English / USA English / UK | GB Canada (english) English | Australia English | New Zeeland <<< Worldwide << || >> EU (European Union) >>> EU / European Union Ireland / Éire Limba română / România Hungarian / Magyar nyelvü


ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek

ÉletEnergia, ÉletErő és Vitalitás az Ön biztonsága és sikere számára!
Page
Menu
Menü
Kapcsolat  /  Email  /  Online Chat  |  Katalógus  /  Árlista  |  ÉletEnergia Teszt  |  Hírlevél  |  Oldaltérkép  ~                                                                                                                        

EMF/EME-szennyezés / elektro-szmog / geopatikus sztessz-zónák / DOR

  .    


ÉletEnergia Készülék :: AquaOptimizer :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner :: Radionika Készülék Az ÉletEnergia & ÉletErő, valamint az integrált ÉletErő Generátorokkal működő Életenergia Készülékek használata

a különböző -energetikai- szennyeződések elhárítására, kiküszöbőlésére és hatástalanítására


Elektro-Mágneses Energia / Elektro-Mágneses Frekvenciákkal való 'szennyezés', elektro-szmog, negatív -halálos- orgon-energia (DOR)   |   Geopatikus stressz-zónák


Negatív Orgon-energia (DOR) | Pangó-, statikus orgon-energia


Oranur-kísérletével, Wilhelm Reich arra keresett megoldást, hogy hogyan lehet az orgon-t (orgon-energiát, életerõt & életenergiát) a nukleáris sugárzás hatásai ellen felhasználni, ill. azok negatív és destruktív következményeit hatástalanítani .

A kísérlet hatásai a közvetlen környezetre elsöprõen pusztítónak bizonyultak, valamint Reich egy olyan -új- energia felbukkanását észlelte, mely 'statikusnak', 'merevnek' és 'lanyhának' tûnt számára, -elsőként- ezeket a jelzõket aggatva rá.

Ezt az energiát Reich DOR-nak, vagyis Deadly ORgone energy-nek nevezte (halálos orgon energia).

A DOR-nak különösen negatív hatásai voltak az emberi szervezetre és általában minden életformára nézve, a DOR-al (fel)tõltött- és telített atmoszféra pedig könnyen egy (általa feltalált és rétegesen felépített) orgon-akkumulátort is "elronthatott", ill. "megbolondíthatott", és -eredeti célját nézve; a gyógyítás és öngyógyítás, pedig- hatástalaníthatott.

Más szóval, egy ilyen orgon-akkumulátor maga is DOR-forrássá vált, ezért le kellett bontani, szét kellet szedni és megsemmisíteni.

Rövid idõn belül világossá vált Reich számára, hogy az általa "orgone"-nak nevezet energiát a radioaktív sugárzás mellett az EMF (elektromágneses frekvenciák) egyéb formái (értsd: szennyezései) is a DOR lanyha és merev változataivá alakítják.

Általában a fluoreszkáló csövek (most már a csavart spirálkötésû "zöld öko-égõket" is beleértve), a mikrohullámú sütõk, a TV-, és számítógép-képernyõk hoznak létre -maguk körül- ártalmas DOR-t, ezt pedig azok az emberek érzik- és tapasztalják -sajnos, negatív hatással-, akik hosszú idõn keresztül, ki vannak téve ezeknek-, vagy a hasonló berendezések -negatív- hatásainak és -ki-sugárzásainak.

Ezek mellett ma már a mobiltelefonok, és fõleg a mobiltelefon-tornyok (magasfrekvencián sugárzó adó-vevõ tornyok) -romboló- elektromágneses szennyezése és káros hatásai is jól ismertek.


Geopatikus stressz-zónák


Az úgynevezett geopatikus stressz-zónáknak a DOR-éhoz hasonló -negatív- hatásuk van az élõ szervezetre.

Ezek a stressz-zónák tulajdonképpen nagyon hasonlóak azokhoz a berendezésekhez, melyek folyamatosan DOR-t bocsátanak ki.


A DOR Generátor


A DOR adta negatív hatásokkal, de egyben lehetõségekkel szembesülve, Karl Welz feltalálta a DOR-generátort.

Egy ilyen generátor elõnye, hogy bármikor, könnyen -és azonnal!- kikapcsolható, ellentétben az orgon-akkumulátorral, mely Reich Oranur-kísérletében radioaktív anyagokat tartalmazott.

A DOR-generátor emberekre tett -romboló- hatása azonnal egyértelmû volt.

A -szenzitív önténtesekből álló csoport, és a kontrollcsoport tagjai is, valamint -kívétel nélkül a- körülötte állók, másodperceken belül fájdalmat éreztek a nyirokcsomóikban, levertnek-, gyengének érezték magukat, sõt néhányan émelyegtek, vagy legalábbis ingerültek voltak.

Ez a -rossz, negatív- helyzet -szinte- azonnal megváltozott, amint egy lüktetõ, pulzáló -azaz; dinamikus!- orgon-generátort a DOR-generátor közelébe helyeztek.

A régi EPG 2000-et -a legelsõ forgalomban lévõ Életenergia Generátorok egyikét- ezekhez a kísérletekhez használták.
Ez -az elsõ- ÉletEnergia készülék és berendezés egy hangtompítóhoz hasonlított, az ereje pedig -méreteihez képest- kb. egy JU 99 CE-ével volt egyenlõ, valamint árban is kétszer annyiba került.


A feltalálója után elnevezett Életerõ-Technológia másolóinak (értsd: tolvajainak és ellopóinak) "balkezes" marketingfogásaival és megalapozatlan kijelentéseivel ellentétben, az Orgonit™ (ami egy nagyon hatékony anyag-mátrix orgonenergia-felhalmozó anyag, ill. -most már bátran kijelenthetjük; hogy -újabb változata- a mai napig is a legerõsebb, leghatékonyabb és legperformensebb életerõt és életenergiát akumuláló -speciális- anyagmátrix, melyet -ugyancsak Karl Hans Welz talált fel és fejlesztett ki még 1992-ben), egyedül nem fejt ki pozitív hatást a DOR ellensúlyozásában. (!)

Ha az Orgonit™ mégis valamilyen minimális hatást fejt ki, az elsõsorban egyéb környezeti tényezõknek köszönhetõ, beleértve a jellegzetes EMF (elektro-mágneses frekvenciákat) is.

Viszont, a DOR-generátor esetében tulajdonképpen az Orgonit™ az elsõdleges tényezõ, mely valójában DOR-t hoz létre.
Ez a funkció hasonló ahhoz, melyet az orgon-akkumulátor töltött be Wilhelm Reich kísérletében.

Az Orgonit™ azonban sokkal hatékonyabb és sokkal kisebb mennyiségre van szükség belõle.

Megj.:
Karl Hans Welz azóta kifejlesztette a Super Orgonite™-ot (ejtsd: szuperorgonit) ami még erõsebb és még hatékonyabb életerõt tömörítõ- akkumuláló speciális anyagmátrix az életenergia-akkumulációban.
Ezt az újabb anyagmátrix -formulát már nem tette publikussá, úgy mint az Orgonit összetételét és elkészítését.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok A JU 99 Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner Életenergia Készülék + TC 99 strukturális kapcsolat transzfer-korongpárral (az ÉletEnergia & ÉletErő bármely távolságra való, veszteség nélküli átsugárzására és transzferére)

A pulzáló dinamikus Orgon-Generátor (az ÉletEnergia Készülékekbe beépített és integrált Életerõ-, Chi-, Prána-, Orgon-, Bio-Energia Generátor) közelében a DOR-generátor által kibocsátott DOR-energia maga is mozogni, pulzálni kezdett: elveszítette lanyhaságát és statikusságát, és azonnal dinamikus, pozitív orgon-ná (pozitív orgon-energiává; POR) változott.

Következésképp, az ÉletEnergia Készülékek közelében, a berendezést övezõ légkör depresszív-kóros jellege szinte azonnal megváltozott, pozitív, fölemelõ-, jótékony energizáló hatásúvá vált.

Reichnak láthatólag igaza volt, amikor a DOR-t olyan negatív orgon-energiaként írta le, mely lanyhává, merevvé és statikussá vált.
Természetesen, az õ akkumulátorai inkább a probléma részét képezték, semmint a megoldásét.

A DOR hatékony kezeléséhez és ellensúlyozásához -valamint, egyben jótékony, pozitív orgon-energiává való visszaalakításához!- Karl Hans Welz Orgon-Generatorának a feltalálására és megépítésére volt szükség.

Mi is hasonló hatást tapasztaltunk, amikor pld. a JU 99 CE-típusú Orgon Generátort olyan helyre vittük, ahol erõs DOR-jelenléttel lehetett számolni, vagyis olyan szobákba és termekbe, melyekben sok fluoreszkáló csõ és/vagy számítógép-monitor volt található.

A légkör szinte azonnal megváltozott, -majdnem- azonnal elviselhetõvé és -sokkal- jobbá vált.

Személyes használatra, azaz a DOR-ral szennyezett légkör pozitív és dinamikus energiával (POR-al) való feltöltésére, az ÉletEnergia Készülékek közül az egyik, pl. a JU 99 CE ÉletEnergia Készülék az egyik megfelelõbb eszköz.

A nagyobb / jelentõsebb DOR-hatású atmoszférák esetében -természetesen- nagyobb, és sokkal erõsebb felszerelésre van szükség (AO 2000, PFC 2400, LPOG 2400, RAD 2000 és/vagy a RAD 2400 HD ÉletEnergia Készülékek).


Tovább...
További információk a következõ oldalakon olvashatók:
» Wilhelm Reich és a DOR (DeadlyORgone) = halálos orgon-energia
» EMF: -elektomágneses- szennyezõdések


Ajánlott -integrált- ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek, javasolt kellékek, tartozékok és szolgáltatások


  ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek AO 1100 | AO 2000 | PFC 2400 HD | LPOG 2400 | RAD 2000 | RAD 2400 HD
ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek TC 99 | RAOPTC | PBT 2400
ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek Manifesztációs Radionika Programok
ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek Szimbólum-csomagok
ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek Konzultáció & tanácsadás

Ezeken az oldalakon meg is rendelhetőek!


Forrás:
Karl Hans Welz: "Using the Chi Generator® & Prana Generator® & Orgone Generator® (the LifeEnergy & LifeForce Equipments) to counteract EMF Pollution (electrosmog), DOR (deadly orgone), and Geopathic Stress Zones"
Fordítás, átdolgozás, adaptáció és szerkesztés: © Dézsi Sándor, 1998 - 2021. Minden jog fenntartva! Copyright ©

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek


 « Elöző oldal ^ Fel, az oldal tetejére ^ »
^ Fel, az oldal tetejére ^
Page
Menu
2021.05.08.
English / USA English / UK | GB Canada (english) English | Australia English | New Zeeland <<< Worldwide << || >> EU (European Union) >>> EU / European Union Ireland / Éire Limba română / România Hungarian / Magyar nyelvü

(Élet)Energiával- és vitalitással teli, szép napot kívánunk!
^ Fel, az oldal tetejére ^
Page
Menu

Powered by CMSimple: Small, Simple & Smart, with no database! | Template: ge-webdesign.de

ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek  |  www.eletenergia.hu
Eredeti; ÉletEnergiát generáló Készülékek: ÉletErő és Vitalitás az Ön sikere érdekében!
~ www.eletenergia.hu ~
~ ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek & Orgonit | Már több mint 15 éve jelen a világhálón, az Önök szolgálatában. | ~ ÉletEnergia & É L E T E N E R G I A Készülékek ~ Biztosítson folyamatosan Erőt és Energiát (ÉletErőt és ÉletEnergiát!) építő pozitív gondolatainak megvalósulásuk érdekében! Vegye át- és használja fel tudatosan, valamint hasznosítsa legjobb belátása szerint a Chi & Prána & Orgon Generátorokból kisugárzott hatékony és folyamatos pozitív ÉletErő-fluxust! ~ É L E T E N E R G I A & ÉletEnergia Készülékek ~
(életenergia, élet energia, élet-energia, életerő, chi, qi, csí, prana, mana, orgon, orgone, bioenergia, orgonit, orgonite, készülék, generátor, radionika, agytréner, elmetréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, víz- és táplálékenergizálás, asztro-trend, techno-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, orgonenergia, orgon generátor, orgone akkumulátor, ÉLETENERGIA, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, életenergia, eletero, készülék, ÉLETERŐ, generátor, VÍZ ENERGIZÁLÁS, radionika, agytréner, chiagytréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, asztro-trend, techno-mágia,életerő-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, eletenergia, ÉletErő, ÉLETENERGIA)
:: ÉletEnergia :: ÉletEnergiát generáló Készülékek | Orgonit | Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia: ÉLETENERGIA Készülékek & ÉletErő Generátorok :: Bevezetés az Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia rejtelmeibe, az ÉLETENERGIA Készülékek, az Életerő -chi, prana, mágneses fluidum, od, orgon, orgone, bioenergia- Generátorok, valamint az Elmegépek, Chi-AgyTrénerek és PszichoTrénerek, ElmeTrénerek, az ÉletErővel működtetett Radionika Készülékek, ill. Manifesztációs- technikák és programok elméletébe és gyakorlati felhasználásában | www.eletenergia.hu ::
Orgonit / Orgonite | ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek | ÉletErő Technológia | Meditáció & Relaxáció: ElmeTrénerek, Chi AgyTrénerek & PszichoTréner Készülékek | Tudatos teremtés: Trend programozás & Manifesztációs Radionika Programok / Radionika készülékek | Mágikus Techno-Mágia | Víz- és táplálék-energizálás | Dinamikus Feng Shui
:: Víz- és táplálék-energizálás, optimalizálás és -energetikai-tisztítás | Meditáció & Relaxáció: Chi AgyTrénerek & PszichoTréner Készülékek | Trend programozás & Manifesztációs Radionika Programok: Radionika készülékek | Mágikus! Techno-Mágia (számítógépen futtatott Manifesztációs Programok segítségével) | Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+ | Orgonite & SuperOrgonite | ÉletEnergia & Életerő | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok -egyenesen a Feltalálótól!- | ÉletErő Technológia ::
# ÉletEnergiát generáló Készülékek: ÉletErő és Vitalitás az Ön -energetikai- biztonsága és -megérdemelt- sikere érdekében! #
[ www.eletenergia.hu / EMF/EME-szennyezés / elektro-szmog / geopatikus sztessz-zónák / DOR  { Kapcsolat | Elérhetőségek :: Üzenet | Email :: Oldaltérkép »» # 712456 - 3.238.173.209 :: (162.213.253.100) :: www.eletenergia.hu/EletEnergia---EletENERGIA-Keszulekek--ALKALMAZAS-es-felhasznalas-EMF-EME-szennyezes---elektro-szmog---geopatikus-sztessz-zonak---DOR | clouds_2colsR_960-hu | ÉletEnergia | EletEnergia .hu | eletenergia.hu {ŁCMSimple content--Ł | img:(abs):e-e--h/uf | pgs-h:(abs):e-e--h/uf} :: www.eletenergia.hu / EMF/EME-szennyezés / elektro-szmog / geopatikus sztessz-zónák / DOR ]
Fel...