ÉletENERGIA

  &  ÉletEnergia Készülékek

www.eletenergia.hu
[ ]

Karl Hans Welz: az ÉletErő Generátorok és az Orgonit feltalálója ~


Karl
  |   Karl Hans Welz  -  CV   |   ÉletEnergia Készülékek - Árlista


Ajánlott ÉletEnergia Készülékek  |  Ajánlott egységcsomagok (KIT)  |  Chi ÉletErő Vitalitás-kártya + szimbólum  |  ÉletEnergia Készülékek és tartózékok  |  Konzultáció  |  A teljes ÁrKatalógus  |  Email


  ~    


Karl Hans Welz

az Orgonit®, valamint az ÉletEnergia & ÉletErő-Generátorok® (Chi & Prána & Orgon Generátorok) feltalálója


Karl Hans Welz: az Orgonit, az ÉletErő (chi, prána, orgon) Generátorok és az Életenergia Készülékek feltalálója Karl Hans Welz zsenialitása több -korszakalkotó- felfedezésben is megnyilvánul:

életenergia készülék a '90-es évek elején (pontosabban; 1991-ben), elsőnek a világon találja fel és építi meg az első életenergiát generáló-, és életerőt fejlesztő készülékeket - a nevét is viselő - Életenergia Generátorokat

életenergia készülék 1992-ben Welz úr feltalál egy új életerőt- és életenergiát (orgon energia vezető- és) akkumuláló speciális anyag mátrixot -anyagkeveréket-, az eddig leghatékonyabbat az életenergia & életerő (chi-, prána-, orgon) akkumulációban, az Orgonite®-ot (ejtsd; orgonájt), amely sokkal hatásosabb és hatékonyabb, mint a hagyományos (szerves, ill. organikus és anorganikus) anyagok és amely lehetövé teszi nagy teljesítményű- és egészen kisméretű Orgone Életenergia Generátorok készítését és megépítését

életenergia készülék felfedezi, illetve tudományosan lefekteti és levezeti a "strukturális kapcsolatok" (azaz a Hiper-Tér) elméletét, mellyel megmagyarázza az életenergia, életerő, chi, ki, mana, prana, orgon/orgone, mágnenes fluidum, od, elan-vital, bio-energia, stb., föbb tulajdonságait, működését és transzferálhatóságát, ill. -bárhová, és bármely távolságra történő, veszteség nélkül való- átsugárzását

életenergia készülék összekombinálja (külön-külön, és együtt is) a radionikát, az asztrológiát és Feng Shuit az integrált ÉletErő Generátorokkal működő Életenergia Készülékekkel (azaz; az ÉletErő Technológiával), valamint megépíti -ugyancsak a világon elsőként- az első ATGS Asztro-Trend Generátort & Asztro-Trend Generátor rendszert

életenergia készülék kifejleszti, megírja, megszerkeszti és lefuttatja az első számítógépes radionika programot

életenergia készülék felfedezi és megépíti az Aqua Optimizer™ tipusú Életenergia Készülékeket, melyekkel nemcsak, hogy energizálja, ÉletErővel tőlti fel és telíti az ivóvizet, hanem a negatív -energetikailag- káros információt is képes hatástalanítani és kivonni, valamint visszahelyettesítve az eredeti, pozitív információval, így képes re-vitalizálni és optimalizálni azt, és újra élővízzé tudja át- és visszaalakítani

életenergia készülék a világon először neki sikerül a negativ, statikus, kártékony DOR-t (pangó-, statikus-, negatív energia-forma -ahogy Dr. Wilhem Reich nevezte-), újra éltető, dinamikus, pozitív és hasznos életenergiává (pozitív orgon-energiává) átalakítania (PORE - Positive Orgone Energy) az általa feltalált ÉletErő Generátorok és az ÉletEnergia Készülékek segítségével


 További -bővebb- információk Karl-ról... »» 


Fel / Ugrás az oldal tetejére...


  ~    


:: ÉletErő Technológia ::

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek

Chi Generátorok & Prána Generátorok & Orgon Generátorok

AO 1100 | AO 2000
JU 99 | JU 1000 | LPOG 2000 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 & PFC 2400 | Performer / Sport Performer 2400 HD
RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5 | ATG 12 / ATGS 12000

Rendelje meg most valamelyiket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony ÉletEnergia & ÉletErő (chi, prána, orgon, bioenergia, stb.) nyújtotta összes előnyből !
 » Kapcsolat / Rendelés »»


  ~    


Marketingszlogen
:
életenergia & életerő & chi életerő Életenergia Készülékek. Az Ön -szellemi és spirituális- fejlődéséhez, gyarapodásához és sikeréhez !

  ~    


Speciális ÉletEnergia kellékek

Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya :: életenergia készülékek Egyéni-, személyes (személyre szóló) CHI-kártya (ÉletErő-kártya): a lególcsobb és -egyben- a leghatékonyabb ÉletEnergia & ÉletErő -folyamatos és állandó- útánpótlás az Ön zsebében, pénztárcájában, vagy telefonja kijelzőjén.

-Személyes- Chi kártya / ÉletErő kártya különböző időperiodúsokra...

  .    

Chi-kártya :: ÉlteErő-kártya & ÉletEnergia-kártya Chi-kártya™ #3
Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya 3 hónapig érvényes
CHI-kártya
ST tipus: 19 USD
CHI-kártya
DL tipus: 29 USD
CHI-kártya
HD tipus: 39 USD
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
 + 1 db ST-; 2 db DL-; ill. 3 db HD tipusú Chi ÉletErő kártyák esetén;-szabadon választott- mágikus pecsét(ek) vagy szimbólum(ok) a "Vágyak ABC-je" csomagból
Ingyenes tesztelés »»
További Chi kártyák »»
  ~    
_
  ~    
_______
  ~    

.

    Életenergia Készülékek            Életenergia Készülékek           Életenergia Készülékek

 

Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok

 

Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok

 

Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok

 

Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok

 

Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok


Nyitóoldal
  |  Oldaltérkép
 Életenergia Készülékek            Életenergia Készülékek            Életenergia Készülékek

  ~    


Egy ember, egy zseni / géniusz aki -ténylegesen is- adott valamit az emberiségnek...  


Karl Hans Welz
 -  CV


Karl
1944.09.20. Telfs (Ausztria) - 2021.12.20. Woodstock (GA/AEÁ) *
Gyászjelentés

az ÉletEnergia & ÉletErő Generátor®
(Chi Generátor® & Prána Generátor & Orgon Generátor®)
és az Orgonit® & Super-Orgonite® feltalálója,

a géniusz az ÉletEnergia Készülékek, valamint a 'hiper tér', ill. a "strukturális kapcsolatok"™ elmélete mögött

a Dinamikus Feng Shui, az újtipusú Chi Agytrénerek & PszichoTrénerek, ElmeKészülékek & ÉszGépek, az ÉletErő Radionika, a Techno-Mágia, a 'Manifesztációs programok', az Aqua Optimizerek, és az Asztro-Trend / Asztro-Dinamikus Manifesztáció megalkotója

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek - Magyarországon, csak nálunk !


ÉletErő & ÉletEnergia (Chi & Prána & Orgon-energia) Generátor
 |  Hiper Tér & Strukturális kapcsolatok [ szerkezeti kapcsok ]  |  Orgonit & SzuperOrgonit  | 
DOR (negatív -veszélyes- orgon-energia)  |  DOR Generátor  |  POR (Pozitív Orgon-energia) / A DOR átalakítása POR-á


Karl Hans Welz a tiroli Telfs-ből való, egy Innsbruck melletti -festői szépségü- kis osztrák városkából.

Karl Hans Welz Kora ifjúságától kezdve érdeklik tudományok, különösen a csillagászat, az asztrológia gyakorol rá nagy hatást.
Elolvas minden asztronómiával, asztrológia, asztrofizikával, felsőbb-matematika és (meta) fizikával kapcsolatos tudományos művet, könyvet amihez csak hozzájuthatott.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Karl Hans Welz, egy on-line szeminárium közben

Gyakorlati metafizikai munkásságát 16 éves korában kezdte. Ekkor érdeklődése a hipnózis felé fordul.
Tanulmányozni kezdi, elvégzi, majd továbbfejleszti az Autogén Tréninget- és Gyakorlatrendszert.
A kurzus weboldalainkról 2010-ig ingyen letőlthető volt, jelenleg az ÉletEnergia Készülékek tulajdonosai juthatnak ingyen hozzá.

18 éves korában a Hatha Jógát kezdte -intenziven- gyakorolni.
Karl | yoga Ezeknek a gyakorlatoknak a révén fizikai erőnléte -mely akkor sem volt gyenge-, és egészségi állapota rövid időn belül jelentős mértékben javult.
Természetes módon, ezek a rendkívüli eredmények az olyan tudományok vizsgálatára is ösztönözték, amelyek nem képezték részét iskolai tanulmányainak és melyek hiányoztak az egyetemi tantervből is.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Karl jógázás közben

Az elkövetkezendő évben az asztrál utazást és a tisztánlátást tanulja, ill. sajátítja el.
Ezután már az Egyetemes Életenergia-technológia tanulmányozása következett és a látnoki képességek továbbfejlesztése.
Mesmer, Korschelt, von Reichenbach, Tesla, Lahkowski és mások munkáit tanulmányozza.

19 évesen kezdi el egyetemi tanulmányait, matematika és fizika szakon, melyeket többször is félbeszakít, hogy hosszabb, tanulmányi utazásokra indulhasson a Föld különböző pontjára.
Általában tengerészként, teherszállító hajókon kereste meg az ehhez szükséges pénzt és tette meg az útat célországai felé.

Ezen utazások és tanulmányok során (3 kontinens több-tíz országában járt!) sok fontos információ birtokába jut és ezek az utazások alatt ismerkedik meg -többek között- az ÉletErő- és az ÉletEnergia szerepével és felhasználásáról a különböző -ősi- kultúrákban.
Így volt alkalma megismerni más kultúrákat is, és azok vallásos, mágikus, sámánikus és metafizikai rendszerét.
Mivel számos tehetséges mesterrel és szakértővel került kapcsolatba, sikerült hozzáértő és kompetens tanárokat találnia saját maga számára, -nemcsak spirituális- fejlődése érdekében.

Négy évvel késobb, 1970-ben hivatásos asztrológusként kezdett dolgozni: először a svájci Montreux-ban, majd később Nyugat-Berlinben.
Svájcban kifejlesztett egy asztrológiai statisztikai modellt a Napkitörések magyarázatára (mely a mai napig megállja helyét, bár azóta a tudományok és a technológia is, sokat fejlődtek).
Nyugat-Berlinben folytatta a fejlettebb metafizikai és mágikus rendszerek tanulmányozását: a Kabbalát, a Rúnákat, a Rúna Mágiát, Talizmánológiát, Hermetikát és még sok mást.

Dél-afrikai, svájci, nyugat berlini, majd 1974 óta, amerikai (Egyesült Államok-beli) tartózkodása alatt folytatja megkezdett tanulmányait, szélesíti tudományos képzettségét, kibővítve azokat általános szemantikával, radionikával, Reich-i pszichológiával és az Univerzális Életerő és Életenergia (Orgone / Orgon)- fizikával ötvözve.

1980-ban, a Tennessee-i Nashvilleben, mint hivatásos asztrológus kereskedelmi asztrológiával foglalkozott.
Szerepelt mindhárom helyi TV adóban, számos tévébeszélgetésekben (talk-show-ban), az újságokban, tudományos profilú folyóiratokban és -ezoterikus- magazinokban.

1982-ben elkezdte az első levelező oktatását: forgalmazni kezdte a Rúna Mágiáról szóló kurzusát / kurzusait.

Karl Hans Welz szülőháza Telfsben | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Hamarosan más kurzusok is következtek: Rúna olvasások, Rúna Jóga- és gyógyítás, Asztrológia, Kozmikus Tudat(osság) / Egység a Divinitással, Talizmánológia, Gyakorlati, ill. alkalmazott (fehér) mágia, " A Jövő Mágiája" és az Autogén tréning (alap-, ill. továbbképzés és gyakorlatok).
Világszerte igen sok érdeklő iratkozott- és iratkozik be most is kurzusaira.
Lásd további információkért a 'Kurzus' oldalunkat.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Karl Hans Welz szülőháza Telfsben (Tirol tartomány, Innsbruck mellett)

Ezen túl, számos könyvet is írt.
Lefordították több nyelvre-, és forgalmazzák az összes könyvét, tananyagjait és kurzusait nemcsak az Egyesült Államokban, hanem Nyugat-Európában, Ausztráliában és Japánban is.
Jelenleg, több kurzus anyaga is fordítás alatt van, hamarosan kapható- és megrendelhető lesz itt nálunk is, magyar nyelven, addig is jelentkezni lehet személyesen a kurzusokra és szemináriumokra.


Az ÉletEnergia akkumulátor | Chi & Prána & Orgon-energia akkumulátor


Kevéssel az Egyesült Államokba való érkezése után megépíti első -saját- ÉletErő & ÉletEnergia-, Orgone akkumulátorát / Orgon-akkumulátorát, mellyel sokrétű és fontos kísérleteket végez.

Nyilvánvaló volt, hogy az, amit Wilhelm Reich “Orgone”-nak (orgon-energiának, avagy orgon-nak) nevezett ugyanolyan formájú energia volt, amivel ő, Reich munkáinak megismerte előtt több mint egy évtizeddel kisérletezett.

Tulajdonképpen az a készülék, amit Oscar Korschelt tervei után készített, pontosan egy előrehaladott tipusú ÉletErő akkumukátor, azaz; Orgon-akkumulátor volt.
Korschelt “Nap-Éter Sugárzás Gépezet”-nek ("Solar Ether Radiation Apparatus") nevezte felszerelését, melynek a tervei 1897-ig nyúlnak vissza, ami egyben Wilhelm Reich születési éve is.
Véletlenszerüen(?) Korschelt ugyanabban a városban élt, ahol Reich született és nevelkedett, Lvow-ban (Lemberg).

Korschelt készüléke előtt kb. egy századdal Franz Anton Mesmer (a hipnotizmus atyja) készített és használt működő ÉletEnergia & ÉletErő akkumulátorokat, azaz;, Orgon-energia akkumulátorokat.


Történelem írodott...

ÉletEnergia & ÉletErő Generátor  |  Orgon Generátor & Chi Generátor & Prána Generátor


.

A '90-es évek végre meghozták a várva várt áttörést, a régota vágyott felfedezést: az ÉletEnergia Generátorok feltalálását!
Figyelem: itt életerő generátorról- és nem akkumulátorról beszélünk!

Több mint 30 éves kutatói és fejlesztői munka után, Karl Hans Welz feltalálja és megépíti az első ÉletEnergia Generátort, mely Életerőt fejleszt-, és generál, illetve Életerőt és Életenergiát sugároz!
És teszi ezt állandóan, szüntelenül és folyamatosan, megállás és szünet nélkül.

.

A világon az első ÉletErő Generátor (Chi / Qi & Prána & Orgone / Orgon Generátor)
A világon az első; Karl Welz által -még mechanikai elven megépített- ÉletErő Generátor (Chi / Qi & Prána & Orgone / Orgon Generátor)


A Hyper Tér (hiper tér) elmélet
Strukturális kapcsolatok / szerkezeti kapcsok | Strukturális kapcsolatok elmélete


.

Egy újabb, nagyon fontos és lényeges felfedézés követte mindezt: az ÉletEnergia-átvitel, átadás és átsugározásról alkotott új elmélet, a "Hiper-Tér" elve és elmélete, valamint a "strukturális kapcsolatok" elmélete és teorémája.

Ezzel párhuzamosan, kidolgozza elméletét, a Hiper-Tér elméletet (melyet a Hiper-Tér matematika segítségével dolgozott ki és bizonyított be) az Életerő tanulmányozásával és működésével kapcsolatosan, ill. ezen energia (bármely távolságra való, veszteség nélküli) transzferálhatóságára vonatkozóan.

Ez úton, egyúttal tapasztalhatóvá vált a spirituális személyek és mágusok által mindig is -jól-ismert igazság, éspedig;
hogy az Életerő távolságtól függetlenül áttranszferálható, tovább-sugárzik és átadódik megfelelő strukturális kapcsolatok / strukturális kapcsok révén.

Ezt bizonyítja a bámulatos Életenergia Transzfer Teszt-ünk is, melyet -reméljük- (már) Ön is elvégzett.
  Elvégzett ??   :-)

Welz úr rájött, hogy az Életerő-, Életenergia, ill. Orgone (orgon-energia) bármely távolságra átvihető, átsugározható és átvetíthető illetve áttranszferálható u.n. "strukturális kapcsolatok" (szerkezeti-, összekötő kapcsok) segítségével.

.

Ez a tény -mindig is- nyilvánvaló volt azon civilizációk és kultúrák számára, ill. mindazok számára akik az Életerőt és Életenergiát felhasználták és hasznosították, és ami a régi kultúrák gyakorlói (spirituális, vagyis szellemi munkát végzők; papok, vallási gyülekezetet vezetői, sámánok, mágusok, táltosok, gyógyítók, stb.) számára soha nem is volt kétséges.

Az ilyen típusú energiaátadásra és energiaátvitelre ki kellett fejlesztenie egy olyan matematikai modellt, mely magyarázatul szolgáljon e jelenségre.
Ez a modell az ESP (extra-szenzoriális percepció, ill. projekció), a mágia, a radionika, és az asztrológia csodálatos jelenségeit is -könnyen és érthetően- megmagyarázza.

A Hiper-Tér matematika és fizika olyan térmodelleket fogalmaz meg, melyek leírják- és magyarázatot adnak az Életenergia- és az Életerő direkt átadására, valamint a strukturális kapcsolatokra és kölcsönhatásukra is.


.
A Hiper-Tér matematika és fizika alapelve: "a távolság strukturális különbség(ek) eredménye".™


Orgonit
& Szuper-Orgonit
( Orgonite® & Super-Orgonite® )

.

Egy évre rá, hogy feltalálja és megépíti az első ÉletEnergia- és Életerő Generátort (1991), Karl felfedezi és megalkotja az eddigi leghatékonyabb ÉletErőt akkumuláló anyagmátrixot, mellyel kisméretü, de rendkívül erős és hatékony, jól működő, dinamikus ÉletErő Generátorokat tud építeni.


És újra történelem írodott...


Ezt a speciális anyagokat is tartalmazó anyagmátrixot Welz Orgonite™-nak (ejtsd: orgonit) nevezte el.

Megj.:
Ennek egyik régebbi, valamint "butított" és egyszerübb változata (melyet a feltaláló tett nyilvánossá) kering az interneten mint az orgonit-medálok és orgonit-akkumulátorok(!) alapanyaga.

A laboratoriumában való tudományos kutatások révén, ill. az Orgonit speciális anyag-mátrix folyamatos tökéletesítése következtében, egyre erősebb és hatékonyabb ÉletErő Generátorok, ill. ÉletEnergia Készülékek megépítését tette számára lehetővé.


Egy újabb fontos lépés: Jelátvitel  |  Signal transmission


Továbbá; még 1997-ben sikerült géptől géphez, minden emberi "érzékelő" igénybevétele nélkül, csak Életenergiát, ill. az ÉletEnergia & ÉletErő-mezőt használva és alkalmazva, jeleket, jelzéseket küldeni az Atlanti Óceánon túlra.
S amint ez várható volt, nem kellett használni semmiféle külön erősítőt vagy amplifikátort.
(A jelzések transzferének problémája -hála kreatívitásának és intenziv kisérletezéseinek- három évvel korábban már megoldódott).


Ez megint egy "első alkalom" volt az emberiség történetében...

Megj:
Welz úr 2001-ben ezt a kísérletet megismételte az én segítségemmel, és -újra- tökéletesen működött !!

Ahogy 'első alkalom' volt az is, hogy valaki öt bellítási lehetőséggel való számítógépes radionika programot modellezett és szerkesztett meg. Karl az első programjait Pascal-, ill. Visual Basic programózási nyelveken írta.


Ismét egy újabb mérföldkő:
a negatív, 'rossz' orgon-energia (DOR - Deadly ORgon) átalakítása pozitív, jótékony orgon-energiává (POR - Positive ORgon)


Welz
arra is rájön, hogy a pulzáló Orgon-energia (amit csak egy Életerő-Generátor fejleszthet és tud létrehozni!) a statikus, negatív "halott orgone -t és rossz orgon-energiát" (DOR-t; Deadly ORgon - ahogy Wilhelm Reich nevezte) újra élő, dinamikus, jótékony és pozitív orgon-energiává változtatja.
A pulzáló Orgon-Generátor® & ÉletEnergia Készülék közelében a DOR-generátor által kibocsátott DOR maga is pulzálni -vibrálni, rezegni- kezdett: elveszítette poshadt lanyhaságát és áporodott statikusságát, és azonnal pozitív és jótékony orgon-ná (orgon-energiává) változik. (!!)

Az “orgon akkumulátorok meghibásodásának”, vagyis elromlásának nagy és akkút -addig, megoldhatatlan- problémája, illetve hibás működésük — amit a DOR okoz — a történelemben először volt ellensúlyozva és semlegesítve !


Vízoptimalizálás


2002-ben Karl feltalálja-, kifejleszti- és megépíti az első víz- és táplálék energizáló és optimalizáló ÉletEnergia Készüléket.
Ez a készülék nemcsak visszahelyezi az eredeti -energetikai- állapotába a vizet azáltal, hogy megszünteti és semlegesíti a vízben található -és esetleg benne lévő- káros információkat, hanem újraélénkíti azt, revitalizálja és feltőlti pozitív, vitális és jótékony ÉletEnergiával és ÉletEerővel is.

Ez az -újabb- forradalmi eszköz új dimenziót nyitott ezáltal a vízenergizálás, vízaktiválás és vízoptimalizálás -eddig ismeretlen- terén.

Rá egy évre, 2003-ban továbbfejleszti ezt a speciális anyagmátrixot -az Orgonit™-ot-, így ÉletErő Generátorai, és ÉletEnergia Készülékei még erősebbek, tökéletesebbek és hatékonyabbak lesznek.
Az újabb -speciális- anyagmátrix neve: Super-Orgonite™ (Szuper-Orgonit), mely sokkal erősebb és hatékonyabb az elözőnél, így -értelemszerüen- még erősebb és még hatékonyabb ÉletErő Generátorok megépítését teszi lehetővé.


Jelenleg Karl Hans Welz úr, aki -egyben Rhuna Nagymester is- számos, széles körű szolgáltatást nyújt, így többek között még mindig tanít, gyakorlati -fehér- mágiával is foglalkozik, kurzusokat, előadásokat és konzultációkat tart, valamint kutató munkát is folytat, mivel laboratóriumaiban a tudományos kutatás most, a jelen pillanatban is folyik.

Karl Welz hozzájárulása korszakalkotó felfedezése révén és az ÉletEnergia Készülékek segítségével, több tízezer ember sorsán segített, életük -szinte- minden területén.

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek és Életerő Generátorok


Most nézzük meg -picit bővebben és tüzetesebben- milyen korszakalkotó felfedezések fúzödnek a nevéhez.

ÉletErő (Chi & Prána & Orgon-energia) Generátorok & ÉletEnergia Készülékek


Karl Hans Welz
1991-ben fedezi fel az Orgon Generátort & & Prána Generátort & Chi Generátort , ami igen jelentős előrelépés az Orgone / Orgon akkumulátorhoz képest, hisz -míg ez utobbi csak összegyűjti belsejében az Életerőt, ill. az Életenergiát- az új készülék fejleszteni- és (ki)sugározni is képes azt. (!)

1992-ben Welz úr egy új Orgon-energia vezető és akkumuláló anyagot talál fel, az Orgonite®-ot (ejtsd; Orgonit), mely sokkal hatásosabb és hatékonyabb, mint a hagyományos anyagok és amely lehetövé teszi nagy teljesítményű- és egészen kisméretű Orgone Generátorok készítését.

Az Orgonit feltalálásával és kifejlesztésével (1992), tehát, sokkal erősebb, hatékonyabb és kissebb-méretü ÉletEnergia & ÉletErő (Chi /Qi & Prána & Orgone / Orgon-energia) Generátorokat képes megépíteni. Ebből kifolyólag, végre megindulhatott a nagyobb léptékü termelés.

Welz arra is rájön, hogy a pulzáló Orgon-energia (amit csak egy Életerő-Generátor fejleszthet és tud létrehozni!) a körülötte található statikus, negatív "halott orgone -t és rossz orgon-energiát" (DOR-t; Deadly ORgon - ahogy Wilhelm Reich nevezte) újra élő, dinamikus, jótékony és pozitív orgon-energiává változtatja.
DOR --> POR  (dor-ból por  :-))

Az “orgon akkumulátorok meghibásodásának”, vagyis elromlásának nagy és akkút -addig, megoldhatatlan- problémája, illetve hibás működésük — amit a DOR okoz — a történelemben először volt ellensúlyozva és semlegesítve !

Az Életerő-, Életenergia-, Chi-, Prána-, ill. Orgon-energia Generátorok jellegzetességének még feltűnőbb bizonyítéka és jótékony hatása akkor derült ki, amikor feltalálta- és próbára tette a "DOR generátort" (erről bővebben lejjebb olvahat).

Az Orgon (Életerő, Életenergia, Chi, Prána) Generátor hatásosnak bizonyult olyan DOR-t fejlesztő eszközök és készülékek negatív hatásainak a semlegesítésére, mint pl. a radioaktív füst detektorok, fluoreszkáló csövek, (magas)feszültségű hálózatok, a lakások / apartmanok / irodák áram- és feszültségi hálozatai, TV képernyők, számítógép monitorok, mobil- (marok)telefonok, mikrohullámú sütők és még sok más tipusú elektromágneses szennyeződések ellen.

Nyilvánvalóvá vált számára, hogy új Orgon Generátora igen hasznos lehet és sokszor rendkívüli segítséget nyújthat bármilyen, Életenergiát felhasználó művelet számára.
És igaza volt, hiszen, mivel -kivétel nélkül, szinte- mindegyik cselekedetünkben felhasználjuk az Életerőt és az Életenergiát, következésképpen az Életenergia Készülékek felhasználási területe is szinte végtelen (!).

Átfogó és terjedelmes kísérletek erősítették meg azt a tényt, hogy az alacsony frekvenciá(ko)n pulzáló orgon-energia (Alfa-, Béta-, Téta és Delta szinten) sokkal hatásosabban előidézi a megfelelő agyhullámot (és az ennek megfelelő mentálszintet, ill. tudatállapotot), mint a többi (eddig használatban lévő) -hagyományos- fény/hang tipusú készülékek, (az u.n. 'hagyományos' Agytrénerek) és egyes, kis- elektromos impulzusokat kibocsátó gépek, ill. készülékek.

Az Életenergiát (Orgon, Chi, Ki, Prana) fejlesztő Generátorok- és Életerő Készülékek, kiváló eszközök arra, hogy valaki Életenergiával és Életerővel tölthesse fel saját magát, és -akár- mások testét is.

Új, alkalmazott technológiájának fényében, az ÉletEnergia Készülékek (külső egységei és tartozékainak révén is), rendkívül hatékonyak és megbízhatóak, felhasználási területük szinte végtelen, csak a Készüléket használó- és programozó személy képzelete szabhat határt felhasználási területeinek.

Teljesítményük, minden más ilyen jellegű, -most még- forgalomban lévő készüléknél (a hagyományos -fény / hang- tipusú Agytrénerek, Elmegépezetek, Észgépek) könnyebb és jobb, valamint rendkivül megkönnyítik a (mentális) programozói munkát is (még az olyan személyek számára is, akiknek nincs előzetes gyakorlatuk ilyenben, és akik semmilyen -ilyesfajta- képzésben előzetesen nem részesültek).

Az Orgon Generátorok- és Életenergia Készülékek 1993 óta vannak a kereskedelemben.
ÉletEnergia Készülékek ezreit adták- és adják el szerte a világon azoknak, akik eldöntötték, hogy sorsukat saját kezükbe veszik és sajátkezüleg írányítják azt, akik célul tüzték ki, hogy valóra váltják törekvéseiket és céljaikat, és, igenis megvalósítják álmaikat, vágyaikat.

Folyamatos kisérletezései, az anyagmátrix tökéletesítése révén, 2003-ban továbbfejleszti ezt a speciális anyagmátrixot -az Orgonit™-ot-, így ÉletErő Generátorai, és ÉletEnergia Készülékei még erősebbek és hatékonyabbak lesznek.
Az újabb -speciális- anyagmátrix neve: Super-Orgonite™ (Szuper-Orgonit).

Karl Welz hozzájárulása korszakalkotó felfedezése révén és az ÉletEnergia Készülékek segítségével, több tízezer ember sorsán segített, életük -szinte- minden területén.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek és Életerő Generátorok


Karl egyik újabb zseniális ötlete és lépése volt, hogy összekombinálta az ÉletErő Technológiát a Radionikával


 . .

A radionika művelet -és programozás- sikerét -elsősorban- a radionika készüléket körülvevő ÉletErő & ÉletEnergia (ÉletEnergia-mező) erőssége és sűrűsége garantálja ami az eljárás során jelen van és amit az eljárásban is (fel)használnak. figyelem | Radionika

Sajnos, ez az, ami az összes hagyományos tipusú radionika készülékből hiányzik!

Folyamatos- és -megfelelően- erőteljes Életenergia- és Életerő -fluxus- nélkül a radionika programozás -sajnos- meddő marad, valamint az eredmények, és egyben a sikerek is -messze- elmaradnak.

.
 . .

Radionika  x  ÉletErő  =  ÉletErő Radionika

ÉletErő Generátorok  +  (hagyományos) Radionika készülék  =  ÉletErő Radionika Készülék™

.
 . .

Az összes általunk forgalmazott Radionika készülékek mindegyikébe - tipustól függően- egy-, vagy több erős és hatékony Életenergia- és ÉletErő Generátor van beépítve és integrálva. (!)

Az ÉletErő Generátorok (Chi Generátorok & Prána Generátorok & Orgon-energia Generátorok) kombinációja a -hagyományos- radionika készülékekkel, egy új -fejlettebb- technológiát eredményezett, és ez is -többek között- Karl Welz remek meglátását és zsenialitását fémjelzi; az ÉletErő Radionikát™, mely még hatékonyabb és sokkal eredményesebb, a SIKEResség szempontjából pedig sokkal lényegesebb és erőteljesebb.

.


Bővebben és részletesebben az Orgonit-ról és a Szuper-Orgonit-ról, valamint az ÉletEnergia & ÉletErő (Chi  /Qi & Prána & Orgon / Orgon-energia) Generátorokról


Egy új, még hatékonyabb anyagmátrix, az Orgon-energia összegyűjtésére és annak akkumulációjához, ill. e misztikus energia generálására:

Orgonit™ / Orgonite™ és Szuper-Orgonit™ / Super-Orgonite™, valamint az Orgon Generátor / Orgone Generátor: Karl Hans Welz felfedezése


.

Az Orgonit-ot (Orgonite-ot) egy osztrák feltaláló, Karl Hans Welz találta fel -majd 40 éves, az életerővel- és életenergiával való foglalatosság és kisérletezés után,- a múlt század 90-es éveinek elején, majd az évek során tőkéletesítette / nemesítette azt.

Jelenleg egy még hatékonyabb és performensebb anyaggal -és anyagból- (Super-Orgonit®) készíti orgon -chi- generátorait (!).

Az "Orgonit™", "Orgonite™", SuperOrgonit™" és "SuperOrgonite™" Karl Hans Welz által védjelzett márkanevek, úgy mint a "Chi Generátor®", Prana Generátor®" és "Orgon Generátor®" / "Orgone Generátor®"!

Csak egy igazi Orgonit® létezik, és ez az, amit Karl Welz talált fel, folyamatosan fejlesztett és amiből ő késziti -saját- laborjában az Orgon Generátorait (Chi- és Prána Generátorait) és ÉletEnergia Készülékeit!
... a többi, csak olcsó, ócska és használhatatlan utánzat!

Felkijáltójel! Karl Hans Welz 1991-ben fedezte fel, építette- és gyártotta meg a világon az első chi - prána - orgon generátort!

Generátort és NEM akkumulátort!
Mint tudjuk, egy generátor és egy akkumulátor között nagyon nagy -hatalmas!- a különbség!

Ő a világon az első - és eddig egyben az egyedüli személy!- aki képes volt olyan készüléket gyártani, ami chi-t, pránát (életerőt & életenergiát), ill. orgon-t (orgon-energiát) tud előállítani és generálni.

AO 2000
Életerő- és Életenergia Orgon Generátor Készülék
Integrált ÉletErő Generátorral (Chi & Prána & Orgon-generátorral) működő ÉletEnergia Készülék
(AO 2000 Aqua Optimizer Víz-energizáló, táplálék-optimalizáló és re-vitalizáló Életenergia Készülék)


A Karl Hans Welz által gyártott új berendezés, képes orgon-t / orgon-energiát (életerőt & életenergiát) előállítani és generálni.
És teszi ezt állandóan és folyamatosan, ameddig csak be van kapcsolva.
Az általa létrejövő orgont (chi-t, práná-t, ód-ot, mágneses fluidum-ot, vril-t, bio-energiát, stb.), különböző -sokrétü- célokra lehet felhasználni (vagy inkább; fel lehet használni).

Az orgon-generátort, tesztelés céljából egy nukleáris erőmű közelébe vittek.
Az életenergia & életerő generátor (orgon-generátor) megsemmisítette a DOR-falat, és úgy tűnt, hogy minél több DOR (halálos orgon-energia) van jelen, annál több POR (pozitív orgon-energia) keletkezik az átalakítás során.

Azok a mobiltelefon-tornyok, melyeket legtöbbünk még csak észre sem vesz, valójában nemcsak telefontornyok, és nemcsak tonnányi DOR-t termelnek, hanem nagyon erős elektromágneses rezgéseket -és elektromágneses szennyeződéseket- is, ami nem feltétlenül növeli egészségüket és okoz jót az embereknek...

Az Orgonit™-ból, ill. Szuper-Orgonit™-ból készült orgon generátorok, valamint, az integrált életerő generátorokkal működő életenergia készülékek) nemcsak a személyiség építésében és fejlesztésében jeleskednek, hanem segítenek kifejleszteni a kapcsolatot a felettes énnel (a Szellemünkkel, ill. a "Felsőbbrendü Én"-el), a mentál-test hatékonyabb fejlesztésével és ellenőrzésével.

Lefordítva / ill. egyszerübben: fokozott kreativítás, tiszta álmok, több- és jobb (minőségobb) energia, fokozott szellemi- és pszichikai képességek stb., ez az eredménye a -Welz tipusú- orgon-generátorok használatának.

Ismerünk néhány "átlagosnak" mondható embert, akik -pár hetes használat után- rejtett képességeket nyitottak meg magukban és így létrejött például a minőségibb érzékelés, valamint a valóság, az élet és az emberek hirtelen átértelmezése és -egyben- átértékelése.

Karl Hans Welz rengeteg kísérletet végzett, sok tervet-, gyakorlatot és elméletet dolgozott ki ezen a területen (többek között; az ÉletEnergia & ÉletErő, azaz; orgone / orgon-energia bármely távolságra való-, veszteség nélküli átsugárzására; a "strukturális kapcsolatok" elméletét), melyek zömét, önzetlenül, az emberiség használatára bocsátotta.

Megj.:
Megtisztelő számomra, hogy sok kísérletben személyesen én is részt vettem és -hatékonyan- segíthettem.
DS 


A POR (Pozitív ORgone, pozitív orgon-energia), amit az ÉletEnergia & ÉletErő (Chi  /Qi & Prána & Orgon / Orgon-energia) Generátorok sugároznak, egyértelmüen jó és pozitív hatással van az emberekre (és általában; minden élőlényre).

Viszont, a nagysűrűségü DOR / "Deadly ORgone" (negatív, halálos orgon-energia) olyan lehet egyesek számára, mint egy erős stresszhelyzet vagy pánikroham. Ha túl sok, és túl sok ideig tart, igen veszélyes lehet, kárt tehet bennük, és -Wilhelm Reich szerint- talán meg fogja ölni őket.

Túl sok DOR (negatív orgon-energia), túl sokáig, és a sejtjeik gyakorlatilag darabjaikra hullnak szét.
Látható már, hogy a valóság mennyire összetett?

Ezért kell nagyon elővigyázatos lenni, és használni az orgon-energiát (és amúgy; bármely energiát!),  valamint, ezért meg megfelelően bánni -főleg- az orgon-akkumulátorokat (melyek igen könnyen "meghibásodhatnak", ezzel komoly problémát okozva a használójuknak), ellentétben az orgon-generátorokkal, melyek jótékony hatása, dinamikus tulajdonságai miatt -kimutatottan és demonstrálhatóan- egyértelmüen jó, minőségi és pozitív.

.


Karl Hans Welz
tudományos kutatásai, és a negatív orgon-energia (DOR - Deadly ORgon) pozitívvá (POR - Positive Orgon-energy) való átváltoztatása és átkonvertálása


EMF-szennyezés (elektroszmog), halálos orgon-energia (DOR) és geopatikus stressz-zónák
D O R  -->  P  O R(e)  / P O R


.

Oranur-kísérletével, Wilhelm Reich arra keresett megoldást, hogy hogyan lehet az orgon-t (orgon-energiát, életerőt & életenergiát) a nukleáris sugárzás hatásai ellen felhasználni.

A kísérlet hatásai a közvetlen környezetre elsöprően negatívnak bizonyultak és pusztitónak hatóttak, és Dr. Reich egy olyan statikus -rossz- orgon-energia felbukkanását észlelte, mely rendkívül merevnek és lanyhának tűnt (statikusnak).
Ezt az energiát Reich DOR-nak, vagyis Deadly Orgone energy-nek nevezte (magyarul; 'halálos orgon-energia').

A DOR-nak különösen negatív hatásai voltak az emberi szervezetre és általában minden életformára nézve, a DOR-atmoszféra pedig egy orgon-akkumulátort is könnyen 'megfertőzhet', valamint gyorsan "elronthat" és tönkretehet, ahogyan azt Reich valóban tapasztalta is, amikor egy 20-cellás orgon-akkumulátorba radioaktív anyagot tett.
Más szóval, egy ilyen orgon-akkumulátor maga is DOR-forrássá vált, ezért le- és szét kellett darabokra bontani és -végül- meg kellett semmisíteni. (!)

Reich arra sosem jött rá, hogy a pulzáló (dinamikus) orgon-energia tulajdonképpen visszaalakítja a statikus DOR-t egészséges (jóhatású, jótékony, pozitív) orgonná (orgon-energiává), ez pedig egy olyan -természetes- jelenség, mely bolygónkon folyamatosan történik, és amelynek köszönhetően a bolygó több milliárd évnyi kozmikus sugárzás, belső radioaktivitás, napkitőrések, napszelek, mágneses kisugárzások, stb., következtében sem fulladt még bele a -pusztító- DOR-ba.

Rövid időn belül világossá vált, hogy az orgon-t a radioaktív sugárzás mellett az EMF (elektromágneses frekvenciák) egyéb formái is a DOR lanyha, meddő és statikus változataivá alakítják.

Általában a fluoreszkáló csövek, elektromos hálozatok, TV- vagy számítógép-képernyők hoznak létre DOR-t, ezt pedig azok az emberek érzik és tapasztalják, akik hosszabb időn keresztül ki vannak téve a hasonló berendezések -közvetlen- hatásainak (és -ki-sugárzásainak).
Ezek mellett, a különböző híradástechnikai jeladók erősítői és jel-átjátszó tornyai, és főleg a mobiltelefon jeladó- és jelátjátszó tornyok elektromágneses sugárzása és -egyben- szennyezése is jól ismert, különösképpen a mobiltelefonok rossz, negatív hatásai érzékelhetőek.

Az úgynevezett geopatikus stressz-zónáknak a DOR-éhoz hasonló -negatív- hatásuk van az élő szervezetekre. Ezek a stressz-zónák tulajdonképpen nagyon hasonlóak azokhoz a berendezésekhez, melyek folyamatosan DOR-t bocsátanak ki.


A DOR Generátor & a Magnifikátor (The Magnificator®)
  Karl Hans Welz egy újabb-meghatározó- találmánya


A DOR által keltett problémákkal szembesülve, de az általa adta lehetőségekkel, Karl Hans Welz feltalálta a DOR-generátort.
Ő ezt a problémát kihivásként és lehetőségként kezelte, így születhetett meg -még egy- korszakalkotó készülék.

Egy ilyen DOR generátor előnye, hogy -bár iszonyatos energetikai pusztítást végezhet,- gyorsan, egyszerüen és könnyen kikapcsolható, az orgon-akkumulátorral ellentétben, mely Reich Oranur-kísérletében radioaktív anyagokat tartalmazott (és melyet -a romboló negatív hatások kivédése szempontjából, ill. a hatástalanítás céljából- szét kellett szedni és meg kellett semmisíteni!).

A DOR-generátor élőlényekre és különösen az emberekre tett -negatív- romboló hatása azonnal egyértelmű volt.
Önkéntesekből -nemcsak u.n. "szenzitiv" emberekből- álló csoportokon próbálták ki.
A körülötte állók (másod)perceken belül fájdalmat éreztek a nyirokcsomóikban, gyengének érezték magukat, sőt néhányan émelyegtek, vagy legalábbis ingerültek voltak és -heveny- fejfájásra is panaszkodtak. (Sokuknak, felszökött a vérnyomása is).

Ez a helyzet azonnal -radikálisan- megváltozott, amint egy pulzáló / lüktető Orgon-Generátort (ÉletEnergia Készüléket) a DOR-generátor közelébe helyeztek.

A Welz féle ÉletErő-technológia másolóinak és koppintóinak (olvasd: ellopóinak, ill. tolvajainak) hamis kijelentéseivel és trükkös marketingfogásaival ellentétben, az Orgonit™ (ami egy igen nagyon hatékony orgon energia -fel-halmozó anyag-mátrix, melyet -ugyancsak- Karl Hans Welz talált fel 1992-ben) egyedül nem fejt ki semmilyen hatást a DOR ellensúlyozásában.

Ezek az ügyefogyott és bugyuta magyarázatok és igények inkább azoknak az embereknek a piaci marketingstratégiája, akik egyébre se képesek, csak, hogy ötleteket és technológiákat lopjanak, (ill. -sikertelenül- próbáljanak meg ellopni és majd 'lekoppintani'), és akik a legalapvetőbb dolgot sem értették meg az orgon -chi & prána- energiával, és energiáról -és annak működésével- kapcsolatosan.

Hogy az olyan kényes kijelentéseket elkerüljék, mint például hogy ki találta fel az Orgonit®-ot, néhány ilyen ügyefogyott kétbalkezes tolvaj, eleve Reichnak tulajdonítja a DOR (negatív-, halálos orgon-energia) orgonná (PORE-á, pozitív orgon-energiává) való visszaalakítását is.

Igazából Reichnak a leghalványabb fogalma sem volt arról, hogy ilyesmi lehetséges, a legtöbb amit ő meg tudott tenni, az mindössze a DOR (a negatív-, romboló- és halálos orgon-energia) "leföldelése" volt, a felhőűző -cloud buster- segítségével, illetve, azon igyekezete, hogy minél előbb lebontsa, szétszedje és megsemmisítse a szennyezett orgon-akkumulátorokat.
Ezt egyébként utánzói és majmolói még ma is gyakorolják.

Neki fogalma sem volt arról, -vagy, esetleg, talán nem is érdekelte- hogy a víztömegekbe (lehetőleg folyóvízbe) való "leföldelése" után ezzel a negatív DOR-ral mi történik, vagy hogy milyen energetikai jellemzői vannak ennek az "földelésnek".
(Ahogy azóta kiderült, sajnos, ennek a metódusnak is jócskán megvannak a maga hátrányai, sőt, a negatív, romboló hatását is megőrizte és továbbvitte, -energetikailag- szennyezve és 'megmérgezve' a -még tiszta / semleges- vízet / víztömeget, ahová a DOR-t lefőldelték).

A DOR-generátor esetében tulajdonképpen az Orgonit® (ez a különleges anyagmátrix) az elsődleges -fő- tényező, mely valójában DOR-t hoz létre.
Ez -nagyjából- ugyanúgy működik, mint a 20-cellás orgon-akkumulátor, melyet Reich az Oranur-kísérlet során használt, de természetesen sokkal erősebb hatást fejt ki.

Az Orgonit® -az orgon energia akkumulációt tekintve- sokkal hatékonyabb, és sokkal kisebb mennyiségre van szükség belőle (ergo; előállítása is sokkal könnyebb, gyorsabb és ólcsobb!), ahhoz, hogy egy Reich féle nagyméretü orgon akkumulátor erejét kifejtse.

A pulzáló Orgon-Generátor® & ÉletEnergia Készülék közelében a DOR-generátor által kibocsátott DOR maga is pulzálni -vibrálni, rezegni- kezdett: elveszítette poshadt lanyhaságát és áporodott statikusságát, és azonnal pozitív és jótékony orgon-ná (orgon-energiává) változott. (!!)

A POR (Pozitív ORgone, pozitív orgon-energia), amit az ÉletEnergia & ÉletErő (Chi  /Qi & Prána & Orgon / Orgon-energia) Generátorok sugároznak, egyértelmüen jó és pozitív hatással van az emberekre (és általában; minden élőlényre).
Így lesz a DOR-ból POR !   :-)

Chi Generátor :: ÉletEnergia Készülékek
RAD 1000 Radionika tipusú Életenergia Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
RAD 1000 Radionika tipusú Életenergia Készülék
(beépített Életerő -Chi & Prána & Orgon- Generátorral rendelkező, Életenergiával táplált és működtetett Radionika Készülék)


Következésképp, a berendezést övező depresszív-kóros légkör, egyből megváltozott, jellege fölemelő- és energizáló -vitális- hatásúvá vált.

Reichnak láthatólag igaza volt, amikor a DOR-t olyan -negatív- orgon-energiaként írta le, mely lanyhává és merevvé vált.
Természetesen az ő orgon-akkumulátorai inkább a probléma részét képezték, semmint a megoldásét.

A DOR (Deadly ORgone, romboló, negatív, halálos orgon) hatékony kezeléséhez Karl Hans Welz orgon-generatorának feltalálására volt szükség (1991-ben).
Amint azt korábban is említettük, a bolygó maga is képes, és talán Ő maga fog a -nemcsak az atmoszférában lévő- DOR-ral leszámolni, akár a nagyobb mennyiségekkel is!

Mi is hasonló jó- és pozitív hatásokat tapasztaltunk, amikor egyik Orgon-Generátorunkat (Életenergia Készülékünket) olyan helyre vittük, ahol erős DOR-jelenléttel lehetett számolni, vagy olyan szobákba / irodákba, melyekben sok fluoreszkáló cső és/vagy számítógép-monitor volt található.
A légkör -majdnem azonnal- pozitívan megváltozott, sokkal elviselhetőbbé és jobbá vált.

Személyes használatra, vagyis "rossz" környezetben, negatív légkörben, azaz a negatív, romboló DOR-ral szennyezett légkör, pozitív-, jótékony energiával való feltöltésére, bármelyik Életenergia Készülék (és Életerő Generátor) alkalmas- és megfelelő eszköz.

A jelentősebb DOR-hatású atmoszférák esetében -magától érthetően- nagyobb, hatékonyabb és sokkal erősebb felszerelésekre (ÉletErő Készülékekre) van szükség.
Bővebb információkért az egyértelmüen jótékony hatású Életerő Generátorokról és az Életenergia Készülékekről, olvassa el a megfelelő oldalakat (ÉletEnergia Készülékek és ÉletErő Technológia).

ChiGenerátor :: ÉletEnergia Készülékek
RAD 2400 HD: Életerővel táplált és fokozott Radionika Készülék | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

RAD 2400 HD: Radionikus Életenergia Készülék
Beépített HD tipusú ÉletErő Generátorral működtetett 3 + 3 tárcsás Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Megj:
az "orgonite"®, "orgonit"®, "superorgonit"®, "SuperOrgonite"®, "chi generátor"®, "prana generator"®, "orgon generátor"® / "orgone generátor"®, "strukturális kapcsolat"®, "chikártya"®,  Karl Hans Welz által bejegyzett és (világszerte) -le-védett márkanevek.
Mindenki, aki a feltalálón és a meghatalmazott, ill. a gyártó által felhatalmazott forgalmazokon kívül -haszonszerzésre, vagy bármilyen más(fajta) célokra használja, az a regisztrált, védett nevekkel visszaél, egyben plagizál és lop, tehát törvényt sért és ezáltal büncselekményt követ el.


Forrás:
Karl Hans Welz: 'DOR into PORE: Orgone Generators', 'DOR Generator & Vampire of orgone energy', 'DOR & pulsed orgone energy', 'Thieves of Orgone Technology', stb.
Fordítás, szerkesztés, szöveggondozás és átdolgozás: D. Sándor Alex.
  1999 - 2001, 2003, 2007 - 2011 - 2024 ©Copyright. Minden jog fenntartva!

.

Fel


Welz
úr rövid kommentje / megjegyzése az -újabbfajta- Orgon Akkumulátorokról és a negatív, veszélyes DOR-ról, valamint 1s -ss- (egyes -kétes- :-)) 'úriemberekről'(?) és egyénekről, akik ismeretet és tehnológiát próbálnak eltulajdonítani, ill. ellopni (magyarán: a kisstilü, pitiáner, szélhámos tolvajokról)


.

"Nem foglalkoztam volna ezzel a témával, de végül is, az kényszerített rá, hogy -bizonyos fórumokon- téves, rosszindulatú és szántszándékkal kiforgatotott információk alapján- kampány kezdett kialakúlni az Orgonitról, valamint az ÉletEnergia- és ÉletErő Generátorokról.

Kb. 7-8 év telt el a felfedezésem óta, amikor az első "úriember" (olvasd; szélhámos) arra vetemedett, hogy megpróbálja ellopni ezt a technológiát.
Egy ideig, a forgalmazómként tevékenykedett itt az Államokban, ez által is, így próbált jó sok -belső- információhoz hozzájutni.

Mikor azt gondolta, hogy elég tapasztalata -mert tudása nem lehetett- ahhoz, hogy elkezdje, saját üzlezbe fogott, arról elfeledkezve, hogy megemlítse és tájékoztassa azokat akik saját (egyébként; sokkal gyengébb vagy -számos esetben, működésképtelen)- másolatait megvásárolták.
Ezek a másolatok, -természetesen- ólcsobbak voltak mint az eredeti készülékek.

Az ólcsobb, nem feltételez egyben jobbat is, sőt, -költség szempontból- sokszor épp a fordítottját jelenti.
Azonban, túl sok kreativitás híján, ahhoz eléggé korlátolt volt, hogy ezekhez az értékekhez bármit is hozzátegyen, sőt az is túl bonyolúlt volt a számára, hogy más terminusokat és terminológiát találjon ki marketingjéhez, úgyhogy, egy az egyben, átvette az általam használt és már ismert és bejáratott szakszöveget és terminológiát.

.
.

Ne tévesszen meg senkit, hogy egyesek orgon-generátorokkal kérkednek és házalnak.
Ezek az emberek vagy olyan buták, hogy nem tudják, hogy mi a külömbség a kettő között, vagy... -egyszerüen- csalók!

Az általuk orgon-generátornak titulált eszközöknek semmi közük sincs az igazi (általam feltalált) Orgon-Generátorokhoz!
Aki nem tud megkülönböztetni egy -orgon- akkumulátort egy generátortól, annak még tanulnia, fejlődnie kell.
(Lelkük rajta, ha másokat sikerül átverniük ezzel!)

És, ha valaki azt hiszi, hogy az orgonit-mátrixba behelyezett (esetleg egy ügyes sarlatán által "feltőltött"(??!) -pár- hegyi kristály és/vagy spirál ugyancsak orgon-generátort eredményezhet, nos, akkor... lásd a fenti bekezdést".

LPOG 2400 DL
LPOG 2400 DL
Beépített Életerő -Orgon- Generátorral működő 'ElmeGép, ElmeTréner és Chi Agytréner' tipusú Életenergia Készülék


Az orgonit™-ból készült életerő generátorok -és az u.n. életenergia készülékek- csupan, "csak" eszközök, melyek -többek között- a belső keresésben -és önfejlesztésben- van a felhasználó segítségére, folyamatos -napi rendszerességgel való- használatával -természetesen- további előnyök érhetők el, -többek között- a programozott trend és a kitűzött cél gyorsabb és könnyebb elérése és megvalósítása.

.


Angol, francia és olasz nyelvből fordította, szerkesztette és átdolgozta: D. Sándor Alex
1999 - 2009 - 2024 © Copyright Minden jog fenntartva!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő :: Orgone / Orgon-energia / Orgon akkumulátor


.

A GENERÁTOR az nem ugyanaz mint az Akkumulátor, igaz ??(!)


Figyelem!
Figyelem! Az útóbbi időben (2012-2013), hazánkban is megjelentek, egyes -még a régi / régebbi tipusú- orgonit-ból készített kétséges termékek, amit csalárd- és megtévesztő módon "orgon generátornak" neveznek.

Sajnos, laikusok számára nem egyértelmű, hogy ezek a 'valamik' távolról sem felelnek meg- és nem is nevezhetők 'generátornak', legfeljebb az orgon akkumulátorok egyik -gyengébb- alfajába sorolhatók.

A probléma az, ezekkel a kezdetleges eszközökkel, hogy nem megfelelő közegben, ugyanolyan könnyen -és ugyanúgy, mint Reich Orgon-akkumulátorai- feltőltödnek negatív-, rossz energiákkal, u.n. DOR-al (Deadly ORgone - ahogy Wilhelm Reich nevezte őket), akkumulálják őket, majd -természetesen- átadják azon személyeknek, akik használják.

Ezért is, egyre többen jelentkeztek nálunk, panaszolják el gondjaikat és mondják el véleményüket, egyúttal tőlünk kérnek tanácsot megoldása érdekében.

Sokan csodálkoznak, és döbbenve tapasztalják, hogy -sokszor, miután alig pár percig használták ezeket- ahelyett, hogy jobban éreznék magukat, -esetenként- még rosszabbúl és gyengébbnek érzik magukat tőle, mint ahogy azelőtt -használatuk előtt- voltak.

Amit ajánlani tudunk ezen személyeknek -amennyiben továbbra is használni szeretnék azokat a "kütyüket"-, hogy -energetikailag is- minél gyakrabban tisztítsák őket (a lehetséges, különböző -egyszerü- metodusokról, kérjük, személyesen érdeklődjenek), vagy -ha lehetséges, a legjobb amit ajánlhatunk- tegyék pár percig egy ÉletErő Generátor, ill. integrált ÉletErő Generátorral működő ÉletEnergia Készülék közvetlen közelébe.

Tudtunkal, jelenleg, csak Welz úr -az Orgonit,és Szuper-Orgonit feltalálója- valamint az ÉletErő Generátorok (generátorok és nem akkumulátorok!) felfedezője tud megépíteni és működtetni, ilyen -eredeti- készüléket (ÉletEnergia Készülékek) mely a negatív romboló DOR-t pozitív POR-á tudja alakítani, csak nála, vagy hivatalos forgalmazóinál kapható és szerezhető be.

Ne döljenek be különböző megtévesztő trükköknek, érdeklődjenek több forrásból is, mielőtt ilyen kétes egyénektől megtévesztő 'kütyüket' -esetleg- rendelnének.

  Caveat Emptor!

.

Fontos megjegyzés:
2022-től a készülékek és tartozékok gyártását és manufakturáját Welz úr idősebbik fia (Karl Victor) vette át és vezeti, aki az elmúlt másfél évtizedben is szorosan együtt- és közreműködött feltaláló édesapjával, nemcsak a készülékek gyártásában, hanem azok fejlesztésében is.


  Tirol, Innsbruck | Karl Hans Welz házából fényképezve | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Tirol, Innsbruck  | Karl Hans Welz laboratoriumából / házából fényképezve | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Ilyen gyönyöru "kilátások" nyílnak a kitekintőnek Welz úr európai laboratóriumából...
(2000, Telfs / Innsbruck  -  Fotó: DS)Ime, egy szép és -egyben- nagyon érdekes kép:
a Telfs / Innsbruck feletti északi hegység, kora délelőtti órákban -a laboratórium ablakából- fotózva
(2008 október -  Fotó: DS)...

Telfs, az északi hegyek | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

Gyönyörű, igaz ?


És most, fordítsuk el képet 90 fokkal balra
(az óramutatók járásával ellentétes írányba):

 

életenergia készülék

 

 

 

életenergia készülék

 

 

 

életenergia készülék

 

 

 

életenergia készülék

 

 

 

életenergia készülék

 

Telfs  | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu

Igaz, hogy furcsa és érdekes ??!

Fotók: D. Sándor Alex
© Copyright 2000 - 2008

.

Ezek az oldalak az Egyetemes Életenergia Generátorokról, az integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékekről, a Radionikáról, a Kozmikus Életerővel táplált és meghajtott Radionika Készülékekről, a Vitális Energiával működő Elme-Gépezetekről, Elme-Trénerekről, Észgépekről és Agytrénerekről, az Orgone Technológiáról és a modern "mágiáról" (u.n. Techno-Mágiáról és ÉletErő Mágiáról) szólnak, úgy, mint egy egzakt tudományon alapuló technológiáról.
Elméleti tájékoztatást adunk az új Orgone Technológia legútobbi felfedezéseiről, fejleményeiről és annak felhasználásáról mint a legmodernebb Agytrénerek, ElmeTrénerek és Észgépek, a Radionikával való szoros kapcsolatairól, a Tehno-Mágiáról és ÉletErő Mágiáról, valamint azokról az elméletekről, szemináriumokról és kurzusokról, melyek arra hivatottak, hogy alkalmazásuk és gyakorlásuk által, állandó pozitív változásokhoz vezessenek és pozitív változásokat eredményezzenek, hogy életünket jobbá, szebbé és gazdagabbá, teljesebbé, értelmesebbé és sikeresebbé tehessük.
A Hiper-Tér elmélete a "mágiát" mint Életerőt és strukturális kapcsolatot (szerkezeti kapcsokat) felhasználó tevékenységet határozza meg. Ez a közös működési alapelv megtalálható minden spirituális cselekedetben és mágikus gyakorlatban, függetlenül annak megjelenési formájától a vallás vagy egyéb hitvilág keretei között.
A "mágia", tehát, Életerőre & Életenergiára (chi / qi, prána, mána, mágneses fluidum, nap-éter, vril, od, orgon / orgon-energia, bio-energia, stb.), valamint szerkezeti kapcsokra épülő -általában- távolságra (távolságban) ható cselekvés, vagyis Életenergián és strukturális kapcsolatokon (vagy összeköttetéseken) alapuló (táv)cselekedet.
Ezen az alapon kinyilatkoztathatjuk, hogy ilyen értelemben a Radionika is "mágia", ami univerzális szerkezeti kapcsokat, azaz; egyetemes strukturális kapcsolatokat használ, melyek bármilyen irányvonalra, TRENDre, célra- vagy célpontra, célszemélyre, ill. célszemélyekre, ráhangolhatók és összhangba hozhatók!
Függetlenül a "mágia" jellegzetes arculatától vagy a kerettől (például a hit- vagy vallási), melyben végbeviszik, mindenfajta mágiának és a radionikának ez a közös működési alapelve.
A modern mágia (Techno-Mágia & ÉletErő Mágia) és a Radionika legelőrehaladottabb módszerei Életenergiát & ÉletErőt fejlesztő és sugárzó készülékeket használnak és ezekkel a készülékekkel dolgoznak, vagyis olyan -modern- eszközöket és gépeket használnak, amelyek Életerőt, Chi-t, Práná-t, vagyis Orgon-energiát termelnek és sugároznak.
A tudományos, modern mágia (Techno-Mágia & ÉletErő Mágia) és Radionika fel- és elismeri, hogy az Életerő & ÉletEnergia a legmeghatározobb és a legfontosabb tényezője bármely mágikus cselekedetnek, a médiuma, ill. a hordozója az átsugárzásnak, és az Életerőt mint a ráhatás és továbbítás fontos közvetítőjét tárgyalja és mint az átvitel alapvető médiumát méltányolja.
Az Életenergia & Életerő alkalmazásának több évezredes múltja van, sőt, az sem kizárt, hogy egyidős az emberiséggel és fejlődésének történelmével.
Magas szellemi szinten élő emberek; mágusok, sámánok, gyógyítok, táltosok és különböző vallási kultuszok -felkent- papjai, minden korban tudták, hogy az Életerő és az Életenergia távolságtól függetlenül átadható, átsugározható, mágikus hullámok gerjesztésére alkalmas, és -nemcsak gondolatok által is- modulálható, hogy bármely cél elérését elősegítendő, bizonyos óhajtott változásokat, és kívánt megoldásokat eredményezzen.
.


© Copyright 1998 - 2024

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő :: Orgone / Orgon-energia / Orgon akkumulátor


  ~    


Idézet | Mottó

életenergia "Akár tudatában van ennek, akár nem: ön teremti meg az életkörülményeit. Az egyetlen ember, aki sikeressé és boldoggá teheti önt, az ön maga".
Kurt Tepperwein

  ~    


Marketingszlogen

életenergia & életerő & chi életerő Életenergia Készülékek:
...Életerő és vitalitás, egy -elegáns és könnyed- mozdulattal / kattintással !


.


Az integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek segítségével

»» többek között...

  életenergia Asztro-Dinamikus Manifesztáció (ADM)

    életenergia készülékek & életerő generátor életerő és vitalitás

életenergia & életerő & chi Az ÉletEnergia & ÉletErő áthidal minden / bármilyen távolságot ! Érzékelje és vegye át most Ön is -tudatosan-ezt a pozitív és jótékony energiát !
Annál is inkább, mivel most -még- ingyenes az  ÉletEnergia & ÉletErő Transzfer Teszt  »»


  ~    


Marketingszlogen
:
életenergia & életerő & chi életerő Adj erőt -életerőt!- kreatív ötleteidnek és biztosíts energiát -életenergiát!- pozitív gondolataidnak, megvalósulásuk érdekében!

  ~    


:: ÉletErő Technológia ::

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek

Chi Generátorok & Prána Generátorok & Orgon Generátorok

AO 1100 | AO 2000
JU 99 | JU 1000 | LPOG 2000 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 & PFC 2400 | Performer / Sport Performer 2400 HD
RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5 | ATG 12 / ATGS 12000

Rendelje meg most valamelyiket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony ÉletEnergia & ÉletErő (chi, prána, orgon, bioenergia, stb.) nyújtotta összes előnyből !
 » Kapcsolat / Rendelés »»


  ~    


Idézet | Mottó

életenergia “Aki egy ötletet kap tőlem, úgy lesz okosabb, hogy tőlem nem vesz el semmit, mint ahogy ha valaki meggyújtja a gyertyáját az enyémről, az is úgy kap fényt, hogy én nem maradok utána sötétben.”
Thomas Jefferson

  ~    


Ajánlott 'Egységcsomagok' chekmark :: életenergia készülékek


életenergia I. -alap- egységcsomag: ÉletEnergia Készülék + hálozati csatlakozó (egyenáramú adapter) + strukturális kapcsok + szállítási és csomagolási költségek + konzultáció & tanácsadás

életenergia II. egységcsomag: I. számú egységcsomag + számítógépes radionika program(ok), beleértve a -mágikus- szimbólumokat és pecséteket, valamint a speciális specifikus frekvenciákat
azaz; Életenergia Készülék(ek) + strukturális kapcsolat(ok) + hálozati csatlakozó (egyenáramú adapter) + szállítási költség (szk) + számítógépes radionika program(ok)

életenergia III. egységcsomag: I.- vagy II. számú egységcsomag + chi vitalitás-kártya (!)

Speciális alapcsomag: Chi VitalitásKártya + szimbólum

Fel  ~    


ÁRKATALÓGUS


eletenergia ÉletEnergia Készülékek: Chi AgyTrénerek, Aqua Optimalizálók, Radionika készülékek, Trend Generátorok
eletenergia Szállítási költségek: országon belül, EU-n belül
eletenergia ÉletEnergia Készülékek kiegészítői és tartózékai: egyenáramú adapterek, strukturális kapcsok, manifesztációs programok, szimbólumok, különleges frekvenciák
eletenergia Speciális ÉletEnergia tartózék: Chi ÉletErő VitalitásKártya
eletenergia Konzultáció, tanácsadás


  ~  


[ Jelenleg 18 személy nézi / böngészi ezt az oldalt, ill. az ÉletEnergia Készülékek online katalógusát ]


  .  

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő

ÉletEnergia Készülékek

ÁrLista / Rendelés


Az árak tartalmazzák a vám- és importköltségeket, de nem tartalmazzák a szállítási költséget / fuvardíjat. Mivel az árú az EU-n belülről érkezik, többletköltség nem terheli.
Egységárak: USD ($), Euro (€) vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)
Rendeléssel kapcsolatos információk...

Kattintás a képekre további információért...

Biztonságos -online- fizetés PayPal-on keresztül -dombornyomott- bankkártyával is!

AO 1100

AO  +  Chi Agytréner & ElmeTréner
AO 1100
199 USD  + szállítási költség
vagy, az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
Minimális rendelési darabszám: 2 db!
Kifutóban lévő termék. Rendelés előtt érdeklődjön!

AO 2000

AO  +  Chi Agytréner & ElmeTréner
AO 2000
469 USD  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

JU 99 CE (Chi Energizer)

Chi Agytréner & Elme Tréner
ju99 :: ChiAgytréner :: Életenergia Készülékek :: Életero -orgon- Generátorok
249 USD   + szállítási költség
Minimális rendelési darabszám: 2 db!
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

JU 1000 CE (Chi Energizáló)

Chi Agytréner & Elme Tréner
ju 1000
499 USD  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

LPOG 2000 DL

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   AO
LPOG 2400 DL
999 USD  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

LPOG 2400 HD

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   AO
LPOG 2400 HD
1639 USD  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

Performer 2300 HD

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   ÉletErő Radionika készülék   +   AO
Sport Performer
2699 USD  2599 USD  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

Performer 2400 HD

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   ÉletErő Radionika készülék   +   AO
Performer 2400 HD
2999 USD  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

PFC 2000 DL

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   ÉletErő Radionika készülék   +   AO
PFC 2000
1369 USD  (tartalmazza a szállítási költségeket)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

PFC 2000 LCD Speciál

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   ÉletErő Radionika készülék   +   AO
pfc2000 :: ÉletEnergia Készülék
1599 USD  (tartalmazza a szállítási költségeket)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

PFC 2400 HD

Chi Agytréner & Elme Tréner  +   ÉletErő Radionika készülék   +   AO
PFC 2400 HD
1899 USD  (tartalmazza a szállítási költségeket)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

RAD 1000

ÉletErő Radionika készülék
RAD 1000
469 USD  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

RAD 2000

ÉletErő Radionika készülék   +   AO
RAD 2000
1139 USD  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

RAD 2400 HD

ÉletErő Radionika készülék   +   Chi Agytréner & Elme Tréner  +   AO
rad 2400 hd
2299 USD  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

RAD 5 / ATG 5  Trend Generátor

ÉletErő Radionika készülék   +   Chi Agytréner & Elme Tréner  +   AO
rad 5 / atg 5
4999 USD  (a szállítási költségeket tartalmazza)
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

ATG 12 / ATGS 12000  Asztro-Trend Generátor

Csak haladóknak!
ÉletErő Radionika készülék   +   Chi Agytréner & Elme Tréner  +   AO
atg12 / atgs 12000

Már nem rendelhető!
Rendeljen helyette 3 db. RAD 5-t !

Rendelje meg most valamelyik készüléket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony pozitív ÉletEnergia & ÉletErő nyújtotta összes előnyéből !
» Kapcsolat / Rendelés »»
  ~  

» Rövid, tömör 'Használati útmutató' az ÉletEnergia Készülékehez, valamint a készülékek -ajánlott- kellékeihez és tartozékaihoz »»


  .    


Szállítási költségek

USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF)

hu  Országon belül

életenergia készülék 100 USD alatti rendelések esetében:  10 USD
életenergia készülék 101- és 300 USD közötti rendelések esetében: 2 x 10 = 20 USD
életenergia készülék 301- és 500 USD közötti rendelések esetében: 3 x 10 = 30 USD
életenergia készülék 501- és 900 USD közötti rendelések esetében: 4 x 10 = 40 USD

életenergia készülék 900 USD fölötti rendelések esetében, -bónuszként- mi álljuk a szállítási költségeket
 
  .  


Chi
& Prána & Orgon Generátorokkal® működtetett ÉletEnergia Készülékek

kiegészítői & tartózékai & kellékei


Az árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket / fuvardíjat.
Árak: USD ($), Euro (€) vagy annak megfelelő Forint (HUF)
Rendeléssel kapcsolatos információk...

Kattintás a képekre / hivatkozásokra további információért...


Adapter
/ hálózati csatlakozó

  Adapter 4,5 V DC; 7,5 V DC și 9 V DC  /  (300-, 500- sau 1000 mA); az ÉletEnergia Készülékek üzemeltetésére
( a szállítási költség nincs bennefoglava az árba )

Adapter 300 mA
15 USD
vagy, az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
Adapter 500 mA
20 USD
vagy, az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
Adapter 1000 mA / 1A
25 USD
vagy, az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
fel


Strukturális kapcsok: Egyedi transzfer korongpárok | ÉletErő- & ÉletEnergia fokozók

.


TC 99

Strukturális kapocs / Egyedi transzfer-pár (korong + téglalap)
TC 99
59 USD  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)


RAOPTC

Víz- és táplálék energizáláshoz ajánlott strukturális kapocs / egyedi transzfer-korongpár
raoptc | VízEnergizáláshoz egyedi transzfer-korongpár
  99 USD
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)


PBT 2400

ÉletEnergia erősítő- és ÉletErő-fokozó egyedi transzfer-korongal | Strukturális kapocs
PBT 2400 / PBT 2400 HD :: ÉletEnergia erosító egyedi transzfer-korongal
159 USD  + szállítási költség
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)


PBTBH

Speciális strukturális kapocs / ÉletEnergia erősítő, ÉletErő aktíváló- és nemivágy-fokozó, egyedi transzfer-párral (téglalap vagy korong)
pbtbh   vagy pbtbh
Megszűnőben! Már nem rendelhető!
fel

Letőlthető (digitális) kiegészítők és tartózékok

arrow-down
Letőlthető áruk esetében pénzvisszatérítés nem jár!

A letőltéshez való információk a rendelés után (max. 2 napon belül) emailben kerülnek kiküldésre!MANIFESZTÁCIÓS Radionika Programok

.


Klasszikus Manifesztációs Radionika Program (RI 2400)
Dinamikus Feng Shui  |  Asztro Dinamikus Manifesztáció  |  Rúna  |  Fitness & Súlykontroll

RI 2400
199 USD 169 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
(Mi ezt ajánljuk !  :-))
A "Vágyak ÁBC-jével, VAGY a "Dinamikus Feng Shui" VAGY az "Asztro Dinamikus Manifesztáció" VAGY a "Rúnák" VAGY a "Fitness / Súlykontrol (fogyás)" -mágikus- szimbólumcsomagok egyikével.
Külön is rendelhetők hozzá különböző '-Mágikus- pecsétek és szimbólumok' (!)
Az ár a műszaki támogatást nem tartalmazza! Most;ebben a hónapban - Bonusz: 30 perc -nemcsak- műszaki támogatás ajándékba.
.


Ultimate LITE Manifesztációs Radionika Program

Magyar nyelvü

Ultimate Pro Manifesztációs Radionika Program
126,99   99 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
3 poziciós, a "Vágyak ÁBC-je" szimbólumcsomag első 10 szimbólumával (szívesség, barátság, karizma, kiváló csapatmunka, önbizalom, jó állás, segítség a befejezéshez, egyensúly és harmónia, stresszoldás, energia) (!)
Bonusz: egy fél óra -nemcsak- műszaki támogatás ajándékba.
Frissítés Ultimate LITE-ról Ultimate PRO-ra, most -csak rövid ideig- 7,5%-os kedvezménnyel!
$369-99=270-7.5%=$250 USD, ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
.


Ultimate PRO Manifesztációs Radionika Program

Ultimate Pro Manifesztációs Radionika Program
  369 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
44 pozicióval és rengeteg '-Mágikus- pecséttel, grimoire-al, szigillummal és -mágikus- szimbólumokkal' (!)
Bonusz: egy óra -nemcsak- műszaki támogatás ajándékba.
.


Szuper-Manifesztációs X Radionika Program™

Program Radionic Super-Manifestare
499 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
Rengeteg '-Mágikus- pecséttel, grimoire-al, szigillummal és -mágikus- szimbólumokkal' (!)
Bonusz: egy óra -nemcsak- műszaki támogatás ajándékba.
fel


-Mágikus- pecsétek és szimbólumok

.
~
életenergia "A Vágyak ABC-je - új csomag-"
Minden, ami a 'vágyakkal' kapcsolatos
Vágyak ABC-je -új Vágyak ABC-je -új
Szimbólum 79 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag (20 db.)
~
new
Filter Packs & -Magickal- Symbols | Accessories to the LifeForce & LifeEnergy Equipments (Chi Generators & Orgone Generators) Chi Generator & Orgone Generator Accessories | Filter Packs & Symbols "A Siker ABC-je" ikon-csomag (56)
Minden, ami a sikerrel kapcsolatos
A Siker ABC-je | -mágikus- pecsétek és szimbólumok Kreativitás | -mágikus- pecsétek és szimbólumok
életenergia 89 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag
~
ÉletEnergia Készülék "Csakra csomag / Chakra"
chakra
életenergia 9 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag
 - lásd a további (több mint 30!) -Mágikus- pecsét és szimbólum-csomagokat »»   
~


Mágikus szimbólumok és pecsétek csomagok

Árak: USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF)
Online letöltés (.zip-elt csomag)


életenergia "A Vágyak ABC-je" klasszikus csomag
1AOD.gif (5536 bytes) 1aod1.gif (481 bytes)
életenergia69 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag
~
életenergia "A Vágyak ABC-je - új csomag-"
Minden, ami a 'vágyakkal' kapcsolatos
Vágyak ABC-je -új Vágyak ABC-je -új
Szimbólum 79 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag (20 db.)
Mindkét csomag (Klasszikus & Új): 148 USD  119 USD

életenergia "Stresszoldás / Energizálás"
Stressz-csökkentő / Energia fokozó- és növelő csomag
Stressz-csökkentő streszapper
életenergia Új: 39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag
életenergia Klasszikus: 29 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag

életenergia készülékek "Szex-csomag"
A név magáért beszél :-) szex, szex és szex
psp10E sexpack.gif (657 bytes) ©Lilith
életenergia Új: 39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag
életenergia Klasszikus: 29 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag

életenergia "Gyorstanulás"
Gyorstanulásra, memória növelésre és az intelligencia fejlesztésére szolgáló csomag
psli18PI 1SLI
életenergia Új: 39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag
életenergia Klasszikus: 29 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag

életenergia "Üzleti csomag"
Üzlet & pénz / Business
Üzleti és pénzügyi csomag | pbm04TS Üzleti és pénzügyi csomag | 1BMP
életenergiaÚj: 39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag
életenergiaKlasszikus: 29 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag

életenergia "Szerencse-csomag"
A 'jószerencse' elősegítésére / Gambling Pack
Szerencse-csomag | pbm04TS Üzleti és pénzügyi csomag | 1BMP
életenergiaÚj: 39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag
életenergiaKlasszikus: 29 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag

életenergia "Jogi- és törvény csomag"
A joggal és törvénykezéssel összefüggő szimbólumcsomag
Jogi- és törvény csomag | ple01LM Jogi- és törvény csomag | 1LP
életenergiaÚj: 39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag
életenergiaKlasszikus: 29 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag

életenergia "Emberi viselkedések, adottságok, ügyesség, szokások és jártasságok csomaga"
Pozitív szokások / szokásminták (ki)fejlesztése
Emberi tulajdonságok, viselkedések, adottságok, ügyesség és jártasságok szimbólum-csomagja | pps11NS Emberi tulajdonságok, viselkedések, adottságok, ügyesség és jártasságok szimbólum-csomaga | 1PS
életenergiaÚj: 39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag
életenergiaKlasszikus: 29 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag

életenergia "Védelem"
-Mágikus- / energetkai támadások ellen | Attack & Defense Pack
Védelem Protection | Védelem
életenergia39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag

életenergia készülékek A 8 klasszikus csomag
életenergia Online letőltés (.zip-elt csomag): 312 USD  239 USD

életenergia készülékek A 'nagy' 9 új csomag
életenergia Online letőltés (.zip-elt csomag): 391 USD  299 USD
~
new
Filter Packs & -Magickal- Symbols | Accessories to the LifeForce & LifeEnergy Equipments (Chi Generators & Orgone Generators) Chi Generator & Orgone Generator Accessories | Filter Packs & Symbols "A Siker ABC-je" ikon-csomag (56)
Minden, ami a sikerrel kapcsolatos
A Siker ABC-je | -mágikus- pecsétek és szimbólumok Kreativitás | -mágikus- pecsétek és szimbólumok
életenergia 89 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag

Filter Packs & -Magickal- Symbols | Accessories to the LifeForce & LifeEnergy Equipments (Chi Generators & Orgone Generators) Chi Generator & Orgone Generator Accessories | Filter Packs & Symbols "Kreativítás" ikon-csomag
Minden, ami a kreatívitássalrel kapcsolatos
Pachetul de simboluri și icoane pt 'Creativitate'
életenergia 19 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag

Filter Packs & -Magickal- Symbols | Accessories to the LifeForce & LifeEnergy Equipments (Chi Generators & Orgone Generators) Chi Generator & Orgone Generator Accessories | Filter Packs & Symbols "Súlykontroll / Fogyás & Fitness" ikon-csomag
Icoane 'Controlul greutatii / Fitness'
életenergia 19 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag


ÉletEnergia Készülék "Feng Shui csomag"
Dinamikus Chi Feng Shui
Feng Shui csomag | Dinamikus Feng Shui szimbólum-csomag
életenergia 39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag
~
ÉletEnergia Készülék "Csakra csomag / Chakra"
chakra
életenergia 9 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag

életenergia készülékek I-Ching
I-Ching
életenergia 39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag

életenergia készülékek Tarot kártyák, szimbolumok és talizmánok
(egyenes és fordított állásban is)
[ kehely, szablya, pálca ]

Tarot-kártyák :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
életenergia 39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag

életenergia készülékek Mágikus Rúna szimbolumok és talizmánok
(Rhuna csomag -18-as)
Runa-talizmán :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
életenergia 39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag
.

ÉletEnergia Készülék "Asztro-Manifesztációs csomag"
Asztro-Dinamikus Manifesztációs szimbólumcsomag
Asztro-Manifesztációs & Asztro-Dinamikus Manifesztáció csomag | ADM packs
életenergia 39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag


blueb.gif | életenergia Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok


Különböző mágikus pecsétek, szimbólumok, csomagok és grimoárok
 [ Azoknak ajánljuk, akiknek már van tapasztalatuk, és jártasok a mágiában. ]

életenergia készülékek Abramelin Szent Mágiája
Abramelin Szent Mágiája
életenergia 10 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag / fejezet

életenergia készülékek Salamon király kulcsai (Claviculae Salamonis) 
Claviculae Salamonis :: Salamon király kulcsai :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
életenergia 39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag

életenergia készülékek Dr. Faustus grimoárja
Dr. Faustus grimoárja :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
életenergia 69 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF) / csomag
Arkangyalok | Démonok | Planetáris szellemek
39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF)
Lemegeton
39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF)
Grimorium Verum
39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF)
Deviltraps
9 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF)
Infernális Tarot
69 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF)
Kristály szellemek
29 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF)
Germán Istenek
29 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF)
Gnosztikus Szimbólumok
9 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF)
Pusztító Urbain
9 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF)
Piramisok bölcse
39 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF)
Héber talizmánok
9 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF)
Kabbala
19 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF)
Shinto Talizmánok
79 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF)
Woodoo
9 USD ($) ill., az összegnek megfelelő USD (Euro) vagy Forint (HUF)
* * * * *
Fel / Ugrás az oldal tetejére...


Speciális specifikus frekvenciák


. .

Speciális specifikus frekvenciák
Mentál (Mind)

Speciális Frekvencia
19 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
. .

Speciális specifikus frekvenciák
-Mágikus- Szerelem (Love Magic)

Speciális Frekvencia
19 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
. .

Speciális specifikus frekvenciák
Fitness & Súlykontroll (Fogyás)

Speciális specifikus Frekvencia
19 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
.
.

Speciális specifikus frekvenciák

Bármely ÉletEnergia Készülékkel, ill. bármely Manifesztációs Radionika Programmal együtt használhatók (az RI 2400 Manifesztációs Programmal .wav formátumban, ill. a Manifesztációs Ultimate Radionika Programok bármelyikével .mp3-as formátumban).
Mindhárom frekvencia kollekció: 57,00 €  39 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)


További speciális specifikus frekvenciák

Digitális letőltés!
A letőltéshez való hozzáférési információk a rendelés után egy külön emailben lesznek kiküldve, max. 48 órán belül!


életenergia Chakrák - energia-csokrok / Chakra Sounds : 59 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
Gyökér csakra - Base Chakra Muladhara, 3. szem csakra - Brow Chakra Ajna, csakra egyensúly - chakra balance, Csakra egyensúly - Chakra Balancing, Korona csakra - Crown Chakra, Korona csakra - Crown Chakra Sahasrara, napfonat csakra - Diaphragm Chakra, szakrális csakra - Hara, szakrál csakraközpont - Hara Center, szív csakra - Heart Chakra, szív csakra - Heart Chakra Anahata, Kundalini, szív csakra - Mid Chakra, köldök csakra - Navel Chakra, polaritás - Polarity Chakra, pszichikus központi csakra - Psychic Center Chakra, gyökér csakra - Root Chakra, szakrális csakra - Sacral Chakra Svadhisthana, napfonat csakra - Solar Plexus, Tantra Yoga, 3. szem csakra - Third Eye Chakra, torok csakra - Throat Chakra, Throat Chakra Visuddha, szív csakra - Thymus Chakra, transzperszonális csakra / csakrák - Transpersonal Chakra

életenergia Kölcsönhatások / Interaction: 7 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
Konfliktusmegoldás, hatékony beszéd, csábítás / szedukció, szex, fokozott szexualitás

életenergia Mentál / Mind: 79 ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
Gyorstanulás, harag - ingerlékenység ellen, éber fókuszálás / koncentráció, JetLag ellen (gyors időátállási szindróma ellen), elmekontroll ellen, asztrál projekció, asztrális projekció 2, audiovizuális stimuláció, agyfélteke koordináció, központosítás, tisztánlátás, koncentráció a feladatokra, a helyes irány szabályozása, kozmikus tudat, kreativitás, kreativitás 2 , döntéshozatal, mélyebb alvás, teljes éberség, szerencsejáték - ESP (extra szenzóriális percepció), tudatalatti parancsok kikényszerítése, memória javítása, olvasás és helyesírás javítása, stressztűrés (stressztolerancia javítása), információfeldolgozás, belső tudatosság, belső útmutatás, intelligencia, intuíció, tanulás, a hosszú távú memória stimulálása, az Élet szeretete, tudatos -tiszta- álom meditáció, meditáció, mentál és asztrál projekció, mentál tisztaság / világosság, mentális stabilitás, átfogó át/meglátás, -hatékony- problémamegoldás, a harag csökkentése, a félelem csökkentése, nyugodt éberség, nehéz problémák megoldása, a harmadik szem felnyitása, teljes -átfogó- tudás, transzcendencia

életenergia Ásványok / Minerals: 29 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
Kálcium, króm, réz, kristály-rezonátor, jód, vas, mangán, foszfor, kálium, szelén, vízrezonancia, cink

életenergia Pénz / Money: 9 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
Money1, Money2, Money3, Money4

életenergia Lelki / Psychic: 7 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
Psychic1, Psychic2

életenergia Runák / Runes: 19 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF) / octave
12 octáv: 01FA, 02UR, 03THORN, 04OS, 05RIT, 06KA, 07HAGAL, 08NOD, 09IS, 10AR, 11SIG, 13BAR, 14LAF, 15MAN, 16YR, 17EH, 18GIBOR

Runák: Mind a 12 oktáv   228 199 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

életenergia Rúna hangok / Rune tones: 7 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
rune_tone_1, rune_tone_2

életenergia Sportok / Sports: 39 ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
Általános célokra, fáradtság ellen, izomgörcsök ellen, magabiztos agresszió, karok és vállak, hát, gyorsabb reakcióidő, intelligencia-fejlesztés, elme és test egysége, szervi izomrezonancia, teljes egyensúly, pontosság, gyorsabb felépülés, megfiatalodás, lazítás - RELAX, nyugodt éberség, nyugodt állapot, Schumann rezonancia, alvás, állóképesség és kitartás, kezek ereje, stresszcsökkentés, tudatalatti parancsok, az egység regenerációja, egyetemes / univerzális jólét, Életerő / vitalitás, VITALITÁS_1, vitalitás és egyensúly

életenergia Súlykontrol - fogyás / Weight Loss: 19 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
Gyorstanulás, elmekontroll ellen, magatartás megváltoztatása, egyensúly, jólét és egyensúly, sejtregeneráció, kreativitás és tervezés / kreatív tervezés, endorfin (imp), endorfin (sin), energikus tevékenység, energia - éberség - lendület, energia a fáradság legyőzésére (az energia legyőzi a fáradtságot), fitnesz edzés, a hangulat fel/megemelése, fizikai erőnlét, problémamegoldás, önbizalom, stressz csökkentése

fel

Speciális ÉletEnergia & ÉletErő kellékek

Személyes Chi Kártya | ÉletErő kártya

Folyamatos-, erős és pozitív ÉletEnergia fluxus; az Ön vitalitása és sikere érdekében!

Most a mobil / okos telefonján is !

  .    
Különleges ÉletErő és ÉletEnergia kellék:
Energia és Vitalitás Önnek, családjának és szeretteinek!

új
Személyes ÉletErő Chi Vitalitáskártya
go

Folyamatos jótékony ÉletErő és ÉletEnergia a zsebében, a pénztárcájában és -most- a számítógépén és -okos-telefonján is!
A lególcsobb, a legegyszerűbb, a legbiztonságosabb egyben a legelegánsabb módja a tiszta és jótékony vitális életerő és életenergia (Chi / Qi / csí, Prána, Od, Mágneses fluidum, Orgon / Orgone, Vril, BioEnergia, stb.) közvetlen és folyamatos ellátásnak.
Érvényesség: 3, 6, 9, 12, 24, 36 hónap | Erősség: ST, DL, HD. További információk...
Most -korlátozott ideig, csak ebben a hónapban- -10%-os kedvezménnyel!
Aktiválási díj (a mai napon) = 0 $ / € / £ / Ft !
A személyes Chi ÉletErő Vitalitáskártyát -a beállítások és az aktiválás után- max. 24/48 órával a vásárlás / rendelés után e-mailben küldjük.
Rendeléshez, először válasszon érvényességi időintervallumot és erősségi fokozatot, majd kattintson az alábbi PayPal képre!

Felfüggesztve !

Ez a lehetőség, egyelőre -meghatározatlan ideig- felfüggesztésre került!


CHI ÉletErő VITALITÁSkártya *

Chi kártya
Feliratkozás / Bérlet (Subscription): 9,79  7,79 USD / hó  ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
 [ Promociós ár ! *]
Lemondásig automatikusan megújul
(Renews until you cancel)
Lemondás / megszüntetés   (Unsubscribe)

* 3 teljes hónap előtti leíratkozás (vagy ha a PayPal nem tudja kezelni/levonni az ismétlödő fizetési díjat) további $6.69 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF) díj kerül felszámításra!
Kötelező!
 Megértettem és elfogadom!  


* A Chi ÉletErő Vitalitás-kártyák a rendelés után (max. 48 órán belül) emailben lesznek kiküldve.
** Bónusz: Amennyiben más nevet szeretne a Chi ÉletErő Vitalitás-kártyán mint amiről megrendelve- ill. fizetve lett, kérjük emailben értesítsen minket.

Chi ÉletErő Vitalitáskártyák most már a mobil / 'okos'telefonján is!
bar
.


Speciális ÉletEnergia & ÉletErő kellékek: Chi ÉletErő VitalitásKártyák

Chi-kártya :: ÉletErő-kártya :: ÉletEnergia-kártya Egyéni-, személyes CHI ÉletErő VitalitásKártya (ÉletEnergia-kártya)

Egységár: USD (amerikai dollár), ill. € (Euro) vagy annak megfelelő Forint (HUF)

A Chi ÉletErő Vitalitás-kártyák a rendelés- és a beállításuk után (max. 48 órán belül) emailben lesznek kiküldve!


Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya :: életenergia készülékek Chi-kártya™ aktiválás
Chi-kártya :: ÉletErô Technológia Aktiválási díj -egyszeri-
    csak egyszer (először / ill. első alkalommal) fizetendő;
CHI-kártya
  9,69 USD  6 USD   0 USD (csak ebben a hónapban!)

Chi-kártya :: ÉlteErő-kártya & ÉletEnergia-kártya Chi-kártya™ #3
Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya 3 hónapig érvényes
CHI-kártya
ST tipus: 19 USD
CHI-kártya
DL tipus: 29 USD
CHI-kártya
HD tipus: 39 USD
ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
 + 1 db ST-; 2 db DL-; ill. 3 db HD tipusú Chi ÉletErő kártyák esetén;-szabadon választott- mágikus pecsét(ek) vagy szimbólum(ok) a "Vágyak ABC-je" csomagból

Chi-kártya :: ÉlteErő-kártya & ÉletEnergia-kártya Chi-kártya™ #150
Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya 150 nap / 5 hónapig érvényes
CHI-kártya


ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
+ 2 db -szabadon választott- mágikus pecsét vagy szimbólum a "Vágyak ABC-je" csomagból

Chi-kártya :: ÉlteErő-kártya & ÉletEnergia-kártya Chi-kártya™ #6
Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya 6 hónapig érvényes
CHI-kártya
39 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

Chi-kártya :: ÉlteErő-kártya & ÉletEnergia-kártya Chi-kártya™ #9
Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya 9 hónapig érvényes
CHI-kártya
59 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)
 + 3 db -szabadon választott- mágikus pecsét(ek) vagy szimbólum(ok) a "Vágyak ABC-je" csomagból

Chi-kártya :: ÉlteErő-kártya & ÉletEnergia-kártya Chi-kártya™ #12
Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya 12 hónapig (1 évig) érvényes
CHI-kártya
már 79 USD-tól, ill. az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)


 + 4 db -szabadon választott- mágikus pecsét(ek) vagy szimbólum(ok) a "Vágyak ABC-je" csomagból

Chi-kártya :: ÉlteErő-kártya & ÉletEnergia-kártya Chi-kártya™ #2Y
Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya 2 évig érvényes
CHI-kártya
139 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

Chi-kártya :: ÉlteErő-kártya & ÉletEnergia-kártya Chi-kártya™ #3Y
Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya 3 évig érvényes
CHI-kártya
199 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

Chi-kártya :: ÉlteErő-kártya & ÉletEnergia-kártya Chi-kártya™ #4Y
Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya 4 évig érvényes
CHI-kártya
249 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

Chi-kártya :: ÉlteErő-kártya & ÉletEnergia-kártya Chi-kártya™ #5Y
Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya 5 évig érvényes
CHI-kártya
299 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

Chi-kártya :: ÉlteErő-kártya & ÉletEnergia-kártya Chi-kártya™ #10Y
Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya 10 évig érvényes
CHI-kártya
499 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

Chi-kártya :: ÉlteErő-kártya & ÉletEnergia-kártya Chi-kártya™  + chakra / csakra szimbólumok
CHI-kártya + szimbólumok :: chakrák / csakra
Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya szimbólum: 2 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF) / db
  Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya összes -7- chakra / csakra szimbólum: 12 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

Chi-kártya :: ÉlteErő-kártya & ÉletEnergia-kártya Chi-kártya™  + különböző -mágikus- szimbólumok
Pld: CHI-kártya + Simbol  = Új Szerelem  
Szimbólum-csomagok: szerelem, stressz-kontrol, karizma, koncentráció, energia & vitalitás, siker művészetekben, -energetikai- biztonság, optimizmus & siker, chakrák, rúnák, stb., stb. (lásd részletesebben Szimbólumok és -mágikus- pecsétek oldalunkat)
Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya szimbólum: 2 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF) / db
  Chi-kártya :: ÉlteEro-kártya :: ÉletEnergia-kártya 5 szimbólum: 8 USD-, 10 szimbólum: 16 USD-, 20 szimbólum: 34 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

Új!
Chi-kártya :: ÉletErő-kártya :: ÉletEnergia-kártya ÉletErő kártyák & Chi kártyák most már telefonon is !

ÉletErő kártyák & Chi kártyák most az Ön telefonján is ÉletErő-kártyák & Chi-kártyák, különböző időperiódusokra; most az -okos-telefonján is.
  Beállíthatja háttérképként vagy képernyővédőként.
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb -aktív- időperiodust (lásd feljebb...)
*  *  *  *  *
  .    


életenergia készülékek Konzultáció, -szak-tanácsadás, -ezoterikus- coaching


Személyesen*, on-line és/vagy telefonon keresztül is.
A konzultáció és tanácsadás alatt -természetesen, ha szeretné és igényli- egy erős ÉletEnergia Készülék + strukturális kapcsolat + Manifesztációs Radionika Program révén, feltőltjük Önt és/vagy valamely személyes értéktárgyát, ÉletEnergiával és ÉletErővel.
Termékbemutató esetén az összeg (egységár!) 3x69=207USD/h, HD tipusú ÉletEnergia Készülékek esetében 4x69=276USD/h (mindkét esetben; előre fizetendő/utalandó)!
Természetesen, azok akik Életenergia Készüléket rendelnek / rendeltek, a konzultáció teljes árának a felét visszakapják, ill. levonhatják rendelésükből.
Megj.: más árkedvezménnyel nem összevonható!
*Lásd még a "Konzultáció" oldalt is »
Fél óra (30 perc): 29 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF)

 69 $  
49 USD ill., az összegnek megfelelő € (Euro) vagy Forint (HUF) / 1 h (60 perc)
 99 $   69 USD / 1,5 h (90 perc) ill. az összegnek megfelelő Forint (HUF)
  ~    

Információs oldalak; ÉletEnergia Készülékek tulajdonosai részére


ÉletErő-Technológia :: ÉletEnergia Készülékek :: ÉletErő Generátorok & Életenergiát -generáló Készülékek :: Chi Agytrénerek & PszichoTrénerek & ElmeTrénerek :: ÉletErő Radionika készülékek :: Trend Generátorok & Asztro-Trend Generátorok :: Személyes Chi kártyák »» 

Belső információk (csak ÉletEnergia Készülék tulajdonosok részére) Életenergia Készülékek


  ~    
Rendelje meg most, hogy minél előbb tudja fel- és kihasználni összes előnyét!

  .    
Egyedi akciós ajánlatok különböző egységcsomagokra!
  ~    


A teljes -és aktuális- árKATALÓGUS   Tovább »»
- katt ide -


ÉletEnergiát generáló Készülékek
Email  |  Weboldaltérkép


^ Karl Hans Welz: az ÉletErő Generátorok és az Orgonit feltalálója ~

Webdomain címe: www.eletenergia.hu
» / Karl Hans Welz: az ÉletErő Generátorok és az Orgonit feltalálója ~  
2024.07.25.
ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek
(Élet)Energia, (Élet)Erő és Vitalitás biztonsága és sikere érdekében!
Online chat Chat   .  
ÉLETENERGIA & ÉletEnergia Készülékek; Magyarországon, csak nálunk!   |   Chi ÉletErő VITALITÁSkártya: személyre szóló ÉletErő Vitalitás kártyák (!)  |   Chi AgyTréner & ELMETRÉNER: Modern és hatékony új Meditációs és Relaxációs ÉletEnergia Készülékek  |   DIOZÓFIA: Isteni filozófia   |   Energizálás / Vízeneregizálás   |   ÉletErő RADIONIKA / Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek   |   CHI Manager  |   Asztro-Trend: Asztro-Dinamikus Manifesztáció   |   ÉletErő MÁGIA: Techno-Mágia   |   Orgonit  |   7 Csakra & Aura  |   Dinamikus FENG SHUI CHI: megfelelő Feng Shui Chi-energiák a környezetében, térrendezés és kacatok nélkül!
ÉletErőt generáló ÉletEnergia Készülékek: a világhálón már 1998 óta az Ön szolgálatában!