English / USA English / UK | GB Canada (english) English | Australia English | New Zeeland <<<  Worldwide  <<  ||  >>  EU (European Union)  >>>  EU / European Union Ireland / Éire Limba română / România Hungarian / Magyar nyelvü


ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek

ÉletEnergia, ÉletErő és Vitalitás az Ön biztonsága és sikere számára!
Page
Menu
Menü
Kapcsolat  /  Email  /  Online Chat  |  Katalógus  /  Árlista  |  ÉletEnergia Teszt  |  Hírlevél  |  Oldaltérkép  ~                                                                                                                        

Még csak egy pár mondat magamról...

  .    


Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő "...ahol ketten vagy hárman egybegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük".
MT 18:20

  .    


Íme, mit ír rólam, Karl Hans Welz úr, a saját web-oldalain
(az angol nyelvből való fordítást, lásd alább):


Bio Energy Corporation
European Headquarters for distribution, coordination, shipping, customer support - Mr. Sandor Dezsi, CEO -

Dipl. Eng. Sandor Dezsi joined the company more than 10 years ago.
Besides his support in setting up the distribution in Europe, Sandor and I performed many experiments, especially those that have been performed to gain evidence of specific applications of life energy and its action at a distance, including experiments involving signal transmission machine-to-machine, Atlanta, USA, to Budapest, Hungary, without the need of human interface of amplification of signals, which made use of specific characteristica of life energy.
Mr. Dezsi also helped us time and again with his scientific expertise when new devices were developed, including stabilization of some of the electronic parts.

Naturally, when we established our European headquarters, Mr. Dezsi was partner and CEO in this new company, Bio Energy Corporation, and he is running the distribution in the EU (European Union & for all Europe).

Presently, Mr. Dezsi is teaching my courses, and he is involved in experimentation and scientific development of life energy technologies.
Whenever I am in Europe, he is organizing meetings with- and seminars for persons who are benefiting from life energy technology or who are intending to do so.

Of recent, Mr. Dezsi is also involved in distribution on a world wide level, as a partner of HSCTI / BEC in general, besides running the EU headquarters.

Thank you, Sandor!


Karl Hans Welz
Inventor of Orgonite®, and Chi Generator® & Orgone Generator® & Prana Generator®
2008 Atlanta (GA),.  /  Telfs (Tirol)You are invited to become an Associate.
This is a great opportunity for owners of HSCTI / BEC equipment. You can do so part time or full time.
For more details, contact us, e-mail, or call.
You will get online training.

*******
Give Power & Force (LifeForce!) to your thoughs and ideas with the LifeForce & LifeEnergy Equipments!
Bio Energy Corporation
Európai forgalmazás, koordináció, szállítás/logisztika és ügyfélszolgálati központ

Dézsi Sándor mérnök több mint 10 éve csatlakozott cégünkhöz.
Azontúl, hogy az európai forgalmazást segítette, Sándor és én -közösen- több kísérletetet is végeztünk, főleg olyanokat, mely bizonyítékul szolgáltak az életenergia és az életerő bármely távolságra- és bármely távolságban ható kisugárzására, különös tekintettel a jelátvitelre, készüléktől készülékig, Atlantából Budapestre -és vissza-, bármely emberi hatás, ill. beavatkozás, és -bármely- jelerősítők nélkül, csak az életerő és életenergia-mező jellegzetes karakterisztikáit használva.

Dézsi úr sokszor segített szakértelmével és tudásával, mikor új készülékeket fejlesztettünk és teszteltünk, beleértve az elektronikai részek fejlesztését, megépítését, tesztelését, biztosítását és stabilizálását is.

Mikor európai központunkat megalapítottuk, természetesen, Dézsi úr lett az új cég vezérigazgatója, mely nemcsak az Európai Unió, hanem egész Európa disztibúcióját és forgalmazását is ellátja.

Jelenleg, Dézsi úr oktatja és tanítja összes kurzusaimat, és részt vesz az életenergia és az életerő technológia tudományos kutatásában.
Valahányszor Európában tartozkodom, előadásokat és bemutatókat szervez számomra, találkozókat kurzusaim iránt érdeklődöknek, és azon személyek számára akik -már- részesültek, vagy akik részesülni szeretnének és profitálni kívánnak az ÉletErő Technológia előnyeiből és jótéteményiből.

Újabban, Dézsi úr aktivan részt vesz az ÉletEnergia Készülékek az egész világon való forgalmazásában, mint a HSCTI / BEC partnere, amellet, hogy Európai központunkat is vezeti.


Karl Hans Welz
Az Orgonite®, a Chi Generator® & Orgone Generator® & Prana Generator® feltalálója
2008 Atlanta (GA),.  /  Telfs (Tirol)Legyen Ön is Forgalmazó!
Nagy lehetőség, mindazok számára, akik -már- rendelkeznek készülékekkel. Dolgozhat rész- vagy teljes munkaidőben.
További résletekért, lépjen velünk kapcsolatba.
Online képzésben részesítjük.

* * * * * * *
Adjon- és biztosítson erőt (ÉletErőt!) kreatív gondolatainak és ötleteinek az ÉletEnergia Készülékek hathatós segítségével!


Fel / Ugrás az oldal tetejére... :: ÉletEnergia Készülékek | ÉletErő Generátorok


  .    


Mottó
:
"A hit egy olyan erős -belső- agregátor, mely jelentős mennyiségü ÉletErőt tud termelni".
Dézsi Sándor

  .    


Még csak egy pár -bővített- mondat magamról...


aboutme


Minden kedves érdeklődőt üdvözlök és tisztelettel köszöntök web-oldalaimon.

Örülök, hogy ebben a nagy internet-rengetegben, "véletlenül" pont ide tévedt.
Remélem, sok új információt- és érdekes anyagokat talál(t), melyekkel bővítheti ismereteit és gazdagíthatja tudását.


Én, végzettségem szerint villamosmérnök vagyok, a '90-es évek elején diplomáztam a kolozsvári Műszaki Egyetem Elektrónika- és Távközlési Fakultásán.

Fő-állásomat tekintve, több mint tízenöt év -autóiparban szerzett- sokrétü tapasztalattal magam mögött, ahol stratégiai beszerző manager-ként is dolgoztam, jelenleg egy széles nemzetközi háttérrel -a világban és és Európában több gyártóegységgel is- rendelkező -komplex- autóalkatrészeket- és egységeket gyártó -nemzetközi- vállalat Közép-Kelet Európa régió értékesitési vezetője vagyok.

Az ÉletEnergia Készülékekkel egyrészt hobbiból, másrészt azért -is- foglalkozom, mert így nagyon sok embernek tudtam- és jelenleg is, tudok segíteni.

Több mint 30 éve (1982-től kezdödően) foglakozom komolyabban ezotériával, szellemtudománnyal, ill. személyiségfejlesztéssel.
(Első, ilyen témájú könyvem egyike volt Popper Péter: A belső utak könyve, régi, xerox másolatban).

Érdekes módon először az életerővel sportolói pályafutásom egyik korábbi szakaszában -tinédzser éveim elején- kerültem kapcsolatba, amikor is egypáran, vizilabdás kollégáimmal és barátaimmal, a -shotokan- karatét kezdtük el tanulni és gyakorolni.
Roland Habersetser, a "Le Guide Marabou de Karate"-ban (amely akkor alapkönyvként számított a szakmában, ill. a <shotokan karate> oktatásában és elsajátításában) elég nagy teret szentel a "KI"-nek, melyet a sportolók felhasználnak harcmüvészetükben.
A "KÍ" az Életerőnek, az Életenergiának a japán megfelelője.

Még egyetemista éveim előtt (a felkészülés alatt) megtanultam meditálni és hatékonyan relaxálni.
Ezeket a technikákat -összekapcsolva az ÉletEnergiával, melyet különböző légzési technikákkal és vizuálizációs gyakorlatokkal akkumuláltam és halmoztam fel magamban- tudatosan használni kezdtem, és felhasználtam a felvételi vizsgákon, ill. egyetemi éveim alatt a vizsgákra való felkészülésre és a vizsgák sikeres letételére.
Diploma dolgozatom megvédésénél is segítségemre voltak; a maximális jegyet érdemeltem ki.

Egyetemi éveim alatt sok könyvet olvastam a meditációs technikákról, személyiségfejlesztésről, parapszichológiáról, szellemtudományokról és -úgy általában- az egészséges életmódról.

Ezeket a könyveket főleg külföldről szereztem be (sokszor csak másolt példányát egy-egy könyvnek), melyek többnyire angol, francia vagy olasz nyelven írodtak.

Egy időben a hipnózis is foglalkoztatott, amit egy -a tulajdonomban lévő- 1910-ben New York-ban kiadott, X. La Motte Sage által írt, magyar nyelven megjelent könyv-ritkaságból sajátítottam el.
(Ezért is meggyözödésem, hogy autodidakta módon is, jó könyvekből sok minden, igenis megtanulható- és elsajátítható).

'89 után sokkal könnyebben hozzá lehetett jutni jó könyvekhez, melyek elősegítették az ilyen téren való -spirituális- előmenetelt, majd a '90-es évek elejétől ott volt az Internet is.

Sok tanfolyamot is elvégeztem, -főleg külföldön- az elején részben azért, hogy tanuljak belőlük, késöbb részben csak azért, hogy véleményt alkothassak róluk, és hogy érdemben tudjak nyilatkozni, ha valaki ezekről -is- kérdezne.

Mint oly sokan mások, én is elvégeztem az Agykontroll tanfolyamot (ugyancsak a 90-es évek elején).
(Az ott tanított gyakorlatok és technikák jók, működnek, csak egy baj van velük, amit a kurzusokat tartók, ill.az oktatók -sajnos- elfelejtenek elmondani... éspedig, hogy, ha a -megvalosítandó- gondolatnak / gondolatformának nem tudunk erőt- és energiát biztosítani, akkor sokszor -sajnos- meddő marad próbálkozásunk, mentális programozásunk...)  :-(

Fontos mérföldkő volt -ez időtájban- tanulmányaimban Brian Tracy ''Phoenix szemináriuma (A teljesítmény lélektana)", mely személyiségfejlesztéssel, célok kitüzésével és elérésük érdekében tett különböző technikákkal foglalkozott (lásd még "Ajánlott irodalom").
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki önmaga- és személyisége fejlesztésén és szellemi előmenetelén dolgozik.

Okkult Szellemtudományokkal, Ezoterikával -'86 óta- most már több mint 25 éve -komolyan- foglalkozom (most, amikor ezeket a sorokat "vetem papírra" 2012-et írunk).

A '90-es évek közepétől, végétől, valamivel több mint három és fél, ill. -talán- négy - öt évet is -igen intenzíven- a Diozófia tanulmányozására fordítottam, melyet dr. Kiss István profeszor úr irányított és tanított, melyek anyagait még manapság is átolvasom és áttanulmányozom, és mellyel még ma is, rendszeresen és mindig szívesen foglalkozom.

Fehér Mágiával igazán az után kezdtem foglalkozni miután Papus és Franz Bardon műveit tanulmányoztam (melyeket részben francia nyelvű könyvekben találtam meg).
Elsajátítottam -és most már oktatom is, más kurzusokkal és (tan)anyagokkal együtt- Karl Hans Welz "A Jövő Mágiája" című kurzusát is (mely nemcsak egyike a legjobb Életerővel és "mágiával" foglalkozó kurzusoknak, hanem egyike a legelismertebbeknek és legmeghatározóbbaknak a maga nemében).
(Fordítása folyamatban, hamarosan megrendelhető lesz magyar nyelven is...)


Az Életenergia Technológiával, illetve az Életerő Generátorokkal és ÉletEnergia Készülékeikkel '97-ben találkoztam és '98 óta hivatalosan is foglalkozom.

Előtte Elmegépekkel és ElmeTrénerekkel, hagyományos -fény/hang- tipusú Agytrénerekkel foglalkoztam, egy AEÁ-beli -agytrénereket gyártó- cégnek voltam egyik -meghatalmazott- képviselője és készülékeik forgalmazója.
Pár évre rá, rá kellett jönnöm, hogy ez a már kiforrott technológia -sajnos- zsákutca, újat már semmiképp sem tud nyújtani, ezért újabb, jobb és hatékonyabb dolgok után kezdtem nézni, az újabbat és -főleg- jobbat kezdtem keresni.
Ekkor találkoztam (természetesen, teljesen véletlenül :-)) - ezzel az új, fantasztikus és hatékony Életerő technológiával.
Úgy éreztem akkor -és ezt fenntartom a mai napig-, hogy elérkeztem a gyökerekhez, a forráshoz.


Karl Hans Welz úrat -az ÉletEnergia Készülékek és Életerő Generátorok felfedezőjét és a pszionikus készülékek atyját- 1998 óta-, személyesen '99 óta ismerem, mikor is ellátogatott Budapestre, hogy személyesen is találkozhassunk.
Akkor már az Életenergia Generátorok- és az Életerő Készülékek Közép-Kelet Európa-i kizárólagos forgalmazója voltam, Welz úr által támogatott és felhatalmazott, az általa feltalált és gyártott Életenergia Készülékek első -hivatalos- európai forgalmazója.

A Készülékek forgalmazását (ugyanez év végétől, 1998), altruista módon teljesen önzetlenül vállaltam el, mivel az Életenergia Készülékek - és nem csak ezáltal, implicit, Welz úr is személyesen, sokat segített nekem és ő is önzetlenül ajánlotta fel messzemenő segítségét.
Döntésemben az is szerepet játszott, hogy meg voltam -és, a mai napig is, megvagyok- győzödve a Készülékek erejéről, hatékonyságáról, segítségéről és jótékony szerepéről, és -hasonlóan Welz úrhoz- én is minél több emberhez szeretném eljuttatni ezeket a fontos és értékes információkat, hogy minél több emberen tudjon segíteni.
Remélem, hogy ez messzemenően sikerülni fog.
Erről szól -többek között- a 'Küldetésünk és jövőképünk' is.

1998 végén, ill. 1999 elején készült el az első magyar weboldal, mely először ingyenes szervereken, majd hivatalosan is látható és elérhető volt a neten (www.eletenergia.com) az Életenergia készülékekről és Életerő Generátorokról, valamint az Életerővel fokozott Radionikáról, rá egy évre, 1999-ben megkaptam az exkluzivitást és a jogot, hogy a Készülékeket Közép-és Kelet Európában forgalmazzam- és terjesszem, és -egyben- Welz úrat Európa ezen részén, ezekben a régiókban képviseljem, mint az első európai forgalmazó.

Ezen -képviselői- évek alatt tanulmányoztam, elvégeztem -és most már aktivan oktatom is, a Welz úr által írt és tanított kurzusokat, valamint részt vettem, személyesen is, több tanulmányban és kísérletben amit az Életenergiával és az Életerővel kapcsolatosan közösen végeztünk, (itthon és külföldön is), és az Életenergia Generátorok- és Életerő Készülékek fejlesztésére, hatékonyságuk növelésére és tökéletesítésére fordítottunk.

Több kisérleti tanulmányaiban, a mai napig is, aktivan részt veszek (függetlenül attól, hogy sokszor a kisérletek alatt nem ugyanabban a szobában-, vagy országban-, ill. földrészen(!) tartozkodunk, hanem mindegyikünk máshol, a Föld különböző pontjain vagyunk).

Személyében meg-, vagy újrataláltam azt a -spirituális- mestert aki személyesen és hatékonyan segíthet szellemi (és szellemtudományi) előremenetelemben, hogy én is a magam részéről -hatékonyan- segíthessek mindazoknak- és mindazokon, akik a szellemi megismerés, sprituális fejlődés és az önmegvalósítás útjára léptek, és akik a segítségemet kérik.

Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan emberrel hozott össze a sors-, és olyan embert ismerhettem meg, és lehetek barátja, akitől nagyon sokat tanultam, és, aki -efektíve- tett is valamit az emberiségért.

Azóta, több száz embert sikeresen energizáltunk -távolról is!- (sokuknak egy általuk kiválasztott és titokban tartott -általam nem ismert!- személyes tárgyra küldtem/sugároztam az Életenergia Készülékből kiáramló Életenergiát -a "Manifesztációs" radionika program segítségével-, és ők onnan vették át, érzékelték-, és használták azt fel!), valamint -őszintén reméljük, hogy- sokan lettek gazdagabbak és teljesebbek azzal, hogy tudásunk egy részét átadhattuk nekik és megoszthattuk velük -és, ez természetesen fordítva is igaz!, -köszönet és hála érte !- és, -ami a legfontosabb!-, hogy birtokukban van egy -vagy akár több!- Életerő Generátorunk vagy valamely más Életenergia Készülékünk, melyek segítségével könnyebben elérhetik kitűzött céljaikat, kiteljesíthetik személyiségüket és saját sorsuk iranyítói lehetnek.

Jelenleg, Welz úr AEÁ-beli cégének vagyok Europáért és -fokuszáltan- az Európai Uniért felelős igazgatója, valamint igazgatói tanács tagja.

Hobbinak indult, aztán életem egyik fontos és meghatározó részévé vált...


Dézsi Sándor
(Köszönöm szépen, hogy időt szánt arra, hogy a fentieket elolvassa, remélem hamarosan üdvözölhetjük folyamatosan bővülő körünkben, mint újdonsült ÉletEnergia Készülék-tulajdonos).


ezoterikus lounge - rádióinterjú
Behumi Dórival és Pilisi Konrádal (a fotó jobboldalán, a keverőpult mellett)
a "radio café 98.6" < instrument - ezoterikus lounge magazin > műsorában (2005 Ápr.)
(Fotó: Sántha Edina)

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek


  .    

Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő „Ha meggyújtunk egy gyertyát, majd elóltjuk, sötétebb lesz, mint azelőtt volt.”
John Ernst Steinbeck


  .    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Kapcsolt be készüléked és vedd át -tudatosan- a generált ÉletEnergiát és ÉletErőt, és használd is fel -ugyancsak tudatosan- bármely általad választott tevékenységben !! És... ne felejts el mosolyogni! Szerényen és udvariasan, de, mosolyogj, hisz tudod, hogy mostantól mindig veled az Univerzum hatalmas ereje!


.


Az integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek segítségével

    többek között......
  életenergia készülékek & életerő generátor Ön által választott -megfelelő- feng shui chi-energiák a környezetében, térrendezés nélkül !   Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+ & Feng Shui Chi

Életenergia Készülékek & ÉletErő Generátorok | Manifesztációs Programok

        életenergia készülékek & életerő generátor csakra energizálás | csakra / chakra harmonizáció


életenergia & életerő & chi Az ÉletEnergia & ÉletErő áthidal minden / bármilyen távolságot ! Érzékelje és vegye át most Ön is -tudatosan-ezt a pozitív és jótékony energiát !
Annál is inkább, mivel most -még- ingyenes az  ÉletEnergia & ÉletErő Transzfer Teszt  »»


  .    

Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő "Azok, akik nem hisznek a varázslatban / (mágiában), soha nem is találják meg".
Roald Dahl


  .    


:: ÉletErő Technológia ::

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek

AO 1100 | AO 2000
JU 99 | JU 1000 | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 & PFC 2400 | Performer / Sport Performer 2400 HD
RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5 | ATG 12 / ATGS 12000

Rendelje meg most valamelyiket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony ÉletEnergia & ÉletErő nyújtotta összes előnyéből !
» Kapcsolat / Rendelés »»


  .    


Kapcsolat / Elérhetőségek »

Üzenetküldés / E-Mail »»

Rendelés »


 « Elöző oldal ^ Fel, az oldal tetejére ^ »
^ Fel, az oldal tetejére ^
Page
Menu

Powered by CMSimple: Small, Simple & Smart, with no database! | Template: ge-webdesign.de

ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek  |  www.eletenergia.hu
Eredeti; ÉletEnergiát generáló Készülékek: ÉletErő és Vitalitás az Ön sikere érdekében!
~ www.eletenergia.hu ~
~ ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek & Orgonit | Már több mint 15 éve jelen a világhálón, az Önök szolgálatában. | ~ ÉletEnergia & É L E T E N E R G I A Készülékek ~ Biztosítson folyamatosan Erőt és Energiát (ÉletErőt és ÉletEnergiát!) építő pozitív gondolatainak megvalósulásuk érdekében! Vegye át- és használja fel tudatosan, valamint hasznosítsa legjobb belátása szerint a Chi & Prána & Orgon Generátorokból kisugárzott hatékony és folyamatos pozitív ÉletErő-fluxust! ~ É L E T E N E R G I A & ÉletEnergia Készülékek ~
(életenergia, élet energia, élet-energia, életerő, chi, qi, csí, prana, mana, orgon, orgone, bioenergia, orgonit, orgonite, készülék, generátor, radionika, agytréner, elmetréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, víz- és táplálékenergizálás, asztro-trend, techno-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, orgonenergia, orgon generátor, orgone akkumulátor, ÉLETENERGIA, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, életenergia, eletero, készülék, ÉLETERŐ, generátor, VÍZ ENERGIZÁLÁS, radionika, agytréner, chiagytréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, asztro-trend, techno-mágia,életerő-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, eletenergia, ÉletErő, ÉLETENERGIA)
:: ÉletEnergia :: ÉletEnergiát generáló Készülékek | Orgonit | Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia: ÉLETENERGIA Készülékek & ÉletErő Generátorok :: Bevezetés az Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia rejtelmeibe, az ÉLETENERGIA Készülékek, az Életerő -chi, prana, mágneses fluidum, od, orgon, orgone, bioenergia- Generátorok, valamint az Elmegépek, Chi-AgyTrénerek és PszichoTrénerek, ElmeTrénerek, az ÉletErővel működtetett Radionika Készülékek, ill. Manifesztációs- technikák és programok elméletébe és gyakorlati felhasználásában | www.eletenergia.hu ::
Orgonit / Orgonite | ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek | ÉletErő Technológia | Meditáció & Relaxáció: ElmeTrénerek, Chi AgyTrénerek & PszichoTréner Készülékek | Tudatos teremtés: Trend programozás & Manifesztációs Radionika Programok / Radionika készülékek | Mágikus Techno-Mágia | Víz- és táplálék-energizálás | Dinamikus Feng Shui
:: Víz- és táplálék-energizálás, optimalizálás és -energetikai-tisztítás | Meditáció & Relaxáció: Chi AgyTrénerek & PszichoTréner Készülékek | Trend programozás & Manifesztációs Radionika Programok: Radionika készülékek | Mágikus! Techno-Mágia (számítógépen futtatott Manifesztációs Programok segítségével) | Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+ | Orgonite & SuperOrgonite | ÉletEnergia & Életerő | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok -egyenesen a Feltalálótól!- | ÉletErő Technológia ::
# ÉletEnergiát generáló Készülékek: ÉletErő és Vitalitás az Ön -energetikai- biztonsága és -megérdemelt- sikere érdekében! #
[ www.eletenergia.hu / Még csak egy pár mondat magamról...  { Kapcsolat | Elérhetőségek :: Üzenet | Email :: Oldaltérkép »» # 711499 - 3.234.245.72 :: (162.213.253.100) :: www.eletenergia.hu/Tovabbi-INFORMACIOK-Par-mondat-rolunk-Meg-csak-egy-par-mondat-magamrol--- | clouds_2colsR_960-hu | ÉletEnergia | EletEnergia .hu | eletenergia.hu {ŁCMSimple content--Ł | img:(abs):e-e--h/uf | pgs-h:(abs):e-e--h/uf} :: www.eletenergia.hu / Még csak egy pár mondat magamról... ]
Fel...