ÉletENERGIA

  &  ÉletEnergia Készülékek


Szerelmi kapcsolatok - érzelmi kötodések

  ~    


ÉletEnergia Készülék :: AquaOptimizer :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner :: Radionika Készülék Az ÉletEnergia & ÉletErő, valamint az integrált ÉletErő Generátorokkal működő Életenergia Készülékek használata

a szerelmi kapcsolatok (és érzelmi kötések) megerõsítésében (vagy felbontásában)


Szerelem & szerelmi kapcsolatok


A szerelem, valamint a szerelmi -érzelmi- kapcsolatok az Életenergia-Technológia, és az Életerõvel fokozott Radionikának egy nagyon széles és igen komplex hatásterülete.

Manifesztációs Radionika Program Új szerelmet találni viszonylag könnyû, feltéve ha az illetõ személynek elég érzéke van ahhoz, hogy olyasmit sugározzon, amit a -kiválasztott, ill. kiszemelt-potenciális partner észre is akar venni.

Az ÉletErõvel táplált és mûködtetett Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek (beépített és integrált Chi Generátorok & Prána Generátorok és Orgon Generátorok segítségével), ill. a Chi-, Prána- & Orgon-Radionika, hatékonyan segíthet Önnek is a megfelelõ hozzáállás kialakításában, és ezáltal a legjobb -és az Önnek leg megfelelőbb- partner megtalálásához és a kiszemelt cél-személy magához való vonzásában.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  Manifesztációs Radionika Program, egy specifikus -új szerelem- beállítással

Egy ex-szeretõ vagy házastárs visszaszerzése és visszahódítása speciális sikerstratégiákat kíván meg, illetve a témában való szemléletváltást is, azért, hogy a célba vett személy észrevehesse az -általa is kedvezõnek és kívánatosnak tartott, netalán, örömmel vett és áhított- változásokat, ennek következtében pedig automatikusan -először tudat alatt, majd tudatosan is- fel fognak tûnni az illetõnek, azok a pozitív tulajdonságok és elõnyök, amik -végül is- a kapcsolat újragondolására késztetik majd.

Ezzel a módszerrel -természetesen, ellenkezõ írányban- akár egy létezõ kapcsolat megszakítása és befelyezése is kivitelezhetõ, vagy, esetleg egy vetélytárs kiküszöbölése is elérhetõ.

új szerelem Az Életenergia Készülékek segítségével különbséget lehet tenni az átlagos végkifejletek és kétes / kétséges eredmények, valamint a meggyözõ és -sokszor- látványos siker között, a hasonló sikerstratégiák ellenére is.
A használt és "bevetett" ÉletEnergia & ÉletErő mennyisége, hatékonysága és erőssége, ez esetben is rendkívül fontos, lényeges és -sokszor- döntő lehet.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok  -Mágikus- szimbólum-csomagok: A Vágyak ABC-je | Egy új szerelem

A szerelmi tevékenységet (és az érzelmi befolyásolást és kötöttséget) az üzleti életben is -fel-használhatja.

Ezen a téren, természetesen, nem egy kapcsolat kialakítása a legfõbb cél.
Sokkal fontosabb ennél, hogy ezek a -befolyásos- érzelmek arra késztessék a 'célszemélyt' / a 'target'-et, hogy annak a személynek a kívánsága szerint döntsön, aki a szerelmi tevékenységet és érzelmi kötöttséget (implicit; a Radionika tipusú ÉletEnergia Készüléket!) programozza és használja.

Néhány esetben a 'jó barátság' érzésének, és a szimpátiának a kialakítása sokkal egyszerûbb és -néha- hatékonyabb is.

Ne felejtse el: az üzleti életben a legtöbb döntés nem a logikán alapszik, hanem olyan 'irracionális' -többnyire, érzelmi- tényezõkön, mint a személyes preferenciák, hasonlóság, szimpátia, szerelem, esetleg ugyanabban a -golf-klubbokan való tagság, stb.

Sok esetben a JU 99 CE Életenergia Készülék is megfelel a célnak, hisz, árban is bárki által hozzáférhetõ- készülék ill. céleszköz, de minél nagyobb és minél erősebb egy készülék, annál gyorsabban jelentkeznek majd az eredmények, ezért például a RAD 2000 Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék már sokkal célravezetőbb és hatékonyabb lehet.

RAD 2400 HD Az ennél erõsebb -nagyobb és hatékonyabb- ÉletEnergia Készülékek és speciális berendezéseket a gyorsabb eredményt hívatottak elõsegíteni és szolgálni, ill. a ezeknek az elérésére -is- tervezték, ugyanis -felépítésük révén- sokkal flexibilisebbek és rugalmasabbak is, ami rendkívül fontos és lényeges, különösen a bonyolultabb és összetettebb helyzetekben.

ÉletEnergia  RAD 2400 HD Super Orgonite®-ból lévő dörzspaddal felszerelt 6 tárcsás ÉletErő Radionika készülék

Ajánlott a RAD 2400 HD Radionika tipusú ÉletEnergia Készülék, ill. az LPOG 2400 HD Chi Agytréner és Pszichotréner Életenergia Készülékek használata, valamely számítógépes 'Manifesztációs' Radionika Programunkkal kombinálva.

A bonyolultabb, különlegesebb vagy nehezebb helyzetek megoldása érdekében, segítségért hívhatja ügyfélszolgálatunkat.


Pár -fontos és megfontolandó- megjegyzés és ajánlat:

életenergia készülék  :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Dolgozzon rajta- és küzdje le -esetleges- rögeszméit, használja Életenergia Készülékét és bármelyik számítógépes "Manifesztációs" Radionika Programot arra, hogy saját maga -önszántából- szabaduljon meg tõlük.
Helyettesítse "rossz" szokásait, új, "jó" szokásokkal, a célnak / céljának megfelelõen.

életenergia készülék  :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Sugározzon erõt és -maga-biztonságot.
Használja Életenergia Készülékét és speciális ÉletEnergia-berendezését a "Manifesztációs" Radionika Programokkal együtt, ennek a "kellemes"aurának és kisugárzásnak a kifejlesztéséhez-, felépítéséhez és -meg-erõsítéséhez.

életenergia készülék  :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Az Életenergia Készüléke segítségével fejlesszen ki egy erõteljes karizmát és -pozitív, kellemes- kisugárzást, valamint -erõteljes- vonzerõt.

életenergia készülék  :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Keresse meg, tárja fel meg és vizsgálja át azokat a -negativan befolyásoló- tényezõket, melyek megakadályozhatják a programozás- és a -mágikus- mûvelet elvárt kimenetelét.
Használja ismét a -már ismert- Manifesztációs technikákat, és haladjon lépésrõl lépésre.
További információkért, lásd 'Kurzusainkat és szolgáltatásainkat'.

életenergia készülék  :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Sohase tegye a szerelmet igénylõ személyt (Önt, vagy azt a személyt / valakit, aki az Ön segítségét kérte, és akinek Ön programoz) egyidejüleg az Életenergia Készülékre a célszeméllyel együtt.
(Ez egy igen fontos lépés, és egy igen fontos probléma is egyben, az avatatlan és -esetleg, tudatlan- programozó számára).

Mindig egyirányúan programozzon, és mindig egyenként és egyénenként, különben a fõ életerõ- és életenergia-áramlat, azt a személyt veszi célba, aki a szerelmi-varázst és érzelmi megkötést szeretné, és -ezzel- még rögeszmésebbé teszi õt!

Ez az a hatalmas hiba, amit a legtöbb (profi)mágus is elkövet - aztán, -valamilyen ürüggyel- általában ügyfeleiket hibáztatják az eredménytelenségért és a bukásért, vagy -általában- egy kitalált és hamisan kreált, az ügyfelük ellen végzett "varázst", ill. -kitalált- "átkot" tesznek felelõssé a kudarcért (az õ kudarcukért!), esetleg a célszemélyt kiáltják ki bünbaknak, mindenkit, csak a saját magukat nem és -egyben- saját alkalmatlanságukat sem.

Egy ilyen -célszemély ellen ható, kitalált- 'átok' vagy 'varázslat' "profi" eltûntetése, természetesen újabb pénzösszeget kérnek és vonnak el a kliens zsebébõl és pénztárcájából, amire pedig semmi szükség sem lett volna (hacsak az nem, hogy az övékébõl -a kliensébõl- átkerüljön hozzá, a "profi mágushoz"), az amúgy -esetleg- továbbáló - és máshol keresgélõ, máshol sikert váró ügyféltõl.

Egy erõs és hatékony Életenergia Készülék (pl. a RAD 2400 HD vagy a RAD 5 / ATG 5 Trend Generátor), és a számítógépes Manifesztációs Radionika Program, (vagy ideális esetben a Szuper Manifesztációs Radionika Program, ill. az Ultimate Pro Manifesztációs Radionika Program) ilyen -bonyolultabb esetekben is- nagy segítség lehet.


Ajánlott -integrált- ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek, tartozékok és szolgáltatások


 ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek
 JU 99 | LPOG 2400 HD | RAD 2400 HD | RAD 5 / ATG 5
ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek TC 99 | RAOPTC | PBT 2400
ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek Manifesztációs Radionika Programok
ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek Szimbólum-csomagok
ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek Konzultáció & tanácsadás

Ezeken az oldalakon meg is rendelhetőek!


Forrás:
Karl Hans Welz: "The 'Can Do' Pages: To Boost Love Relations", Succes Strategies and 'magick'
Fordítás, átdolgozás, adaptáció és szerkesztés: © D. Sándor Alex, 1998 - 2022. Minden jog fenntartva! Copyright ©

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek


  .    


életenergia készülékek Konzultáció, -szak-tanácsadás, -ezoterikus- coaching


Személyesen*, on-line és/vagy telefonon keresztül is.
A konzultáció és tanácsadás alatt -természetesen, ha szeretné és igényli- egy erős ÉletEnergia Készülék + strukturális kapcsolat + Manifesztációs Radionika Program révén, feltőltjük Önt és/vagy valamely személyes értéktárgyát, ÉletEnergiával és ÉletErővel.
Termékbemutató esetén az összeg (egységár!) 2x69=138€/h, HD tipusú ÉletEnergia Készülékek esetében 3x69=207€/h!
Természetesen, azok akik Életenergia Készüléket rendelnek / rendeltek, a konzultáció teljes árának a felét visszakapják, ill. levonhatják rendelésükből.
Megj.: más árkedvezménnyel nem összevonható!
*Lásd még a "Konzultáció" oldalt is »
Fél óra (30 perc): 39 € (Euro) vagy az összegnek megfelelő Forint (HUF)

 99 €  
69 € (Euro) / 1 h (60 perc) ill. az összegnek megfelelő Forint (HUF)

Email  |  Weboldaltérkép


^ Szerelmi kapcsolatok - érzelmi kötodések

Webdomain címe: www.eletenergia.hu
» / ÉletEnergia & ÉletENERGIA Készülékek: ALKALMAZÁS és felhasználás > Szerelmi kapcsolatok - érzelmi kötodések   »»
2022.07.06.
ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek
(Élet)Energia, (Élet)Erő és Vitalitás biztonsága és sikere érdekében!
  ~    
Online chat Chat   .  
US + GB (UK) | English :: [LifeForce & LifeEnergy Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators]     ES | Spanish     RO | Limba română     HU | Magyar nyelvü     EU (European Union) | English
ÉLETENERGIA & ÉletEnergia Készülékek; Magyarországon, csak nálunk!   |   Chi ÉletErő VITALITÁSkártya: személyre szóló ÉletErő Vitalitás kártyák (!)  |   Chi AgyTréner & ELMETRÉNER: Modern és hatékony új Meditációs és Relaxációs ÉletEnergia Készülékek  |   DIOZÓFIA: Isteni filozófia   |   Energizálás / Vízeneregizálás   |   ÉletErő RADIONIKA / Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek   |   CHI Manager  |   Asztro-Trend: Asztro-Dinamikus Manifesztáció   |   ÉletErő MÁGIA: Techno-Mágia   |   Orgonit  |   7 Csakra & Aura  |   Dinamikus FENG SHUI CHI: megfelelő Feng Shui Chi-energiák a környezetében, térrendezés és kacatok nélkül!