English / USA English / UK | GB Canada (english) English | Australia English | New Zeeland <<< Worldwide << || >> EU (European Union) >>> EU / European Union Ireland / Éire Limba română / România Hungarian / Magyar nyelvü


ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek

ÉletEnergia, ÉletErő és Vitalitás az Ön biztonsága és sikere számára!
Page
Menu
Menü
»» Rövid ismertető és bevezető az ÉletEnergia- & ÉletErő-Technológia elméletébe | Összegző / összefoglaló ~
Kapcsolat  /  Email  /  Online Chat  |  Katalógus  /  Árlista  |  ÉletEnergia Teszt  |  Hírlevél  |  Oldaltérkép  ~                                                                                                                        

Rövid ismertető és bevezető az ÉletEnergia- & ÉletErő-Technológia elméletébe | Összegző / összefoglaló ~


Rövid ismertető
  |   Bevezető   |   Összefoglaló
ÉletEnergia Készülékek -Árlista


  .    


:: Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek ::

~ Eredeti, a Feltaláló által, Super-Orgonit-ból gyártott  Chi / Qi / csí Generátorok & Prána Generátorok & Orgone / Orgon Generátorok -al (!) ~


  .    


Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő "A képzelőerő nem valami kiváltság, hanem az egészség forrása."
Ralph Waldo Emerson

  .    
hellblau | ÉletErő Generátor Eredeti WELZ -chi & prána & orgon-ÉletErő Generátorok®al működtetett ÉletEnergia Készülékek hellblau
» Ingyenes, egyedi és személyreszabott ÉletEnergia transzfer-teszt ÉletEnergia transzfer-teszt


Az ÉletErő Technológia
& ÉletEnergia Készülékek honlapja

  Új megjelenésben, bővített tartalommal, még több fontos és lényeges információval kiegészítve, sokkal gazdagabban...


Teremtő kreatív energiák
| ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő | Strukturális kapcsolat | Elmélet & Technológia | Gondolat / Manifesztáció | Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner Meditációs & Relaxációs ÉletEnergia ElmeKészülékek | Radionika & ÉletEnergia: Radionika Készülékek | TechnoMágia / Tudatos Teremtés | AquaOptimizer Víz- és táplálék energizáló és optimalizáló ÉletEnergia Készülékek | Dinamikus Feng Shui | Asztro-Dinamikus Manifesztáció / Asztro-Trend | Chi Kártya & ÉletErő Kártya | Kurzusok & Szemináriumok


Rövid -tömör- ismertető amiről ezeken a weboldalakon olvashat; az ÉletEnergiáról és ÉletErőről, az ÉletEnergi Készülékekről és ÉletErő Generátorokról, a'strukturális kapcsolatokról', a Chi Agytréner, ElmeTréner és PszichoTréner meditációs & relaxációs ElmeKészülékekről, a Radionikáról és az ÉletErő Radionika Készülékekről, az ÉletErő Mágiáról, TechnoMágiáról és Manifesztációs Programokról...


Chi / Qi / csí--, Prána-, Od-, Orgon / Orgone-energia,

ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek;

az Ön testi-, lelki- és szellemi fejlődéséhez,
anyagi- és spirituális gyarapodásához, jólétéhez,
egészségéhez, biztonságához, harmóniájához és sikeréhez !


Üdvözöljük
megújult honlapunkon, mely az ÉletEnergiáról, az ÉletErőről szól, ennek a jótékony, pozitív és vitális energiának, valamint kreatív- és teremtő erőnek a felhasználásáról, valamint az integrált ÉletErő Generátorokkal (Chi / Qi / csí Generátorokkal & Prána Generátorokkal & Orgone / Orgon-energia Generátorokkal) működő ÉletEnergia Készülékekről, melyek -folyamatosan- előállítani, generálni és -ki-sugározni tudják ezt a jótékony, pozitív és vitális Energiát, ill. kreatív- és teremtő erőt, melyet aztán felhasználhatunk minden tettünkben és cselekedetünkben, saját magunk -és szeretteink- javára-, hasznára- és előnyére, és, melynek segítségével (ahogy több nagy- és elismert tudós- és szakértő is kijelentette és megírta) megvalósíthatjuk vágyainkat és elérhetjük -kitűzött- céljainkat !

Biztosan állítjuk, hogy ezen oldalak figyelmes áttanulmányozása, kiszélesíti látókörét, így észreveszi a -mögöttes, sokszor rejtett- összefüggéseket, valamint, megváltoztathatja gondolkodásmódját, a sorsát és -egyben- magát az életét is.
Olvassa hát, és az itt tanultakat, használja fel bátran és alkalmazza élete bármely kívánt területén.


Az ÉletErő és ÉletEnergia, ill. az ÉletErő Generátorokkal (Chi / Qi / csí Generátorokkal & Prána Generátorokkal & Orgone / Orgon-energia Generátorokkal) működő ÉletEnergia Készülékek

egy -rejtélyes, misztikus- energia...,
  és... egy -csúcstechnológiai- készülék; mely hatékony felhasználásával-, és melyek -hathatós- segítségével könnyebben, gyorsabban és elegánsabban fejlesztheti önmagát-, és személyiségét, valósíthatja meg álmait, és érheti el -kitűzött- céljait.
Ezt nem -csak- mi mondjuk, hanem számos híres és elismert iró- és szakértő is határozottan állítja...
Rad 1000 Radionika készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Lásd alább... »»

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Rad 1000  |  Integrált ÉletErő Generátorral működő, 3 tárcsás Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék készülék, Szuper-Orgonit-ból készült dörzspaddal  +  PBT 2400 ÉletEnergia & ÉletErő erősítő és fokozó, egyéni transzfer koronggal


Teremtő -kreatív- energiák...


Mottó
:
"Az Energia minden, és minden Energia"™
Dézsi Sándor 


L
étezik egy egyetemes, teremtő, jótékony, pozitív kreatív Energia, amelyből minden dolgok vétettek, amely a maga eredeti alakjában áthatja és betölti az Univerzum terét, és amely -végtelen- lehetőséggel szolgál minden- és mindenki számára.

Alkalmazza-, használja fel, és hasznosítsa -tudatosan- az Univerzum kreatív energiáit !

CHI / yin-yang | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huEz az univerzális erő, az ÉletErő és az ÉletEnergia (azaz, más néven: chi / qi / csí, ki, mana, prana / prána, pneuma, od, orgon, elan-vital, bio-energia, magnetikus fluidum, kozmikus energia, aura, asztrál-fény, nullpont energia, x-erő, tachion energia, stb., stb. -minden ősi kultúra más-más névvel illette, valamint a nyugati tudományos kutatók által adott név az energia egyik aspektusának, illetve spektrumának a vizsgálatából ered) ...a lét alapja.

Minden ebből az energiából épül fel és ez hatja át.
Minden élőlény számára (lét)szükséges és -egyben- nélkülözhetetlen. Nélküle nincs élet és lehetetlen maga a létezés, valamint bármilyen fejlődés is.
Ez egy kozmikus energia és minden élet forrása.

A világon minden rezgés, vibrálás, a Világegyetem maga is egy végtelen, rezgő, pulzáló energiafolyam.  (!)

"Az (Élet)Energia volt, van, és mindig -is- lesz".


ÉletEnergia: a lét alapja és az élet üzemanyaga


Az ÉletEnergia & ÉletErő a lét- és az élet alapja, és minden -nemcsak mentális- cselekvés erőforrása.
Az Életerő & ÉletEnergia a cél, és a kívánt hatás (Trend) közötti hordozó, médium.

Az ÉletEnergia- és Életerő nélkül semmi sem jöhet létre és semmi sem manifesztálódhat az ő segítsége nélkül !

Nem lenne-e csodálatos, ha ezt az energiát, ezt a fontos és meghatározó erőt birtokolhatnánk?
De igen, persze, hogy az lenne!
Nos,... most végre megvan rá a -technológiailag is biztosított- lehetőség!!


Képzelje el...

Képzelje el, hogy bírtokában van annak az ERŐNEK, mellyel jövőjét és sorsát irányíthatja!


Ez az az energia, melynek segítségével -valamint, hathatós és tudatos(!) (fel)használásával- (szinte) bármit el lehet érni !

Amióta ember él a Földön, az ÉletEnergiát és az ÉletErőt ismerték és (fel)használták.

Ezt a kreatív erőt / energiát az emberiség tapasztaltabb -pszichikusan fejlettebb és szellemileg, spirituálisan magasabb szinten lévő- tagjai évezredek óta ismerték és -tudatosan(!)- felhasználták, még mióta az emberiség benépesítette e bolygót.

Úgy tartották -joggal-, hogy ennek a különleges energiának a -tudatos- felhasználásával és alkalmazásával, a -tudatosan cselekvő ember- mindent elérhet, amit csak akar, bármit megszerezhet amire vágyik, segítségével gyorsabban és könnyebben megvalósíthatja vágyait és érheti el -kitűzött- céljait, valamint válthatja valóra álmait.

Ez az a -misztikus és titokzatos- energia, melynek segítségével -szinte- bármit elérhet, bármi lehet, bármivé válhat és bármit bírtokolhat!

Ezt állítja több -neves- szakértő és író-, a témával foglakozó szakember is, mint: Charles F. Haanel, Wallace D. Wattles, Napoleon Hill, Brian Tracy, Bob Proctor, Deepak Chopra, Kurt Tepperwein, stb., stb.
(Lásd az 'Ajánlott irodalom' oldalunkat...)

"Ha tudjuk, hogyan kell hatékonyan energiát létrehozni, tárolni és kiárasztani/kisugározni, akkor bármilyen vágy/gazdagság elérhetővé válik. ...Amikor ez az energia felszabadul, mederbe terelhető és bármilyen kívánság megvalósítására alkalmas".
Deepak Chopra: The seven spiritual laws of success | A siker 7 spirituális törvénye / Az élet hét törvénye (Édesvíz Kiadó)

Azt azért mi halkan hozzátennénk, hogy... -természetesen- az ésszerüség határain belül, ill. realitás talaján maradva...  :-)


Az ÉletEnergia & ÉletErő különböző- és sokrétü felhasználása


Az Életerőt és az ÉletEnergiát az emberiség, a történelme alatt, és fejlődése során, sok mindenre és sokféleképpen használta fel, valamint igen széles körben is alkalmazta, többek között:

-főleg- gyógyításra, öngyógyításra, (táv)energizálásra, ön- és személyiségfejlesztésre, teremtésre / kreációra, manifesztációs technikák kivitelezésére, mágikus operációkban és cselekedetekben, célok elérésére és megvalósítására, alkotásra, a művészetekben, LPOG 2400 DL ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülék | Meditáció & Relaxáció & re-Vitalizáció | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huharcokban-, küzdelemben-, (nemcsak távol-keleti) küzdő sportokban, sportteljesítmények -és a kitartás- fokozására, karrier-építésre, karizmára, telepátiára, gondolatátvitelre, ESP-re (Extra Sensory Perception, azaz: Extra Szenzoriális Percepció-, ill. Projekció, ill. ÉKÉ - Érzékeken Kivüli Észlelés-, Asztrál Projekció), mezőgazdaságban, stb., stb.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok LPOG 2400 DL ChiAgytréner & ElmeTréner & PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülék  |  Meditáció & Relaxáció & re-Vitalizáció | Memória-bővítés & Gyorstanulás | Extrém-alcsony frekvenciák technológiája

Felhasználási területe e jótékony energiának szinte végtelen, lehetőségei nincsenek semmilyen módon korlátozva, így -mondhatni- szinte végtelenek, csak a felhasználok fantáziája és a felhasználókban lévő -belső- korlátok szabhatnak határt hatékonyságának és felhasználási területüknek. (!)


Idézet / Mottó
:
életenergia & életerő & chi életerő "Isten úgy VAN, hogy nincs...."
  Egy 'szellemtudományi kutató'
    "Isten VAN. Ő -a- VAN."
        Ugyanaz a 'szellemtudományi kutató'

check | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

TŐLTÖDJÖN FEL JÓTÉKONY POZITÍV ÉLETENERGIÁVAL!

Emelje meg- és emelje fel rezgésszintjét!


Hogyan juthatunk hozzá ehhez a jótékony, pozitív és vitális egyetemes energiához, hogyan vonzhatjuk magunkhoz, hogyan vehetjük fel, és hogyan töltődhetünk fel vele ?
Ez -általában- kétféle módon lehetséges: közvetve és/vagy közvetlenül.

Shiva | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huKözvetve átvenni, többféleképpen is lehetséges:
táplálék formájában, friss ivóvízből, a -tiszta, oxigéndús- levegőből, a napfényből, a természetből, stb., stb.

Léteznek különböző metódusok, technikák és gyakorlatok, melyeket direkt erre a célra dolgoztak- és fejlesztettek ki, hogy sikerüljön magunkhoz venni, magunkba tartani és keringetni ezt az energiát, ahhoz, hogy -a későbbiekben- fel lehessen használni, mint pld.: a chi-kung / qi-qong, tai-chi, rei-ki, yoga, pranayama, kahuna, légzésgyakorlatok, meditáció / relaxáció, -különböző- mágikus gyakorlatok- és programozások, vizualizációs technikák, pórus légzés, tatvasz-gyakorlatok, stb., stb.

Ezek mind közvetett (azaz; indirekt) módozatai az életerő- és az életenergia fel- ill. átvételének, valamint a bírtoklásának.

Ahhoz, hogy valaki érdemben hatásosan saját magában tudja akkumulálni, megtartani, majd -utána- fejleszteni, és kisugározni tudja az ÉletEnergiát, (vagy -akárcsak- vezetékként használva testét a rajta keresztül átfolyó ÉletErő számára), -sajnos- hosszú évekre, megfelelő "szakmai" ismeretekre (jobb esetben egy tanítóra, mesterre, guru-ra) van szüksége, megfelelő táplálkozásra, megfelelő életmódra, tapasztalatra és -komoly- elszántságra mindaz iránt, amire -őszintén- elkötelezte magát.

Viszont, azok, akik gyors sikereket és tartós -pozitív- eredményeket akarnak elérni, az ÉletEnergia Készülékeket használják ! RAD 2400 HD: Életerővel táplált és fokozott Radionika Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  RAD 2400 HD: Integrált ÉletErő Generátorral működő, Életerővel táplált- és fokozott Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék  |  Trend Generálásra, tudatos teremtésre és manifesztációra, valamint Neuro Kibernetikus Programozáshoz™ ajánlott

Ebben az esetben, közvetlen és direkt az (élet)energia átvitel- és átvétel, a -beépített ÉletErő Generátorokkal rendelkező és működő- ÉletEnergia Készülékekből, (valamint -egyben- sokkal könnyebb, sokkal egyszerübb és sokkal hatékonyabb módja az ÉletEnergiával való jártasságnak!)

 Világviszonylatban egyedülálló, a legelőrehaladottabb és leghatékonyabb tehnológia az energizálás, relaxáció- és meditáció, az önprogramozás, önsegélyzés, az önmegvalósítás és a személyiségfejlesztés terén.
Nincsenek még ilyen hatékony és performens készülékek a világon, melyek ugyanazt tudnák, és ugyanazokat az előnyöket nyújtanák, mint a WELZ-tipusú eredeti ÉletEnergia- és Életerő Készülékek ! 

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok

ÉletErőt- és ÉletEnergiát (chi-t / qi-t, práná-t, od-ot, orgon / orgone-energiát) generáló-, fejlesztő- és sugárzó berendezések:
  ÉletErő Generátorok  és

ÉletEnergia Készülékek

...életerő és vitalitás, egy egyszerü és elegáns, könnyed mozdulattal és kattintással !


Az ÉletEnergia és Életerő felvételnek- és felhasználásnak a legegyeszerübb, a legelegánsabb és -egyben- a leghatékonyabb(!) módja -immár 1992 óta, amikor is Karl Hans Welz feltalálta az ÉletEnergia Generátorokat-, az ÉletEnergia Készülékek segítségével lehetséges, melyek állandóan és folyamatosan fejlesztik- és előállítják a számunkra oly szükséges- és lényeges, erős ÉletEnergia-mezőt, melyet fel tudunk használni -legjobb tudásunk és belátásunk szerint- minden cselekedetünkben, összes tevékenységünkben, hogy hasznunkra legyen- és -egyben- előnyünkre váljék !

Az ÉletEnergia Készülékek, nemcsak, hogy a nap 24 órájában fejlesztik- és generálják az Életerőt és az ÉletEnergiát, hanem -egy megfelelő strukturális kapcsolat segítségével-, eljuttatják azt, bárhová, ahova szeretnénk, így most Önhöz is, hogy kipróbálhassa és -tudatosan- érzékelhesse.

Így az ÉletEnergia Készülékéből kiáramló jótékony, kreatív, pozitív és vitális ÉletEnergiát & ÉletErőt, bárhol magéhoz tudja, venni, bárhol -fel-használhatja, bárhol is tartózkodik e fölgolyón, attól függetlenül, hogy ÉletEnergia Készüléke hol üzemel -otthonában vagy iroájában- attól függetlenül, hogy 50 méter távolságra, vagy 5 ezer km (kilométer) távolságnyira van készülékétől.RAD 5 Trend Generátor Életenergia Készülék - (Trend-Management)

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  RAD 5 Trend Generátor ÉletEnergia Készülék (Trend-Management) |  5 db. külső, szuper-erős, Szuper-Orgonit-ból lévő ÉletErő Generátorral, 5 x 3 tárcsával (a különböző radionika arányok és beállítások kieszközölésére), -ugyancsak- Szuper-Orgonitból készült dörzspaddal, a megfelelő radionika arányok könnyebb- és gyorsabb levétele érdekébe

Ha MOST ki szeretné próbálni, -hogy megbizonyosodjon erről, és -egyben- az állításaink igazáról és valóságáról-, kérjük, látogassa meg  a   '» Transzfer Teszt az ÉletEnergia tudatos érzékeléséhez és -bármely- távolságra való kisugárzásához' Teszt az ÉletEnergia tudatos érzékeléséhez | ÉLETERŐ-TECHNOLÓGIA & ÉLETENERGIA KÉSZÜLÉKEKTeszt az ÉletEnergia tudatos érzékeléséhez | ÉLETERŐ-TECHNOLÓGIA & ÉLETENERGIA KÉSZÜLÉKEKTeszt az ÉletEnergia tudatos érzékeléséhez | ÉLETERŐ-TECHNOLÓGIA & ÉLETENERGIA KÉSZÜLÉKEK oldalunkat, és végezze el ezt az egyedi, ingyenes és csodálatos Teszt-et az Életerő átsugárzásra, és az ÉletEnergia -tudatos- érzékelésére!

Bebizonyítjuk Önnek, ezzel a 'Teszt'-el, hogy az ÉletEnergia- és az Életerő létezik, működik, és bármely távolságra át- és kisugározható, így -ezáltal, egyben- érzékelni fogja működése közben!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok

ÉLETERŐ-TECHNOLÓGIA™   &   ÉLETENERGIA KÉSZÜLÉKEK®

ÉLETERŐ-TECHNOLÓGIA™ & ÉLETENERGIA KÉSZÜLÉKEK™  a testi-, lelki- és szellemi harmóniáért, egyensúlyért és összhangért   ÉLETERŐ-TECHNOLÓGIA™ & ÉLETENERGIA KÉSZÜLÉKEK™
ÉletEnergia Készülékek valamint, az anyagi és érzelmi bőségért, a kiteljesedésért és a teljesség eléréséért ÉletEnergia Készülékek


Milyen -további- előnyök származnak az ÉletEnergia Készülékek használatából?

azaz; "Mit tehetnek még az ÉletEnergia Készülékek Önért?"


ÉLETERŐ-TECHNOLÓGIA™ & ÉLETENERGIA KÉSZÜLÉKEK™ Tézisek és kijelentések:
1. Az ÉletEnergia- és az Életerő valós és létezik, valamint; működik és hat.
2. Az ÉletEnergiát- és az Életerőt az emberiség, történelme során igen széles körben, sokrétűen, és igen sok mindenre (fel)használta, -ma is- használja, és használni fogja a jövőben is.
3. Az ÉletEnergia Készülékek -integrált ÉletErő Generátoraik révén- állandóan és folyamatosan ÉletEnergiát & Életerőt generálnak- és sugároznak.
=> Következtetés? Önre bízzuk, hogy levonja a konzekvenciát...

Mivel az ÉletErő & ÉletEnergia felhasználási és hasznosítási területe -szinte- végtelen, így -egyben- az ÉletEnergiát generáló- és sugárzó Készülékeké is az, csak a készüléket üzemeltetők egyéni fantáziája és képzelőereje szabhat határt -fel-használási lehetőségeiknek !!

A határokat -és korlátokat- csak Ön szabja meg -és állítja fel- saját magának.
(lásd a fenti téziseket is...)

Az ÉletEnergia & Életerő Készülékek segítségével kezébe veheti -saját- sorsa írányítását, tudatosan alakíthatja azt, és ura lehet életének.
Bíztosíthatja az az annyira szükséges plusszt (többlet-energiát és vitalitást), hogy mindezeket megvalósíthassa.

Az ÉletEnergia Készülékek használata hatékony, elegáns és könnyű!
Bárki használhatja az ÉletEnergia Készülékeket, aki elég széles látókörrel rendelkezik, hogy ezt a -merőben- új technológiát kipróbálja, valamint, önmaga- és szerettei szolgálatába állítsa!

Az Életerő- és ÉletEnergia Készülékek által fejlesztett- és generált, valamint az onnan kiáramló és kisugárzó vitális, dinamikus, jótékony és pozitív ÉletEnergiát bárki átveheti és -tudatosan- (fel)használhatja.
Viszont; mindenkinek saját -egyéni- döntése és -egyben- felelőssége, hogy ezt az energiát mire-, ill. milyen céllal, és milyen célra használja.

Speciális ÉletEnergia- és Életerő Készülékek segítségével -többek között- képes lesz arra is, hogy:
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia életenergiát és életerőt irányítson- és küldjön (transzferáljon) bárhova, bárkinek és bárminek , valamint bármely -programozott- trendnek, ill. mentális programnak;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia egészséges legyen és az is maradjon, tele energiával, életerővel és vitalitással;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia előidézze, ill. elősegítse -saját- sikerét, valamint -könnyebben és gyorsabban- elérje kitűzött céljait;
RAD 2000 Radionika tipusú Életerő- és ÉletEnergia Készülék ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia bőséget és gazdagságot vonzon be életébe;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia jólétben és biztonságban éljen (családjával, szeretteivel együtt);
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia harmóniában legyen önmagával, másokkal és a körülvevő világgal;
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia és.., hogy belső, lelki békéjét, harmóniáját és egyensúlyát megtalálja, megteremtse és megtartsa.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 2000 ÉletErő Radionika tipusú, Szuper-Orgonit®-ból készült dörzspaddal ellátott ÉletEnergia Készülék

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok

check Bio-Energy Corporation & Bio-Energy Consultans, LLC. (Budapest & Atlanta) check
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia Az állandó- és pozitív változások elkötelezettjei ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia :: ÉletEnergia Készülékek Önöket szolgálva, mi értéket teremtünk! ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia :: ÉletEnergia Készülékek


Az ÉletEnergia és az ÉletErő


Mottó | Idézet

"Semmi olyanról nem tudunk, ami nem vezethető vissza -közvetve vagy közvetlenül- az Életerőre és az Életenergiára."
Karl Hans Welz & Dézsi Sándor  


Az emberiség, a világegyetemmel összefüggő, a világról alkotott képe és ismereteinek nagy része a láthatatlan energiákkal kapcsolatos tapasztalatoknak az eredménye.
Ezen láthatatlan energiákat (gravitáció, elektromágneses energia, radioaktivitás, stb.) szabályozó törvények ismerete számos tudomány és technológia fejlődését tette lehetővé.

Minden elmélet, az atomoktól egészen a galaxisokkal foglalkozó teorémáikkal, nagyjából a -láthatatlan- elektromágneses energiákat (és azok spektrumait) szabályozó törvényszerűségek ismeretén alapszik.

chi-ki-prána | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huAz elektromágneses hullámokhoz hasonlóan az ÉletErő és az ÉletEnergia is mindenhol és mindenütt jelen van.

Ahogy az elektromágneses hullámok mindig és mindenhol körülvesznek bennünket, éppen úgy az ÉletErő, az Egyetemes ÉletEnergia is állandóan körülzárja, körülöleli az embert, de mivel láthatatlan, az átlag ember nem érzékeli olyan könnyen mint a fényt, a meleget vagy az elektromosságot.

Kijelenthetjük, hogy mindannyian egy elektromágneses hullámokból és Életerőből álló energiaóceán közepén élünk.

Az ÉletErő egy u.n. "finom energia", pszichikai erő, mely minden -mentális- cselekedetben, spirituális folyamatban, minden lelki-, szellemi gyakorlatban egyaránt jelen van és megnyilvánul.
Az ÉletErő a titka az állandó-, pozitív változások, az agy- és önkontroll, és -bármilyen távolságban ható- elme fölötti kontroll terén, mert minden mentális cselekedetnek és szellemi tevékenységnek az ÉletEnergia képezi az erőforrását, motorját!

Ez az energia alkotja -többek között- az 'aurát', és a csakrák is ezt az energiát veszik fel és dolgozzák át- és fel.

A ÉletEnergia áramlása a testben nagyban meghatározza viselkedésünket, más emberekhez való viszonyunkat, valamint egészségünket és jólétünket is.
Ha pozitív, energiadús helyen élünk és -megfelelő- egyensúlyt teremtünk környezetünkben, még több energiát nyerünk, és ez hozzásegít, hogy megvalósítsuk álmainkat, és elérjük mindazt, amit célul tűztünk ki magunk elé.

yin-yang chi | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huAz az ÉletEnergia-mező, ami most is bennünk van- és bennünk kering, ami ebben a pillanatban is körülleng, körülölel minket, mely közvetlen környezetünkben található, mely átjárja otthonunkat és munkahelyünket, alapvetően meghatározhatja egészségünket, szakmai sikereinket, magánéletünket és anyagi helyzetünket.

"Aki tudja, hogyan áramoltassa az ÉletErejét, megőrzi egészségét, és távol tartja magától a bajt, betegséget."

Copyright © 1998 - 2020

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


Az ÉletEnergia & ÉletErő, és a 'strukturális kapcsok' / 'szerkezeti kapcsolatok'


Mottó
:
"Két pont között a legrövidebb távolság az Univerzumban... egy strukturális kapcsolat (vagy szerkezeti kapocs)".
Karl Hans Welz 

RAD 2400 HD + PBT 2400
RAD2400 HD + PBT 2400 :: Radionika Készülék és ÉletEnergia erősítő strukturális kapcsolat | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

30 m -->  30 ezer km -->  Végtelen... (bármely pont az Univerzumban...)
--->   ÉletEnergia & ÉletErő transzfer / -át-sugárzás   --->
(az ÉletEnergia Készüléktől a transzfer-korongig, ill. az Univerzum bármely tetszés szerint választott pontjáig !)

PBT 2400 HD - strukturális kapcsolat | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
PBT 2400

ÉletEnergia Készüléke által generált és kisugárzott ÉletEnergiát & ÉletErőt "magával viheti" az u.n. 'strukturális kapcsolatok' segítségével, így bárhol a világon át- és felveheti, valamint állandóan élvezheti annak minden jótékony előnyét!

A sikeres, láthatatlan és szubtilis "finom-energiákkal" való tevékenységhez két fontos és alapvető tényező szükségeltetik:
a strukturális kapcsolatok, amit:
ÉletEnergia Készülékek :: ÉletErő Generátorok az iránykapcsolatok, -TREND- (a tervezett hatást jelképezik, illetve képviselik); és
ÉletEnergia Készülékek :: ÉletErő Generátorok a célkapcsolatok, -TARGET- (ezek jelképezik, jelölik a célt); alkotnak,
ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia valamint, (egyben a legfontosabb és legmeghatározóbb!) az ÉletErő & ÉletEnergiaÉletEnergia Készülékek :: ÉletErő Generátorok

Bármely -mentál- tevékenység és bármely mentális, ill. szellemi- programozás, mely ezen tényezők egyikét/bármelyikét(!) számításon-, vagy figyelmen kívül hagyja, eleve kudarcra van ítélve, függetlenül a szándéktól, a spirituális képzettségtől, tapasutalattól, lelki gyakorlatoktól, vagy bármi más egyébtől.

ÉletEnergia Készülékek :: ÉletErő Generátorok  Úgy az irány- mint a cél-kapcsolatok, strukturális jelképei (szimbólumai) és képviselői az óhajtott, (kívánt) változásnak (TREND) és a tevékenység céljának, ill. célszemélyének (TARGET).

"A TÁVOLSÁG STRUKTURÁLIS KÜLÖNBSÉG(ek) EREDMÉNYE".

avagy; 'a legrövidebb út (távolság) két pont között az Univerzumban: egy strukturális kapcsolat™'
Karl Welz

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


Idézet / Mottó
:
életenergia & életerő & chi életerő "Amire az elme vágyakozik, azt hajlamos megvalósítani és manifesztálni".
Dézsi Sándor

  Fedezze fel az új évezred technológiáját, amit életünk jobbá, tartalmasabbá és sikeresebbé tételére fejlesztettek ki:

ÉletEnergia Készülékek Egészség és vitalitás
:: ÉletEnergia Készülékek :: Teljesebb, gazdagabb és sikeresebb élet
ÉletEnergia Készülékek Csúcsteljesítmény minden óhajtott tevékenységben
:: ÉletEnergia Készülékek Biztonság és -energetikai- védettség az élet kihívásaival szemben

...az ÉletEnergia és ÉletErő Készülékek, Chi Generátorok & Prána Generátorok & Orgon Generátorok segítségével !  


Elmélet és Technológia


H
asználva az integrált Életerő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékeket, és tudatosan felvéve- és felhasználva ezt a jótékony, pozitív és kreatív (Élet)Erőt- és Energiát, -és persze megtéve a szükséges lépéseket itt a fizikai síkon is!,- Ön képes lesz kitűzött céljait gyorsabban és könnyebben elérni -mint pl. a Készülékek segítsége nélkül-, képes lesz többet, jobbat és jobban, ill. hatásosabban és hatékonyabban cselekedni, valamint könnyebben, kreatívabban és hatékonyabban lesz képes alkotni-, kreálni- és -végső soron- manifesztálni, mint ahogyan sokan mások is (az egész világon), akik -rendszeresen használva az ÉletEnergia Készüléküket, programozva őket és egyben önmagukat- ezt már többször is -sikeresen- bebizonyították.lpog2400 újtipusú ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner Életerő- és ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

Az ÉletEnergia- és Életerő Készülékek lehetőségei tehát messze túlmutatnak a testek-, a tárgyak és személyek energetizálásán, vitális energiával való feltöltésén, valamint a jótékony -re-vitalizáló és gyógyító- energiák átsugárzásán.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  LPOG 2400 DL: újtipusú Chi Agytréner & ElmeTréner & PszichoTréner Életerő- és ÉletEnergia Készülék

Sikeresen és hatékonyan használhatók önprogramozásra, szokáskontrollra és személyiségfejlesztésre, énünk-, életünk és személyiségünk kiteljesedésére.

Az ÉletEnergiának (és egyben az ÉletEnergia Készülékeknek) stresszcsökkentő szerepük is van; relaxációra, meditációra (és kontemplációra) kitűnően használhatók, valamint a folyamatos életerő-sugárzásnak köszönhetően mindenfajta- és minden tipusú mozgásra, sportolásra, versenyzésre és edzésre is kitűnően alkalmazhatók (lásd az 'Elme Készülékek', 'Elmegépek & ÉszGépek és -újtipusú Chi Agytrénerek & ElmeTrénerek & PszichoTrénerek'-ről szóló oldalunkat).

rad1000 beépített ÉletErő Generátorral működő Életerő- és ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huÉs, ami még ennél is fontosabb lehet: a kreatív gondolatoknak, és a kitűzött -és programozott- vágyaknak (trendek-nek) és céloknak biztosítja az állandó, folyamatos és elengedhetetlen ÉletEnergia & Életerő utánpótlást, megvalósulásuk, ill. megvalósításuk érdekében.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 1000 integrált ÉletErő Generátorral működő Életerő-Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Új ÉletEnergia & ÉletErő Készüléke segítségével Ön is -éltető, kreatív és jótékony- Energiát tud majd küldeni bárkinek, bárhol is tartózkodna az illető.számítógépes 'manifesztációs' radionika program | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

Mindezt -egy kis gyakorlással- most Ön is könnyen megteheti, ha megrendeli/megvásárolja és -efektíve- használja valamelyik ÉletEnergia Készülékünket -és (esetleg) valamely digitális számítógépes Manifestációs radionika programunkat-!
(További infók a "Radionika és az ÉletErő Radionika Készülékek" oldalakon).

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Számítógépes 'Manifesztációs' Radionika Program (havi plusz-bevételek és biztos jövedelem megnövelése 'trend'-el)


Az új Életerő-Technológia könnyen, elegánsan és igen hatékonyan kombinálható


rákjegy horószkop | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huhalak | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huskorpió | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huÉletEnergia- és Életerő Készülékekaz ASZTROLÓGIÁVAL (különböző asztrológiai TREND-ek programozhatók, melyeknek erőt és energiát tud biztostani az integrált ÉletErő Generátorokkal (Chi / Qi / Csí Generátor & Prana / Prána Generátor & Orgon / Orgon-energia Generátor) működő ÉletEnergia Készülékek segítségével, manifesztálódásuk érdekében)

bagua | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huÉletEnergia- és Életerő Készülékeka FENG SHUI-al (a BÁGUA térképet együtt használva az integrált ÉletErő Generátorokkal  működő ÉletEnergia Készülékekkel, energizálni- és feltölteni tudja pozitív, kreatív és jótékony vitális energiákkal a lakását és irodáját, anélkül, hogy átrendezni kényszerülne azt !!)

Kreatív planetáris energiákkal való feltoltés és energizálás a JU 99-el | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Dinamikus Feng Shui: AO 1100 Chi ÉletEnergiaKészülék + TC 99 + Bagua | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Személyek és életterek energizálása és pozitív ÉletErővel való feltöltése, a -saját magunk által kiválasztott- leg megfelelőbb feng-shui- és asztrológiai TRENDekkel


Az integrált ÉletEnergia Generátorokkal működő Életerő Készülékek nagyjából 3 -főbb- kategóriába sorolhatók:


vízenergizálás az AO 2000 AquaOptimizer tipusú ÉletEnergia Készülékkel | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huÉletEnergia Készülékek :: ÉletErő Generátorok VITAL Standard tipusú ÉletEnergia- és Életerő Készülékek (főleg energizálásra, vitalizációra, meditációra ill. relaxációra használatosak).
    yellowball Ezen belül: OPTI / AO -Aqua Optimizer™- tipusú készülékek, víz- és táplálékenergizáló és optimalizáló ÉletEnergia- és Életerő Készülékek (!)

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Víz- és táplálékenergizálás és optimalizálás az AO 2000 Aqua Optimizer tipusú ÉletEnergia Készülékkel

ÉletEnergia Készülékek :: ÉletErő Generátorok  Vitális Energiával működő Meditációs- és Relaxációs ÉletEnergia- és Életerő Készülékek, -újtipusú- Chi AgyTrénerek, ElmeTrénerek és PszichoTréner Elme Készülékek
    yellowball használhatók mint a leghatékonyabb és legmodernebb -új-tipusú Elmegépek, ill. Chi Agytrénerek -lásd még: NeuroTechnológia™-
ju1000 chiagytréner és pszichotréner életenergia készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu        redball a fentieken kívül: meditációra, relaxációra, kontemplációra, stresszoldásra, regenerálódásra, öngyógyításra, gyorstanulásra, idegen nyelvek megtanulására, kreatív-, alkotó tevékenységekre, inspirációra, stb.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  JU 1000 Chi Agytréner & ElmeTréner & PszichoTréner tipusú -integrált- ÉletErő Generátorral működő ÉletEnergia Készülék, 6 fix -megadott- frekvencia beállítási lehetőséggel  +  folyamatos beállítási lehetőség kb 0,5 Hz és 500 Hz között

lista  Életerővel táplált és meghajtott ("-fel-turbózott" / "boosted") Radionika készülékek
    yellowball a fentieken kívül használhatók még arra is, hogy
       redball bármikor, bárkinek éltető, kreatív, vitális energiát küldjön, attól függetlenül, hogy hol tartózkodik az illető ("csak" pár száz méterrel odébb, vagy a földgolyó túlsó oldalán)
       redball Trend -azaz a vágyott cél-, szituáció, elérendő helyzet programozása, elérése és megvalósítása az ÉletEnergia- és Életerő Generátorok és Asztro-Trend ÉletEnergia Készülékek segítségével).
rad2400hd radionika készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu (Trend = irány, irányvonal, irányzat, tendencia -vágyott/programozott esemény, ill. szituáció).
A Trend-programozásban hatékony segítséget nyújtanak a -számítógépes- Radionika programok.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 2400 HD  |  Integrált ÉletErő Generátorral (Chi / Qi / Csí Generátor & Prana / Prána Generátor & Orgon / Orgon-Energia Generátor) ÉletErő Radionika készülék, 3 + 3 radionika beállítási tárcsákkal, 2 frekvencia-beállítási tárcsával, inox / rozsdamentes kisugárzófelülettel és Szuper-Orgonitból® lévő dörzspaddal

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


Radionika készülékek | Radionika programok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Manifesztáció... Megszilárdult absztrakció
  - A gondolat; mint valóság -


Mottó
| Idézet:
"Az Anyag, lekötött, kondenzált, -meg- sűrűsödött Energia."
D S  


T
udjuk, hogy minden élőlény kölcsönhatásban van a környezetével és -általában- az ÉletEnergiát & Életerőt az élőlények -magukban is- generálják és ők is használják fel.

Minden aktivitást megelőz egy csomó külső és belső jel, melyek különböző elvonatkoztatási szinteken mennek át, mielőtt a cselekvésben észlelhetővé válnának, kifejezésre jutnának és -végső soron- megnyilvánulnának.

Minden testet öltött dolgok nemzője az idea, a gondolat.

Gondolataink determinálják a körülményeinket is.
A gondolat, az idea, az ötlet; ebben az összefüggésben a nemző szerepét tölti be, és -többek között, automatikus- vonzás útján szabályozza a körülményeket.

Aki sorsán úrrá akar lenni, annak úrrá kell lenni gondolatain, manifesztálódásuk érdekében pedig, -egyben- erőt -ÉletErőt!- kell biztosítaniuk nekik. Boldogság | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | happy-woman

Egy kreatív gondolat, mely számára Erőt és Energiát, ill. ÉletErőt és ÉletEnergiát tudunk biztosítani elindítja a "Megnyilvánulás (azaz, a Manifesztáció) folyamatát":
elménkből erednek a gondolatok (mentál sík), gondolataink érzéseket váltanak ki (asztrál sík), érzéseink különböző ingereket váltanak ki (éter sík), melyek fizikai testünkre is hatnak (fizikai sík), és cselekedetekhez, valamint tettekhez vezetnek, ezek pedig eredményeket produkálnak -az anyagi / fizikai síkon-.

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékeink ebben is hathatós segítséget nyújtanak: erőt és energiát (azaz: Életerőt & ÉletEnergiát) adnak és biztosítanak -állandóan és folyamatosan!- a megvalósításhoz.

Tehát; a gondolat -a végén- alakot, formát ölt, és megjelenik -manifesztálódik- az anyagi világban, a fizikai síkon is.
(Ahogy, mi nevezzük, 'megszilárdult absztrakció' lesz).
További információk: lásd 'Kurzusainkat'.

Minden axióma levezethető az ÉletEnergiából és minden jelenség ahhoz nyúlik vissza.

Úgy is fogalmazhatunk, hogy akinek -bőségesen- rendelkezésére áll az ÉletEnergia- és az Életerő - az ERŐ és a vitalitás! - annak mindene megvan, számára -szinte- minden elérhető.

Meditáció & Relaxáció :: ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huHa -folyamatosan, megszakítás nélkül!- elegendő erőt és energiát tudunk a -megvalósítandó- gondolatnak adni- és (egyben) biztosítani, és -természetesen- ha szükségszerűen megtesszük a megfelelő lépéseket a fizikai világban (a fizikai valóságban) is, akkor az illető gondolat "materializálódik", agyagot ölt (testet/formát ölt), azaz; megjelenik ("manifesztálódik") a fizikai síkon is.

Tehát, először születik meg a gondolat, melybe utólag erőt (Életerőt / ÉletEnergiát) kell "önteni", majd cselekedni, munkálkodni kell a vágyott és programozott cél megvalósításáért, mert csakis így lehet eljutni a kitűzött, áhított célig.

Vigyázzunk tehát a gondolatainkra, mert a gondolat anyagot ölt!

Az ÉletEnergia Készülékek és az ÉletErő-Generátorok -egyik- legfontosabb funkciója tehát mindenekelőtt az, hogy ERŐT ADJANAK -pozitív- GONDOLATAINKNAK, azok megvalósulása / manifesztálódása érdekében !

Copyright © 1998 - 2020

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


TÁV-
Energizálás Életenergia Készülékek Relaxáció Életenergia Készülékek Önmegvalósítás Életenergia Készülékek Önkontroll Életenergia Készülékek Szokáskontroll
Egészségmegőrzés Életenergia Készülékek Betegségmegelőzés Életenergia Készülékek (Ön)Gyógyítás Életenergia Készülékek (Élet)Energia-kezelés
Személyiségfejlesztés Életenergia Készülékek Sport & Fitness Életenergia Készülékek Total Wellness

...az ÉletErő Generátorok (Chi / Qi / Csí Generátor & Prana / Prána Generátor & Orgon / Orgon-Energia Generátor) és ÉletEnergia  Készülékek segítségével

Relaxációs- és meditációs ÉletEnergia Készülékek
'ElmeKészülékek' és 'ÉszGépek', valamint -újtipusú- Chi Agytréner, ElmeTréner és PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülékek


Brainwaves / Agyhullámok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu A
z ÉletEnergia Készülékeket be lehet állítani arra, hogy alacsony frekvenciájú (alacsonyan pulzáló) ÉletEnergiát, Életerőt bocsássanak ki, az agy Alfa, Béta, Delta és Téta frekvencia-tartományainak megfelelően.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Agyhullámok: béta-, alfa-, teta-, és delta tipusú agyhullámok

Az -újtipusú- Agytréner ÉletEnergia Készülékek (és Életerő Generátorok) hatásmezejében, az agy szinte azonnal alkalmazkodik ezek frekvenciájához és így sokkal könnyebben fenn is lehet tartani a megfelelő elme- és tudatállapotot!

lpog2400 Elmegépek és -újtipusú- ChiAgytrénerek és PszichoTrénerek | ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huEz a rendkívüli Neuro-Technológia™ (ahogy mi elneveztük), sokkal hatásosabb és hatékonyabb, valamint messze felülmúlja és lényegesen túlhaladja az összes szokványos, -már- idejétmúlt fény-hang típusú vagy mini elektromos-sokkotkibocsátó hagyományos agytréner-készülékeket, a hozzájuk kapcsolódó (néha fura) szerkezeteket és ezen -ósdi- készülékek adta lehetőségeket, valamint az összes eddig ismert önfejlesztő és önmotivációs technikákat.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  LPOG 2400 DL ElmeGépek és -újtipusú- Chi Agytrénerek, ElmeTrénerek és PszichoTréner tipusú ÉletEnergia KészülékekElmegépek és -újtipusú- ChiAgytrénerek és PszichoTrénerek | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

Az ÉletEnergia Készülékek (és a bennük működő, integrált Életerő Generátorok), egy új, elegáns megoldása egy régi -akút- problémának: hogyan generáljunk, miként hozzunk létre, állandó jellegű, pozitív változásokat?

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


ÉletEnergia Készülék ÉletErő és Vitalitás! ÉletEnergia Készülék

...az ÉletEnergia Készülékek segítségével !

Radionika és ÉletEnergia
 :: ÉletErő Radionika Készülékek ::


Mottó
:
"Az, ki ismeri a Rezgések Törvényét, mindent ismer."
Hermes Trismegistus


A
z ÉletEnergiával táplált- és működtetett ÉletErő Radionika Készülékek segítségével:

ATG 12 / ATGS 12000 :: Asztro-Trend Generátor :: ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu1. levehetjük egy vágyott-, és programozott TREND radionika kódját és arányát (ezáltal egy stabil, non-fluktuáns "strukturális kapcsolatot" létesítünk, és -egyben- egy absztrakt valamit, konkrét dologgá tettünk)

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok   ATG 12 / ATGS 12000 :: Asztro-Trend Generátor, ÉletErő Radionika tipusú, 12 db. szuper-erős, Szuper-Orgonitból készült ÉletErő Generátorral működő ÉletEnergia Készülék 

2. a Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékekbe működő -integrált- Életerő Generátorok segítségével -állandóan és folyamatosan!- erőt és energiát adhatunk -és egyben, biztosíthatunk- a programozott TREND, vágyott szituáció és esemény manifesztálódása-, megvalósulása- és megnyilvánulása érdekében.

Segítségükkel az ÉletEnergia modulálhatóvá válik bármilyen vágy -TREND- vagy -vágyott és programozott- cél yoga :: ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu(óhajtott, és kívánt -jövőbeli- esemény és szituáció) könnyebb elérésére, ezáltal az ÉletEnergia Készülékek és Életerő Generátorok felhasználási- és hatásköre szinte végtelen, csak a készülékeket használók egyéni fantáziája és képzelőereje szabhat határt felhasználási lehetőségeiknek!

Az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok elsődleges feladata tehát, hogy folyamatosan- és állandó jelleggel erőt (Életerőt!) biztosítson az Ön -pozitiv- gondolatainak (megvalósulásuk érdekében), valamint változtatási szándékainak és vágyainak!
Kulcsfontosságú előnyük, hogy hatósugaruk korlátlan és hatásuk független a távolságtól!!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


Varázslatos! Mágikus!
  Magasszintű "ÉletErő Mágia" & "Techno-Mágia"

Mottók | Idézetek:
"A mágia erőt jelent. A képzelet önmagát megvalósító varázserejét".
"Tudatosan gondolkodni annyi, mint mágiát gyakorolni".
  Szepes Mária

"A mágia az emberi tudat és akarat által dinamizált Életerő kivetítése, projekciója."
(Papus: "A gyakorlati mágia módszertana")

"A mágia ott kezdődik, ahol a determináció végződik".

"A "mágia" strukturális kapcsolatokon és Életerőn alapuló tevékenység."
(Karl Hans Welz: "A Jövő Mágiája")

"Magick is the manipulation of Life-Energy to affect reality"!


M
inden -mentális- program (vagy mentális programozás), az összes metódusok vagy tehnikák, -így a mágikus programozások, gyakorlatok és tettek is -, melyek egyes gondolatok, a vágyak, illetve kívánságok konkrét formába öntését hivatottak elősegíteni és a kitűzött célok gyorsabb és könnyebb elérését hivatottak szolgálni, kivétel nélkül felhasználja (mert fel kell használnia!) a 'strukturális kapcsolatokat' és az ÉletErőt & ÉletEnergiát. (!)

Bármely mentális cselekedet vagy technika, mely ezen tényezők bármelyikét számításon, vagy figyelmen kívül hagyja, eleve kudarcra van ítélve, függetlenül a szándéktól, a spirituális képzettségtől, a szellemi felkészültségtől, lelki gyakorlatoktól, vagy bármi más egyébtől.(!)

Kijelenthetjük, hogy ilyen értelemben; minden "mágia", mely "működéséhez" strukturális kapcsolatokat (szerkezeti kapcsokat) és ÉletErőt igényel- és használ.

Avatar :: Mágia & Techno-Mágia | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huVilágossá vált, hogy az ÉletEnergia többezer méteres hatótávolságra való sikeres (ki)sugárzásához a magas mentális szinten lévő és fejlett spiritualitással rendelkező személyeknek (mágusoknak, sámánoknak, papoknak, gyógyítoknak és táltosoknak), meg kellet találniuk a szükséges ÉletEnergia és Életerő, vagy "pszichikus erő" előállitásának és kifejlesztésének különböző módozatait.

Módszereik kultúránként és vallásonként változtak, de tanulmányozva-, és ismerve őket, be kell látnunk, hogy ezek többsége, kissé furcsa, nehézkes, elavult és sokszor durva módszerek voltak az ÉletEnergia generálására.

De Ön most -pillanatok alatt- könnyen generálhat ÉletErőt az új ÉletEnergia Készülékével!

Döntő előnyre tesz szert bármely eddig ismert módszerrel, illetve "szakemberrel" szemben, ugyanis ezt az új technológiát használva és alkalmazva, állandóan és folyamatosan elláthatja magát és -akár- másokat is!- jótékony ÉletErővel, így mindenkori (Élet)energia utánpótlását is biztosíthatja és -előnyére- felhasználhatja.Mágikus! TechnoMágia & ÉletErőMágia :: ÉletEnergia: www.eletenergia.hu | magick

Az ÉletEnergia Készülékek segítségével előállítható -és átsugározható- a szükséges és megfelelő mennyiségű -és minőségü- ÉletErő.

Ezt nevezhetjük akár "ÉletErő-Mágiának", akár "Techno-Mágiának" is, ugyanis ez egy egzakt tudományon alapuló új technologia, -mely most az Ön rendelkezésére is áll.

Önprogramozás, ön- és személyiségfejlesztés esetén az ÉletEnergia Készülékek, az Életerő Generátorok, az új, ÉletEnergiával működő ElmeGépezetek és Chi Agytrénerek, ElmeTrénerek és PszichoTrénerek, illetve az ÉletErővel táplált és meghajtott Radionika készülékek, felbecsülhetetlen segítséget és támaszt nyújtanak, hisz segítségükkel hatékonyabban és erőteljesebben hatni tudunk önmagunkra, sokkal könnyebben és hatásosabban tudunk megváltoztatni egyes (nemkivánatos) szokásokat és tulajdonságokat, vagy törölni egyes negativ mentális programokat és helyettesíteni új, pozitiv programokkal, így sokkal hatékonyabban és könnyebben tudjuk befolyásolni sorsunkat és egyben magát az Életet is.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


Életenergia Készülékek Tervezze tudatosan Jövőjét az ÉletEnergia Készülékek segítségével,
legyen saját szerencséjének formálója és sorsának kovácsa! Életenergia Készülékek


Víz-és táplálék energizálása és optimalizálása, ÉletErővel- és ÉletEnergiával való feltöltése és telítése, az ivóvíz újra "élővizzé" való alakítása
Aqua Optimizer® tipusú ÉletEnergia Készülékek


H
asznosítsa az Univerzum kreatív energiáit: energizálja- és töltse fel éltető, jótékony és pozitív Életerővel ivóvizét- és táplálékát !

Alakítsa át ívóvizét -CHI / Qi- ÉletEnergiával feltőltött és energetikailag optimalizált ÉLŐVÍZzé / ÉLETVÍZ !!AquaOptimizer® tipusú ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

Energizálja-, revitalizálja-, optimalizálja-, és töltse fel éltető, jótékony és pozitív Életerővel ivóvizét- és táplálékát !

Igyon mindig energizált friss vizet!   ÉletErő és vitalitás az Ön -megérdemelt- sikeréhez !


Az Aqua Optimizer™ energizáló és víz-optimalizáló ÉletEnergia Készülékek (lásd bővebben a Készülékeket a 'Katalógus' oldalon) kettős -duál- céllal- és célra tervezett speciális készülékek, melyek hármas célt szolgálnak:

ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia :: ÉletEnergia Készülékek eltávolítják a vízben lévő káros- és ártalmas információkat (ezt, más készülékek -mind a mai napig- nem tudják megtenni),

vízenergizálás a PCHD -beépített ÉletErő Generátorral működő- Mantra tipusú ÉletEnergia Készülékkel és az RAOPTC strukturális kapcsolattal és ÉletEnergia transzfer korongpárral :: Aqua Optimizer™ energizáló ÉletEnergia Készülék :: AO 2000 | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia :: ÉletEnergia Készülékek visszahelyettesítik az eredeti, pozitív és jótékony élővíznek az információjával -mintha egy kristálytiszta hegyiforrásból származna, mely pont most tőrt elő a föld mélyéről, és, mely egészséges és energetikailag tiszta-, azaz revitalizált élővízzé alakítják át, majd

ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia :: ÉletEnergia Készülékek feltőltik- és telítik is éltető, jótékony, pozitív vitális Életerővel és ÉletEnergiával!

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok PCHD ÉletEnergia Készülék + RAOPTC strukturális kapocs és transzfer korongpár egy pohár friss, hűs, jóízü -szénsavmentes- ásványvizet energizál és optimalizál

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok

Dinamikus FENG SHUI & Feng Shui Plusz+


Egészség, siker és jólét megteremtése a Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz™ Életerő- és ÉletEnergia Készülékek® segítségével

A Dinamikus Feng Shui™ előnyei

Dinamikus Feng Shui: Bagua + AO 1100 | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huEzen új csúcstechnológiának köszönhetően Ön most energizálni- és feltőlteni tudja pozitív, kreatív, jótékony, vitális és dinamikus Feng Shui -CHI / Qi- energiákkal a lakását és / vagy irodáját (ill. lakásának és irodájának bármely részét és szegletét), anélkül, hogy átrendezni, átformálni vagy átépíteni kényszerülne azt -vagy különböző szimbólumokkal vagy -sokszor furcsa és bárgyú- tárgyakkal kéne "kicicomáznia"-!!

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  JU 99 ÉletEnergia Készülék egy 'Bágua / Pa-qua' térképen, a "Szerelem & Romantika & Házasság" életterületet energizálja

Sőt; most ezeket a kreatív és -egyben - jótékony éltető energiákat ugyanolyan könnyen és elegánsan átsugározhatja saját magára -és egyben szeretteire is!- attól függetlenül, hogy a hagyományos Feng Shui szempontjából, mely energetikai élettérben tartózkodik, és függetlenül attól is, hogy új Dinamikus Feng ShuiÉletEnergia & Életerő Készülékétől® milyen távolságra van (pár száz méternyire "csak", vagy a Földgolyó másik felén tartózkodik)!

Valójában, most az Ön kezében van a teljes ellenőrzés és irányítás lehetősége, ami ezeket a Feng Shui energiákat illeti!

Keleti tradíció zseniális kombinációja nyugati csúctechnológiával!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok

Asztro-Trend &  Asztro-Dinamikus Manifesztáció (ADM)


A
z Asztro-Dinamikus Manifesztációval nemcsak külön energizálni, valamint erősíteni, (ill. -adott esetben ellentételezni, vagy akár gyengíteni) tudja kedve szerint az Önt -állandóan- körülvevő energetikai mezőket, asztrológiai és energetikai fluxusokat és erővonalakat, hanem egyben definiálni és optimalizálni is tudja azokat úgy, hogy azok Önnek a legjobban megfeleljenek és a leghatékonyabban szolgálják Önt.asztrotrend | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  JU 99 ÉletEnergia Készülék egy Aszto-Dinamikus Manifesztációs térkép 12 asztrológiai házát ábrázoló második házat (az anyagi és spirituális javak és erőforrások asztrológiai házát) energizálja, valamint a "Bika / Taurus" állatövi jegy és a "Vénusz mágikus négyzet" energiáival is 'modulálja'

ATG 12 / ATGS 12000 Asztro-Trend Generátor rendszerEz azért lehetséges, mivel használva a speciális ÉletEnergia Készülékeket melyek mindegyikébe erős és hatékony ÉletErő Generátorok vannak integrálva és melyek állandóan és folyamatosan termelik, előállítják és sugározzák az erős, pozitív és jótékony kreatív vitális ÉletEnergiát, mellyel minden- és bármely fajta, jellemü és tipusú energiát, bármely asztrológiai háznak (élettapasztalati területek - ahogy mi, kissé 'tudományosabban', nevezzük), zodiákus -állatövi- jelnek (azaz: horoszkóp), bolygó- és planetáris energiáknak a -specifikus- energiáit előállítani, generálni, sugározni és modulálni tudjuk, mi több; kombinálni tudjuk őket és átsugározni önmagunkra -vagy bárki másra -bármely célszemélyre-, otthonunk és lakásunk szobáira- és területeire, valamint irodánk -és íróasztalunk- bármely területére.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok ATG 12 / ATGS 12000 Asztro-Trend Generátor rendszer ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

jupiter | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huEz most mindenki számára lehetséges, mert ez a bámulatos, új technológia (az ÉletErő Technológia) most elérhető és használható mindenki számára, aki elég széles látókörrel rendelkezik és aki igazán tenni akar valamit jövője érdekében, aki állandó pozitív változásokat szeretne előidézni életében, és aki biztosabban és hatékonyabban szeretne dolgozni vágyainak elérése érdekében, valamint, aki hamarabb és könnyebben szeretné elérni kitüzött céljait.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok

Chi-kártya (ÉletErő-kártya)


CHI-kártya | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu


S
zeretne a pénztárcájában egy olyan -biztos- kiapadhatatlan energiaforrást, mely mindig kéznél van, és bármennyit is használja, sohasem fogy ki belőle az ÉletEnergia & ÉletErő ?

A pénzét, a belépőit, számos -személyes- szolgáltatásáit már kártyákon tartja, illetve azokkal veszi igénybe...
  ...de, mit tesz, ha...
kell egy kis energia ?

A CHI-KÁRTYA folyamatosan ellátja tulajdonosát azzal a plusz Energiával és (Élet)Erővel, amelynek birtokában a vágyott SIKER könnyebben, gyorsabban, teljesebben következik be, egyebek mellett a következő területeken (is):

CHI-kártya (ÉletErő-kártya) PÉNZÜGYEK
CHI-kártya (ÉletErő-kártya) KARRIER
CHI-kártya (ÉletErő-kártya) PÁRKAPCSOLATOK

A Chi-kártya különösen arra szolgál, hogy segítse gazdáját a jobb teljesítmény elérésében az élet bármely területén.
Mindegy, hogy mi a leghőbb vágya, legyen szó munkáról, üzletről, politikáról, párkapcsolatról, sportteljesítményről, tanulásról, spirituális ügyekről vagy bármi másról, a személyes chi-kártyája minden használat során hozzásegíti a sikerhez.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok

Oktatás: Kurzusok és szemináriumok


Karl Hans Welz
kurzusai mellet ("A Jövő Mágiája", "Kozmikus tudatosság -Egység a Divinitással"-, "Rúna mágia -trilógia-", "Asztrológia kurzus", "Talizmán-mágia", "Tarot-mágia", "Autogén tréning", stb.),
több mint egy évtizede, saját kurzusainkat is oktatjuk (lásd még a 'Kurzusok' oldalt is).

Többek között:
ÉletEnergiaKészülék "Az életenergia -nélkülözhetetlen- szerepe a manifesztációs folyamatban"
ÉletEnergiaKészülék "A személyiségfejlesztés és az önmegvalósítás rejtelmei és mágikus tudománya / "Hogyan jobban?"
ÉletEnergiaKészülék "Siker stratégiák a Manifesztációs folyamatban"
ÉletEnergiaKészülék "Radionika = permanens absztrakció"
   stb., stb.

Kurzusaink / kurzusaim alatt minden részvevőt -ingyenesen- energizálok és feltőltök életerővel és vitalitással (egy performens ÉletEnergia Készülék segítségével)!

Figyelem! Kurzusok, szemináriumok és előadások on-line, interneten keresztül is!!

 -Nemcsak- ÉletEnergiával kapcsolatos szolgáltatásaink ismertetése »» 

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


Tovább... | ÉletEnergiaKészülék  Rövid -kis- ÖSSZEFOGLALÓ


A
z Életerő & ÉletEnergia a lét alapja.
Ezt az energiát bárki felhasználhatja saját-, és szerettei javára, hasznára és előnyére.

Ez az a plusz-energia, amire bármikor szüksége lehet, és -általában- mindig is szüksége van!

Az ÉletEnergia & ÉletErő bírtoklásával és -hatékony- felhasználásával (mondják a nagyok és az okosak :-)) az ember szinte- bármit elérhet, bármi(vé) lehet, bármivé válhat, és bármit bírtokolhat !

Képzelje el, milyen -hatalmas- előnnyel járna az Ön számára, ha -csak, részben is, de- bírtokában lenne ennek az erőnek, ha birtokában lenne egy kiapadhatatlan energia-forrás.

ÉletEnergiát és Életerőt, -természetesen, természetes módon- a legkönnyebben, leggyorsabban és a legelegánsabban, valamint a leghatékonyabban(!) az Életerő- és ÉletEnergia Készülékek segítségével és -rendszeres- használatukkal nyerhetünk és vehetünk át.

Az ÉletEnergia Készülékek és Életerő Generátorok (Chi / Qi / csí Generátorok & Prana / Prána Generátorok & Orgone / Orgon-Energia Generátorok) hathatósan segíthetnek Önnek -is-, hogy
- kezébe vehesse saját sorsa irányítását és
- kitűzött céljait könnyebben és hamarabb elérhesse
- erőt (ÉletErőt!) adhasson -pozitiv- gondolatainak, vágyainak, hogy azok megvalósúlhassanak a fizikai síkon, a mindennapi életben is!

Mi pontosan azt nyújtjuk Önnek, amit igérünk: ÉletErőt és Vitalitást !

kézfogás & megegyezés | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | agreeAz ÉletEnergia Készülékek állandóan és folyamatosan generálják a vitális, kreatív és jótékony ÉletEnergiát & Életerőt.
Viszont..., mindenkinek a saját döntése és -egyben- felelőssége, hogy hogyan, mire, milyen céllal és hatékonysággal használja (fel) ezt az Energiát !
A lehetőségek adottak. A többi, Önön múlik...
Csak tiszta, pozitív, konstruktív és kreatív, önzetlen, nemes és magasztos célokra használhatók.

Az ÉletEnergia Készülékek hozzásegítik Önt is, hogy kezébe vegye- és írányítani tudja a sorsát, hogy gyorsabban elérje céljait, és hogy megvalósítsa önmagát és kiteljesítse életét.

ÉletEnergia Készülékek: az Ön -földi- létének is legkiemelkedőbb, egyik legfontosabb- és legszükségesebb -nem luxus- eszközei lehetnek!

Mivel ÉletEnergia Készülékeink állandóan és folyamatosan generálják, fejlesztik és -ki-sugározzák a pozitív, jótékony, kreatív és vitális ÉletEnergiát & Életerőt, így egy kiapadhatatlan ÉletErő-forrás és egy kifogyhatatlan ÉletEnergia-mennyiség áll most rendelkezésére, amit Ön most könnyedén átvehet és felhasználhat -minden- tevékenységében !
A többi csak Öntöl függ, és Önön múlik, hogy felhasználja-e vagy sem, a legjobb tudása és belátása szerint.  blink  »»

Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu


»
» ÉletEnergia Technológia
: ismertető, bevezető és összefoglaló


Forrás és tanulmányanyag:  
Karl Hans Welz: "Elmélet és Technológia" (Theory & Technology), 'Orgon-energia és életerő' (Orgone energy and Lifeforce), 'LifeForce Technology', 'Structural Linkage & Structural Links', 'Radionics & TechnoMagick'.
Fordítás, átdolgozás: 1998 - 2020 Copyright © Dézsi Sándor.
Szerkesztette, lektorálta és a szöveget gondozta: Dézsi Sándor.
Copyright © Minden jog fenntartva!  


  .    


Életenergia
& Életerő

ÉletErő-Technológia bevezető

* a testi, lelki és szellemi összhangért, harmóniáért és egyensúlyért *

ÉletErőt generáló- és sugárzó készülékek:
integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek

Egészség és vitalitás
Csúcsteljesítmény tevékenységeiben
Gazdagabb, teljesebb és sikeresebb élet
** *
Energizálas, egészségmegőrzés, önkontroll
Betegségmegelőzés, (táv)kezelés, (ön)gyógyítás,
Személyiségfejlesztés


RÖVID -technológiai- BEVEZETŐ és ISMERTETŐ az ÉletEnergia & ÉletErő, valamint az ÉletEnergia Készülékek felhasználási területeiről


 . .

Az elektromágneses hullámokhoz hasonlóan az ÉletErő és az ÉletEnergia is mindenhol, mindenütt jelen van.

Ahogy az elektromágneses hullámok mindig és mindenhol körülvesznek bennünket, épp úgy az Életerő, (az Egyetemes Életenergia) is állandóan körülzárja, körülöleli az embert, de mivel láthatatlan, az átlag ember nem érzékeli olyan könnyen mint a fényt, a meleget vagy az elektromosságot.
Bátran kijelenthetjük, hogy mindannyian egy elektromágneses hullámokból és Életerőből álló energiaóceán közepén élünk.

Az Életerő és az Életenergia a lét alapja; egy pszichikai erő, "finom energia", mely minden mentális cselekedetben, gondolatban, spirituális folyamatban, minden lelki-, ill. szellemi gyakorlatban egyaránt megnyilvánul.

Minden amit ember létrehozott, és ami létezik, gondolat révén született -előszőr gondolatban keletkezett és csak utána manifesztálódott- és ezt a gondolatformát hatja át-és ad neki erőt (ÉletErőt) az Életenergia.

Az Életenergia és az Életerő tehát minden mentális cselekedet, spirituális tevékenység (ima, meditáció, stb.) és minden pszihikus cselekedet / cselekvés (gondolkodás, ön- és személyiségfejlesztő technikák, agy- és -távolsági- elmekontroll, valamint önprogramozás) erőforrása.

Az integrált ÉletErő Generátorral rendelkező és működő ÉletEnergia Készülékek, állandóan és folyamatosan, előállítják, generálják és sugározzák az ÉletEnergiát & ÉletErőt.

És, mivel a gondolat mindennek a gyökere, így tehát az ÉletErő Generátorok és ÉletEnergia Készülékek felhasználhatóak minden olyan tevékenységben amely (erős és hatásos) ÉletEnergia-mezőt igényel és használ.

EPG 1100 :: Beépített ÉletErő Generátorral működő Életenergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
EPG 1100 ÉletEnergia Készülék (1999)
Egyik kedvencem... :-)

Az Életerő és az Életenergia a cél (az elérendő cél) és a kivánt hatás közötti hordozó, médium.
Felerősitve a kívánt trendet egy olyan energetikai-mezővé alakítja, mely körülveszi, körulöleli az illető személyt (vagy 'target' -cél-személyeket) és egy erőteljes, a kívánt hatásnak megfelelő, kellő sorsszerü befolyást gyakorolja rá, amely a vágyott és elérendő célhoz vezet. (!)

Olyan ez mint a Sors ereje, -erőmezője-, amely mindenhová elkíséri és áthatja a célszemélyt, a kellő hatást gyakorolva rá, amely a kívánt és elérendő cél irányában hat.

Régen ismert igazság: Életerő és Életenergia nélkül nem létezik távhatás!

Az ÉletErő a titka az állandó, pozitiv változások, az agy-, és (bármilyen távolságban ható) elme fölötti kontroll (önkontroll) terén, mert minden mentális cselekedetnek és szellemi tevékenységnek az ÉletEnergia képezi az erőforrását, a motorját!

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek


Idézet / Mottó
:
életenergia & életerő & chi életerő "A gondolat mindenható, de csak a saját régiójában, azaz, a mentál síkon, mivel egy végtelenül finom"anyagból" (energiából) áll, ezért a hatását csak olyan anyagon képes azonnal kifejteni, amely hozzá hasonlóan szubtilis".
Omraam Mikhael Aivanhov

Az Életerő és az Életenergia átsugározható bárhova, áthidal bármilyen távolságot, erőssége és hatása, független a távolságtól (lásd egyedi, bámulatos ÉletEnergia Transzfer Teszt-ünket).

Az Egyetemes Életenergia Generátorok Életerőt fejlesztő- és sugárzó készülékek.
Teszik ezt szüntelenül, megállás nélkül, folyamatosan, a nap 24 órájában és a 7 minden napján.


 . .

Figyelem! | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő GenerátorokFontos és lényeges !
Minden egyes ÉletEnergia Készülékben -legalább- egy, igen erős és hatékony -eredeti(!), Szuper-Orgonit-ból készült- ÉletErő Generátor (Chi / Qi / csí Generátor & Prána Generátor & Orgone / Orgon Generátor) működik, mely állandóan, folyamatosan és megszakítás nélkül, előállítja, generálja és sugározza a pozitív, jótékony, dinamikus és vitális ÉletErőt & ÉletEnergiát !

.
 . .

Az ÉletErő átsugározható bárhova, áthidal minden távolságot, és hatása, -erőssége- független a -fizikai- távolságtól (lásd ezt az érdekes kísérletet az ÉletEnergia -távolságtól független- átsugárzására, végezze el az egyedi, bámulatos ÉletEnergia Transzfer Teszt-et!

Próbálja most ki Ön is és mondja el nekünk és barátainak, jóismerőseinek is, hogy mit érzett-, ill. hogyan érzékelte az ÉletEnergiát & ÉletErőt.

Az Egyetemes Életenergia Generátorok Életerőt fejlesztő- és sugárzó készülékek.
És teszik ezt szüntelenül, megállás nélkül, folyamatosan, a nap 24 órájában és a 7 minden napján.

.
 . .

EPG 1100 ET :: Beépített ÉletErő Generátorral működő Életenergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
EPG 1100 ET ÉletEnergia Készülék   (2001)

Az új, beépített és integrált Egyetemes Életerő Generátorokkal működtetett Életenergia Készülékének segítségével képes lesz arra, hogy:
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) egészséges legyen és az is maradjon, tele energiával és vitalitással;
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) előidézze és elősegítse -saját és mások- sikerét;
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) bőséget és gazdagságot vonzon életébe;
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) jólétben és biztonságban éljen;
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) és, ...hogy belső, lelki nyugalmát és békéjét megteremthesse.

.
 . .

Többek között:
ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Azonnali kontroll az élet minden területén - vegye kezébe sorsát és hajtsa végre az óhajtott változásokat!
ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Csúcsteljesítmén - érje el a maximumot óhajtott tevékenységeiben; munkájában, hobbijában, üzleti tevékenységeiben, tanulmányaiban, a sportban, szexben (nemi életében) és élete még sok más területén is!
ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Memória bővités - növelje meg agyának memória bankját és tanulja meg könnyedén előhivni az elraktározott adatokat!
ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Stressz- csökkentés, levezetés és feloldás - tanuljon meg relaxálni, gyorsan és könnyedén lazítani!
ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Energizálás és vitalizálás - energizálja- és töltse fel önmagát és szeretteit ÉletEnergiával és ÉletErővel - bármilyen távolságból!
ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok (Ön)Gyógyítás - a mentál erejének felhasználása gyógyulás cáljából!
LPOG 2400 DL -újtipusú- Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Önfejlesztés, személyiségfejlesztés - erőteljes segítség állandó, pozitív változásokhoz!

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok LPOG 2400 DL -újtipusú- Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner ÉletEnergia Készülék

  Keleti tradició zseniális kombinációja nyugati csúctechnológiával!

.
 . .

Az ÉletEnergia & ÉletErő felhasználási és hasznosítási területe szinte végtelen!
Miért?
Mert az ÉletEnergia Generátorok felhasználhatóak minden tevékenységben mely ÉletErőt igényel és használ.
És mivelhogy minden(fajta) tevékenységnek az ÉleErő az alapja, így az előbbi kijelentés teljesen helytálló.

RAD 2400 HD - Életerővel működtetett Radionika Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 2400 HD - ÉletErővel táplált- és működtetett Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Ennek következtében -is- az ÉletErő Generátorok és ÉletEnergia Készülékek felhasználhatóak minden olyan tevékenységben amely (erős és hatásos) ÉletEnergia-mezőt igényel és használ.

Fontos!
Az ÉletEnergia Generátorok és -természetesen- Életenergia Készülékek -egyik- kulcsfontosságú előnye, hogy a hatósugaruk korlátlan és hatásuk független a távolságtól!
(Próbálja ki, végezze el az egyedi ÉletEnergia Transzfer Teszt-ünket!)

Különleges, speciális készülékeink segítségével (lásd a 'Katalógus' és az 'Ajánlott egységcsomagok' nevű oldalainkat) az ÉletEnergia modulálhatóvá válik bármilyen vágy- vagy cél elérésére, így az ÉletErő Generátorok hatásköre szinte végtelen, csak a készüléket használók egyéni fantáziája és képzelőereje szabhat határt felhasználási lehetőségeiknek!

Az ÉletEnergia Készülékekkel és ÉletErő Generátorokkal -és, további, speciális készülékeikkel-, most megvan a technológiailag is megalapozott lehetőség, hogyan összpontosítson sikeresen egy mentális -művelet, -programozás és -eljárás céljára, hogyan építsen ki, és hozzon létre egy kívánt irányvonalat ('trend'-et) és hogyan adjon és -egyben- biztosítson ERŐT -ÉletErőt és ÉletEnergiát- gondolatainak, vágyainak és kívánságainak ahhoz, hogy azok meg is valósúljanak és manifesztálódjanak!

Életenergiával muködtetett RADIONIKA készülék :: RAD 5 | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 5 Trend Generátor (2001)
Külső -kerék alakú-, 5 db. igen erős, integrált ÉletErerő Generátorral ellátott, Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Az ÉletEnergia Generátorok és ÉletEnergia Készülékek legfontosabb funkciója tehát mindenekelőtt az, hogy ERŐT (ÉletErőt) ADJANAK -pozitív és kreatív- GONDOLATAINAK!

Ezért ideális eszközök az ÉletEnergia Készülékek -a beépített ÉletErő Generátorokkal egyetemben- az egészség, személyes erőnlét és vitalitás, a gazdagság és bőség, valamint egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb és sikeresebb élet eléréséhez, megteremtéséhez és megtartásához.

És ami a legfontosabb: számára nem léteznek határok sem időben, sem térben!

ATG 12 / ATGS 12000 - AsztroTrend Generátor | Külső ÉletErő Generátorral rendelkező ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
ATG 12 / ATGS 12000 - AsztroTrend Generátor | Külső ÉletErő Generátorral rendelkező ÉletEnergia Készülék

.


Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő "Az vagy, amit rendszeresen csinálsz. A kiválóság nem egyetlen cselekedet, hanem életforma."
Arisztotelész


 . .

Az új Egyetemes (Univerzális) Életerő Generátorok által Életenergiával táplált és meghajtott Radionika készülékek tökéletes eszközei egy boldog, kiteljesedett, gazdag életnek.ÉletEnergia Készülélek | Radionika

A Radionika készülék egy olyan eszköz, műszer, ill. szerkezet, mellyel ekvivalens -egyenértékű- strukturális kapcsolatokat (szerkezeti kapcsokat) tudunk létrehozni, melyek közvetlen -direkt- kapcsolatot teremtenek és összekapcsolnak bármilyen kívánt céllal ('target'-el) vagy irányvonallal ('trend'-el), illetve mindkettővel.

Miközben a Radionika készülékek (és FrekvenciaMinta Generátorok) létrehozzák a megfelelő 'strukturális kapcsolatot', azaz 'szerkezeti kapcsot' létesítenek és tartanak fenn a kívánt, megvalósulásra váró események (programozott trend-ek) és a cél / target (célszemély- vagy célszemélyek) között, addig az ÉletEnergia Készülékekbe beépített, integrált és ezeket működtető ÉletErő Generátorok, folyamatosan fejlesztve és sugározva az ÉletErőt, a szükséges és megfelelő Energiát (ÉletEnergiát!) szolgáltatják- és biztosítják az óhajtott, vágyott események (trend-ek) és a vizualizált, elérendő -programozott- cél között, azok megvalósulásának (manifesztációjának) érdekében.

Nyilvánvaló tehát, hogy a Radionika Készülék egy olyan eszköz mellyel ekvivalens, egyenértékű 'strukturális kapcsolatokat' ('szerkezeti kapcsokat') tudunk létrehozni, melyek -stabil- összeköttetést és kapcsolatot teremtenek- és összekapcsolnak bármilyen -kívánt- céllal vagy irányvonallal (trend-el), illetve mindkettővel.

Fontos!A radionika művelet -és programozás- sikerét a radionika készüléket körülvevő ÉletEnergia (ÉletEnergia-mező) erőssége és sűrűsége garantálja, ami az eljárás során jelen van és amit az eljárásban használnak, valamint az elképzelt (vizualizált) cél- és irányenergiák bonyolultsága illetve alkalmazhatósága.

Az -energia-átutalás erőssége és a kívánt cél elérésének és megvalósulásának gyorsasága tehát igen nagy mértékben függ a radionika készüléket -és a műveletet végrehajtó személyt- körülvevő ÉletEnergia-mező erősségétől és intenzitásától, így tehát az ÉletEnergia- és ÉletErő Generátor által fejlesztett és sugárzott pulzáló ÉletEnergia-mező erőssége, fluxusa és intenzitása döntő a sikeres programozás szempontjából. (!)

Az ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek előnye (a -'mágikus' pecsétekkel és szimbólumokkal ellentétben-) nagymértékű rugalmasságukban rejlik, ugyanis ezen készülékek (a radionika készülékek) szinte bármire beállíthatók és felhasználhatók.
Univerzálisak!

RAD 2400 HDS - Beépített, erős (HD tipusú) Életerő Generátorokkal rendelkező, Életerővel működtetett- és fokozott Radionika Készülék RAD 2400 HD Beépített, erős (HD tipusú) Életerő Generátorokkal rendelkező, Életerővel működtetett- és fokozott Radionika Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 2400 HD - Beépített és integrált, erős (HD tipusú) Életerő Generátorokkal rendelkező, Életerővel működtetett- és fokozott Radionika Készülék (ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék)

Megfelelő intenzitású és erősségű, valamint folyamatos ÉletErővel ellátva, a mi Radionika készülékeink egyértelműen felsőbbrendűek mindenféle tradicionális radionika készüléknél, ill. hagyományos technikánál, ill. minden ilyen jellegű -táv-műveleteknél és -mostanra már elavúlt- másfajta készülékeknél, (bármely más változatokkal összehasonlítva, mint pl. a különböző hagyományos metódusok vagy vizualizációs technikák, és az összes hozzájuk kapcsolodó különféle eljárások és műveletek), ugyanis az ÉletEnergia a lét alapja, minden mentális cselekvés, spirituális tevékenység (ima / imádkozás, -dinamikus- meditáció és relaxáció, kontempláció, stb.) és minden pszihikus cselekedet (ön- és személyiségfejlesztő technikák, agy-, illetve, -távolsági- elmekontroll, önkontroll, öngyógyítás, önfejlesztés és önprogramozás) erőforrása és hajtómotorja.

A Hiper-Tér Technológia , és a Hiper -Űr- Matematika (mely a Radionikát és a Frekvencia-Minta Technológiát is magába foglalja), valamint a Kozmikus Életerő -Egyetemes Életenergia- Fizika alapelve:

A TÁVOLSÁG STRUKTURÁLIS KÜLÖNBSÉG(ek) FÜGGVÉNYE ™ !

RAD 2000: Beépített ÉletErő Generátorral működőRadionika tipusú ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 2000 : Beépített ÉletErő Generátorral működőRadionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Mindezek után belátható, hogy ez a bámulatos új technológia (az ÉletErő Generátorok és ÉletEnergia Készülékek Technológiája) micsoda távlatokat nyit meg mindennemü távcselekvés számára, úgy az ön- és személyiségfejlesztés és az önprogramozás, valamint -a másokon is segítő- energizálás, energetikai tisztítás, pozitív-, jótékony energiákkal való feltőltés, valamint -a másokat is segítő- (táv)kezelés, gyógyítás, az öngyógyítás, ill. a profilaxia vagy betegségmegelőzés terén.

Így biztosíthatják mindenkor -az Ön számára is!- az az ÉletEnergia Készülékek és a készülékekben működő, integrált ÉletEnergia Generátorok a technológiai fölényt, úgy személyes kapcsolataiban mint üzleti ügyeiben, és bármilyen más irányú céltevékenységeiben is!

Az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok segítségével a legjobb kezekbe helyezheti életét és sorsát (természetesen; az Önébe!), kezébe veheti saját sorsának irányítását; erőt (Életerőt!) adhat -pozitív és kreatív- gondolatainak, energiát biztosíthat -célratörő- vágyainak, cselekedeteinek és tetteinek, hogy programozott és kitüzött céljai megvalósúljanak és a kívánt események valósággá váljanak az anyagi világban is.  (!)

e-mail
E-Mail
Szívesen segítünk az Önnek -és céljainak- legmegfelelőbb ÉletEnergia Készüléket kiválasztani.

Összegzésként elmondható, hogy az új ÉletEnergia Készülékekben működő ÉletErő Generátorok által fejlesztett- és sugárzott ÉletErő bármilyen pozitiv és nemes célra felhasználható, saját- és embertársaink megsegítésében és érdekében!

.
 . .

Az ÉletEnergia Készülékek, pontosan az Életenergia modulálthatósága-, valamint az Életerő Generátorok dinamikussága és dinamizmusa révén, használhatók mint a legújabb, leghatékonyabb és leghatásosabb Észgépek és -újtipusú- ChiAgytrénerek és PszichoTrénerek:
ugyanis, itt érvényesül talán a legjobban és itt idéz elő jelentős változásokat az Életenergia Generátorok és ÉletEnergia Készülékek biztosította új, élvonalbeli csúcstechnológia, mely a lehető legértékesebb és egyben a legkényelmesebb megoldást is jelenti.

LPOG 2400 DL ChiAgytréner és PszichoTréner ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
LPOG 2400 DL - ChiAgytréner, ElmeTréner és PszichoTréner ÉletEnergia Készülék

.
 . .

Csak egy -egyedi- transzfer korongpár egyik fele (pld. a TC 99 -strukturális kapcsolat / transzfer korongpár) vagy egy megfelelő strukturális kapocs szükségeltetik és beépített Életerő Generátorának hála, ill. a segítségével, az ÉletEnergia Készülékből kisugárzott jótékony (és megfelelően modulált) ÉletenErgiát, bárhol és bármikor érezheti, felveheti-, (meg)tapasztalhatja és -minden előnyével együtt- felhasználhatja- és élvezheti.

Vége tehát a helyhezkötöttségnek, a mozgászkorlátoásnak, valamint a hagyományos Agytréner készülék kellékek -szemüveg, fülhallgató és egyéb nehézkes és furaságok- okozta kényelmetlenségnek!

TC 99 - transzfer korongpár :: strukturális kapcsolat | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok TC 99 strukturális kapcsolat ÉletEnergia transzfer korongpár

Az Életenergia strukturális transzferképességéből adódóan, ha sajátmagát-, szeretteit-, vagy bárki mást ÉletEnergiával és ÉletErővel akar feltőlteni, energizálni, gyógyító energiát vagy vitalitást szeretne sugározni, elég egy kis, de igen hatásos!, (diszkrét), zsebben elférő transzfer korong is, mely strukturális kapcsolatként, összekapcsolja Önt (vagy az illető személyt, -vagy személyeket-) az otthonában, irodájában vagy bárhol máshol a világon muködő beépített ÉletErő Generátorral rendelkező ÉletEnergia Készülékével.TC 99 - transzfer korongpár :: strukturális kapcsolat | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

A transzfer-korong birtokában teljesen mindegy, hogy Életerő Készüléke előtt ül vagy tőle több mérföldnyire, esetleg éppen a földgömb másik felén tartozkodik, mert a -beépített ÉletErőGenerátora által fejlesztett jótékony hatású Életenergia, átsugárzik Önre (és csak Önre!) így az ÉletEnergiát érezni és használni tudja, bárhol és bármikor, és élvezheti ennek minden előnyét.

LPOG 2400 DL - ChiAgytréner és PszichoTréner ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
LPOG 2400 DL (Low Puls Orgone Generator) - Chi Agytréner, ElmeTréner és PszichoTréner
beépített ÉletErő (Orgon) Generátorral működő ÉletEnergia Készülék

.
 . .

Tudjuk, hogy mindenfajta szellemi, spirituális és mentális cselekvés és tevékenység, (ima / imádkozás, meditáció, -vagy újabban a különféle- ön- és személyiségfejlesztő technikák, és -természetesen- a 'mágikus' praxisok és gyakorlatok, stb.) egyfajta ÉletEnergián & ÉletErőn alapuló technikák, ill. -számunkra- technológiák, melyek -külőnféle elméleteikkel együtt- kétségkívül az egyik legősibb formája az ember és a láthatatlan energiák interakciójának és egyben a legrégebbi módozata annak, ahogy az ember értelmet adott a "láthatatlannak", technológiát faragva az ismeretlenből.

.
 . .

Összegzésként elmondható, hogy az új -beépített- Életenergia Generátorok által fejlesztett- és az Életenergia Készülékekből -ki-sugárzott Életerő bármilyen pozitiv, kreatív és nemes célra felhasználható, saját- és embertársaink érdekében!

RAD 2400 Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu2400raddl_tb Számitógépes Radionika-program | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 2400 DL -beépített ÉletErő Generátorral működő- Radionika Készülék + RI 2100 számítógépes Radionika Manifesztációs Program

RAD 5 - Trend generáló ÉletErőt sugárzó ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Asztro-Trend Generátor tipusú ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 5  +  ATG 12 / ATGS 12000 :: Trend Generátor és AsztroTrend Generátor | Külső ÉletErő Generátorokkal működő és fokozott ÉletEnergia Készülékek

Vegye kezébe -saját- sorsa irányítását és adjon erőt (ÉletERŐt!) -pozitiv és kreatív- gondolatainak !

Vissza a lap tetejére... ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek

Rendelési információk :: ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu


Több, bővebb információk...

Ha ez az új ÉletErő Technológia és az új és hatékony ÉletEnergia Készülékek felkeltették az Ön érdeklődését is, ha több- és bővebb információkat szeretne szerezni róluk és a forgalmazott ÉletEnergia Készülékekről és ÉletEnergia tartozékokról, küldjön egy levelet elektrónikus postán a megadott e-mail címre, vagy hívja telefonszámunkat.

Köszönjük érdeklődését.

Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő

Webmaster: DIGITRONIX

ÉletEnergia Technológia: ismertető, bevezető és összefoglaló

.


Forrás megjelölése:
Karl Hans Welz: 'Theory & Technology' (Elmélet és Technológia), What Can Do for You (Mit Tehet Önért?), 'Orgone Energy and Life Force', 'Brainvawes and Chi Mind Machines', 'Life Energy & Radionics', 'It's Magick! Techno-Magick and LifeForce', 'LifeEnergy transfer at any distance'.
Barbara Ann Brennan: Hands of Light, stb.
Lásd még az 'Ajánlott irodalom' oldalunkat.
Fordítás, átdolgozás, szerkesztés és adaptáció: © Dézsi Sándor, 1999-2000, 2001-2003-2020. Minden jog fenntartva! All Rights Reserved! Copyright ©.


  .    


ÉletErő Technológia: rövid összefoglaló

Rövid -általános technológiai- összefoglaló (összegző), az

ÉLETENERGIA & ÉLETERŐ TECHNOLÓGIÁRÓL

ÉletErő-Technológia:
ÉletErő Generátorral működtetett ÉletEnergia Készülékek

* a testi, lelki és szellemi összhangért, harmóniáért és egyensúlyért  *


ÉletEnergia & ÉletErő


.

Az elektromágneses hullámokhoz hasonlóan az ÉletErő és az ÉletEnergia is mindenhol, mindenütt jelen van.

Ahogy az elektromágneses hullámok mindig és mindenhol körülvesznek bennünket, épp úgy az Életerő, (az Egyetemes Életenergia) is állandóan körülzárja, körülöleli az embert, de mivel láthatatlan, az átlag ember nem érzékeli olyan könnyen mint a fényt, a meleget vagy az elektromosságot.
Bátran kijelenthetjük, hogy mindannyian egy elektromágneses hullámokból és Életerőből álló energiaóceán közepén élünk.

Az Életerő és az Életenergia a lét alapja; egy pszichikai erő, "finom energia", mely minden mentális cselekedetben, gondolatban, spirituális folyamatban, minden lelki-, ill. szellemi gyakorlatban egyaránt megnyilvánul.

Minden amit ember létrehozott, és ami létezik, gondolat révén született -előszőr gondolatban keletkezett és csak utána manifesztálódott- és ezt a gondolatformát hatja át-és ad neki erőt (ÉletErőt) az Életenergia.

Az Életenergia és az Életerő tehát minden mentális cselekedet, spirituális tevékenység (ima, meditáció, stb.) és minden pszihikus cselekedet / cselekvés (gondolkodás, ön- és személyiségfejlesztő technikák, agy- és -távolsági- elmekontroll, valamint önprogramozás) erőforrása.

Az integrált ÉletErő Generátorral rendelkező és működő ÉletEnergia Készülékek, állandóan és folyamatosan, előállítják, generálják és sugározzák az ÉletEnergiát & ÉletErőt.

És, mivel a gondolat mindennek a gyökere, így tehát az ÉletErő Generátorok és ÉletEnergia Készülékek felhasználhatóak minden olyan tevékenységben amely (erős és hatásos) ÉletEnergia-mezőt igényel és használ.

EPG 1100 :: Beépített ÉletErő Generátorral működő Életenergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
EPG 1100 ÉletEnergia Készülék (1999)
Egyik kedvencem... :-)

Az Életerő és az Életenergia a cél (az elérendő cél) és a kivánt hatás közötti hordozó, médium.
Felerősitve a kívánt trendet egy olyan energetikai-mezővé alakítja, mely körülveszi, körulöleli az illető személyt (vagy 'target' -cél-személyeket) és egy erőteljes, a kívánt hatásnak megfelelő, kellő sorsszerü befolyást gyakorolja rá, amely a vágyott és elérendő célhoz vezet. (!)

Olyan ez mint a Sors ereje, -erőmezője-, amely mindenhová elkíséri és áthatja a célszemélyt, a kellő hatást gyakorolva rá, amely a kívánt és elérendő cél irányában hat.

Régen ismert igazság: Életerő és Életenergia nélkül nem létezik távhatás!

Az ÉletErő a titka az állandó, pozitiv változások, az agy-, és (bármilyen távolságban ható) elme fölötti kontroll (önkontroll) terén, mert minden mentális cselekedetnek és szellemi tevékenységnek az ÉletEnergia képezi az erőforrását, a motorját!

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek | ÉletEnergia / ÉletErő | /userfiles/pages-hu/technologia-osszefoglalo | ÉletEnergia Készülékek / ÉletErő Generátorok


Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő "A sikertelenség egyik leggyakoribb oka, hogy feladunk valamit egy átmeneti kudarc miatt."
Napoleon Hill


Marketingszlogenek:
életenergia & életerő & chi életerő A modern 'Techno-Mágus' oltára: íróasztalán az ÉletEnergia Készüléke, laptopján a Manifesztációs Radionika Program fut.


ÉletEnergia Készülékek


Az ÉletEnergia Készülékek -a beépített és integrált ÉletErő Generátorok révén- állandóan és folyamatosan Életerőt- és Életenergiát fejlesztenek- és sugároznak.

.

Tudjuk, hogy mindenfajta szellemi, spirituális és mentális cselekvés és tevékenység, (ima / imádkozás, meditáció, -vagy újabban a különféle- ön- és személyiségfejlesztő technikák, és -természetesen- a 'mágikus' praxisok és gyakorlatok, stb.) egyfajta ÉletEnergián & ÉletErőn alapuló technikák, ill. -számunkra- technológiák, melyek -külőnféle elméleteikkel együtt- kétségkívül az egyik legősibb formája az ember és a láthatatlan energiák interakciójának és egyben a legrégebbi módozata annak, ahogy az ember értelmet adott a "láthatatlannak", technológiát faragva az ismeretlenből.

.

Az ÉletErő a titka az állandó, pozitiv változások, az agy-, és (bármilyen távolságban ható) elme fölötti kontroll (önkontroll) terén, mert minden mentális cselekedetnek és szellemi tevékenységnek az ÉletenErgia képezi az alapját, az erőforrását, és a motorját!

.

Az ÉletErő átsugározható bárhova, áthidal minden távolságot, és hatása, -erőssége- független a -fizikai- távolságtól (lásd ezt az érdekes kísérletet az ÉletEnergia -távolságtól független- átsugárzására, végezze el az egyedi, bámulatos ÉletEnergia Transzfer Teszt-et!

Próbálja most ki Ön is és mondja el nekünk és barátainak, jóismerőseinek is, hogy mit érzett-, ill. hogyan érzékelte az ÉletEnergiát & ÉletErőt.

Az Egyetemes Életenergia Generátorok Életerőt fejlesztő- és sugárzó készülékek.
És teszik ezt szüntelenül, megállás nélkül, folyamatosan, a nap 24 órájában és a 7 minden napján.

.

 . .

Figyelem! | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő GenerátorokFontos és lényeges !
Minden egyes ÉletEnergia Készülékben -legalább- egy, igen erős és hatékony -eredeti(!), Szuper-Orgonit-ból készült- ÉletErő Generátor (Chi / Qi / csí Generátor & Prána Generátor & Orgone / Orgon Generátor) működik, mely állandóan, folyamatosan és megszakítás nélkül, előállítja, generálja és sugározza a pozitív, jótékony, dinamikus és vitális ÉletErőt & ÉletEnergiát !

.
.

EPG 1100 ET :: Beépített ÉletErő Generátorral működő Életenergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
EPG 1100 ET ÉletEnergia Készülék   (2001)

Az új, beépített és integrált Egyetemes Életerő Generátorokkal működtetett Életenergia Készülékének segítségével képes lesz arra, hogy:
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) egészséges legyen és az is maradjon, tele energiával és vitalitással;
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) előidézze és elősegítse -saját és mások- sikerét;
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) bőséget és gazdagságot vonzon életébe;
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) jólétben és biztonságban éljen;
életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) és, ...hogy belső, lelki nyugalmát és békéjét megteremthesse.

.

.

Az ÉletEnergia & ÉletErő felhasználási és hasznosítási területe szinte végtelen!
Miért?
Mert az ÉletEnergia Generátorok felhasználhatóak minden tevékenységben mely ÉletErőt igényel és használ.
És mivelhogy minden(fajta) tevékenységnek az ÉleErő az alapja, így az előbbi kijelentés teljesen helytálló.

RAD 2400 HD - Életerővel működtetett Radionika Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 2400 HD - ÉletErővel táplált- és működtetett Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Ennek következtében -is- az ÉletErő Generátorok és ÉletEnergia Készülékek felhasználhatóak minden olyan tevékenységben amely (erős és hatásos) ÉletEnergia-mezőt igényel és használ.

Fontos!
Az ÉletEnergia Generátorok és -természetesen- Életenergia Készülékek -egyik- kulcsfontosságú előnye, hogy a hatósugaruk korlátlan és hatásuk független a távolságtól!
(Próbálja ki, végezze el az egyedi ÉletEnergia Transzfer Teszt-ünket!)

Különleges, speciális készülékeink segítségével (lásd a 'Katalógus' és az 'Ajánlott egységcsomagok' nevű oldalainkat) az ÉletEnergia modulálhatóvá válik bármilyen vágy- vagy cél elérésére, így az ÉletErő Generátorok hatásköre szinte végtelen, csak a készüléket használók egyéni fantáziája és képzelőereje szabhat határt felhasználási lehetőségeiknek!

Az ÉletEnergia Készülékekkel és ÉletErő Generátorokkal -és, további, speciális készülékeikkel-, most megvan a technológiailag is megalapozott lehetőség, hogyan összpontosítson sikeresen egy mentális -művelet, -programozás és -eljárás céljára, hogyan építsen ki, és hozzon létre egy kívánt irányvonalat ('trend'-et) és hogyan adjon és -egyben- biztosítson ERŐT -ÉletErőt és ÉletEnergiát- gondolatainak, vágyainak és kívánságainak ahhoz, hogy azok meg is valósúljanak és manifesztálódjanak!

Életenergiával muködtetett RADIONIKA készülék :: RAD 5 | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 5 Trend Generátor (2001)
Külső -kerék alakú-, 5 db. igen erős, integrált ÉletErerő Generátorral ellátott, Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Az ÉletEnergia Generátorok és ÉletEnergia Készülékek legfontosabb funkciója tehát mindenekelőtt az, hogy ERŐT (ÉletErőt) ADJANAK -pozitív és kreatív- GONDOLATAINAK!

Ezért ideális eszközök az ÉletEnergia Készülékek -a beépített ÉletErő Generátorokkal egyetemben- az egészség, személyes erőnlét és vitalitás, a gazdagság és bőség, valamint egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb és sikeresebb élet eléréséhez, megteremtéséhez és megtartásához.

És ami a legfontosabb: számára nem léteznek határok sem időben, sem térben!

ATG 12 / ATGS 12000 - AsztroTrend Generátor | Külső ÉletErő Generátorral rendelkező ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
ATG 12 / ATGS 12000 - AsztroTrend Generátor | Külső ÉletErő Generátorral rendelkező ÉletEnergia Készülék

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek | ÉletEnergia / ÉletErő | /userfiles/pages-hu/technologia-osszefoglalo | ÉletEnergia Készülékek / ÉletErő Generátorok


Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő "Minden általunk létrehozott gondolat egy kibocsátott erő, természetével és intenzitásával összhangban. Szüntelen kölcsönösség van elme és elme között, s folytonos kapcsolat van a gondolati erők között."
James Allen


Marketingszlogenek:
életenergia & életerő & chi életerő Érezted már -tudatosan- az ÉletErőt / ÉletEnergiát, vagy -te is mint oly sokan- csak könyvekben olvastál-, vagy -esetleg- kurzusokon hallottál róla?
Most lehetőséged van megtapasztalni!  Ingyen!


Újtipusú Chi AgyTrénerek & ElmeTréner & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek


Az Életenergia Készülékek és Életerő Generátorok használhatóak -úgy is- mint a legelőrehaladottabb és leghatékonyabb Észgépek, Chi Agytrénerek , ElmeTrénerek és PszichoTrénerek, azaz;:
-talán- itt érvényesül a legjobban és itt idéz elő jelentős változást az Életenergia Generátorok biztosította új, élvonalbeli csúcstechnológia, az Életenergia modulálhatósága révén. mely a lehető legértékesebb és egyben a legkényelmesebb megoldást is jelentheti.

Csak egy transzfer korong (pl. a 'TC 99'), vagy egy megfelelő strukturális kapocs szükségeltetik, és új, csodálatos felszerelésének; Életenergia Készülékének és Életerő Generátorának-, vagy az új Életenergia Generátorja segítségével akár hagyományos(!) Észgépének, Agytrénerjének hatását, a jótékony (és megfelelően modulált!) Életenergiával, bárhol és bármikor érezheti, tapasztalhatja és -ennek minden előnyével együtt- élvezheti és felhasználhatja.
Vége tehát a helyhezkötöttségnek, a mozgáskorlátozásnak, valamint a szemüveg, fülhallgatók és egyéb nehézkes- és fura kellékek okozta kényelmetlenségnek!

Az ÉletEnergia strukturális transzferképességéből adódóan, ha önmagát / sajátmagát, szeretteit, vagy bárki mást, ÉletEnergiával és ÉletErővel akar feltőlteni, energizálni, pozitív -gyógyító- energiát vagy vitalitást szeretne sugározni, elég egy kis, de igen hatásos!, diszkrét, zsebben elférő transzfer korong is -mely -rendelése alapján- ÉletEnergia Készülékével együtt érkezik, és mely strukturális kapocsként, összeköti, összekapcsolja Önt (vagy az illető 'target' cél-személyt, vagy -személyeket) az otthonában, irodájában vagy bárhol máshol a világon működő integrált Életerő Generátorral rendelkező ÉletEnergia Készülékével.

LPOG 2400: Életenergia Generátor mint Elmegépezet, Észgép vagy Agytréner | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
LPOG 2400 HD (2001)
Beépített és integrált ÉletErő Generátorral és állítható frekvenciákkal működő Meditációs- és Relaxációs Chi AgyTréner, ElmeTréner és PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülék, transzfer ÉletEnergia & ÉletErő koronggal

A transzfer korong birtokában teljesen mindegy, hogy ÉletEnergia Készüléke (Életerő Generátora) előtt ül vagy tőle több mérföldnyire, esetleg éppen a földgömb másik felén tartozkodik, mert -integrált- ÉletErő Generátora által fejlesztett és sugárzott jótékony hatású Életenergiát, mit ÉletEnergia Készüléke folyamatosan és folytonosan kisugároz, érezni és (fel)használni tudja, bárhol és bármikor.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek | ÉletEnergia / ÉletErő | /userfiles/pages-hu/technologia-osszefoglalo | ÉletEnergia Készülékek / ÉletErő Generátorok


Integrált ÉletErő Generátorokkal működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek


.

Az új Egyetemes (Univerzális) Életerő Generátorok által Életenergiával táplált és meghajtott Radionika készülékek tökéletes eszközei egy boldog, kiteljesedett, gazdag életnek.ÉletEnergia Készülélek | Radionika

A Radionika készülék egy olyan eszköz, műszer, ill. szerkezet, mellyel ekvivalens -egyenértékű- strukturális kapcsolatokat (szerkezeti kapcsokat) tudunk létrehozni, melyek közvetlen -direkt- kapcsolatot teremtenek és összekapcsolnak bármilyen kívánt céllal ('target'-el) vagy irányvonallal ('trend'-el), illetve mindkettővel.

Miközben a Radionika készülékek (és FrekvenciaMinta Generátorok) létrehozzák a megfelelő 'strukturális kapcsolatot', azaz 'szerkezeti kapcsot' létesítenek és tartanak fenn a kívánt, megvalósulásra váró események (programozott trend-ek) és a cél / target (célszemély- vagy célszemélyek) között, addig az ÉletEnergia Készülékekbe beépített, integrált és ezeket működtető ÉletErő Generátorok, folyamatosan fejlesztve és sugározva az ÉletErőt, a szükséges és megfelelő Energiát (ÉletEnergiát!) szolgáltatják- és biztosítják az óhajtott, vágyott események (trend-ek) és a vizualizált, elérendő -programozott- cél között, azok megvalósulásának (manifesztációjának) érdekében.

Nyilvánvaló tehát, hogy a Radionika Készülék egy olyan eszköz mellyel ekvivalens, egyenértékű 'strukturális kapcsolatokat' ('szerkezeti kapcsokat') tudunk létrehozni, melyek -stabil- összeköttetést és kapcsolatot teremtenek- és összekapcsolnak bármilyen -kívánt- céllal vagy irányvonallal (trend-el), illetve mindkettővel.

Fontos!A radionika művelet -és programozás- sikerét a radionika készüléket körülvevő ÉletEnergia (ÉletEnergia-mező) erőssége és sűrűsége garantálja, ami az eljárás során jelen van és amit az eljárásban használnak, valamint az elképzelt (vizualizált) cél- és irányenergiák bonyolultsága illetve alkalmazhatósága.

Az -energia-átutalás erőssége és a kívánt cél elérésének és megvalósulásának gyorsasága tehát igen nagy mértékben függ a radionika készüléket -és a műveletet végrehajtó személyt- körülvevő ÉletEnergia-mező erősségétől és intenzitásától, így tehát az ÉletEnergia- és ÉletErő Generátor által fejlesztett és sugárzott pulzáló ÉletEnergia-mező erőssége, fluxusa és intenzitása döntő a sikeres programozás szempontjából. (!)

Az ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek előnye (a -'mágikus' pecsétekkel és szimbólumokkal ellentétben-) nagymértékű rugalmasságukban rejlik, ugyanis ezen készülékek (a radionika készülékek) szinte bármire beállíthatók és felhasználhatók.
Univerzálisak!

RAD 2400 HDS - Beépített, erős (HD tipusú) Életerő Generátorokkal rendelkező, Életerővel működtetett- és fokozott Radionika Készülék RAD 2400 HD Beépített, erős (HD tipusú) Életerő Generátorokkal rendelkező, Életerővel működtetett- és fokozott Radionika Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 2400 HD - Beépített és integrált, erős (HD tipusú) Életerő Generátorokkal rendelkező, Életerővel működtetett- és fokozott Radionika Készülék (ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék)

Megfelelő intenzitású és erősségű, valamint folyamatos ÉletErővel ellátva, a mi Radionika készülékeink egyértelműen felsőbbrendűek mindenféle tradicionális radionika készüléknél, ill. hagyományos technikánál, ill. minden ilyen jellegű -táv-műveleteknél és -mostanra már elavúlt- másfajta készülékeknél, (bármely más változatokkal összehasonlítva, mint pl. a különböző hagyományos metódusok vagy vizualizációs technikák, és az összes hozzájuk kapcsolodó különféle eljárások és műveletek), ugyanis az ÉletEnergia a lét alapja, minden mentális cselekvés, spirituális tevékenység (ima / imádkozás, -dinamikus- meditáció és relaxáció, kontempláció, stb.) és minden pszihikus cselekedet (ön- és személyiségfejlesztő technikák, agy-, illetve, -távolsági- elmekontroll, önkontroll, öngyógyítás, önfejlesztés és önprogramozás) erőforrása és hajtómotorja.

A Hiper-Tér Technológia , és a Hiper -Űr- Matematika (mely a Radionikát és a Frekvencia-Minta Technológiát is magába foglalja), valamint a Kozmikus Életerő -Egyetemes Életenergia- Fizika alapelve:

A TÁVOLSÁG STRUKTURÁLIS KÜLÖNBSÉG(ek) FÜGGVÉNYE ™ !

RAD 2000: Beépített ÉletErő Generátorral működőRadionika tipusú ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 2000 : Beépített ÉletErő Generátorral működőRadionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Mindezek után belátható, hogy ez a bámulatos új technológia (az ÉletErő Generátorok és ÉletEnergia Készülékek Technológiája) micsoda távlatokat nyit meg mindennemü távcselekvés számára, úgy az ön- és személyiségfejlesztés és az önprogramozás, valamint -a másokon is segítő- energizálás, energetikai tisztítás, pozitív-, jótékony energiákkal való feltőltés, valamint -a másokat is segítő- (táv)kezelés, gyógyítás, az öngyógyítás, ill. a profilaxia vagy betegségmegelőzés terén.

Így biztosíthatják mindenkor -az Ön számára is!- az az ÉletEnergia Készülékek és a készülékekben működő, integrált ÉletEnergia Generátorok a technológiai fölényt, úgy személyes kapcsolataiban mint üzleti ügyeiben, és bármilyen más irányú céltevékenységeiben is!

Az ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Generátorok segítségével a legjobb kezekbe helyezheti életét és sorsát (természetesen; az Önébe!), kezébe veheti saját sorsának irányítását; erőt (Életerőt!) adhat -pozitív és kreatív- gondolatainak, energiát biztosíthat -célratörő- vágyainak, cselekedeteinek és tetteinek, hogy programozott és kitüzött céljai megvalósúljanak és a kívánt események valósággá váljanak az anyagi világban is.  (!)

e-mail
E-Mail
Szívesen segítünk az Önnek -és céljainak- legmegfelelőbb ÉletEnergia Készüléket kiválasztani.

Összegzésként elmondható, hogy az új ÉletEnergia Készülékekben működő ÉletErő Generátorok által fejlesztett- és sugárzott ÉletErő bármilyen pozitiv és nemes célra felhasználható, saját- és embertársaink megsegítésében és érdekében!

.

Vissza a lap tetejére... ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek | /userfiles/pages-hu/technologia-osszefoglalo | ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek


Mit tehet Önért egy új, élvonalbeli csúcstechnológia?!


Mottó
:
Semmi olyanról nem tudunk ami nem vezethető vissza -közvetve vagy közvetlenül- az ÉletEnergiára.
KHW & DS  


Marketingszlogenek:
életenergia & életerő & chi életerő Manifesztáció és táv-hatás -hatékony és megfelelő- ÉletErő és ÉletEnergia -mennyiség- nélkül? Lehetetlen!

Idézet / Mottó:
életenergia & életerő & chi életerő "Ha kitartóan neveljük elménket, azáltal hogy kiítjuk gyengeségünket, s hagyjuk, hogy lelki és szellemi erőink kibontakozzanak, el fogunk csodálkozni azokon a varázslatos változásokon, melyek külső életünkben bekövetkeznek."
James Allen


Adjon Erőt -pozitív és kreatív- gondolatainak és ötleteinek!

Az ÉletEnergia Készülékekbe beépített és integrált ÉletErő Generátorok segítségével kezébe veheti saját sorsa irányítását és erőt (ÉletErőt!) adhat -pozitiv és kreatív - gondolatainak, vágyainak, hogy azok manifesztálódhassanak és megvalósúlhassanak a fizikai síkon, a mindennapi életben is!

.

Többek között:
ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Azonnali kontroll az élet minden területén - vegye kezébe sorsát és hajtsa végre az óhajtott változásokat!
ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Csúcsteljesítmén - érje el a maximumot óhajtott tevékenységeiben; munkájában, hobbijában, üzleti tevékenységeiben, tanulmányaiban, a sportban, szexben (nemi életében) és élete még sok más területén is!
ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Memória bővités - növelje meg agyának memória bankját és tanulja meg könnyedén előhivni az elraktározott adatokat!
ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Stressz- csökkentés, levezetés és feloldás - tanuljon meg relaxálni, gyorsan és könnyedén lazítani!
ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Energizálás és vitalizálás - energizálja- és töltse fel önmagát és szeretteit ÉletEnergiával és ÉletErővel - bármilyen távolságból!
ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok (Ön)Gyógyítás - a mentál erejének felhasználása gyógyulás cáljából!
LPOG 2400 DL -újtipusú- Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Önfejlesztés, személyiségfejlesztés - erőteljes segítség állandó, pozitív változásokhoz!

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok LPOG 2400 DL -újtipusú- Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner ÉletEnergia Készülék

  Keleti tradició zseniális kombinációja nyugati csúctechnológiával!

.


Az Egyetemes Életenergia Készülékek, integrált ÉletErő Generátoraik révén -mint nevük is mutatja- ÉletEnergiát és ÉletErőt fejlesztenek és sugároznak.
És teszik ezt szüntelenül, megállás nélkül, állandóan, folytonosan és folyamatosan, a nap 24 órájában és a 7 minden napján.

Az Életenergia a lét alapja és minden -mentális- cselekedet erőforrása.
Az Életenergia Készülékek és ÉletErő Generátorok felhasználhatóak minden tevékenységben mely Életerőt ígényel és használ.

Ezért ideális eszközök az Életerő Generátorral működő ÉletEnergia Készülékek az egészség, személyes erőnlét és vitalitás, a gazdagság és a bőség, valamint egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb és sikeresebb élet eléréséhez és megtartásához.

És, ami a legfontosabb, számára nem léteznek határok sem időben, sem térben.
Tapasztalhatta az Életenergia Transzfer-Teszt elvégzése során!

Az Életenergia Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek használata egyszerű és könnyű!

Az Életenergia Generátorok megszakítás nélkül, állandóan fejlesztik, generálják és sugározzák az Életerőt, mely megfelelően modulálva, egy strukturális kapcsolat vagy egyéni közvetítő korong által, az illető személyre átsugározva, nagymértékben hozzájárulnak vágyainak és céljainak könnyebb és gyorsabb eléréséhez.

ATGS 3000 :: Asztro-Trend Generátor | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
ATGS 3000 (2001): 12 db szupererős ÉletErő Generátorral működő Asztro-Trend Generátor tipusú ÉletEnergia Készülék

Ezért, az Univerzális ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek döntő eszközök lehetnek a vágyott célok elérésében és valóra váltásában.

A felhasználónak és az ÉletEnergia Készüléket programozónak, csupán egy kapcsolásra van szüksége, valamint hajlandóságra, hitre, megfelelő akaratra, széles látókörre és nyitott elmére e- új- tehnológia iránt.

Az ÉletEnergia Készülékekbe beépített ill. integrált Életenergia Generátorok Energiát (ÉletErőt!) biztosítanak vágyainknak és cselekedeteinknek, hogy kitüzött céljainkat -könnyebben és hamarabb- elérhessük.

Vissza a lap tetejére... ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek


Életenergia & Életerő

ELMÉLET és TECHNOLÓGIA


Mottó
:
'Az Energia minden és minden Energia'.
DS  

Láthatatlan Energiák

Az emberiség a világegyetemmel összefüggő, a világról alkotott képe és ismereteinek nagy része a láthatatlan energiákkal kapcsolatos tapasztalatoknak az eredménye.
Ezek az energiák, az ember, illetve az emberi agy elvonatkoztató képességének eredményeként, ősidők óta intenzíven foglalkoztatták az emberiséget.
Megismerésük és hasznosításuk az emberi fajnak egyik legjellemzöbb vonása.

A láthatatlan energiákat (gravitáció, elektromágneses energia, radioaktivitás, stb.) szabályozó törvények ismerete számos technológia fejlődését tette lehetővé (az egyszereübb villamos árammal működő gépektől egészen az atomreaktorokig).

De létezik még egy energia, mellyel az emberiség évezredek óta kapcsolatban áll, amit egyes, fejlettebb mentális szinten alló személyek ismertek és fel is használtak, talán még mióta az emberiség benépesitette e bolygót.
Ez az energia az Életerő.

Mindenfajta szellemi és spirituális cselekedet és tevékenység, (ima / imádkozás, meditáció,  -vagy újabban, az ön- és személyiségfejlesztő technikák, vagy mágikus programozások, stb.) egyfajta Életerőn alapuló technikák, ill. egyfajta technológia, mely kétségkívül egyik legősibb formája az ember és a láthatatlan energiák interakciójának és egyben legrégebbi módozata annak, ahogy az ember értelmet adott a "láthatatlannak", technológiát faragva az ismeretlenből.

Az elektromágneses hullámokhoz hasonlóan az Életerő & Életenergia mindenhol, mindenütt jelen van.
Tehát, bátran kijelenthetjük, hogy mindannyian egy elektromágneses hullámokból és Életerőből álló energiaóceán közepén élünk.

Az ÉletErő egy "finom-energia", pszichikai erő, mely minden mentális cselekedetben,spirituális folyamatban, minden lelki-, szellemi gyakorlatban egyaránt megnyilvánul.

Az ÉletEnergia tehát a lét alapja, valamint minden mentális cselekvés, spirituális tevékenység (ima, meditáció, stb.) és minden -tudatos- pszihikus cselekedet (mint pl. az ön- és személyiségfejlesztő technikák, agy- és -távolsági- elmekontroll, vagy önprogramozás) erőforrása.

Az Életerő a cél és a kivánt hatás közötti hordozó, médium.
Felerősitve a kívánt trendet egy olyan energetikai mezővé alakitja, mely körülveszi, körulöleli az illető személyt (vagy cél-személyeket) és egy erőteljes, a kívánt hatásnak megfelelő, kellő sorsszerü befolyást gyakorolja rá, amely a vágyott és elérendő célhoz vezet.

Olyan ez mint a Sors ereje, -erőmezője-, amely mindenhová elkíséri és áthatja a célszemélyt, a kellő hatást gyakorolva rá, amely a kívánt és elérendő cél irányában hat.

Régen ismert igazság: Életerő nélkül nem létezik távhatás!

Az Életerő a titka az állandó, pozitiv változások, az agy- és önkontroll, és (bármilyen távolságban ható) elme fölötti kontroll terén, mert minden mentális cselekedetnek és szellemi tevékenységnek az Életenergia képezi az erőforrását, motorját!

Az Életenergia a gondolatot követi, tehát mentálisan irányítható és bármilyen távolságra ki-, ill. átsugározható.
A gondolat Energia, tehát információhordozó is egyben.
A gondolat a gyökere és forrása a szónak, szándéknak és cselekedetnek, valamint mindenfajta tevékenységnek is a kiindulópontja, így az általunk óhajtott irányvonalnak -trendnek- és cselekedeteknek is.
Vigyázzunk tehát gondolatainkra, mert gondolatainknak alkotó, teremtő erejük van!

A történelem folyamán az ÉletEnergiát és ÉletErőt különféle nevekkel illették (Prana, Mana, Chi, Ki, Nap-Éter, Ódikus Érő, Elektromos- és Mágneses Fluidum, Orgon(e) / Orgon-energia, Aura, Bioenergia, Bioplazma, Pszichikai Érő, Univerzális Életerő, Egyetemes Életenergia, Egyetemes Alkotó Energia, Kozmikus Erő, Fényenergia, Fehér Fény, Mentál Erő, Varázserő, Asztrál Fény, stb., stb.), de végeredményben, ugyanarról az energiáról volt szó.

Az ősi, 5000 évnél is régebbi indiai spirituális hagyomány egy PRANA-nak nevezett egyetemes energiáról beszél, melyet minden élet alapvető alkotórészének és forrásának tekint.
A Prana (ejtsd: prána) szó fordítása: "abszolut energia".
A Prána az élet lélegzete, mely mindent átjár, minden formán és testen átáramlik és életet lehel beléjük.

A kínaiak már a Krisztus előtti 3. évezredben említést tesznek egy kozmikus, vitális energia létezéséről, melyet ők CHI-nek (csi-nek) neveztek.
Yin-Yang :: ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huAz Egyetemes Életerő energiája a Chi.
Ez minden energia ősforrása és a létezés különböző területein, különböző frekvenciában jelenik meg.
Az élet megnyilvánulásának tudati síkja a magunkhoz vett és elraktározott Egyetemes Életenergia frekvenciájától függ.
Minden anyag, minden test, élő és élettelen, egyaránt ebből az energiából épül fel, és ez hatja át.
LAO-CE 'anyagtalan leheletnek' nevezte.
A Chi egy különleges, jelentős erőként létezik a testben. Kétpólusú erőt tartalmaz: Yint (Jin-t) és Yangot (Jang-ot).
Amikor a Yin és a Yang egyensúlyban van, az élő szervezet egészséges, ha kiegyensúlyozatlan, betegség állhat be.
Az ősi gyógymódok egyik megfoghatatlan elve a Chi-nek, az Életerőnek a megértésében rejlik.

A polinéziaiak MANA-nak hívták a titokzatos Életerőt, amiből a Kahuna gyakorlása is ered.

Időben sokkal közelebb hozzánk, Franz Anton Mesmer Párizsban végezte orvosi tanulmányait és itt kísérletezik az Életerővel, melyet "mágneses fluidumként", illetve "állati -animális- magnetizmusként" határoz meg.
Mesmer egyben az Életerő-akkumulátor feltalálója is.

A XX.-ik század elején dr. Kilner ezreken vizsgálta az emberekből kisugárzó energiát, az "aurát".

Ugyancsak a századforduló táján dr. Albert Abrams, foglalkozni kezd és tanulmányoz több fajta, nem hagyományos gyógyítási módszert.
Ezeknek eredményeként megépíti az 'Oscilloclast' nevu készülékét, amit a radionika készülékek prototipusaként is elfogadhatunk.
Helyesen feltételezi, hogy léteznie kell valamilyen közegnek, mely készülékét -láthatatlan szálakkal- összeköti páciensével.

Dr. Wilhelm Reich pszichiáter, Freud kollegája, a XX.-ik század 30-as és 50-es évei között, kora legfejlettebb elektronikájának és orvosi műszereinek felhasználásával kísérletezett az általa "Orgone" (orgon)- nak nevezett Életenergiával.
Wilhelm Reich bizonyította be elsőnek, hogy egy Életerővel telített közegben az elektroszkop mutatója jobban kileng.
Szerinte az Orgone (orgon-energia) általánosan jelenlévő elsődleges -primordiális- kozmikus energia, mely egyértemüen kimutatható és bizonyítható vizuális, termikus vagy elektroszkopikus muszerekkel, ill. a Geiger-Mueller féle készülékkel.

A XX. század közepén dr. Ruth Drown és dr. George de la Warr kifejlesztették a Radionikát, a távolról mérés, diagnosztizálás és gyógyítás tudományát, amelyben az Életenergiát használták méréseikhez és a gyógyításaikhoz.

A '90-es évek végre meghozták a -sokak által- várva várt áttörést, a régota vágyott felfedezést: az Életenergia Generátorok feltalálását.
Több mint 30 éves kutatói és fejlesztési munka után, Karl Hans Welz feltalálja és megépíti az első Életenergia Generátort.
Ezzel párhuzamosan kidolgozza elméletét -a Hiper Tér matematika segítségével- az ÉletEnergia és az ÉletErő tanulmányozásával és működésével kapcsolatosan.

Az Életenergia és az ÉletErő egy másfajta Térben, (tértipusban) hat, más síkokon -is- muködik, mely teljesen eltér a mi, ismert, háromdimenziós terünktől, egy úgynevezett Hiper-Térben, melyben azonos dolgok, tárgyak direkt -egyenes-  kapcsolatot, illetve kontaktust teremtenek.
Ezen jól ismert tényből most már következtetni tudjuk a természeti törvényt, melynek alapján az Életenergia muködik és amely kimondja, hogy:

"A TÁVOLSÁG STRUKTURÁLIS KÜLÖNBSÉG(ek) EREDMÉNYE ™".

Az Életerő könnyedén áthidalja a fizikai teret az azonos strukturák, identikus strukturális kapcsolatok segítségével.
Az Egyetemes Életenergia, tehát háromnál több dimenzióban létezik.
Az Életenergia mindenhol jelen van, áthatól minden téren, minden élő és élettelen testen valamint minden testet összeköt egymással.
Ez az energia-mező változása megelőzi az anyagi világban beálló bármely változást.

Az Életenergiára érvényes a NEGATIV ENTRÓPIA törvénye -elve-.
Az Univerzális ÉletErő- és ÉletEnergia-mező -mivel az Entrópia ellentéte- folyton több energiát termel, energiája egyre nő.
Egy szép hasonlattal élve, olyan ez, mint egy bőségszarú, amelyből bármennyit is veszünk ki, mindig teli marad.

Ezek a gondolatok, ezek az elvek nagyon magukkal ragadóak és reményteljes jövőt vetítenek elénk.
Sokan, nagyon sokan, akik foglalkoztak- és tanulmányozták az Egyetemes Életenergia-mezőt, reményüket fejezték ki, hogy talán egy szép napon az emberiség képes lesz olyan készüléket tervezni és megépíteni, amely be tud majd hatólni az Egyetemes ÉletEnergia-mezőbe, és kinyeri belőle számunkra a szükséges energiát (-természetesen- anélkül, hogy működése bármi veszélyt jelentene számunkra).

Nos, ez a nap már több mint pár évtizede, hogy már eljött -és az első lépések is már jóval előtte meg voltak már téve-, ugyanis 1991-ben, több mint három évtizedes -az Egyetemes Életerővel való foglalkozás, kutatás és kisérletezés után-, Karl Hans Welz, feltalálja és megépíti a világon az első Életerő Generátort, mely folyamatosan elő tudja állítani számunkra a szükséges Életenergiát, amit aztán felhasználhatunk magunk és mások érdekében és megsegítésében.
Egy évre rá, 1992-ban felfedez egy új, az eddig feltalált leghatékonyabb speciális anyag-mátrixot az Életenergia akkumulációban: az Orgonite®-ot.

EPG 1100: Egyetemes ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
EPG 1100 (2001): Beépített Életerő Generátorral és állítható frekvenciával működő Életenergia Készülék

Az Életerőt -általában- élőlények generálják és ők is használják fel.
A gondolat a gyökere és forrása az érzelmeknek, a szónak, szándéknak és cselekedetnek.
A gondolat energia, és mint minden energia: információhordozó is egyben.
A gondolat tehát mindennek a kiindulópontja és a forrása, így az általunk óhajtott irányvonalnak -trendnek- és cselekedeteknek is.
Az ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek legfontosabb funkciója mindenekelőtt az, hogy ERŐT (ÉletErőt!) ADJANAK -pozitív, alkotó- GONDOLATAINKNAK!

Lásd még külön "Elmélet & Technológia" weboldalainkat is!

Vissza a lap tetejére... ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek


Vitális Energiával működő Meditációs-, Relaxációs és Stressz-oldó Észgépek & Elmegépezetek és Észkerék-készülékek

Memórianövelő és intelligenciafejlesztő műszerek és berendezések

Chi AgyTréner, ElmeTréner és PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülékek

Neuro-Technológia™ & Tudati-Technológia

Mottó:
"Tudjuk, hogy mindennapi létezésünket, nagyban determinálják az érzéseink, a viselkedésünk. Ahhoz, hogy viselkedésünkön változtassunk, tudatállapotunkon, gondolkodásunkon kell változtatni. A változtatás egyik kulcsa, agyunk tevékenységének megváltoztatása".
Csontos - Decker - Kormány

Új Elme készülékek, Észgépek, valamint Chi Agytrénerek, ElmeTrénerek és PszichoTréner ÉletEnergia- és ÉletErő Készülékek a harmadik évezredben

A továbbiakban bemutatjuk a legújabb, legmodernebb, leghatékonyabb és leghatásosabb Észgép-Technológiát, illetve Elmegépezetet és Chi Agytrénert & ElmeTrénert & PszichoTrénert, annak felhasználását élete megtervezéséhez-, könnyebbé- és jobbátételéhez, melyekkel -ha Őn is úgy akarja,- pozitiv írányba, gyökeresen megváltoztathatja életét.

Megbizonyosodhat róla, hogy az ÉletEnergia Készülékekbe integrált Életenergia Generátorok -és tartozékai-, messze felülmúlják a -mostanra már elavult- hagyományos fény-hang tipusú készülékek lehetőségeit és eredményeit.

LPOG 2400: beépített integrált Életenergia Generátorral muködő Elmegépezet, Agytréner | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
LPOG 2400 (2001): frekvencia beállítási lehetőséggel ellátott és belső ÉletErő Generátorral működtetett Chi AgyTréner, ElmeTréner és PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülék

Az Életenergia Generátorok feltalálása előtt a leghatékonyabb önfejlesztő és önsegélyző módszerek az emberi agy működésével kapcsolatos ismereteken alapultak, melynek stimulálását audio-vizuális ingerek segítségével érték el.

Most már megállapitást nyert, és immár elfogadott tény, hogy, legyen az gondolat, érzelem, érzés vagy érzéklet, megfelel neki egy bizonyos agyhullám, egy sajátos (agy)frekvencia, illeteve tudat-, vagy tudatossági szint.

Az agyhullámok ellenőrzésével és irányításával, az általunk óhajtott tudatszintet idézhetjük elő. (!)

Valamennyi hagyományos -hang és/vagy fény effektusokon alapuló- készülékeknek (u.n. agytrénereknek) van egy igen nagy és jelentős hátrányuk:
ahhoz, hogy hatékonyságukat kifejtsék, -efektív- viselnünk, használnunk kell őket működés közben.

Nyilvánvaló, hogy ezeket éppen azokban a helyzetekben nem lehet viselni, amikor igazán szükség lenne rájuk!
Gondoljanak csak egy első randira, írásbeli- vagy szóbeli vizsgára, vagy akár sporttevékenységek közben!

Új ÉletErő technologiánk révén és ennek -hathatós- segítségével az -ehhez a hátrányhoz kötödő- összes lényeges probléma megoldódott.

.

Az ÉletEnergia Készülékek, pontosan az Életenergia modulálthatósága-, valamint az Életerő Generátorok dinamikussága és dinamizmusa révén, használhatók mint a legújabb, leghatékonyabb és leghatásosabb Észgépek és -újtipusú- ChiAgytrénerek és PszichoTrénerek:
ugyanis, itt érvényesül talán a legjobban és itt idéz elő jelentős változásokat az Életenergia Generátorok és ÉletEnergia Készülékek biztosította új, élvonalbeli csúcstechnológia, mely a lehető legértékesebb és egyben a legkényelmesebb megoldást is jelenti.

LPOG 2400 DL ChiAgytréner és PszichoTréner ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
LPOG 2400 DL - ChiAgytréner, ElmeTréner és PszichoTréner ÉletEnergia Készülék

.

Az ÉletEnergia Készülékekben működő Életerő Generátorok -mint nevük is mutatja-, Egyetemes Életenergiát fejlesztő- és sugárzó készülékek.

Az ÉletErőnek az oszcilláló-, és pulzáló jellegzetessége egy csodálatos és lenyugöző felhasználását és hasznosítását tárja fel, illetve vetíti elő.

Az agyhullámok mérhető elektromos hatása az agyban létező, (található) és muködő Életenergia impulzusainak az eredménye.
Éppen ezért sokkal ésszerűbb és célravezetőbb az Életerőt közvetlenül egyenesen az agy felé-, ill. az agyra irányítani, fények, hangok, vagy mini elektromos sokkok igénybevétele nélkül.

Köztudott, hogy az agy sokkal hamarabb alkalmazkodik és válaszol a direkt Életerő-ingerre, és könnyebben állítja be megfelelő hullámhosszát (frekvenciáját) -és egyben az annak megfelelő tudatállapotot is-, amikor ugyanazzal az "anyaggal", illetve "közeggel", (vagyis ugyanazzal az energiával) stimulálják mint amit ő maga is előállít: az Életenergiával.

Az Életerő Generátorokat és speciális Életenergia Készülékeiket be lehet állítani arra, hogy alacsony frekvenciájú (alacsonyan pulzáló) Életerőt bocsássanak ki, az agy Alfa, Béta, Delta és Téta frekvencia-tartományainak megfelelően.

Brainwaves / Agyhullámok :: ChiAgytréner :: PszichoTréner :: Életenergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Agyhullámok

Lévén, hogy lüktető, pulzáló Életerőt közvetít, s nem fényt és hangot, az Életenergia Generátorok és speciális Életenergia Készülékei azonnal és direkt módon hatnak az agyra, az idegrendszerre és -egyben, az egész- testre, és hatalmas előnyük, hogy bármely távon muködőképesek (lásd; Életenergia transzfer-tesztünket!).

Az ÉletEnergia Készülékek és az ÉletErő Generátorok hatásmezejében, az agy szinte azonnal alkalmazkodik annak frekvenciájához és így sokkal könnyebben fenn is lehet tartani a megfelelő elme és tudatállapotot !

Az új technológiánk révén Elme Készülékének, Észgépének, AgyTrénerének jótékony hatását, ÉletEnergia Készülékének és Életerő Generátorának segítségével, akkor is igénybe veheti és használni tudja, amikor más körülmények között lehetetlen volna.

Létesítsen egy strukturális kapcsolatot, illetve vigye magával a transzfer-korongot, mely diszkréten elfér a zsebében!
Ennyi az egész!

Ön nyugodtan lazíthat, relaxálhat, meditálhat, gyógyulhat, gyógyíthat, tanulhat, vizsgázhat, versenyezhet vagy éppen szokásos (üzleti) tevékenységeit is végezheti.

Van egy jó hírünk azok számára is, akik régi, hagyományos tipusú Agytrénerrel rendelkeznek:
az új Életenergia Generátorok (meg)tervezésének köszönhetően, egyes hagyományos tipusokat kombinálni lehet ezzel az új és bámulatos tehnológiával.
Csatlakoztassa Életenergia Generátorunkhoz régi, hagyományos tipusú Agytrénerét és élvezze a -megfelelően modulált- ÉletEnergiát & ÉletErőt, valamint az ÉletErő Generátorok és ÉletEnergia Készülékek által nyújtott élőnyöket bárhol, bármikor!

.

Csak egy -egyedi- transzfer korongpár egyik fele (pld. a TC 99 -strukturális kapcsolat / transzfer korongpár) vagy egy megfelelő strukturális kapocs szükségeltetik és beépített Életerő Generátorának hála, ill. a segítségével, az ÉletEnergia Készülékből kisugárzott jótékony (és megfelelően modulált) ÉletenErgiát, bárhol és bármikor érezheti, felveheti-, (meg)tapasztalhatja és -minden előnyével együtt- felhasználhatja- és élvezheti.

Vége tehát a helyhezkötöttségnek, a mozgászkorlátoásnak, valamint a hagyományos Agytréner készülék kellékek -szemüveg, fülhallgató és egyéb nehézkes és furaságok- okozta kényelmetlenségnek!

TC 99 - transzfer korongpár :: strukturális kapcsolat | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok TC 99 strukturális kapcsolat ÉletEnergia transzfer korongpár

Az Életenergia strukturális transzferképességéből adódóan, ha sajátmagát-, szeretteit-, vagy bárki mást ÉletEnergiával és ÉletErővel akar feltőlteni, energizálni, gyógyító energiát vagy vitalitást szeretne sugározni, elég egy kis, de igen hatásos!, (diszkrét), zsebben elférő transzfer korong is, mely strukturális kapcsolatként, összekapcsolja Önt (vagy az illető személyt, -vagy személyeket-) az otthonában, irodájában vagy bárhol máshol a világon muködő beépített ÉletErő Generátorral rendelkező ÉletEnergia Készülékével.TC 99 - transzfer korongpár :: strukturális kapcsolat | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

A transzfer-korong birtokában teljesen mindegy, hogy Életerő Készüléke előtt ül vagy tőle több mérföldnyire, esetleg éppen a földgömb másik felén tartozkodik, mert a -beépített ÉletErőGenerátora által fejlesztett jótékony hatású Életenergia, átsugárzik Önre (és csak Önre!) így az ÉletEnergiát érezni és használni tudja, bárhol és bármikor, és élvezheti ennek minden előnyét.

LPOG 2400 DL - ChiAgytréner és PszichoTréner ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
LPOG 2400 DL (Low Puls Orgone Generator) - Chi Agytréner, ElmeTréner és PszichoTréner
beépített ÉletErő (Orgon) Generátorral működő ÉletEnergia Készülék

.

Ez a rendkivuli Neuro-Technológia sokkal hatásosabb, messze felülmúlja és lényegesen túlhaladja az előbb említett, összes szokványos, lassan idejétmúlt fény-hang tipusú (vagy mini elekromos-sokkot kibocsátó) készülékeket, a hozzájuk kapcsolódó (néha fura) szerkezeteket és e készülékek adta lehetőségeket, valamint az összes eddig ismert önfejlesztő- és önmotivációs technikákat.

LPOG 2400: Életenergiával muködő Elmegépezet, ill. ChiAgytréner | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
LPOG 2400 DL Elmegép (2001): Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner ÉletEnergia Készülék

Az ÉletEnergia Készülék és az ÉletErő Generátor egy új, elegáns megoldása egy régi problémának: hogyan generáljunk, miként hozzunk létre, állandó jellegű, pozitív változásokat?

Az ÉletErő Generátor és ÉletEnergia Készülék egy új korszak előfutára, mely már a XX. század utolsó évtizedében a harmadik évezredet vetítette előre a legújabb generációs Észgép és AgyTréner technológiában.

Így biztosítják mindenkor Ön számára is az Életenergia Generátorok és az ÉLETENERGIA KÉSZÜLÉKEK a mindenkori technológiai fölényt, úgy személyes kapcsolataiban mint üzleti ügyeiben, és bármilyen más irányú céltevékenységeiben is!
Bárhol! Bármikor!

Vissza a lap tetejére... ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek


ÉletErő Generátorral ellátott, ÉletErővel és ÉletEnergiával táplált és működtetett

Radionika és
Radionika
tipusú ÉletEnergia Készülékek

Neuro-Kibernetikai Programozás


Mottó
:
"Az, ki ismeri a Rezgések Törvényét, mindent ismer".
Hermes Trismegistus


Az új Egyetemes (Univerzális) Életerő Generátorok által Életenergiával táplált és meghajtott Radionika készülékek (és FrekvenciaMinta Generátorok) tökéletes eszközei egy boldog, kiteljesedett, gazdag életnek.

Segítségükkel az Életenergia 'modulálhatóvá' válik bármilyen vágy és / vagy cél elérésére, ezáltal -is- az Életerő Generátorok és az ÉletEnergia Készülékek hatásköre szinte végtelen, csak a készülékeket használók egyéni fantáziája és képzelőereje szabhat határt felhasználási lehetőségeiknek!

Miközben a Radionika készülékek (és -esetekben- a FrekvenciaMinta Generátorok) létrehozzák a megfelelő 'strukturális kapcsolatot', azaz 'szerkezeti kapcsot' létesítenek és tartanak fenn a kívánt, megvalósulásra váró trend-ek (programozott események) és a cél / target (célszemély- vagy célszemélyek) között, addig az ÉletEnergia Készülékekbe beépített, integrált és ezeket működtető ÉletErő Generátorok, folyamatosan fejlesztve és sugározva az ÉletErőt, a szükséges és megfelelő Energiát (ÉletEnergiát!) szolgáltatják- és biztosítják az óhajtott, vágyott események és a vizualizált, elérendő cél között, azok megvalósulásának érdekében.

FPG 2400 :: Életerő Generátor :: Életenergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
FPG 2400
Frekvencia-Minta Generátor (2001)

Az ÉletEnergia Készülékek és az Életenergia Generátorok elsődleges feladata tehát, hogy erőt (Életerőt!) biztosítson az Ön -pozitiv- gondolatainak, valamint változtatási szándékainak és vágyainak.

Kulcsfontosságú előnyük, hogy hatósugaruk korlátlan és hatásuk független a távolságtól!

Ez azt jelenti, hogy Ön használni tudja e csodás felszerelését (integrált ÉletErő Generátorral ellátott ÉletEnergia Készülékét) és érezni fogja annak kedvező és jótékony hatását, működtetheti Neuro-Kibernetikai Programozását, (mely egyike a legelőrehaladottabb Neuro-Technológiai módszereknek), és egyben Trend- és Irány-, valamint Célmenedzsmentjét is; bárhol, bármikor, és bármely aktivitása közben is.

A Neuro-Kibernetikai Programozás™ egy új technológia döntően meghatározó és szerves része, mely bizonyos technikák, illetve ÉletErő Generátorán és speciális ÉletEnergia Készülékein (pld. az Életerővel táplált-, működtetett- és meghajtott Radionika készülékeken) végzett beállítások -vagy különböző archetipus minták és -mágikus- szimbólumok- segítségével lehetővé teszi az Ön számára, hogy a leghatásosabban befolyásolni tudja önfejlesztését- és egyben személyiségének fejlesztését is, önprogramozását, siker-kontrollját, -programozott- céljai elérését és, hogy állandó jellegű pozitív irányú változásokat hozhasson létre életében. (!)

Az ÉletErő Generátorok és az ÉletEnergia Készülékek segítségével, valamint, egy -egyedi- strukturális kapocs létrehozásával, illetve beiktatásával, Ön (mint célszemély, azaz; 'target') -stabil- kapcsolatot létesíthet bármilyen óhajtott, vágyott eseménnyel (trend-el) és céllal, ezáltal egy erőteljes és igen hatékony eszköz lesz a kezében, mellyel könnyebben és rövidebb időn belül elérheti kituzött céljait, és képes lesz megváltoztatni külőnböző -nemkivánatos- szokásokat, magatartásokat, életstilust és -így egyben- magát az életet is.

Ezt a módszert, ezt a folyamatot nevezzük mi Neuro-Kibernetikai Programozás™nak (vagy röviden NKP-nak), melynek segítségével olyan (mentális) programokat tervezhet és dolgozhat ki, melyek átütő sikerét bíztosíthatják élete bármely területén.

Akár lakásából (vagy irodájából ) is működtetheti NKP-ját, mivel ÉletEnergia Készülékébe integrált és készülékében működő ÉletErő Generátora állandóan és folyamatosan fejleszti az Életenergiát és Életerőt, mely egy transzfer korong (pl. TC 99), vagy egy megfelelő strukturális kapocs által átáramlik-, átsugárzik Önhöz, bárhol is lenne, néhány tömbháznyira csak, vagy a Föld túlsó oldalán.

RAD 3000: Életerővel táplált Radionika készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 3000: Beépített és integrált ÉletErő Generátorokkal működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Tudjuk, hogy a gondolat (is) energia.
Ha bárkire vagy bármire gondolunk, -ha igen csekély mértékben is, de- energiát küldhetünk neki.

Az emberi agy kitünő "szerkezet"  kapcsolatok létesítésére.
Ha egy adott célra vagy célpontra (személy; helyzet; vágyott-, ill. kívánt esemény) összpontosítunk, agyunk szerkezeti kapcsot létesít-, azaz; strukturális kapcsolatba lép vele.

Ennek az egyszeru módszernek -a mentális programozás szempontjából- az a nagy hátránya, hogy képtelenek vagyunk huzamosabb ideig egy és ugyanarra -a dologra- koncentrálni, hogy energiát adhassunk és küldhessünk neki, hisz agyunk egyik jellegzetessége éppen az állhatatlanság, a "mozgás", egyik mentális képről a másikra való "ugrálás".
Ezért jelent nagy előnyt olyan készülékekkel, olyan technológiával és technikákkal dolgozni, melyek úgymond "befagyasszák" a strukturális kapcsolatokat.

Az ÉletEnergia Készülékekkel és az Életenergia Generátorokkal, valamint az ÉletErővel táplált Radionika készülékek, minden kétséget kizáróan, kísérletileg is bebizonyítottuk, hogy az "egyenértéku", "ekvivalens" strukturális kapcsolatok ugyanolyan hatásosan és hatékonyan teszik lehetővé az Életerő & ÉletEnergia áramlását, átsugárzását és átvitelét mint a "-majdnem- azonos"kapcsok, illetve kapcsolatok.

A Radionika készülék egy olyan eszköz, műszer, ill. szerkezet, mellyel ekvivalens -egyenértékű- strukturális kapcsolatokat (szerkezeti kapcsokat) tudunk létrehozni, melyek közvetlen -direkt- kapcsolatot teremtenek és összekapcsolnak bármilyen kívánt céllal ('target'-el) vagy irányvonallal ('trend'-el), illetve mindkettővel.

Egy radionika készülékkel a strukturális kapcsolatok, (szerkezeti kapcsok) "befagyaszthatók", csakúgy mint a "mágikus pecsétekkel" vagy egyes szimbolikus tárgyakkal.

A radionika művelet -és programozás- sikerét a radionika készüléket körülvevő ÉletEnergia (ÉletEnergia-mező) erőssége és sűrűsége garantálja ami az eljárás során jelen van és amit az eljárásban használnak, valamint az elképzelt (vizualizált) cél- és irányenergiák bonyolultsága illetve alkalmazhatósága.

Az -energia-átutalás erőssége és a kívánt cél elérésének és megvalósulásának gyorsasága tehát igen nagy mértékben függ a radionika készüléket -és a műveletet végrehajtó személyt- körülvevő ÉletEnergia-mező erősségétől és intenzitásától, így tehát az ÉletEnergia- és ÉletErő Generátor által fejlesztett és sugárzott pulzáló ÉletEnergia-mező erőssége és intenzitása döntő a sikeres programozás szempontjából. (!)

Az ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek előnye nagymértékű rugalmasságukban rejlik, ugyanis ezen készülékek szinte bármire beállíthatók és felhasználhatók.
Univerzálisak!

RAD 2400 DL: Életerővel táplált Radionika készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 2400 DL (2001): ÉletErővel táplált és működtetett Radionika tipusú ÉletEnergia készülék

A Radionika megértéséhez tudomásul kell vennünk azt a tényt, hogy minden egyes élőlény, így minden ember is, teljesen egyedi energiatípussal, energiamintával, "rezgésekkel" bír.
Az emberi test legparányibb része, egészen a sejtek szintjéig lebontva, tükrözik ezt a sajátosságot, mely olyannyira egyedi mint például az ujjlenyomat.
Amikor valami külső zavaró tényező, például betegség, sérülés, fertőzés, stressz, stb. befolyásolja ezt a típusmintát, -így- a neki megfelelő energia is módosul.
Ez az átalakult energia, illetve az így bekövetkezett negatív változás a test bármely részén megállapítható, leolvasható és űuszerek közvetítette irányított "üzenetek" által orvosolható.
A test, azaz a beteg testrész orvosolni tudja önmagát a visszaállított energia áramlásával.
Ez az alapja -a radionika készülékek és- az Életerő-(vel való) kezelésnek.
A páciensnek, illetve a betegnek nem kell a készülék mellett tartózkodnia, hiszen mint tudjuk a hatás független a távolságtól.
Fontos (lehet) a kezelt személy beleegyezése, együttmukődése, pozitiv hozzáállása és a gyógyulásba vetett hite.
A radionikával elvben minden betegség gyógyítható, de veszélyes sebesüléseknél, sérüléseknél, betegségeknél vagy kóroknál a szakorvos jelenléte (etikailag is) elengedhetetlen, mert ezeket mindig egy szakorvosnak kell kezelnie!
A radionikát állatok és növények gyógykezelésében és gyógyítására is használják.

Vissza a lap tetejére... ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek

"VARÁZSLATOS"!

"MÁGIKUS"!

ÉletErő Mágia & Techno-Mágia ! 

"A mágia az emberi tudat és akarat által dinamizált Életerő kivetítése, projekciója."
(Papus: "A gyakorlati mágia módszertana")
"A "mágia" strukturális kapcsolatokon és Életerőn alapuló -távolságban ható- tevékenység."
(Karl Hans Welz: "A Jövő Mágiája")
 "Magick is the manipulation of Life-Energy to affect reality".

Mottó:
"Nem boszorkányság; TECHNIKA!"

Hogyan generálható és állítható elő az Életerő...
mely jelen van a Föld minden emberi lényének a környezetében, a testében és a tudatában, mely megnyilvánul mindenben, minden mentális cselekedetben és minden tevékenységben, így az elért sikerekben, a szerelemben, gazdagságban és a belső, lelki békében...
  ... tovább olvasva, hamarosan megtudhatja!

Tudjuk, hogy mindenfajta szellemi, spirituális és mentális cselekvés és tevékenység, (ima / imádkozás, meditáció, kontempláció, vagy újabban, a különféle ön- és személyiségfejlesztő technikák, és -természetesen!- a mágikus gyakorlatok és praxisok, stb.) egyfajta Életenergián, Életerőn alapuló technológiák, melyek -külőnféle elméleteikkel együtt- kétségkívül, az egyik legősibb formája az ember és a láthatatlan energiák interakciójának, és egyben a legrégebbi módozata annak, ahogy az ember értelmet adott a"láthatatlannak", technológiát faragva az ismeretlenből.

Számtalan -hagyományos- technikát ismerünk melyek -nemcsak sikerük érdekében- felhasználják különböző műveleteikben az Életenergiát.

Ide sorolhatnánk még a különböző spirituális- és mentális gyógyításokat, illetve a mentális programozásokat, vagy -természetesen- az újabb fajta különböző motivációs önmenedzselő (személyiségfejlesztő) technikákat is.

Ezeknek közös vonása többnyire az, hogy valamennyi az óhajok konkrét formába öntésére törekszik és -esetleg- segíthetnek a vágyakat átalakítani kézzelfogható valósággá.

Minden -mentális- program, az összes metódusok vagy tehnikák, -így a mágikus gyakorlatok, praxisok és tettek is -, melyek a vágyak, illetve kívánságok konkrét formába öntését hivatottak elősegíteni és a kitűzött célok gyorsabb és könnyebb elérését hivatottak szolgálni, kivétel nélkül felhasználja (mert fel kell használnia!) a strukturális kapcsolatokat és az Életerőt.

Bármely mentális cselekedet vagy technika, mely ezen tényezők bármelyikét számításon vagy figyelmen kívül hagyja, eleve kudarcra van ítélve, függetlenül a szándéktól, a spirituális képzettségtől, a szellemi felkészültségtől, lelki gyakorlatoktól, vagy bármi más egyébtől. (!)

Kijelenthetjük, hogy ilyen értelemben: minden "mágia", (beleértve a fentebb említett -mentális- technikákat is), mely "működéséhez" strukturális kapcsolatokat (szerkezeti kapcsokat) és Életerőt igényel- és használ.

Életerővel táplált Radionika készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 2000 (2001): Integrált ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék


Hogyan sugároztak Életerőt a régi idők gyakorlói?


Életerő
generálás a múltban


A fentiekből világossá vált, hogy az Életenergia többezer méteres hatótávolságra való sikeres (ki)sugárzásához a magas mentális szinten lévő és fejlett spiritualitással rendelkező személyeknek (mágusoknak, sámánoknak, papoknak, gyógyítoknak és táltosoknak), meg kellet találniuk a szükséges Életerő, vagy "pszichikus erő" előállitásának és kifejlesztésének különböző módozatait.

Módszereik kulturánként és vallásonként változtak, és ismerve őket, be kell látnunk, hogy ezek kissé furcsa, nehézkes, elavult és sokszor durva módszerek az Életenergia generálására (elég ha csak az önkimerültségig fokozodó és a transzba vezető monoton dallamokra és rituális táncokra gondolunk, vagy a -még durvább- állati áldozatokra).


De, Ön most pillanatok alatt könnyen generálhat Életerőt az új ÉletEnergia Készülékével (a beépített és integrált ÉletErő Generátora által) !


Így, döntő előnyre tesz szert bármely eddig ismert módszerrel, illetve "szakemberrel" szemben, ugyanis ezt az új technológiát alkalmazva, állandóan- és  folyamatosan elláthatja magát és -akár- másokat is!- Életerővel, így mindenkori (Élet)energia utánpótlását is biztosíthatja és -előnyére- felhasználhatja.

Az ÉletEnergia Készülékekbe beépített ÉletErő Generátorok segítségével előállítható -és átsugározható- a sikerhez szükséges és megfelelő mennyiségű ÉletErő.

számítógépes Radionika Manifesztációs Programok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.huEzt nevezhetjük akár "Techno-Mágiának" is, ugyanis ez egy egzakt tudományon alapuló új technologia, -mely most az Ön rendelkezésére is áll.

A számítógépes Radionika Manifesztációs Programok használata még inkább azzá teszi !!

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Számítógépes Manifesztációs Radionika Program

Önprogramozás, ön- és személyiségfejlesztés esetén az Életenergia Generátorok, az új, Életenergiával működő Elmegépezetek, Chi Agytrénerek és PszichoTrénerek, illetve az ÉletErővel táplált és meghajtott Radionika készülékek, felbecsülhetetlen segítséget és támaszt nyújtanak, hisz segítségükkel erőteljesebben tudunk hatni önmagunkra és -estenként- másokra, sokkal könnyebben és hatásosabban tudunk megváltoztatni egyes (nemkivánatos) szokásokat és tulajdonságokat, vagy törölni egyes -negativ- mentális programokat és helyettesíteni új, pozitiv programokkal, így sokkal hatékonyabban és könnyebben tudjuk írányítani és befolyásolni sorsunkat és egyben magát az Életet is.

RAD 2400: Életenergiával muködtetett Radionika készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 2400 HD (2001): Beépített és integrált, erős (HD tipusú) ÉletErő Generátorokkal ellátott és működő Radionika készülék

Az integrált Életenergia Generátorok állandó jelleggel, megszakítás nélkül sugározzák az Életerőt, és az Ön siker-útján elvezetnek a csúcsig!

Az Életenergia és Életerő most mindazok számára hozzáférhető és elérhető, akik nyítottak ez iránt az izgalmas, új technológia iránt.
Mindezek után belátható, hogy ez a bámulatos új technológia micsoda távlatokat nyit meg mindennemü távcselekvés számára, valamint az ön- és személyiségfejlesztés és az önprogramozás, valamint (a másokon is segítő) gyógyítás, illetve az öngyógyítás terén.
Azok akik gyors hatásra törekszenek és annak állandóságát is szavatolni kívánják, kétségtelenül az Életenergia Készülékekben és az ÉletErő Generátorok által működtetett -speciális- ÉletEnergia Készülékekben látják- és találják meg a megoldást.

.

Összegzésként elmondható, hogy az új -beépített- Életenergia Generátorok által fejlesztett- és az Életenergia Készülékekből -ki-sugárzott Életerő bármilyen pozitiv, kreatív és nemes célra felhasználható, saját- és embertársaink érdekében!

RAD 2400 Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu2400raddl_tb Számitógépes Radionika-program | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 2400 DL -beépített ÉletErő Generátorral működő- Radionika Készülék + RI 2100 számítógépes Radionika Manifesztációs Program

RAD 5 - Trend generáló ÉletErőt sugárzó ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Asztro-Trend Generátor tipusú ÉletEnergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 5  +  ATG 12 / ATGS 12000 :: Trend Generátor és AsztroTrend Generátor | Külső ÉletErő Generátorokkal működő és fokozott ÉletEnergia Készülékek

Vegye kezébe -saját- sorsa irányítását és adjon erőt (ÉletERŐt!) -pozitiv és kreatív- gondolatainak !

Vissza a lap tetejére... ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek

Rendelési információk :: ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu


Több, bővebb információk...

Ha ez az új ÉletErő Technológia és az új és hatékony ÉletEnergia Készülékek felkeltették az Ön érdeklődését is, ha több- és bővebb információkat szeretne szerezni róluk és a forgalmazott ÉletEnergia Készülékekről és ÉletEnergia tartozékokról, küldjön egy levelet elektrónikus postán a megadott e-mail címre, vagy hívja telefonszámunkat.

Köszönjük érdeklődését.

Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő

Webmaster: DIGITRONIX

ÉletEnergia Technológia: ismertető, bevezető és összefoglaló

.


Forrás megjelölése:
Karl Hans Welz: 'Theory & Technology' (Elmélet és Technológia), What Can Do for You (Mit Tehet Önért?), 'Orgone Energy and Life Force', 'Brainvawes and Chi Mind Machines', 'Life Energy & Radionics', 'It's Magick! Techno-Magick and LifeForce', 'LifeEnergy transfer at any distance'.
Barbara Ann Brennan: Hands of Light, stb.
Lásd még az 'Ajánlott irodalom' oldalunkat.
Fordítás, átdolgozás, szerkesztés és adaptáció: © Dézsi Sándor, 1999-2000, 2001-2003-2020. Minden jog fenntartva! All Rights Reserved! Copyright ©.


  .  
.

ÉletEnergia & ÉletErő
Integrált ÉletErő Generátorokkal működő -eredeti- ÉletEnergia Készülékek


Létezik
egy mindig-, mindenhol jelenlévő -teremtő- ÉletERŐ, egy mindent átható- és körülölelő ENERGIA, mely mindenkinek a rendelkezésére áll, mely -végtelen- lehetőséggel szolgál minden- és mindenki számára, ÉletEnergia Készülélek | Radionikaés melyet tudatosan felhasználva nagyban elősegíti a sikert, a személyiségfejlődést, valamint a vágyott -és programozott- célok elérését és megvalósítását.

Performens -csúcstechnológiájú- Készülékeink, Életenergiát és Életerőt generálnak- és sugároznak. Teszik ezt állandóan és folyamatosan, megszakítás nélkül, hatótávolságtól függetlenül!

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet, működtesse folyamatosan, és -ezáltal- vegye át- és használja fel előnyére -tudatosan és aktívan!- minden cselekedetében a Készülékek által kisugárzott kreatív, pozitív és vitális Életenergiát & Életerőt!

Életenergia Készülékek: életerő és vitalitás Önnek és szeretteinek, az Ön -pozitív és kreatív- gondolatainak, manifesztációjuk, ill. megvalósulásuk érdekében, valamint, sikerének-, vágyainak és -kitűzött- céljainak az eléréséhez!


  .  

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő

ÉletEnergia Készülékek

ÁrLista / Rendelés


Az árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket / fuvardíjat és az ÁFA-t
Euro (€) vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)

Biztonságos -online- fizetés PayPal-al (bankkártyával is!)
.

AO 1100

AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló és optimalizáló Életenergia Készülékek
161 €

.

AO 3100


AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló és optimalizáló Életenergia Készülékek+AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló és optimalizáló Életenergia Készülékek+AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló és optimalizáló Életenergia Készülékek
483 €   455 €

.

AO 2000

AO 2000 Aqua Optimizer :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló Életenergia Készülékek
393 €

.

JU 99 CE

JU 99 CE (Chi Energizáló) :: Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék
171 €

.

JU 399 CE


JU 99 CE (Chi Energizáló) :: Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék+JU 99 CE (Chi Energizáló) :: Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék+JU 99 CE (Chi Energizáló) :: Chi AgyTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék
513 €  489 €

.

JU 1000 CE

JU 1000 CE - Junior 1000 Chi Energizáló | Chi AgyTréner & PszichoTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék
393 €

.

LPOG 2400 DL

LPOG 2400 DL Chi Agytréner & Pszichotréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék | Meditációs-, Relaxációs és re-Vitalizációs ÉletEnergia Készülék :: ElmeKészülék & ÉszGép
889 €

.

LPOG 2400 HD

LPOG 2400 HD | Low Pulse Orgone Generator 2400 Heavy Duty LifeEnergy & LifeForce Equipment
1 369 €

.

Performer 2400 HD

Performer 2400 HD
2 569 €

.

PFC 2000

PFC 2000 | Chi AgyTréner & ElmeTréner, valamint ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék
1 169 €

.

PFC 2400 HD


PFC 2400 HD (Chi Agytréner & Pszichotréner ÉletEnergia Készülék)


1 569 €

.

RAD 1000

RAD 1000 ÉletEnergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú Manifesztációs ÉletEnergia Készülék
393 €

.

RAD 2000

RAD 2000 ÉletEnergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék
969 €

.

RAD 2400 HD

RAD 2000 ÉletEnergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék, valamint Chi Agytréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék
1 969 €

.

RAD 5 / ATG 5

RAD 5 / ATG 5 ÉletErő Radionika tipusú Trend Generátor Manifesztációs ÉletEnergia Készülék
3 769 €

.

ATG 12 / ATGS 12000

ATG 12 / ATGS 12000: Asztro-Trend Generátor | ÉletErő Radionika tipusú Manifesztációs ÉletEnergia Készülék
13 299 €

Rendelje meg valamelyik készüléket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony pozitív ÉletEnergia & ÉletErő nyújtotta összes előnyéből !
» Kapcsolat / Rendelés »»
  .  


[ Jelenleg 18 személy nézi / böngészi ezt az oldalt, ill. az ÉletEnergia Készülékek online katalógusát ]
  .  


Chi
& Prána & Orgon-energia Generátorokkal® működtetett ÉletEnergia Készülékek

kiegészítői & tartózékai & kellékei


Az árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket / fuvardíjat és az ÁFA-t
Euro (€) vagy annak megfelelő Forint (HUF)


Adapter
/ hálózati csatlakozó

300mA: 10 € | 500mA: 15 € | 1000mA: 20 €


Strukturális kapcsok: Egyedi transzfer korongpárok | ÉletErő- & ÉletEnergia fokozók

.

TC 99

TC 99 Transzfer pár / egyedi transzfer konvex poliéder- és korongpár
49 €   46 €

.

RAOPTC

RAOPTC | Víz- és táplálék energizáláshoz ajánlott egyedi transzfer-korongpár Orgonit-ból
79 €   76 €

.

PBT 2400

PBT 2400 / PBT 2400 HD | ÉletEnergia erősíto- és ÉletErő-fokozó egyedi transzfer-korongal
139 €   136 €

.

PBTBH

PBTBH | ÉletEnergia erősítő- és nemivágy-fokozó egyedi transzfer-korongal
339 €


MANIFESZTÁCIÓS Radionika Programok

.

Asztro Dinamikus & Dinamikus Feng Shui   |   Fitness & Súlykontroll
Manifesztációs Radionika Program

Manifesztációs Radionika számítógépes Program | RI 2400 CDManifesztációs Radionika számítógépes Program | RI 2400 CD
élet-energia 199 €
Külön is rendelhetők különböző '-Mágikus- pecsétek és szimbólumok' (!)


-Mágikus- pecsétek és szimbólumok

.

Speciális specifikus frekvenciák

.

Mentál

Speciális specifikus frekvenciák | Mentál
19 €

.

-Mágikus- Szerelem

Speciális specifikus frekvenciák | -Mágikus- Szerelem
19 €

.

Fitness / Súlykontroll

Speciális specifikus frekvenciák | Fitness / Súlykontroll
19 €

.

Speciális specifikus frekvenciák

Mindhárom CD: 57 €  49 €Speciális ÉletEnergia & ÉletErő kellékek

Személyes Chi Kártya | ÉletErő kártya

Folytonos-, erős és pozitív ÉletEnergia fluxus; az Ön vitalitása és sikere érdekében!

Most a telefonján is !


Chi Kártya | ÉletErő kártya

9 €-tól

Chi kártyák »»  

Fel / Ugrás az oldal tetejére... Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek
  .  


» Rövid, tömör 'Használati útmutató' az ÉletEnergia Készülékehez, valamint a készülékek kellékeihez és tartozékaihoz »»


  .    


életenergia készülékek Konzultáció, -szak-tanácsadás, coaching


Személyesen, on-line és/vagy telefonon keresztül is.
A konzultáció és tanácsadás alatt -természetesen, ha szeretné és igényli- egy erős ÉletEnergia Készülék + strukturális kapcsolat + Manifesztációs Radionika Program révén, feltőltjük Önt és/vagy valamely személyes értéktárgyát, ÉletEnergiával és ÉletErővel.
Természetesen, azok akik Életenergia Készüléket rendelnek / rendeltek, a konzultáció teljes árának a felét visszakapják, ill. levonhatják rendelésükből.
Megj.: más árkedvezménnyel nem összevonható!
 99 €   69 € / 1 h
Euro (€) vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)

  .    


A 'kosár' tartalmának a megtekintése...

  .    


:: ÉletErő Technológia ::

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek

AO 1100 | AO 2000
JU 99 | JU 1000 | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 & PFC 2400 | Performer / Sport Performer 2400 HD
RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5 | ATG 12 / ATGS 12000

Rendelje meg most valamelyiket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony ÉletEnergia & ÉletErő nyújtotta összes előnyéből !
» Kapcsolat / Rendelés »»


  .    


Kapcsolat / Elérhetőségek »

Üzenetküldés / E-Mail »»

Rendelés »
  »» Rövid ismertető és bevezető az ÉletEnergia- & ÉletErő-Technológia elméletébe | Összegző / összefoglaló ~


 « Elöző oldal ^ Fel, az oldal tetejére ^
^ Fel, az oldal tetejére ^
Page
Menu

Powered by CMSimple: Small, Simple & Smart, with no database! | Template: ge-webdesign.de

ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek  |  www.eletenergia.hu
Eredeti; ÉletEnergiát generáló Készülékek: ÉletErő és Vitalitás az Ön sikere érdekében!
~ www.eletenergia.hu ~
~ ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek & Orgonit | Már több mint 15 éve jelen a világhálón, az Önök szolgálatában. | ~ ÉletEnergia & É L E T E N E R G I A Készülékek ~ Biztosítson folyamatosan Erőt és Energiát (ÉletErőt és ÉletEnergiát!) építő pozitív gondolatainak megvalósulásuk érdekében! Vegye át- és használja fel tudatosan, valamint hasznosítsa legjobb belátása szerint a Chi & Prána & Orgon Generátorokból kisugárzott hatékony és folyamatos pozitív ÉletErő-fluxust! ~ É L E T E N E R G I A & ÉletEnergia Készülékek ~
(életenergia, élet energia, élet-energia, életerő, chi, qi, csí, prana, mana, orgon, orgone, bioenergia, orgonit, orgonite, készülék, generátor, radionika, agytréner, elmetréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, víz- és táplálékenergizálás, asztro-trend, techno-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, orgonenergia, orgon generátor, orgone akkumulátor, ÉLETENERGIA, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, életenergia, eletero, készülék, ÉLETERŐ, generátor, VÍZ ENERGIZÁLÁS, radionika, agytréner, chiagytréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, asztro-trend, techno-mágia,életerő-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, eletenergia, ÉletErő, ÉLETENERGIA)
:: ÉletEnergia :: ÉletEnergiát generáló Készülékek | Orgonit | Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia: ÉLETENERGIA Készülékek & ÉletErő Generátorok :: Bevezetés az Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia rejtelmeibe, az ÉLETENERGIA Készülékek, az Életerő -chi, prana, mágneses fluidum, od, orgon, orgone, bioenergia- Generátorok, valamint az Elmegépek, Chi-AgyTrénerek és PszichoTrénerek, ElmeTrénerek, az ÉletErővel működtetett Radionika Készülékek, ill. Manifesztációs- technikák és programok elméletébe és gyakorlati felhasználásában | www.eletenergia.hu ::
Orgonit / Orgonite | ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek | ÉletErő Technológia | Meditáció & Relaxáció: ElmeTrénerek, Chi AgyTrénerek & PszichoTréner Készülékek | Tudatos teremtés: Trend programozás & Manifesztációs Radionika Programok / Radionika készülékek | Mágikus Techno-Mágia | Víz- és táplálék-energizálás | Dinamikus Feng Shui
:: Víz- és táplálék-energizálás, optimalizálás és -energetikai-tisztítás | Meditáció & Relaxáció: Chi AgyTrénerek & PszichoTréner Készülékek | Trend programozás & Manifesztációs Radionika Programok: Radionika készülékek | Mágikus! Techno-Mágia (számítógépen futtatott Manifesztációs Programok segítségével) | Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+ | Orgonite & SuperOrgonite | ÉletEnergia & Életerő | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok -egyenesen a Feltalálótól!- | ÉletErő Technológia ::
# ÉletEnergiát generáló Készülékek: ÉletErő és Vitalitás az Ön -energetikai- biztonsága és -megérdemelt- sikere érdekében! #
[ www.eletenergia.hu / Rövid ismertető és bevezető az ÉletEnergia- & ÉletErő-Technológia elméletébe | Összegző / összefoglaló ~  { Kapcsolat | Elérhetőségek :: Üzenet | Email :: Oldaltérkép »» # 17360 - 3.238.184.78 :: (162.213.253.100) :: www.eletenergia.hu/Rovid-ismerteto-es-bevezeto-az-EletEnergia----EletEro-Technologia-elmeletebe---Osszegzo---osszefoglalo-- | clouds_2colsR_960-hu | ÉletEnergia | EletEnergia .hu | eletenergia.hu {ŁCMSimple content--Ł | img:(abs):e-e--h/uf | pgs-h:(abs):e-e--h/uf} :: www.eletenergia.hu / Rövid ismertető és bevezető az ÉletEnergia- & ÉletErő-Technológia elméletébe | Összegző / összefoglaló ~ ]
Fel...