English / USA English / UK | GB Canada (english) English | Australia English | New Zeeland <<< Worldwide << || >> EU (European Union) >>> EU / European Union Ireland / Éire Limba română / România Hungarian / Magyar nyelvü


ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek

ÉletEnergia, ÉletErő és Vitalitás az Ön biztonsága és sikere számára!
Page
Menu
Menü
»» ÉletEnergia & ÉletErő | Történelmi áttekintés ~
Kapcsolat  /  Email  /  Online Chat  |  Katalógus  /  Árlista  |  ÉletEnergia Teszt  |  Hírlevél  |  Oldaltérkép  ~                                                                                                                        

ÉletEnergia & ÉletErő | Történelmi áttekintés ~


Történelmi áttekintés - bővebben és részletesebben  |  Kis történelmi ismertetés (röviden)   |   ÉletEnergia készülékek és tartozékok - Árak


  .    


Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő"A mágia a bolygónkon megtalálható legmagasabb szintű tudás".
Lui Padre

  .    


Bővebben és részletesebben:
Történelmi áttekintés az ÉletEnergiáról és ÉletErőről


Spirituális megközelítés: KELETI TRADICIÓ


A történelem folyamán az Életenergiát & Életerőt különféle nevekkel illették (Prána, Mana, Chi / Qi, Ki, Nap-Éter, ÉletEnergia | ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huÓdai / Ódikus Érő, Elektromos- és Mágneses Fluidum, személyi magnetizmus,  Orgon(e), Aura, Elan-Vital, Bioenergia, Bioplazma, Pszichikai Érő, Univerzális Életerő, Egyetemes Életenergia, Egyetemes Alkotó Energia, Kozmikus Erő, Fényenergia, Fehér Fény, Mentál-Erő, Varázserő, Asztrál Fény, stb., stb.), de végeredményben ugyanarról az energiáról volt szó.
Név-ismertető oldalunkon -nem kis munkával- több mint 100 elnevezését gyűjtöttük össze az ÉletErőnek és ÉletEnergiának.

A keleti nyelvek különbözőképpen nevezik ezt az energiát, amely szüntelenül kering bennünk- és körülöttünk, és amely nemcsak testünket, de az egész világegyetemet -is- átjárja. ÉletErő és ÉletEnergia | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

Pl. a kínaiak 'qi / chi / chí / csi'-nek, a japánok 'kí / khí'-nek, a hinduk 'prana / práná'-nak, a polinézok 'mana / maná'-nak, a görögök pedig 'pneuma-nak hívták / nevezték ezt a mindent átható kozmikus energiát.
Most, vizsgáljuk meg egy kicsit részletesebben is...

Fel / Ugrás az oldal tetejére... ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


PRANA


Az ősi, 5000 évnél is régebbi indiai/hindu (pontosabban; szanszkrit!) spirituális hagyomány egy PRANA-nak nevezett egyetemes energiáról beszél, melyet minden élet alapvető alkotórészének és forrásának tekint.
A prána szanszkrit szó; azt jelenti, lélegzet (ana) előtt (pra). A Prana (ejtsd: prána) szó fordítása: "abszolut energia". A prána semleges, minőségek nélküli tiszta energia.

A prána a világegyetem életenergiája. Minden élőlény a pránának köszönheti életét és létét.
A prána (प्राण), jelentése: szél, az élet lehelete; a hinduizmusban életerőt vagy életenergiát jelent. Az élőket a holtaktól megkülönböztető életerő. Hasonló fogalom mint a kínai filozófiában a csi (氣).

A Pránát az élet eredendő forrásának tartják.
A Prána az élet lélegzete, mely mindent átjár, minden formán és testen átáramlik és életet lehel beléjük.
Lásd még a Diozófia értekezést; a "Tatvasz elméletet" is.
A prána a lélegzetvétellel lép be a testbe és ugyancsak a lélegzetvétellel hagyja el azt. Ez a prána természete: a mozgás, a rezgés, a vibrálás.

A Pranayama és a Jóga (Yoga) a Prana / Prána ismeretéből fejlődött ki. 
yoga | prána :: életenergia - életerő| ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huA jógik légzőgyakorlatok, meditáció és testi gyakorlatok segitségével gyakorolják ennek az energiának az áramoltatását, ill. a manipulációját, annak érdekében, hogy képesek legyenek fenntartani megváltozott tudatállapotukat és megőrizni ifjúságukat, messze az átlagosnak tekinthető időn túl is.

A Prána egy összetett energiarendszer, ami nélkül a fizikai test nem létezhet.
A mindent átható Prána (életenergia, életerő) folytonos, állandó, meg nem szűnő mozgásban, rezgésben, áramlásban és vibrálásban van.
A Prána tehát maga az életerő, ami életben tart minket.

"Ez az a prána, ami mozgásban testesül meg, a testek mozgásában, az idegi áramlatokban, a gondolati erőben ölt testet. a gondolattól a legalacsonyabb fizikai erőig, minden-minden a prána manifesztációja. Amikor a Világegyetem teljes hatalmát, mentálisat és fizikait egyaránt , az eredeti formájában látjuk viszont, akkor annak a neve prána.
A prána tulajdonságainak ismerete és irányítása a pranayama. Ez megnyitja számunkra a kaput egy szinte végtelen hatalomhoz."
Swami Vivekananda

A Pránanadi (vagy Prana-Nadi) az életenergia-csatorna szanszkrit elnevezése, és egy YOGA | prána :: életenergia = életerő | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huöngyógyító módszer neve, amelyet egy német származású tudós 16 évi tibeti képzés után hozott el a nyugati világba és tett itt ismerté.
A módszer eredete időszámításunk előtt 5-6 ezer évre tehető, kb. ekkor jelent meg a természetes gyógyítás az emberek között, ekkor tanították meg az emberiséget a növények, kőzetek, vizek gyógyító hatásaira.

prána :: életenergia és az életerő | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huHa testi, lelki és szellemi szinten kiegyensúlyozottan élünk, akkor a prána (az életenergia & az életerő) a nadikon keresztül akadálytalanul áramlik.
Ha azonban bármelyik szinten problémánk van, a nadik beszűkülnek vagy elzáródnak, és szervezetünkbe nem jut elég prána.
Energetikai blokkok jönnek létre, amelyek a kiváltó ok tartós fennállása esetén idővel betegséghez vezetnek.
Ezek a blokkok gátolják az energia szabad áramlását, így bizonyos szervekben energiahiány, míg máshol energiatöbblet alakul ki.

Mint minden energetikai kezelés, a pránagyógyítás vagy „pránanadi” is az egyensúly helyreállítására törekszik az energia tudatos és hatékony irányításán keresztül.

pránanadi | prána :: életenergia és az életerő | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huA prána tehát gyógyítás céljából másoknak átadható, szabad áramlásának biztosításával pedig elérhető, hogy az éltető erő a beteg testének összes sejtjéhez újra eljusson, és ezzel szervezetének öngyógyító folyamatai felgyorsulhassanak.
A pránanadi holisztikus módszer, így az egész szervezet energiaharmonizációja elérhető vele.

A prána (pránikus-energia) tudatos átadása nemcsak gyógyításra, hanem megelőzésre, az egészség fenntartására is alkalmas- és javasolt.

A Prána gyógyító hatása: a pránanadi minden életfolyamatunkat pozitívan befolyásolja.
Fizikai szinten elősegíti a beteg gyógyulását, gyorsítja a regenerációt, javítja az anyagcserét és enyhíti a fájdalmat.
A lélek szintjén segít a félelem, a harag, a depresszió, a kétely, az aggodalom, a kimerültség és egyéb problémák leküzdésében.
Hatására könnyebben vesszük a fizikai nehézségeket és a lelki megterhelést, erősebbé és kreatívabbá válunk.
Segít továbbá az önismeretben, személyiségünk fejlődésében és a másokhoz való viszonyulásunk javulásában.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


CHI / Qi (csí)


yinyang chi-energia :: életerő & életenergia | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huA kínaiak már a Krisztus előtti 3. évezredben említést tesznek egy kozmikus, vitális energia létezéséről, melyet ők QI / CHI-nek (ejtsd: csí-nek) neveztek.

Az Egyetemes Életerő energiája a Chi.
Ez az energia a csí(Qi), a vitalitást, életerőt jelenti.
Ez minden energia ősforrása és a létezés különböző területein, különböző frekvenciában- és frekvenciákon jelenik meg.

A csi / csí a hagyományos kínai világnézet szerint magát a világegyetemet betöltő, alkotó alapanyag, energia vagy természeti erő. Eszerint a világon minden létező a csi mozgásának és átalakulásának eredménye. Így magát az emberi testet is a csi alakítja ki, illetve az élet létrejöttének egyik tényezője.

A CHI, az Életenergia, az Életerő, a kozmikus lélegzet, amely áramlásaival körülvesz bennünket.
yingyang | CHI: ÉletEnergia & ÉletErő | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huAz élet megnyilvánulásának tudati síkja a magunkhoz vett és elraktározott Egyetemes Életenergia frekvenciájától függ.
Minden anyag, minden test, élő és élettelen egyaránt ebből az energiából épül fel, és ez hatja át.

A CHI által létezünk, és a CHI bennünk lakozik- és áramlik.
A CHI (Életenergia) éltet minden életet, minden élőlényt, égen, vízben és földön egyaránt.

A CHI - vagy más nevén: Életerő, Életenergia - a világegyetem lehelete, amely éltet minden élőt, és amely -egyben- lassú, lágy hullámzással terjed szét.

tai-chi | chi-energia | életerő | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huA CHI-n (a Chi-energia megértésén és írányításán) alapul a FENG SHUI, a Tai-Chi, Thai-Chi-Chuan és a Chi-Kung / Qi-Qong (az egészség és testgyakorlás ősi kínai formája) művelése, illetve művészete is.

Úgy tartották, hogy a kozmikus CHI a napsugarak és az égitestekből érkező kozmikus sugarak kölcsönhatásának eredménye.
Megtalálható a föld légkörében és több méter mélyen a talajban is.
Természetes frekvenciákon rezeg – ami az élőlényekhez vonzza.

Az ember CHI-je (az Életereje és Életenergiája), velünk van a születéstől a halálig.
A Életenergia áramlása a testben nagyban meghatározza viselkedésünket, más emberekhez való viszonyunkat, valamint egészségünket és jólétünket is.

Ha megteremtjük a harmóniánkat a környezetünkben, az emberi kapcsolatainkban és a belső világunkban, akkor az Életerő & Életenergia -a CHI- elkezd körülöttünk áramlani, és bennünket is megújít és felfrissít.
Megj.
Ez fordítva is igaz: ha a CHI
szabadon és gátak nélkül tud bennünk keringeni és áramlani, valamint a -közvetlen- környezetünkben is jelen van, akkor harmónia és egyensúly lesz az életünkben és az emberi kapcsolatainkban.

A kínaiak szerint az egész világot ez az egy Univerzális -Egyetemes- Életenergia-mező hatja át.
A pozitívat CHI (csí-nek), a negatívat sha (sá-nak) nevezték.
Azt, amit mi "Életerőnek" & "Életenergiának" nevezünk, egyértelmüen kreatív, pozitív energia.

Az a CHI, ami most, ebben a pillanatban is körülleng, körülölel minket, átjárja otthonunkat és munkahelyünket, alapvetően meghatározhatja egészségünket, szakmai sikereinket, magánéletünket és anyagi helyzetünket.
Ha pozitív, energiadús helyen élünk és -megfelelő- egyensúlyt teremtünk környezetünkben, még több energiát nyerünk, és ez hozzásegít, hogy megvalósítsuk álmainkat, és elérjük mindazt, amit célul tűztünk ki magunk elé.

chi| ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huA CHI / "csí" akkor képes megteremteni az ember jó közérzetét, ha (mindig és bőséggel!) jelen van -körülöttünk- és életterünkben (a lakásban, a házban, ahol lakunk, illetve a munkahelyünkön, -az irodában- ahol dolgozunk) nyugodtan áramolhat.

Oly módon teremthetjük meg a CHI áramlását és egyensúlyát, ami egészséget, boldogságot és bőséget hozhat mindazon személyek számára akik ott élnek, azaz egy ház összes lakói számára és sikereket azon személyek számára akik ott dolgoznak, azaz pld. egy iroda összes dolgozói részére.

A CHI azonban negatív energiává is válhat (a Feng Shui szerint), ha megreked egy sötét sarokban, vagy az épületek, falak, bútorok akadályozzák a szabad áramlását.
Megj.: Wilhelm Reich "DOR"-nak -azaz; DeadlyORgon-nak -halálos orgon-energiának- nevezte ezeket a negativ, statikus energiákat, energia-felhőket.

JU 99 beépített ÉletErő Generátorral működő ÉletEnergia Készülék, Feng Shui Bagua térképpel | Dinamikus Feng Shui | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huA CHI szintén ártóvá válik / válhat, ha egy egyenes mentén - pld: út - túl gyorsan folyik végig.

Azokon a helyeken-, és azokban a helységekben ahol kedvezőek a CHI energia áramlások (értsd; ahol az ÉletEnergia & ÉletErő jelen van és megfelelően áramlik), az emberek jól érzik magukat.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok JU 99 ÉletEnergia Készülék energizálja a Bagua / Pa Qua térkép 'Hírnév és elismerés' életterületet és a megfelelő életteret

Az ősi gyógymódok egyik megfoghatatlan elve -többek között- a Chi-nek, az Életerőnek a megértésében is rejlik.
A távol-keleti orvoslás irányzatai megegyeznek abban, hogy az ember csak akkor lehet egészséges, ha - a megfelelő táplálkozásnak és életvitelnek köszönhetően is- elegendő CHI-je van és elegendő CHI áramlik a testében és ha a szervezet energiakeringése harmonikus.

Ying-Yang | CHI | Életenergia & Életerő | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huA Chi egy különleges, jelentős erőként létezik a testben.
Kétpólusú erőt tartalmaz: Yint (Jin-t) és Yangot (Jang-ot).
Amikor a Yin és a Yang egyensúlyban van, az élő szervezet egészséges, ha kiegyensúlyozatlan, betegség állhat be.

A hagyományos kínai gyógyászat úgy tartja, hogy az energia meridiánoknak nevezett pályákon halad és ezeken át áramlik folyamatosan, huszonnégy órás ciklusokban.
A tizenkét meridián mindenike Jin vagy Jang.
Mindegyik egy szervhez vagy funkcióhoz társul.
A függőleges áramlat tisztitó hatással van a belső energiarendszerre.

Az akupunktúra ősi művészete a Yin és a Yang kiegyensúlyozására összpontosit.

 "Aki tudja, hogyan áramoltassa a CHI-t, megőrzi egészségét, és távol tartja magától a bajt, betegséget." (!) - tartja egy ősi kínai mondás.

A kínai kozmológiában, (amelyből a japán is származik), minden dolgok eredete a TAO, a Világegyetem törvénye.
A Tao-ból ered az Egy, vagyis a Lét.
Két erő polarizálódik, ebből lesz a JIN (Yin) és a JANG (Yang) amelyek egymás ellentétei, de ugyanakkor kiegészitői is egymásnak.
A Jin és a Jang játéka, ár-apálya hozza létre a CHI energiát, így lesz a kettőből három.

A Yin és Yang, a CHI áramlásának pozitív és negatív fázisa, nem egymás ellentétei, hanem egymás kiegészítői
Yin: női princípium, hideg, sötét, kerek, passzív, édes, föld, alacsony, apró, díszes, szűk, tigris, íves, vízszintes, természetes, stb., ...;
Yang: férfi principium, meleg, világos, szögletes, aktív, menny, sós, stressz, kemény, sarkos, magas, egyszerű, széles, sárkány, egyenes, függőleges, geometrikus, stb., ...

A Yin nem létezhet Yang nélkül és a Yang nem létezhet Yin nélkül.
Az egyik növekszik a másik csökken, és ha beáll az egyensúly, létrejön a harmónia, a Tao.

Az ősi filozófia szerint a Chi, az energia öt különböző formájában jut érvényre, ez az öt ELEM: Tűz, Főld, Fém, Víz, Fa.

"A CHI olyan, mint az áramló szél, pozitív, amikor szabadon áramlik, fénybe vonva mindent, amit megérint" (Li Pak Tin).
„A CHI a széllel utazva szétszóródik, a vizek partján megáll” - írja Guo Pu.

A Chi, "az anyagtalan lehelet", melyről LAO-CE is írt.

Amíg csak élünk, lágy mozgással a testünkben és körülöttünk kering ez a mikro(/nano)anyagszerü energia. Mindenki érzi / megérzi -ha nem is 100%-ban tudatosan- ezt az energiát, és valamilyen mértékben mindenki képes megítélni a minőségét.
Ezért is fontos figyelnünk az életterünket betöltő- és a minket körülvevő energiákra.
[ Ön most tudatosan is érezheti- és érzékelheti a CHI-t -az Életerőt / Életenergiát- amennyiben elvégzi -ingyenes Életenergia & ÉletErő -bármely távolságban ható- átsugárzó TESZT-ünket! ]

Fel / Ugrás az oldal tetejére... ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


KI / Kí


KI | ReiKi | Életenergia & Életerő | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huA japánok KI-nek nevezték ezt az egyetemes energiát.
A -tehát- a japán neve ennek a rejtett, mindent átható erőnek, a kí jelenti az univerzális teremtő és fenntartó energiát. A japán eredetű szó jelentése: egyetemes-, tehát Isteni Életenergia.

A Ki áramoltatásából és "kezeléséből" alakúlt- és fejlődött ki a REI-KI.
A Reiki jelentése: Univerzális Életenergia.
Maga a szó, két részre bontható a REI, mely egyetemest jelent, és a KI, mely ÉletEnergiát, ÉletErőt jelent...khangi-love

Az ősi japán harcművészetekben (karaté, kendo, kempo, jiu-jitsu, aikido, stb.) nagy jelentőséget tulajdonítanak a KÍ-nek, illetve a KHÍ (ÉletErő és ÉletEnergia) felvételének, irányításának és használatának.


MANA


A polinéziaiak MANA-nak hívták a titokzatos ÉletErőt, amiből a 'Kahuna' gyakorlása is ered.

Kabbala: az Élet fája | ÉletEletEnergia & ÉletErő Készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

A hébereknél 'Ruah' vagy 'Ruach' névvel volt ismeretes.
Az életerő olyan energia, melynek legmagasabb szintü manifesztációja (azaz a gondolati erő) az emberi fejben található.
Ugyanez az energia az összekötő kapocs a gondolat, illetve a az emberi természet állapotai között, ezek -ugyanis- ugyanannak az erőnek a megtestesülései.
A Kabbala, a zsidó misztikus filozófia Krisztus előtt 500 körül ugyanezeket az energiákat mint asztrális fényt említi ("glória").


Az egyiptomiak többnyire a "Hike" nevet használták amikor ÉletEnergiáról & ÉletErőről beszéltek.


Sok vallási megnyilvánulás tartalmaz ÉletErőt-generáló elemeket, melyekkel lépten-nyomon találkozunk a gyógyításban, vagy ha a környezeti kihívásoknak kell megfelelni, esetleg emberi próbálkozások sikerét vannak hívatva.

Az öt világvallásban az ÉletEnergiát a Hinduk Kundalíni energiának, a Buddhisták Chi-nek, a Keresztények Isteni erőnek (Isteni Gondviselésnek), a Mohamedánok Allah áldásának, a Shintó vallásban Shinti ereje-ként hívják, ill. tartották számon.
A misztikusok Ether-t emlegetnek, az alkimisták Effluviát.
Név-ismertető oldalunkon több mint 100 elnevezését gyűjtöttük össze az Életenergiának és az Életerőnek.

Az ÉletEnergiáról a keresztény Biblia -az Újszövetség- azt állítja, hogy "omniprezens" és "omnipotens".
Ez azt jelenti, hogy mindenhol jelenlévő és mindenre -azaz; 'csodára'- képes.

Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


Tudományos megközelítés: NYUGATI TRADICIÓ


PNEUMA


Hozzánk, a nyugati világhoz időben és távolságban is közelebb, a görögök -és egyben a gallok- ennek az energiának a leírására a PNEUMA szót használták (pneuma -görög-: lehellet, szellő => lélek, szellem/pszüché = az élet lehelete).

Ezt a Vitális Energiát, amit mint fénytestet lehetett észlelni, a Pytagoreusok emlitik először Kr.e. 5oo körül (lásd még az előbbi -görögökről- írt mondatokat). Ying-Yang | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Úgy tartották, hogy ennek fénye változatos hatásokat tud előidézni az emberi szervezetben, beleértve a betegségek gyógyítását is.
Anaximenész a kozmikus levegőt a lélegzethez (pneuma) hasonlítja.
Szerintük a világ felépítő ős- és alapeleme a tűz, valamint magukévá tették ennek Logosz-fogalmát is, amit az energiával azonosítottak, meg a törvénnyel, az okkal, és a természetben mindenütt található -Isteni- gondviseléssel.
A világ mélyén vagy lényegeként egy egységes, ésszerű és azt irányító Világelv (Logos, ejtsd; logosz) uralkodik.

A görögök a világot egy aktív és egy passzív összetevőre osztották, és úgy tartották, hogy az aktív összetevő a Logosból származik.
A Logost (Logoszt) úgy fogták fel, mint egy ésszerűen működő isteni vagy természetfölötti hatalmat, erőt, ami rendezi és irányítja az univerzumot, ami mindent áthat és megvilágosít; azonosították ezt Istennel, a természettel, a sorsal és a végzettel is.

A -görög- sztoikusok szerint a világ periodikusan működik és szerintük az életműködéseket egy finom, légnemű anyag, a Pneuma irányítja.
3 alakja van: a májban van a pneuma-phüszikon (spiritus naturalis), ami a nemzőerőben nyilvánul meg, s az anyagcsere szabályozója; a szívben van a pneuma-zótikon (spiritus vitalis), ami az életerőben nyilvánul meg, s a vér szétáramlását és a hőtermelést szabályozza; az agyban van a pneuma-pszüchiké (spiritus animalis), ami a mozgást és érzékelést irányítja.
Az ember a pneuma, a psziché és a szarkosz egysége, mozgása pedíg életének jele.


A latinoknál ez az erő & energia: "Spiritus", vagyis a "QUINTESSENTIA VITÆ".

Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


Az Életenergiára és az Életerőre vonatkozó -tudományos- kutatások


Az egész természetet átható Egyetemes Energia ideája, évszázadokon keresztül, sok spirituális szakembert és nyugati tudóst is foglalkoztatott.

  Az általuk adott név általában az energia egyik aspektusának, illetve spektrumának a vizsgálatából ered:

Illiaszter: Paracelsus, Nap-Éter: Korschelt, Ód / Ódai -Ódikus- Érő: Baron von Reichenbach, Animális -állati- Magnetizmus vagy Mágneses Fluidum: Mesmer, Orgon / Orgone: Reich, Aura: Kilner, Bioenergia: gyógyítok, bioplazma: orosz (szovjet) kutatók, Pszichikai (pszihikus) Érő: mágusok, Univerzális Életerő, Egyetemes Életenergia, Egyetemes Alkotó Energia, Kozmikus Erő, Fényenergia, Fehér Fény, Mentál Erő, Asztrál Fény, stb., stb.


A XII. század elején, Boirac és Liebeault francia tudósok úgy vélték, hogy az emberek rendelkeznek olyan -szubtilis- energiákkal, melynek segítségével egymástól távol lévő személyek is kölcsönhatásba tudnak lépni egymással.
Leirták, hogy mindenki a puszta jelenlétével képes egészséges, vagy egészségtelen hatást gyakorolni egy másik személyre/emberre.


Paracelsus
(1493-1541), a híres svájci orvos, a középkorban ezt az energiát "Illiaszter"-nek (vagy Muniának) nevezte, és azt állította róla, hogy élet-erőből és élet-anyagból áll.
Paracelsus, amikor, hosszú évek tanulmányai után a Távol-Keletről visszatért, új elméletet hozott ajándékba az európaiaknak: a természeti szellemek elméletét. Ennek egyik összetevője volt az 'Illiaszter'.
További információkért lásd még: Diozófiai tanulmányok: 'Az ember okkult anatómiája'.


A matemetikus Van Helmont az 16oo-as években egy, az egész természetet átható univerzális fluidumot képzelt el (Alkahest), mely nem testté sűrűsödött anyag, hanem tiszta életszellem, amely minden testet átjár és minden testen áthatol.


Az ugyancsak matematikus Leibnitz azt írta, hogy a világegyetem esszenciális elemei saját mozgásuk forrását is tartalmazó erőközpontok.

Fel / Ugrás az oldal tetejére...


Mesmer és az 'animális magnetizmus', azaz; a mágneses fluidum


Időben -és térben- közelebb hozzánk, az egyetemes energiajelenségek más-más tulajdonságait Mesmer is vizsgálta.

 . .

Franz Anton Mesmer, (1734- 1815) a stuttgardi fizikus, Bécsben volt orvostanhallgató, ugyanabban a városban, ahol kb. másfél évszázaddal később Wilhelm Reich, Freud tanítványa és munkatársa végzett átfogó kisérleteket az Életenergiával és az Életerővel.

Mesmer végül Párizsban köt ki, itt folytatva a tanulmányait, kísérletezik az Életerővel és Életenergiával, és folytat különböző kísérleteket ezzel az erővel / energiával, melyet ő "mágneses fluidum"-nak hívott, illetve "állati -animális- magnetizmusként" határozott meg.

Megj:
Franz Antom Mesmer - mágneses fluidum / animális magnetizmus | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huAz "animális magnetizmus" nem a legmegfelelőbb fordítása Mesmer, az Életerőnek adott megnevezésének, mert több okból is félreértelmezhető:
- Mesmer azért adta és választotta a "magnétism animal" nevet, mert eltérően akarta kezelni az általa felfedezett magnetikus erőt, és tisztán elkülöníteni akarta azoktol az erőktől és energiáktól amelyek abban az időben mint ásványi-, kozmikus-, és planetáris magnetizmusra hivatkoztak.
- úgy gondolta és úgy tapasztalta, hogy ez a különleges erő/energia csak élőlények (főleg emberek és állatok) testében létezik.
- az "animal" szót, Mesmer, a szó gyökeréért / értelméért választotta (a latin anima / animus=légzés, lélek), hogy különösen kihangsúlyozza ennek az erőnek/energiának a kvalitását- és minőségét, miszerint az összes légző élőlény tulajdonsága is (állat- és emberé egyaránt).

Megfigyeléseiről az 1779-ben megjelenő "Disszertációjában" számolt be. .

 . .

Az "animális magnetizmus fluiduma" nagy valószínuséggel megegyezik Baron Karl von Reichenbach "Od"-jával, Wilhelm Reich "Orgone"-jával, Paracelsus "Illiaszter"-ével" és "Muniá"-jával, Eeman "X-erő"-jével, Harold Saxton Burr "L-mező"-jével, Alice Bailey "Kozmikus Tűz"-ével, a teozófusok "Fohat"-jával, az alkimisták "Prima Matériá"-jával, az orosz parapsychológusok "bioplazmá"-jával, stb.
(Név-ismertető oldalunkon több mint 100 elnevezését gyűjtöttük össze az Életenergiának és az Életerőnek).

Így, a Mesmer által leírt szabályok univerzálisak és minden ezotérikus gondolatmenetben felhasználhatók, mint munkahipotézis.
Ugyancsak ő az, aki megalapította a későbbiek során hipnózissá váló mesmerizmust. .

 . .

Mesmer kijelentette, hogy;
"Az animális magnetizmus egy univerzális, mindent átható fluidum, mely a természetben egy Franz Anton Mesmer - mágneses fluidum / animális magnetizmus :: életerő akkumulátor | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huegységes teret képez, és közvetít minden áramlást legyen az akár a csillagok és a Föld közötti, akár élőlények közötti áramlás".
...így, az élő és élettelen testek feltölthetők ezzel a fluidummal, és hogy az anyagi testek képesek távolról hatást gyakorolni egymásra (!).
Ez valamilyen, az elektromágneses mezőhöz hasonló mező létezésének lehetőségét suggalta.

Mesmer egyben az Életerő-akkumulátor feltalálója is, mellyek segítségével az akkortájt csodálatos és megmagyarázhatatlan gyógyításokat is végezte. .

» További információk Mesmerről, a hipnózisról és a mágneses fluidumról...

Fel / Ugrás az oldal tetejére...


Reichenbach és az 'Od' / Ódai energia

 .
.

Karl von Reichenbach báró (1788 - 1869) az 1800-as évek közepén több mint 30 évet töltött a ,,mező"-vel való kisérletezéssel.
Ezt a mezőt ő "OD"-nak, "ódai mezőnek" vagy "ódai erő"-nek nevezte (az északi Isten, Odin nevéből származtatta).

Úgy találta, hogy sok olyan sajátosságot mutat azzal, amit James Clark Maxwell irt le a XIX.század elején.
Azt is tapasztalta, hogy sok tulajdonság kizárólag az ódai erő sajátja.

Megj.:
Mi, -Önökkel együtt- ma már tudjuk, hogy ugyanazt az energiát tanulmányozta és írta le, és ugyanarról a misztikus erőről és energiáról van szó mint Mesmer 'mágneses fluidum'-ja, Korschelt 'Nap éter'-je és Wilhelm Reich 'Orgon'-ja esetében.

Baron Karl von Reichenbach| ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huMegállapitotta, hogy a mágnes pólusai nem csupán mágneses polaritást mutatnak, de egy, az "ódai mezővel" kapcsolatos különleges polaritást is.
Más tárgyak, pl. kristályok is mutatják ezt a különleges polaritást anélkül, hogy maguk magnetikusak lennének.
Az ódai erő pólusai az érzékeny megfigyelő számára olyan szubjektiv sajátosságokat mutatnak, mint a "forró, vörös, kellemetlen" vagy a "kék, hideg/hűvös, kellemes".
Továbbá megállapította, hogy az ellentétes pólusok nem vonzzák egymást, mint az elektromágnesesség esetében.
Úgy találta, hogy az ódai mezők esetében a kellemes pólusok vonzanak, a tetszés vonzza a tetszést.
Ez egy nagyon fontos aurajelenség is, amint azt tudjuk.

Von Reichenbach báró vizsgálata tárgyává tette a Nap elektromágneses sugárzása és az ódai mező koncentrációja erősségének kölcsonhatását és a közöttük lévő kapcsolatot is.
Mérései azt mutatták, hogy az energiakibocsátás maximuma a spektrum vörös és kék-violaszin tartományában van, valamint, azt állította, hogy az ellenkező előjelű töltések különböző mértékű hideg/hűvös, és meleg érzetet keltettek, melyeket többszörös vakkisérletek sorozatával a periódusos táblázat negativ, illetve pozitiv elemeivel tudta kapcsolatba hozni.

Valamennyi elektromágnesesen pozitiv elem a vizsgált személyekben a meleg érzetét keltette, és kellemetlen érzést okozott, míg az elektromágnesesen negativ elemek a hűvös, kellemes oldalra estek, (kellemesnek bizonyultak), az elemek periódikus táblázatban elfoglalt helyének megfelelő intenzitással.
Ezek a hűvöstől a melegig változó érzékletek megfeleltek a spektrum vöröstől indigóig terjedő szinének.

Von Reichenbach úgy találta, hogy az ódai mező vezetékeken átáramlik, de a vezetési sebesség nagyon lassú.
Az általa vizsgált esetekben 4 m/s volt, és e sebesség inkább függött az anyag sűrűségétől, mint elektromos vezetőképességétől.
Továbbá, a testek ezzel az energiával éppúgy feltölthetőek voltak, mint elektromos árammal.

Más kisérletek azt demonstrálták, hogy e mező egy része egy optikai lencsével fókuszálható, akár a fény (!).
A mező más része a lencse körül áramlott, hasonlóan ahhoz, ahogy a gyertya lángja körülfogja az útjába helyezett tárgyat.

Az ódai mezőnek ez a maradék része a gyertyalánghoz hasonlóan reagál ha a légáramba teszik, ami azt sugallja, hogy összetétele gáznemű anyaghoz hasonló.
Ezek a kisérletek az életenergia-mező olyan sajátosságainak létezését mutatják, amelyekből arra következtethetünk, hogy ez az energia mind részecske, mind hullámtermészetű (!!).

.

» További információkért lásd a 'Karl von Reichenbach és az Ód' nevü oldalunkat...

Fel / Ugrás az oldal tetejére...


Edward Bulwer-Lytton: Vril

 .
.

Sir Edward Bulwer-Lytton, "Az eljövendő faj" (The Coming Race) című, 1871-ben -név nélkül- megjelentetett (egyfajta korai sci-fi stilusú) könyvében, részletes leírást ad egy Vril nevü energiafajtáról.

Edward Bulwer-Lytton: 'Vril'A Vril, egy mindent átható természeti erő, hatalmas energiaforrás, amit a "Vril-ya"-k -egy vízözön előtti civilizáció leszármazottai, egy felsőbbrendű faj- használnak, nemcsak -főleg- gyógyító célokra, hanem -néha- pusztításra is.

Szuper technológiájukat a vril erő működteti, ez a természetfeletti, látens energiaforrás. Képesek ezt az energiát puszta akaratukkal maximálisan uralni.
A "Vril"-t akarattal, koncentrációval vagy a vril-pálca (sima sétabotszerű tárgy) segítségével lehet működtetni.

A "Vril" a leghatalmasabb hatóerő minden anyag felett, legyen az élő vagy élettelen. Villámként ölhet, de gyógyíthat is, és feltöltheti az életerőt.

Bulwer-Lytton mélyrehatóan tanulmányozta a kabbalát, a mágiát és a rózsakeresztes filozófiát, okkult tudását felhasználva alkotta meg a "vril" szót.
A "vril" egyértelmüen a "virile" szó megrövidüléséből ered, ezt minden szótár úgy magyarázza, mint "nemzőképességet" (lásd még dr. Wilhelm Reich Orgone / Orgon-ját).

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére...


Korschelt és a 'Nap Étert sugárzó' készülék


Korschelt és a Nap Étert sugárzó készülék1897-ben Korschelt, aki Lvovban (Lemberg) -Wilhelm Reich szülővárosában- élt, megépíti a "Nap-Étert sugárzó készülékét", melyet -ő is- főképp gyógyításra, ill. terápiás / gyógyító célokra használt.

A gépezet egyben életerő-akkumulátornak is tekinthető.
Korschelt készülékét, annak tervei alapján, többen is megépítették és tesztelték (beleértve Karl Hans Welz-et is, napjaink egyik legnagyobb feltalálóját), és az igen jól működött.

Nagyjából, a késöbbi, Reich-féle "Orgone-ágyúhoz / Orgone pisztolyhoz (-orgone shooter- lásd alább)" hasonlóan használták.

Ugrás az oldal tetejére...


XX. századi tudományos megfigyelések


A XX. század elejéig a kisérleteket főleg úgy tervezték- és végezték, hogy az embereket és más testeket körülvévő energia-mező különböző sajátoságait tudják tanulmányozni, meg tudják figyelni és dokumentálni.


Kilner és az 'aura'


A XX.-ik század elején dr. William Kilner ezreken vizsgálta az emberekből kisugárzó energiát, az "aurát" -ahogy ő nevezte-.
Ő szintén orvos, mint sokan annyian, akik tanulmányozták ezt az energiát.

1911-ben közölte Kilner az Emberi Energiamezővel és egyben az ÉletErővel kapcsolatban folytatott tanulmányait.
Ebben az emberi energiamezőt színes fényszűrőkön és ernyőkön át vizsgálta.

Azt irta, hogy gomolygó ködöt látott az egész test körül, három rétegben:
a) egy kb. 0,75 cm vastag réteget, közvetlen bőrközelben, amit
b) egy páraszerűbb, 2,5 cm széles, a testre merőlegesen áramló réteg vesz körül;
c) valamivel távolabb egy külső fényesség, definiálatlan körvonalakkal, kb. 15 cm szélességben.

Kilner úgy találta, hogy az "aura" külleme életkortól, nemtől, mentális képességektől és egészségi állapottól függően személyről személyre változik.
Bizonyos betegségek mint foltok vagy szabálytalanságok mutatkoznak az aurában, ami Kilnert elvezette egy diagnosztikus rendszer kialakításához és kifejlesztéséhez.
Ez a diagnosztikus rendszer az aura színe, tömege és általános megjelenése alapján határozta meg az egészségi állapotokat.

Fel / Ugrás az oldal tetejére...

 .
Mottó
:
. életenergia & életerő & chi életerő "Minden ami létezik, az összes anyag / matéria, egy egyetemes és elsődleges szubstanciából ered; a fény éterből".
Nikola Tesla

Nikola Tesla: Fény éter


Nikola TeslaTesla (1856 - 1943) is, több más -inkább ismert- elfoglaltsága mellett, tanulmányozta ezt a misztikus energiát.

Nikola Tesla úgy gondolta, hogy az elektromos áram is, egy kissebb része, egy a nálánál is nagyobb, összefogóbb, "finomabb" és egyetemesebb energiának, és magára az áramra is úgy tekintett mint különböző nyomásállapotok alatti "éteri folyásra".

Azt állította, hogy az összes anyag és -általában- minden ami létezik, egy egyetemes és elsődleges szubstanciából ered, amit ő "fény éter"-nek nevezett.

Sajnos, az összes feljegyzések, az összes dokumentáció és a teljes berendezés (a benn lévő készülékekkel együtt) a New York-i laboratoriumát elpusztító tűzvész martaléka lett 1895-ben.

Fel / Ugrás az oldal tetejére...


Dr. Wilhelm Reich: Orgone / Orgon-energia


 . .

Dr. Wilhelm Reich a XX. század elején kezd érdeklődni az egyetemes energia iránt, amit ő „Orgone"-nak (ejtsd: orgon) nevezett.

Az emberi testben áramló Orgone (orgon-energia) áramlási zavarai és a pszichés, valamint testi betegségek közötti lehetséges kapcsolatokat kutatta.
Szerinte, a betegség nem más mint az orgon (orgon-energia) szintjének a csökkenése, vagy, minőségének romlása az emberi testben.

Wilhelm ReichReich kifejlesztett egy olyan pszichoterápiás modellt, amelyben a Freud féle tudattalant feltáró technikákat egyesíti a test Orgone-energiáinak természetes áramlását feloldó fizikai technikákkal.
E blokkok feloldásával Reich képes volt arra, hogy megtisztitsa a negativ mentális és testi állapotokat.

Reich 1930-tól az 1950-es évekig kora legfejlettebb elektronikájának és orvosi műszereinek felhasználásával kisérletezett ezekkel a technikákkal.
Azt figyelte meg, hogy ez az energia pulzál az égben és minden organikus és élettelen test körül.

Wilhelm Reich ezt a vitális energiát "orgon energiának" nevezte és tapasztalatai szerint az általa létrehozott és megépített orgon-akkumulátor ezt össze tudja sűríteni és fel tudja erősíteni.

Reich -többek között- egy sor különféle műszert készitett az Orgone-mező tanulmányozására.
Ezek egyike volt az az "orgon akkumulátor" (OrAc, azaz; Orgone acumulator) is, amely -szerinte- képes volt koncentrálni az Orgon-energiát, amit később Reich emberek és tárgyak Orgon-energiával való feltöltésére használt, ill. páciensei kezelésére és gyógyítására is.

Ez az akkumulátor több réteges, fém- és organikus szigetelőrétegek egymásra helyezésével készíthető, belül mindig fém van, kívül mindig szigetelővel végződik.
Az ebbe helyezett víz, állítólag, a Föld elektromágneses terében telítődik és egészségesebbé, antibakteriális tulajdonságúvá válik, kimutathatóan felgyorsítja a csírák fejlődését és az élő szervezetek enzim aktivitását.

Laboratóriumában, tudományos kisérletei alatt, megfigyelte, hogy egy vákuumtöltő cső lényegesen alacsonyabb potenciálon vezeti az elektromos áramot, ha előbb egy Orgon-akkumulátorba teszik és Orgon-energiával tőltik hosszú ideig.
Továbbá megállapitotta, hogy a radioaktiv izotóp nukleáris vesztesége nő, ha Orgon-akkumulátorba helyezik.

Speciális, nagy felbontóképességű mikroszkóp használatával megfigyelte a mikroorganizmusokból kisugárzó Orgone-energia pulzálását.

Wilhelm Reich bizonyította be elsőnek, hogy az Életerővel telített közegekben az elektroszkop mutatója jobban kileng.

Szerinte az orgon-energia általánosan jelenlévő elsődleges -primordiális- kozmikus energia, és felelős az ég színéért (az ég kékjéért), a gravitációért, a bolygókért és galaxisokért, a világért és -egyben- a politikai forradalmak születéséért és bukásáért, valamint közvetlen hatással van az emberi létre, az érzelmekre és a libidóra, valamint a szexualitásra, pld. a "jó" -extatikus- orgazmusért -is- felelős.
Reich, az orgazmus szóbol alkotta meg az "orgone" elnevezést.
Élőlényekben az orgont, bio-energiának vagy életenergiának nevezik.
Egyik oldalunkon több mint 100 nevét gyűjtöttük össze ennek a misztikus erőnek és energiának.

Reich ugyancsak állította, hogy az orgon-energia léte vizuálisan-, termikusan-, elektroszkópikus műszerekkel, ill. a Geiger-Mueller féle készülékkel egyértelmüen kimutatható és bizonyítható.
Viszont, csak az orgon-energiában igazán hívők (u.n. "orgonomisták", az orgon-tudományát kutatók) voltak képesek sikeresen kimutatni ezt az energia-formát, ill. jártak sikerrel a bizonyításaik során.

.


Wilhelm Reich és az Orgon-Akkumulátor (OrAc)

 .
.

Dr. Wilhelm Reich feltalált- és megépített egy u.n. orgon-akkumulátort, amivel ezt az energiát sűríteni, halmozni és -egyben- akkumulálni tudta.
Wilhelm Reich orgon-akkumulátor | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu A Reich tervezte készülék -az Orgone akkumulátor- (több)réteges felépítésű volt.
(Reich -ki német nyelvterületen nevelkedett és tanult- feltételezhetően -jól- ismerte Mesmer munkásságát, aki a XVIII-ik század végén, már megépített egy életerő-akkumulátornak nevezhető alkalmatosságot, amit szeánszokon -főleg- gyógyításra használt).

Ez az -orgone- akkumulátor jelentős haladást jelentett a Mesmer és Korschelt készülékeihez képest, ugyanis a váltakozó, réteges felépítésüknek köszönhetően növelték Életerő-akkumuláló képességét.

Reich pácienseit az Orgone akkumulátor belsejébe ültette, így kezelte- és gyógyította őket, míg Mesmer különböző vezetékeken keresztül, az Életenergiát elvezette, ill. pácienseihez továbbította.

Az orgon-akkumulátor belsejébe, különböző táplálék-forrást is behelyezett, különösen vizet (ivóvizet) amit orgon-energiával tőltött fel, és amit pácienseinek fogyasztania kellett.

.

» További információk Dr. Wilhelm Reich-ról, az Orgon-energiáról, a DOR-ról és az Orgon akkumulátorokról...

Fel / Ugrás az oldal tetejére... ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok

Az ÉletEnergia & ÉletErő... és a Radionika

Dr. Abrams és az Oscillosclast  |  Dr. Ruth Drown és George De La Warr Radionika készülékei


. .

Az elöző századforduló táján, ill. a '20-as és '30-as években, egy San Franciscó-i orvos, dr. Albert Abrams, foglalkozni kezd és tanulmányoz több fajta, nem hagyományos gyógyítási módszert.

Dr. Albert Abrams Kidolgozta az 'ERA'-t (Electronic Reactions of Abrams), mivel azt tartotta, hogy az elektronok alkotják az élet alapelemeit és egy sor készüléket épített amik ezen az elven alapultak (pld. a Dynomizer-t, a Reflexophone-t és a Radioclast-et).

Ezeknek eredményeként -is- megszerkeszti- és megépíti az Oscilloclast nevű készülékét, amit a radionika készülékek prototipusaként is elfogadhatunk.

Helyesen feltételezi, hogy léteznie kell valamilyen közegnek, mely készülékét -láthatatlan szálakkal- összeköti páciensével (lásd még "a Radionika rövid történetét" is).
Természetesen -ma már tudjuk-, hogy ez a 'mindent átható közeg', az Életenergia-mező volt .(!) .

» További információk Dr. Albert Abramsról...


A XX. század közepén dr. Ruth Drown és dr. George de la Warr kifejlesztették a Radionikát, a távolról mérés, diagnosztizálás és gyógyítás tudományát, amelyben az Életenergiát használták méréseikhez és a gyógyításokhoz.
További -bővebb- információk a "Radionika" oldalainkon találhatók...

Leghatásosabb munkáik azok a fényképek, ahol pácienseik haját antennaként használták. Ezek a fényképek az élő szövetben munkáló betegségformákat is kimutattak.

George DeLaWarr Radionika készüléke| ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Dr. George DeLa Warr radionika készüléke

» További információk a Radionikáról és a radionika történetéról...


Egy másik orvos (meeeeennyi orvos van ezen személyek között akik -kiemelten- tanulmányozták ezt az erőt & energiát... ;-)),  Dr. Zheng Rongliang, Kínában a Lanzhou Egyetemen mérte az emberi testből kisugárzó energiát, a Chi-t / Qi-t.
Biológiai detektorként egy levéleret használt, amit fotokvantum műszerhez kapcsolt.
Tanulmányainak eredményei azt mutatják, hogy a detektálórendszer a sugárzásra pulzálással válaszol.


Kirlian és a 'kirlian-képek'


Szemjon Kirlian | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huMegemlíthetjük még Semyon (Szemjon) Kirlian orosz kutatót is aki -a róla elnevezett- magas frekvenciájú fényképezéssel mutatta ki az aurát, mellyel képes volt az éterikus testről nagyon érdekes felvételeket készíteni.
Magas rezgésszámú kis / alacsony feszültséget vezetett egy üveglemezen és egy fényérzékeny filmen alumíniumlapba.

Kirlian kép: kez | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huEgy tárgyat, pl. kezet - erre a lapra helyezve elkészíthetővé vált a tárgy teljes fénykörének a felvétele.
A fotók olyan mintázatokat tükröznek, amilyen formában a vaspor rendeződik, ha mágneses térbe kerül.
Csak annyi a különbség, hogy az előbbiek sugaras szerkezetben helyezkednek el, és nem kapcsolódnak a pólusokhoz.

Bizonyos esetekben az ÉletEnergiát (Chi-t / Qi-t) mint mikrorészecskehullámot is detektálták.
A részecskék kb. 60 mikron átmérőjűek voltak, és 20-25 cm/sec sebességgel mozogtak.


Az A.S.Popov bioinformáció intézetének kutatócsoportja jelentette be azt a felfedezést, hogy az élő organizmusok energiarezgéseket bocsátanak ki, melyek frekvenciája 300-2000 nanométer között változik.
Ők biomezőnek vagy bioplazmának nevezték ezt az energiát.
Úgy találták, hogy a sikeres bioenergia átvitelre képes személyek biomezeje sokkal szélesebb és erősebb.


A fentebb felsorolt mérések az Életenenergiát részecske méretünek is mutatják, folyadékszerú mozgásúnak, mint a levegőt, vagy vízáramot.
Ezek a részecskék nagyon aprók, bizonyos kutatók szerint szubatomikusak.
Tőltött állapotban az apró részecskék felhőként együtt mozognak, és a fizikusok általában plazmának hívják őket.

A plazma bizonyos fizikai tőrvényeket követ, ami a fizikusokat arra készteti, hogy az energia és az anyag köztes állapota megnyilvánulásának tartsák.
Az ÉletErőt laboratoriumokban mért sajátosságai között sok olyat találunk, melyek az anyag egy 5. halmazállapotát sejtetik.

Fel / Ugrás az oldal tetejére...


Karl Welz és az ÉletEnergia Készülékek
ÉletErő Generátor & ÉletEnergia Generátor (Chi Generátor & Prána Generátor & Orgon Generátor)


Karl Hans Welz feltalálja és megépíti az első Életenergia Generátort

 . .

A '90-es évek végre meghozták a várva várt áttörést, a régota vágyott felfedezést: az ÉletEnergia Generátorok feltalálását!
Figyelem: itt életerő generátorról- és nem akkumulátorról beszélünk!

Több mint 30 éves kutatói és fejlesztői munka után, Karl Hans Welz feltalálja és megépíti az első ÉletEnergia Generátort, mely Életerőt fejleszt-, és generál, illetve Életerőt és Életenergiát sugároz!
És teszi ezt állandóan, szüntelenül és folyamatosan, megállás és szünet nélkül.

.

TC 99 strukturális kapcsolat transzfer korongpár | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

 . .

Egy újabb, nagyon fontos és lényeges felfedézés követte mindezt: az ÉletEnergia-átvitel, átadás és átsugározásról alkotott új elmélet, a "Hiper-Tér" elve és elmélete, valamint a "strukturális kapcsolatok" elmélete és teorémája.

Ezzel párhuzamosan, kidolgozza elméletét, a Hiper-Tér elméletet (melyet a Hiper-Tér matematika segítségével dolgozott ki és bizonyított be) az Életerő tanulmányozásával és működésével kapcsolatosan, ill. ezen energia (bármely távolságra való, veszteség nélküli) transzferálhatóságára vonatkozóan.

Ez úton, egyúttal tapasztalhatóvá vált a spirituális személyek és mágusok által mindig is -jól-ismert igazság, éspedig;
hogy az Életerő távolságtól függetlenül áttranszferálható, tovább-sugárzik és átadódik megfelelő strukturális kapcsolatok / strukturális kapcsok révén.

Ezt bizonyítja a bámulatos Életenergia Transzfer Teszt-ünk is, melyet -reméljük- (már) Ön is elvégzett.
  Elvégzett ??   :-)

Welz úr rájött, hogy az Életerő-, Életenergia, ill. Orgone (orgon-energia) bármely távolságra átvihető, átsugározható és átvetíthető illetve áttranszferálható u.n. "strukturális kapcsolatok" (szerkezeti-, összekötő kapcsok) segítségével.

.

EPG 1100 Életenergia Generátor ÉletEnergia Készülék (Orgon Generátor) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

 . .

Egy évre rá, hogy feltalálja és megépíti az első ÉletEnergia- és Életerő Generátort (1991), Karl felfedezi és megalkotja az eddigi leghatékonyabb ÉletErőt akkumuláló anyagmátrixot, mellyel kisméretü, de rendkívül erős és hatékony, jól működő, dinamikus ÉletErő Generátorokat tud építeni.


És újra történelem írodott...


Ezt a speciális anyagokat is tartalmazó anyagmátrixot Welz Orgonite™-nak (ejtsd: orgonit) nevezte el.

Megj.:
Ennek egyik régebbi, valamint "butított" és egyszerübb változata (melyet a feltaláló tett nyilvánossá) kering az interneten mint az orgonit-medálok és orgonit-akkumulátorok(!) alapanyaga.

A laboratoriumában való tudományos kutatások révén, ill. az Orgonit speciális anyag-mátrix folyamatos tökéletesítése következtében, egyre erősebb és hatékonyabb ÉletErő Generátorok, ill. ÉletEnergia Készülékek megépítését tette számára lehetővé.


Egy újabb fontos lépés: Jelátvitel  |  Signal transmission


Továbbá; még 1997-ben sikerült géptől géphez, minden emberi "érzékelő" igénybevétele nélkül, csak Életenergiát, ill. az ÉletEnergia & ÉletErő-mezőt használva és alkalmazva, jeleket, jelzéseket küldeni az Atlanti Óceánon túlra.
S amint ez várható volt, nem kellett használni semmiféle külön erősítőt vagy amplifikátort.
(A jelzések transzferének problémája -hála kreatívitásának és intenziv kisérletezéseinek- három évvel korábban már megoldódott).


Ez megint egy "első alkalom" volt az emberiség történetében...

Megj:
Welz úr 2001-ben ezt a kísérletet megismételte az én segítségemmel, és -újra- tökéletesen működött !!

Ahogy 'első alkalom' volt az is, hogy valaki öt bellítási lehetőséggel való számítógépes radionika programot modellezett és szerkesztett meg. Karl az első programjait Pascal-, ill. Visual Basic programózási nyelveken írta.


Ismét egy újabb mérföldkő:
a negatív, 'rossz' orgon-energia (DOR - Deadly ORgon) átalakítása pozitív, jótékony orgon-energiává (POR - Positive ORgon)


Welz
arra is rájön, hogy a pulzáló Orgon-energia (amit csak egy Életerő-Generátor fejleszthet és tud létrehozni!) a statikus, negatív "halott orgone -t és rossz orgon-energiát" (DOR-t; Deadly ORgon - ahogy Wilhelm Reich nevezte) újra élő, dinamikus, jótékony és pozitív orgon-energiává változtatja.
A pulzáló Orgon-Generátor® & ÉletEnergia Készülék közelében a DOR-generátor által kibocsátott DOR maga is pulzálni -vibrálni, rezegni- kezdett: elveszítette poshadt lanyhaságát és áporodott statikusságát, és azonnal pozitív és jótékony orgon-ná (orgon-energiává) változik. (!!)

Az “orgon akkumulátorok meghibásodásának”, vagyis elromlásának nagy és akkút -addig, megoldhatatlan- problémája, illetve hibás működésük — amit a DOR okoz — a történelemben először volt ellensúlyozva és semlegesítve !


Vízoptimalizálás


2002-ben Karl feltalálja-, kifejleszti- és megépíti az első víz- és táplálék energizáló és optimalizáló ÉletEnergia Készüléket.
Ez a készülék nemcsak visszahelyezi az eredeti -energetikai- állapotába a vizet azáltal, hogy megszünteti és semlegesíti a vízben található -és esetleg benne lévő- káros információkat, hanem újraélénkíti azt, revitalizálja és feltőlti pozitív, vitális és jótékony ÉletEnergiával és ÉletEerővel is.

Ez az -újabb- forradalmi eszköz új dimenziót nyitott ezáltal a vízenergizálás, vízaktiválás és vízoptimalizálás -eddig ismeretlen- terén.

Rá egy évre, 2003-ban továbbfejleszti ezt a speciális anyagmátrixot -az Orgonit™-ot-, így ÉletErő Generátorai, és ÉletEnergia Készülékei még erősebbek, tökéletesebbek és hatékonyabbak lesznek.
Az újabb -speciális- anyagmátrix neve: Super-Orgonite™ (Szuper-Orgonit), mely sokkal erősebb és hatékonyabb az elözőnél, így -értelemszerüen- még erősebb és még hatékonyabb ÉletErő Generátorok megépítését teszi lehetővé.


Jelenleg Karl Hans Welz úr, aki -egyben Rhuna Nagymester is- számos, széles körű szolgáltatást nyújt, így többek között még mindig tanít, gyakorlati -fehér- mágiával is foglalkozik, kurzusokat, előadásokat és konzultációkat tart, valamint kutató munkát is folytat, mivel laboratóriumaiban a tudományos kutatás most, a jelen pillanatban is folyik.

Karl Welz hozzájárulása korszakalkotó felfedezése révén és az Életenergia Készülékek segítségével, több tízezer ember sorsán segített, életük -szinte- minden területén.

.

» További információk Karl Welzről, az ÉletErő Generátorról és az Orgonit-ról...

Fel / Ugrás az oldal tetejére...


Mérföldkövek az ÉletEnergia tudományos kutatásában, valamint az ÉletErő Generátorok és ÉletEnergia Készülékek feltalálásához


ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia Franz Anton Mesmer és az 'Animális magnetizmus'
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia Karl von Reichenbach és az Od
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia Korschelt és a 'Nap Éter' sugárzó készülék
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia Kilner és az 'Aura'
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia Abrams és az 'Oscillosclast', ill. Ruth Drown és George De La Warr Radionika készülékei
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia Dr. Wilhelm Reich Orgon-energiája és az Orgon-akkumulátorok (OrAc)
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia Karl Hans Welz; Chi Generátor & Prána Generátor & Orgon Generátor, a 'strukturális kapcsolatok' elmélete, orgonit® & super-orgonite®   -->   integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek


Ugrás az oldal tetejére... | OrgonitT :: ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: SuperOrgoniteT


Források:
Karl Hans Welz: Orgone Energy and Life Force, LifeEnergy & LifeForce History, Wilhelm Reich & the Orgone accumulator.
Barbara Ann Brennan: Hands of Light - A guide through the human energy field.
(Magyarul "Gyógyító kezek" címmel jelent meg).
Wikipedia, stb.
Lásd még az 'Ajánlott irodalom' oldalunkat.
Fordítás, átdolgozás és szerkesztés: © Dézsi Sándor, 1998 - 1999, 2001-2003, 2004-2010, 2012 - 2021. Minden jog fenntartva! Copyright ©


  .    

Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő „Semmi nem változtatja meg jobban az életünket, mint az önmagunknak feltett kérdések.”
Greg Leroy


  .    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő A 'Techno-Mágus' egy új kor kitünő és hatékony mágusa, mely -hagyományos / tradiciós, de- elavult eszközök helyett, csúcstechnológiát használ: ÉletEnergia Készülékeket és -számítógépes- Manifesztációs Radionika Programokat!


  .  
.

ÉletEnergia & ÉletErő
Integrált ÉletErő Generátorokkal működő -eredeti- ÉletEnergia Készülékek


Létezik
egy mindig-, mindenhol jelenlévő -teremtő- ÉletERŐ, egy mindent átható- és körülölelő ENERGIA, mely mindenkinek a rendelkezésére áll, mely -végtelen- lehetőséggel szolgál minden- és mindenki számára, ÉletEnergia Készülélek | Radionikaés melyet tudatosan felhasználva nagyban elősegíti a sikert, a személyiségfejlődést, valamint a vágyott -és programozott- célok elérését és megvalósítását.

Performens -csúcstechnológiájú- Készülékeink, Életenergiát és Életerőt generálnak- és sugároznak. Teszik ezt állandóan és folyamatosan, megszakítás nélkül, hatótávolságtól függetlenül!

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet, működtesse folyamatosan, és -ezáltal- vegye át- és használja fel előnyére -tudatosan és aktívan!- minden cselekedetében a Készülékek által kisugárzott kreatív, pozitív és vitális Életenergiát & Életerőt!

Életenergia Készülékek: életerő és vitalitás Önnek és szeretteinek, az Ön -pozitív és kreatív- gondolatainak, manifesztációjuk, ill. megvalósulásuk érdekében, valamint, sikerének-, vágyainak és -kitűzött- céljainak az eléréséhez!


  .    

Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő"Az egészséges, építő, harmonikus gondolatok egyensúlyt hoznak létre szervezetünkben, éppúgy mint körülményeinkben".
Szepes Mária


  .    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Kapcsolt be készüléked és vedd át -tudatosan- a generált ÉletEnergiát és ÉletErőt, és használd is fel -ugyancsak tudatosan- bármely általad választott tevékenységben !! És... ne felejts el mosolyogni! Szerényen és udvariasan, de, mosolyogj, hisz tudod, hogy mostantól mindig veled az Univerzum hatalmas ereje!


  .    


Rövid történeti áttekintés az ÉletEnergiáról és ÉletErőről


Kis történelmi bevezetés


prana, mana, chi, ki, Nap-Éter (Korschelt), Ód / ód- Ódai -Ódikus- Érő (Baron von Reichenbach), Animális -állati- Magnetizmus vagy Mágneses Fluidum (Mesmer), Orgon / Orgone (Reich), Aura (Kilner), X-Erő (L.E.Eeman), Elan Vital (Henri Bergson), Bioenergia (gyógyítok), bioplazma (orosz kutatók), Pszichikai (pszihikus) Erő (mágusok), Univerzális Életerő, Egyetemes Életenergia, Egyetemes Alkotó Energia, Kozmikus Erő, Fényenergia, Fehér Fény, Mentál Erő, Asztrál Fény  A keleti nyelvek különbözőképpen nevezik ezt az energiát, amely szüntelenül kering, bennünk- és körülöttünk, és amely nemcsak testünket és környezetünket, de az egész világegyetemet -is- átjárja és áthatja.

Például a hinduk PRANA / PRÁNÁ-nak, a kínaiak CHI / CHÍ / QI / CSI-nek, a japánok KI / KÍ / KHÍ-nek, a polinézok pedig MANA / MÁNÁ-nak hívják ezt a mindent átható kozmikus energiát.


yoga | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huprana, mana, chi, ki, Nap-Éter (Korschelt), Ód- Ódai - Ódikus- Érő (Baron von Reichenbach), Animális -állati- Magnetizmus vagy Mágneses Fluidum (Mesmer), Orgon / Orgone (Reich), Aura (Kilner), X-Erő (L.E.Eeman), Elan Vital (Henri Bergson), Bioenergia (gyógyítok), bioplazma (orosz kutatók), Pszichikai (pszihikus) Erő (mágusok), Univerzális Életerő, Egyetemes Életenergia, Egyetemes Alkotó Energia, Kozmikus Erő, Fényenergia, Fehér Fény, Mentál Erő, Asztrál Fény  Az ősi, 5000 évnél is régebbi indiai / hindu (szanszkrit!) spirituális hagyomány egy PRANA-nak nevezett egyetemes energiáról beszél, melyet minden élet alapvető alkotórészének és forrásának tekint.
A Prana (ejtsd: prána) szó fordítása: "abszolut energia".
A Prána az élet lélegzete, mely mindent átjár, minden formán és testen átáramlik és életet lehel beléjük.
Lásd még a Diozófiai értekezést a "Tatvasz elmélet"-ről is.
A Pranayama és a Jóga (Yoga) a Prana / Prána ismeretéből fejlodött ki. 


prana, mana, chi, ki, Nap-Éter (Korschelt), Ód- Ódai -Ódikus- Érő (Baron von Reichenbach), Animális -állati- Magnetizmus vagy Mágneses Fluidum (Mesmer), Orgon / Orgone (Reich), Aura (Kilner), X-Erő (L.E.Eeman), Elan Vital (Henri Bergson), Bioenergia (gyógyítok), bioplazma (orosz kutatók), Pszichikai (pszihikus) Erő (mágusok), Univerzális Életerő, Egyetemes Életenergia, Egyetemes Alkotó Energia, Kozmikus Erő, Fényenergia, Fehér Fény, Mentál Erő, Asztrál Fény  A kínaiak már a Krisztus előtti 3. évezredben említést tesznek egy kozmikus, vitális energia létezésérol, melyet ők QI / CHI-nek (ejtsd: csí-nek) neveztek.
yin-yang | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Az Egyetemes Életerő energiája a Chi. (!)
Ez minden energia ősforrása és a létezés különböző területein, különböző frekvenciában- és frekvenciákon jelenik meg.
A CHI, az Életenergia, az Életerő, a kozmikus lélegzet, amely áramlásaival körülvesz bennünket.
Az élet megnyilvánulásának tudati síkja a magunkhoz vett és elraktározott Egyetemes Életenergia frekvenciájától függ.
A Chi képezi alapját a Feng Shui-nak is; ha pozitív, energiadús helyen élünk és -megfelelő- egyensúlyt teremtünk környezetünkben, még több energiát nyerünk, és ez hozzásegít, hogy megvalósítsuk álmainkat, és elérjük mindazt, amit célul tűztünk ki magunk elé.


chi | Életerő és Életenergia| ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huprana, mana, chi, ki, Nap-Éter (Korschelt), Ód- Ódai -Ódikus- Érő (Baron von Reichenbach), Animális -állati- Magnetizmus vagy Mágneses Fluidum (Mesmer), Orgon / Orgone (Reich), Aura (Kilner), X-Erő (L.E.Eeman), Elan Vital (Henri Bergson), Bioenergia (gyógyítok), bioplazma (orosz kutatók), Pszichikai (pszihikus) Erő (mágusok), Univerzális Életerő, Egyetemes Életenergia, Egyetemes Alkotó Energia, Kozmikus Erő, Fényenergia, Fehér Fény, Mentál Erő, Asztrál Fény A japánok KI-nek nevezték ezt az egyetemes energiát.
A KI -tehát- az ősi japán/nippon neve ennek a rejtett, mindent átható és mindenen áthatoló erőnek.
A japán eredetű szó jelentése: egyetemes-, tehát Isteni Életenergia.

Fel / Ugrás az oldal tetejére...


prana, mana, chi, ki, Nap-Éter (Korschelt), Ód- Ódai -Ódikus- Érő (Baron von Reichenbach), Animális -állati- Magnetizmus vagy Mágneses Fluidum (Mesmer), Orgon / Orgone (Reich), Aura (Kilner), X-Erő (L.E.Eeman), Elan Vital (Henri Bergson), Bioenergia (gyógyítok), bioplazma (orosz kutatók), Pszichikai (pszihikus) Erő (mágusok), Univerzális Életerő, Egyetemes Életenergia, Egyetemes Alkotó Energia, Kozmikus Erő, Fényenergia, Fehér Fény, Mentál Erő, Asztrál Fény  Az egész természetet átható Egyetemes Energia ideája, évszázadokon keresztül, sok spirituális szakembert és nyugati tudóst is foglalkoztatott.

Az általuk adott név általában az energia egyik aspektusának, tulajdonságának, illetve spektrumának a vizsgálatából ered:
Nap-Éter (Korschelt), Ód- Ódai -Ódikus- Érő (von Reichenbach báró), Animális -állati- Magnetizmus vagy Mágneses Fluidum (Mesmer), Orgon / Orgone | Orgon-energia (Reich), Aura (Kilner), X-Erő (L.E.Eeman), Vril (Bulwer-Lytton), Fény-éter (Tesla), Élan Vital (Henri Bergson), Bioenergia (gyógyítok), bioplazma (orosz kutatók), Pszichikai (pszihikus) Erő (mágusok), Univerzális Életerő, Egyetemes Életenergia, Egyetemes Alkotó Energia, Kozmikus Erő, Fényenergia, Fehér Fény, Mentál Erő, Asztrál Fény, stb., stb.
Egyik oldalunkon több mint 100 nevét gyűjtöttük össze ennek a rejtelmes energiának...


prana, mana, chi, ki, Nap-Éter (Korschelt), Ód- Ódai -Ódikus- Érő (Baron von Reichenbach), Animális -állati- Magnetizmus vagy Mágneses Fluidum (Mesmer), Orgon / Orgone (Reich), Aura (Kilner), X-Erő (L.E.Eeman), Elan Vital (Henri Bergson), Bioenergia (gyógyítok), bioplazma (orosz kutatók), Pszichikai (pszihikus) Erő (mágusok), Univerzális Életerő, Egyetemes Életenergia, Egyetemes Alkotó Energia, Kozmikus Erő, Fényenergia, Fehér Fény, Mentál Erő, Asztrál Fény   Paracelsus (1493-1541), a középkorban ezt az energiát "Illiaszter"-nek (vagy Muniának) nevezte, és azt állította róla, hogy élet-erőből és élet-anyagból áll.


prana, mana, chi, ki, Nap-Éter (Korschelt), Ód- Ódai -Ódikus- Érő (Baron von Reichenbach), Animális -állati- Magnetizmus vagy Mágneses Fluidum (Mesmer), Orgon / Orgone (Reich), Aura (Kilner), X-Erő (L.E.Eeman), Elan Vital (Henri Bergson), Bioenergia (gyógyítok), bioplazma (orosz kutatók), Pszichikai (pszihikus) Erő (mágusok), Univerzális Életerő, Egyetemes Életenergia, Egyetemes Alkotó Energia, Kozmikus Erő, Fényenergia, Fehér Fény, Mentál Erő, Asztrál Fény  Karl von Reichenbach báró (1788 - 1869) az 1800-as évek közepén 30 évet töltött az u.n. "mező"-vel való kisérletezéssel.
Ezt a mezőt ő "OD"-nak, "ódai mezőnek" nevezte.
Kimutatta, hogy a testek ezzel az energiával éppúgy feltölthetőek voltak, mint elektromos árammal.
Más kisérletek azt demonstrálták, hogy e mező egy része egy optikai lencsével fókuszálható, akár a fény (!).


prana, mana, chi, ki, Nap-Éter (Korschelt), Ód- Ódai -Ódikus- Érő (Baron von Reichenbach), Animális -állati- Magnetizmus vagy Mágneses Fluidum (Mesmer), Orgon / Orgone (Reich), Aura (Kilner), X-Erő (L.E.Eeman), Elan Vital (Henri Bergson), Bioenergia (gyógyítok), bioplazma (orosz kutatók), Pszichikai (pszihikus) Erő (mágusok), Univerzális Életerő, Egyetemes Életenergia, Egyetemes Alkotó Energia, Kozmikus Erő, Fényenergia, Fehér Fény, Mentál Erő, Asztrál Fény  Franz Anton Mesmer Párizsban kísérletezik az Életenergiával és Életerővel és folytat különböző kísérleteket ezzel a láthatatlan energiával, melyet ő "mágneses fluidum"-nak hívott, illetve "állati -animális- magnetizmusként" határozott meg.
Közölte, hogy az élő és élettelen testek feltölthetők ezzel a fluidummal, és hogy az anyagi testek képesek távolról -is- hatást gyakorolni egymásra (!).


prana, mana, chi, ki, Nap-Éter (Korschelt), Ód- Ódai -Ódikus- Érő (Baron von Reichenbach), Animális -állati- Magnetizmus vagy Mágneses Fluidum (Mesmer), Orgon / Orgone (Reich), Aura (Kilner), X-Erő (L.E.Eeman), Elan Vital (Henri Bergson), Bioenergia (gyógyítok), bioplazma (orosz kutatók), Pszichikai (pszihikus) Erő (mágusok), Univerzális Életerő, Egyetemes Életenergia, Egyetemes Alkotó Energia, Kozmikus Erő, Fényenergia, Fehér Fény, Mentál Erő, Asztrál Fény  Korschelt, Lvovban (Lemberg) építi meg a "Nap-Étert sugárzó készülékét", melyet -ő is- főképp gyógyításra használt.


prana, mana, chi, ki, Nap-Éter (Korschelt), Ód- Ódai -Ódikus- Érő (Baron von Reichenbach), Animális -állati- Magnetizmus vagy Mágneses Fluidum (Mesmer), Orgon / Orgone (Reich), Aura (Kilner), X-Erő (L.E.Eeman), Elan Vital (Henri Bergson), Bioenergia (gyógyítok), bioplazma (orosz kutatók), Pszichikai (pszihikus) Erő (mágusok), Univerzális Életerő, Egyetemes Életenergia, Egyetemes Alkotó Energia, Kozmikus Erő, Fényenergia, Fehér Fény, Mentál Erő, Asztrál Fény  Dr. Kilner ezreken vizsgálta az emberekből kisugárzó energiát / energia-mezőt, az "aurát".


prana, mana, chi, ki, Nap-Éter (Korschelt), Ód- Ódai -Ódikus- Érő (Baron von Reichenbach), Animális -állati- Magnetizmus vagy Mágneses Fluidum (Mesmer), Orgon / Orgone (Reich), Aura (Kilner), X-Erő (L.E.Eeman), Elan Vital (Henri Bergson), Bioenergia (gyógyítok), bioplazma (orosz kutatók), Pszichikai (pszihikus) Erő (mágusok), Univerzális Életerő, Egyetemes Életenergia, Egyetemes Alkotó Energia, Kozmikus Erő, Fényenergia, Fehér Fény, Mentál Erő, Asztrál Fény  Dr. Wilhelm Reich kora legfejlettebb elektronikájának és orvosi műszereinek felhasználásával kisérletezett az Életerővel & Életenergiával, vagy "Orgone"-al, (ejtsd: orgon), ahogy ő nevezte.
Azt figyelte meg, hogy ez az energia pulzál az égben és minden organikus és élettelen test körül.
Szerinte az Orgone (vagyis orgon-energia) általánosan jelenlévő elsődleges -primordiális- kozmikus energia, mely egyértemüen kimutatható és bizonyítható vizuális, termikus vagy elektroszkopikus műszerekkel, ill. a Geiger-Mueller féle készülékkel.


prana, mana, chi, ki, Nap-Éter (Korschelt), Ód- Ódai -Ódikus- Érő (Baron von Reichenbach), Animális -állati- Magnetizmus vagy Mágneses Fluidum (Mesmer), Orgon / Orgone (Reich), Aura (Kilner), X-Erő (L.E.Eeman), Elan Vital (Henri Bergson), Bioenergia (gyógyítok), bioplazma (orosz kutatók), Pszichikai (pszihikus) Erő (mágusok), Univerzális Életerő, Egyetemes Életenergia, Egyetemes Alkotó Energia, Kozmikus Erő, Fényenergia, Fehér Fény, Mentál Erő, Asztrál Fény  A Radionika is ezt az energia-mezőt használja átvívőként, ill. közvetítőként(!), ahogy több neves radionikával foglalkozó szakember is -mint például: Dr. Abrams, Ruth Drown, George DeLaWarr, T. Galen Hyeronimus, Dr. David Tansley, stb., megemlíti, ill. amit a '90-es években Karl Hans Welz be is bizonyított.


prana, mana, chi, ki, Nap-Éter (Korschelt), Ód- Ódai -Ódikus- Érő (Baron von Reichenbach), Animális -állati- Magnetizmus vagy Mágneses Fluidum (Mesmer), Orgon / Orgone (Reich), Aura (Kilner), X-Erő (L.E.Eeman), Elan Vital (Henri Bergson), Bioenergia (gyógyítok), bioplazma (orosz kutatók), Pszichikai (pszihikus) Erő (mágusok), Univerzális Életerő, Egyetemes Életenergia, Egyetemes Alkotó Energia, Kozmikus Erő, Fényenergia, Fehér Fény, Mentál Erő, Asztrál Fény  Az 1990-es évek elején Karl Hans Welz feltalálja és megépíti a világon az első ÉletEnergia Generátort, mely -állandóan és folyamatosan- ÉletErőt fejleszt-, generál, illetve sugároz, melynek tudatos felhasználása rendkívüli előnyöket bíztosít!


Fel / Ugrás az oldal tetejére... ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


Források:
Karl Hans Welz: Orgone Energy and Life Force, LifeEnergy & LifeForce History, Wilhelm Reich & the Orgone accumulator.
Barbara Ann Brennan: Hands of Light - A guide through the human energy field.
(Magyarul "Gyógyító kezek" címmel jelent meg).
Wikipedia, stb.
Lásd még az 'Ajánlott irodalom' oldalunkat.
Fordítás, átdolgozás és szerkesztés: © Dézsi Sándor, 1998-2003, 2004 - 2021. Minden jog fenntartva! Copyright ©

.
  .    

Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő "A ma tudománya, a holnap technológiája".
Teller Ede


  .    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Az ÉletEnergia Készülékek hozzásegítik, hogy -a szó legnemesebb értelmében-, saját sorsának kovácsa legyen, valamint életének írányítója és kormányzója!


.


Az integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek segítségével

    többek között......
  életenergia készülékek & életerő generátor csakra energizálás | csakra / chakra harmonizáció

Életenergia Készülékek & ÉletErő Generátorok | Manifesztációs Programok

        életenergia készülékek & életerő generátor vegye körül magát az Ön által választott, az Önnek legjobban megfelelő asztrológiai energiákkal :: Asztro-Dinamikus Manifesztáció (ADM)


életenergia & életerő & chi Az ÉletEnergia & ÉletErő áthidal minden / bármilyen távolságot ! Érzékelje és vegye át most Ön is -tudatosan-ezt a pozitív és jótékony energiát !
Annál is inkább, mivel most -még- ingyenes az  ÉletEnergia & ÉletErő Transzfer Teszt  »»


  .    

Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő "Utoljára mikor csináltál valamit először?"
Bob Proctor


  .    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Kapcsolt be készüléked és vedd át -tudatosan- a generált ÉletEnergiát és ÉletErőt, és használd is fel -ugyancsak tudatosan- bármely általad választott tevékenységben !!


  .    


életenergia készülékek Konzultáció, -szak-tanácsadás, coaching


Személyesen, on-line és/vagy telefonon keresztül is.
A konzultáció és tanácsadás alatt -természetesen, ha szeretné és igényli- egy erős ÉletEnergia Készülék + strukturális kapcsolat + Manifesztációs Radionika Program révén, feltőltjük Önt és/vagy valamely személyes értéktárgyát, ÉletEnergiával és ÉletErővel.
Termékbemutató esetén az összeg 2x69=138€, HD tipusú ÉletEnergia Készülékek esetében 3x69=207€!
Természetesen, azok akik Életenergia Készüléket rendelnek / rendeltek, a konzultáció teljes árának a felét visszakapják, ill. levonhatják rendelésükből.
Megj.: más árkedvezménnyel nem összevonható!
 99 €   69 € / 1 h
Euro (€) vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)

  .    

   

  .  

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő

ÉletEnergia Készülékek

ÁrLista / Rendelés


Az árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket / fuvardíjat és az ÁFA-t
Euro (€) vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)

Biztonságos -online- fizetés PayPal-al (bankkártyával is!)
.

AO 1100

AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló és optimalizáló Életenergia Készülékek
161 €

.

AO 3100


AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló és optimalizáló Életenergia Készülékek+AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló és optimalizáló Életenergia Készülékek+AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló és optimalizáló Életenergia Készülékek
483 €   455 €

.

AO 2000

AO 2000 Aqua Optimizer :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló Életenergia Készülékek
393 €

.

JU 99 CE

JU 99 CE (Chi Energizáló) :: Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék
171 €

.

JU 399 CE


JU 99 CE (Chi Energizáló) :: Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék+JU 99 CE (Chi Energizáló) :: Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék+JU 99 CE (Chi Energizáló) :: Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék
513 €  489 €

.

JU 1000 CE

JU 1000 CE - Junior 1000 Chi Energizáló | Chi AgyTréner & PszichoTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék
393 €

.

LPOG 2400 DL

LPOG 2400 DL Chi Agytréner & Pszichotréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék | Meditációs-, Relaxációs és re-Vitalizációs ÉletEnergia Készülék :: ElmeKészülék & ÉszGép
889 €

.

LPOG 2400 HD

LPOG 2400 HD | Low Pulse Orgone Generator 2400 Heavy Duty LifeEnergy & LifeForce Equipment
1 369 €

.

Performer 2400 HD

Performer 2400 HD
2 569 €

.

PFC 2000

PFC 2000 | Chi AgyTréner & ElmeTréner, valamint ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék
1 169 €

.

PFC 2400 HD


PFC 2400 HD (Chi Agytréner & Pszichotréner ÉletEnergia Készülék)


1 569 €

.

RAD 1000

RAD 1000 ÉletEnergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú Manifesztációs ÉletEnergia Készülék
393 €

.

RAD 2000

RAD 2000 ÉletEnergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék
969 €

.

RAD 2400 HD

RAD 2000 ÉletEnergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék, valamint Chi Agytréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék
1 969 €

.

RAD 5 / ATG 5

RAD 5 / ATG 5 ÉletErő Radionika tipusú Trend Generátor Manifesztációs ÉletEnergia Készülék
3 769 €

.

ATG 12 / ATGS 12000

ATG 12 / ATGS 12000: Asztro-Trend Generátor | ÉletErő Radionika tipusú Manifesztációs ÉletEnergia Készülék
13 299 €

Rendelje meg valamelyik készüléket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony pozitív ÉletEnergia & ÉletErő nyújtotta összes előnyéből !
» Kapcsolat / Rendelés »»
  .  


[ Jelenleg 18 személy nézi / böngészi ezt az oldalt, ill. az ÉletEnergia Készülékek online katalógusát ]
  .  


Chi
& Prána & Orgon-energia Generátorokkal® működtetett ÉletEnergia Készülékek

kiegészítői & tartózékai & kellékei


Az árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket / fuvardíjat és az ÁFA-t
Euro (€) vagy annak megfelelő Forint (HUF)


Adapter
/ hálózati csatlakozó

300mA: 10 € | 500mA: 15 € | 1000mA: 20 €


Strukturális kapcsok: Egyedi transzfer korongpárok | ÉletErő- & ÉletEnergia fokozók

.

TC 99

TC 99 Transzfer pár / egyedi transzfer konvex poliéder- és korongpár
49 €   46 €

.

RAOPTC

RAOPTC | Víz- és táplálék energizáláshoz ajánlott egyedi transzfer-korongpár Orgonit-ból
79 €   76 €

.

PBT 2400

PBT 2400 / PBT 2400 HD | ÉletEnergia erősíto- és ÉletErő-fokozó egyedi transzfer-korongal
139 €   136 €

.

PBTBH

PBTBH | ÉletEnergia erősítő- és nemivágy-fokozó egyedi transzfer-korongal
339 €


MANIFESZTÁCIÓS Radionika Programok

.

Asztro Dinamikus & Dinamikus Feng Shui   |   Fitness & Súlykontroll
Manifesztációs Radionika Program

Manifesztációs Radionika számítógépes Program | RI 2400 CDManifesztációs Radionika számítógépes Program | RI 2400 CD
élet-energia 199 €
Külön is rendelhetők különböző '-Mágikus- pecsétek és szimbólumok' (!)


-Mágikus- pecsétek és szimbólumok

.

Speciális specifikus frekvenciák

.

Mentál

Speciális specifikus frekvenciák | Mentál
19 €

.

-Mágikus- Szerelem

Speciális specifikus frekvenciák | -Mágikus- Szerelem
19 €

.

Fitness / Súlykontroll

Speciális specifikus frekvenciák | Fitness / Súlykontroll
19 €

.

Speciális specifikus frekvenciák

Mindhárom CD: 57 €  49 €Speciális ÉletEnergia & ÉletErő kellékek

Személyes Chi Kártya | ÉletErő kártya

Folytonos-, erős és pozitív ÉletEnergia fluxus; az Ön vitalitása és sikere érdekében!

Most a telefonján is !


Chi Kártya | ÉletErő kártya

9 €-tól

Chi kártyák »»  

Fel / Ugrás az oldal tetejére... Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek
  .  


» Rövid, tömör 'Használati útmutató' az ÉletEnergia Készülékehez, valamint a készülékek kellékeihez és tartozékaihoz »»


  .    


Ajánlott Készülékek

  .  


ÉletEnergia Készülékek :: ÉletErő Generátorok :: Radionika készülékek Radionika készülékek | Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek

:: Integrált ÉletErő Generátorokkal működő és ÉletErővel fokozott Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek :: Trend Generálás :: A Tudatos Teremtés Technológiája :: Programozott Manifesztáció :: Neuro-Kibernetikai Programozás™ »» Radionika készülékek | Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek

RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD
PFC 2000 & PFC 2400 | Sport Performer / Performer 2400
RAD 5 / ATG 5 | ATG 12 / ATGS 12000

Rendeljen , hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony ÉletEnergia & ÉletErő nyújtotta összes előnyéből !
» Kapcsolat / Rendelés »»


  .    


Kapcsolat / Elérhetőségek »

Üzenetküldés / E-Mail »»

Rendelés »
  »» ÉletEnergia & ÉletErő | Történelmi áttekintés ~


 « Elöző oldal ^ Fel, az oldal tetejére ^
^ Fel, az oldal tetejére ^
Page
Menu

Powered by CMSimple: Small, Simple & Smart, with no database! | Template: ge-webdesign.de

ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek  |  www.eletenergia.hu
Eredeti; ÉletEnergiát generáló Készülékek: ÉletErő és Vitalitás az Ön sikere érdekében!
~ www.eletenergia.hu ~
~ ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek & Orgonit | Már több mint 15 éve jelen a világhálón, az Önök szolgálatában. | ~ ÉletEnergia & É L E T E N E R G I A Készülékek ~ Biztosítson folyamatosan Erőt és Energiát (ÉletErőt és ÉletEnergiát!) építő pozitív gondolatainak megvalósulásuk érdekében! Vegye át- és használja fel tudatosan, valamint hasznosítsa legjobb belátása szerint a Chi & Prána & Orgon Generátorokból kisugárzott hatékony és folyamatos pozitív ÉletErő-fluxust! ~ É L E T E N E R G I A & ÉletEnergia Készülékek ~
(életenergia, élet energia, élet-energia, életerő, chi, qi, csí, prana, mana, orgon, orgone, bioenergia, orgonit, orgonite, készülék, generátor, radionika, agytréner, elmetréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, víz- és táplálékenergizálás, asztro-trend, techno-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, orgonenergia, orgon generátor, orgone akkumulátor, ÉLETENERGIA, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, életenergia, eletero, készülék, ÉLETERŐ, generátor, VÍZ ENERGIZÁLÁS, radionika, agytréner, chiagytréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, asztro-trend, techno-mágia,életerő-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, eletenergia, ÉletErő, ÉLETENERGIA)
:: ÉletEnergia :: ÉletEnergiát generáló Készülékek | Orgonit | Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia: ÉLETENERGIA Készülékek & ÉletErő Generátorok :: Bevezetés az Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia rejtelmeibe, az ÉLETENERGIA Készülékek, az Életerő -chi, prana, mágneses fluidum, od, orgon, orgone, bioenergia- Generátorok, valamint az Elmegépek, Chi-AgyTrénerek és PszichoTrénerek, ElmeTrénerek, az ÉletErővel működtetett Radionika Készülékek, ill. Manifesztációs- technikák és programok elméletébe és gyakorlati felhasználásában | www.eletenergia.hu ::
Orgonit / Orgonite | ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek | ÉletErő Technológia | Meditáció & Relaxáció: ElmeTrénerek, Chi AgyTrénerek & PszichoTréner Készülékek | Tudatos teremtés: Trend programozás & Manifesztációs Radionika Programok / Radionika készülékek | Mágikus Techno-Mágia | Víz- és táplálék-energizálás | Dinamikus Feng Shui
:: Víz- és táplálék-energizálás, optimalizálás és -energetikai-tisztítás | Meditáció & Relaxáció: Chi AgyTrénerek & PszichoTréner Készülékek | Trend programozás & Manifesztációs Radionika Programok: Radionika készülékek | Mágikus! Techno-Mágia (számítógépen futtatott Manifesztációs Programok segítségével) | Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+ | Orgonite & SuperOrgonite | ÉletEnergia & Életerő | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok -egyenesen a Feltalálótól!- | ÉletErő Technológia ::
# ÉletEnergiát generáló Készülékek: ÉletErő és Vitalitás az Ön -energetikai- biztonsága és -megérdemelt- sikere érdekében! #
[ www.eletenergia.hu / ÉletEnergia & ÉletErő | Történelmi áttekintés ~  { Kapcsolat | Elérhetőségek :: Üzenet | Email :: Oldaltérkép »» # 177735 - 3.80.3.192 :: (162.213.253.100) :: www.eletenergia.hu/EletEnergia---EletEro---Tortenelmi-attekintes-- | clouds_2colsR_960-hu | ÉletEnergia | EletEnergia .hu | eletenergia.hu {ŁCMSimple content--Ł | img:(abs):e-e--h/uf | pgs-h:(abs):e-e--h/uf} :: www.eletenergia.hu / ÉletEnergia & ÉletErő | Történelmi áttekintés ~ ]
Fel...