó- együttállások hatásainak az előnyére való kiaknázásá érdekében is.

Szuper Manifesztációs digitális számítógépes radionika program Tökéletesen működik mindegyik/bármely digitális számitógépes 'Manifesztációs' radionika programmal (főképpen ajánlott a Supermanifestation / Szuper Manifesztációs számítógépes radionika program), mellyekkel együttes használata javasolt.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok A Super Manifestation® / Szuper Manifesztációs digitális számítógépes radionika program

Ezzel a fantasztikus és csodálatos egyedi, speciális ÉletEnergia Készülékkel most Ön is létrehozhat erős, -számára- előnyös, fontos és hasznos asztrológiai irányzatokat, u.n. "asztrotrend"-eket (használva az Aszto-Dinamikus Manifesztációt), illetve hatástalaníthat az Ön számára hátrányosakat, és meglévő előnyteleneket!

Főként haladók számára ajánlott, mivel ez egy igen erős és nagy teljesítményü ÉletEnergia Készülék, és mert sikeres használatához asztrológiai ismeretek is szükségesek, de mivel felhasználói kézikönyvében egyúttal a feltaláló; Karl Hans Welz asztrológiai kurzusa is mellékelve van -igaz, egyelőre csak angol nyelven-, könnyen megtanulható azok által is, akiknek nem voltak elözőleg asztrológiai ismereteik.

Az asztrologiai irányzatok az egyéni -szülétéskor fennálló- bolygókonstellációk (mely -égi-térkép a bolygók és csillagok a születés időpontjában az égbolton elfoglalt poziciójának, helyüknek az ábrázolása a születés pillanatában, -azaz; a horoszkóp) és egy más időpontban, adott pillanatban lévő planetáris aspektusok, a Naprendszerben elfoglalt bolygóállások közötti kapcsolatok eredménye, ill. következménye.

Figyelem! Ezek a bolygóállások, a Földünkről nézve, egy hatalmas, gigantikus méretü Radionika készülékhez hasónlíthatók, vagyis felvehetnek egy sokszoros és összetett kozmikus dimenziókkal és arányokkal rendelkező iránykapcsolatot ('trend'-et).

Az egyéni modulációs hatás és ennek következménye nagymértékben függ a cél-, ill. a célszemély ('target'), valamint az egyéni szervezet fogadó strukturájától.

Ismerjük jól, hogy a bolygók energiái hatással vannak az mindenre és mindenkire (főleg a Földön lévő élőlényekre).
Azt is tudjuk, hogy a bolygók -ez által is- befolyásolnak. Befolyásolnak, de nem kényszerítenek. A Bölcs viszont uralja is őket.
"The Wise rules the Stars".

Az asztrologia múlt-, jelen- és jövőbeli irányzatokat ír le és mutat meg, a bolygórendszerek egymás közötti strukturális kapcsolatrendszerükből adodóan.
Évezredes tapasztalatok lettek így összegyüjtve és összesűritve pár -aránylag egyszerű- szintaxisban.
További-, ill. még több információért javasoljuk Karl Hans Welz: 'Asztrológia mágusok és metafizikusok számára' kurzusának a tanulmányozását -nyomtatott formában, egyelőre, angol nyelven - de oktatva már magyar nyelven is hozzáférhető!).

A mi -gyakorlatias- szempontunkból úgy látni- és felfogni a csillag- és bolygórendszert mint egy hatalmas, gigantikus méretü radionika készüléket, mely ÉletEnergiával van áthatva és meghajtva, és mely Univerzális ÉletErő által működik, már csak egy apró -de igen jelentős- lépés szükségeltetett ahhoz, hogy létrejöjjön az az aktuális minta- és alapvető modell, mely egy 12 darabból álló, összefüggő, supererős ÉletErő Generátor-rendszerből álló (a 12 állatövi jegyet ábrázoló) fantasztikus flexibilitású ÉletEnergia -csúcs-Készülék - írja a feltaláló, Karl Hans Welz.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok ATG 12 / ATGS 12000 Asztro-Trend Generátor-rendszer, ÉletErő Radionika- és Chi AgyTréner & ElmeTréner tipusú ÉletEnergia Készülék

Ezzel a planetáris tipusú, ÉletErőt és Életenergiát (chi-t, práná-t, od-ot, orgone-t, bioenergiá-t, stb.) generáló- és moduláló ÉletEnergia Készülék-rendszerrel, Ön képes lesz maga körül egy mikro-Univerzumot létrehozni, egy u.n. "asztrológiai-melegházat / asztro-üvegházat", mely -nagyban- hasonlatos a mezőgazdaságban ismert és használatos melegházakhoz, melyekben az emberek olyanfajta növényeket és vegetációt termesztenek, melyet a külső klima, ill. a külső körülmények nem tennének lehetővé.

Ezzel az ultramodern "asztrológiai-melegházrendszerrel" olyan különleges -és Önnek épp megfelelő- asztrológiai trend-eket, egyéni eseményeket- és eseménysorozatokat tud programozni- és generálni, melyek másképp elérhetetlenek-, kilátástalanok vagy lehetetlenek lennének, nem szerepelve az adott egyén / programozó egyéni asztrologiai térképen vagy bolygórendszerek konstellációján, ill. -ezek- ábrázolásán.

Voltaképpen tovább is léphet, így még többet is megtehet saját érdekében és -megérdemelt- sikere érdekében: siettethet, előremozdíthat, valamint megfelelő megoldást is találhat -az életében megjelelő és sorsát befolyásoló- különböző kihívásokra és eseményekre, mert most olyan -az Ön számára megfelelő, kívánatos és -egyben- előnyös, planetáris és bolygóegyüttállásokat, valamint asztológiai mintákat- és szekvenciákat is létrehozhat, melyek természetbenileg nem fordulhatnának elő, pontosan úgy, ahogy egy hagyományos melegház és üvegház is létrehozhat olyan mikro-klímát és éghajlatot, amely nem létezhet abban a természetes környezetben, vagy sehol máshol e bolygón.

Ez, sokak számára -még- felfoghatatlan, mert annyira forradalmian új!

Gondoljon csak bele: ezen technologia előnyei szinte észbontóak.
The advantages of such a technology are mindboggling!!! - írja Welz úr, és igazat kell adni neki, mert ilyet, ember még nem alkotott előtte.

ATG 12 / ATGS 12000 Asztro-Trend Generátor-rendszer Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék + PBT 2400 HD ÉletEnergia erősítő és fokozó -egyedi- transzfer-koronggal | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
életenergia ATG 12 / ATGS 12000 Asztro-Trend Generátor-rendszer ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék + PBT 2400 strukturális kapcsolattal és ÉletEnergia-fokozóval és frekvencia-méterrel

Az ATG 12 / ATGS 12000 Asztro-Trend Generátor-rendszer ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék megengedi és lehetővé teszi, hogy olyan -személyre szabott- kívánt és vágyott trendek-et hozhasson létre, melyek megfelelően összeillenek az Ön-, vagy bármely -cél-személy (target) egyéni strukturájával (egy bizonyos -születéskor- létezett bolygóállással, azaz a születési horoszkóppal!).

Más szavakkal: most megvan a technológiai lehetőség ahhoz, hogy Ön is, optimális asztrologiai konstellációkat- és asztrológiai progressziókat generáljon vagy, akár, ahhoz is, hogy nemkivánatos (negatív) trend-eket sikeresen blokkolni és semlegesíteni tudjon, valamint visszafordítson.

Az a -képzett- személy, vagy asztrológus aki ATG 12 / ATGS 12000-et használ (hívhatjuk, akár "techno-asztrológusnak" vagy "techno-asztro-mágusnak" is !), már nem csak egy egyszerü értelmezője az égi jeleknek és bolygóállásoknak, hanem kétségkivül a "bölcs is, aki irányítja a csillagokat", az a "bölcs, aki -egyben-energetikailag szabályozza és uralja is őket".
Ez az asztrologus az igazi -magasrangú- szakember, aki nemcsak magának, de klienseinek is igazán segíthet, mintsem -csupán- értelmezzen és elmagyarázzon bizonyos bolygóállásokat.

ATG 12 / ATGS 12000 Asztro-Trend Generátor-rendszer Az ATG 12 / ATGS 12000 Asztro-Trend Generátor-rendszer Radionika tipusú ÉletEnergia Készüléknek 12 szupererős ÉletErő (chi-, prána-, od-, orgon / orgone-, bioenergia, stb.) Generátora van, melyek ezüst -kimenő- csöve és energetikai kimenete, a középen / középponton lévő energetikai központot célozza.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok ATG 12 / ATGS 12000 Asztro-Trend Generátor-rendszer, ÉletErő Radionika- és Chi AgyTréner & ElmeTréner tipusú ÉletEnergia Készülék LED-es frekvencia-kijelzővel

Mindegyik -szupererős- ÉletErő Generátor egy-egy bolygóállást, vagy állatövi jegyet szimbolizál a programátor egyéni kivánsága szerint.

Mindegyik -szupererős / bivalyerős :-) ÉletErő Generátorba egy beépített pulzáló -frekvencia-egység működik, ezeknek frekvenciája radionikai beállításokkal történik, mely egyben -ennek megfelelően- modulálja is a generált-, fejlesztett- és kisugárzott Életenergiát és Életerőt.

Ez megengedi, és lehetővé teszi Önnek (azaz; a programozónak) is, hogy mindegyik Életenergia-mezőben (mely a 12 asztrológiai jegyet szimbolizálja) olyan radionika beállításokat eszközöljön és olyan kivánt karakterisztikákat programozzon, amely a legjobb, a legmegfelelöbb és legkívánatosabb -kitűzött- céljai elérésére.

Az ATG 12 / ATGS 12000 Asztro-Trend Generátor-rendszer Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék az ÉletEnergia Készülékek csúcs-kategoriájába tartózik.

A speciális, körkörös elrendezédése a 12 super erős ÉletErő Generátornak, mindegyik -a megfelelő- radionika beállításokkal működtetve, lehetővé teszi bármely -kívánt- asztrológiai trend generálását, rendkivül könnyen, elegánsan és -főleg- rendkívül hatékonyan.

Most Ön is, megalkothatja saját virtuális -mikro-kozmoszát, saját virtuális -lekicsinyített- mikro-univerzumát.
Ennek az igen erős és hatékony Életenergia Készüléknek a flexibilitása felülmulhatatlan.

Mind a 12, három-három tárcsából álló radionika arányokat beállító csoport, meghatározza az éppen aktuális és individuális cél-frekvenciáját mindegyik Életenergia- és ÉletErő Generátornak, mellyel közvetlen összeköttetésben állnak., frekvencia, melyen a generált- és kisugárzott ÉletErő és ÉletEnergia fluxus is oszcilláni fog.

Az eredmény; egy 12 frekvenciából álló szuper-erős és harmonikus Életerővel és Életenergiával táplált radionika akkord (asztro-energetikai szólam), mely arra hívatott, hogy előlendíse és garantálja a célszemély (target) sikerét és, hogy segítse (programozott) céljai- és célkitüzései (trend) elérését!

-Ezért is- használható, mint a legmodernebb és -egyben- leghatékonyabb Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülék !

A beállított frekvenciát -külön mindegyik ÉletErő Generátor esetében- LED-es kijelző mutatja.

Az ATG 12 / ATGS 12000 Asztro-Trend Generátor-rendszer Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék dörzspadja is -természetesen- Super Orgonite™ / Szuper Orgonit™-ból készült.


Az ATG 12 / ATGS 12000 Asztro-Trend Generátor-rendszer Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék természetesen AO -Aqua Optimizer tipusú Életenergia Készülékek™ is, melyek ivóvízét
hellgruen.gif :: Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok revitalizált élővízzé alakítják át, miután
hellgruen.gif :: Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok eltávolították a vízben lévő káros információkat, (így -energetikailag- olyan tiszta lesz, mint egy kristálytiszta hegyi forrás vize), majd
hellgruen.gif :: Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok feltőltik erős, pozitív és jótékony vitális Életenergiával és Életerővel.

Ezt jelenti számunkra az energizálás és optimalizálás!
És pontosan ez az, amikor mi, az igazi Élővízről, ill. Életvízről beszélünk !

Az ATG 12 / ATGS 12000 Asztro-Trend Generátor-rendszer Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék pillanatokon belül feltőlti ÉletEnergiával- és ÉletErővel táplálékát, valamint revitalizált elővízzé visszaalakítja az ivóvizet.
Bárhol és bármikor!

Élvezze most Ön is a könnyen és egyszerüen előállított optimalizált víz bársonyos ízét és fogyasztásának minden előnyét!

Fel / Ugrás az oldal tetejére...


Az ÉletErő Generátorral ellátott és ÉletErővel működtetett Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek segítségével


életenergia készülék levehető egy programozott TREND (vágyott szituáció / jövőbeli esemény) radionika kódja- és aránya (ezáltal egy stabil "strukturális kapcsolat" létesíthető, és -egyben- így egy absztrakt 'valami', konkrét dologgá tevődött)

életenergia készülék a beépített és integrált Életenergia Készülékekben lévő Életerő Generátorok segítségével -állandóan és folyamatosan- erőt és energiát adhat -és egyben, bíztosíthat- a programozott TRENDnek, vágyott szituációnak- és eseménynek, manifesztálódása és megvalósulása érdekében.


A gondolat; energia.
Most már, mindenki tudja, hogy ÉletErő- és ÉletEnergia nélkül nincs távhatás!
És... ÉletErő- és ÉletEnergia nélkül nem lehetséges a biztos, gyors és sikeres programozás, valamint manifesztáció sem!

Az integrált Életerő Generátorok által fejlesztett és generált, valamint az onnan -az ÉletEnergia Készülékekből- kiáramló és kisugárzótt vitális, jótékony és pozitív ÉletEnergiát & ÉletErőt bárki átveheti és -tudatosan- (fel)használhatja.
Viszont; mindenkinek saját -egyéni- döntése és -egyben- felelőssége(!), hogy ezt az energiát mire-, ill. milyen céllal, és milyen célra használja.

Mivel az Életerő & ÉletEnergia felhasználási és hasznosítási területe -szinte- végtelen, így -egyben- az ÉletEnergiát & ÉletErőt generáló- és sugárzó Készülékeké is az, ezzel az Életerő Generátorok és -speciális- Életenergia Készülékek hatásköre szinte végtelen, csak a készüléket használók egyéni fantáziája és képzelőereje szabhat határt felhasználási lehetőségeinek!

Csak tiszta, pozitiv, konstruktív és kreatív, önzetlen, nemes és magasztos célokra használhatók. (!)


Az ÉletEnergia és ÉletErő -tudatos- érzékeléséhez és bármely távolságra való -veszteség nélküli!- átsugárzásához és transzferéhez, végezze el a -még ingyenes- ÉletEnergia & ÉletErő Transzfer Tesztet!
Ugyanezzel az egyedi -és csak általuk nyújtott- 'teszt-el' ivóvizét is energizálhatja !

Ugrás az oldal tetejére...


Forrás:
Karl Hans Welz: "ATG 12 / ATGS 12000: Astro-Trend Generating System, Power Radionics LifeEnergy Equipment boosted with Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators", "Neuro-Cybernetics Programming", "Power Radionics".
Angol nyelvből való fordítás, szerkesztés és átdolgozás: D. Sándor Alex
1998 - 2022 © Copyright. Minden jog fenntartva!


  .    

ATG 12 / ATGS 12000  Asztro-Trend Generátor

Csak haladóknak!
ÉletErő Radionika készülék   +   Chi Agytréner & Elme Tréner  +   AO
atg12 / atgs 12000

Már nem rendelhető!
  .  

Asztro
-Dinamikus Manifesztáció -számítógépes- Radionika Program
Asztro-Dinamikus Manifesztáció - számítógépes Radionika program
Beintegrálva a 'Manifesztációs Radionika Programba'!
  ~    
   

  ~    

Idézet | Mottó

életenergia "Semmi olyanról nem tudunk, ami nem vezethető vissza - közvetve, vagy közvetlenül - az életenergiára."
Karl Hans Welz & D. Sándor Alex


  ~    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Legyen mindig tele energiával, életerővel és vitalitással! Vegye át az ÉletEnergia Készülékéből kisugárzott (élet)energiát és (élet)erőt, és használja fel legjobb belátása szerint !


  ~    
Mottó:
életenergia "A bolygók nem kényszerítenek, csak hajlamossá tesznek".
 "The stars influence, but do not constrain". "A csillagok / bolgyók befolyásolnak, de nem kényszerítenek / determinálnak".

  ~    


AsztroTrend   &
ASZTRO-DINAMIKUS MANIFESZTÁCIÓ  (ADM)

.


Energizálhatja és -a célnak megfelelő-, valamint kívánság szerint választható és használható- asztrológiai trend-ekkel tőltheti fel önmagát, szeretteit és környezetét, így ezzel pozitív módon befolyásolhatja életét és sorsát

Asztro-energizálja Önmagát, környezetét, szeretteit, élethelyzeteit és jövőjét ezzel az új, csodálatos tehnológiával: "az Asztro-Dinamikus Manifesztációval"!

.

.

Ezen új ÉletErő-Tehnológia és speciális ÉletEnergia Készülékek segítségével Önmagát, családját, szeretteit, valamint lakását, otthonát és munkahelyét / irodáját is a legmegfelelőképpen (asztro)energetizálhatja, és az Ön által választott asztrológiai energia-modellekkel töltheti fel és vitalizálhatja !

.

Az Asztro-Dinamikus Manifesztációt Karl Hans Welz fedezte fel, fejlesztette ki és dolgozta át, ugyanaz a személy, és ugyanaz a zseniális feltaláló, aki a múlt század '90-es éveinek legelején, az Életenergia -CHI & PRÁNA & ORGON- Generátorok és speciális ÉletEnergia Készülékeit, valamint, az ÉletEnergia- és ÉletErő Technológiát is megalkotta és általános törvényeit kivizsgálta, tudományosan lefektette, megmagyarázta és bebizonyította.

Karl Hans Welz 1991-ben fedezte fel- és építette meg elsőnek a világon -és eddig egyedüliként!- hatékony ÉletEnergia Generátorait és1992-ben fedezte fel az eddig használt anyagok (speciális keverésü anyagmátrixok) közül a leghatékonyabbat az ÉletEnergia akkumulációban, az Orgonite™-ot.

Megj.:
Az Orgonit™ névjegy az egész világon védett, a Feltaláló és az általa meghatalmazott Forgalmazókon kívül, más nem használhatja, csak törvénysértés ellenében.

Most, egy új -performens- tehnológiát dolgozott ki arra, hogyan nyerjük ki és vértezzük fel magunkat erős és hatékony asztrológiai energiákkal és asztrológiai energia-trendekkel, hogyan sugározzuk át bármely távolságra, oda- és arra a helyre valamint személyre, amire-, ahova-, és akire szeretnénk: az ADM-t (az Asztro-Dinamikus Manifesztációt).

.

Az Asztro-Dinamikus Manifesztációval nemcsak külön energizálni, valamint erősíteni, (ill. -esetenként- csökkenteni, gyengíteni) tudja kedve szerint az Önt -állandóan- körülvevő (a bolygók által modulált) energetikai mezőket, energetikai fluxusokat és erővonalakat, hanem egyben definiálni- és optimalizálni is tudja azokat úgy, hogy azok Önnek a legjobban megfeleljenek és a leghatékonyabban szolgálják Önt.

.

Ez azért lehetséges, mivel használva speciális Életenergia Készülékeinket melyek mindegyikébe -erős és hatékony- Életerő Ggenerátorok vannak beépítve és integrálva, és, melyek állandóan és folyamatosan termelik, előállítják és sugározzák az erős, pozitív és jótékony Életenergiát és Életerőt, mellyel minden- és bármely fajta-, jellemü- és tipusú energiát, bármely asztrológiai -csillagjegy- háznak (élettapasztalat területek - ahogy mi, kissé tudományosabban, nevezzük), zodiákus jelnek (azaz: horoszkóp), bolygó és planetáris energiáknak az energiáit előállítani, generálni és sugározni tudja, mi több kombinálni is tudja őket és -természetesen- átsugározni önmagára -vagy bárki másra -bármely célszemélyre-, otthona és lakása szobáira- és területeire, valamint munkahelye, irodája -és íróasztala- bármely területére, ill. négyzetcentijére.

Szeretnénk még egyszer kihangsúlyozni:
ezen -megfelelően modulált energiákat- Ön -bármikor- át tudja sugározni saját magára, szeretteire, valmint lakásának különböző szobáira / szobáiba- és területeire, valamint munkahelye, irodája -és íróasztala- bármely -választott- területére, korlátozás mentesen.

.

Ez most mindenki számára elérhető és lehetséges, aki elég széles látókörrel rendelkezik és aki igazán tenni akar valamit jövője érdekében, sorsa jobbá fordítása érdekében, aki állandó pozitív változásokat szeretne előidézni életében, és aki biztosabban és hatékonyabban szeretne dolgozni vágyainak elérése érdekében, valamint, aki hamarabb és könnyebben szeretné elérni kitüzött céljait.

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére...

Tejút


Idézet / Mottó:
életenergia "Csak az alkalmas a parancsolásra és irányításra, aki önmagának való parancsolásban és önmaga irányításában sikeres."
James Allen

Asztro-Energizálja először Önmagát !


.

Az ADM (ASZTRO-DINAMIKUS MANIFESZTÁCIÓ) a jótékony és megfelelő asztrológiai energiákkal való körülvételének és befolyásolásának a művészete ahhoz, hogy az öszes szinten- és minden területen a megérdemelt sikert bíztosítsa.

.

Ez az új technológia annak révén vált lehetségessé, hogy Karl Hans Welz -a '90-es évek elején- felfedezte, megalkotta és megépítette az Életenergia Generátorokat.

Amit most fog elolvasni és megvizsgálni, az egy új és forradalmian innovativ technológia, de melynek alapjai régmúlt -elfelejtett- idők tudására és tudásanyagának megismerésére -is- épül.


Az Asztro-Dinamikus Manifesztáció (ASZTRO-Optimizáció / Optimalizáció) egy merőben új technológia szerves része, mellyel bármikor könnyüszerrel aktiválhatja és körülveheti (körülölelheti :-)) magát jótékony és megfelelő asztrológiai energiákkal (asztrológiai energia-mintákkal!) és ezek hatásaival, melyek pozitívan fogják befolyásolni Önt.

Ennek következtében használhatja ezeket az extra energiákat és energia-mintákat, fejleszteni- és átsugározni tudja őket bárhova, és bármilyen távolságra!, annak érdekében, hogy a megérdemelt sikerét minden szinten elősegízse, energiaszintjét biztosítsa, kitűzött céljait elérje és -programozott- vágyait megvalósítsa.

Welz úr feltalált-, kifejlesztett- és tökéletesített több olyan speciális Életenergia Készüléket is, melyek generálni és sugározni képesek magukból az Életerőt és az Életenergiát, melyekkel körül tudja venni magát különböző -Önnek legjobban megfelelő- Asztrológiai Trendekkel, mint például a RAD 5 / ATG 5 vagy az ATG 12 / ATGS 12000 által sugárzott -a maguk 5-, ill. 12 szupererős és hatékony Életenergia Generátorával- (lásd még az ÉletEnergia Készülékek katalógusát) vagy a különböző számítógépes Radionika programokat -mint pld a 'Power Radionics / Erő Radionika', a 'Manifestation / Manifesztációs' vagy a 'Super Manifestation Radionic Program / Szuper-Manifesztációs Radionika Program' a maga 22 lehetséges programozási trendjeivel és pozicióival-.


.

Ezzel az új- és csodálatos technológia segítségével, azzal, hogy bármikor definiálni- és megadni tudja, hogy melyek legyenek aktívak, az Ön számára, az erős és optimális- asztrális és planetáris energiákból, ATG 12 / ATGS 12 Asztro-Trend Generátor megszabni és beállítani tudja az állandó és pozitív változások esélyét, mely hatékonyan segít, hogy -kitűzött- céljait hamarabb és könnyebben elérje, hogy vágyai és álmai megvalósúljanak, és, hogy sikeres legyen élete minden vágyott területén, valamint, hogy átvegye környezete irányítását, hogy -saját- kezébe tegye/vegye életét és sorsát Ön irányítsa, és, hogy a vágyott -és programozott- események a mindennapi életében is megjelenjenek és manifesztálódjanak.

ÉletEnergia Készülékek ATG 12 / ATGS 12 Asztro-Trend Generátor: 12 db. -kerék alakú- szuper-erős integrált ÉletErő Generátorokkal működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék .

.

Asztro-Dinamikus Manifesztáció számítógépes Radionika Program De, már miközben Ön ezeket a sorokat olvassa, és tudását gyarapíthatja ezekkel az új információkkal és lényeges ismeretekkel, megismerheti a jelenlegi legerősebb és leghatékonyabb manifesztálási technikák egyikét, és -egyben- a legperformensebb technológiát is, mely létezik, és bizonyosságot is szerezhet róla működése közben is.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Asztro-Dinamikus Manifesztáció (ADM) -számítógépes- Radionika Program

És, ha elvégzi az ingyenes ÉletEnergia átsugárzó Tesztünket, melyet csak mi tudunk egyértelmü bizonyítékként a rendelkezésére bocsátani, -tudatosan- is érezni is fogja ezt a megdönthetetlen és egyértelmü bizonyítékot   »»

.

Számos olyan dolog és jártasság volt melyet pszichikainak, sámánizmusnak, mágiának / varázslatnak, vagy 'csodának' tekintettek a múltban.

Most, már Ön is mi tudja, -amennyiben elolvasta a 'Mágiáról' és 'TechnoMágiáról' szóló oldalainkat és írásainkat-, hogy ez egy erős, hathatós és igen hatékony technológia része, melyet ugyanolyan könnyen bírtokba vehet és használhat, mint ahogy a rádiót vagy TV-t bekapcsolja és használja, telefonál vagy az autóját vezeti.
Ezen érdekes és csodálatos Transzfer-TESZT segítségével bizonyosságot is nyerhet az itt leírtakról.

Távolságra-, és -bármely- távolságban ható cselekvés: ime a Transzfer-Teszt, amit most -ingyen- az Ön rendelkezésére is bocsátunk  »»


.

-Bármely- távolságban ható cselekvés az ÉletErő és ÉletEnergia egyik legfőbb tulajdonsága és jellemzője

.


Ez egy köztudott- és jól megértett dolog volt a régmúlt idők, az emberiség hajnalán élt -sprirituálisan magasan képzett- bölcsek számára is.

Tulajdonképpen sokan -tudatosan- is használták és felhasználták ezt az Energiát, gondoljunk csak a távolságokból végzett gyógyításokra, a sámánizmusra, a "mágia" különböző fajtáira, az Extra Szenzoriális Percepcióra- és Prójekciókra, a tisztánlátásra (claire-voyance) és -újabban- a Radionikára.

Az asztrólógia alapja is, azaz a bolygók és planéták, valamint zodiákus jelek (horoszkóp) hatása a földi létre is, egyik egyenes következménye az ÉletEnergiának és ÉletErőnek.

Természetesen, ebben az extra, erős és hatékony technológiában -az ASZTRO-DINAMIKUS MANIFESZTÁCIÓban- az energiák (Életenergiák & Életerők) transzferálhatósága- és átsugárzása, valamint az átirányított- és hozzácsatolt -asztrológiai- bolygó, ill.planetáris energiák -vagy más univerzális energiák (másfajta energiák, melyek az Univerzumból és Galaxisokból sugároznak)- hozzákapcsolt jellemzői, kulcsszerepet játszanak.

A továbbiakban egy olyan eseménynek lehetnek a részvevői és tanui, melyek u.n. "dogmatikus akadémikus szaktudósok" szerint nem létezik és -egyben- lehetetlen.

Egyben a -tudatos!- érzékelése ezen energiának (ÉletEnergiának & ÉletErőnek) lehet a fordulópontja abban, ahogyan érzékeli és felfogja, részben környezetét és -általánosságban- az egész világot és Univerzumot.

Úgy is tekinthet erre a Transzfer-Tesztre / Kísérletre mint egy fordulópontra, melynek eredményeként máshogy fog tekinteni a világra, az életére, a sorsára, mivel most meg van a lehetősége és a bizonyítéka is, annak, hogy átvegye irányítását a környezete, a saját sorsa, és magán az élete minden területe (kapcsolatok, munka, hivatás, magánélet, stb.) felett.

ADM Érezni a távolból sugárzó ÉletEnergiát és ÉletErőt most nagyon könnyü...
Ez a Kisérlet (Transzfer-Teszt az ÉletEnergia és ÉletErő bármely távolságban ható átsugárzására és -tudatos- érzékelésére) lehet élete egyik legbámulatosabb és leghihetetlenebb tapasztalata!

Ez a kisérlet -melyet, a világon, csak mi tudunk megtenni- egyértemü bizonyítéka annak, hogy ÉletEnergia Készülékeink nemcsak folyamatosan előállítják-, generálják- és sugározzák az ÉletEnergiát és az ÉletErőt, hanem a megfelelő "strukturális kapcsolatok" segítségével bárhová el tudjuk juttatni azt, jelen esetben Önhoz is!

Az ÉletEnergia & ÉletErő -tudatos!- érzékeléséhez kérjük, pontosan kövesse a teszt-oldalon lévő útmutatásokat.

A transzfer-teszt elvégzésekor, szinte azonnal érezni fog egy enyhe hűvös fuvallatot (kb. 25%), egy gyenge bizsergést a tenyerében vagy a kézfején (kb. 5%), egy vonzó-vagy taszító- erőt, talán érezheti úgy is mintha egy "lyuk" lenne a tenyerében (1%) vagy -mint általában az emberek többsége,- érezni fog egy kellemes melegséget a tenyere közepén (kb. a 65%-a személyeknek akik ezt a tesztet elvégezték érezték ezt), ami lassan továbbterjedhet a kézfej irányába is.

Vannak olyanok is, akik ezen érzések kombinációját érzik és vélik felfedezni az Életenergia érzékelése közben.

Bármely, megszokottól eltérő érzés azt jelzi, hogy -talán életében először- érezte és tapasztalta meg az Életerőt!

Íme az egyik legnyílvánvalóbb és legmeggyőzöbb bizonyíték arra, hogy az Életenergia és Életerő fejleszthető- és -távolságtól függetlenül- átsugározható, valamint, hogy mennyire hatékonyak- és hatásosak Életenergia Készülékeink melyekkel ezt végezzük, és véghez tudjuk vinni!

Fel / Ugrás az oldal tetejére...


Asztro-Dinamikus Manifesztáció, ÉletErő Technológia & ÉletEnergia Készülékek


Ön az új, korszerü technológiánk miatt érezhette az ÉletErőt és -többek között- azért is érezte/érzékelte ezt az energiát, mert ÉletEnergia Készülékeink nemcsak állandóan és folyamatosan előállítják azt (generálják!), hanem megfelelő eljárás- és módszer segítségével bárhová el tudjuk juttatni azt, így például akár egy transzfer-diagramhoz, vagy -egyedi- chi kártyához is, melyről Ön közvetlenül el-, ill. magához tudja vonzani a jótékony, pozitív és vitális Életenergiát & Életerőt.

Amit Ön a Transzfer-Teszt elvégzése alatt most tudatosan is érzékelt, az maga a tiszta és jótékony -nem speciálisan modulált!- Életenergia és ÉletErő.

Természetesen, ADM (Asztro-Dinamikus Manifesztáció) programozáskor a célnak, ill. programozott TREND-eknek megfelelően modulált Energiákat is tudni fog küldeni- és sugározni, különböző helyzeteknek, vágyott -jövőbeli- szituációknak), különböző helyekre (pld. lakásának különböző helységeibe, szobáiba, tereibe, irodájának különböző lokációira, területeire, az iróasztalára, ill. annak meghatározott részeire), de főképp -és ez a legfontosabb!- önmagának (valamint -természetesen- családjának és szeretteinek).

Valójában, ez az alapelve az Életenergia-Technológiának, amint fentebb kijelentettünk, és melyet nagyon sokan (táv-gyógyítók, táltosok, sámánok, mágusok, magas szellemi színten lévő egyházi személyek, papok, stb.) használtak is már az emberiség hajnalán, és mely mindig segítette őket, egyrészt, hogy létrejöjjön, másrészt, hogy manifesztálódjon is a hatás melyet programoztak és amelyre vágytak.

A mi tudományos megközelítésünk kombinálva az Életenergia Készülékekkel (és a készülékekbe beépített, ill. integrált Életerő Generátorokkal), sokkal könnyebbé és hatékonyabbá teszi ezen programozást és táv-cselekvést az Ön számára, mint azt bármely "hivatásos" 'szakemberek' teszik, akik korlátozva vannak a régi, tradiciónális (nehézkes és bonyolult) eljárások és metodusok által, melyek -mióta feltaláltatott ez az új és izgalmas technológia- ósdinak és elavultnak tekinthetők.
Olyannyira, mint egy pár bocskor (na jó, legyen csizma :-)) egy repülőjegy ellenében például Budapestről Debrecenbe való utazás során.

Valójában, ahogy már láthatta és érezhette is, ezek könnyü és barátságos eljárásoknak a sorozata, mellyel generálni-, sugározni-, optimalizálni- és maximalizálni tudja azon energiákat melyekre szüksége van, valamint ez a technológia annyira emberbarát felhasználó, hogy biztos lehet benne, hogy amint elolvasta ezt az anyagot és használni kezdi ezt az új technológiát-, és pontosan követi a pontokat a lépésről lépésre leírt használati utasításban, már rá is lépett a -biztos- sikerhez vezető útra.

.

Most, itt, ezen újszerü performens technológia segítségével, könnyen megtanulhatja, hogyan is energizálja -bármely, Ön által választott (asztro)energia-mintával- saját magát, vagy, hogyan küldjön energiát bárkinek- vagy bárhova a világon.

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére...


Szuper Manifesztációs Radionika Program Miközben napjaink asztrológusai megelégszenek- és több mint kielégítőnek vélnek, egy egyszerü értelmezését az ügyfelük horoszkópjának, pár -egyszerübb tanáccsal is ellátva őket-, addig a régmúlt idők igazi asztrológusai nagyon is tudatában voltak azoknak az erőknek és energiáknak melyet, mindannyiunkat körbevettek és melyeket, a minket körülvevő térből, ill. a bolygóktól- és planétáktól tudtak elvonzani.

Ezért, tudatában léve erejüknek, hatalmuknak és tapasztalatuknak -nagyon helyesen- jegyezték meg, hogy "a Bölcs uralja a csillagokat / The Wise rules the Stars".

Az asztrólógia számukra több volt- és többet jelentett annál mint, hogy "csak" pár jótanácsot osztogassanak, hogyanis igazodjon valaki a bolygók energiáihoz.

Tényleg csodálatos és "mágikus" volt, amint szaktudásukat és tapasztalatukat -saját és ügyfeleik számára- felhasználták, hogy a bolygók és planéták energiát "kinyerjék", felhasználják és hasznosítsák.

Következésképpen, az ő ügyfeleik képesek voltak arra, hogy
(1) átvegyék az irányítást- és ellenőrzést, attitüdjük, életszemléletük, magatartásuk, szokásaik és összes energia-szintjeik felett
(2) erőteljes és hathatós befolyásuk és hatásuk legyen sajátmagukra és környezetükre, és, hogy
(3) sorsukat saját kezükbe vegyék és életüknek saját urai és mesterei legyenek, jövőjüket irányítani tudják és -egyben- uralják azt

Fel / Ugrás az oldal tetejére...


Legtöbbje azoknak az emberek, kik otthonosan mozognak az asztrológia terén, tudják, hogy, hogyan- és miért működik, mégpedig; ez egy alapszabályt aláhúz és hangsúlyoz:
a működő- és hatásban lévő asztrológiai energiák, a kozmikus környezet általi hatás révén meghatározhatók, ill. defineálhatók, melyek -kivétel nélkül!- mindenkire, így ránk mindannyiunkra is hatnak.

Ez az ősi mély megértés teszi lehetővé az asztrológia működését, mert előre tudni- és megérteni a kozmikus környezet strukturáit (a bolygók és planéták helyzetét és pozicióját a horoszkóp/zodiákus jelekben) megengedi egy igazi asztrológusnak, hogy előre lássa- és jelezze, valamint, hogy megjósolja, amit a jövő igérhet-, ajánlhat- és kínálhat: azazhogy; mikor van nagyobb siker lehetősége valamely cselekedetnek, mikor következik be az, amit -a megfelelő időben- elindítottunk, vagy mikor vannak nem pont megfelelő, balszerencsés állások- és periodusok az asztrológiai környezetben (a zodiákus jegyek a bolygók állása tükrében), melynek következménye bukás vagy -esetleg- csőd lehet, ill. mikor vannak a megfelelő -úgymond jótékony és pozitív- időperiodusok, amikor bátran belevághatunk valamely vágyott célunk megvalósításába, mert igen nagy a lehetősége annak, hogy el is érjük és meg is valósítsuk azt, vagy -bolygóállásoktől függően- mikor vannak olyan adott időperiódusok, amikor inkább előnyös diplomatikusan halogatni, ill. halasztani / elhalasztani- és késlelteni valaminek az elkezdését vagy -akár- folytatását.


Tudjuk, hogy az asztrológiai házak élettapasztalati mezőket és élettapasztalati területeket jelentenek ill. ábrázolnak (ahogy mi -kissé, tudományosan- nevezzük őket), melyek -szoros- kapcsolatban vannak a Univerzumunk legnagyobb bolygójával, ill. a Nap jegyének a befolyásával.

Ezért, egy megfelő energetikai bázis felállítása- és megalkotása az Ön sikerének érdekében, egyszerübb mint gondolná; olyan ez, mint az 1 X 1 !

Tehát, amit Önnek tennie kell:

ASZTRO-DINAMIKUS MANIFESZTÁCIÓ Életenergia Defineálja- és határozza meg azt az asztrológiai házat mely legjobban reprezentálja, kifejezi és képviseli azt az élettapasztalat-mezőt, melyben előre szeretne lépni és amelyben Ön sikeres szeretne lenni.

ASZTRO-DINAMIKUS MANIFESZTÁCIÓ Életenergia Határozza meg azokat az asztrológiai energiákat (planetáris funkciókat), melyeket szeretné, hogy aktívak legyenek ebben az élettapasztalati-mezőben.

Pld. a Jupiter kiterjedést, valamint nővekedést idéz elő, a Mars felfokozott aktivitást ill. cselekvést, stb.
Lásd lejjebb a planetáris energiák értelmezését, valamint -további információkért-, ajánljuk Karl Hans Welz 'Asztrológia' kurzusának a tanulmányozását is.

ASZTRO-DINAMIKUS MANIFESZTÁCIÓ Életenergia Határozza meg azokat a módozatokat és körülményeket melyben ezek az energiák aktivak, ill. aktivizálódnak, azaz, az asztrológiai jegyek hatását és befolyását melyekre a bolygó/planetáris funkciók és élettapasztalat-mezők , vagy az asztrológiai házak hatnak.

Könnyen megszerezheti és megkaphatja ezeket az extra többletenergiákat és használhatja is, a sikerének érdekében !

Fel / Ugrás az oldal tetejére...


Idézet / Mottó
:
életenergia "Az évek alatt megtanultam, hogy amikor egy elhatározás megszületik, a félelem csökken. Ha tudod, hogy mit kell megtenned, az elmulasztja a félelmet".
Rosa Parks

Asztro-energizálja környezetét !


.

Asztrológiailag most könnyen energizálhatja nemcsak önmagát, hanem a környezetét is!

Asztro-Dinamikus Manifesztáció számítógépes Radionika Program Az ADM (ASZTRO-DINAMIKUS MANIFESZTÁCIÓ) a jótékony és megfelelő asztrológiai energiákkal való körülvételének és befolyásolásának a művészete ahhoz, hogy az öszes szinten- és területen a megérdemelt sikert bíztosítsa, valamint az ADM (Asztro-Dinamikus Manifesztáció) a tökéletes és -minden szempontból- energetikailag perfekt környezet megalkotásának és létrehozásának a művészete az Ön Sikerének minden szintjén és terén, lakásában, otthonában, munkahelyén és irodájában is.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Asztro-Dinamikus Manifesztáció (ADM) -számítógépes- Radionika Program egyik beállítása

.

Ezen egyszerü, de mégis nagyon hatékony és hatásos technológia az ÉletEnergia Készülékek és Életerő Generátorok feltalálása és megalkotása révén vált lehetővé, amit Karl Hans Welz, fedezett fel és epített meg a '90-es évek elején, ez idáig egyedül a törtenelemben.

A hagyományos FENG-SHUI esetében a lakótereket kell hozzáigaztani és összhangba hozni a meglévő energia-mezőkkel.
Ez nagyban hátráltatja és korlátozza a hagyományos Feng Shui esélyeit, alternativáit és választásait.

Épp úgy, ahogy a mi technológiánkkal, ill. az új Dinamikus Feng Shui-al(!) a fenti gondok megoldódtak, épp úgy, az ADM-el (Asztro-Dinamikus Manifesztációval) most könnyen és elegánsan tudja hozzáigazítani-, szabályozni- és összhangba hozni a vágyott/kívánt területeket a lakásából vagy irodájából.

Mi több, az asztrológiai energiák (asztológiai házak, zódiákus jelek, bolygók energiáinak a reprezentációi) kombinációja végtelenül több esélyt ad és számtalan lehetőséget nyújt Önnek, mint például csak a nyolc -alap-terület a Feng-Shui által vagy a Bágua térkép adta korlátolt / limitált lehetőségek.

.

Következésképpen, Ön használhatja teljes kreativitását -az összes- lakótere, az otthona, ill. irodája elrendezésében, berendezésében, semmi sem tudja majd gátolni Önt ebben, hiszen könnyűszerrel, a megfelelő -Ön által szelektált és választott- energiákat (asztrológiai energiákat és -egyben- TRENDeket) tudja majd generálni- és átsugározni, pontosan oda, arra a helyre amit Ön -előre- defineált és meghatározott, és -természetesen- amit energizálni szeretne, ill. -és ez talán a legfontosabb!- Önmagára és szeretteire is.

.

Ezzel az új és fantasztikus technológiával, mellyel meghatározni, ill. defineálni tudja, hogy mely optimalizált, erős és hatékony, csillagok- és bolygók energiái legyenek aktivak az Ön környezetében, lakótereiben és iródájában, mostantól kezdve könnyen beállíthatja sikereinek minden részletét élete minden területén, és állandó pozitív változásokat hozhat létre bennük és egyben környezetében is, valamint hozzásegítheti Önt ahhoz, hogy sokkal hamarabb és könnyebben érje el kitűzött céljait, valósítsa meg vágyait és álmait és, hogy -végül is- a megérdemelt sikere -melyre mindig is vágyott- minden területen megmutatkozzon és manifesztálódjon.

ÉletEnergia Készülékek

További lehetőségek és asztrológiai alapú alkalmazások...
Hamarosan FOLYTATJUK...


.

» További, bővebb információkért, olvasson tovább az Asztro-Dinamikus Manifesztációról, vagy lépjen kapcsolatba valamely szakértőnkkel...

.


Forrás:
Karl Hans Welz: 'AstroTrend & Astro Dynamic Manifestation', 'LifeEnergy & LifeForce in -modern- Astrology'
Fordítás, átdolgozás, szerkesztés és adaptáció: D. Sándor Alex
© Copyright 1998 - 2022. Minden jog fenntartva!


  ~    

Idézet | Mottó

életenergia "Egész lényünk, minden ami vagyunk, tulajdonképpen gondolataink eredménye. Saját gondolatainkon alapúlnak, saját gondolatainkból születtek."
James Allen


  ~    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Integrált ÉletErő Generátorral működő ÉletEnergia Készülékek: állandó és folyamatos ÉletErő & ÉletEnergia ellátmány és utánpótlás, egy kifogyhatatlan energia forrás.


.


Az integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek segítségével

»» többek között...

  életenergia életerő és vitalitás

    életenergia készülékek & életerő generátor szokáskontroll, személyiségfejlesztés, önmegvalósítás

életenergia & életerő & chi Az ÉletEnergia & ÉletErő áthidal minden / bármilyen távolságot ! Érzékelje és vegye át most Ön is -tudatosan-ezt a pozitív és jótékony energiát !
Annál is inkább, mivel most -még- ingyenes az  ÉletEnergia & ÉletErő Transzfer Teszt  »»


  ~    

Idézet | Mottó

életenergia "A ma mágiája, a holnap tudománya".
??


  ~    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Összpontosítsd energiáidat az elérendő cél érdekében!
Az ÉletEnergia Készülékek
hatékonyan segítenek a vitális és kreatív Energia-utánpótlásban!


  .    


életenergia készülékek Konzultáció, -szak-tanácsadás, -ezoterikus- coaching


Személyesen*, on-line és/vagy telefonon keresztül is.
A konzultáció és tanácsadás alatt -természetesen, ha szeretné és igényli- egy erős ÉletEnergia Készülék + strukturális kapcsolat + Manifesztációs Radionika Program révén, feltőltjük Önt és/vagy valamely személyes értéktárgyát, ÉletEnergiával és ÉletErővel.
Termékbemutató esetén az összeg (egységár!) 3x69=207USD/h, HD tipusú ÉletEnergia Készülékek esetében 4x69=276USD/h (mindkét esetben; előre fizetendő/utalandó)!
Természetesen, azok akik Életenergia Készüléket rendelnek / rendeltek, a konzultáció teljes árának a felét visszakapják, ill. levonhatják rendelésükből.
Megj.: más árkedvezménnyel nem összevonható!
*Lásd még a "Konzultáció" oldalt is »
Fél óra (30 perc): 29 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

 69 $  
49 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF) / 1 h (60 perc)
 99 $   69 USD / 1,5 h (90 perc) ill. az összegnek megfelelő Forint (HUF)
  ~    
   

  .  

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek

Asztro-Dinamikus Manifesztáció

AO 1100

AO  +  Chi Agytréner & ElmeTréner
AO 1100
199 USD  + szállítási költség
vagy, az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
Minimális rendelési darabszám: 2 db!
Kifutóban lévő termék. Rendelés előtt érdeklődjön!

AO 2000

AO  +  Chi Agytréner & ElmeTréner
AO 2000
469 USD  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

JU 99 CE (Chi Energizer)

Chi Agytréner & Elme Tréner
ju99 :: ChiAgytréner :: Életenergia Készülékek :: Életero -orgon- Generátorok
249 USD   + szállítási költség
Minimális rendelési darabszám: 2 db!
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

JU 1000 CE (Chi Energizáló)

Chi Agytréner & Elme Tréner
ju 1000
499 USD  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

LPOG 2000 DL

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   AO
LPOG 2400 DL
999 USD  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

LPOG 2400 HD

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   AO
LPOG 2400 HD
1639 USD  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

Performer 2400 HD

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   ÉletErő Radionika készülék   +   AO
Performer 2400 HD
2999 USD  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

PFC 2000DL

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   ÉletErő Radionika készülék   +   AO
PFC 2000
1369 USD  (tartalmazza a szállítási költségeket)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

PFC 2400 HD

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   ÉletErő Radionika készülék   +   AO
PFC 2400 HD
1899 USD  (tartalmazza a szállítási költségeket)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

RAD 1000

ÉletErő Radionika készülék
RAD 1000
469 USD  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

RAD 2000

ÉletErő Radionika készülék   +   AO
RAD 2000
1139 USD  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

RAD 2400 HD

ÉletErő Radionika készülék   +   Chi Agytréner & Elme Tréner  +   AO
rad 2400 hd
2299 USD  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

RAD 5 / ATG 5  Trend Generátor

ÉletErő Radionika készülék   +   Chi Agytréner & Elme Tréner  +   AO
rad 5 / atg 5
4999 USD  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
Rendelje meg valamelyik készüléket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony pozitív ÉletEnergia & ÉletErő nyújtotta összes előnyéből !
» Kapcsolat / Rendelés »»
  ~  


[ Jelenleg 24 személy nézi / böngészi ezt az oldalt, ill. az ÉletEnergia Készülékek online katalógusát ]
  .  


Strukturális kapcsok: Egyedi transzfer korongpárok | ÉletErő- & ÉletEnergia fokozók


Az árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket / fuvardíjat és az ÁFA-t
€ (Euro) vagy annak megfelelő Forint (HUF)

 . .


TC 99

Strukturális kapocs / Egyedi transzfer-pár (korong + téglalap)
TC 99
59 USD  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)


RAOPTC

Víz- és táplálék energizáláshoz ajánlott strukturális kapocs / egyedi transzfer-korongpár
raoptc | VízEnergizáláshoz egyedi transzfer-korongpár
  99 USD
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)


PBT 2400

ÉletEnergia erősítő- és ÉletErő-fokozó egyedi transzfer-korongal | Strukturális kapocs
PBT 2400 / PBT 2400 HD :: ÉletEnergia erosító egyedi transzfer-korongal
159 USD  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)


PBTBH

Speciális strukturális kapocs / ÉletEnergia erősítő, ÉletErő aktíváló- és nemivágy-fokozó, egyedi transzfer-párral (téglalap vagy korong)
pbtbh   vagy pbtbh
Megszűnőben! Már nem rendelhető!
  ~    
   

  .  

Asztro
-Dinamikus Manifesztáció -számítógépes- Radionika Program
Asztro-Dinamikus Manifesztáció - számítógépes Radionika program
Beintegrálva a 'Manifesztációs Radionika Programba'!
  ~    
   


ÉletEnergia Készülék "Asztro-Manifesztációs csomag"
Asztro-Dinamikus Manifesztációs szimbólumcsomag
Asztro-Manifesztációs & Asztro-Dinamikus Manifesztáció csomag | ADM packs
életenergia 39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag

  ~    

A rendelés / bevásárló 'kosár' tartalmának a megtekintése...

  ~  

» Rövid, tömör 'Használati útmutató' az ÉletEnergia Készülékehez, valamint a készülékek -ajánlott- kellékeihez és tartozékaihoz »»


  ~    


Ajánlott Készülékek

  ~    


ÉletEnergia  Készülékek :: ÉletErő Generátorok :: Radionika készülékek Asztro-Dinamikus Manifesztáció & Asztro Trend

:: Integrált ÉletErő Generátorokkal működő és ÉletErővel működtetett ÉletEnergia Készülékek & Trend Generátorok ::
Csillag- és bolygó-energiák programozása, felerősítése vagy hatástalanítása Astro-Dynamic Manifestationr™  »» Asztro-Dinamikus Manifesztáció | Asztro Trend

AO 1100 | AO 2000 | JU 99 | JU 1000 | PFC 2000 | PFC 2400 | RAD 2000 | RAD 2400 HD | RAD 5 / ATG 5
ATG 12 / ATGS 12000


  ~    

Email  |  Weboldaltérkép


^ Asztro-Trend & Asztro-Dinamikus Manifesztáció ~

Webdomain címe: www.eletenergia.hu
» / Asztro-Trend & Asztro-Dinamikus Manifesztáció ~  
2022.08.18.
ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek
(Élet)Energia, (Élet)Erő és Vitalitás biztonsága és sikere érdekében!
  ~    
Online chat Chat   .  
US + GB (UK) | English :: [LifeForce & LifeEnergy Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators]     ES | Spanish     RO | Limba română     HU | Magyar nyelvü     EU (European Union) | English
ÉLETENERGIA & ÉletEnergia Készülékek; Magyarországon, csak nálunk!   |   Chi ÉletErő VITALITÁSkártya: személyre szóló ÉletErő Vitalitás kártyák (!)  |   Chi AgyTréner & ELMETRÉNER: Modern és hatékony új Meditációs és Relaxációs ÉletEnergia Készülékek  |   DIOZÓFIA: Isteni filozófia   |   Energizálás / Vízeneregizálás   |   ÉletErő RADIONIKA / Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek   |   CHI Manager  |   Asztro-Trend: Asztro-Dinamikus Manifesztáció   |   ÉletErő MÁGIA: Techno-Mágia   |   Orgonit  |   7 Csakra & Aura  |   Dinamikus FENG SHUI CHI: megfelelő Feng Shui Chi-energiák a környezetében, térrendezés és kacatok nélkül!