English / USA ca English / UK | GB EU / European Union Limba română / Romania Hungarian / Magyar nyelvü

:: ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek ::


~ Katalógus / Árlista  |  Kapcsolat / Email  |  Oldaltérkép ~                                                                                                                        

Fitness / fogyás és súlykontroll

.


ÉletEnergia Készülék :: AquaOptimizer :: ChiAgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner :: Radionika Készülék Az ÉletEnergia & ÉletErő, valamint az integrált ÉletErő Generátorokkal működő Életenergia Készülékek használata fitnesshez és súlykontrollhoz

       Fitness, fogyás és súlykontroll az ÉletEnergia Készülékek segítségével


Az ÉletEnergia Készülékeket és a készülékekbe beépített dinamikus Chi Generátort & Prána Generátort és Orgon Generátort -többek között- arra is használhatja, hogy elérje kitûzött céljait a fitness és a súlykontroll terén is.

Most olyan sikerstratégiák és fontos tények következnek, melyek biztosan segíteni fognak -Önnek is!- elérni ezeket a célokat.

Ismerve -és használva!- a fitness és súlykontroll sikerstratégiáit, biztosan olyanná teheti és 'várázsolhatja' külsejét, amilyenre mindig is vágyott és amilyenrõl mindig is álmodott!

A súlykontroll, ill. az elhízás, a negatív eredmény tipikus példája, ahol törés / szakadék van az akarat, illetve a képzelet és az elvárások között.

Tulajdonképpen, mint a legyek a dög körül, úgy keringenek teljes iparágak azok körül az emberek közül, akiket- és akiknek õk állítólag(!) segítenek, de valójában szégyenletesen kihasználják a -kiszolgáltatott- helyzetüket.

A zsír, szervezetünk része.
Egy olyan energiaraktár, melyet időlegesen és időszakosan felhasználhatunk a nem megfelelõ táplálkozás -értsd itt konkrétan; -bizonyos okok miatti, túl- hiányos táplálkozás- során.

Bár, -csak- mint áthidaló és ideiglenes megoldás, természetesnek és jónak tûnhet, már rég bebizonyosodott, hogy a -nagy- túlsúly, többnyire a felhalmozott és elraktározott zsír miatt- túl nagy- kockázatot jelent az egészségre nézve.

Tehát, ha veszíteni szeretne -és akarna is- a súlyából, egyszerûen használja fel a tartalékait, se többre, se kevesebbre nincs szükség!

RAD 1000: Életenergiával táplált- és meghajtott Radionika készülékekEgyszerûnek tûnik, mégis rengeteg embernek okoz komoly problémát, hogy megszabaduljon a súlyfeleslegétõl.

Lehetséges, hogy az ember nem rendelkezik egy ún. genetikai védelemmel a túlevés ellen, viszont a legtöbben, nem is ennek megfelelõen cselekszenek.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 1000 Életenergiával táplált- és ÉletErővel meghajtott és működtetett Radionika készülék

Legalább is, ez az, amit a legtöbben állítanak.
Ez valószínûleg így is van, és lehet, hogy ez helyes, és nemcsak egy meggyõzõ reklámtrükk, mely a lakosságot holmi ezoterikus módszerek kipróbálására és -inkább- "génmódosított" termékek fogyasztására bírja.

Sokkal célravezetõbb azonban, ha az elhízásnak és a túlsúlynak egy másik aspektusát / vetületét is figyelembe vesszük.

Elõször is, épp elég olyan ember van, aki a jólét és bőség idején is igyekszik -és sikerül- megtartani egy viszonylag normális testsúlyt és testindex tömeget.

Másodszor, azokban az országokban, ahol nagyon sok az ételreklám -többnyire a gyorséttermi láncok ajánlatában-, az elhízás, a túlsúly a lakosság egy széles rétegére jellemző, a súlyfelesleg-és a súlyfelesleggel kínlodók- a lakosság jó nagy részére jellemzõ, míg azokban az országokban, ahol bõven van élelem, mégis kevesebb az ételreklám és a gyorsétterem, ez a tendencia sokkal kevésbé érvényesül vagy -többnyire- elenyésző.

Nos, ebben a helyzetben pedig, már nem lehet a genetikát megtenni "bûnbak"-nak.

Az Egyesült Államokban a nem gyógyszerekkel kapcsolatos reklámok 75%-a népszerûsít valamilyen ételt, és majdnem mindig az egészségtelen és hízlaló, gyors ételnek szánt "szemetet" (angolul; "junk-food".

Még a szappanoperákban is -szinte állandóan- ilyesmit esznek, többnyire, ilyeneket is 'nassolnak', ezekkel a szereplõkkel és "hõsökkel" ugyanis a nézõ -sajnos- szívesen azonosul.

Ha ez nem mûködne, akkor az ételipar nem költene hatalmas összegeket arra, hogy vizsgálja és elemezze a közönség elvárásait (és aztán a számára megfelelően próbálja meg képzeletét irányítani).

RAD 5 - (Trend-Management Életenergia Generátor és Radionika készülék)A következmény pedig az, hogy az emberek egyre többet esznek (egyúttal egyre kevesebbet mozognak), tehát, egyre kövérebbek lesznek, és pénzükkel a 'halál- és a betegségek iparágainak' a széles részvevõinek és haszonélvezőinek a zsebeit tömködik.

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok RAD 5 Radionika tipusú Trend Generátor ÉletEnergia Készülék

Ezért, az ételreklámoknak való ellenállás-, és azok bojkottja kell, hogy legyen az egyik legfontosabb stratégia, amit egy túlsúlyos ember alkalmazni próbál.

Megj.:
az, hogy az emeberek egyre többet és többet esznek, még egy dolognak a számlájára is írható.
Sajnos, a legtöbb élelem, amit az emberek magukhoz vesznek és fogyasztanak, -kalória tartalomtól függetlenül- nagymértékben nélkülözi a vitális energiát, az életerőt.
Az emberek érzik, hogy energia-szegények (valahogy, nem is azt, hogy éhesek...), ezért még több ételt esznek, hogy elegendő energiához jussanak.
És így aztán beindul az ördögi kör...

A 'fogyókúra-iparból' származó többszáz "ragyogó ötletet" és ezernyi reklámot figyelve, egy olyat sem fog találni, ami az ételreklámok ellen irányulna, vagy felhívná a figyelmet ennek a veszélyeire.

Az anyagi érdek (a tények figyelmen kívül hagyása mellett) arra készteti a fogyókúra-ipar reklámszakembereit és vezetõit, hogy errõl a problémáról ne ejtsenek szót.

Természetesen sokkal nyereségesebb, ha a nagyon kövér vagy -esetleg- kevésbé kövér emberek bûntudatát növelik, azokét, akiknek ezek a reklámok szólnak, minthogy azon dolgoznának, hogy az elhízást kiváltó okokat szüntessék meg.

Egy ilyen tevékenység ugyanis lecsökkentené a klientúrát (értsd; forgalmat) és -egyben- a piaci részesedés(üke)t.

Az emberek így -könnyebben- rájönnének, hogy a sikert természetesen nem valamiféle ezoterikus -csoda- fogyókúra-képletek, -villámgyorsan- fogyasztó tableták és mûételek, amiket vegyi anyagokkal tömnek tele, a drága -de sokszor oly "sikkes" súlycsökkentõ diéták, a horrorisztikus mûtétek, a "napi 5-, vagy max. 10 perc"- fitnessgépek, vagy a bemagolt és automatikusan "ledarált" pozitív megerõsítések (karcsú vagyok, csinos vagyok, vékony vagyok), stb. segítségével fogják elérni.

Számítógépen futtatott Manifesztációs Radionika Program egy specifikus fogyás / súlykontroll beállítással | Weight LossSõt, épp ellenkezõleg, egyszerûen fel kell használni a felgyülemlett energiát (értsd: zsír mennyiséget), sokkal aktívabbnak kell lenni (értsd: mozogni, sportolni szükséges), vagy a testet kevesebb energiával ellátni és kevesebb energia-tartalékot felhalmozni (értsd: kevesebbet enni, azaz; pontosabban fogalmazva; jobb minőséget és kevesebb mennyiséget fogyasztani), vagy, esetleg mindkettõ egyszerre: ez lehet a leghatásosabb módszer!

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Számítógépen futtatott Manifesztációs Radionika Program egy specifikus fogyás / súlykontroll beállítással

A fogyókúra ideje alatt az egyetlen javaslat, hogy az ember megfelelõ mennyiségû folyadékot (vizet), valamint vitamint és ásványi anyagot juttasson a szervezetébe, hogy ne hiányozzanak azok az alapvetõ anyagok és tápok, amik a szervezet megfelelõ mûködéséhez szükségesek.


Foglaljuk össze az eddigieket...

Potenciális problémák:

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Az akaraterõ és az elvárások / elképzelések közti törés- és szakadék
(Dr. Emil Coué szerint: 'ha az akarat és a hit szemben állnak egymással, akkor mindig és kivétel nélkül az akarat marad alúl, mindig a hit győz')

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Az a -túlzott- elvárás, hogy az ember "erõs" legyen, amit általában az élelmiszeripar promovál, de egy ún. "rejtett elvárásként" ugyanúgy a gyors fogyás iparága is, ami aztán a fogyni kívánó akaratát gyõzi le.
Észrevette már, hogy a kórosan túlsúlyos / kövér emberek elõbb valamiféle gyors fogyást ígérõ ételt rágcsálnak, majd magukba tömnek három "MacDooDoo" (olvasd: mekdudu) Burgert és rá egy vödör jégkrémet?

Szimbólum-csomag | Súlykontroll / Fogyás / Fitnesséletenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) A fizetõ kliensek pedig, fizetõ kliensek is maradnak (és ezáltal, a jó és növekvő pénzbevételek forrásai), így végsõ soron mindkét iparnak jó- és megfelel, ennek eredményeképp pedig ezek -a jól fizetõ kliensek- pedig -továbbra is- túlsúlyosak és kövérek is maradnak!

ÉletEnergia Készülékek & ÉletErő Generátorok Súlykontroll | Fogyás | Fitnessz szimbólum-csomag


Lehetséges megoldások

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Csökkenteni -és minimizálni- mindkét iparág reklámjainak a hatását.
A legjobb módszer, ha olyan belsõ stratégiákat és mechanizmusokat épít ki, melyek által a reklámok éppen az ellenkezõjét érik el annak, mint ami az eredeti céljuk volt.
(-Mágikus- szimbólum-csomagjaink között, biztosan talál olyat, amivel ez sikerül is).
Ha lehetséges, bojkottálja a termékeiket.
Ez nem egy "nekik" szóló üzenet; ez az Ön számára egy eszköz, ami a gondolkodásában attítûdváltást idéz elõ.

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Fejlesszen ki magában olyan elvárásokat és elképzeléseket (kreatív vizualizáció!), amik elõsegítik a súlyvesztést és -szelid- fogyást.

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Végül pedig, dolgozzon ki stratégiát arra, hogy hogyan tudná felhasználni az energiatartalékát, azaz a -felesleges- zsírréteget.
Mindezt az 1-es és 2-es pontok alapján csinálja/végezze, különben túl nehéz lesz, sõt akár felesleges is!

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Ezek a sikerstratégiák nagyon hatékonyak lehetnek, ha erõt és energiát tud önmagának biztosítani, ha az ÉletEnergia Készülékek segítségével mûködteti és kombinálja õket, valamint, ha az ÉletErõvel mûködtetett Orgon-Radionika Készülékeket is beveti és ezen berendezésekkel viszi õket véghez.


Néhány lehetséges hiba:

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Azt programozni, és "mintaként / tanuként" használni az ÉletEnergia Készülékhez, vagy azt beírni a számítógépes Radionika Programba, hogy "Le akarok fogyni", az mindössze annyit takar majd, hogy le AKAR fogyni.
(Programozásra, személyiségfejlesztésre és önkontrollra végezze el- és használja on-line kurzsusainkat, oktató-programjainkat).

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Olyan -egyéni- módszerek, melyek nem a belsõ attítûd problémájának a gyökerére irányulnak, nem az elvárásokra és nem az önképre.

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Az ételreklámok elleni hatékony stratégiák hiánya.

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) A kövérség és túlsúly miatti lelkiismeretfurdalás, mely -ugyan- csak az akaraterõt gyengíti.

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) ...(és sok más egyéb)


Javasolt eljárás(ok)

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Álljon ellen az ételreklámoknak: erre létezik egy -a számítógépes Manifesztációs Radionika Programjainkban megtalálható- szimbólum, ill. mágikus pecsét- és szûrõ amit Ön is -hatékonyan- használhat.

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Alakítson ki magában egy igen erõs és hatékony szándékot -és hitet-, hogy elérje az Önnek legjobban megfelelõ tökéletes testsúlyt.
Fejlessze tovább ezt az attítûdöt és a bizalmat / önbizalmat, hogy -igenis!- meg tudja csinálni!

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Élvezze az ételt!
Étkezzen egészségesen, élvezze minden alkalommal, amikor étkezik/eszik, élvezzen minden falatot, (rágja meg jól és élvezettel nyelje le), de csak olyan mennyiségben, ami még a tervbe belefér, és csak elõre meghatározott idõben.
Az is hasznos, ha a súlykontroll-tervének teljesítése közben más idõpontokban nem eszik (Uram bocsá'; nassol...!).
Csak akkor egyen, amikor éhes, és csak akkor amikor eltervezte.
További információ: Diozófia | A táplálkozás biológiai hatása az emberi szervezetre

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Úgy alakítsa ki a tervét / programját, hogy a teste ezt könnyen el tudja viselni.
Egyesek számára heti egy-két kiló leadása az optimális, mások -esetleg- sokkal többet is el tudnak viselni.
Használjon számítógépes Radionika Programjában egy belsõ ellenörzõ beállítást is.
A legjobb -és mindenképpen ajánlatos- azonban, ha az elérendõ célról egy orvossal, dietetikussal vagy étrend- és egészségspecialistával is konzultál.

életenergia készülék :: életerõ generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) Készítsen egy másodlagos -B- tervet is, mely a rossz szokások megváltoztatásán segít, egyben kialakítva újabb, jobb és egészségesebb szokásokat is.


Javasolt ÉletEnergia Készülékek és ÉletErõ-tartózékok:
- A JU 99 CE - Total Fitness Chi Energizer™. Nagyszerû eszköz kezdõknek!
- A RAD 2000, TC 99-el, és/vagy PBT 2400-al, valamint a "Manifesztációs" számítógépes radionika programmal kombinálva.
- A RAD 2400 HD, PBT 2400-al és az "Új Manifesztációs" radionika program.
-Elsősorban a 'Fitness & Súlykontroll', valamint a 'Stresszoldó' csomagból lévõ szimbólumok és pecsétek (SZP - Stress Zapper Energy Pack) bármelyik ÉletEnergia Készülékkel (chi generátorral, prána generátorral és orgon-generátorral) kombinálva.

További információkért, valamint arról, hogy ez hogyan segíthet Önnek a fitnessben, súlykontrollban és sportban, olvassa el az idevágó oldalakat, pld. az AO 2000 Aqua Optimizer™ ÉletEnergia Készülékrõl (amivel ívóvizét és táplálékát is -pillanatokon belül- energizálhatja, és feltõltheti jótékony életerõvel és életenergiával, valamint az ivóvizébõl kivonhatja és eltávolíthatja a negatív káros információkat, így újból élõvizzé "varázsolhatja" azt !!).


Ajánlott -integrált- ÉletErő Generátorokkal működő ÉletEnergia Készülékek,
           javasolt kellékek, tartozékok és szolgáltatások

ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek JU 99 | RAD 2000RAD 2400 HD
ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek TC 99 | PBT 2400
ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek Manifesztációs Radionika Programok
ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek Szimbólum-csomagok
ÉletEnergia Generátor | ÉletErő | ÉletEnergia Készülékek Konzultáció & tanácsadás


Forrás:
Karl Hans Welz: "Chi & Prana & Orgone-energy for Fitness & Weight Control", "Succes Strategies and 'magick"
Fordítás, átdolgozás, adaptáció és szerkesztés: © Dézsi Sándor, 1998 - 2019. Minden jog fenntartva! Copyright ©

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek»» ÉletENERGIA & ÉletEnergia Készülékek
:: A weboldal neve: Fitness / fogyás és súlykontroll ::


Egyéni Google keresőmotor ezen weboldalakhoz: ÉletEnergia Készülékek | www.eletenergia.hu & Google »»

» Kapcsolat | Elérhetőségek Kapcsolat | Elérhetőségek »»
:: Ingyenes ügyfélszolgálat ::
English / USA ca English / UK | GB EU / European Union Limba română / Romania Hungarian / Magyar nyelvü
ÉletEnergia | www.eletenergia.hu

2019.12.09

nach oben
az oldal tartalmához