English / USA English / UK | GB Canada (english) English | Australia English | New Zeeland <<<  Worldwide  <<  ||  >>  EU (European Union)  >>>  EU / European Union Ireland / Éire Limba română / România Hungarian / Magyar nyelvü


ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek

ÉletEnergia, ÉletErő és Vitalitás az Ön biztonsága és sikere számára!
Page
Menu
Menü
Kapcsolat  /  Email  /  Online Chat  |  Katalógus  /  Árlista  |  ÉletEnergia Teszt  |  Hírlevél  |  Oldaltérkép  ~                                                                                                                        

A Transzfer Teszt-ről bővebben...


Mottó
:
"A gyertya lángja úgy világít, hogy elnyeli a körülötte lévő sötétséget".
Dézsi Sándor

  .    


A régebbi Transzfer Teszt,
melyet az önzetlen segítségnyújtás és tiszta ismeretterjesztés keretén belül több mint 10 éven keresztül ingyen tettünk hozzáférhetővé a tisztelt érdeklődök és a nagyközönség számára


Kicsit bővebben erről a nem mindennapi, egyedi, bámulatos és bármely távolságban ható

ÉletEnergia és ÉletErő Transzfer-Tesztről


A kihívás  |  A Teszt  |  A bizonyíték  |  A megoldás


Ez az egyedi ÉletEnergia transzfer-teszt -melyet (még most :-)) díjtalanul a rendelkezésére bocsátunk- egyértelmü bizonyíték az Életenergia- és az Életerő (Chi, Prána, Orgon, Bio-Energia, stb.) létezésére és működésére, demonstráljuk, hogy az Életenergia -a megfelelő strukturális kapcsolatok révén- bármilyen távolságra átsugározható, így -tudatosan- érzékelni és átvenni tudja majd az Életenergiát, melyet majd fel tud használni -szinte- minden cselekedetében, megmutatjuk, hogyan energizálhatja ivóvizét és táplálékát, hogyan telítheti Életerővel, ill. hogyan vonhatja ki a negatív- és káros információkat az -esetleg- energetikailag fertőzőtt vizből és alakíthatja át újra élővízzé, hogy azokkal a jellemzőkkel rendelkezzék ismét, melyekkel valamikor réges-régen rendelkezett és melyekkel ma is rendelkeznie kellene, hogy fogyasztásával újra jó, finom, kellemes és frissitő lehessen a hatása.


Egy igazán bámulatos -egyelőre, díjtalan- kísérlet / teszt az Életenergia- és az Életerő távolságtól független transzferére / átsugárzására, és tudatos érzékelésére!


Ezen az oldalon egy igen érdekes és bámulatos kísérlet (Életenergia-teszt) elvégzésére invitáljuk/hívjuk meg Önt, mely elvégzésekor tudatosan érezni/érzékelni fogja az Életerőt-, Életenergiát.

Ezen bámulatos teszt segítségével energizálhatják, azaz; Életerővel tőlthetik fel nemcsak saját magukat (és szeretteiket is), hanem -egyben- ivóvizüket és táplálékukat is.

Most Ön is leellenőrizheti, hogy...
Eléggé szenzitív-e Ön? Érezte / érzékelte már eddig -tudatosan- az Életerőt, Életenergiát?
Tesztelje le most Önmagát!
Végezze el ezt az érdekes tesztet/kisérletet, és érzékelje most tudatosan(!) ezt a misztikus erőt-, energiát.

Az alábbi Teszt / Kisérlet lehet élete egyik legbámulatosabb és leghihetetlenebb élménye és tapasztalata!

Ez a páratlan és egyedi kisérlet (-díjtalan- Teszt az Életenergia és Életerő -tudatos- érzékelésére) egyértelmü bizonyítéka annak, hogy az Életenergia létezik és -állandóan- működik, valamint, hogy Életenergia Készülékeink nemcsak folyamatosan előállítják, generálják és (ki)sugározzák az Életenergiát, hanem a megfelelő 'strukturális kapcsolatok' segítségével bárhová el is tudják juttatni azt!

Mielőtt elhatározná, és -talán!- élete egyik legjobb döntését meghozná, hogy Életenergia Készüléket rendel, és naponta -tudatosan és folyamatosan- (fel)használni fogja az Életerőt és -ezáltal- az Életenergia Készülékeket, kérjük -és ajánljuk-, hogy végezze el az alábbi egyszerü, de igen érdekes és bámulatos Életenergia-tesztet / Életenergia transzfer-tesztet.

Figyelem!
Itt -alább- következett volna a régi "transzfer-teszt" / átsugárzási-teszt a régi transzfer-diagrammal, amelyet több mint 10 éven keresztül -teljesen ingyen!- az Önök rendelkezésére bocsátottunk, és melyet -csak- ki kellett volna nyomtatni ahhoz, hogy tudatosan érzékelhetni lehessen az Életenergiát és az Életerőt.

Sajnos, az elöző transzfer teszt-el sokan megpróbáltak visszaélni, pedig világosan leírtuk és többször is elmondtuk, hogy a teszt csak az Életenergia és Életerő -tudatos- érzékelésére szolgál és nem -hosszabb időtartamú- energizálásra, vagyis nem arra, hogy valaki -vagy valakik- ezt a diagramot -huzamosabb ideig- maguknál tartva- és használva, feltőltse magát jótékony, pozitív és vitális Életenergiával és Életerővel.

Ugrás az oldal tetejére...


Egy újabb, még bámulatosabb, még elképesztőbb és még észbontobb ÉletEnergia Teszt


2010
januárjától egy újabb -egyedi- és személyre szóló- ÉletEnergia transzferteszt-el rukkoltunk elő, és örvendeztettük meg olvasó közönségünket, mely még hatékonyabb és még csodálatosabb, így a transzfer-teszt elvégzésével nemcsak saját magát, de szeretteit is energizálni tudja majd, ezen felül pedig jótékony és pozitív Életenergiával és Életerővel -valamint, egyben vitalitással- töltheti fel ivóvizét és táplálékát is.


Életerő-kártya :: Chi-kártya, Életenergia Készülékek & Életerő Generátorok


Új -egyedi és személyes-
Transzfer-Teszt az Életenergia- és Életerő -tudatos- érzékeléséhez !


Hogy ne csak olvasson- és halljon róla, hanem, hogy meg is ismerje és -tudatosan- érzékelje!
És, ha már érzékeli, akkor, vegye is át és használja fel -legjobb tudása szerint- önmaga és szerettei megsegítésére és előnyére!

A transzfer-teszt elvégzéséhez, az Életenergia- és Életerő -tudatos(!)- érzékeléséhez, kérjük, pontosan kövesse a tanácsolt útmutatásokat(!):

Töltse ki a megfelelő szövegmezőket, majd kattintson az "Életenergia transzfer-kártya generálása" gombra, és az Ön egyedi és személyes ÉletEnergia- és ÉletErő transzfer-kártyája pillanatokon belül generálodik, aktiválódik és megérkezik az Ön által megadott email cím postafiokjába.

Nyomtassa ki és tesztelje le !
(Lásd az elöző oldalakon, a megfelelő információkat a Transzfer Teszt-ről, a teszt -sikeres- elvégzéséhez szükséges lépéseket, ill. a használati útmutatót...)


Az új Életenergia- és Életerő Transzfer-Teszt


Az általunk működtetett transzfer-teszt segítségével generált egyedi és személyes chi transzfer-kártya, a jóváhagyást- és aktiválást követő 2 órában érvényes és aktív (azaz; áramoltat és sugároz jótékony, pozitív és vitális Életerőt- és Életenergiát - Chi, Ki, Prána, Orgon, Ód, BioEnergia -).

Megj.:
Eddig (2012 jan.) csak 1 óra időtartam állt a rendelkezésre, hogy letesztelje és, hogy feltöltödjön (vagy másokat energizáljon) a személyre szabott egyedi Életenergia transzfer-kártyával, de, a nagy érdeklődésre való tekintettel, mi, most, ezt megdupláztuk, és még egy teljes órát adunk Önnek ajándékba!

Az Életenergia transzfer-kártyát -ezen időn belül- átadhatja más személynek is, aki érzékelni szeretné az ÉletEnergiát, ill. akit energizálni szeretne.

Fontos!
Az Életerő-Teszt időtartalma lejárta után, semmisítse meg az ÉletEnergia Transzfer-kártyát!

Figyelem excl
Amennyiben pár perc elteltével sincs az Életenergia teszt-kártyája a "Bejövő / Inbox" üzenetek között, kérjük, hogy nézze meg a "Szemét / Spam" mappát is, mert -sajnos- a különböző levelezőprogramok és -ingyenes- internetes/web-es email fiokok, "szemét"-ként, (azaz; kéretlen e-mailként -"spam"ként- kezelik azokat az üzeneteket / e-maileket, melyek -úgymond- "nem ismert" e-mail címről érkeznek, és catolt anyagot / dokumentumot tartalmaznak.
(Fokozottan érvényes ez a "Yahoo"-, "Hotmail"- és "freemail"-es postafiok/e-mail címmel rendelkezők részére).

Abban az esetben, amennyiben e-mailjei a számítógépére automatikusan letőltödnek és a kiszolgáló tipusa POP levelező-kiszolgáló, és, ha pár perc múlva az Életenergia Transzfer-kártyája nem landol a "bejövő levelek" között, akkor feltétlen nézze- és keresse meg a kiszolgáló, ill. levelesládája "Spam" mappájában / könyvtárában.

Figyelem! Ez az Életenergia- és Életerő transzfer-teszt főleg azok számára van fenntartva, akik Életenergia Készüléket szeretnének rendelni és akik egyértelmü bizonyítékát akarják ezen technológia- és ezen ÉletErő Generátorokkal ellátott Életenergia Készülékek működésének, hatékonyságuknak és felsőbbrendüségüknek.

Kérjük, hogy -csak- azok végezzék el, akik rendelni szeretnének, ill. akik meg szeretnének győzödni az Életenergia- és Életerő létezéséről, működéséről, valamint tudatosan érezni -érzékelni- is szeretnék ezt.
Életenergia Készülék(ek) rendelése előtt is ajánlott elvégezni a transzferteszt-et!

 
» Életenergia- és Életerő Transzfer-teszt  eletenergia készülékek :: életerő generátorokeletenergia készülékek :: életerő generátorokeletenergia készülékek :: életerő generátorok


A Transzfer-Teszt elvégzésével, Ön -egyben automatikusan, de díjtalanul- csatlakozik e-mail listánkhoz, és így lehetőséget nyer, hogy első kézből jusson hozzá olyan -fontos-hírekhez és információkhoz, melyek az ÉletErő-Technológiával-, az Életenergia Készülékekkel (és a rájuk vonatkozó -esetleges- árkedvezményekkel) kapcsolatosak, valamint a számítógépes radionika programokat-, kurzusokat- és szemináriumokat érintő hírekről.
(Természetesen, bármikor -könnyen- leiratkozhat, ha visszaküldi az e-mailt és a "Tárgy / Subject" mezőbe beírja, hogy "leiratkozás").

Mivel mi ingyen bocsátjuk a rendelkezésére ezt a csodálatos és egyedi transzfer-tesztet, kérjük, hogy tiszteljen meg minket véleményével és válaszával, és mindenképpen jelezzen vissza számunkra (egy rövid email-ben), hogy mit érzett- -ill., hogyan érzékelte a transzfer-kártyából kisugárzott Életenergiát és Életerőt-, valamint, hogy mire használta.

Ha beleegyezik és hozzájárul, válaszát megjelentetjük (természetesen, név- és egyéb személyes adatok nélkül) weboldalainkon és részt vehet a sorsoláson az 'Ötlet-bazár' nevü játékunkon, ahol különböző ajándékokat sorsolunk ki.
Előre is köszönjük.

fel | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok ::: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


Az Életenergia- & Életerő- transzfer-teszt menete
lásd feljebb, ill. az elöző -megfelelő- oldalon / oldalakon...

Ezt a tesztet / kísérletet sehol máshol a világon nem tudják megtenni / véghezvinni, de mi könnyűszerrel eljuttattuk az Atlantában (GA / Georgia Állam - AEÁ / USA) működő Életenergia Készülékünkből a jótékony és vitális ÉletErőt és ÉletEnergiát e speciális traszfer-kártya által Önhöz.

Egy energizálás / energetizálás máshol, ill. másoknál -tudtunkal- egyszeri alkalommal kb. 3000- és 10000 Forint között mozog (2012 - 2014).

Mi most ingyen az Ön szolgálatára bocsátjuk ezt, mivel -ezzel is- egyértelmü bizonyítékát nyújtjuk Életenergiát- és Életerőt generáló Készülékeink erősségének, hatékonyságának és hatásosságuknak.

Használja fel ezt a jótékony energiát, építő, pozitív és nemes célra, legjobb tudása és belátása szerint.

exclTovábbra is várjuk mindazon személyek jelentkezését, akik ugyanezt az ÉletEnergia átsugárzási- és átutalási tesztet meg tudják tenni, ill. véghez tudják vinni. ;-)

STOP   A kinyomtatott Életenergia transzfer-kártyát -használat után- kérjük, szíveskedjék megsemmisíteni (égesse el, vagy tépje szét sok kis, apró darabra).


Kérjük, ne éljen vissza ezzel az egyedi és díjtalan transzfer-tesztel!figyelem :: warning

A teszt csak arra szolgál, hogy -rendelés elküldése előtt- érzékelje és -tudatosan- átvegye az Életenergiát-, és az Életerőt, és nem arra, hogy valaki huzamosabb ideig energizálja magát.
Erre az Életenergia Készülékek, ill. a -több hónapig aktív, személyes- Chi-kártyák a legmegfelelőbbek! 

warningA túlzott számú igénylések miatt, ill. a visszaélések ellen, naponta két-, és hetente maximum három alkalomra korlátoztuk az egy e-mail címről kért / igényelt Életenergia transzfer-kártya (Chi kártya) aktiválását.
A többi / további kártya -sajnos- már NEM lesz aktiválva és nem lesz aktív.
Szíves megértésüket ez ügyben is köszönjük.

Természetesen, az említett időtartam lejárta után, a blokkolt email címet ismét feloldjuk.
Sorrendben a harmadik, túlzott -ingyenes- Chi ÉletErő Kártya igénylés után, azonban az email cím blokkolva marad!

close Megj.:  
Aki ezen -a megengedett darabszámon- felül is szeretne -aktivált!- Chi Életenergia-kártyát kapni, küldjön egy e-mailt az ennek megfelelő kéréssel
(kattintson az alábbi hivatkozásra)
:
e-mail
E-Mail

Ugyancsak, megrendelhetők most a személyes Életenergia CHI-kártyák 1-, 3-, 6- és 12 hónapra  arrow

»» Rendelés: itt... right-next :: életerő & életenergia

fel | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok ::: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok

bullet Most, miután -egyértemüen- bebizonyítottuk Önnek az Életenergia és Életerő létezését, és -egyben- érezhette is működés közben -ha elvégezte a díjtalan Életenergia transzfer-tesztet és betartotta az előírt útmutatásokat-, nézzük meg, hogy mi mindenre tudja felhasználni ezt a pozitív és kreatív vitális energiát, ill. -implicit- az Életenergia Készülékeket, és milyen elönyökhez juthat általuk.

További információkért, lásd a "Mit tehetnek Életenergia Készülékeink Önért?" oldalunkat...


Amennyiben érdekesnek találta azokat az információkat amiket ezen az oldalon talált és olvasott, és, ha úgy gondolja, hogy vannak az Ön ismerősei és barátai körében olyanok, akik érdeklődnének a téma iránt és szívesen olvasnának róla, akkor, ajánlhatja oldalainkat az alábbi hivatkozásra kattintva: 'Ajánlja oldalainkat...'.
Köszönjük. életerő:: életenergia

(A web-oldal ajanló azóta -sajnos- megszünt!)

Ugrás az oldal tetejére...


Az elöző / még régebbi Transzfer TESZT...
( 1998 és 2009 között )


Hogy jobban megértse az Életenergia átsugárzási Teszt-et, ill., hogy bővebb információkat -is- szerezzen róla, kérjük, hogy elöször -figyelmesen- olvassa el az alábbi sorokat (ill. az elöző oldalakon és a fentebb leírtakat, majd csak ezután végezze el).

Egy bámulatos Teszt az Életenergia érzékelésére !


A KIHIVÁS (varázslatról" és "mágiáról" -is- szólva!...)


Biztosan hallottak már olyan "igézetekről", "rontásról", vagy „bűbájról” melyek évtizedeken át és a fél világon keresztül is követtek valakit…
Általában, ezek a "varázslatok" valamilyen 'mágiának' / mágikus cselekedetnek az eredményei és -egyenes- következményei, ami elől bárhogyan is próbálkozott / próbálkozik az illető, el nem menekülhetett.
Legtöbbször a történet arról szól, hogy a szülőföldjükön lakó mágusnak, sámánnak, táltosnak vagy "varázslónak" volt valamilyen szándéka velük… rossz vagy jó szándékkal- avagy kivánsággal “sújtja” vagy "áldja" közössége valamely tagját (mely sorozatos balszerencsét, ill. sorozatos jószerencsét okozhat az illetőnek).

Tudni szeretné, hogy hogyan-, és miért is működik mindez?
Tudni akarja, hogyan lehet hatásos egy ilyen "varázslat" vagy "bűbáj"?
Érteni szeretné miként lehetséges, hogy időben- és térben korlátlanul hat az igézet, hogy bűbájok, varázslatok, rontások és áldások évtizedek-, és mérföldek ezrei távlatából is elkísérik az illető (cél)személyt?

Szeretné megtudni, mert…

exclJó lenne birtokolni ezt az Erőt, mellyel szembeszállhat minden kihívással, megoldhatja problémáit, megóvhatja bármely -energetikai- támadástól, és amely biztosíthatja Ön számára a sikert élete minden területén!
Látni fogja, hogy e rendkívüli technológia (ÉletErő-Technológia) mindezt megteremtheti- és biztosíthatja az Ön számára is.

A következőkben meg fogja ismerni, hogy ez a bámulatos, új technológia miként oldhat meg sok mindent az Ön számára, és milyen megvalósításokra képes csodálatos modern technológiánk az Ön érdekében is!
Tulajdonképpen az Életerő megnyilvánulását és működését fogja észlelni.
Most végre Ön is megtapasztalhatja, hogy, hogyan is működik és manifesztálódik az Életenergia és az Életerő.

Be fogjuk bizonyitani, hogy az Életenergia minden fizikai és mentális cselekvés, spirituális tevékenység (ima, meditáció, stb.), valamint minden pszihikus cselekedet (gondolkodás, ön- és személyiségfejlesztő technikák, önprogramozás, stb.) erőforrása.

Megadatik Önnek az az egyedülálló lehetőség, hogy betekintést nyerhessen a leghatásosabb és -egyben- a leghatékonyabb mágusok, sámánok, táltosok és "varázslók" legféltettebb műhelytitkaiba!
Közel van a legősibb titkok feltárulásához!
Most betekintést nyerhet és felfedezheti az egyik legrégebbi és legféltve őrzött -ősi- titkot, melyet oly sokáig próbáltak titokban tartani és az emberek elől elzárni.

Érezni fogja- és megtapasztalhatja az Életerőt- és az Életenergiát, valamint a hatását és a működését!

Ez az egyedi Kisérlet / Teszt, egyértemü bizonyítéka annak, hogy ÉletErő Készülékeink nemcsak folyamatosan előállítják, generálják és sugározzák az ÉletEnergiát, hanem a megfelelő 'strukturális kapcsok' által- és azok segítségével, bárhová el tudjuk juttatni azt!

Győzödjön meg róla most Ön is!
Végezze el a következő könnyű és igazán bámulatos átsugárzási Kisérletet (TESZTet), mely kétségtelenül segítségére lesz életét jobbá fordító döntések meghozásában.

fel | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok ::: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


A TESZT


...mely tanúsítja-, és mellyel bizonyosságot nyerhet róla, hogy az Életerő- és az Életenergia átsugározható bárhova, áthidal minden távolságot és hatása, erőssége független a -fizikai-távolságtól.

1. Nyomtassa ki a fenti transzfer-diagrammát / diagrammokat, és végezze el a teszteléshez ajánlott lépéseket.

Figyelem! Megj.:
A speciális transzfer-diagrammok -sajnos- már nem állnak rendelkezésre, csak az Életenergia Készülékek tulajdonosai használhatják azokat tesztelés végett.

Ha -tudatosan- szeretné érezni és átvenni az Életenergiát- és Életerőt, akkor kattintson erre a hivatkozásra és -ingyenesen- igényelje meg, valamint tesztelje le az egyéni, személyre szabott Életenergia transzfer-kártyát , vagy rendelje meg 3-, 6-, 9- vagy 12 hónapra a saját Chi-kártyáját !

A teszteléshez megfelelő szükséges lépések fentebb, ill. az elöző oldalon olvashatók.

Meglepődve fogja tapasztalni- és el fog ámulni majd attól, hogy szinte azonnal érezni fog valamit; egy gyenge bizsergést a tenyerében vagy a kézfején, egy enyhe hűvös vagy hideg fuvallatot, egy vonzó vagy akár egy taszító erőt, érezheti úgy is mintha egy "lyuk" lenne a tenyerében vagy -mint általában az emberek többsége- érezni fog egy kellemes melegséget a tenyere közepén, ami lassan továbbterjedhet a kézfej irányába is.

Amit Ön pontosan érezni fog, nagymértékben függ attól, hogy mely idegvégzödések reagálnak először a bejövő ingerre, ugyanis az lesz majd a domináns érzés, mely elnyomja majd a többit.
(Elöször az étertest érzékeli ezt az energiát, és csak utána jelentkezik érzetként a fizikai testben).

Bármely, megszokottól eltérő érzés azt jelzi, hogy:

-talán- életében először érezte és tapasztalta meg az Életerőt !!

Relaxált, meditativ szinten, az Életenergiát- és az Életerőt sokkal jobban, könnyebben és erőteljesebben tudja érzékelni, mivel ezen a tudatállapotban az érzékelés sokkal kifinomúltabb és hatékonyabb.

Az Életerőt érzékelheti az ujjbegyeivel, a csuklójával, vagy akár a "harmadik szemével" is.

Amint az a továbbiakból majd kiderül, az Életerő egy "finom energia", pszichikai erő, mely minden -mentális- cselekedetben, spirituális folyamatban, minden lelki-, szellemi gyakorlatban egyaránt megnyilvánul.
Jelen van mindenfajta cselekedetünkben is, hiszen nélküle még létezni sem tudnánk.

Tesztünkben az Életenergiát és Életerőt annak köszönhetően érezhette, hogy Egyesült Államokbeli, Atlanta városában lévő laboratóriumunkban, egy megfelelő 'strukturális kapcsolat' segítségével, mely egyik Életenergiát fejlesztő Generátorunk (Egyetemes Életenergia Generátor) elé van helyezve, átsugározzuk az Életerőt a fenti transzfer-diagramra/ diagrammokra.

Vannak akik a képernyőn megjelenő diagramma / diagrammok sugározta Életerőt is érzékelni képesek, anélkül, hogy az ábra/ábrák kinyomtatására szükségük lenne.

Ellenörző kísérletként tartsa tenyerét bármely más felület felé.
Hacsak Ön nem képes (tudatosan vagy tudattalanul!) Életenergiát generálni -igaz, hogy csak időszakosan és igen csak csekély, kis mértékben ill. mennyiségben- és azt mentálisan irányítani, semmit sem fog érezni abból amit az előbb tapasztalt.

Az elsők és egyedüliek voltunk -és mindeddig maradtunk is!- akik megdönthetetlenül bebizonyítottuk az Életenergia működését és transzfer képességét (strukturális transzferálhatóságát!), és azt, hogy ez az energia, megfelelő strukturális kapcsolatok (szerkezeti kapcsok) segítségével irányítható és -bárhová- átsugározható!

Kell-e ennél több bizonyíték arra, hogy mennyire hatásosak és hatékonyak Életenergia Készülékeink, melyek nemcsak folyamatosan generálják, hanem tovább is sugározzák -pontosan az általunk óhajtott megfelelő helyre- az Életenergiát- és az Életerőt??!

A fenti kísérlet -egyértelmüen- annak az igazolása és bizonyítéka, hogy ezen új technológia révén, az Életerő fejleszthető, irányítható és bárhová átsugározható!

A Teszt konkrét, testreszabott kapcsolat esetén még tökéletesebben műkődik.
(Ennek érdekében, vagy további adatokért, információkért kérjük küldjön email-t.)

Lásd még a "Személyes táv-energetizálás" című oldalt is!

fel | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok ::: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


A BIZONYITÉK


Ez a rendkívüli Életenergia Transzfer-Teszt (melyek, csak mi vagyunk képesek az Önök rendelkezésére bocsátani) az egyértelmű bizonyítéka annak, amit minden korok spirituális személyei, magas mentális szintet elért mesterei, pszihikusan érzékeny emberei, befolyásos- és erőteljes személyei, kik mentális, szellemi munkát végeztek (zen-buddhisták, jogik, Tai Chi-, Chi Kung-, reiki mesterek, sámánok, varázslók, táltosok, mágusok, papok- egyházi előljárók, stb.) mindig is tudtak: az Életenergia és az Életerő (Chi, Ki, Prana, Mana, Orgon, Bio-Energia, stb. – minden kultúrának és nyelvnek megvan rá a sajátos elnevezése) bármely távolságra kivetíthető, közvetíthető, sőt -mi több-, megfelelő strukturális kapcsolatok által- és segítségükkel átsugárzik, átadódik minden jelentősebb energiaveszteség nélkül. (!)

Minden, ami szükséges a transzfer- és a kontaktus létrejöttéhez, az egy megfelelő strukturális kapcsolat (szerkezeti kapocs) megteremtése.
(A titokzatosság fenntartásához, egyes bennfektesek ”pszichikai kapcsolatról” beszélnek).

Ez a tény (az Életerő átsugárzása és áttranszferálása) teszi lehetővé munkájukat (valamint sikereiket és eredményeiket), egyben jelentősen megkönnyítve azt, mely a valóságban oly annyira egyszerű -és észszerü-, hogy tulajdonképpen bárki (és mindenki, aki szeretné) képessé válik a hivatásos 'mágusok', 'táltosok' és 'sámánok' praktikáinak véghezvitelére, azaz; bárki képes lesz “varázsolni”.
Csupán csak megfelelő ismeretek, egy kis magabiztosság, no meg egy biztos- és állandó Életerő-forrás szükségeltetik.

Ez egyike azon okoknak, amiért a legtöbb "bennfentes" féltett drágakőként őrzi a “titkot”, s csak egészen kiváltságos személyeket avatnak be annak rejtelmeibe, nem akarván elveszíteni egy jól jövedelmező állást, praxist és pénzforrást.

fel | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok ::: ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok


A MEGOLDÁS


Ezennel Ön is megtudhatta- és -egyben- tapasztalhatta minden idők egyik leggondosabban és legféltetve őrzött titkát: az Életenergia és az Életerő távolságtól független átvitelét, átsugárzását.

És ami még fontosabb; felfedezhette, hogy az ősi kúlturák számos titka nem más mint a miszticizmus ködébe burkólt technológia. (!)
(Csúcs)Technológia, mely most az Öné is lehet, melyet birtokba vehet és felhasználhat, saját maga- és szerettei javára és előnyére!

Tapasztalhatta, hogy bármilyen “varázslat”, 'mágikus cselekedet', lelki-, pszichikai cselekvés és teljesítmény (például életének jobbá, könnyebbé, sikeresebbé, teljesebbé, tartalmasabbá és szebbététele) könnyedén elérhető ezzel az új technológiával.

Nyilvánvalóvá válhatott Ön számára is, hogy ez az új technológia mindenkinek hozzáférhetővé- és elérhetővé teszi az eddig a titkok ködébe burkolt, rejtett erőket.

Így válnak a titkok mindannyiunk számára elérhetővé ezzel a nagyszerű, új technológiával.
Mi megteremtettük, Önön a sor, ragadja meg a lehetőséget!

Egy új -hatalmi- technológia lehet most a kezében, mely utat nyit az Ön számára is, a maradandó siker és az állandó, pozitív és ideális megoldások felé.


De, ha még többet óhajt megtudni e technológia nyújtotta lehetőségekről és még többre is kíváncsi, akkor…
...szíveskedjék tovább olvasni!

Lássuk, hogy e csodálatos új technológia mit tud tenni Önért, hogyan tudja Önt -és egyben szeretteit- a leghatékonyabban segíteni, ill. milyen előnyei származnak használatuk során!

Megmutatjuk Önnek, hogy mit tehetnek, (és azt is, hogy mit nem tehetnek) Életenergia Készülékeink Önért.
Elolvasva a következő -többi- oldalakat, -többek között- ezt is megtudhatja.


Forrás:
Karl Hans Welz: "ÉletEnergia és 'Techno-Mágia', 'Az Életenergia transzferálhatósága',
'Életenergia transzfer teszt', 'Strukturális kapcsolatok',
ill. a "Magick of the Future / A Jövő Mágiája" kurzusa.
Angol nyelvből való fordítás és átdolgozás: Dézsi Sándor
Copyright©. Minden jog fenntartva!


..   .    

Idézet | Mottó

életenergia & életerő & chi életerő „A gondolat irányítja az energiát (ÉletEnergiát), az energia a gondolatot követi.”
Russell Schofield


  .    


:: ÉletErő Technológia ::

Integrált ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek

AO 1100 | AO 2000
JU 99 | JU 1000 | LPOG 2400 DL | LPOG 2400 HD | PFC 2000 & PFC 2400 | Performer / Sport Performer 2400 HD
RAD 1000 | RAD 2000 | RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5 | ATG 12 / ATGS 12000

Rendelje meg most valamelyiket, hogy minél előbb részesedjen az -integrált ÉletErő Generátorokkal működő- ÉletEnergia Készülékek által sugárzott jótékony ÉletEnergia & ÉletErő nyújtotta összes előnyéből !
» Kapcsolat / Rendelés »»


 « Elöző oldal ^ Fel, az oldal tetejére ^ »
^ Fel, az oldal tetejére ^
Page
Menu

Powered by CMSimple: Small, Simple & Smart, with no database! | Template: ge-webdesign.de

ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek  |  www.eletenergia.hu
Eredeti; ÉletEnergiát generáló Készülékek: ÉletErő és Vitalitás az Ön sikere érdekében!
~ www.eletenergia.hu ~
~ ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek & Orgonit | Már több mint 15 éve jelen a világhálón, az Önök szolgálatában. | ~ ÉletEnergia & É L E T E N E R G I A Készülékek ~ Biztosítson folyamatosan Erőt és Energiát (ÉletErőt és ÉletEnergiát!) építő pozitív gondolatainak megvalósulásuk érdekében! Vegye át- és használja fel tudatosan, valamint hasznosítsa legjobb belátása szerint a Chi & Prána & Orgon Generátorokból kisugárzott hatékony és folyamatos pozitív ÉletErő-fluxust! ~ É L E T E N E R G I A & ÉletEnergia Készülékek ~
(életenergia, élet energia, élet-energia, életerő, chi, qi, csí, prana, mana, orgon, orgone, bioenergia, orgonit, orgonite, készülék, generátor, radionika, agytréner, elmetréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, víz- és táplálékenergizálás, asztro-trend, techno-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, orgonenergia, orgon generátor, orgone akkumulátor, ÉLETENERGIA, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, életenergia, eletero, készülék, ÉLETERŐ, generátor, VÍZ ENERGIZÁLÁS, radionika, agytréner, chiagytréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, asztro-trend, techno-mágia,életerő-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, eletenergia, ÉletErő, ÉLETENERGIA)
:: ÉletEnergia :: ÉletEnergiát generáló Készülékek | Orgonit | Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia: ÉLETENERGIA Készülékek & ÉletErő Generátorok :: Bevezetés az Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia rejtelmeibe, az ÉLETENERGIA Készülékek, az Életerő -chi, prana, mágneses fluidum, od, orgon, orgone, bioenergia- Generátorok, valamint az Elmegépek, Chi-AgyTrénerek és PszichoTrénerek, ElmeTrénerek, az ÉletErővel működtetett Radionika Készülékek, ill. Manifesztációs- technikák és programok elméletébe és gyakorlati felhasználásában | www.eletenergia.hu ::
Orgonit / Orgonite | ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek | ÉletErő Technológia | Meditáció & Relaxáció: ElmeTrénerek, Chi AgyTrénerek & PszichoTréner Készülékek | Tudatos teremtés: Trend programozás & Manifesztációs Radionika Programok / Radionika készülékek | Mágikus Techno-Mágia | Víz- és táplálék-energizálás | Dinamikus Feng Shui
:: Víz- és táplálék-energizálás, optimalizálás és -energetikai-tisztítás | Meditáció & Relaxáció: Chi AgyTrénerek & PszichoTréner Készülékek | Trend programozás & Manifesztációs Radionika Programok: Radionika készülékek | Mágikus! Techno-Mágia (számítógépen futtatott Manifesztációs Programok segítségével) | Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+ | Orgonite & SuperOrgonite | ÉletEnergia & Életerő | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok -egyenesen a Feltalálótól!- | ÉletErő Technológia ::
# ÉletEnergiát generáló Készülékek: ÉletErő és Vitalitás az Ön -energetikai- biztonsága és -megérdemelt- sikere érdekében! #
[ www.eletenergia.hu / A Transzfer Teszt-ről bővebben...  { Kapcsolat | Elérhetőségek :: Üzenet | Email :: Oldaltérkép »» # 711274 - 3.234.245.72 :: (162.213.253.100) :: www.eletenergia.hu/EletENERGIA---EletEro-EletEnergia-Transzfer-TESZT-A-Transzfer-Teszt-rol-bovebben--- | clouds_2colsR_960-hu | ÉletEnergia | EletEnergia .hu | eletenergia.hu {ŁCMSimple content--Ł | img:(abs):e-e--h/uf | pgs-h:(abs):e-e--h/uf} :: www.eletenergia.hu / A Transzfer Teszt-ről bővebben... ]
Fel...