ÉLETENERGIA

ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek


Dinamikus FENG SHUI | Chi FENG SHUI Plusz+

  ~    

Mottó
:
"Az a chi-energia, ami most, ebben a pillanatban is körülleng, körülölel minket, átjárja élettereinket; otthonunkat és munkahelyünket, alapvetően befolyásolja és meghatározhatja egészségünket, szakmai sikereinket, magánéletünket és anyagi helyzetünket".
Chi & Feng Shui
  ~    


Feng Shui Plusz+ & Dinamikus Feng Shui

CHI / Qi Energia | Yin & Yang

ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek


.

Irányítsa az Ön által választott, és az Önnek épp a legjobban kedvező és megfelelő Feng Shui energiákat kedve szerint, oda, ahová csak akarja, anélkül, hogy átalakítani- vagy átrendezni kéne élettereit, a lakását vagy irodáját!

.
.

Egészség, siker és jólét megteremtése a Dinamikus Feng Shui Plusz™ ÉletErő Generátorok®-al működő ÉletEnergia Készülékek® segítségével...

.


A Dinamikus Feng Shui™ és Chi Feng Shui Plusz+ előnyei


.

Ezen új csúcstechnológiának köszönhetően Ön most energizálni- és feltőlteni tudja, az Ön által választott(!) pozitív, kreatív, jótékony, vitális és dinamikus Feng Shui -CHI- energiákkal bármely életterét, a lakását és / vagy irodáját, anélkül, hogy átrendezni, átformálni vagy átépíteni kényszerülne azt -vagy különböző szimbólumokkal, ill. -sokszor furcsa és bárgyú- tárgyakkal kéne "kicicomáznia"-!

Dinamikus Feng Shui Sőt; most ezeket a kreatív, pozitív és -egyben - éltető energiákat ugyanolyan könnyen és elegánsan átsugározhatja saját magára -és egyben szeretteire is!- attól függetlenül, hogy a hagyományos Feng Shui szempontjából, mely energetikai élettérben tartózkodik, és függetlenül attól is, hogy új Dinamikus Feng ShuiÉletEnergia Készülékétől® milyen-, ill. mekkora távolságra van (pár száz méternyire "csak", vagy -esetleg- a Földgolyó másik felén tartozkodik)!

ÉletEnergia Dinamikus Feng Shui Plusz bágua térkép, ill. Dinamikus Feng Shui Plusz Manifesztációs Radionika Program

Valójában, most az Ön kezében van a teljes ellenőrzés és irányítás lehetősége, ami ezeket a Feng Shui energiákat illeti!

Keleti tradició zseniális kombinációja nyugati csúctechnológiával!

.

DinamikusFeng Shui: Ju 99 Chi Életenergia Készülék + RAOPTC + Feng Shui Báguá
Dinamikus Feng Shui használatban: JU 99 ÉletEnergia Készülék + RAOPTC (transzfer-korongpár) + Feng Shui Bágua térkép
Étrendkiegészítők és vitaminok táv-energizálása és -a programozó által választott- Feng Shui chi-energiákkal való feltőltése a "hír és hírnév", ill. -szerintünk, helyesebben-, a "hírnév és elismerés" feng shui energiáival


Karl Hans Welz, több mint 30 éves tudományos kutatómunka eredményeként, a múlt század '90-es éveinek legelején fedezte fel az ÉletErő (CHI) Generátorokat- és az ÉletEnergia Készülékeket, majd a következő években az Atlanta-i (Georgia, Amerikai Egyesült Államok) laboratóriumában továbbfejleszti és tökéletesíti őket.

Rá egy évre, felfedezi az eddig leghatékonyabb anyagmátrixot az ÉletEnergia & ÉletErő (Chi Energia) akkumulációban, az ORGONITE®-ot, majd szabadalmaztatja azt.

.

Az Életenergia Készülékek® -mint nevük is mutatja- Életerőt, ill. Életenergiát (vagy, ahogy az ősi kínaiak is nevezték és ahogy a Feng Shui-ban ismeretes: CHI-t, vagy Qi-t [ejtsd: csí]) generálnak és sugároznak.
És teszik ezt megállás nélkül, folyamatosan és szüntelenül, a nap 24 órájában és a hét minden napján !

.

Ugyanabban az évben, amikor elsőnek a Földön / világon megépíti a CHI-t (azaz; Életerőt és Életenergiát) generáló- és sugárzó Készülékeket -1991-ben- Karl Welz megalkotja a "strukturális kapcsolatok" elméletét és bizonyítékokkal támasztja alá, hogy az Életerő / Életenergia / CHI-energia, távolságtól függetlenül átsugározható (át-transzferálható) ezen "strukturális kapcsolatok" által bárhová, ill. bárkire és bárkinek!

Most Ön is megbizonyosodhat róla, hogy pontosan így van, ha elvégzi az Életenergia -CHI- érzékelésére szánt -ingyenes- Transzfer-TESZTünket.

.

Ezen forradalmian új felfedezések következtében a Feng Shui már soha nem lesz az ami valaha volt, teljesen új utak, módok és lehetőségek nyíltak meg.
Olyan ez, mint amikor a lovasszekeret felváltotta az autó!

.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner ÉletEnergia Készülékek | ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek


A Feng Shui (fengshuj) feladata és lényege


.

A Feng Shui feladata, hogy környezetünkben fokozza a CHI-t, az éltető energiát -Életenergiát!- és optimálissá tegye áramlását.
(Lásd még a "CHI = Életenergia, ill. Elmélet & Technológia" oldalt).

A Feng Shui további feladata, hogy a minket körülvevő környezetben megteremtse a megfelelő CHI-energia egyensúlyát, összhangját, ill. hogy egyes -lehetséges- negatív energetikai hatások jelentős részét semlegesítse és kiküszöbölje, és így egyúttal megteremtse a pozitív lehetőségek áramlását és kialakulását.

Feng Shui Chi-energia A Feng Shui lényege, hogy -mivel- életünket, egészségünket, erőnlétünket, sikerességünket alapvetően befolyásolják azok az életterek amiben élünk, dolgozunk, tartózkodunk és mozgunk, vagyis az a ház, lakás, munkahely, amelyben mindennapjainkat éljük és amelyekben napi rendszerességgel tartózkodunk, ezek energetikáját, ill. ezek energiáit kiegyensúlyozza, optimalizálja és harmónikussá tegye.


Az ÉletEnergia Készülékek -egyik legfőbb- feladata pedig, hogy -állandóan- generálja, sugározza és eljuttassa a megfelelően modulált pozitív és jótékony CHI-t (ÉletErőt és ÉletEnergiát) életterének bármely kiválasztott részére, a lakása és/vagy munkahelye / irodája bármely kívánt pontjára, vagy akár önmagára és -természetesen- szeretteire.

.


A hagyományos Feng Shui hátrányai és nehézségei


.

A tradicionális (hagyományos) Feng Shui útvesztőiben -sajnos!- a laikus hamar eltévedhet, összezavarhatják (és kedvét szeghetik) a -túlzottan is- sok Feng Shui irányzatok és iskolák, ezek -egymással is való- versengése, a rengeteg sok egymásnak ellentmondó- és egymásnak feszülő- és ütköző információk garmada, valamint magának az egész hagyományos -immár kijelenthetjük, hogy egyértelmüen régimódi és elavúlt- Feng Shui rendszereknek a bonyolultsága, nehézkessége és nagymértékü rugalmatlansága.

Feng Shui Chi-energia Sok hagyományos Feng Shui könyv jelent meg, de sokszor az egy könyvön belül megtalálható információk homloegyenest ellentmondása is nagyon zavaró lehet.

Egyértelmüen Önön múlik, és az Ön döntésén, hogy egy elavúlt, ósdi rendszert követ, vagy, haladva a korral és váltva az újra -megtapasztalva annak rugalmasságát, hatékonyságát és minden előnyét-, egyszerübben, elegánsabban és dinamikusabban tudja majd ezen jótékony Feng Shui CHI energiákat áramoltatni és bírtokba venni, és (nem utolsó sorban!) sajátmaga -valamint szerettei- javára és előnyére felhasználni- és hasznosítani.

A lehetőség adott, a választás -természetesen- az Öné!

Most nézzük-, és vizsgáljuk is meg, hogyan könnyíti meg az új ÉletErő Technológia®, a Dinamikus Feng Shui, az ÉletEnergia Készülékek® segítségével a Feng Shui alkalmazásokat, hogyan teheti könnyebbé, dinamikussá, hasznosabbá és egyben rugalmassá is őket, azaz; miképpen- és hogyan segíthet Önnek.

.

Nos; felkészült rá?
Ha IGEN, akkor -közösen- vágjunk bele!


Idézet / Mottó
:
életenergia "A boldogság a nyugodt elme gyümölcse. Kösd gondolataidat a békesség, kiegyensúlyozottság, nyugalom, biztonság, isteni útmutatás eszméihez, és elméd boldogságot terem."
Dr. Joseph Murphy


A Dinamikus Feng Shui előnyei


Dinamikus Feng Shui™ & Feng Shui Plusz+ a gyakorlatban


Az alábbi példák a Dinamikus Feng Shui és az ÉletEnergia Készülékek használatát és előnyeit hívatottak bemutatni.

.

Dinamikus Feng Shui: JU 99 ÉletEnergia Készülékkel való energizálása a 'Hír és Hírnév, ill. Hírnév és Elismerés' Feng Shui Bágua térkép életterületét Ahhoz, hogy lakását -ill. lakásának különböző területeit- vagy akár irodáját -ill. azon belül is, irodájának bizonyos területeit, vagy akár íróasztalának egyes részeit és bizonyos területeit- jótékony, kreatív és pozitív Feng Shui CHI energiákkal töltse fel, függetlenül attól, hogy lakása (irodája vagy íróasztala) az égtájakhoz viszonyítva, hogyan- és milyen írányba fekszik, ill. milyen alap-rajzal rendelkezik(!), az alábbiakra van -csak- szüksége:
egy -vagy több- Dinamikus Feng Shui tipusú Életenergia Készülékre (mint pl. az AO 1100, vagy AO 2000, JU 99, JU 1000 , PFC 2000 vagy LPOG 2400), egy TC 99 korongpárra, RAOPTC transzfer korongpárra, vagy esetleg egy PBT 2400 ÉletEnergia erősítő- és fokozóra transzferkorongpárral, és -esetleg- egy Feng Shui BÁGUA térképre - lásd még a Dinamikus Feng Shui™ készülékek katalógus oldalát).

ÉletEnergia Készülékek A JU 99 ÉletEnergia Készülék a Feng Shui bágua térképen, a 'Hír és Hírnév', ill. -pontosabban- a 'Hírnév és elismerés' életterületet energizálja

.

A bemutatott példáinkban (lásd alább), egyik esetben a báguát az AO 2000 AquaOptimizerÉletEnergia Készülékre helyeztük, a CHI-energia (ÉletEnergia & ÉletErő) átsugárzáshoz és chi-energia transzferhez az "ROPTC" transzferkorongot használtuk, a táplálékot (ez esetben, egy zamatos és ízletes narancsot) az "Egészség és család"-, a pohár friss vizet pedig a "Szerelem és házasság" Feng Shui CHI-energiáival tőltöttük fel.

BÁGUÁ / bagua Feng Shui BAGUA /FENG SHUI bagua
Feng Shui bágua (pá-qua) térképek

Használva az ÉletEnergia Készülékeket és kombinálva a Dinamikus Feng Shui-al, az életterek -és személyek- energizálása és -a programozó által kiválasztott és egyben kívánt- Feng Shui Chi-energiákkal való feltöltése, igen könnyű és egyszerü!

  Lássuk, hogyan is történik.


1. Egy élettér (szoba vagy iroda) energizálása


Dinamikus Feng Shui: Bagua + AO 1100 / JU 99 ÉletEnergia Készülék energizálja a Bágua térkép 'Szerelem és Románc' életterét Tegye a Feng Shui Báguát (a törekvések bágua területek térképét) a megfelelő energizálandó területbe (lakása azon szobájába-, ill. irodája azon részébe, amit energizálni akar), helyezze rá a Dinamikus Feng Shui CHI Életenergia Készüléket úgy, hogy a készülék -ezüst- kimenő csöve azt az energia-területet célozza meg, melynek energiáit használni -és hasznosítani- szeretne, illetve melynek Feng Shui energiáival energizálni és feltőlteni szeretné a kívánt területet (esetünkben a "Szerelem és házasság" bágua élettér területet).

ÉletEnergia Készülékek A JU 99 ÉletEnergia Készülék a Feng Shui bágua térképen, a 'Szerelem és házasság' életterületet energizálja

Ebben az esetben nics szüksége a "TC 99" transzfer-korongpárra, vagy bármely más 'strukturális kapcsolatra'.

Megj: a bagua térképet helyezze el az égtájaknak megfelelően.
Némely esetekben, fontos lehet, hogy oly módon- és úgy helyezze el a Baguát (a törekvések bágua területek térképét) hogy a Bagua térkép -ténylegesen- az észak irányt mutassa. Használjon iránytűt, ha nem teljesen biztos, hogy merre van Észak / ill. az északi irány.


2. Más / egyéb -élet-terek-, ill. személyek energizálása (távolból is!)


Abban az esetben, ha a Dinamikus Feng Shui Életenergia Készülékét máshová akarja helyezni, mint amely szobát vagy lakrészt energizálni szeretné -igen, most ez is lehetséges, ezt is nyugodtan megteheti!-, akkor a következő egyszerü lépéseket kell megtennie:

helyezze oda Dinamikus Feng ShuiÉletEnergia Készülékét ahol üzelemeltetni akarja / szeretné, a Báguát (a törekvések bágua területek térképét) az égtájaknak megfelelően (azaz a bágua északi / "Kan" része Észak fele legyen írányítva és arra mutasson) helyezze Dinamikus Feng Shui ÉletEnergia Készüléke alá.

Dinamikus Feng Shui: AO 1100 Chi Életenergia Készülék + TC 99 + Bagua A Dinamikus Feng ShuiÉletenergia Készülékének® kimenő csöve -ott ahol a CHI, az ÉletEnergia és ÉletErő kiáramlik és kisugárzik-, arra a bágua élettér-területre irányuljon, melynek energiáit (fel)használni szeretné -a fenti képen ez az "Önművelés és tudás" területe, a "TC 99" transzfer korongpár egyik felét (pl a nagyobbik részt, a kerek formájút) helyezze ugyanerre az életterületre, valamint a transzfer korongpár másik felét (a négyszög formájút) helyezze abba a lakrészbe, szobába (vagy a szobának arra a pontjára), ill. irodába amelyt energizálni szeretne.

ÉletEnergia Készülékek A JU 99 ÉletEnergia Készülék a Feng Shui bágua térképen, az 'Önművelés és tudás' életterületet energizálja, a TC 99 strukturális kapocs transzfer korongpár egyik része a bágua térkép ugyanazon életterületén helyezkedik el, míg a korongpár másik része, átviszi, majd átadja a megfelelően modulált chi-energiákat arra- és abba az élettérre (szoba-, ill. iroda-rész) ahol működik / tartozkodik (jelen esetben -mivel kulcscsomóra van feltéve, a kulcscsomot viselő személyre, vagy -mivel a -cél-személy a kulcscsomóját otthon a dolgozószobájában tartja ha nem használja- a dolgozószobát tölti fel az 'Önművelés és tudás' Feng Shui chi-energiáival

Igen, -csak- ennyire egyszerü, és mégis milyen hatékony és eredményes !

Sőt, ezt a -megfelelően modulált- Feng Shui CHI energiát saját magára (önmagára, vagy bárki másra) is, irányíthatja és ennek az energiának minden előnyét is élvezheti, ha a transzfer korongpár egyik részét -pl a négyszög formájút- magánál tartja (egyszerüen csak vágja zsebre, tegye a táskájába, vagy rakja rá kulcscsomójára -ahogy a mi példánkban is látható-).


3. Több -élet-tér (szoba, iroda) különböző Feng Shui Chi-energiákkal egyszerre való energizálása


.

Természetesen, abban az esetben, ha egyszerre több Dinamikus Feng Shui: LPOG Chi Életnergia Készülék + ROPTC 99 + Báguá Feng Shui életterület / életettér chi energiáit szeretné önmagára, szeretteire, vagy különböző élettereire, a háza-, lakása-, ill. irodája bármely részébe irányítani és eljuttatni, akkor használhat két- vagy akár több strukturális kapcsot és transzfer korongpárt is -lásd az oldalsó ábrát-, ám ebben az esetben egy nagyobb és erősebb -integrált- ÉletErő Generátorral működő Dinamikus Feng ShuiÉletenergia Készülék® használata szükséges.

ÉletEnergia Készülékek LPOG 2400 HD ÉletEnergia Készülék + TC 99 és RAOPTC strukturális kapcsok és transzfer-korongpárok + Feng Shui bágua térkép

.

Természetesen, minél nagyobb és erősebb egy Dinamikus Feng Shui Életenergia Készülék, ill. minél erősebb az ÉletEnergia Készülékbe beépített és integrált Chi ÉletErő Generátor®, annál hatékonyabb és performensebb az adott ÉletEnergia Készülék, és -ennek függvényében- annál könnyebben és gyorsabban jelennek meg a várt eredmények.

Tegye Dinamikus Feng Shui Életenergia Készülékét a Feng Shui bágua térképre, a használt -több- strukturális kapcsolatokat és transzfer-korongpárak egyik részét pedig azokra a területekre, melyek energiáit használni- és átsugározni szeretné. A transzfer-korongpárok másik részeit pedig helyezze el azokban az életterekben (szobákban, a szobák azon részében) melyeket az adott Feng Shui chi-energiákkal szeretne feltőlteni.

Ennyi az egész!
Nem kellenek semmilyen -furcsa és sokszor izléstelen- hagyományos feng shui cicomák, és még csak át sem kell rendezni a szobát vagy a lakást.


4. Szokatlan formájú -és elhelyezkedésü- életterek energizálása és feltőltése


Na, ebbe sok 'hagyományos Feng Shui mesternek' "tört bele a bicskája"!

bagua Íme még egy elokvens, de egyszerü példa, annak ilusztrálására, hogy mennyire könnyű, rugalmas és hatékony ez az új módszer, mely Karl Hans Welz által, az Életerő Technológia- és az Életenergia Készülékek® felfedezésének köszönhetően jött létre: egy kissé furcsa -nem megszokott- alaprajzú irodát kellet- és szerettek volna a tulajdonosok energizálni, valamint -jótékony és különböző, a célnak megfelelő- Feng Shui energiákkal feltőlteni.

ÉletEnergia Készülékek Egy szokatlan formájú iroda / irodaház -megfelelő- Feng Shui chi-energiákkal való feltőltése és energizálása

Számos (értsd: összes) hagyományos Feng Shui 'szakértő' kényszerült -végül is- feladni ezt a projektet, mivel véleményük szerint "lehetetlen" volt, vagy annyiba került volna, hogy máshol is megépíthették volna az irodaházat.
(Na, de mit nekik, nem az ő pénzükről volt szó...!)

Természetesen, ahhoz, hogy erre a -végső- következtetésre jussanak és ezt az "okos" és "megfontolt" tanácsot adhassák, jól- és bőségesen meg voltak fizetve addigi "fáradozásaikért", amit természetesen -annak rendje és módja szerint- elfogadtak, anélkül, hogy efektíve bármit is tettek volna, vagy érdemben segítettek volna.

Nos; figyelembe véve a hagyományos Feng Shuit és annak "szabályait", -természetesen- igazuk volt.

Mindamellet, ezzel az új, csodálatos Dinamikus Feng Shuitechnológiával és új technikákkal -mint ahogy a fenti példa is jól mutatja- egy ilyen -furcsa alaprajzú- irodát is -nemcsak- megfelelően, de jól és hatékonyan lehet energetizálni és igen efektívvé tenni.

A Dinamikus Feng Shui-al és az Életenergia Készülékek segítségével, mi ezt is kitűnően megoldottuk!

A legfelső irodába a "kreativítás" valamint a "hír és hírnév" (ill. ahogy szerintünk helyesebb: "Hírnév és elismerés") energiáit sugároztuk, a mellette lévő iroda a "gazdagság és siker" energiájából részesedett, a közvetlen e mellettit pedig -ugyancsak- a "hír és hírnév" (helyesebben, szerintün;: "hírnév és elismerés") energiáival tőltöttük fel.

A folyosó jobboldali irodáinak egyikét (a rajzon az alsó irodák -jobbról a harmadik helység-) az "önmuvelés és tudás", a "karrier és emberi kapcsolatok" valamint az "alkotókészség" kombinált Feng Shui energiáival tőltöttük fel- és energizáltuk, a középső irodába -az ügyvezető igazgató iródája- a "gazdagság, siker és prosperitás" valamint a "segítőkész emberek" energiákat irányítottuk és sugároztuk, míg az első iroda -a HR-es irodája- a "karrier" és "emberi kapcsolatok" Feng Shui energiát kapta.

(Tippelni lehet, a sugárzott Feng Shui energiák függvényében, hogy a többi helyiségekben mely osztályok foglaltak helyet :-))

Figyelemreméltó, hogy egy bizonyos élettérbe, több- és különböző (természetesen a kért- és az annak megfelelő) kreatív Feng Shui CHI energiák sugározhatók ! 

Ebben a -fenti- esetben a Dinamikus Feng Shui Manifesztációs Programot használtuk és alkalmaztuk !

Dinamikus Feng Shui számítógépes Radionika program| ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Számítógépes Radionika Manifesztációs Program | Dinamikus Feng Shui / Feng Shui Plusz+ | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Dinamikus Feng Shui Manifesztációs Radionika Programok


...És még egy fantasztikusan jó hír, csak így ráadásnak még, a végére :-)


5. Ivóvíz- és táplálék energizálása


.

Dinamikus Feng Shui: AO 2000 Chi Életenergia Készülék + ROPTC 99 + Báguá Új Dinamikus Feng Shui™ Életenergia Készüléke® segítségével táplálékát- és ivóvizét is energetikailag megtisztíthatja, kreatív és jótékony -Feng Shui- energiákkal tőltheti fel és energizálhatja, hogy ezáltal is -még több- éltető és vitális energiához jusson.

ÉletEnergia Készülékek AO 2000 AquaOptimizer™ tipusú ÉletEnergia Készülék + Feng Shui bágua térkép + RAOPTC transzfer-korongpár strukturális kapocsként az 'Egészség és család' Feng Shui energiájával tölti fel és energizál egy friss, jóizű narancsot

.

Ezekben az esetekben a báguát (a bágua területek térképét) egy "AO 2000" AquaOptimizer™ tipusú ÉletEnergia Készülékre® helyeztük, a CHI (Életenergia& Életerő) átsugárzáshoz és transzferhez az "ROPTC"-t transzfer-korongpárt használtuk, a narancsot az "Egészség és család"-, a pohár vizet pedig a "Szerelem és házasság" energiáival tőltöttük fel. Dinamikus Feng Shui: AO 2000 Chi Életenergia Készülék + ROPTC 99 + bagua

.

Ezekből az elokvens példából is látható, hogy az Életenergia Készülékeket milyen sok mindenre tudjuk felhasználni.
És, hogy még mi mindenre használhatók -ezen kívül is- azt -ezek után-, az Ön képzeletére és fantáziájára bízzuk...  ;-)

.

ÉletEnergia Készülékek AO 2000 AquaOptimizer™ tipusú ÉletEnergia Készülék + Feng Shui bágua térkép + RAOPTC transzfer-korongpár strukturális kapocsként a 'Szerelem és házasság' Feng Shui energiájával tölti fel és energizál egy friss jóizű narancsot (mely elfogyasztva, a célszemélyben kiváltja és felerösíti a megfelelő hajlamot, a sugárzott Feng Shui energiákkal összhangban)

És, még ezen felül is kedveskedni szeretnénk és kedveskedni kívánunk Önnek:
ahogy fentebb is említettük már, ön sikerrel tud bármely jótékony és kreatív Feng Shui energiát generálni- és átsugározni -nemcsak- önmagára, hanem szeretteire is.

Mi most felajánljuk Önnek, hogy ingyen és kockázatmentesen kipróbálhassa ezt az új Dinamikus Feng Shui™ technológiát, még mielőtt a hagyományos Feng Shui tanácsokra hallgatva, nekifogna átrendezni lakását, vagy irodáját!

További információkért kérjük szíveskedjék kapcsolatba lépni velünk, de előbb, ajánljuk, hogy végezze el a bámulatos -ingyenes- ÉletEnergia & ÉletErő transzfer-tesztünket.

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | ÉletEnergia & ÉletErő :: ÉletEnergia Készülékek

.

Igen!
Ezen forradalmian új és megnyerő technológia által most a Feng Shui energiák könnyen, elegánsan és -főleg- hatékonyan átsugározhatók bármikor, bárhova!

Most ezen Feng Shui energiák az Ön írányítása alatt vannak, és ezen -modulált- Feng Shui energiákat Ön most úgy- és akkor használhatja, ahogy akarja és amikor csak kedve tartja, oly módon, ahogy a hagyományos Feng Shui követői és képviselői még csak álmodni sem mertek volna róla!

Ez az új és csodálatos, magas szakértelemmel tervezett ÉletErő Technológia® új távlatokat és lehetőségeket nyit meg a Feng Shui-ban is.
Használja ki őket, saját -és szerettei- segítségére és előnyére!

Épp ezért -is: a Dinamikus Feng ShuiÉletenergia Készülékek® nélkülözhetetlenek minden lakásban és irodában !!

.


A Dinamikus Feng Shui™ -CHI- Életenergia Készülékek® ára a 'Katalógus' oldalon található.
Ezek a hatékony Dinamikus Feng Shui™ -CHI- Életenergia Készülékek® megrendelhetők most E-MAILben is!


Feng Shui Plusz+ és Dinamikus Feng Shui | Ötlet és koncepció: Karl Hans Welz.
© All Concepts of Feng Shui Plus+ and Feng Shui Dynamics are copyrighted by Karl Hans Welz.
© Copyright. All Rights Reserved! Minden jog fenntartva!

Forrás:
Karl Hans Welz: "Feng Shui Plus+ and Feng Shui Dynamics", "Feng Shui Chi energy", "Dynamic Feng Shui".
Angol nyelvből való fordítás, szerkesztés és átdolgozás: D. Sándor Alex
1998 - 2003 -  2022  © Copyright. Minden jog fenntartva!


  ~    

Idézet | Mottó

életenergia "Már most is bennünk van az az erő, ami ahhoz kell, hogy megtegyük azokat a dolgokat, amelykeről el sem tudtuk képzelni, hogy lehetségesek. Ez az erő rögtön elérhetővé válik, amint a gondolkodásunkat / hitünket megváltoztatjuk."
Dr. Maxwell Maltz


  ~    


Integrált ÉletErő Generátorokkal (Chi Generátor & Prána Generátor & Orgon Generátor) működő

ÉletEnergia Készülékek   »»

  ~    


ÉletEnergia  Készülékek :: ÉletErő Generátorok :: Radionika készülékek Dinamikus Feng Shui | Feng Shui Plusz+

:: Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek ::

JU 99 | JU 1000 | AO 1100 | AO 2000 | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 & PFC 2400 | RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD | RAD 5 / ATG 5 | ATG 12 / ATGS 12000


  .  

AO 1100

Aqua Optimizer
™ ÉletEnergia Készülék®
Víz- és táplálék energizáló- és optimalizáló, integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek
AO 1100 :: ÉlőVízet eloállító-, víz- és táplálék energizáló Életenergia Készülékek
179 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
  .    

AO 3100
Aqua Optimizer
ÉletEnergia Készülék®
Víz- és táplálék energizáló- és optimalizáló, Életerő Generátor és Életenergia Készülék
3 x AO 1100
AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló Életenergia Készülékek + AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló Életenergia Készülékek + AO 1100 :: ÉlőVízet előállító-, víz- és táplálék energizáló Életenergia Készülékek
555 €   489 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
  .    

AO 2000
Aqua Optimizer
ÉletEnergia Készülék
Víz- és táplálék energizáló- és optimalizáló, integrált ÉletErő Generátorral működő ÉletEnergia Készülék
AO 2000
439 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
  .    

JU 99 CE
Chi Energizáló AgyTréner & Elme Tréner & PszichoTréner ÉletErő Generátor & ÉletEnergia Készülék
Meditációs-, Relaxációs és re-Vitalizációs ÉletEnergia Készülék
ju99 :: ChiAgytréner :: Életenergia Készülékek :: Életero -orgon- Generátorok
189 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
  .    

JU 399 CE

Chi Energizáló Chi Agytréner & ElmeTréner & PszichoTréner
Meditációs-, Relaxációs és re-Vitalizációs ÉletEnergia Készülékek
3 x JU 99
ju99 + ju99 + ju99
567 €  539 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
  .    

JU 1000 CE
Chi Energizáló / Chi AgyTréner & Elme Tréner & PszichoTréner ÉletEnergia Készülék
Meditációs-, Relaxációs és re-Vitalizációs ÉletEnergia Készülék
ju1000 :: ChiAgytréner :: Életenergia Készülékek :: Életero -orgon- Generátorok
439 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
  .    

LPOG 2400 DL
Chi Agytréner & Pszichotréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék
Meditáció-, Relaxáció és re-Vitalizáció :: ElmeKészülék & ÉszGép
lpog2400dl :: ChiAgytréner :: Életenergia Készülékek :: Életero -orgon- Generátorok
939 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
  .    

LPOG 2400 HD
Chi AgyTréner & PszichoTréner & ElmeTréner ÉletEnergia Készülék

Meditációs-, Relaxációs, re-Vitalizációs és stresszoldó ÉletEnergia Készülék :: ElmeKészülék & Észgép
lpog2400hd :: Chi Agytréner :: Életenergia Készülékek :: Életerő -orgon- Generátorok
1499 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
  .    

PFC 2000
Chi Agytréner & ElmeTréner   +  ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék

Meditáció-, Relaxáció és re-Vitalizáció :: Memória bővítés & gyorstanulás :: Személyiségfejlesztés & Trend Generálás
PFC 2000 :: Ch iAgytréner :: Életenergia Készülékek :: Életero -orgon- Generátorok
1299 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
  .    
Új ! 
PFC 2400 HD
Chi Agytréner & ElmeTréner  + ÉletErő Radionika tipusú + Víz és táplálék opimalizáló ÉletEnergia Készülék

Meditáció-, Relaxáció és re-Vitalizáció :: Memória bővítés & gyorstanulás :: Személyiségfejlesztés & Trend Generálás
PFC 2400 HD
1769 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)

  .    

RAD 1000
Beépített ÉletErő Generátorral működő ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék
rad1000 ÉletEnergia Készülék | 
Beépített ÉletErő Generátorral működo Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék
439 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
  .    

RAD 2000
Integrált- és beépített ÉletErő Generátorral működő ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék  + Víz- és táplálékoptimalizáló
RAD 2000 ÉletEnergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátorral működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék
1069 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
  .    

RAD 2400 HD

Integrált- és beépített ÉletErő Generátorokkal működő ÉletErő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék  + Chi AgyTréner & Elme Tréner & PszichoTréner   + Víz- és táplálék optimalizáló
RAD 2400 HD ÉletEnergia Készülék | Beépített ÉletErő Generátorokral működő Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék
2099 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
  .    

Performer 2400 HD
/ Sport Performer 2400
Integrált ÉletErő Generátorokkal működő Chi AgyTréner & Elme Tréner   + ÉletErő Radionika tipusú   + Víz- és táplálék optimalizáló ÉletEnergia Készülék
Sport Performer 2400 HD ÉletEnergia Készülék
2769 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)

  .    

Haladóknak!
RAD 5 / ATG 5
ÉletErő Radionika tipusú Trend Generátor ÉletEnergia Készülék  + Chi AgyTréner & Elme Tréner & PszichoTréner   + Víz- és táplálék optimalizáló
RAD 5 Radionika Trend Generátor ÉletEnergia Készülék
3969 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)

  .    

Csak haladóknak!
ATG 12
/ ATGS 12000
ÉletErő Radionika tipusú- és rendszerü Asztro-Trend Generátor ÉletEnergia Készülék + Chi AgyTréner & Elme Tréner & PszichoTréner   + Víz- és táplálék optimalizáló
ATG 12 / ATGS 12000: Asztro-Trend Generátor & ÉletErővel táplált Radionika Készülék
13969 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)

Nem rendelhető!

  ~    

A rendelés / bevásárló 'kosár' tartalmának a megtekintése...

  ~    

...valamint,

az Életenergia Készülékek -ajánlott- tartozékai és kellékei

  .  


Strukturális kapcsok: Egyedi transzfer korongpárok | ÉletErő- & ÉletEnergia fokozók


Az árak nem tartalmazzák a szállítási költségeket / fuvardíjat és az ÁFA-t
Euro (€) vagy annak megfelelő Forint (HUF)

 . .


TC 99

TC 99
  47 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
 . .


RAOPTC

RAOPTC
  79 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
 . .


PBT 2400

PBT 2400 / PBT 2400 HD
  139 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
 . .


PBTBH

PBTBH
369 € (Euro)
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)

Megszűnőben! Már nem rendelhető!
  .    

Dinamikus Feng Shui
-számítógépes- Radionika Program
Érdeklődjön, mielőtt megrendeli!
Dinamikus Feng Shui számítógépes Radionika program
169 € (Euro), vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)
.

ÉletEnergia Készülék "Feng Shui szimbólum-csomag"
Dinamikus Feng Shui
Feng Shui csomag | Dinamikus Feng Shui szimbólum-csomag
életenergia készülékek Online letőltés (.zippelt csomag): 39 € / csomag

  .    


életenergia készülékek Konzultáció, -szak-tanácsadás, -ezoterikus- coaching


Személyesen*, on-line és/vagy telefonon keresztül is.
A konzultáció és tanácsadás alatt -természetesen, ha szeretné és igényli- egy erős ÉletEnergia Készülék + strukturális kapcsolat + Manifesztációs Radionika Program révén, feltőltjük Önt és/vagy valamely személyes értéktárgyát, ÉletEnergiával és ÉletErővel.
Termékbemutató esetén az összeg (egységár!) 2x69=138€/h, HD tipusú ÉletEnergia Készülékek esetében 3x69=207€/h!
Természetesen, azok akik Életenergia Készüléket rendelnek / rendeltek, a konzultáció teljes árának a felét visszakapják, ill. levonhatják rendelésükből.
Megj.: más árkedvezménnyel nem összevonható!
*Lásd még a "Konzultáció" oldalt is »
Fél óra (30 perc): 39 € (Euro) vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)

 99 €  
69 € (Euro) / 1 h (60 perc) ill. az összegnek megfelelő Forint (HUF)
  ~    

A rendelés / bevásárló 'kosár' tartalmának a megtekintése...

  .    


Szállítási költségek

Euro (€) vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)

hu  Országon belül

életenergia készülék 100 € alatti rendelések esetében:  10 €
életenergia készülék 101- és 300 € közötti rendelések esetében: 2 x 10 = 20 €
életenergia készülék 301- és 500 € közötti rendelések esetében: 3 x 10 = 30 €
életenergia készülék 500 € fölötti rendelések esetében, -bónuszként- mi álljuk a szállítási költségeket

eu  EU-n (Európai Union) belül

életenergia készülék 100 € alatti rendelések esetében: 13 €
életenergia készülék 101- és 300 Forint közötti rendelések esetében: 2 x 13 = 26 €
életenergia készülék 301- és 600 € közötti rendelések esetében: 3 x 13 = 39 €
életenergia készülék 600 € fölötti rendelések esetében, -bónuszként- mi álljuk a szállítási (és csomagolási) költségeket

földgömb  EU-n (az Európai Union) kívülre

Figyelem! :: életenergia készülék EU-n (az Európai Union) kívülre - a bonyolultabb vámszabályok miatt, mi EU-n (az Európai Union) belülről- nem szállítunk, de szívesen segítünk közbenjárni és megrendelni Önnek egyenesen az AEÁ-beli Gyártótól!
Így, a rendelt árú, egyenesen a Feltalálótól és a Gyártótól (az AEÁ-ból) fog érkezni az Ön által megadott (EU-n; Európai Union kivüli) címre.
Megj.: (EU-n kívüli szállítás esetén) az AEÁ / USA-ból rendelt áruk vámkötelesek!
  ~    

A rendelés / bevásárló 'kosár' tartalmának a megtekintése...

  ~    


Mottó
:
"Vizualizáld a jövődet. Lásd magad előtt és szinte érezd amit akarsz. Higgy benne!
Alkosd meg a terved képzeletbeli modelljét, adj / küldj neki energiát, majd állj neki megépíteni és megvalósítani".
Maxwell Maltz - a "Pszichokibernetika" írója


  ~    


ÉletEnergia  Készülékek :: ÉletErő Generátorok :: Radionika készülékek Dinamikus Feng Shui | Feng Shui Plusz+

:: Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek ::

JU 99 | JU 1000 | AO 1100 | AO 2000 | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 & PFC 2400 | RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD | RAD 5 / ATG 5 | ATG 12 / ATGS 12000


  .    

Speciális ÉletEnergia & ÉletErő kellékek

Személyes Chi Kártya | ÉletErő kártya

Folyamatos-, erős és pozitív ÉletEnergia fluxus; az Ön vitalitása és sikere érdekében!

Most a mobil / okos telefonján is !

Chi Kártya | ÉletErő kártya
Már 6,69 € (Euro) -tól
vagy, az összegnek megfelelő Forint (HUF)
További Chi kártyák »»  
  .    

CHI ÉletErő VITALITÁSkártya *

Chi kártya

Feliratkozás / Bérlet (Subscription): € 9,69  6,9 € / hó   ill. annak megfelelő Forint (HUF)
Lemondásig automatikusan megújul
(Renews until you cancel)

Lemondás / megszünés   (Unsubscribe)


* A Chi ÉletErő Vitalitás-kártyák a rendelés után (max. 48 órán belül) emailben lesznek kiküldve.
** Amennyiben más nevet szeretne a Chi ÉletErő Vitalitás-kártyán mint amiről megrendelve- ill. fizetve lett, kérjük emailben értesítsen minket.

bar

Most már a mobil / 'okos'telefonján is!
  ~    

Email  |  Weboldaltérkép


^ Dinamikus FENG SHUI | Chi FENG SHUI Plusz+

Webdomain címe: www.eletenergia.hu
» / Dinamikus FENG SHUI az ÉletEnergia Készülékek segítségével   »»
2022.01.28.
ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek
(Élet)Energia, (Élet)Erő és Vitalitás biztonsága és sikere érdekében!
  ~    
Online chat Chat   .  
US + GB (UK) | English :: [LifeForce & LifeEnergy Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators]     ES | Spanish     RO | Limba română     HU | Magyar nyelvü     EU (European Union) | English
ÉLETENERGIA / Életenergia Készülékek; Magyarországon, csak nálunk!   |   CHI KÁRTYA: személyre szóló ÉletErő Vitalitás kártyák (!)  |   ELMETRÉNER: Modern és hatékony új Chi Agytrénerek  |   DIOZÓFIA: Isteni filozófia   |   Energizálás / Vízeneregizálás   |   RADIONIKA / Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek   |   CHI Manager  |   Asztro-Trend: Asztro-Dinamikus Manifesztáció   |   ÉLETERŐ MÁGIA: Techno-Mágia   |   Orgonit  |   7 Csakra & Aura  |   Dinamikus FENG SHUI CHI: megfelelő Feng Shui Chi-energiák a környezetében, térrendezés és kacatok nélkül!