English / USA English / UK | GB Canada (english) English | Australia English | New Zeeland <<< Worldwide << || >> EU (European Union) >>> EU / European Union Ireland / Éire Limba română / România Hungarian / Magyar nyelvü


ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek

ÉletEnergia, ÉletErő és Vitalitás az Ön biztonsága és sikere számára!
Page
Menu
Menü
Kapcsolat  /  Email  /  Online Chat  |  Katalógus  /  Árlista  |  ÉletEnergia Teszt  |  Hírlevél  |  Oldaltérkép  ~                                                                                                                        

Szerelmi kapcsolatok - érzelmi kötodések

  .    


ÉletEnergia Készülék :: AquaOptimizer :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner :: Radionika Készülék Az ÉletEnergia & ÉletErő, valamint az integrált ÉletErő Generátorokkal működő Életenergia Készülékek használata

a szerelmi kapcsolatok (és érzelmi kötések) megerõsítésében (vagy felbontásában)


Szerelem & szerelmi kapcsolatok


A szerelem, valamint a szerelmi -érzelmi- kapcsolatok az Életenergia-Technológia, és az Életerõvel fokozott Radionikának egy nagyon széles és igen komplex hatásterülete.

Manifesztációs Radionika Program, egy specifikus -új szerelem- beállítássalÚj szerelmet találni viszonylag könnyû, feltéve ha az illetõ személynek elég érzéke van ahhoz, hogy olyasmit sugározzon, amit a -kiválasztott, ill. kiszemelt-potenciális partner észre is akar venni.

Az ÉletErõvel táplált és mûködtetett Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek (beépített és integrált Chi Generátorok & Prána Generátorok és Orgon Generátorok segítségével), ill. a Chi-, Prána- & Orgon-Radionika, hatékonyan segíthet Önnek is a megfelelõ hozzáállás kialakításában, és ezáltal a legjobb -és az Önnek leg megfelelőbb- partner megtalálásához és a kiszemelt cél-személy magához való vonzásában.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Manifesztációs Radionika Program, egy specifikus -új szerelem- beállítással

Egy ex-szeretõ vagy házastárs visszaszerzése és visszahódítása speciális sikerstratégiákat kíván meg, illetve a témában való szemléletváltást is, azért, hogy a célba vett személy észrevehesse az -általa is kedvezõnek és kívánatosnak tartott, netalán, örömmel vett és áhított- változásokat, ennek következtében pedig automatikusan -először tudat alatt, majd tudatosan is- fel fognak tûnni az illetõnek, azok a pozitív tulajdonságok és elõnyök, amik -végül is- a kapcsolat újragondolására késztetik majd.

Ezzel a módszerrel -természetesen, ellenkezõ írányban- akár egy létezõ kapcsolat megszakítása és befelyezése is kivitelezhetõ, vagy, esetleg egy vetélytárs kiküszöbölése is elérhetõ.

-Mágikus- szimbólum-csomagok: A Vágy ABC-je | Egy új szerelem / A New LoveAz Életenergia Készülékek segítségével különbséget lehet tenni az átlagos végkifejletek és kétes / kétséges eredmények, valamint a meggyözõ és -sokszor- látványos siker között, a hasonló sikerstratégiák ellenére is.
A használt és "bevetett" ÉletEnergia & ÉletErő mennyisége, hatékonysága és erőssége, ez esetben is rendkívül fontos, lényeges és -sokszor- döntő lehet.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  -Mágikus- szimbólum-csomagok: A Vágyak ABC-je | Egy új szerelem

A szerelmi tevékenységet (és az érzelmi befolyásolást és kötöttséget) az üzleti életben is -fel-használhatja.

Ezen a téren, természetesen, nem egy kapcsolat kialakítása a legfõbb cél.
Sokkal fontosabb ennél, hogy ezek a -befolyásos- érzelmek arra késztessék a 'célszemélyt' / a 'target'-et, hogy annak a személynek a kívánsága szerint döntsön, aki a szerelmi tevékenységet és érzelmi kötöttséget (implicit; a Radionika tipusú ÉletEnergia Készüléket!) programozza és használja.

Néhány esetben a 'jó barátság' érzésének, és a szimpátiának a kialakítása sokkal egyszerûbb és -néha- hatékonyabb is.

Ne felejtse el: az üzleti életben a legtöbb döntés nem a logikán alapszik, hanem olyan 'irracionális' -többnyire, érzelmi- tényezõkön, mint a személyes preferenciák, hasonlóság, szimpátia, szerelem, esetleg ugyanabban a -golf-klubbokan való tagság, stb.

Sok esetben a JU 99 CE Életenergia Készülék is megfelel a célnak, hisz, árban is bárki által hozzáférhetõ- készülék ill. céleszköz, de minél nagyobb és minél erősebb egy készülék, annál gyorsabban jelentkeznek majd az eredmények, ezért például a RAD 2000 Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék már sokkal célravezetőbb és hatékonyabb lehet.

Az ennél erõsebb -nagyobb és hatékonyabb- ÉletEnergia Készülékek és speciális berendezéseket a gyorsabb eredményt hívatottak elõsegíteni és szolgálni, ill. a ezeknek az elérésére -is- tervezték, ugyanis -felépítésük révén- sokkal flexibilisebbek és rugalmasabbak is, ami rendkívül fontos és lényeges, különösen a bonyolultabb és összetettebb helyzetekben.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  RAD 2400 HD Super Orgonite®-ból lévő dörzspaddal felszerelt 6 tárcsás ÉletErő Radionika készülék

Ajánlott a RAD 2400 HD Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék, ill. az LPOG 2400 HD Chi Agytréner és Pszichotréner Életenergia Készülékek használata, valamely számítógépes 'Manifesztációs' Radionika Programunkkal kombinálva.

A bonyolultabb, különlegesebb vagy nehezebb helyzetek megoldása érdekében, segítségért hívhatja ügyfélszolgálatunkat.


Pár -fontos és megfontolandó- megjegyzés és ajánlat:

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Dolgozzon rajta- és küzdje le -esetleges- rögeszméit, használja Életenergia Készülékét és bármelyik számítógépes "Manifesztációs" Radionika Programot arra, hogy saját maga -önszántából- szabaduljon meg tõlük.
Helyettesítse "rossz" szokásait, új, "jó" szokásokkal, a célnak / céljának megfelelõen.

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Sugározzon erõt és -maga-biztonságot.
Használja Életenergia Készülékét és speciális ÉletEnergia-berendezését a "Manifesztációs" Radionika Programokkal együtt, ennek a "kellemes"aurának és kisugárzásnak a kifejlesztéséhez-, felépítéséhez és -meg-erõsítéséhez.

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Az Életenergia Készüléke segítségével fejlesszen ki egy erõteljes karizmát és -pozitív, kellemes- kisugárzást, valamint -erõteljes- vonzerõt.

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Keresse meg, tárja fel meg és vizsgálja át azokat a -negativan befolyásoló- tényezõket, melyek megakadályozhatják a programozás- és a -mágikus- mûvelet elvárt kimenetelét.
Használja ismét a -már ismert- Manifesztációs technikákat, és haladjon lépésrõl lépésre.
További információkért, lásd 'Kurzusainkat és szolgáltatásainkat'.

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Sohase tegye a szerelmet igénylõ személyt (Önt, vagy azt a személyt / valakit, aki az Ön segítségét kérte, és akinek Ön programoz) egyidejüleg az Életenergia Készülékre a célszeméllyel együtt.
(Ez egy igen fontos lépés, és egy igen fontos probléma is egyben, az avatatlan és -esetleg, tudatlan- programozó számára).

Mindig egyirányúan programozzon, és mindig egyenként és egyénenként, különben a fõ életerõ- és életenergia-áramlat, azt a személyt veszi célba, aki a szerelmi-varázst és érzelmi megkötést szeretné, és -ezzel- még rögeszmésebbé teszi õt!

Ez az a hatalmas hiba, amit a legtöbb (profi)mágus is elkövet - aztán, -valamilyen ürüggyel- általában ügyfeleiket hibáztatják az eredménytelenségért és a bukásért, vagy -általában- egy kitalált és hamisan kreált, az ügyfelük ellen végzett "varázst", ill. -kitalált- "átkot" tesznek felelõssé a kudarcért (az õ kudarcukért!), esetleg a célszemélyt kiáltják ki bünbaknak, mindenkit, csak a saját magukat nem és -egyben- saját alkalmatlanságukat sem.

Egy ilyen -célszemély ellen ható, kitalált- 'átok' vagy 'varázslat' "profi" eltûntetése, természetesen újabb pénzösszeget kérnek és vonnak el a kliens zsebébõl és pénztárcájából, amire pedig semmi szükség sem lett volna (hacsak az nem, hogy az övékébõl -a kliensébõl- átkerüljön hozzá, a "profi mágushoz"), az amúgy -esetleg- továbbáló - és máshol keresgélõ, máshol sikert váró ügyféltõl.

Egy erõs és hatékony Életenergia Készülék (pl. a RAD 2400 HD vagy a RAD 5 / ATG 5 Trend Generátor), és a számítógépes Manifesztációs Radionika Program, (vagy ideális esetben a Szuper Manifesztációs Radionika Program, ill. az Ultimate Pro Manifesztációs Radionika Program) ilyen -bonyolultabb esetekben is- nagy segítség lehet.


Ajánlott -integrált- ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek, tartozékok és szolgáltatások


 ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek
 JU 99 | LPOG 2400 HD | RAD 2400 HD | RAD 5 / ATG 5
ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek TC 99 | RAOPTC | PBT 2400
ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek Manifesztációs Radionika Programok
ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek Szimbólum-csomagok
ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek Konzultáció & tanácsadás

Ezeken az oldalakon meg is rendelhetőek!


Forrás:
Karl Hans Welz: "The 'Can Do' Pages: To Boost Love Relations", Succes Strategies and 'magick'
Fordítás, átdolgozás, adaptáció és szerkesztés: © Dézsi Sándor, 1998 - 2021. Minden jog fenntartva! Copyright ©

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek


  .    


életenergia készülékek Konzultáció, -szak-tanácsadás, coaching


Személyesen, on-line és/vagy telefonon keresztül is.
A konzultáció és tanácsadás alatt -természetesen, ha szeretné és igényli- egy erős ÉletEnergia Készülék + strukturális kapcsolat + Manifesztációs Radionika Program révén, feltőltjük Önt és/vagy valamely személyes értéktárgyát, ÉletEnergiával és ÉletErővel.
Természetesen, azok akik Életenergia Készüléket rendelnek / rendeltek, a konzultáció teljes árának a felét visszakapják, ill. levonhatják rendelésükből.
Megj.: más árkedvezménnyel nem összevonható!
 99 €   69 € / 1 h
Euro (€) vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)

 « Elöző oldal ^ Fel, az oldal tetejére ^ »
^ Fel, az oldal tetejére ^
Page
Menu
2021.05.08.
English / USA English / UK | GB Canada (english) English | Australia English | New Zeeland <<< Worldwide << || >> EU (European Union) >>> EU / European Union Ireland / Éire Limba română / România Hungarian / Magyar nyelvü

(Élet)Energiával- és vitalitással teli, szép napot kívánunk!
^ Fel, az oldal tetejére ^
Page
Menu

Powered by CMSimple: Small, Simple & Smart, with no database! | Template: ge-webdesign.de

ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek  |  www.eletenergia.hu
Eredeti; ÉletEnergiát generáló Készülékek: ÉletErő és Vitalitás az Ön sikere érdekében!
~ www.eletenergia.hu ~
~ ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek & Orgonit | Már több mint 15 éve jelen a világhálón, az Önök szolgálatában. | ~ ÉletEnergia & É L E T E N E R G I A Készülékek ~ Biztosítson folyamatosan Erőt és Energiát (ÉletErőt és ÉletEnergiát!) építő pozitív gondolatainak megvalósulásuk érdekében! Vegye át- és használja fel tudatosan, valamint hasznosítsa legjobb belátása szerint a Chi & Prána & Orgon Generátorokból kisugárzott hatékony és folyamatos pozitív ÉletErő-fluxust! ~ É L E T E N E R G I A & ÉletEnergia Készülékek ~
(életenergia, élet energia, élet-energia, életerő, chi, qi, csí, prana, mana, orgon, orgone, bioenergia, orgonit, orgonite, készülék, generátor, radionika, agytréner, elmetréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, víz- és táplálékenergizálás, asztro-trend, techno-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, orgonenergia, orgon generátor, orgone akkumulátor, ÉLETENERGIA, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, életenergia, eletero, készülék, ÉLETERŐ, generátor, VÍZ ENERGIZÁLÁS, radionika, agytréner, chiagytréner, pszichotréner, feng shui, élővíz, életviz, asztro-trend, techno-mágia,életerő-mágia, manifesztáció, meditáció, relaxáció, vitalitás, eletenergia, ÉletErő, ÉLETENERGIA)
:: ÉletEnergia :: ÉletEnergiát generáló Készülékek | Orgonit | Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia: ÉLETENERGIA Készülékek & ÉletErő Generátorok :: Bevezetés az Egyetemes ÉLETERŐ-Technológia rejtelmeibe, az ÉLETENERGIA Készülékek, az Életerő -chi, prana, mágneses fluidum, od, orgon, orgone, bioenergia- Generátorok, valamint az Elmegépek, Chi-AgyTrénerek és PszichoTrénerek, ElmeTrénerek, az ÉletErővel működtetett Radionika Készülékek, ill. Manifesztációs- technikák és programok elméletébe és gyakorlati felhasználásában | www.eletenergia.hu ::
Orgonit / Orgonite | ÉletErő Generátorok & ÉletEnergia Készülékek | ÉletErő Technológia | Meditáció & Relaxáció: ElmeTrénerek, Chi AgyTrénerek & PszichoTréner Készülékek | Tudatos teremtés: Trend programozás & Manifesztációs Radionika Programok / Radionika készülékek | Mágikus Techno-Mágia | Víz- és táplálék-energizálás | Dinamikus Feng Shui
:: Víz- és táplálék-energizálás, optimalizálás és -energetikai-tisztítás | Meditáció & Relaxáció: Chi AgyTrénerek & PszichoTréner Készülékek | Trend programozás & Manifesztációs Radionika Programok: Radionika készülékek | Mágikus! Techno-Mágia (számítógépen futtatott Manifesztációs Programok segítségével) | Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+ | Orgonite & SuperOrgonite | ÉletEnergia & Életerő | ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok -egyenesen a Feltalálótól!- | ÉletErő Technológia ::
# ÉletEnergiát generáló Készülékek: ÉletErő és Vitalitás az Ön -energetikai- biztonsága és -megérdemelt- sikere érdekében! #
[ www.eletenergia.hu / Szerelmi kapcsolatok - érzelmi kötodések  { Kapcsolat | Elérhetőségek :: Üzenet | Email :: Oldaltérkép »» # 711572 - 3.234.245.72 :: (162.213.253.100) :: www.eletenergia.hu/EletEnergia---EletENERGIA-Keszulekek--ALKALMAZAS-es-felhasznalas-Szerelmi-kapcsolatok---erzelmi-kotodesek | clouds_2colsR_960-hu | ÉletEnergia | EletEnergia .hu | eletenergia.hu {ŁCMSimple content--Ł | img:(abs):e-e--h/uf | pgs-h:(abs):e-e--h/uf} :: www.eletenergia.hu / Szerelmi kapcsolatok - érzelmi kötodések ]
Fel...