English / USA Canada (english) English / UK | GB  EU / European Union Limba română / Romania Hungarian / Magyar nyelvü

ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek

ÉletEnergia, ÉletErő és Vitalitás az Ön biztonsága és sikere érdekében!

~ Katalógus / Árlista  |  Kapcsolat / Email  |  Oldaltérkép ~                                                                                                                        

Még csak egy pár mondat magamról...


Mottó
:
"A hit egy olyan erős -belső- agregátor, mely jelentős mennyiségü ÉletErőt tud termelni".
Dézsi Sándor

.


Még csak egy pár -bővített- mondat magamról...


aboutme


Minden kedves érdeklődőt üdvözlök és tisztelettel köszöntök web-oldalaimon.

Örülök, hogy ebben a nagy internet-rengetegben, "véletlenül" pont ide tévedt.
Remélem, sok új információt- és érdekes anyagokat talál(t), melyekkel bővítheti ismereteit és gazdagíthatja tudását.


Végzettségem szerint villamosmérnök vagyok, a '90-es évek elején diplomáztam a kolozsvári Műszaki Egyetem Elektrónika- és Távközlési Fakultásán.

Fő-állásomat tekintve, több mint tízenöt év -autóiparban szerzett- sokrétü tapasztalattal magam mögött, ahol stratégiai beszerző manager-ként is dolgoztam, jelenleg egy széles nemzetközi háttérrel -a világban és és Európában több gyártóegységgel is- rendelkező -komplex- autóalkatrészeket- és egységeket gyártó -nemzetközi- vállalat Közép-Kelet Európa régió értékesitési vezetője vagyok.

Az ÉletEnergia Készülékekkel egyrészt hobbiból, másrészt azért -is- foglalkozom, mert így nagyon sok embernek tudtam én is segíteni.

Több mint 30 éve (1982-től kezdödően) foglakozom komolyabban ezotériával, szellemtudománnyal, ill. személyiségfejlesztéssel.
(Első, ilyen témájú könyvem egyike volt Popper Péter: A belső utak könyve, régi, xerox másolatban).

Érdekes módon először az életerővel sportolói pályafutásom egyik korábbi szakaszában -tinédzser éveim elején- kerültem kapcsolatba, amikor is egypáran, vizilabdás kollégáimmal és barátaimmal, a -shotokan- karatét kezdtük el tanulni és gyakorolni.
Roland Habersetser, a "Le Guide Marabou de Karate"-ban (amely akkor alapkönyvként számított a szakmában, ill. a <shotokan karate> oktatásában és elsajátításában) elég nagy teret szentel a "KI"-nek, melyet a sportolók felhasználnak harcmüvészetükben.
A "KÍ" az Életerőnek, az Életenergiának a japán megfelelője.

Még egyetemista éveim előtt (a felkészülés alatt) megtanultam meditálni és hatékonyan relaxálni.
Ezeket a technikákat -összekapcsolva az ÉletEnergiával, melyet különböző légzési technikákkal és vizuálizációs gyakorlatokkal akkumuláltam és halmoztam fel magamban- tudatosan használni kezdtem, és felhasználtam a felvételi vizsgákon, ill. egyetemi éveim alatt a vizsgákra való felkészülésre és a vizsgák sikeres letételére.
Diploma dolgozatom megvédésénél is segítségemre voltak; a maximális jegyet érdemeltem ki.

Egyetemi éveim alatt sok könyvet olvastam a meditációs technikákról, személyiségfejlesztésről, parapszichológiáról, szellemtudományokról és -úgy általában- az egészséges életmódról.

Ezeket a könyveket főleg külföldről szereztem be (sokszor csak másolt példányát egy-egy könyvnek), melyek többnyire angol, francia vagy olasz nyelven írodtak.

Egy időben a hipnózis is foglalkoztatott, amit egy -a tulajdonomban lévő- 1910-ben New York-ban kiadott, X. La Motte Sage által írt, magyar nyelven megjelent könyv-ritkaságból sajátítottam el.
(Ezért is meggyözödésem, hogy autodidakta módon is, jó könyvekből sok minden, igenis megtanulható- és elsajátítható).

'89 után sokkal könnyebben hozzá lehetett jutni jó könyvekhez, melyek elősegítették az ilyen téren való -spirituális- előmenetelt, majd a '90-es évek elejétől ott volt az Internet is.

Sok tanfolyamot is elvégeztem, -főleg külföldön- az elején részben azért, hogy tanuljak belőlük, késöbb részben csak azért, hogy véleményt alkothassak róluk, és hogy érdemben tudjak nyilatkozni, ha valaki ezekről -is- kérdezne.

Mint oly sokan mások, én is elvégeztem az Agykontroll tanfolyamot (ugyancsak a 90-es évek elején).
(Az ott tanított gyakorlatok és technikák jók, működnek, csak egy baj van velük, amit a kurzusokat tartók, ill.az oktatók -sajnos- elfelejtenek elmondani... éspedig, hogy, ha a -megvalosítandó- gondolatnak / gondolatformának nem tudunk erőt- és energiát biztosítani, akkor sokszor -sajnos- meddő marad próbálkozásunk, mentális programozásunk...)  :-(

Fontos mérföldkő volt -ez időtájban- tanulmányaimban Brian Tracy ''Phoenix szemináriuma (A teljesítmény lélektana)", mely személyiségfejlesztéssel, célok kitüzésével és elérésük érdekében tett különböző technikákkal foglalkozott (lásd még "Ajánlott irodalom").
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki önmaga- és személyisége fejlesztésén és szellemi előmenetelén dolgozik.

Okkult Szellemtudományokkal, Ezoterikával -'86 óta- most már több mint 25 éve -komolyan- foglalkozom (most, amikor ezeket a sorokat "vetem papírra" 2012-et írunk).

A '90-es évek közepétől, végétől, valamivel több mint három és fél, ill. -talán- négy - öt évet is -igen intenzíven- a Diozófia tanulmányozására fordítottam, melyet dr. Kiss István profeszor úr irányított és tanított, melyek anyagait még manapság is átolvasom és áttanulmányozom, és mellyel még ma is, rendszeresen és mindig szívesen foglalkozom.

Fehér Mágiával igazán az után kezdtem foglalkozni miután Papus és Franz Bardon műveit tanulmányoztam (melyeket részben francia nyelvű könyvekben találtam meg).
Elsajátítottam -és most már oktatom is, más kurzusokkal és (tan)anyagokkal együtt- Karl Hans Welz "A Jövő Mágiája" című kurzusát is (mely nemcsak egyike a legjobb Életerővel és "mágiával" foglalkozó kurzusoknak, hanem egyike a legelismertebbeknek és legmeghatározóbbaknak a maga nemében).
(Fordítása folyamatban, hamarosan megrendelhető lesz magyar nyelven is...)


Az Életenergia Technológiával, illetve az Életerő Generátorokkal és ÉletEnergia Készülékeikkel '97-ben találkoztam és '98 óta hivatalosan is foglalkozom.

Előtte Elmegépekkel és ElmeTrénerekkel, hagyományos -fény/hang- tipusú Agytrénerekkel foglalkoztam, egy AEÁ-beli -agytrénereket gyártó- cégnek voltam egyik -meghatalmazott- képviselője és készülékeik forgalmazója.
Pár évre rá, rá kellett jönnöm, hogy ez a már kiforrott technológia -sajnos- zsákutca, újat már semmiképp sem tud nyújtani, ezért újabb, jobb és hatékonyabb dolgok után kezdtem nézni, az újabbat és -főleg- jobbat kezdtem keresni.
Ekkor találkoztam (természetesen, teljesen véletlenül :-)) - ezzel az új, fantasztikus és hatékony Életerő technológiával.
Úgy éreztem akkor -és ezt fenntartom a mai napig-, hogy elérkeztem a gyökerekhez, a forráshoz.


Karl Hans Welz úrat -az Életenergia Készülékek és Életerő Generátorok felfedezőjét és a pszionikus készülékek atyját- 1998 óta-, személyesen '99 óta ismerem, mikor is ellátogatott Budapestre, hogy személyesen is találkozhassunk.
Akkor már az Életenergia Generátorok- és az Életerő Készülékek Közép-Kelet Európa-i kizárólagos forgalmazója voltam, Welz úr által támogatott és felhatalmazott, az Életenergia Készülékek első európai forgalmazója.

A Készülékek forgalmazását (ugyanez év végétől, 1998), altruista módon teljesen önzetlenül vállaltam el, mivel az Életenergia Készülékek - és nem csak ezáltal, implicit, Welz úr is személyesen, sokat segített nekem és ő is önzetlenül ajánlotta fel messzemenő segítségét.
Döntésemben az is szerepet játszott, hogy meg voltam -és, a mai napig is, megvagyok- győzödve a Készülékek erejéről, segítségéről és jótékony szerepéről, és -hasonlóan Welz úrhoz- én is minél több emberhez szeretném eljuttatni ezeket a fontos és értékes információkat, hogy minél több emberen tudjon segíteni.
Remélem, hogy ez messzemenően sikerülni fog.
Erről szól -többek között- a 'Küldetésünk és jövőképünk' is.

1998 végén, ill. 1999 elején készült el az első magyar weboldal, mely először ingyenes szervereken, majd hivatalosan is látható és elérhető volt (www.eletenergia.com) az Életenergia készülékekről és Életerő Generátorokról, valamint az Életerővel fokozott Radionikáról, rá egy évre, 1999-ben megkaptam az exkluzivitást és a jogot, hogy a Készülékeket Közép-és Kelet Európában forgalmazzam- és terjesszem, és -egyben- Welz úrat Európa ezen részén, ezekben a régiókban képviseljem, mint az első európai forgalmazó.

Ezen -képviselői- évek alatt tanulmányoztam, elvégeztem -és most már aktivan oktatom is, a Welz úr által írt és tanított kurzusokat, valamint részt vettem, személyesen is, több tanulmányban és kísérletben amit az Életenergiával és az Életerővel kapcsolatosan közösen végeztünk, (itthon és külföldön is), és az Életenergia Generátorok- és Életerő Készülékek fejlesztésére, hatékonyságuk növelésére és tökéletesítésére fordítottunk.

Több kisérleti tanulmányaiban, a mai napig is, aktivan részt veszek (függetlenül attól, hogy sokszor a kisérletek alatt nem ugyanabban a szobában-, vagy országban-, ill. földrészen(!) tartozkodunk, hanem mindegyikünk máshol, a Föld különböző pontjain vagyunk).

Személyében meg-, vagy újrataláltam azt a -spirituális- mestert aki személyesen és hatékonyan segíthet szellemi (és szellemtudományi) előremenetelemben, hogy én is a magam részéről -hatékonyan- segíthessek mindazoknak- és mindazokon, akik a szellemi megismerés, sprituális fejlődés és az önmegvalósítás útjára léptek, és akik a segítségemet kérik.

Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan emberrel hozott össze a sors-, és olyan embert ismerhettem meg, és lehetek barátja, akitől nagyon sokat tanultam, és, aki -efektíve- tett is valamit az emberiségért.

Azóta, több száz embert sikeresen energizáltunk -távolról is!- (sokuknak egy általuk kiválasztott és titokban tartott -általam nem ismert!- személyes tárgyra küldtem/sugároztam az Életenergia Készülékből kiáramló Életenergiát -a "Manifesztációs" radionika program segítségével-, és ők onnan vették át, érzékelték-, és használták azt fel!), valamint -őszintén reméljük, hogy- sokan lettek gazdagabbak és teljesebbek azzal, hogy tudásunk egy részét átadhattuk nekik és megoszthattuk velük -és, ez természetesen fordítva is igaz!, -köszönet és hála érte !- és, -ami a legfontosabb!-, hogy birtokukban van egy -vagy akár több!- Életerő Generátorunk vagy valamely más Életenergia Készülékünk, melyek segítségével könnyebben elérhetik kitűzött céljaikat, kiteljesíthetik személyiségüket és saját sorsuk iranyítói lehetnek.

Hobbinak indult, aztán életem egyik fontos és meghatározó részévé vált...


Dézsi Sándor
(Köszönöm szépen, hogy időt szánt arra, hogy a fentieket elolvassa, remélem hamarosan üdvözölhetjük folyamatosan bővülő körünkben, mint újdonsült ÉletEnergia Készülék-tulajdonos).


ezoterikus lounge - rádióinterjú
Behumi Dórival és Pilisi Konrádal (a fotó jobboldalán, a keverőpult mellett)
a "radio café 98.6" < instrument - ezoterikus lounge magazin > műsorában (2005 Ápr.)
(Fotó: Sántha Edina)

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek


.

Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő   „A gondolat, akár kimondják, akár nem, valóságos dolog, és ereje van.”
Frank Herbert


.


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Növelje meg életerejét, magabiztonságát és önbizalmát az Életenergia Készülékek segítségével!


.


Az integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek segítségével

    többek között......
  életenergia készülékek & életerő generátor Tudatos Teremtés Technológia | Manifesztációs Programok és Technikák

Életenergia Készülékek & ÉletErő Generátorok | Manifesztációs Programok

        életenergia készülékek & életerő generátor meditáció, relaxáció, re-vitalizáció


életenergia & életerő & chi Az ÉletEnergia & ÉletErő áthidal minden / bármilyen távolságot ! Érzékelje és vegye át most Ön is -tudatosan-ezt a pozitív és jótékony energiát !
Annál is inkább, mivel most -még- ingyenes az  ÉletEnergia & ÉletErő Transzfer Teszt  »»


.

Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő "Erő nélkül nincs valóság, mert minden valóság csak erő által kapcsolódhatik egymásba és csakis így lehet az erőhatásokra érzékeny. Ezért az ERŐ a valóságoknak, s így a törvényeknek is végoka. Amilyen természetű az abszolut erő, olyan természetűeknek kell lenniük a vele kapcsolódni tudó valóságok törvényeinek is".
Dr. Kiss István: Diozófiai tanulmányok


.


Üzenetküldés
/ E-Mail »»

Rendelés »»» ÉletENERGIA & ÉletEnergia KészülékekEgyéni Google keresőmotor ezen weboldalakhoz: ÉletEnergia Készülékek | www.eletenergia.hu & Google »»

top
ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek | Eredeti; ÉletEnergiát generáló Készülékek: ÉletErő és Vitalitás az Ön sikere érdekében!
~ www.eletenergia.hu ~
{ facebook Facebook: ÉletEnergia & Életenergia Készülékek G+ google+ életenergia Google Plus ÉletEnergia & ÉletErő Google Site ÉletEnergia Google Sites ÉletEnergia & ÉletErőG Blogger ÉletEnergia Google Blogger ÉletEnergia }
ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek  |  www.eletenergia.hu
Eredeti; ÉletEnergiát generáló Készülékek: ÉletErő és Vitalitás az Ön sikere érdekében!
~ www.eletenergia.hu ~
~ ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek & Orgonit | Már több mint 15 éve jelen a világhálón, az Önök szolgálatában. | ~ ÉletEnergia & É L E T E N E R G I A Készülékek ~ Biztosítson folyamatosan Erőt és Energiát (ÉletErőt és ÉletEnergiát!) építő pozitív gondolatainak megvalósulásuk érdekében! Vegye át- és használja fel tudatosan, valamint hasznosítsa legjobb belátása szerint a Chi & Prána & Orgon Generátorokból kisugárzott hatékony és folyamatos pozitív ÉletErő-fluxust! ~ É L E T E N E R G I A & ÉletEnergia Készülékek ~
(életenergia, élet energia, élet-energia, életerő, chi, qi, csí, prana, mana, orgon, orgone, bioenergia, orgonit, orgonite, készülék, generátor, radionika, agytréner, elmetréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, víz- és táplálékenergizálás, asztro-trend, techno-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, orgonenergia, orgon generátor, orgone akkumulátor, ÉLETENERGIA, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, életenergia, eletero, készülék, ÉLETERŐ, generátor, VÍZ ENERGIZÁLÁS, radionika, agytréner, chiagytréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, asztro-trend, techno-mágia,életerő-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, eletenergia, ÉletErő, ÉLETENERGIA)
:: ÉletEnergia :: ÉletEnergiát generáló Készülékek | Orgonit | Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia: ÉLETENERGIA Készülékek & ÉletErő Generátorok :: Bevezetés az Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia rejtelmeibe, az ÉLETENERGIA Készülékek, az Életerő -chi, prana, mágneses fluidum, od, orgon, orgone, bioenergia- Generátorok, valamint az Elmegépek, Chi-AgyTrénerek és PszichoTrénerek, ElmeTrénerek, az ÉletErővel működtetett Radionika Készülékek, ill. Manifesztációs- technikák és programok elméletébe és gyakorlati felhasználásában | www.eletenergia.hu ::
Orgonit / Orgonite | ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek | ÉletErő Technológia | Meditáció & Relaxáció: ElmeTrénerek, Chi AgyTrénerek & PszichoTréner Készülékek | Tudatos teremtés: Trend programozás & Manifesztációs Radionika Programok / Radionika készülékek | Mágikus Techno-Mágia | Víz- és táplálék-energizálás | Dinamikus Feng Shui
:: Meditáció & Relaxáció: Chi AgyTrénerek & PszichoTréner Készülékek | Trend programozás & Manifesztációs Radionika Programok: Radionika készülékek | Mágikus! Techno-Mágia (számítógépen futtatott Manifesztációs Programok segítségével) | Víz- és táplálék-energizálás, optimalizálás és -energetikai-tisztítás | Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+ | Orgonite & SuperOrgonite | ÉletEnergia & Életerő | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok -egyenesen a Feltalálótól!- | ÉletErő Technológia ::
[ www.eletenergia.hu / Még csak egy pár mondat magamról...  { Kapcsolat | Elérhetőségek :: Üzenet | Email :: Oldaltérkép # 453980 - 18.206.12.79 :: (162.213.253.100) :: www.eletenergia.hu/Tovabbi-INFORMACIOK-Par-mondat-rolunk-Meg-csak-egy-par-mondat-magamrol--- | wave2cols-hu | ÉletEnergia | EletEnergia .hu | www.eletenergia.hu {ŁCMSimple content--Ł | img:(abs):e-e--h/uf | pgs-h:(abs):e-e--h/uf} :: www.eletenergia.hu / Még csak egy pár mondat magamról... ]